Mai multe
De la: gina37, la data 2008-12-11 12:38:23De la: nikollette, la data 2008-12-11 12:29:03oare o fi sechestrat-o aia mica pe mary sau repara parchetul???? eeee...e si normal ca a uitat de cafeluta noastra... dar ii oprim niste frisca......
|
||
|
nikollette Postat pe 11 Decembrie 2008 12:39 |
||
|---|---|---|
|
E posibila faza cu parchetul ca e timpul ca galusca sa doarma, e pranzul...las' ca vine ea si ne zice... Buna cafeluta cu frisca...si musai cu tigare...miam miam!
|
||
|
Felicia_29 Postat pe 11 Decembrie 2008 12:44 |
||
|
mamaiaaaaaaaaa....hai la apel! ce faci? pe unde umblii??? ei comedie!
|
||
|
|
||
|
Felicia_29 Postat pe 11 Decembrie 2008 12:45 |
||
buna fetelor....astazi am zis k dau cozonac si iaca aici unu mare si pufos..il rupem nu-l taiem ki prea fraged...o cana d vin fiert,ca tare frig e afara,sa n mai indulcim putin inimioara... cat despre verificarea parchetului(vorba lu mary)..astazi de dimineata ca niciodata(la ora 7jumate,eram lesinata d somn )al meu iubit,s hotaraste brusc din somn(o fi avut vise )sa increce parchetul q mine...faza este k eram adormita si nu prea s-a simtit parchetul...
|
||
|
mamaia Postat pe 11 Decembrie 2008 12:46 |
||
De la: mamaia, la data 2008-12-11 12:46:18buna fetelor....astazi am zis k dau cozonac si iaca aici unu mare si pufos..il rupem nu-l taiem ki prea fraged...o cana d vin fiert,ca tare frig e afara,sa n mai indulcim putin inimioara... Bun...bun....deci tu esti cea mai relaxata...ha??? |
||
|
Felicia_29 Postat pe 11 Decembrie 2008 12:49 |
||
De la: gina37, la data 2008-12-11 09:06:31Niko, draguta mea, la mine acasa serile nu sunt niciodata linistite mama gina,ce n-as da sa fie si al meu asa activ...nush poate ca si programul este f inkrcat...da la noi e doar o repriza..tine nu tin k nu tine..da'yo nu;s gata..daca ma intelegi..
|
||
|
mamaia Postat pe 11 Decembrie 2008 12:50 |
||
De la: mamaia, la data 2008-12-11 12:46:18buna fetelor....astazi am zis k dau cozonac si iaca aici unu mare si pufos..il rupem nu-l taiem ki prea fraged...o cana d vin fiert,ca tare frig e afara,sa n mai indulcim putin inimioara... la tine e foarte buna...dupa cum se vede... dupa o asa trezire.....te cred si eu bun cozonacul.....
|
||
|
nikollette Postat pe 11 Decembrie 2008 12:51 |
||
De la: Felicia_29, la data 2008-12-11 12:49:33De la: mamaia, la data 2008-12-11 12:46:18buna fetelor....astazi am zis k dau cozonac si iaca aici unu mare si pufos..il rupem nu-l taiem ki prea fraged...o cana d vin fiert,ca tare frig e afara,sa n mai indulcim putin inimioara... feli sincera sa fiu,daca nu sunt gata(sa zic asa )mai rau imi fac...stii cum e cand simti k e aproape..si brusc el termina d verificat parchetul
|
||
|
mamaia Postat pe 11 Decembrie 2008 12:54 |
||
De la: mamaia, la data 2008-12-11 12:50:10De la: gina37, la data 2008-12-11 09:06:31Niko, draguta mea, la mine acasa serile nu sunt niciodata linistite Naspa. Educa-l! La noi, eu sunt prima si apoi el. Ca doar ii egalitate intre sexe, ce puii mei
|
||
|
gina37 Postat pe 11 Decembrie 2008 12:55 |
||
CRED CA IN IANUARIE IMI VOI PUNE PARCHET....POATE,POATE....
|
||
|
nikollette Postat pe 11 Decembrie 2008 12:56 |
||
|
foarte bine gina.... si noi trebuie sa ne simtim bine.....sa bem o cafea pt asta!!!!
|
||
|
nikollette Postat pe 11 Decembrie 2008 12:57 |
||
| Serios mamaia, TREBUIE sa vorbsti cu el. Nu se poate asa ceva. Este frustrant si egoist din partea lui. | ||
|
gina37 Postat pe 11 Decembrie 2008 12:58 |
||
De la: gina37, la data 2008-12-11 12:55:17De la: mamaia, la data 2008-12-11 12:50:10De la: gina37, la data 2008-12-11 09:06:31Niko, draguta mea, la mine acasa serile nu sunt niciodata linistite hmmm..cam greu sa-l educ.am incercat, este un barbat care deja dupa parerea mea este format..(are 33 ani iar eu22)tu ce zici? |
||
|
mamaia Postat pe 11 Decembrie 2008 12:59 |
||
Ce sa zic, eu, hac, m-am cam intrecut cu vinul fiert de la mamaia si-acum sunt beligeranta!
|
||
|
gina37 Postat pe 11 Decembrie 2008 13:00 |
||
| Zic ca in cazul acesta nu are nici o scuza. Zic ca este un nasparliu egoist si sa-i dai papucii. | ||
|
gina37 Postat pe 11 Decembrie 2008 13:02 |
||
am incercat sa-i comunica si sa stau serios de vorba cu el..si mi-a zis ki constient d asta,si-a dat seama...si ko sa s straduiasca..mi-e rusine dar o voi spune:k nu prea am avut multe finalizari de parchet greu reusesc...sa fiu eu d vine?d.zeu simt k incep ca aia dp forumul d sex
|
||
|
mamaia Postat pe 11 Decembrie 2008 13:04 |
||
De la: mamaia, la data 2008-12-11 12:59:50De la: gina37, la data 2008-12-11 12:55:17De la: mamaia, la data 2008-12-11 12:50:10De la: gina37, la data 2008-12-11 09:06:31Niko, draguta mea, la mine acasa serile nu sunt niciodata linistite cu atat mai mult ca are 33 de ani. ar fi trebuit sa se priceapa mult mai bine si sa se mai gandeasca si la tine.... este egoist....deci ori vb cu el ori....altul la rand pt ca tu la varsta asta ar trebui sa simti adevaratele placeri(asta nu inseamna ca la o varsta mai inaintata nu trebuie sa le simti)....dar totusi,ai abia 22 de ani.... |
||
|
nikollette Postat pe 11 Decembrie 2008 13:06 |
||
|
Iubita, stai linistita ca nu-i aceeasi situatie cu ce se intampla pe forumurile de sex. Spune-mi, te rog, preludiul exista? Sau trece direct in pozitie? Cand nu-ti convine ceva (orice:pozitia, unde te mangaie, etc..) spune-i si daca nu tine seama sau spune ca lui asa ii place,inseamna ca niciodata n-o sa-si dea interesul sa te faca sa te simti bine. As merge pana la a-ti spune ca de fapt nu te iubeste. |
||
|
gina37 Postat pe 11 Decembrie 2008 13:08 |
||
| Am si eu momente cand n-am nici un chef, dar Mircea face in asa fel ca urlu de placere, chiar daca pentru asta ii trebuie toata noaptea. Si niciodata, dar absolut niciodata nu se termina inaintea mea. | ||
|
gina37 Postat pe 11 Decembrie 2008 13:11 |
||
De la: gina37, la data 2008-12-11 13:11:12Am si eu momente cand n-am nici un chef, dar Mircea face in asa fel ca urlu de placere, chiar daca pentru asta ii trebuie toata noaptea. Si niciodata, dar absolut niciodata nu se termina inaintea mea. ehehe...ce apuse sunt vremurile alea pt mine... dar ai dreptate.trebuie sa comunice si sa ii spuna exact ceea ce ii place in momentele alea pana se inavata.cel care m-a initiat pe mine in aceasta frumoasa arta...a avut mari batai de cap cu mine,dar a rezistat si pot sa spun ca a meritat....
|
||
|
nikollette Postat pe 11 Decembrie 2008 13:15 |
||
Bravo tie!
|
||
|
gina37 Postat pe 11 Decembrie 2008 13:17 |
||
|
Cateva bancuri sa va inveselesc: Frizerul il intreaba pe client : - Cum sa va tund ca sa fiti multumit ? - Gratis ! Medicul mi-a recomandat insistent sa incetez chefurile. - Care medic ? - Cel de deasupra noastra ! Directorul unui internat ii previne pe baieti : - Daca da dracu' si-l prind pe unul din voi in dormitorul fetelor, il amendez cu 10 Euro ; a doua oara il ard cu 20 de Euro si a treia oara cu 40 Euro ! Din spate, o voce timida : - Dom' director, da' un abonament cat costa ? Doua vecine se cearta la gard : - Nenorocito ce esti ! Barbatu-meu iar a dormit la tine in noaptea asta ! Cealalta ii raspunde : - Poate la tine doarme ! La mine sta treaz ! |
||
|
gina37 Postat pe 11 Decembrie 2008 13:22 |
||
|
Aveti oua de casa ? intreaba un client vanzatoarea. - Nu domnule, numai de gaina. De la o vreme, sotul se intoarce tot mai tarziu acasa, uneori lipsind chiar toata noaptea. Intr-o zi insa, sotia ii spune furioasa : - Esti atat de infidel incat ma indoiesc ca ai fi tatal copiilor nostri ! - Ce mai este nou, Gigi ? - Sunt suparat, Vasile. Am aflat ca nevasta-mea ma insala. - Bine, dar eu te-am intrebat ce mai e nou ..... Un politist intra intr-un magazin de articole electronice. - Aveti TV color ? intreaba el. - Da, domnule. - Atunci dati-mi unul verde ! Voi barbatii nici nu stiti ce complicata e viata femeilor ! Azi pot fi in bratele sotului, iar maine pot ajunge in bratele Domnului! - Dar poimane sunteti libera ? Maica stareta surprinde intr-o noapte un barbat care incerca sa sara gardul manastirii inapoi in strada. - Ce-ai cautat aici, nenorocitule ? - Am vrut sa fur mancare, dar m-au prins maicutele. - Cand? In seara asta ? - Nu, acum patru saptamani ! |
||
|
gina37 Postat pe 11 Decembrie 2008 13:25 |
||
Uite,v-am lasat putin singure si va faceti de cap.... deci,azi am lipsit ca mi-a placut si mie sa lipsesc...da nu sariti asa ca n-am testat parchetul...a venit mama mea la mine...si vine ft rar,ca nu stam in aceeasi localitate! cat despre ce se vb mai devreme...de terminat inaintea mea...IL OMOR,IL STRANG DE GAT!Sau nu o mai vede muuuuuuuuuuuult timp daca nu stie sa se poarte cu ea! Stie lectia si incearca sa ma faca pe mine sa ma urc pe pereti...si dupa aceea el...e un gentleman,ce mai!
|
||
|
mary_ct Postat pe 11 Decembrie 2008 13:27 |
||
De la: mary_ct, la data 2008-12-11 13:27:34Uite,v-am lasat putin singure si va faceti de cap.... foarte bine mary...asa si trebuie
|
||
|
nikollette Postat pe 11 Decembrie 2008 13:30 |
||
|
bune bancurile... am o durere de spate..... serios vorbind....nici nu mai stiu cum sa stau pe scaunul asta |
||
|
nikollette Postat pe 11 Decembrie 2008 13:31 |
||
gina mi-e km rusine asa sa zic da aku k tot am deschis discutia voi continua..preludiu de cele mai mult ori inseamna catvea atingeri tandre...cu manutza..stiti voi p unde..si cand simte ca s poate trce in pozitie...daca nu pot intr o pozitie o schimba imediat..nu-i problema..insa d cele mai multe ori..yo sunt cea care il mangaie p fata,ma uit in ochii lui..i caut privirea...nush aku..poate sunt usor exagerata..dar ajungem akaca pl 1-2 noaptea..obositi morti..ma gandesc ki normal sa nu-ti arda toata nopatea,cand stii k d dimineatza l 8 tre'sa t trezesti...
|
||
|
mamaia Postat pe 11 Decembrie 2008 13:37 |
||
|
Asa trebuie ca asa vreau yo!Ca daca ma supara,nu se mai intalneste pretenasul lui cu shakira mea(ii spune asa in urma unei povestioare tampite)alta data va povestesc faza. Deci,daca are curajul sa termine inaintea mea...GOD!IES SCANTEI!sI MA SUPAR!SI MAI VREAU O DATA! |
||
|
mary_ct Postat pe 11 Decembrie 2008 13:38 |
||
De la: mary_ct, la data 2008-12-11 13:38:07Asa trebuie ca asa vreau yo!Ca daca ma supara,nu se mai intalneste pretenasul lui cu shakira mea(ii spune asa in urma unei povestioare tampite)alta data va povestesc faza. mary ultima oara asta am si facut...a terminat inaintea mea...si omu auzi..sa n culcam..poftimmmmmmmmmmmmmmmmm?m-am enerveat rau si i-am zis cu frumosul ca stii iubitule dar eu..????si mi-a zis ceva d genu k sa nu mai fiu asa agrasiva k e si el om...adica el sa termine si yo nu?
|
||
|
mamaia Postat pe 11 Decembrie 2008 13:42 |
||
|
Mamaia,sa inteleg ca nu prea aveti timp liber?el unde lucreaza? By tehe way,si mie mi-a fost dor de tine!
|
||
|
mary_ct Postat pe 11 Decembrie 2008 13:42 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| PORTRETE LA COMANDAAAA...vrea cineva?... | 27 | De la: lil_devil 18 Martie 2009 19:53 |
| Moniqa's caffe | 12 | De la: Caramell 8 Mai 2009 22:44 |
| despre parfumuri si nu numai | 10 | De la: _dulcik_ 26 Martie 2009 14:55 |
|
|
||
| salutare | 13 | De la: greierash_is_back 31 Decembrie 2009 16:47 |
| Cocktail...si barfa.. :) | 13 | De la: Barbie30 5 Septembrie 2010 20:27 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la [email protected]
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email [email protected]
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.