Setari Cookie-uri

nu mai stiu ce sa fac ...am nevoie disperata de pareriiii de orice fell:((((((((((((((((((((((((((((((((((((((

Si eu cred la fel...se joaca. Si sincer nu cred ca poti sa iubesti un baiat care saruta pe alta in fata ta. Sunt unii care fac chestii de genul asta numai pentru distractie si teribilism, au impresia ca ii transforma in macho barbatul fatal care poate sa aiba orice fata indiferent de atitudinea si faptele lui. La un moment dat roata tot se va intoarce si o sa simta pe pielea lui cum te simti tu acum. Si cand o sa se intample chestia asta o sa-l doara asa tare incat n-o sa stie ce l-a lovit. S-a jucat cu tine si cu sentimentele tale si sunt sigura ca esti o fata draguta si ok si nu cred ca meriti. Sfatul meu: incearca sa-l uiti chiar daca e greu. Am o prietena care trece prin aceeasi situatie ca si tine de 6 luni incoace. Stiu ca e greu dar pune-ti mandria de femeie pe primul loc. Nu te lasa influentata de vorbe dulci
SnowFlake
Postat pe 1 Decembrie 2008 10:15
cristina pt cunostiinta ta...am fost cu el 3 zile in cunosteam pe el mai bine de 4-5 luni dar am fost combinati numai 3 zile....apoi am stat in casa unde sta el si cu sora sa pt 2 luni ...a bai mult in casa aia mai locuia cu ei si prietena acttuala a lui jordan ,,,,o grasa care imi facea zile fripte.... acum ai inteles ....aaaaaaaa si nu sunt in romania...sunt in londra pt varsta mea in maxim 4-5 luni poti sa ai propriul tau apartament:D ...pwp si scuzele tale sunt acceptate

Postat pe 1 Decembrie 2008 10:49
De la: 123123123, la data 2008-11-30 21:37:05vreti sa fiti futute in fiecare zi cind nu se intimpla e bai

Da, bai!!!!! Ei, si ce???? Oricum nu vrem sa fim futute de .....TINE~!~~~

Postat pe 1 Decembrie 2008 20:55
De la: cristina_palfi, la data 2008-12-01 09:48:47
De la: dianaJORDAN, la data 2008-11-30 15:10:33nu stiu / dar un singur lucru am sa spun la toata lumea ...sa folosit de mine si de sentimentele mele acum am descoperit totu, aproape 2 luni am stat cu el in casa din cauza unor probleme familiale , am vb cu sora lui si a fost incantata sa ne primeasca pe minne si pe sora mica... am stat acolo 2 luni aproape tot ce vroiia de la mine e sa le dovedeasca baietilor ca poate sa fie cu mine si ca poate sa ma faca sa am sentimente pt el.... asta e ...a reusit...insa acum nu ma mai intereseaza acea persoana ...si cred ca am dreptate.
insa nu voi mai putea avea incredere in altcineva niciodata ...de fapt asa am spus intotdeauna dar se pare ca de fiecare data m`am inselat, insa tot raul spre bine ....acum ma gandesc ce sa fac in viitor ..ma gandesc la multe planuri dar nu stiu la care din ele sa apelez ...sa raman pe spatele familiei si sa platesc o suma oleaca mai mare de cat ma astept ...sau sa am propriul meu loc ma refer la un apartament....si fara dureri de cap//? voi ce spune`ti...nu ma mai intereseaza baietii ...am suferit enorm de mult astea 2 luni si nu mai pot...astept raasp ....va rog /.....traiesc in fiecare zii intr`un cosmar al vietii

Nu se intelege nimic din povestea ta.Ai spus prima oara ca ai stat cu el 3 zile si deja il iubeai.Dupa 3 zile se poate iubi un om?????????????Spune-mi cum se face ca sa stiu si eu.A doua oara ai spus ca ai stat cu el 2 luni,hotaraste-te 3 zile sau 3 luni?????????Cat despre faza cu apartamentul.........ma faci sa rad.Cum Dumnezeu crezi ca-ti vei cumpara un apartament in ziua de azi,lucrez la o banca de aceea imi permit sa fac comentariul acesta.Daca toate fetele ti-au plans de mila,eu nu voi face asta,trebuie sa te maturizezi,esti foarte naiva,crezi ca tot ce zboara se mananca ,ar fi mai bine sa te ocupi de scoala sa faci ceva cu viata ta.Imi pare rau ca am fost rea....

n ai fost rea...doar rea-lista.ai dreptate.dupa 3 zile poate sa apara atractie fizica...in nici un caz iubire.
elisa_me
Postat pe 1 Decembrie 2008 20:58
curcubeu0
Postat pe 1 Decembrie 2008 21:00
De la: colonel, la data 2008-12-01 21:00:00

de ce?....esti cel mai bun???
ninushk
Postat pe 1 Decembrie 2008 21:47
Scumpa mea,poate sunt eu proasta ,dar acum chiar nu se mai intelege nimic.Daca ti-a inteles atata lume povestea,iar eu nu reusesc sa pun lucrurile cap la cap,inseamna ca eu am o problema.
cristina_palfi
Postat pe 2 Decembrie 2008 09:15
el stie oricum ca il placi....face asa pt ca nu prea ii pasa de tine...sau poate este ink copil cati ani are...scuze ca te intreb....dar asa o sa stiu mai bine sa iti spun dak are vreo treaba cu u sau nu....ast rsp
lauraioana
Postat pe 2 Decembrie 2008 12:02
pai acuma nu stiu ce s-a intamplat in astea 3 zile...daca te-ai culcat cu el e normal sa te lase ...barbatii privesc cam cu dispret fetele care se lasa usor...daca nu s-a intaplat asta inseamna ca nu stie ce vrea...aviz amatoarelor care pica prada in patul barbatilor repede
micki23
Postat pe 2 Decembrie 2008 18:36
fi o femeie puternica nu te lasa prada unor animale ca barbati, esti femeie si trebuie sai pui la punct pe toti baieti care te jignesc si te inseala. pe lume sunt multi baieti care ar fi dispusi sa vb cu tn si sa t faca sal uiti p acest individ.dupa mn ar trebui sal uiti si so iei de la capat. SUCCES!!!!!!
mariana_remi
Postat pe 2 Decembrie 2008 21:12
AU FOST DOAR 3 ZILE.EU CRED K INNAINTE SA VB CU TN A RAMAS FR PRIETENI SI SA NU MAI STEIE SG SA AGATAT DE TN K POATE STIA K IL IUBESTI....:(
mariana_remi
Postat pe 2 Decembrie 2008 21:16
Alo treziti va .....1, 2, 3 zile....3 luni//// asta nu este regula....sunt de 7 ani cu perechea mea...si sa intamplat a2a zi dupa ce ne am cunoscut.....si???...daca e sa fie este daca nu.....te lasa si dupa 3 luni de priviri si o noapte de sex !!
F_L_R
Postat pe 2 Decembrie 2008 21:18
SCZ ,dar nu cred ca il iubesti ,altfel nu te combinai cu altul sa il oftici,nu asa se procedeaza
nor_pufos
Postat pe 3 Decembrie 2008 01:39
pt editie_limitata..
crede`ma stiu asta:( ...si regret mult....cum crezi ca ma simteam in bratele altcuiva, ii comparam gesturile, sarutul, si imi spuneam ...el nu saruta asa saruta mai bn , el nu face asta face asta...si tot asa:( asta e ..stie ce simt pt el stie prea bine si cred ca asta il face sa se comporte asa:(

Postat pe 3 Decembrie 2008 22:54
De la: 123123123, la data 2008-11-30 21:37:05vreti sa fiti futute in fiecare zi cind nu se intimpla e bai

Cred k baiatu are probleme sexuale si a dat in disperare. Ce e mami nu ai auzit de Manuela ? Cea mai fidela, nu te va parasi ever. In loc sa fii injurat mai bine ti-ai vedea de problemele tale k oricum tot singur trebuie sa ti le rezolvi. nu cred k devii mai dorit prin mesaje de genu asta
So that, all the best!!!

Postat pe 3 Decembrie 2008 23:07
stie k ti la el.. si de aia face asa:)... nu face altceva decat sa se joaca cu tine.. sa-si dem k e cel mai bun.. eu zic sa-l tratezi cu indiferenta.. si dak o sa te vrea.. te va cauta..
kamara
Postat pe 4 Decembrie 2008 11:36
Toate se intampla cu un scop in viata. Sa nu uiti niciodata cat de importanta esti, cat esti de frumoasa si ca meriti ce este mai bun. Sa ai taria sa-l privesti in ochi si sa simta indiferenta si dispretul tau. Pentru fiecare dintre noi exista sufletul pereche, sa nu te indoiesti de asta niciodata. Iti urez tot binele din lume si niciodata sa nu te uiti ianpoi.
patruandreeaoana
Postat pe 4 Decembrie 2008 12:38
Fi tare. In viata trebuie sa treci si prin bine si prin rau...ia-o ca pe o experienta de viata.Fi putin rationala inainte de a-ti face o relatie.Nici un baiat nu merita sa suferi dupa el.Prietenii sunt cei care te pot ajuta sa iesi din starea asta aiurea.
Alinutza1986
Postat pe 4 Decembrie 2008 13:11
buna!sfatul meu e sa nu te mai impaci cu respectivul ca nu te merita!bine asta e doar parerea mea...dar tu faci ce crezi ca e mai bine!in primul rand se stie ca toti barbatii inseala dar cel putin unii stiu cum sa o faca...(ce nu te omoara te intareste si ce nu stii nu are cum sa te afecteze).daca vroia sa o faca nu trebuia sa o faca in fata ta si mai ales sa se uite in ochii tai!despre faptul ca ai inceput o alta relatie cred ca ai facut o mai mult din razbunare ceea ce nu e prea bine...daca vrei sa incepi o alta relatie trebuie sa uiti de relatia anterioara si sa te concetrezi asupra persoanei de langa tine...si va fi ok...te pup si ai grija de tine!succes!fii puternica si incearca sa treci peste experienta asta neplacuta!
tarcovniac_andreia
Postat pe 5 Decembrie 2008 15:17
Esti km rautacioasa Cristina... cred k fiecare am avut probleme care ne pareau existentiale iar altora derizorii...fata a cerut ajutorul celor care il pot oferii prin sfaturi,iar problema locuintei spre exemplu mi se pare destul de realista, poate nu ai citit tot...sau te-ai pierdut in probleme de gramatica
Aeyanna
Postat pe 6 Decembrie 2008 01:57
De la: laura_ct, la data 2008-11-04 15:08:55Salut!Parerea mea este ca nici el nu stie ce vrea de la tine si este imatur ....nu-l mai baga in seama o perioada ca sa-si dea seama ce vrea cu adevarat...daca tine la tine te va cauta ...

Ca foarte mare dreptate mai ai. Foarte obiectiv scurt si la subiect.
Indiferenta doare mult si te face sa te gandesti la multe
romanticbabe
Postat pe 11 Decembrie 2008 12:13
eu as zike sa te desparti de el ca o sa suferi mult din cauza lui trateazal cu indiferenta pt ca idiferenta doare uital si eu trec prin aceasi situtie nu pot sa uit

Postat pe 3 Ianuarie 2009 13:09
Este evident ca ii place sa se joace, daca face ceea ce face in fata ta, inseamna ca nu esti decat o alta distractie pentru el. Move on..... Iar daca cu actualul esti doar pentru a il face pe el gelos, atunci despartete de el, nu rani oameni nevinovati.
kerigan_ro
Postat pe 6 Ianuarie 2009 02:33
isi bate joc de tine...e clar ca ii place sa se joace si vede ca simti ceva pt el
lasa-l
dalilascumpy
Postat pe 9 Ianuarie 2009 10:34
e mai bine sa-ti pese de viatza ta decat a altora
missmarianne
Postat pe 9 Ianuarie 2009 10:37
parerea mea: pt tine este o obsesie...iar pt el o aventura....evita-l o perioada...in aceste fel iti dai seama singura ce se intampla....spor la treaba !!!!...

Postat pe 12 Ianuarie 2009 11:43
da-l dracului e un nenorocit ! normal k suferi dar trebuie sa-l eviti ! cred ke frustrat si se joaca, vrea sa vada cum reactinezi ! eu l-as lasa in durerea lui
sab628
Postat pe 2 Februarie 2009 08:48
De la: AlexandraBadPitzy, la data 2008-11-28 18:22:29
De la: dianaJORDAN, la data 2008-11-03 16:08:41am cun un tip acum ceva timp , aceasi varsta ca mine , super dragut si il ador mult de tot:( faza e ca acum 2 -3 luni ne`am combinat , puteam sa`i citesc in ochii lui fericirea, si el in ai mei:( dar cum la mine fericirea nu prea tine asta nu a tinut decat 3 zile:( super frumos...cele mai frumoase zile din viata mea , :( dar dupa astea 3 zile :( nu mi`a mai raspuns la tel...nu ma mai intalnisem cu el de 3 zile :( cand l`am vazut l`am intrebat ce se intampla, mi`a spus ca nimic:( insa dupa 2 ore jumatate, au aparut 2 fete, englezoaice:( si una dintre ele la sarutat:((((((( a fost cumplit de dureros sa vad asta insa nu puteam sa fac nimic, de atunci si pana in prezent ma masoara din cap pana in picioare se uita la mine imi vb imi zambeste , are grija de mine imi este super greu sa`l vad atat de aprope de mine si totusi atat de departe ...insa acum 4 saptamani a facut o chestie:( ....a inceput sa o sarute pe respectiva fata si se uita in ochii mei, nu am putut din nou sa fac ceva:( ma durut si nu m`am putu abtine si am inceput sa plang de nervii si suparare m`am combinat cu un baiat :( si de atunci ma intreaba dak mai sunt cu el una alta:9 nu stiu ce sa mai creed....il iubesc la nebunie si ma doare ce face:( insa nu stiu ce sa fac ...sa ma despart de respectiva pers cu care sunt acum si sa`i spun sentimentele mele sau :( nu stiu ....vreau neaparat sa stiu:(((((((((((((( nu ma mai pot uita in ochii lui :(

he he sfatul meu: lasa-l pe el de data asta sa se uite in ochii tai cand il saruti pe celalalt. Si la propriu si la figurat, cum ti-e mai usor

sunt de acord cu ea
honeybrunette
Postat pe 2 Februarie 2009 12:54
Ma depaseste chestia asta, pe care nu o voi putea intelege vreodata: cum pot fi femeile atat de absurde, atat de atrase de barbatii care isi bat joc de ele si de ce, cu cat sunt mai nemernici, cu atat sunt mai lesinate dupa ei!
Fata draga, asa de putina demnitate ai?
Si, invata intai ce este IUBIREA, abia apoi spune ca IUBESTI!

Postat pe 2 Februarie 2009 13:14
pierdut directie! gasitorului recompensa! ia o pauza! PAUZAAA!!!!
tudoreugenia
Postat pe 2 Februarie 2009 16:17

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
dati-va cu parerea ... mai pot face eu ceva... 25 De la: luminita_dy 11 Septembrie 2009 16:22
As avea nevoie de niste sfaturi 7 De la: Barbie30 20 Iulie 2010 15:50
Cum sa il fac sa ma iubeasca mai mult? desi am facut si as mai face orice pentru el 4 De la: kudika041854 22 Octombrie 2009 19:51
Nas lung 3 De la: stem_29 14 Noiembrie 2010 21:16
m ar putea ierta pt ce i am facut?? 70 De la: kudika193514 6 Iunie 2010 14:33