Setari Cookie-uri

pesti vs fecioara

credeti ca poate exista o relatie armonioara intre un barbat PESTE si o fata zodia Fecioarei?
laura_ct
Postat pe 4 Noiembrie 2008 14:55
da cred. am avut ocazia sa traiesc clipe minunate alaturi de un barbat din zodia pesti. insa depinde f mult de amandoi in relatie, altfel nu are cum sa mearga.
darla
Postat pe 4 Noiembrie 2008 23:57
pai ce ar trebui sa faca fecioara cand pestele devine foarte gelos si posesiv?
laura_ct
Postat pe 5 Noiembrie 2008 09:32
Crede-ma ca asa cum eu peste si "amantul" meu fecioara, ne intelegem bine, la fel cred ca si voi aveti sanse sa va fie bine.Aceste doua zodii interactioneaza bine.
pa. oseara buna
rox_rbz
Postat pe 19 Noiembrie 2008 21:12
Cu contributia amindurora totul va fii OK!
Pestii pot fii extrem de draguti , dar si extrem de inabordabili si interiorizati!
GABRIELAUNG
Postat pe 1 Decembrie 2008 23:21
eu am avut relatii cu pesti...si sunt fecioara...si pot sa spun din experienta mea ca este exploziv.....dragoste...sex...toate.....numai ca e periculos..cand pestele e gelos.... ca relatie...e greu de crezut ca va fi eterna...
ariadna_106
Postat pe 3 Decembrie 2008 17:13
buna!
eu sunt fecioara si am un peste langa mine de 4 ani. Nu ne-am inteles minunat niciodata (ar fi fost prea monoton de altfel), dar ne iubim mult si probabil de-asta am trecut peste o gramada de divergente, indoieli, greseli
Intr-o relatie ca asta primeaza compromisul, clar.
dar cu intelegere, bunavointa si bineinteles multa dragoste, poate iesi ceva superb
andrrrea
Postat pe 5 Decembrie 2008 17:35
De la: rox_rbz, la data 2008-11-19 21:12:14 Crede-ma ca asa cum eu peste si "amantul" meu fecioara, ne intelegem bine, la fel cred ca si voi aveti sanse sa va fie bine.Aceste doua zodii interactioneaza bine.
pa. oseara buna



e cam greu sa-l convingi ca nu e bine ce face si sa-l faci sa renunte la posesivitate
ei se simt stapanii universului, cred ca li se cuvine totul si ca toata lumea trebuie sa joace dupa cum canta ei

yo cred ca ar trebui sa pui in balanta toate aspectele relatiei si daca crezi ca merita, sa intri in hora; poate iesi ceva bun si productiv sau poate nu

asta depinde numai de tine si de legatura care e intre voi
andrrrea
Postat pe 8 Decembrie 2008 17:54
mii de scuze
am vrut sa citez acest m,esaj: "pai ce ar trebui sa faca fecioara cand pestele devine foarte gelos si posesiv?"

neatentia....
andrrrea
Postat pe 8 Decembrie 2008 17:56
o fecioara are compatibilitate de nota 10 scumpa mea ,cu zodiile de pamant(taur,feciara,capricorn),dar si cu cele de apa din care face parte si pestele,eu am impresia ca el este cam fustangiu si mandru de el.,SI STIU DACA O FECIOARA POATE SUPORTA INFIDELITATEA UNUI PESTE! PUPESCU

Postat pe 31 Ianuarie 2009 23:26
hmmm.....nu stiu ce sa spun, la mine aceasta combinatie nu a mers, am avut mult de suferit d pe urme infidelitatii "pestelui".....insa fiecare caz e unic in felul lui....acum sunt casatorita cu un "geaman" si ne este foarte. foarte.......bine,chiar daca ,astrologic vorbind, relatia fecioara-gemeni este sortita esecului
Dolcys
Postat pe 5 Martie 2009 17:35
Pesti - Fecioara

Apa si Pamânt, dar nu numai atât. Atentie, Peste, la fermecatoarea Fecioara: este semnul care-ti este opus în zodiac, la sase luni distanta. Ai încercat vreodata sa apropii doi magneti?

Combinatia aceasta are, dupa parerea mea, doua posibilitati: raiul sau iadul pe Pamânt. Atractia initiala va fi foarte puternica. Fecioara realista si practica se va minuna de aceasta creatura eterica si imaginativa, iar Pestele, la rându-i, va fi fascinat de acuratetea gândirii acestui nativ atât de metodic.

Fecioara se pricepe de minune la chestii care cer precizie, talent critic (îl are din plin si-l foloseste fara retineri) si abilitate verbala. Pestele... la tot ce NU este precis. Cât despre talentul critic al Pestelui, el este atât de bine ascuns sub altruismul lui, încât aproape ca nu exista. Nimic nu e de neînteles pentru un Peste, iar asta va deranja o Fecioara sceptica si riguroasa. Pestele are viziune, intuitie, emotii si o înclinatie spre simboluri. Fecioara este adesea foarte idealista si perfectionista pâna la Dumnezeu! Ea vede lumea atât de clar, se pricepe atât de bine sa descopere defecte si sa faca critici de bun-simt, sa observe ceea ce altii nu observa.

Fiecare are ceea ce-i lipseste celuilalt. Acolo unde Pestele vede "corola de minuni a lumii" si o contempla în tacere, fara a încerca sa o strice prin analiza, Fecioara vine cu instrumente precise si începe sa masoare si sa împarta, sa identifice calitati si defecte, sa categoriseasca si sa puna întrebari. Pentru un Peste, care e în stare sa descopere frumusetea peste tot si care este altruist prin natura lui, care accepta atâtea, o Fecioara poate deveni extrem de obositoare. Pestele nu întelege de ce trebuie sa punem atâtea întrebari si sa criticam atâta, Fecioara nu întelege cum e posibil sa stai asa si sa contempli ceva fara sa încerci sa cercetezi. Raspunsul Pestelui ca fi adesea doar o ridicare din umeri, dar Fecioara nu se da batuta asa de usor: tendinta de a despica firul în patru o va face sa încerce sa înteleaga de ce gândeste Pestele asa, de ce aia, de ce asta... Iar Pestele oboseste repede la interogatorii... Fecioara, pe de alta parte, se înfurie repede daca nu reuseste sa smulga adevarul din cotloanele sufletului unui Peste.
Fecioara este foarte chibzuita – sa nu uiti niciodata asta! – este aproape avara, iar daca o întrebi, o sa-ti spuna foarte adesea ca asta este o calitate, nu un defect. Pestele e cheltuitor, cumpara din impuls si nu se prea sinchiseste de economii, bani si conturi pentru zile negre. Asta s-ar putea sa genereze destul de multe conflicte, fiindca Fecioarei i se pare ca Pestele da banii pe prostii, iar acesta din urma nu pricepe cum poate sa i se para cuiva ca o superba harta medievala a Pamântului, sau cine stie ce tablou, sau alta chestie care i-a stimulat LUI imaginatia, e o prostie!

Obiectivitatea de care încearca Fecioara sa dea dovada în tot ceea ce face (si ce critica) este enervanta pentru un Peste, care stie atât de bine natura subiectivismului si care întelege orice comportament, accepta orice si încearca sa iubeasca în loc de a analiza.

Fecioara este de asemenea recunoscuta pentru simtul ei practic si pentru cât este de muncitoare. Pestele, sa recunoastem, nu prea le are pe astea cu devotamentul fata de munca. O infuzie de realitate nu i-ar face rau visatorului Peste, cu conditia ca Fecioara sa stie unde sa se opreasca. Însa simtul practic al Fecioarei este ceva mult mult prea lumesc pentru un Peste.

Amândoi aveti spirite agere, iar energiile Fecioarei sunt canalizate foarte adesea catre aceasta lume, asa ca va va placea sa discutati, dar abordarile voastre sunt atât de diferite, încât parca ati vorbi limbi diferite.

Fecioara are adesea un sistem de valori morale foarte riguros, ceea ce nu va fi foarte pe placul Pestelui, pentru care morala este doar o conventie... Pe de alta parte, Pestele este foarte impresionabil si emotiv, iar Fecioara nu prea pricepe ce-i cu efluviile astea sentimentale, gata sa înece tot ce le iese-n cale. Fecioara stie ca trebuie sa fie productiva si puternica, practica si cu picioarele înfipte în Pamânt pâna la genunchi, numai ca astfel îi va fi cam greu sa-si întinda mâinile si sa-l prinda de glezne pe Aerianul Peste, care traieste adesea printre nori.
_dulcik_
Postat pe 5 Martie 2009 17:52
depinde care e pestele femeia sau barbatul....difera foarte mult trasaturile zodiilor in functie de sex...barbat fecioara si fata pesti merge...acum niste prirteni de-ai mei se casatoresc...si par sa se inteleaga bine
camy_doll
Postat pe 5 Martie 2009 22:38
la urma urmei, sunt multe lucruri care conteaza foarte mult, nu numai sexul. Am cunoscut cupluri fericite el pesti ea fecioara, in schimb mie mi-a mancat zilele un specimen din asta...totul e relativ :)

weekend placut fetelor :*:*:*:*
andrrrea
Postat pe 6 Martie 2009 16:31
weekend placut la totii
_dulcik_
Postat pe 7 Martie 2009 16:46
eu sunt zodia pesti, si desi mai sunt persoane care imi reproseza ca ma simt "stapana universuui" cum a-ti zis si voi.... tin sa va spun ca nu e de loc asa, datorita faptului ca suntem mai sensibili lumea are tendintza sa ne raneasca des, asa ca afisem incredere in noi (desi riscam sa parem increzuti) pt ca asa ne asiguram ca se vor apropia de noi doar persoanele capabile sa vada dincolo de "zid".... adik cele care incearca sa ne cunosca cu advarat. Intr-o relaie nu suntem foarte gelosi ne deranjeaza mai degraba ideea de a fi "luati de prosti"... Nu facem scene de gelozie daca atunci cand intrebam ce se inhtampla partenerul se "deranzea" sa ne dea o explicatie plauzibila... Pesti pot fi maleabili daca sti cum sa comunici cu ei... uram rutina si nu suntem introvertiti decat daca situatia ... in care suntem implicati ne dispalace... Eu sunt foarte sociabila... poate depinde si de ascendent....;) ideea e ca daca aveti un partener in zodia pesti si doriti ca relatia cu el sa dureze.... comunicati


corynna
kudika_corynna
Postat pe 8 Aprilie 2009 10:09
calmul si perseverenta fecioarei n-o sa faca casa buna niciodata cu visele supraestimate ale pestilor , ies conflicte atunci cand apar opinii diferite
nu recomand aceasta combinatie
bazgodia
Postat pe 9 Iunie 2009 16:41

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
buna 9 De la: Shhh 12 Februarie 2010 19:36
CREZI IN HOROSCOP??? 4 De la: gargaritamica 5 Iulie 2009 18:14
Eu balanta,el taur 2 De la: maimutzyk86 5 Iunie 2010 23:08
cum este relatia dintre ...ea berbec si el taur 5 De la: scorpio67 14 August 2009 12:37
ce sa fac?ce sa cred? 11 De la: Adablue 30 Ianuarie 2010 18:16