Mai multe
| pierdut directie! gasitorului recompensa! ia o pauza! PAUZAAA!!!! | ||
|
tudoreugenia Postat pe 2 Februarie 2009 16:19 |
||
|---|---|---|
| eu kred k mai bn te faci k nu il mai obeservi katva timp si asha vezi cum reactioneaza (dk te iubeste cu adevarat te cauta)..iar in legatura cu pers cealalta dk nu o iubesti,nu inteleg dc mai esti cu el,pt k acel baiat presupun k tine la tn si il faci sa sufere(sau poate nu iti mai dai seama si vrei sa nu mai fii u sg pers kre sufera)... | ||
|
CoPiLaSh_DrAgUtZ Postat pe 3 Februarie 2009 00:11 |
||
|
e destul de ciudat si el...dar nici tu dk te-ai aruncat intr-o noua relatie nu e bn...pt k pers cu kre esti acum ar putea avea si ea d suferit de p urma ta...si eu cred k el a vrut s se joace putin cu tine s vada cat d mult vrei s fi q el..s te faca geloasa...e doar o parere a mea..tot tu vei stii ce sa faci mai departe |
||
|
|
||
|
deutch_bgd21 Postat pe 3 Februarie 2009 09:07 |
||
De la: adri123, la data 2008-11-30 22:49:37parerea mea este sa te desparti de actualul prieten si sa mergi la tipul de care esti indragostita si sa ii spui in fata ce simti pt el doar asa vei afla adevarul daca te place sau a fost doar o aventura.Multa bafta No way! De ce sa-si sacrifice pana si orgoliul? Daca el ar fi fost indragostit pe bune ar fi facut ceva...asa ea iese in pierdere expunandu-se total la toanele trecatoare ale domnului. Zic toane fiindca exact asta sunt, nicidecum sentimente pe care sa te poti baza. Parerea mea e ca ce a facut el nu se face si cu asta basta. Daca vrei sa o rupi cu actualul, fa-o si tu delicat....ca el saracul ce vina are ca a picat la mijloc in toata faza asta? Dar cauta un tip mai serios decat cel dupa care oftezi acum... Multa bafta! |
||
|
ecce_cortex Postat pe 3 Februarie 2009 22:51 |
||
| draguto nu sa sfarsit lumea la un barbat cauta pe cineva care sa umble el dupa tine si sa iti arate prin fapte ca te doreste langa el,nu merita sa iti pierzi lacrimi si timp cu un asa om.vei uita deschide=te la altcineva | ||
|
iuliaaissha Postat pe 3 Februarie 2009 22:55 |
||
buna, de obicei nu ma bag decat citesc mesajele dar de data asta nu ma pot abtine, respectivl, dupa parerea mea nu face altceva decat sa faca misto de tine si tu saraca de tine suferi degeaba.tu crezi sincer ca un astfel de om te merita??eu cred ca nu doar un nesimtit poate face ce a facut el asa ca mai bine iti vezi de ale tale si iti garantez ca intr`o buna zi va plati pt ce a facut crede`ma te pop si ai grja de tine
|
||
|
mariantonia Postat pe 2 Martie 2009 08:06 |
||
Ce-ai soro??? esti trulli ??? ce nu intelegi??? nu vezi ca ai de a face cun un terchea-berche 3 lei perchea ??? si ce inseamna asta ca-l iubesti?? dar tu nu vrei sa fii iubita ? nu vrei reciprocitate???Pe tine te iubesti??? sau ai facut si tu asa o aroganta sa vezi cine-ti scrie .Hahahahha m-am prins dar tot ti-am scris /. Salut.
|
||
|
lizi_preda Postat pe 2 Martie 2009 10:28 |
||
ai timp suficient sa te hotarasti ce faci cu viatza ta.Pana una alta cauta un tip calumea care sa stie sa te aprecieze la adev ta valoare ca om.
|
||
|
butterfly_sound_of_love Postat pe 2 Martie 2009 17:16 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| ce sa fac? | 7 | De la: desi_desiree 22 Septembrie 2010 01:03 |
| vai de cine pateste ce nu se asteapta... | 4 | De la: _Cryssa_ 21 Martie 2011 18:51 |
| Despãrțire | 3 | De la: kudika_1016079 20 Iulie 2016 09:38 |
|
|
||
| ce sa fac?? | 13 | De la: kudik05 2 August 2009 10:00 |
| am nevoie de un sfat... | 82 | De la: Barbie30_ 29 Iunie 2011 11:44 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.