Mai multe
De la: mary_ct, la data 2008-12-12 09:44:52De la: nikollette, la data 2008-12-12 09:38:18De la: mary_ct, la data 2008-12-12 09:32:21buna dimineata! off mary...imi pare rau intr-adevar e urat cand pici in starea asta dar trebuie sa incerci sa te gandesti la partea frumoasa a vietii...ai o fetita minunata,ai un barbat care te iubeste... nu ma pot pune in locul tau cu toate ca poate mi-as dori(ma refer la familie,la copil,la barbat....).stiu ca esti tanara si ti-ai fi dorit acum sa iesi,sa te distrezi...dar nu tu nu ai cu cine sa lasi macar o seara pe luna copilasul cu cineva si sa mai iesi putin pe undeva??? eu cand ma apuca starea asta incerc sa ma gandesc la cu totul altceva...si pe mine ma apuca destul de des mai ales in perioada asta
|
||
|
nikollette Postat pe 12 Decembrie 2008 09:51 |
||
|---|---|---|
De la: mary_ct, la data 2008-12-12 09:48:01Buna,Fely! saru'mana pt sandwich...chiar imi place...
|
||
|
nikollette Postat pe 12 Decembrie 2008 09:52 |
||
Ma bucur ca-ti place sandwich-ul...ti-am mai facut doua! Referitor la iesit...hmmmmmm,e greu!Mama mea e departe,mama lui e in Italia...si nu as putea sa am incredere in cineva strain,plus ca Diddy(fetita mea)are un program,niste chestii alea ei...si nimeni,care nu o cunoaste asa ca mine,n-ar putea sa stie ce vrea si ce ii trebuie...si nci yo nu mai pot sa stau relaxata cand stiu ca nu e langa mine! Numai mama sa nu fii...e un "job" greu,dar cu satisfactii pe masura uneori!Si in plus,e pe toata viata!
|
||
|
|
||
|
mary_ct Postat pe 12 Decembrie 2008 10:06 |
||
|
Mary...te inteleg, dar vezi tu...stii cum e cine are parul drept il vrea ondulat si invers....eu imi doresc tare o familie, dar inteleg perfect ce simti, stiu cum e...dar incearca sa lasi bebita cu cineva si iesi cu sotul tau, macar la o pizza, nu stiu iesiti amandoi, sau iesi cu o prietena, 2 ore nu se intampla nimic...nici nu stiu ce sa iti zic. Oricum dracu nu e asa negru cum pare...posibil sa fiu subiectiva pt ca repet eu cel mai mult pe lumea asta imi doresc un bebe mic, sunt in stare sa renunt la tot pt ce imi doresc... Gandeste-te ca diferenta de varsta intre tine si bebe e mica, cand va creste veti avea o relatie super, suuuuuuper si o vei invata tu pe ea sa nu faca ca tine.... |
||
|
Felicia_29 Postat pe 12 Decembrie 2008 10:11 |
||
|
Frate, am lipsit si eu un pic si gata ati si cazut in butoiul cu melancoilie balegoasa. Wake-up! Mary o sa-ti treaca de toatecand te vei intoarce in campul muncii. Lasa trecutul in trecut, concetreaza-te asupra prezentului si stabileste-ti obiectivele pentru viitor. Multumesc fetelor pentru sandwich, cafeluta si tigara. Abia astept sa dea Mary ceva dulce si bun. |
||
|
gina37 Postat pe 12 Decembrie 2008 10:16 |
||
De la: Felicia_29, la data 2008-12-12 10:11:37Mary...te inteleg, dar vezi tu...stii cum e cine are parul drept il vrea ondulat si invers....eu imi doresc tare o familie, dar inteleg perfect ce simti, stiu cum e...dar incearca sa lasi bebita cu cineva si iesi cu sotul tau, macar la o pizza, nu stiu iesiti amandoi, sau iesi cu o prietena, 2 ore nu se intampla nimic...nici nu stiu ce sa iti zic. Oricum dracu nu e asa negru cum pare...posibil sa fiu subiectiva pt ca repet eu cel mai mult pe lumea asta imi doresc un bebe mic, sunt in stare sa renunt la tot pt ce imi doresc... Fely..vezi tu,simt ca mi-am pierdut libertatea,nu mai sunt de capul meu...am devenit mult mai responsabila...(asta e un lucru bun),dar simt ca asta nu sunt yo...ma enerveaza rutina,ma enerveaza ca fiecare zi seamana intre ele.. Daca pot sa spun asa,uneori sunt invidioasa,in sensul bun al cuvantului,pe voi,cele care aveti un job...in casa,ca femeie de casa,devii "proasta",salbatica...si altele! Hai sa-ti povestesc o faza:am iesit sambata trecuta in oras,si pe scara m-am intalnit cu o vecina(mentionez ca nu stau de mult in ap asta,de 7 luni).M-a salutat....ca dupa 3 zile sa vina sa-mi zica ca la vazut pe al meu cu fosta nevasta...m-am enervat..dar stii ce?"fosta nevasta"eram yo,numai ca ea nu m-a recunoscut..eram machiata,cu parul desfacut,imi pusesesem tocuri... eu ocazii sa ma machiez sau sa ma aranjez nu prea gasesc...e greu..pana acum o luna nu aveam masina si era greu sa iesim cu copilul..transportul n omora... asta nu inseamna ca nu ma aranjez cat de cat...da numai strictul necesar..gen pensat,creme si alte chestii...din cand schimbat freza si cam atat... |
||
|
mary_ct Postat pe 12 Decembrie 2008 10:26 |
||
De la: mary_ct, la data 2008-12-12 10:26:50De la: Felicia_29, la data 2008-12-12 10:11:37Mary...te inteleg, dar vezi tu...stii cum e cine are parul drept il vrea ondulat si invers....eu imi doresc tare o familie, dar inteleg perfect ce simti, stiu cum e...dar incearca sa lasi bebita cu cineva si iesi cu sotul tau, macar la o pizza, nu stiu iesiti amandoi, sau iesi cu o prietena, 2 ore nu se intampla nimic...nici nu stiu ce sa iti zic. Oricum dracu nu e asa negru cum pare...posibil sa fiu subiectiva pt ca repet eu cel mai mult pe lumea asta imi doresc un bebe mic, sunt in stare sa renunt la tot pt ce imi doresc... mary...eu una sunt invidioasa pe tine. eu intradevar am un job,de iesit ies destul de des...dar pt mine tot rutina e....as prefera sa stau in casa,cu un copilas,cu un barbatel..... dar asta e viata mea si trebuie sa ma multumesc deocamdata cu ea... asa ca tu esti invidioasa pe noi si noi pe tine..... nu stiu...macar daca nu poti sa iesi,incearca o data pe saptamana macar sa faci o intalnire undeva acasa la tine sau la o prietena a ta (unde sa poti sa mergi su cu didy) si sa mai stati la o barfa mica .... |
||
|
nikollette Postat pe 12 Decembrie 2008 10:32 |
||
De la: nikollette, la data 2008-12-12 10:32:53De la: mary_ct, la data 2008-12-12 10:26:50De la: Felicia_29, la data 2008-12-12 10:11:37Mary...te inteleg, dar vezi tu...stii cum e cine are parul drept il vrea ondulat si invers....eu imi doresc tare o familie, dar inteleg perfect ce simti, stiu cum e...dar incearca sa lasi bebita cu cineva si iesi cu sotul tau, macar la o pizza, nu stiu iesiti amandoi, sau iesi cu o prietena, 2 ore nu se intampla nimic...nici nu stiu ce sa iti zic. Oricum dracu nu e asa negru cum pare...posibil sa fiu subiectiva pt ca repet eu cel mai mult pe lumea asta imi doresc un bebe mic, sunt in stare sa renunt la tot pt ce imi doresc... Exact asta spuneam si eu ca si Niko...e faza de care va povesteam cu parul...stii? noi vrem ce ai tu si invers...hm! cum e viata asta! |
||
|
Felicia_29 Postat pe 12 Decembrie 2008 10:42 |
||
| Si mai e o chestie...eu da, am job...dar pt ce puii mei muncesc? as fi vrut sa am pt cine....asa muncesc ca sa nu frec duda, adevarat am nevoie de bani, dar ii f.., scz limbajul, dar acum cad eu in butoiul cu melancolii,,,, | ||
|
Felicia_29 Postat pe 12 Decembrie 2008 10:44 |
||
Hei!!! Ce-s comentariile astea? Vin SARBATORILE!!! Toata lumea trebuie sa fie vesela!!!
|
||
|
gina37 Postat pe 12 Decembrie 2008 10:44 |
||
| Eu am treaba de turbez, dar ascult colinde! Cand era Andu mic mi-am facut prieteni care aveau copiii cam de aceeasi varsta si ieseam impreuna, iar cand o pereche vroia sa iasa seara sau la o petrecere lasam copilul de la unul la altul. Si a fost ok. | ||
|
gina37 Postat pe 12 Decembrie 2008 10:47 |
||
De la: Felicia_29, la data 2008-12-12 10:44:07Si mai e o chestie...eu da, am job...dar pt ce puii mei muncesc? as fi vrut sa am pt cine....asa muncesc ca sa nu frec duda, adevarat am nevoie de bani, dar ii f.., scz limbajul, dar acum cad eu in butoiul cu melancolii,,,, Scuze ca v-am stricat ziua!Mai ales Ginei,ca era de vioaie mai devreme!Ma retrag,ca sa nu va supar mai mult...o sa revin cand imi trece...peste vreo saptamana! Va pup si sa ne "citim"cu bine!Toate cele bune! |
||
|
mary_ct Postat pe 12 Decembrie 2008 10:47 |
||
|
Nu mi-ai stricat ziua draguta mea! E nevoie de mult mai mult, dar cred ca te alinti. Cum sa te retragi? Ai innebunit? Si dulcele promis?
|
||
|
gina37 Postat pe 12 Decembrie 2008 10:49 |
||
De la: gina37, la data 2008-12-12 10:16:55Frate, am lipsit si eu un pic si gata ati si cazut in butoiul cu melancoilie balegoasa. Wake-up! Si ca sa nu te dezamagesc,Gina,uite niste napolitane poloneze!Si uite asa,n-am ramas datoare cu nimic!
|
||
|
mary_ct Postat pe 12 Decembrie 2008 10:49 |
||
|
fetelor eu propun altceva...decat sa cadem in butoiul cu melancolie toate(eu una sunt deja putin)....hai sa ne strangem la o cafeluta buna si fierbinte si o tigarica.... fac cinste
|
||
|
nikollette Postat pe 12 Decembrie 2008 10:52 |
||
|
Mary...termina! Cum sa te retragi? De aia suntem aici, sa vb, sa ne sfatuim, nu sa ne retragem....ai probleme...ok! te ajutam si noi cum putem si restul faci tu singurica...dar vor trece si perioadele astea...garantat! Stai aici! Nu pleci nicaieri! Eiiiiiii comedie!!!
|
||
|
Felicia_29 Postat pe 12 Decembrie 2008 10:52 |
||
|
Asa Niko! Eu dau vinul fiert azi...ca sa ne'nveselim nitel! Pai? |
||
|
Felicia_29 Postat pe 12 Decembrie 2008 10:54 |
||
|
Maryyy!!!!....nu pleca.....stai aici si vb cu noi!!!! uite de la mine pt tine ca sa te mai inveselesti......
|
||
|
nikollette Postat pe 12 Decembrie 2008 10:54 |
||
Multumesc Mary! Te astept cu moralul sus! Esti prea tanara sa ai regrete!Uita-te la mine: am 100 de ani, dar nu regret nimic, sigur ca daca m-as intoarce in timp as mai schimba cate ceva pe ici pe colo, dar pentru ca n-o sa se intample nu-mi consum energia si buna dipozitie pe regrete.
|
||
|
gina37 Postat pe 12 Decembrie 2008 10:54 |
||
ia uite avem si vin...virtual pot sa beau chiar daca tin post.... MARY!!!!!!!!!!!!!! |
||
|
nikollette Postat pe 12 Decembrie 2008 10:56 |
||
Fetele haideti la chef!!!! Vin si eu cu gin tonic, ca n-am altceva in acest moment.
|
||
|
gina37 Postat pe 12 Decembrie 2008 10:59 |
||
Asta-i spiritul! Hai noroc!
|
||
|
Felicia_29 Postat pe 12 Decembrie 2008 10:59 |
||
hai ca deja m-am ametit putin.... eu am venit cu tigarile...la discretie si de toate felurile si mai am si cafeluta!!!
|
||
|
nikollette Postat pe 12 Decembrie 2008 11:00 |
||
De la: Felicia_29, la data 2008-12-12 10:52:47Mary...termina! Cum sa te retragi? De aia suntem aici, sa vb, sa ne sfatuim, nu sa ne retragem....ai probleme...ok! te ajutam si noi cum putem si restul faci tu singurica...dar vor trece si perioadele astea...garantat! Fely...m-am uitat la profilul tau si la pozele tale...cand te-am vazut prima data,primul lucru care mi-a venit in minte a fost ca nu te-ar putea vedea lumea nervoasa sau ridicand vocea...asta am crezut yo....pana acum....dar...a inceput sa-mi fi frica! Ma apucase o criza de plans...m-a sunat o prietena buna!Sunt singura dintre prietenele mele care are copil...si ma oftica nesimtitele ca umbla in cluburi FARA MINE! Dar ma consolez cu gandul ca o sa le vina si lor randul...ele sa stea acasa si yo sa umblu hai hui! si,ca incheiere a msj..uite ca m-am binedispus! |
||
|
mary_ct Postat pe 12 Decembrie 2008 11:01 |
||
|
MARYYYYY!!!!!!!!!!!! sper ca nu ai fugit..... hai langa noi sa ne mai binedispunem putin.... |
||
|
nikollette Postat pe 12 Decembrie 2008 11:01 |
||
Adevarul e ca numai cu tigare are gustul bun...orice ai bea!!!
|
||
|
Felicia_29 Postat pe 12 Decembrie 2008 11:02 |
||
De la: Felicia_29, la data 2008-12-12 11:02:06Adevarul e ca numai cu tigare are gustul bun...orice ai bea!!! sunt de acord cu tine...
|
||
|
nikollette Postat pe 12 Decembrie 2008 11:03 |
||
De la: mary_ct, la data 2008-12-12 11:01:38De la: Felicia_29, la data 2008-12-12 10:52:47Mary...termina! Cum sa te retragi? De aia suntem aici, sa vb, sa ne sfatuim, nu sa ne retragem....ai probleme...ok! te ajutam si noi cum putem si restul faci tu singurica...dar vor trece si perioadele astea...garantat! Asa iubita mea! Ele nu simt ce simti tu acum...cel mai frumos si sublim sentiment si anume DE A FI MAMA!!!! si nu oricum ci o mama tanara.... Uaaaaaa.....pai daca ma inervez...fac ca toate ielele...poze??? daca m-ai auzi cum urlu si ce de decibeli am....
|
||
|
Felicia_29 Postat pe 12 Decembrie 2008 11:04 |
||
|
pai bine,mah!yo cu plansul meu am pierdut ce era mai bun pe acilea.............ia dati-mi si mie,ca poate de asta am nevoie...sa-mi revin! si ca sa nu se urce vinul la cap,luati de aci si niste rulouri...niko,virtual nu tii post,s-a-nteles?
|
||
|
mary_ct Postat pe 12 Decembrie 2008 11:05 |
||
De la: mary_ct, la data 2008-12-12 11:01:38De la: Felicia_29, la data 2008-12-12 10:52:47Mary...termina! Cum sa te retragi? De aia suntem aici, sa vb, sa ne sfatuim, nu sa ne retragem....ai probleme...ok! te ajutam si noi cum putem si restul faci tu singurica...dar vor trece si perioadele astea...garantat! mary...tu ai acasa o satisfactie pe care niciun club nu ti-o poate oferi!!! e diddy!!! asa te vreau....
|
||
|
nikollette Postat pe 12 Decembrie 2008 11:05 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| bunaaa | 22 | De la: valy90 19 Octombrie 2010 12:17 |
| Caut scriitor de articole | 4 | De la: kudika_nikole 6 Ianuarie 2012 15:48 |
| CAFENEAUA VIP - VIORICA&PICARD | 1 | De la: kudika_10008 19 Iunie 2012 17:08 |
|
|
||
| CAFENEAUA in care va astept sa va ziceti bucuriile si tristetile pe care le-ati avut sau aveti in dragoste | 23 | De la: bruni_eu 23 Aprilie 2009 18:00 |
| alt topic al meu | 1067 | De la: monreve3031 20 Februarie 2012 06:28 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la [email protected]
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email [email protected]
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.