Mai multe
| Buna ziua. Am o relatie de 1 an cu un barbat care este cu 16 ani mai mare decat mine, spune ca ma iubeste, imi aduce flori, imi telefoneaza zilnic, imi trimite SMS-uri, ma scoate din cand in cand in oras, la munte, dar mai mult sta la mine acasa, unde locuiesc si parintii mei, nu doreste o casatorie, mai mult e un fel de distractie fara obligatie cred eu. Nu prea se implica in a ma ajuta la cumparaturi, nu se implica financiar, desi am si eu nevoie din cand in cand de cineva care sa achite factura de mobil sau plinul de benzina. Ce credeti e o relatie adevarata, care merita traita? Cu mii de multumiri, Mihaela Manta | ||
|
luciamanta Postat pe 4 Noiembrie 2008 11:20 |
||
|---|---|---|
| Mai, Mihaela, ce relatie e aia pe care o doreste el?.Poate e insurat, te-ai interesat?Poate nu te vrea decat pt ca esti pt el o prospatura. Eu zic sa ai grija pt ca daca gaseste alta mai proaspata a zburat de la tine.Macar e bun la pat? Daca da foloseste-l doar pt asta si considera-te o norocoasa.Daca nu, cauta altul, pe ca omul cred ca vrea decat sa aiba si el o gaura in care sa se elibereze de testosteron | ||
|
aprov Postat pe 4 Noiembrie 2008 11:27 |
||
| Scuze, am vrut sa scriu Lucia. | ||
|
|
||
|
aprov Postat pe 4 Noiembrie 2008 11:28 |
||
| Draga Mihaela Mantea , o sa te caut pe google ... si apoi o sa-l snopesc in bataie pe profitorul ala ... | ||
|
Postat pe 5 Noiembrie 2008 00:00 |
||
De la: aprov, la data 2008-11-04 11:27:07Mai, Mihaela, ce relatie e aia pe care o doreste el?.Poate e insurat, te-ai interesat?Poate nu te vrea decat pt ca esti pt el o prospatura. Eu zic sa ai grija pt ca daca gaseste alta mai proaspata a zburat de la tine.Macar e bun la pat? Daca da foloseste-l doar pt asta si considera-te o norocoasa.Daca nu, cauta altul, pe ca omul cred ca vrea decat sa aiba si el o gaura in care sa se elibereze de testosteron Ce sfaturi �i dai? Pai ala este pierdere de timp. E batran si nici NU achita factura mobilului, nu face cumparaturi si nu-i face plinul de benzina. ![]() Pai cum? Vine cu floricele la prestat ca pe timpul lui pazvante ? O foloseste rau de tot, sta in casa parintilor ei si precis nu plateste nici apa, caldura, electrica ![]() De la: Un_Domn, la data 2008-11-05 00:00:31Draga Mihaela Mantea , o sa te caut pe google ... si apoi o sa-l snopesc in bataie pe profitorul ala ... Cand il gasesti pe profitorul ala zgarcit, da-i si din partea mea un sut Mihaela Lucia iti doresc numai bine si mult noroc
|
||
|
Full_Metal_Jacket Postat pe 5 Noiembrie 2008 00:57 |
||
...next!
|
||
|
tally_weijl Postat pe 5 Noiembrie 2008 03:54 |
||
te atrage faptul ca e mai tanar?daca asta e singurul motiv atunci
|
||
|
nor_pufos Postat pe 4 Decembrie 2008 13:30 |
||
De la: editie_limitata, la data 2008-12-04 13:30:45te atrage faptul ca e mai tanar?daca asta e singurul motiv atunci de fapt a zis ca e mai in varsta
|
||
|
oana__ Postat pe 8 Decembrie 2008 17:06 |
||
| Sincer, mai Mihaelo, la cum arati meriti unul mai tanar si poate putin mai atent cu tine si cu nevoile tale.Dar poate el a simtit ca tu iti doresti ca el sa-ti achite din cand in cand factura. Iar barbatii sunt asa de dati dracului incat daca vad ca iti doresti asa ceva, dinadins nu vor face asta. | ||
|
aprov Postat pe 9 Decembrie 2008 17:24 |
||
De la: aprov, la data 2008-12-09 17:24:00Sincer, mai Mihaelo, la cum arati meriti unul mai tanar si poate putin mai atent cu tine si cu nevoile tale.Dar poate el a simtit ca tu iti doresti ca el sa-ti achite din cand in cand factura. Iar barbatii sunt asa de dati dracului incat daca vad ca iti doresti asa ceva, dinadins nu vor face asta. Multumesc pentru raspuns. O sa-ti mai dau vesti, daca o sa am timp. Pa! |
||
|
luciamanta Postat pe 10 Decembrie 2008 14:53 |
||
| Sarbatori fericite! | ||
|
Cassey_Tarot Postat pe 23 Decembrie 2008 19:09 |
||
| Un an nou fericit! Si toate dorintele frumoase, sa se implineasca! | ||
|
Cassey_Tarot Postat pe 30 Decembrie 2008 12:07 |
||
| tu cati ani ai?oare nu esti in stare sa-ti gasesti unul mai aproape de varsta ta?te multumesti cu"tataie"?ii spun asa,pt ca din poza ta,nu se vede ca tu ai fi f tanara...si,logic el e destul de batran...daca tot nu e cu obligatii...macar sa fie de distractii,dar cu "tataie"ce poti sa faci?ii tii de urat?ii faci masaje de dureri de spate?si el,nimic-nimic?ce d-zeu..fii mai ambitioasa...il mai aduci si in casa parintilor tai..de ce?sa-i umilesti?crezi ca lor le este bine cand isi vad fata ,la varsta asta...singurica,fara copii-poate,si cu un tataie care o vrea doar pt satisfactie sexuala?! | ||
|
stravaro Postat pe 30 Decembrie 2008 12:14 |
||
| Urmatorul sau cum spunea cineva mai sun dc este bun la pat tine-l, pana gasesti altul. | ||
|
mary79 Postat pe 30 Decembrie 2008 12:21 |
||
| Nu stiu cum de te mai gandesti sa stai cu un asemenea om care isi vede interesul...poate e insurat te ai interesat???barbatii mint mult e posibil sa nu ti fi dat seama...voi nu aveti o relatie pt k practic sunteti separat cu banii maine poimaine va certati cine sa cumpere o sticla de ulei...el se poarta ca un adolescent sau poate chiar asta face..isi traieste adolescenta!! | ||
|
ana_maria1987 Postat pe 14 Ianuarie 2009 19:26 |
||
nu-i de stat, fata... meriti mai mult
|
||
|
Pinna Postat pe 16 Ianuarie 2009 19:34 |
||
|
ma numesc Paula am o relatie de 2 ani,,este casatorit...il iubesc si ma iubeste..ne vedem de cite ori putem..suntem departe...ma ia la conferintele pe care le are...in tara dar si in strainatate....relatia noastra este secreta...am avut aceasta rabdaresi voi mai avea ...mereu spune ca ma adora ,ca sunt frumoasa,ca ii plac miinile mele delicate,ca i-am oferit dragostea de care nu a avut parte niciodata dar asta simt si eu....acum are mari probleme la servici ..cind are problele nu ma mai suna ...nu-mi mai scrie....spune sa il inteleg sa am rabdare...ca se gindeste zi si noapte la mine ..dar cu aceste probleme nu mai are chef de nimic....in schinb pe mine asta ma doare foarte mult...de multe ori spune ca ar lasa totul si ar pleca la mine ...ca nu mai poate fara dragostea mea...dar ar trebui totusi sa aiba grija si de ai lui....ma rog zi si noapte sa fie numai al meu....dar aceasta decizie trebuie sa o ia el si nu vreau sa-l influientez nici intr-un fel...oare trebuie sa am rabdare in continuare? ....eu sunt singura....oare trebuie sa mai tac?....din cauza singuratatii probabil ma doare ca nu ma suna tot tinpul?...ca nu-mi scrie?...asa cum face in momentele de liniste....cind i-mi scrie lucruri minunate....cind i-mi da telefoane ori de cite ori poate...nu stiu daca mai am puterea sa mai continui asa.....a sarut si aveti grija cui incredintati dragostea.....ca doare foarte tare. |
||
|
oferte_2009 Postat pe 2 Februarie 2009 16:21 |
||
_____________ AM JI EU O MARE PROBLEMA..VA ROG FRUMOS..am un baiat de este cu mine in clasa..ji de 3 ani ji ceva nuj ce are k nu ma lasa in pace ji ma tachineaza..ideea este ca mi-a dat webcam-ul ji s-a masturbat in fata mea:|..iar eu i-am zis sa se duca dracului ji i-am dat ignore .eu nu l-am bagat niciodata in seama ji nici nu i-am facut vreun rau..tin sa mentionez ca sunt o fata cuminte,nu am avut niciodata prieten nu ca toate parasutele de azi :sml- ideea este ca m-a amenintat de atatea ori cu"lasa ca vezi tu"etc..aa ji cand ma vede se uita ffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff ciudat la fundul meu nu am mai vazut vreun baiat sa se uite aja la fundul unei fete..ji cand ma vede parca se uita pervers...VA ROG zice-tzi-mi ce are baiatul asta cu mine sau ce are ca mi-e frica
|
||
|
Postat pe 14 Februarie 2009 00:49 |
||
| ce are sau ce gandeshte............:| | ||
|
Postat pe 14 Februarie 2009 00:50 |
||
De la: wwilliamlevygutierrez, la data 2009-02-14 00:49:07 poate vrja sa faca cu fundul tau ceva pervers. Cu diriginta ai fobrit daspre ashta? Ca nu-i vrumos she face
|
||
|
Full_Metal_Jacket Postat pe 14 Februarie 2009 01:11 |
||
De la: wwilliamlevygutierrez, la data 2009-02-14 00:49:07 Ma fata..pe langa faptul ca nu inteleg o boaba din ce dreaq ai scris tu mai sus..nu stiu ce sa iti raspund..a nici nu stiu cati ani ai...da vad ca habar n-ai de limba romana! Ia incearca sa scrii normal...ca poate primesti si raspunsuri! |
||
|
mary_ct Postat pe 14 Februarie 2009 01:27 |
||
De la: mary_ct, la data 2009-02-14 01:27:36De la: wwilliamlevygutierrez, la data 2009-02-14 00:49:07 Nu-i mai trebuie sfaturi fetei Si-a sters contul
|
||
|
Full_Metal_Jacket Postat pe 14 Februarie 2009 01:44 |
||
De la: Full_Metal_Jacket, la data 2009-02-14 01:44:08De la: mary_ct, la data 2009-02-14 01:27:36De la: wwilliamlevygutierrez, la data 2009-02-14 00:49:07 Am vazut de aseara...vroiam sa vad cati ani are...da ia-o de unde nu-i... |
||
|
mary_ct Postat pe 14 Februarie 2009 12:37 |
||
| de ce pe GOOGLE??? | ||
|
SIDONIA69 Postat pe 5 Martie 2009 11:53 |
||
| [ | ||
|
luciamanta Postat pe 25 Martie 2009 15:23 |
||
|
Despre avorturi - poezie de P�rintele Ilie Cleopa Oare mam� s� mai fie Aceea ce-�i omoar� fiii? Care fiar� vreodat� �i-a omor�t a sa fat�? Nici o fiar�, tu s� �tii, Nu-�i omoar� ai s�i fii, Numai mama cea cre�tin� S-a f�cut ca o hain�. Este mai rea ca o fiar�, E de pl�ns �i de ocar� Ca ea �i omoar� fiii �i este vas al urgiei. A lui Dumnezeu urgie O va munci pe vecie C� pe pruncii ei cei vii Ea i-a dat la c�s�pii. Pe la doctori i-a ucis, Cu gheena ea s-a aprins C� nevinova�ii prunci I-a supus la grele munci Spre a fi t�ia�i buc��i �i arunca�i prin g�le�i. Vai �i-amar de-acele mame Ce �i-au m�ncat a lor carne. Nu carne de dobitoc Care se frige la foc, Ci carne de oameni vii, De nevinova�i copii. S� �ti�i voi, mame nebune, C� altfel nu v� pot spune, Care-avorturi a�i comis, De dou� ori a�i ucis. Nevinova�ilor prunci Le-a�i dat �ndoite munci; Trupul lor nevinovat �n cu�it l-a�i aruncat. Sufletul lor chinuit De lumin� l-a�i lipsit, C� botez n-au apucat �i-n lumin� n-au intrat. Iar �n ziua de apoi Ei v� vor p�r� pe voi, C� de via�� i-a�i lipsit �i raiul n-au mo�tenit. Iar c�nd voi o sa muri�i Iadul o s�-l mo�teni�i. Pl�nge�i acum cu amar Ca s� sc�pa�i de tartar. C�t mai este vreme-acum Merge�i la duhovnic bun, Cu lacrimi s� v� c�i�i �i s� v� m�rturisi�i, C-a�i ucis pe-ai vo�tri fii Si i-a�i omor�t de vii, Cu moartea cea mai amar� Voi i-a�i scos din via�� afar�. Pruncii cei nevinova�i Stau �n bezn� arunca�i, C�ci m�mica lor hain� N-a vrut s� le dea lumin�. Dumnezeu la �nceput, Pe Eva c�nd a f�cut, Cu un nume t�inuit "Via��" pe ea a numit. �i i-a spus copii s� nasc�, Cu-al ei lapte s�-i hr�neasc�, �n dureri s� nasc� fii, Spre-a fi mam� celor vii. Iar voi, mamelor nebune, Moarte sem�na�i �n lume, Din a dracilor pova�� Omor��i �i nu da�i via��. Diavolul u�or v�-n�eal� �i v� prinde cu momeal�, C�ci acela la-nceput Omor�tor s-a f�cut. Iar� voi lui a�i urmat, S�v�r�ind mare p�cat, Omor�nd pruncii de vii, Duc�ndu-i la c�s�pii. N-a�i fost voi izvor de viat�, Ci spre moarte-a�i fost pova��. N-a�i voit s� na�te�i prunci �i ve�i primi grele munci. De aceea voi s� �ti�i: Nu pute�i femei s� fi�i, Nu sunte�i femei de seam�, De nu vre�i s� fi�i �i mam�. Ori p�zi�i voi fecioria �i l�sa�i c�s�toria, Spre a fi femei alese �i a Domnului mirese. De nu-�i place fecioria, S� iube�ti c�s�toria, S� duci sarcina de mam�, S� fii femeie de seam�. S� nu te faci roab� pl�cerii �i unealta desfr�n�rii, Ci a na�terii durere S� o prime�ti cu pl�cere. C� pedeaps� vei avea �i de iad nu vei sc�pa Porunca de n-o p�ze�ti �i de na�teri te fere�ti. A te m�ntui dore�ti, Durerea s� o prime�ti. Durerea-�i aduce �ie Cereasca �mp�r��ie. De-ai ucis b�iat sau fat� Ce ar fi tr�it odat� Poate ar fi fost un om vestit Ce pe mul�i ar fi izb�vit. Poate-un �mp�rat sau domn Sau vreun sf�nt sau mare om, Care, de s-ar fi rugat, Suflete ar fi salvat, Pe mul�i ar fi m�ntuit, Chiar din focul cel cumplit, Pe mul�i ar fi ajutat S� aib� sufletul curat, Iar de-ar fi fost el un sf�nt �i om tare la cuv�nt, Prin ale sale cuvinte Pe mul�i lumina la minte, Spre-a �ntoarce la lumin� �i la vesnica odihn�, �i a le fi spre l�murire Spre ve�nica fericire. Mam�, mam� blestemat�, Ai g�ndit tu vreodat�, C�nd ��i ucideai copiii, C� ace�tia au s�-nvie �n ziua cea de apoi, C�nd vom �nvia �i noi, �i-au s�-�i cear� socoteal� Pentru moartea lor amar�? Pentru c� tu i-ai ucis �i-n �ntuneric i-ai trimis. Atunci ei te vor mustra �i-a�a te vor �ntreba: "Cum ai �ndr�znit tu, mam�, Mam� cu inima de-aram�, Ca s� ne ucizi pe noi �i s� ne dai la gunoi? N-ai g�ndit tu oare-atunci C� �n iad sunt grele munci Pentru cei rau ucigasi Care ucid copila�i? N-ai crezut c� vede Domnul Tot ceea ce face omul?" Vei da seama ce-ai f�cut �i c��i copii ai crescut. Ai ales numai pl�cerea �i ai ocolit durerea, Dar la judecat� atunci O s� ai amare munci. �i pentru a ta pl�cere Tu vei merge �n durere �i-a lui Dumnezeu m�nie Te va duce la pieire, �n iad te vei os�ndi, Munca o vei dob�ndi, De nu te vei poc�i �i nu te vei spovedi. lasa copilul sa traiasca |
||
|
lourdess Postat pe 17 Aprilie 2009 09:18 |
||
De la: lourdess, la data 2009-04-17 09:18:37Despre avorturi - poezie de P�rintele Ilie Cleopa |
||
|
lourdess Postat pe 17 Aprilie 2009 09:19 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| Crestere alarmanta a numarului de virgini in Romania si pe Roportal: Masuri ce se impun? | 11 | De la: Flowers 21 Septembrie 2011 20:14 |
| relatii bisex | 33 | De la: 23 Octombrie 2014 19:59 |
| Ajutor | 2 | De la: raluca_25772 21 Iunie 2022 16:19 |
|
|
||
| buna | 9 | De la: kudika_982577 15 Martie 2015 12:25 |
| Cele mai frecvente motive de cearta !!!!! | 28 | De la: aqnana 25 Februarie 2009 21:46 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la [email protected]
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email [email protected]
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.