Setari Cookie-uri

Cafeneaua "de serviciu"

De la: mamaia, la data 2008-12-11 15:25:16
De la: Felicia_29, la data 2008-12-11 15:22:19Este dificil sa ii spui unui barbat ca nu te simti bine...sau ma rog...ca nu apuci sa te simti bine cu el in pat....dar trebuie...ia-l pe dupa visini, nu stiu...spune-i ca atunci cand ii vine sa se opreasca, sau din start urca-te pe el si fa-ti de cap...

feli crede-ma..l-am luat dupa visin si am gasit visina cazuta...sa zic asa..plus ca in momentul in care el a terminat...yo..ma..intelegi..fataiam..si mi-a zis k el nu poate continua,k sunt agresiva si deloc feminina prin metoda asta..WTF?

GOD!Mamaia,esti nebuna?ce mai cauti langa unul d-asta?nu se poate asa ceva...de cat timp sunteti impreuna?
mary_ct
Postat pe 11 Decembrie 2008 15:28
De la: mary_ct, la data 2008-12-11 15:25:43
De la: mamaia, la data 2008-12-11 15:20:00
De la: Felicia_29, la data 2008-12-11 15:13:42Bai nene! Cand lipsesc eu sunt cele mai importante discutii...fir-ar sa fie!
Mamaia...daca ii permiti de la inceput asa...nu te supara...dar nu e ok!
Pe mine daca nu ma termina (si spun nu ma...stiu eu de ce) ma doare capul de inebunesc, zau!
Asa ca supara-te, fa greva...sau, cel mai bine nu i-o mai dai pe "neagra" pana nu va stii sa se poarte cu ea. Sorry...dar la asta nu en tocmim!
Te pup si nu vreau sa te superi ca fusai asa directa...

feli,nush..ti-am zis el este si capricorn...mi-e ca daca sunt atat d directa,iar sa nu mi zica ca-s agresiva..nush..poate nu ma iubeste l fel d mult atfel nu-mi explic..sper ex..cand el are chef sa puna parchet da..yo ce sa-i spun,sau cum sa-l iau sa nu t simta prost sau jignit..???

spunei ca mai vrei o data!simplu,cere si ti se va da!asa eram si yo la inceput...da am invatat ca cu rusinea mori de "foame".comunica cu el,spune-i ce-ti doresti si ajuta-l si pe el sa se exteriorizeze(mai ales ca e capricorn)

mary,o singura data am incercat,si am simtit k facut o asa..in zeflemea sa nu zic sictir(ki urat rau cuvantul,dar n-am gasit alt sinomim sa exprim mai bine)a fost sex si atat..nu tu mangaiere,preludiu..doar o cursa catre orgasm si atat..si nu i-a placut deloc..m-am simit tare prost...
mamaia
Postat pe 11 Decembrie 2008 15:30
De la: mary_ct, la data 2008-12-11 15:28:47
De la: mamaia, la data 2008-12-11 15:25:16
De la: Felicia_29, la data 2008-12-11 15:22:19Este dificil sa ii spui unui barbat ca nu te simti bine...sau ma rog...ca nu apuci sa te simti bine cu el in pat....dar trebuie...ia-l pe dupa visini, nu stiu...spune-i ca atunci cand ii vine sa se opreasca, sau din start urca-te pe el si fa-ti de cap...

feli crede-ma..l-am luat dupa visin si am gasit visina cazuta...sa zic asa..plus ca in momentul in care el a terminat...yo..ma..intelegi..fataiam..si mi-a zis k el nu poate continua,k sunt agresiva si deloc feminina prin metoda asta..WTF?

GOD!Mamaia,esti nebuna?ce mai cauti langa unul d-asta?nu se poate asa ceva...de cat timp sunteti impreuna?[/quotede

de aproape 6luni..dar d 1 si incercam parchetul(mi-a trebuit mult pana sa capt incredre in el..si sa fac ceva..)poate ca inca nu avem timp sa n cunoasteam..habar nu am
mamaia
Postat pe 11 Decembrie 2008 15:32
De la: mamaia, la data 2008-12-11 15:27:13
De la: mary_ct, la data 2008-12-11 15:22:13
De la: mamaia, la data 2008-12-11 15:17:47
De la: gina37, la data 2008-12-11 15:10:48
De la: mamaia, la data 2008-12-11 14:55:27
De la: gina37, la data 2008-12-11 14:23:41Mary are dreptate! Reorganizati-va. Si tu trebuie sa incepi reorganizarea.

si cum sa fac aceasta reorganizare..?dimineatza nu sta degeaba..mai are o firma..d care s ocupa...la 3-4 vine la al2lea job...

Draguta mea, accepti o astfel de relatie daca si tu actiuni la firma lui, dar asa....esti tanara, gaseste-ti un barbat pentru tine. Sunt convinsa ca are bani, dar...sunt doar ai lui.

u-i vb d bani..cand l-am cunoscut nici n-avea masina...il duceam yo acasa oricum e un om usor zgarcit..dar nu asta este problema..ci..parchetul...ma intelegeti...

da,noi intelegem...asta ii place sa faca,si pe deasupra ii aduce si bani!ok...pana aici e bine!da de ce nu se gandeste ca si incercatul parchetului face bine la sanatate!ajuta sa traiesti mai mult!
deci,degeaba are bani,are joburile care-i plac,daca n-are viata!nush daca intelegi ce-am vrut sa zic!
SEXUL FACE BINE LA SANATATE!punct!si tie si lui!

sigur k am inteles mary
..tocmai asta si este..yo inteleg el nu..sau nu vrea...cel putin nu cu mine...

daca nu esti sigura de sentimentele lui,vb cu el...vremea trece...nu de mult te auzeam ca spui de familie,de copii...copiii ii faci din dragoste...sau nu,depinde!

da vremea care o pierzi cu el...nu se mai intoarce!
mary_ct
Postat pe 11 Decembrie 2008 15:34
De la: mary_ct, la data 2008-12-11 15:34:07
De la: mamaia, la data 2008-12-11 15:27:13
De la: mary_ct, la data 2008-12-11 15:22:13
De la: mamaia, la data 2008-12-11 15:17:47
De la: gina37, la data 2008-12-11 15:10:48
De la: mamaia, la data 2008-12-11 14:55:27
De la: gina37, la data 2008-12-11 14:23:41Mary are dreptate! Reorganizati-va. Si tu trebuie sa incepi reorganizarea.

si cum sa fac aceasta reorganizare..?dimineatza nu sta degeaba..mai are o firma..d care s ocupa...la 3-4 vine la al2lea job...

Draguta mea, accepti o astfel de relatie daca si tu actiuni la firma lui, dar asa....esti tanara, gaseste-ti un barbat pentru tine. Sunt convinsa ca are bani, dar...sunt doar ai lui.

u-i vb d bani..cand l-am cunoscut nici n-avea masina...il duceam yo acasa oricum e un om usor zgarcit..dar nu asta este problema..ci..parchetul...ma intelegeti...

da,noi intelegem...asta ii place sa faca,si pe deasupra ii aduce si bani!ok...pana aici e bine!da de ce nu se gandeste ca si incercatul parchetului face bine la sanatate!ajuta sa traiesti mai mult!
deci,degeaba are bani,are joburile care-i plac,daca n-are viata!nush daca intelegi ce-am vrut sa zic!
SEXUL FACE BINE LA SANATATE!punct!si tie si lui!

sigur k am inteles mary
..tocmai asta si este..yo inteleg el nu..sau nu vrea...cel putin nu cu mine...

daca nu esti sigura de sentimentele lui,vb cu el...vremea trece...nu de mult te auzeam ca spui de familie,de copii...copiii ii faci din dragoste...sau nu,depinde!

da vremea care o pierzi cu el...nu se mai intoarce!

da mary asta este ce-mi dorec cel mai mult p lume..o familie si un barbat care sa ma iubeasca..stie si el toate luc astea...dar nush ce i cu el..poate ca femeie prea despic firul in4...el s intreaba dc vreau s ami inchis viata dl anii astia..mereu ma intreaba ce-i cu mine d vreau o familie..ca ma agat prea curand d toate astea..nush..am mult de lucrat cu el pana sa inteleaga k p el il vreau...
mamaia
Postat pe 11 Decembrie 2008 15:46
plus k mi-a zis k tre' sa am rabdare cu el..ca vine dupa o mare deceptie tot cu o tipa d 22 ani..dupa ce a cerut o de nevasta..intr-o seara a vazut o pupandu se cu fostul ei..si d atunci i s-au ruinat toate visele..si atunci i-am zis..yo ce sa mai zic k am stat cu un barbat 8luni si dupa am aflat k are nevasta si copil..sa-i catalighezi p toti dupa el,sa nu mai iubesc p nimeni si sa merg p premiza asta?
mamaia
Postat pe 11 Decembrie 2008 15:49
De la: mamaia, la data 2008-12-11 15:49:34plus k mi-a zis k tre' sa am rabdare cu el..ca vine dupa o mare deceptie tot cu o tipa d 22 ani..dupa ce a cerut o de nevasta..intr-o seara a vazut o pupandu se cu fostul ei..si d atunci i s-au ruinat toate visele..si atunci i-am zis..yo ce sa mai zic k am stat cu un barbat 8luni si dupa am aflat k are nevasta si copil..sa-i catalighezi p toti dupa el,sa nu mai iubesc p nimeni si sa merg p premiza asta?

nicio persoana nu e identica cu o alta!o sa iti rasp pe privat,ca acum am putina treaba!
mary_ct
Postat pe 11 Decembrie 2008 15:54
Mamaia eu sunt de acord cu el, in ceea ce priveste familia si copiii. Esti mult prea tanara pentru asta. Nu-i inca vremea.
Dar nu-l inteleg pe el: el nu-si doreste viata de familie la 33 de ani? Nu-si doreste copii? Atunci ai o problema: ori nu esti tu aleasa (si-ar trebui sa fie cinstit cu tine si sa-ti spuna) ori este genul de fluturas (si asa o sa ramana toata viata).
gina37
Postat pe 11 Decembrie 2008 16:01
mamaia..pe de o parte ce sa zic? nu o condamn pe tipa...diferenta de varsta este f mare, si tu si ea sunteti libere, inca sunteti pustoaice si aveti dreptul sa va gasiti tipi de varsta voastra...parerea mea este ca ar fi fost bine sa iti traiesti adolescenta, sa te distrezi ci tipi de varsta ta, cu tipe de varsta ta...discoteci, cluburi, betii, cafenele....mai tarziu are sa iti para rau..
Vezi tu? tu ai sa zici bine dar Mary?! Mary, este deja femeie cu copil, la ea este alta situatie, la tine nu si ar trebui sa profiti.
Ia sa o intrebam: Mary, tu daca nu ai fi avut copil (stiu ca e greu, pt ca o ai pe bebita) acum nu ai fi fost in cluburi??
Nu e asa ca iti vine cateodata sa iti iei campii??? Hai! Ajuta-ma putin!
Uite eu m-am casatorit devreme, cu un tip de varsta mea, am fost 9 ani si anul asta divort....am simtit ca sunt ingradita, nu am apucat sa fac ceea ce fetele de varsta mea faceau....
Poate ar trebui sa o iei mai usor...nu te supara, nu iti dictez eu viata, doar imi dau cu parerea si asta ca tu imi permiti!
Gina....zi tu am sau nu dreptate?
Felicia_29
Postat pe 11 Decembrie 2008 16:02
De la: Felicia_29, la data 2008-12-11 16:02:29mamaia..pe de o parte ce sa zic? nu o condamn pe tipa...diferenta de varsta este f mare, si tu si ea sunteti libere, inca sunteti pustoaice si aveti dreptul sa va gasiti tipi de varsta voastra...parerea mea este ca ar fi fost bine sa iti traiesti adolescenta, sa te distrezi ci tipi de varsta ta, cu tipe de varsta ta...discoteci, cluburi, betii, cafenele....mai tarziu are sa iti para rau..
Vezi tu? tu ai sa zici bine dar Mary?! Mary, este deja femeie cu copil, la ea este alta situatie, la tine nu si ar trebui sa profiti.
Ia sa o intrebam: Mary, tu daca nu ai fi avut copil (stiu ca e greu, pt ca o ai pe bebita) acum nu ai fi fost in cluburi??
Nu e asa ca iti vine cateodata sa iti iei campii??? Hai! Ajuta-ma putin!
Uite eu m-am casatorit devreme, cu un tip de varsta mea, am fost 9 ani si anul asta divort....am simtit ca sunt ingradita, nu am apucat sa fac ceea ce fetele de varsta mea faceau....
Poate ar trebui sa o iei mai usor...nu te supara, nu iti dictez eu viata, doar imi dau cu parerea si asta ca tu imi permiti!
Gina....zi tu am sau nu dreptate?

Fely...yo nu mi-am dorit-o pe ady...cand am aflat era prea tarziu pt un avort...in niciun caz nu as sta in casa,cum fac acum...am momente in care plang...vad cum imi trece viata pe langa mine si yo nu pot sa iau de la viata ce as vrea.imi iubesc copilul,sunt disperata dupa ea,dar...daca as putea intoarce timpul...ea n-ar mai exista,decat pe la vreo 30 de ani!
mary_ct
Postat pe 11 Decembrie 2008 16:11
sincer,crys,draga mea!nu stii cu ce se mananca familia...nu vreau sa te jignesc cu nimic...dar gandeste-te ca in mom in care ai un copil renunti la multe,la job...la iesiri,la multe,multe...
hai sa-ti zic ce fac yo toata ziua...mancare,curatenie,iesit la magazin...imi cumpar haine...pe care le port de 2-3 ori,ca nu am unde si nci cum sa ies...e greu!
si spun doar atat:esti libera,tanara si frumoasa!nu te lega la cap fara sa te doara!
mary_ct
Postat pe 11 Decembrie 2008 16:16
De la: mary_ct, la data 2008-12-11 16:16:08sincer,crys,draga mea!nu stii cu ce se mananca familia...nu vreau sa te jignesc cu nimic...dar gandeste-te ca in mom in care ai un copil renunti la multe,la job...la iesiri,la multe,multe...
hai sa-ti zic ce fac yo toata ziua...mancare,curatenie,iesit la magazin...imi cumpar haine...pe care le port de 2-3 ori,ca nu am unde si nci cum sa ies...e greu!
si spun doar atat:esti libera,tanara si frumoasa!nu te lega la cap fara sa te doara!

Exact! Multumec frumos pt ajutor!
Felicia_29
Postat pe 11 Decembrie 2008 16:28
Da fetelor aveti dreptate amandoua. Cristinuta draga esti un copil, traieste, bucura-te, distreaza-te!Ia ce-i mai bun de la viata! Eu m-am casatorit la 25 de ani si l-am avut pe Andu la 27, dar pentru generatia mea era tarzior. Nici eu n-am vrut sa ma leg la cap pana nu termin macar facultatea. Am fosti colegi de facultate care acum au copii la facultate, dar eu m-am distrat. Am plecat din oras cu toate ocaziile ivite si am trait din plin.
gina37
Postat pe 11 Decembrie 2008 16:30
De la: Felicia_29, la data 2008-12-11 16:28:53
De la: mary_ct, la data 2008-12-11 16:16:08sincer,crys,draga mea!nu stii cu ce se mananca familia...nu vreau sa te jignesc cu nimic...dar gandeste-te ca in mom in care ai un copil renunti la multe,la job...la iesiri,la multe,multe...

nu au fost doar vb in vant,am scris ce simt eu mai exact...nu e usor sa renunti la tine si sa iti faci programul in functie de altii...de ex,daca n-ai chef,nu faci...copilul nu te intreaba daca ai chef sa nu,daca te simti in stare sau nu!

gandeste-te bine inainte,intreaba si pe altii cum e si fa-ti o idee!
mary_ct
Postat pe 11 Decembrie 2008 16:33
De la: mary_ct, la data 2008-12-11 16:33:46
De la: Felicia_29, la data 2008-12-11 16:28:53

nu au fost doar vb in vant,am scris ce simt eu mai exact...nu e usor sa renunti la tine si sa iti faci programul in functie de altii...de ex,daca n-ai chef,nu faci...copilul nu te intreaba daca ai chef sa nu,daca te simti in stare sau nu!

gandeste-te bine inainte,intreaba si pe altii cum e si fa-ti o idee!

Stiu ca nu sunt vb in vant...eu stiu! Mamaia inca nu, dar mi-as fi dorit sa invete de la noi, nu din propria experienta...
Felicia_29
Postat pe 11 Decembrie 2008 16:37
Va pup dragutele mele! Ne vedem maine! Nici maine n-am vrabiuta secretara asa ca ma autoinvit la voi la cafea. Pupici!!!
gina37
Postat pe 11 Decembrie 2008 16:51
fetelor de la ce discutie interesanta am lipsit.....
Mamaia..tot din experienta ti-o spun....nu mai pierde timpul cu el
ai doar 22 de ani
traieste-ti viata.barbati sunt destui si care stiu sa se gandeasca si la cea de langa ei,nu doar la ei!!!
nu te mai chinui pt ca eu una nu cred ca o sa ajungi undeva cu el si doar o sa iti mananci anii astia frumosi.
intradevar e frumos sa ia o familie,copii(si eu imi doresc f mult) dar toate astea le vreau cu un barbat care sa merite toate astea.
asta e unul din motivele pt care sunt singura.iubesc barbatii dar ma iubesc si pe mine si nu vreau sa imi pierd timpul aiurea langa oricine.
asta e parerea mea
nikollette
Postat pe 11 Decembrie 2008 16:52
De la: gina37, la data 2008-12-11 16:51:57Va pup dragutele mele! Ne vedem maine! Nici maine n-am vrabiuta secretara asa ca ma autoinvit la voi la cafea. Pupici!!!

te pup gina
daca vin inaintea ta fac eu cafeaua
nikollette
Postat pe 11 Decembrie 2008 16:54
De la: nikollette, la data 2008-12-11 16:54:25
De la: gina37, la data 2008-12-11 16:51:57Va pup dragutele mele! Ne vedem maine! Nici maine n-am vrabiuta secretara asa ca ma autoinvit la voi la cafea. Pupici!!!

te pup gina

daca ajung prima yo...ehe,o dau yo...ca de mult n-am mai servit yo cafeaua...
chiar acum merg la cumparaturi...fac aprovizionarea ciocolata calda,capuccinno+ceva dulce si proaspat!
mary_ct
Postat pe 11 Decembrie 2008 17:00
De la: mary_ct, la data 2008-12-11 17:00:28
De la: nikollette, la data 2008-12-11 16:54:25

te pup gina

daca ajung prima yo...ehe,o dau yo...ca de mult n-am mai servit yo cafeaua...
chiar acum merg la cumparaturi...fac aprovizionarea ciocolata calda,capuccinno+ceva dulce si proaspat!

ok mary...ce de bunatati...abia astept dimineata
nikollette
Postat pe 11 Decembrie 2008 17:04
fetele va pup si imi pare rau ca nu am avut azi timp sa stau mai mult cu voi.o seara frumoasa in continuare si mamaie gandeste-te f bine ca asa cum spuneau si fetele...cu anii astia nu te mai intalnesti.
va pup dulce pe toate
nikollette
Postat pe 11 Decembrie 2008 17:10
Buna dimineata! Vreau cafeluta promisa! Sunt vioaie si superrelaxata! Fetele incecati senzatii tari in cada de baie si pe marginea cazii, cu partenerul din dotare.
gina37
Postat pe 12 Decembrie 2008 08:41
De la: gina37, la data 2008-12-12 08:41:56Buna dimineata! Vreau cafeluta promisa! Sunt vioaie si superrelaxata! Fetele incecati senzatii tari in cada de baie si pe marginea cazii, cu partenerul din dotare.

eheheee....normal ca esti vioaie si superrelaxata....
buna dimineata si tie....
am incercat senzatia asta cu partenerul care l-am avut in dotare ac cateva luni si intadevar...e ceva
uite cafeluta...fierbinte
te servesc si cu o tigarusa???
nikollette
Postat pe 12 Decembrie 2008 09:02
Neata dragele mele!
Aoleu...ce-mi vad ochii...Ginaaaaaa...ce facusi?
Azi-noapte am avut parte de niste antrenamenteeee....aoleu mama!
A venit baiatul meu din delegatie...uffffffffffffff.....ce imi e cald...
O cafeluta? Niko...o tigarica...
Felicia_29
Postat pe 12 Decembrie 2008 09:26
De la: Felicia_29, la data 2008-12-12 09:26:37Neata dragele mele!
Aoleu...ce-mi vad ochii...Ginaaaaaa...ce facusi?
Azi-noapte am avut parte de niste antrenamenteeee....aoleu mama!
A venit baiatul meu din delegatie...uffffffffffffff.....ce imi e cald...
O cafeluta? Niko...o tigarica...

fetelor...sunt invidioasa pe voi.vreau si eu!!!!
cafeluta si tigara fely......
nikollette
Postat pe 12 Decembrie 2008 09:28
buna dimineata!
ce tarziu am venit azi...da am facut niste sandwich-uri...poftiti!cu branza...cu rosii si sunca presata!ca sa incepem ziua bine!
acuma,dati-mi si mie o cafea...ca nu m-am dezmeticit bine!
mai tarziu va dau si ceva buuuuuuuuuuuuun!

Ozi mult mai buna ca a mea va doresc!
mary_ct
Postat pe 12 Decembrie 2008 09:32
De la: mary_ct, la data 2008-12-12 09:32:21buna dimineata!
ce tarziu am venit azi...da am facut niste sandwich-uri...poftiti!cu branza...cu rosii si sunca presata!ca sa incepem ziua bine!

buna dimineata
stai linistita ca ti-am pastrat si tie o cafeluta....
multumesc pt sandwich-uri,dar eu azi tin post....
ai patit ceva sau de ce nu ai o zi buna????
nikollette
Postat pe 12 Decembrie 2008 09:38

Mary...neata!
Esti pe gustul meu...imi e o foame, cred ca mi-se trage de azi-noapte....daaaa si mieeeee...
Felicia_29
Postat pe 12 Decembrie 2008 09:44
De la: nikollette, la data 2008-12-12 09:38:18

buna dimineata
stai linistita ca ti-am pastrat si tie o cafeluta....
multumesc pt sandwich-uri,dar eu azi tin post....
ai patit ceva sau de ce nu ai o zi buna????

ms de cafeluta!
stii vb aia"omu cand n-are pb si le creeaza?asa si yo...
m-am tot gandit aseara la ceea ce am vb cu mamaia...am vb cu ea si pe privat...si m-a pleznit o melancolie...mama mama!
m-am gandit la mine,la viata mea cea dinainte si cea de-acum...
NASOL!Si mai grav e ca nu o sa treaca prea curand...cand m-apuca,mult ma tine!
mary_ct
Postat pe 12 Decembrie 2008 09:44
Buna,Fely!
Ia de aici,ca vad ca lumea tine post...yo nu le am cu asa ceva...asa ca nu m-am gandit...
Da ca sa ma revansez la Niko,ii fac un sandwich cu pateu vegetal...rosii..si cam atat,ca n-am altceva de post prin casa !
mary_ct
Postat pe 12 Decembrie 2008 09:48

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Bodega' lu' Coman... 205 De la: 31 Martie 2012 13:06
vine maju meu! 11 De la: yumalai 17 Februarie 2010 07:57
Buna 2 De la: yrtdssdd 8 Iulie 2009 01:12
Pui bichon frise 5 De la: kudika114689 5 Februarie 2010 14:43
FARA VULGARITATI, FARA JIGNIRI SI FARA MINCIUNI 175 De la: franziska_eu 29 Ianuarie 2012 00:24