Setari Cookie-uri

Ce inseamna cand iti zice ca nu se mai simte atrasa de tine?

Salut tuturor cititorilor acestui forum.
Sunt nou pe aici ..si nu prea stiu cum merg lucrurile..daca cumva am postat intr-o sectiune gresita imi cer scuze.
Am o problema mai delicata in viata mea si nu stiu cum sa-i fac fata.
Sunt cu o fata de 1 an jumate ..e o relatie la distanta ea este dintr-un oras eu din alt oras.
Am sa incerc sa va povestesc cat de mult si de detaliat ce anume ma deranjeaza si ce cred ca este in neregula.
Acum un an ne-am cunoscut prin intermediul unui amic, ne-am intalnit, ne-am indragostit unul de celalalt si de atunci suntem impreuna.
E o relatie grea din cauza distantei, eu sunt o persoana posesiva, geloasa, impulsiva si cateodata am tendinta sa pun oamenii la zid si sa-i judec.
Pe vremea cand am cunoscut-o avea foarte multi amici "barbati" maj si 2, 3 fete ca si bune prietene. I-am indepartat de ea..practic i-am gonit, i-am facut sa nu o mai caute sa nu o mai deranjeze pentru ca eu consideram ca acei oameni sunt un obstacol, precizez ca erau o gasca de oameni fara valori morale ..unde totul era permis, nu existau reguli de conduita si de bun simt se vorbea ca la usa cortului si se faceau anumite lucruri (iesiri la ora 1 dimineata, dormit unii cu ceilalti, s.a.m.d) care deranjau iar eu am facut la momentul respectiv ce am crezut de cuvinta.
Dupa ce am facut lucrul asta comportamentul ei fata de mine in pat si inafara patului sa schimbat.
Au inceput reprosurile si din partea mea..si din partea ei, legat de amicii ei ..legat de ce iam facut eu ..legat de ce mi-a facut ea..ca ma mintit etc.etc.
Asta vara a venit la mine acasa..a stat 3 saptamani de zile cu mine zi de zi, atunci a fost prima oara cand am observat din comportamentul ei ca ceva e in neregula.
A inceput sa mimeze orgasme, nu se mai uda cand incercam sa facem dragoste, pur si simplu nui mai placea fizic/psihic ceea ce ii faceam.
Am discutat cu ea si am incercat sa fiu cat se poate de sincer, sa-i explic ce ma deranjeaza si sa sa-i dau de inteles ca indiferent care ar fi problema o putem discuta deschis fara perdea si o putem rezolva.
A zis acelasi lucru pe care orice femeie care nu vrea sa dea explicatii il zice "nu am nimik, tzi se pare".
Au fost certuri pe aceste subiecte de nenumarate ori ..pentru ca nu intelegeam de ce si-a schimbat comportamentul fata de mine si cum sa ajuns aici.
Am hotarat de nenumarate ori sa tragem linie..sa ne oprim cu reprosurile si s incercam sa facem relatia sa mearga , ea este genul de persoana foarte vicleana si minte daca are ocazia ca sa evite o discutie sau o cearta (nu ma intelegeti gresit are si o gramada de calitati).
A durat o perioada de cateva luni bune in care nu nevedeam cate 1 luna aproape 2 chiar..
Ultimul exemplu il pot da de luna trecuta cand ne-am vazut ultima oara cand am fost eu la ea acasa, nu ne vazusem de 2 luni de zile.
Nu mi se pare normal ca o persoana care afirma ca ma iubeste, ca vrea sa fie cu mine, ca vede u viitor impreuna, vrea sa se mute cu mine etc, sa ma vada dupa 2 luni de zile in care nu a avut parte de sex si sa nu aiba chef sa faca nimik cu mine.
Ne-am culcat impreuna odata in prima seara si asta a fost tot..am stat 2 saptamani la ea...o faceam daca era cazul 1 singura data pe seara.
Am incercat sa discut cu ea fata in fata cand eram acolo dar nu s-a putut din cauza ca incerca tot timpul sa-mi inchida gura cu sarutari si schimbari de subiecte de parca eu eram vreun copil naiv si nu-mi dadeam seama ca ceva e in neregula.
Am discutat cu ea despre problemele acestea la telefon de cele mai multe ori si pe messenger, si am incercat sa gasesc un raspuns de ce se intampla ceea ce se intampla...pana la urma mi-am luat inima in dinti si am intrebat-o si am rugat-o sami zica sincer care este problema.
Raspunsul ma speriat si ma surprins totodata..."nu ma mai simt asa atrasa de tine, nush cum sa-ti explic, numai este aceea scanteie care era inainte".
Motivul pentru care sa intamplat lucru asta dupa spusele ei este din pricina lucrurilor pe care i le-am reprosat eu ...ca numai e buna la pat, ca nu ma mai face sa ma simt bine, etc.
Precizez ca am zis aceste lucruri ..dar nu au fost numai rele in relatia asta au fost si bune..si i-am facut totodata si complimente iar eu pe plan sexual nu mi-am schimbat comportamentul fata de ea deloc.
Aseara am discutat cu ea din nou ..despre acest lucru si am hotarat sa ne mai vedem inca odata..sa incercam sa ne lamurim care este problema.
Dupa discutia de aseara am constatat un lucru ..in pricina unui exemplu pe care i l-am dat.
Am intrebat-o daca nu ar fi cu mine in relatia asta..si ar fii singura..s-ar intalni cu un ex sau un necunoscut intr-un club si i-ar placea fizic de el...ar face-o cu el de ex din prima seara cum a facut-o cu mine? sau ar face-o de mai multe ori ?
raspunsul ei a fost destul de clar - DA.
Acum sunt in dilema ..nu stiu ce inseamna cand o fata iti zice lucruri de genul "nu ma mai simt atrasa de tine" pentru ca nu am mai fost pus in situatii de genul asta..am avut o relatie inainte de 8 ani de zile cu bune cu rele..iar relatiile pe care le-am avut pana acum ..nu a existat vreo femeie care sa se planga de comportamentul meu in pat..sau sa se planga de fizicul meu ..dupa o anumita perioada.
Nu stiu care dintre noi 2 este responsabil pentru ceea ce simte ea acum ...eu ca iam reprosat atunci acele lucruri..sau e o problema psihica de la ea sau e cum a zis ea...daca ar fii altul nu ar exista probleme ceea ce inseamna ca eu sunt marea problema.
Am intrebat-o ce pot face sa indrept lucrurile..sau ce nu fac fizic in pat bine ca sa stiu de unde pornesc..
Mi-a zis ca fac totul perfect ..ca fizic o fac sa se simta bine, ii place dar nu mai simte nevoia sa o faca cu mine intr-o seara de mai multe ori..decat odata,
E normal ca intr-o relatie la distanta dupa ce 2 persoane care afirma ca se iubesc si ca le e dor si vor sa se vada sa se simta bine..e niormal sa se intample asa, sa facem sex doar o singura data dupa 2 luni de zile? ? Eu unul simt nevoia sa o fac de mai multe ori ..si nu, nu e o chestie barbateasca..pur si simplu ma simt atras de ea, o iubesc, nu vreau so pierd si imi place cand sunt cu ea.
Va multumesc pentru rabdare..si astept un raspuns cat mai repede posibil.

sinergyhacks
Postat pe 12 Februarie 2009 10:02
De la: sinergyhacks, la data 2009-02-12 10:02:51
Au fost certuri pe aceste subiecte de nenumarate ori ..pentru ca nu intelegeam de ce si-a schimbat comportamentul fata de mine si cum sa ajuns aici.

cum s-a ajuns aici? uite raspunsul
De la: sinergyhacks, la data 2009-02-12 10:02:51Pe vremea cand am cunoscut-o avea foarte multi amici "barbati" maj si 2, 3 fete ca si bune prietene. I-am indepartat de ea..practic i-am gonit, i-am facut sa nu o mai caute sa nu o mai deranjeze pentru ca eu consideram ca acei oameni sunt un obstacol,


De la: sinergyhacks, la data 2009-02-12 10:02:51nu existau reguli de conduita si de bun simt se vorbea ca la usa cortului si se faceau anumite lucruri (iesiri la ora 1 dimineata, dormit unii cu ceilalti, s.a.m.d)

ok, sa vorbesti ca la usa cortului nu e ok, dar si eu dorm cu prietenele mele in pat....care-i baiu'? aaaa? te referi ca faceau sex unii cu altii? trebuie sa specifici
iesiri la ora 1 dimineata??? ha, unde traiesti, sub o piatra? daca prietenilor mei li se nazare la ora 1 sambata noaptea sa se duca in club, ajung inaintea lor acolo bine, nu mereu....

De la: sinergyhacks, la data 2009-02-12 10:02:51legat de ce mi-a facut ea..ca ma mintit etc.etc
cu ce te-a mintit???? n-ai spus

De la: sinergyhacks, la data 2009-02-12 10:02:51Ne-am culcat impreuna odata in prima seara si asta a fost tot..am stat 2 saptamani la ea...o faceam daca era cazul 1 singura data pe seara.
este o contradictie undeva sau nu vad eu bine? o singura data pe seara....da' de cate ori vrei nesatulule??

De la: sinergyhacks, la data 2009-02-12 10:02:51Motivul pentru care sa intamplat lucru asta dupa spusele ei este din pricina lucrurilor pe care i le-am reprosat eu ...ca numai e buna la pat, ca nu ma mai face sa ma simt bine, etc.
cum poti sa-i zici unei femei asa ceva si apoi sa te astepti sa aiba orgasm instant? hmmm...tot citind incep sa cred ca esti foarte, dar extrem de foarte (sic!) egoist.

De la: sinergyhacks, la data 2009-02-12 10:02:51Nu stiu care dintre noi 2 este responsabil pentru ceea ce simte ea acum
mdea, egoism... AMANDOI!!!! ca ati comunicat din parti sau vorbeati limbi diferite, aveati conversatii paralele.

De la: sinergyhacks, la data 2009-02-12 10:02:51Mi-a zis ca fac totul perfect ..ca fizic o fac sa se simta bine, ii place dar nu mai simte nevoia sa o faca cu mine intr-o seara de mai multe ori..decat odata,
meyyyy, pentru marea majoritate a oamenilor sa faca sex o data pe seara e mai mult decat de ajuns; ia-o usor ca nu e iepure, nu o mai presa atat; nu mai poate saraca. Poate pentru ea e de ajuns sa te simta aproape...pentru tine? cete intereseaza mai mult: sa o simti una cu tine sau sa simti orgasmul? Acest ritm pe care-l vrei tu poate fi extraordinar de obositor...eu una, daca as face-o timp de 3 saptamani de 2 ori pe seara, in fiecare seara...m-ai culege cu farasul dup-aia...mai ales ca am o viata activa in rest si am nevoie de atat de mult sooomn....

In conluzie, imi transpare mult egoism din relatarea ta si lipsa de comunicare intre voi. Nu vreau sa par ca te cert (nu pot sa o fac, nu te cunosc), doar mi-am spus parerea incercand sa ma pun pe mine in situatia respectiva.
kitty_krieger
Postat pe 12 Februarie 2009 10:52
Ce inseamna cand iti zice ca nu se mai simte atrasa de tine?


inseamna ca nu e atrasa de tine!

Postat pe 12 Februarie 2009 10:58
De la: geo_sh, la data 2009-02-12 10:58:10Ce inseamna cand iti zice ca nu se mai simte atrasa de tine?


inseamna ca nu e atrasa de tine!

ai pus punctul pe i
kitty_krieger
Postat pe 12 Februarie 2009 10:58
daca o spunea intro limba straina, mai ziceai ca exista unele probleme de traducere, da' cand aude in limba materna ca nu-i atrasa de el , la ce te mai chinui la neuron!!??

Postat pe 12 Februarie 2009 11:03
adica nu te mai vede k un iubit... ci k un om obijnuit
bestiutza_relouded
Postat pe 12 Februarie 2009 11:08
ok am inteles..
ca sa raspund si la cateva intrebari ...
da se si culcau intre ei pentru ca nu existau acele reguli si limita de bun simt..nush call me old fashion am 26 de ani acum ..dar chestii de genu faceam pe la 16/17 anisori.
de mintit ma mintit legat de trecutul ei ..stiu ca maj persoanelor probabil considera ca trecutul nu are de aface cu prezentul..eu unu nu sunt de acord..ca sa stii cu cine stai ..cel mai bine e sa cunosti o persoana / total ..trecut +prezent. parerea mea cel putin ..
iar ea a avut grija sa minta legat de trecutul ei..si cand am aflat ca ma mintit a fost mai rau.pentru ca singura scuza pe care putea sa mi-o dea era "te-am mintit ca sa nu te pierd" oO ceea ce nu mi se pare corekt..
Si poti sa-i spui unei femei cand lucrurile nu merg bine intre voi pe plan sexual adevarul ..nomal sa o faci cu bun simt..eu ce am zis mai sus am spus-o fara manusi si fara perdea ca sa fie pe intelesul tuturor..cu prietena mea am discutat la alt mod.
In fine astept raspunsuri in continuare ..poate a mai fost cineva pus/a in situatia de genu si stie mai bine cum trebuie procedat pentru ca eu asta caut defapt..sfaturi.
Referitor la ce zicea cineva mai devreme " pentru majoritatea oamenilor sa o faca o data pe seara e deajuns" ok ..e normal daca stai intro relatie normala..si te vezi probabil cu persoana zilnic zic eu.
daca te vezi cu persoana odata la 2 luni de zile..sau odata pe luna..tzi se pare la fel de normal sa o faci o singura data pe seara..avand in vedere ca una la mana esti barbat ai nevoie..2 la mana e femeie are nevoie de orgasme. Si nu am spus in fiecare seara de 2 ori .dar macar sami arate ca isi doreste lucru asta..ca totusi trecusera 2 luni de zile de cand nu ne-am vazut...atins..iubit.
Mie unul mi se pare cam tras de par. astept pareri.
E posibil sa iubesti o persoana dar sa nu te mai simti atrasa de ea ? ce putem face in cazul asta ?

sinergyhacks
Postat pe 12 Februarie 2009 12:01
oki, mersi pentru lamuriri
sfaturi nu-ti pot da, pentru ca nu va cunosc pe nici unul din voi si chiar daca a mai fost cineva intr-o situatie asemanatoare, ceea ce a facut el/ea poate sa fie total gresit pentru voi.
da, se poate sa iubesti pe cineva in continuare, dar sa nu te mai simti atras de el/ea; se numeste ca din iubit/a iti devine doar prieten/a (trist, dar....se mai intampla si la case mai mari)
kitty_krieger
Postat pe 12 Februarie 2009 12:08
ok mersi pentru raspunsuri
imi iau gandu atunci de la relatia asta si merg mai departe.
nu are rost sa-mi mai obosesc neuronii de pomana pe o chestie deja moarta.
traiam cu impresia ca se mai poate face ceva..
sinergyhacks
Postat pe 12 Februarie 2009 12:36
Mai bine puneti neuroni la contributie si invata din relatia esuata acum anumite lucruri pentru viitor.
Stii faza cu cine nu inavata din tecut, va face aceleasi greseli pe viitor.

Ma refer doar la lucrurile care mie mi se par penibile si deranjatoare in comportamentul tau.
La 15 ani se accepta anumite comportamente, dar de la un barbat matur si educat in secolul 21 eu personal astept un alt comportament.
1. Nu mai scormoni in trecutul partenerilor, cu intrebari penibile. Iar cand o faci, accepta ce ti se zice si nu mai verifica fiecare amanunt in parte. Ca doar nu e o inculpata caruia vrei neaparat sa-i demonstrezi ca e o mincinoasa. Daca nu ai incredere, ai tot felul de indoieli si simti nevoia de a verifica totul nu are sens sa ai o relatie cu cineva traind in suspiciuni, urmarind fiecare pas.
2. Cum poti sa-ti permiti sa-i interzici partenerei cercul de prieteni? Tu care nu poti fi zilnic in preajma ei, ii tai toate contactele sociale si te mai astepti sa fie fericita. In cazul in care comportametul ei fata de tine a fost impecabil, ce te roade pe tine, limbajul si valorile morale ale cercului de prieteni? Din moment ce te-a ales pe tine ca partener, inseamna ca pe tine te-a iubit, altfel nu-ti mai dadea nici o sansa dupa prima noapte de amor. Se complacea mai departe in stilul de viata pe care la avut, si care pe tine te deranjeaza.
Trec peste alte amanunte care mi se par deranjante.
3. Incearca sa discutati intr-o relatie.

Atunci cand nu intelegi o propozitie mai bine inteaba persoana respectiva ce a vrut sa spuna.
"Nu se mai simte atrasa de tine" poate avea mai multe explicatii.
-nu mai simte fluturasi cand te vede
-nu mai doreste sa faca sex cu tine
-nu o mai atragi fizic
-nu se mai gandeste cu ardoare la tine, cand te vede
-nu mai nutreste nici un fel de sentimente fata de tine
-nu mai are chef de o relatie cu tine
-intre voi s-au intamplat atatea lucruri care au deranjat-o, ca sa stins flacara sentimentelor pentru tine...
Full_Metal_Jacket
Postat pe 12 Februarie 2009 13:56
De la: Full_Metal_Jacket, la data 2009-02-12 13:56:31Mai bine puneti neuroni la contributie si invata din relatia esuata acum anumite lucruri pentru viitor.
Stii faza cu cine nu inavata din tecut, va face aceleasi greseli pe viitor.

Ma refer doar la lucrurile care mie mi se par penibile si deranjatoare in comportamentul tau.
La 15 ani se accepta anumite comportamente, dar de la un barbat matur si educat in secolul 21 eu personal astept un alt comportament.
1. Nu mai scormoni in trecutul partenerilor, cu intrebari penibile. Iar cand o faci, accepta ce ti se zice si nu mai verifica fiecare amanunt in parte. Ca doar nu e o inculpata caruia vrei neaparat sa-i demonstrezi ca e o mincinoasa. Daca nu ai incredere, ai tot felul de indoieli si simti nevoia de a verifica totul nu are sens sa ai o relatie cu cineva traind in suspiciuni, urmarind fiecare pas.
2. Cum poti sa-ti permiti sa-i interzici partenerei cercul de prieteni? Tu care nu poti fi zilnic in preajma ei, ii tai toate contactele sociale si te mai astepti sa fie fericita. In cazul in care comportametul ei fata de tine a fost impecabil, ce te roade pe tine, limbajul si valorile morale ale cercului de prieteni? Din moment ce te-a ales pe tine ca partener, inseamna ca pe tine te-a iubit, altfel nu-ti mai dadea nici o sansa dupa prima noapte de amor. Se complacea mai departe in stilul de viata pe care la avut, si care pe tine te deranjeaza.
Trec peste alte amanunte care mi se par deranjante.
3. Incearca sa discutati intr-o relatie.

Atunci cand nu intelegi o propozitie mai bine inteaba persoana respectiva ce a vrut sa spuna.
"Nu se mai simte atrasa de tine" poate avea mai multe explicatii.
-nu mai simte fluturasi cand te vede
-nu mai doreste sa faca sex cu tine
-nu o mai atragi fizic
-nu se mai gandeste cu ardoare la tine, cand te vede
-nu mai nutreste nici un fel de sentimente fata de tine
-nu mai are chef de o relatie cu tine
-intre voi s-au intamplat atatea lucruri care au deranjat-o, ca sa stins flacara sentimentelor pentru tine...


ok ..copii spun si fac lucruri traznite.
mi-am permis sa ii interzic cercul de prieteni..si vezi motivul mai sus..din moment ce isi mai scapau cate una din cand in cand prin gaurici ..nu mi se parea normal sa impart ceea ce am cu alte persoane..
pai daca ce spui tu acolo ..ca "tea ales pe tine" e asa cum spui tu ..la ce isi mai scapa si cu altu maciuca? ca nu inteleg :)
crede-ma ca am intrebat-o ce a vrut sa spuna..dar nu a fost in stare sami dea o explicatie logica..sau cat de cat plauzibila..
citez : "nu stiu ce se intampla cu mine, pur si simplu numai simt nevoie sa fac sex cu tine de mai multe ori intr-o noapte." acum ..citeste cu atentie in ce context a zis lucru asta...nu ne vazusem de 2 luni de zile..pentru o persoana care afirma ca ma iubeste si vrea sa fie cu mine..mi se pare cam absurd..
tot aceeasi persoana mai inainte imi afirmase ca daca era altcineva in locul meu..nu avea probleme sa o faca de mai multe ori cu el intr-o seara.
indiferent..problema sunt ori eu ..ori ea.
din doi ..unul tre sa pice.
mult norok pe viitor..
si inca ceva..nu am postat pe forumul asta ca sa fiu acuzat de ceea ce am facut...si ea a facut multe tampenii ..pe care daca ash sta sa le insir acum ..nu ar mai vedea nimeni niciun motiv ptr care sa mai stau cu ea..
dar totodata o iubesc si nu renunt asa usor la sentimente.
Am postat aici cu speranta ca i sa mai intamplat cuiva asemena chestii ..sau probabil e o perioada la femei care trece..desi ma indoiesc ..o perioada asa lunga :(
sinergyhacks
Postat pe 12 Februarie 2009 14:09
...si uite-asa iar despicam firu-n patru
apropo, ea cati ani are?

PS: inceteaza sa mai incerci sa gasesti un vinovat, intr-o relatie sunt mereu doi si mereu cei doi vor fi in egala masura vinovati de esuarea relatiei...fie ca-ti place fie ca nu
kitty_krieger
Postat pe 12 Februarie 2009 17:19
Hmm complicat complicat .. dar asa e viata
eu una nu inteleg de ce preferi o relatie la distanta si nu una mai reala ( in acelasi oras)
e din ctanta dat s-a mutat/ v-ati cunoscut in vacanta la mare?

flururas
Postat pe 12 Februarie 2009 18:13
ea e din pitesti
eu sunt din constanta
neam cunscut la mare
eu am 26 de ani, ea are 24.

LE: si nu am ales eu relatia asta ..sincer nu cred ca ai ce face cand te indragostesti de-o persoan nu ?
sinergyhacks
Postat pe 12 Februarie 2009 19:29
problema este distanta...poate tu o iubesti insa in mod clar ea nu...si nici tu...cand iubesti simti ce se intampla cu persoana de langa tine si sunt total de acord ca patul inseamna extrem de mmult intr-o relatie insa nu totul se reduce aici...dk ea s-ar fi culcat cu tine asa cum vroiai tu nu ai fi considerat ca aveti vreo problema...insa ideea e ca e f greu sa menti o relatie la distanta...fiecare femeie are nevoie de atentie zilnik, de un om pe care sa-l vada la 3 dimineata daca are chef, sa iasa cu el, sa planga si sa rada mereu...intr-o relatie la distanta nu se poate...chiar daca e durerios ce-ti spun dar in mod sigur ea are o alta relatie sau poate doar alte relatii pasagere...si nu cred in fideliatetea unei astfel de relatii...cel mai bine ar fi sa rupi relatia...sa-ti gasesti o prietena localnica :) si sa traiesti fericit alaturi de persoana iubita zi de zi si nopate de noapte si abia atunci ai sa vezi ce s-a intamplat in aceasta relatie...si ink ceva...cred ca doar ai tu impresia ca a renuntat la prietenii ei...nu uita ca femeile se pricep bine la a dansa cum canta cocosul ...multa bafta
ania18
Postat pe 12 Februarie 2009 19:46
si ink ceva...faptul ca a spus ca nu mai e atrasa de tine e un mod diplomat de a incheia relatia...am impresia ca tu vezi f serioasa relatia iar ea nu are deloc aceeasi viziune cu a ta...imi pare rau ca poate sunt dura dar cred ca tu esti vinovat ...ar fi trebuit sa vezi de mult perceptia ei...insa tu fiind indragostit ai vazut totul doar pt tine...ea nu e o papusica...e fiinta cu sentimente...si dk iti spune te iubeste o face pt ca esti genul de barbat care cer sa fi mintit...so move on si eliberati-va amandoi de un stres inutil si pierdut orele la telefon si pe mess...gasesti una cu care sa-ti pierzi orele in pat :)
ania18
Postat pe 12 Februarie 2009 19:51
De la: sinergyhacks, la data 2009-02-12 19:29:57ea e din pitesti
eu sunt din constanta
neam cunscut la mare
eu am 26 de ani, ea are 24.

LE: si nu am ales eu relatia asta ..sincer nu cred ca ai ce face cand te indragostesti de-o persoan nu ?


nu am, zis ca ai ales tu expre rel asta ..
dar ar fi tb sa stii ca rel de la mare nu tin decat atat cat e concediul..
acum nu zic ca tb sa fie toate rel construite in vacante .. dar de obicei relatiile la distanta nu-s de fapt relatii care sa reziste in timp.
eu sunt sigura ca sunt destule fete dragute si in constanta .

flururas
Postat pe 12 Februarie 2009 19:58
De la: geo_sh, la data 2009-02-12 10:58:10Ce inseamna cand iti zice ca nu se mai simte atrasa de tine?


inseamna ca nu e atrasa de tine!


completare:
inseamna ca e atrasa de altcineva
ella_c
Postat pe 12 Februarie 2009 20:30
Daca-mi spui ca nu sunt buna la pat .. aleluia, mi s-a taiat complet, ma duc cu altul vericule, poate ala ma invata chesti!
Kathara
Postat pe 12 Februarie 2009 20:52
De la: sinergyhacks, la data 2009-02-12 12:01:03ok am inteles..
ca sa raspund si la cateva intrebari ...
da se si culcau intre ei pentru ca nu existau acele reguli si limita de bun simt..nush call me old fashion am 26 de ani acum ..dar chestii de genu faceam pe la 16/17 anisori.
de mintit ma mintit legat de trecutul ei ..stiu ca maj persoanelor probabil considera ca trecutul nu are de aface cu prezentul..eu unu nu sunt de acord..ca sa stii cu cine stai ..cel mai bine e sa cunosti o persoana / total ..trecut +prezent. parerea mea cel putin ..
iar ea a avut grija sa minta legat de trecutul ei..si cand am aflat ca ma mintit a fost mai rau.pentru ca singura scuza pe care putea sa mi-o dea era "te-am mintit ca sa nu te pierd" oO ceea ce nu mi se pare corekt..
Si poti sa-i spui unei femei cand lucrurile nu merg bine intre voi pe plan sexual adevarul ..nomal sa o faci cu bun simt..eu ce am zis mai sus am spus-o fara manusi si fara perdea ca sa fie pe intelesul tuturor..cu prietena mea am discutat la alt mod.
In fine astept raspunsuri in continuare ..poate a mai fost cineva pus/a in situatia de genu si stie mai bine cum trebuie procedat pentru ca eu asta caut defapt..sfaturi.
Referitor la ce zicea cineva mai devreme " pentru majoritatea oamenilor sa o faca o data pe seara e deajuns" ok ..e normal daca stai intro relatie normala..si te vezi probabil cu persoana zilnic zic eu...........................
daca te vezi cu persoana odata la 2 luni de zile..sau odata pe luna..tzi se pare la fel de normal sa o faci o singura data pe seara..avand in vedere ca una la mana esti barbat ai nevoie..2 la mana e femeie are nevoie de orgasme. Si nu am spus in fiecare seara de 2 ori .dar macar sami arate ca isi doreste lucru asta..ca totusi trecusera 2 luni de zile de cand nu ne-am vazut...atins..iubit.
Mie unul mi se pare cam tras de par. astept pareri.
E posibil sa iubesti o persoana dar sa nu te mai simti atrasa de ea ? ce putem face in cazul asta ?

.......................NU E POSIBIL SA IUBESTI O PERSOANA SI SA NU TE SIMTI ATRAS DE EL........DE CE NU RENUNTI CA AI 26 ANI SI TIE FRICA CA NU DAI DE ALTA?....MAI SUNT FEMEI NUTI BATE CAPUL...
erikahd2008
Postat pe 18 Februarie 2009 11:12
De la: Kathara, la data 2009-02-12 20:52:17Daca-mi spui ca nu sunt buna la pat .. aleluia, mi s-a taiat complet, ma duc cu altul vericule, poate ala ma invata chesti!
.............NICI MACAR AN GLUMA SA NU SPUI CA ERAI CUPLATA CU ALA.......
erikahd2008
Postat pe 18 Februarie 2009 11:15
se culca cu prietenii ei???probabil era mai usor de atunci sa o termini cu ea decat sa te chinui sa o indepartezi de ei...sa stii k prietenii fac parte din viata cuiva de mult timp,poate cu mult timp inainte sa apari tu,iar ce trebuia sa faci tu era s o termini cu ea ci nu sa i strici prieteniile...asa cum erau ele.. se presupune k daca ai acceptat sa fii cu ea i ai acceptat si iesirile si prietenii si cum e ea..probabil nu mai avea chef sa s culce cu tine,pentru k probabil era satisfacuta de prin alte parti...
SweetHappyButterfly
Postat pe 18 Februarie 2009 11:24
De la: SweetHappyButterfly, la data 2009-02-18 11:24:09se culca cu prietenii ei???probabil era mai usor de atunci sa o termini cu ea decat sa te chinui sa o indepartezi de ei...sa stii k prietenii fac parte din viata cuiva de mult timp,poate cu mult timp inainte sa apari tu,iar ce trebuia sa faci tu era s o termini cu ea ci nu sa i strici prieteniile...asa cum erau ele.. se presupune k daca ai acceptat sa fii cu ea i ai acceptat si iesirile si prietenii si cum e ea..probabil nu mai avea chef sa s culce cu tine,pentru k probabil era satisfacuta de prin alte parti...
..........................oare cum de nu sia dat seama ?erai prea absorbit sa te satisfaci tu?
erikahd2008
Postat pe 18 Februarie 2009 11:29
De la: erikahd2008, la data 2009-02-18 11:29:09
De la: SweetHappyButterfly, la data 2009-02-18 11:24:09se culca cu prietenii ei???probabil era mai usor de atunci sa o termini cu ea decat sa te chinui sa o indepartezi de ei...sa stii k prietenii fac parte din viata cuiva de mult timp,poate cu mult timp inainte sa apari tu,iar ce trebuia sa faci tu era s o termini cu ea ci nu sa i strici prieteniile...asa cum erau ele.. se presupune k daca ai acceptat sa fii cu ea i ai acceptat si iesirile si prietenii si cum e ea..probabil nu mai avea chef sa s culce cu tine,pentru k probabil era satisfacuta de prin alte parti...
..........................oare cum de nu sia dat seama ?erai prea absorbit sa te satisfaci tu?


mai nu e vb de el,e vb de tipa,daca se satisfacea cu pr ei de unde atata chef si pentru el??? singura lui greseala a fost ceea ce am spus eu...ori o termina cu ea ori o accepta cum era(ceea ce mi se pare aiurea putin,ce baiat ar sta cu una care si o pune cdu prietenii ei?)
aaa app baiatule,daca a facut o cu tine din prima seara iar apoi ti a zis k ar mai face si cu alti acelasi lucru pe la cluburi si etc nu e prea oke...daca tu o iubesai si o acceptai trebuia sa zica chiar mersi...
SweetHappyButterfly
Postat pe 18 Februarie 2009 11:39
eu una nu pricep de unde mirarea d-lui...
omul i-a indepartat prietenii ,a scos-o din anturajul ei (desi nu am habar cum o fi facut asta de vreme ce locuiesc in orase diferite).... si cand s-a trezit doar ea cu el ... iti dai seama ca fata o fi vazut ca de fapt relatia nu are nici un viitor ,odata ce ea are alt stil de viata total opus fata de cel pe care el a incercat sa il impuna
simplu..:" pt orice actiune ai si o "reactiune"....
fata nu te mai place.
deal with it...
dandanaua_reloaded
Postat pe 18 Februarie 2009 11:47
Si poti sa-i spui unei femei cand lucrurile nu merg bine intre voi pe plan sexual adevarul ..nomal sa o faci cu bun simt..eu ce am zis mai sus am spus-o fara manusi si fara perdea ca sa fie pe intelesul tuturor..cu prietena mea am discutat la alt mod.

da bravo k i ai spus si daca ei ii pasa facea ceva in privinta asta...nu a facut?inseamna k nu a interesat o...sex ul conteaza mult intr o relatie,si compatibilitatea la pat si etc...daca voi va certati din cauza asta cum te mai asteptai sa va intelegeti bine in alte chestii??
SweetHappyButterfly
Postat pe 18 Februarie 2009 11:50
De la: dandanaua_reloaded, la data 2009-02-18 11:47:51eu una nu pricep de unde mirarea d-lui...
omul i-a indepartat prietenii ,a scos-o din anturajul ei (desi nu am habar cum o fi facut asta de vreme ce locuiesc in orase diferite).... si cand s-a trezit doar ea cu el ... iti dai seama ca fata o fi vazut ca de fapt relatia nu are nici un viitor ,odata ce ea are alt stil de viata total opus fata de cel pe care el a incercat sa il impuna
simplu..:" pt orice actiune ai si o "reactiune"....
fata nu te mai place.
deal with it...



crezi k tipa chiar a renuntat la prietenii ei??mai ales daca el nu era acolo sa vada?? probabil i a zis lui asta si ea a facut cu totul altcv...orikm eu tind sa i dau dreptate lui...adik partial pentru k nu stiu ce baiat ar accepta ca prietena o fata care o face cu prietenii ei...trbuia s o lase de la inceput knd a vazut km sta treaba...s a complicat prea mult
SweetHappyButterfly
Postat pe 18 Februarie 2009 11:53
De la: SweetHappyButterfly, la data 2009-02-18 11:50:10Si poti sa-i spui unei femei cand lucrurile nu merg bine intre voi pe plan sexual adevarul ..nomal sa o faci cu bun simt..eu ce am zis mai sus am spus-o fara manusi si fara perdea ca sa fie pe intelesul tuturor..cu prietena mea am discutat la alt mod.

da bravo k i ai spus si daca ei ii pasa facea ceva in privinta asta...nu a facut?inseamna k nu a interesat o...sex ul conteaza mult intr o relatie,si compatibilitatea la pat si etc...daca voi va certati din cauza asta cum te mai asteptai sa va intelegeti bine in alte chestii??
.....................nu stiu dar ceva nuse leaga aici....pai daca e dependenta de prietenii aia el este an plus ...oare de ce accepta acel plus ...ca umbrela de zile cu ploaie?...vremuri grele?
erikahd2008
Postat pe 18 Februarie 2009 12:01
mai, eu ma gandesc asa, nu am auzit decat parerea lui despre relatie, unde singur recunoaste ca a indepartat-o de prietenii ei.
faptul ca ea se culca sau nu cu alti barbati, sincera sa fiu e de pus la indoiala, odata ce nu i-am tinut eu lumanarea , nu ma intereseaza ce face fata cu viata ei.
acum tinand cont ca ,fata i-a spus ca nu se mai simte atrasa de el, de aici si reactia omului de a "denigra" ,dar ca sa fie cu perdea hop stai sa vezi ca si eu am facut asta.
din proprie experienta, nu e ok sa iti aleaga prietenul sau iubitul, cercul de prieteni.
preocupari diferite, firi diferite .etc.

eu nu ii vad nici o vina fetei, pana la urma efectiv i-a spus ca nu mai e atrasa de el... ce e asa o mare tragedie.
"s h i t s" happend all the time.
dandanaua_reloaded
Postat pe 18 Februarie 2009 12:05
De la: dandanaua_reloaded, la data 2009-02-18 12:05:27mai, eu ma gandesc asa, nu am auzit decat parerea lui despre relatie, unde singur recunoaste ca a indepartat-o de prietenii ei.
faptul ca ea se culca sau nu cu alti barbati, sincera sa fiu e de pus la indoiala, odata ce nu i-am tinut eu lumanarea , nu ma intereseaza ce face fata cu viata ei.
acum tinand cont ca ,fata i-a spus ca nu se mai simte atrasa de el, de aici si reactia omului de a "denigra" ,dar ca sa fie cu perdea hop stai sa vezi ca si eu am facut asta.
din proprie experienta, nu e ok sa iti aleaga prietenul sau iubitul, cercul de prieteni.
preocupari diferite, firi diferite .etc.

eu nu ii vad nici o vina fetei, pana la urma efectiv i-a spus ca nu mai e atrasa de el... ce e asa o mare tragedie.
"s h i t s" happend all the time.



poi nu are nicio vina tipa..bine k i a zis..desi eu am zis k parerea mea e k nu trebuia sa fie cu ea daca nu i a acceptat prietenii si viata ei personala pana la urma...k viata cuiva nu se invarte numai in jurul celui cu care e!!fiecare are libertatea lui...iar tipului daca nu i a convenit de la inceput cum era ea nu trea sa se mai incurce...
SweetHappyButterfly
Postat pe 18 Februarie 2009 12:10

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
va rog..ajutati-ma.. 9 De la: kmykmy_grace 20 Octombrie 2010 13:34
medicina 6 De la: kudika421339 28 Septembrie 2011 07:04
Ce fantezii mai aveti ????? 19 De la: miss_darine 4 Noiembrie 2010 21:23
sunt casatorita dar indragostita de altcineva 22 De la: kudika098645 1 Martie 2010 11:39
eu romanca el arab:-S 161 De la: baroudelena 30 Noiembrie 2009 21:38