Setari Cookie-uri

Instructiuni de utilizare

Titlul nu mai are nevoie de nici o prezentare.
Totusi...
Sa scrie domnii ce asteapta de la noi si noi nu le dam, de ajungem sa suferim si apoi sa ne dam cu capul de peretii forumului( dupa ce ne-am terminat psihic familiile & prietenii si medicamentele de sinucidere din dulapiorul din baie).
Nu putem toti trai in pace, intelegere si fericire?!

Spuneti clar ce nu va place, sa stim si noi ce sa nu mai facem!
Propun sa isi faca fiecare tricou (tricouri) cu tipul de barbat care e: porc, misogin, afemeiat, duplicitar, mincinos, romantic, timid, imprastiat, cu capul in nori, bataus, alcoolic, puturos, homosexual, pedofil, zoofil, ahtiat dupa sex, "nu vreau sex", intelectual, "patapievici", agramat, needucat,microbist - "...(echipa)pana la moarte!", manierat, "baiatu'mamii", "ma feresc de obligatii", iresponsabil, "de dupa blocuri", "don juan", "batran, cu bani, pe moarte", manelist (surprinzator rocker-ii au tricouri deja, ce baieti destepti!), superficial, comunicativ, necomunicativ, orgolios, "jmecher", "am masina tare si bani, alte pretentii sa nu ai de la mine", bolnav de BTS, sanatos, etc.-e ora prea inaintata nu mai am timp sa scriu) sa stim si noi pana nu e prea tarziu!
Propun de asemeanea ca fiecare sa-si faca un manual personal cu ASA DA si ASA NU si sa i se inmaneze fiecarei iubite la inceputul relatiei. Eventual la prima intalnire (oricum inainte de sex!).
Garantie la piesele de schimb. Care sunt piesele cele mai expuse uzurii? Adrese service, si nu vreau sa vad aici adrese de amante!
Nu mai suport sa vad atatea doamne suferinde.
tally_weijl
Postat pe 5 Noiembrie 2008 05:14
Interesant topic! Ai uitat sa mentionezi termenul de valabilitate!
angelaviorica
Postat pe 5 Noiembrie 2008 05:22

Culmea este ca "termenul de valabilitate" a fost si la mine prima chestie la care m-am gandit dupa ce am avut ideea asta!
Dar m-am luat cu celelalte si l-am omis. De fapt am omis mai multe, dar nu vroiam sa vorbesc prea mult, sa se plictiseasca lumea citind, ideea era sa dau tonul.
Ai facut bine.
Pic cu pic poate, poate iasa ceva.
tally_weijl
Postat pe 5 Noiembrie 2008 06:33
Neaparat sa se completeze si "MADE IN..." & "MADE BY...".Desi nu recunoastem intotdeauna, conteaza destul de mult.
angelaviorica
Postat pe 5 Noiembrie 2008 06:46
Corect. Desi se spune ca nu te casatoresti cu familia, cine e inteligent stie ca mediul in care a crescut si genele au o foarte mare importanta.
tally_weijl
Postat pe 5 Noiembrie 2008 06:52
daca viata ar fi asa de simpla...sa avem fiecare un manual de utilizare.

a buna eu sunt dan....uite manualul meu

buna eu sunt ana uite manualul meu.


dan: a vad ca esti o fata timida,care nu face sex oral si care crede in romantism pana la moarte. Iti place sa gatesti si sa stai la barfa cu prietenele

ana: vad ca esti un tip pasional in pat (poate prea pasional pt gustul meu) care ii place sa bea din cand in cand si sa se joace pe calculator cand este stresat smd.


ce bine ar fi
anderson
Postat pe 5 Noiembrie 2008 12:53
Presupunem ca manualele astea sunt sincere corect ?
Daca-i asa atunci unde-i tot farmecul descoperirii omului de langa noi ?
Eu sigur nu-l vreau cu manualul dupa el ca as ajunge sa ma plictisesc inainte de a termina de citit prima pagina
iris_4_ever
Postat pe 5 Noiembrie 2008 12:58
mai trist e cand unii nu isi cunosc adevarata valoare si se cred mai buni...atunci ce faci? il dai in judecata ca nu a corespuns cu eticheta???
nu stiu cati dintre noi ne-am putea autocaracteriza exact cum suntem fara sa exageram sau sa ne subestimam...
si in plus depinde ..eu ma comport cu oamenii asa cum se compota si ei cu mine...asa ca nu sunt mereu la fel....si pe urma care ar mai fi farmecul in a descoperi persoana de langa tine??
NICOLLE66
Postat pe 5 Noiembrie 2008 12:58
De la: Iris4ever, la data 2008-11-05 12:58:12Presupunem ca manualele astea sunt sincere corect ?
Daca-i asa atunci unde-i tot farmecul descoperirii omului de langa noi ?
Eu sigur nu-l vreau cu manualul dupa el ca as ajunge sa ma plictisesc inainte de a termina de citit prima pagina

bv !!
asta spuneam si eu...
pai hai sa ne apucam de citit carti ,ce rost mai are sa traim experiente???
NICOLLE66
Postat pe 5 Noiembrie 2008 12:59
mult prea buna ideea pt a fi pusa in practica!
bangla_soul
Postat pe 5 Noiembrie 2008 13:00
mda..ca si cu teleportarea...am vrea noi....
NICOLLE66
Postat pe 5 Noiembrie 2008 13:03
deci manualul ar fi completat de fosti. inainte de despartire fiecare srie lucruri sincere in manual despre celalalt.

daca esti virgin in manual o sa completeze mama tata sau amici.

manual completat de amici pt un tip de 20 si ceva de ani.

"este un tip de treaba...pacat ca e virgin are 20 si ceva de ani si n-a facut sex..ce loser. Ii place sa bea dar sa nu-i dai prea mult de baut ca nu-l tine si vomita....si n-ai vrea sa-ti strice rochia sau pantofi aia frumosi pe care i-ai luat pt intalnirea cu el."

sau chestii de astea funny.

anderson
Postat pe 5 Noiembrie 2008 13:15
pai daca asa ar trebui sa existe niste anumite reguli care sa impuna la sinceritate ca daca ex-ul te-a parasit o sa zici:"porc,piele groasa ,nu merita efortul..."
hai mai bine sa incepem sa creem un album cu ex-ii poate cineva are nevoie si face recrutari::::)))
NICOLLE66
Postat pe 5 Noiembrie 2008 15:52
De la: NICOLLE66, la data 2008-11-05 12:59:52
De la: Iris4ever, la data 2008-11-05 12:58:12Presupunem ca manualele astea sunt sincere corect ?
Daca-i asa atunci unde-i tot farmecul descoperirii omului de langa noi ?
Eu sigur nu-l vreau cu manualul dupa el ca as ajunge sa ma plictisesc inainte de a termina de citit prima pagina

bv !!
asta spuneam si eu...
pai hai sa ne apucam de citit carti ,ce rost mai are sa traim experiente???


N-as fi deschis acest topic daca n-as fi vazut atata suferinta in jur. Sincer nu gasesc nici un farmec in faptul ca rata sinuciderilor din dragoste este foarte mare iar rata "sufletelor moarte" in procesul asta "palpitanat" al descoperirii omului de langa este necuantificabila, nu exista date statistice, dar este ingrijorator de mare. Aveti idee cati "morti vii" circula printre noi? Cate femei si-au distrus cariere pentru ca au avut nesansa sa se indragosteasca de cine nu trebuie?
L-am pornit sub forma de gluma, i-am dat o nota de comic, dar sunt sigura ca in fiecare oras exista la ora asta la care noi "discutam discutii", cel putin o fata care isi blesteama zilele si, inchisa in casa, isi doreste sa moara ca nu stiu ce dobitoc nu stiu cum s-a purtat cu ea si a facut-o sa se simta un om de nimic. La asta ma gandeam. E adevarat, are farmec cand la omul de langa tine descoperi azi ceva neasteptat de dragut, maine altceva si tot asa. Dar cand te loveste in cap, de exemplu dupa "n" ani de casatorie, afli ca are o amanta si un copil cu ea (stiti cu totii cazul Dumitru Tinu mi se pare ca se numeste ziaristul) si in egoismul lui isi traumatizeaza nu numai sotia ci si copii legitimi, credeti-ma, nu ma mai amuz deloc. La asta ma gandeam, la lucruri serioase, grave, care mutileaza suflete si curma vieti.
Exista oameni care in procesul cautarii fericirii proprii experimenteaza - nu merge - isi iau un demn rams bun, dar exista si oameni care sunt "pusi pe rau", carora suferinta umana le provoaca "orgasm". Cum ii recunoastem?
In sfarsit...subiectul este mult prea vast sa-l putem noi cuprinde aici. De asta rugam barbatii sa scrie fiecare cate ceva despre el, si incet, incet sa alcatuim in mare tipologii de barbati. Nu avem cum generaliza, fiecare cu personalitatea lui...dar...exista si barbati nefericiti care nu-si gasesc sufletul pereche. Este si aici pe forum unul. Au de exemplu probleme in a-si comunica sentimentele. Dar ele exista!!! De ce trebuie sa-i lasam sa moara de batranete singuri? Cred ca daca ne-am ajuta putin reciproc, am fi cu totii mai fericiti.
Sau poate sunt eu prea idealista? Cu o floare nu se face primavara? Imi raspunde alta ?
tally_weijl
Postat pe 5 Noiembrie 2008 16:20
tu ai dreptate in ceea ce spui, dar omul este o fiinta mult prea complexa pt a fi bagata intr-o anumita oala....tipologie!
oamenii se schimba in functie doar de oameni si daca tu vrei ca omul de langa tine sa fie cel pe care ti-l doresti, atunci munceste pt a obtine ceea ce vrei. nu manualele sunt solutia, ci dorinta de a schimba in bine si daca iti doresti vei reusi...
bangla_soul
Postat pe 6 Noiembrie 2008 00:08
Cine a scris urmatoarele instructiuni e genial (nu am scris-o eu> Eu doar o redau)
LISTA DE INSTRUCTIUNI:
Catre femei

Invatati sa va descurcati cu capacul de la wc. Sunteti fete mari. Daca este ridicat, lasati-l jos. Noi avem nevoie de el ridicat, voi aveti nevoie de el jos. Nu ne auziti pe noi plangandu-ne ca l-ati lasat jos.

Aniversarile nu sunt niste teste care sa verifice daca putem sa gasim cadoul perfect, din nou!

Cateodata nu ne gandim la voi. Impacati-va cu ideea.

Duminica = sport. Este ca luna plina sau schimbarea anotimpurilor. Lasati-o asa.

Nu va taiati parul. Niciodata. Parul lung este intotdeauna mai seducator decat cel scurt. Unul dintre principalele motive pentru care barbatii se tem de insuratoare este acela ca femeile maritate isi taie intotdeauna parul, si apoi raman cu ea.

A face cumparaturi NU este un sport. Si nu, nu vom putea niciodata sa vedem lucrurile astfel.

A plange este santaj.

Cereti ce vreti. Sa ne lamurim: aluzii subtile nu merg! Aluzii normale nu merg! Aluzii puternice nu merg! Spuneti pur si simplu!

Nu tinem minte datele. Marcati datele de nastere si aniversarile in calendar. Aduceti-ne aminte dinainte.

Majoritatea barbatilor au doar trei perechi de pantofi-cel mult. Ce va face sa credeti ca va putem fi de vreun folos in a alege care din cele treizeci perechi de pantofi v-ar sta bine cu rochia aceea?

Da si Nu sunt raspunsuri acceptabile pentru aproape toate intrebarile.

Veniti la noi cu o problema doar daca vreti sa va ajutam sa o rezolvati. Asta putem face. Pentru compasiune sunt facute prietenele voastre.

O durere de cap care dureaza 17 luni este o problema. Duceti-va la un doctor.

Verificati presiunea la ulei! Va rugam.

Orice am fi spus acum 6 luni nu mai este relevant. De fapt, orice comentariu am fi facut se anuleaza dupa 7 zile.

Daca nu va imbracati precum fetele din catalogul Victoria’s Secret, nu va asteptati sa ne purtam precum personajele din telenovele.

Daca credeti ca sunteti grase, probabil sunteti. Nu ne intrebati pe noi. Refuzam sa raspundem.

Daca ceva ce am spus are dublu inteles, iar unul din ele te supara sau te enerveaza, intelesul corect este celalalt.

Puteti ori sa ne cereti sa facem ceva, ori sa ne spuneti cum vreti sa fie facut un lucru. Nu amandoua. Daca chiar stiti cum se face cel mai bine, faceti-l singure.

Cand este posibil, va rugam spuneti ce aveti de spus in timpul reclamelor.

Christopher Columb nu a avut nevoie sa i se indice directia, si nici noi nu avem.

Relatia noastra nu va fi niciodata asa cum a fost in primele doua luni. Treceti peste asta. Si nu va mai plangeti prietenelor.

TOTI barbatii vad in 16 culori, precum Windows default settings. Piersica, spre exemplu, este un fruct, nu o culoare. Visina este tot un fruct. Nu avem idee ce este "mov". Sau “lila”.

Daca te mananca, trebuie scarpinat. Noi ne ocupam cu asta.

Nu citim gandurile, si nici nu o vom face niciodata. Chiar daca nu citim gandurile, nu inseamna ca nu tinem la voi.

Daca va intrebam ce s-a intamplat, si ne spuneti "nimic", ne vom purta ca atare. Stim ca mintiti, dar nu merita sa ne batem capul.

Daca puneti o intrebare la care nu vreti un raspuns, asteptati-va la un raspuns pe care nu vreti sa-l auziti.

Cand trebuie sa mergem undeva, orice veti purta va fi in regula.

Nu ne intrebati la ce ne gandim, decat daca sunteti pregatite sa discutati despre sport, masini sau calculatoare.

Avem destule haine.

Aveti prea multe haine.

Nu este nici in interesul vostru, nici al nostru sa facem teste impreuna. Nu conteaza ce test.

Va multumesc daca ati citit aceste randuri. Da, stiu ca va trebui sa dorm pe canapea in seara aceasta, dar stiati ca pe noi chiar nu ne deranjeaza, este ca in camping.

Ma simt in forma. ROTUND este o forma.

lonely_soul
Postat pe 6 Noiembrie 2008 00:40
Curs de formare pentru barbati
Tema stagiului: sa devina la fel de inteligent ca o femeie (deci, sa fie perfect).

Obiectiv pedagogic: Curs de formare care permite barbatilor sa-si trezeasca acel organ, numit creier, a carui existenta o ignora.

Program: 4 module sunt propuse, din care 1 obigatoriu. 4 module obligatorii

Modul 1 :

BAZELE CURSULUI

1. A invata sa traiasca fara mama sa (2000 ore)
2. Sotia mea nu e mama mea (350 ore)
3. Salariul i-l dau sotiei mele (550 ore)
4. A intelege ca fotbalul e doar un sport, iar Ronaldo e un cretin (500 ore)
5. Sotia mea nu e infirmiera mea
6. Sotia mea nu e bona mea

Modul 2 :

VIATA IN DOI

1. A avea copii fara a deveni gelos (50 ore)
2. A inceta sa spun prostii cand sotia mea isi primeste prietenele (500 ore)
3. A invinge sindromul telecomenzii (550 ore)
4. Nu fac pipi pe alaturi. (exercitiu practic insotit de caseta video) (100 ore)
5. Nu transform baia in piscina municipala atunci cand fac dus …
6. Cum sa ajung la cosul de rufe murdare fara sa ma ratacesc ? (500 ore)
7. A sti sa ma inbrac singur, sa-mi aleg singur hainele si sa nu ma fac ca nu stiu unde este sifonierul (200 ore)

Modul 3 :

TIMP LIBER SI DISTRACTII
1. Calcatul in 2 etape : a) 1 camasa in mai putin de 2 ore b) idem pentru celelalte articole (exercitii practice).
2. Menajul … o activitate familiala si valorizanta.
3. Tin minte zilele cand trebuie sa duc gunoiul.
4. Invat pe dinafara definitia cuvantului aspirator = aparat de uz casnic, care serveste la aspirarea prafului, a deseurilor (pentru a castiga timp, urmaresc Nivelul 1 al modulului 4)
5. Stiu sa folosesc un servetel…
6. Stiu sa adun deseurile dupa o sedinta de bricolaj…
7. Imi revizuiesc limba romana : femininul de la “asezat in fata televizorului” nu este “in picioare in fata aragazului”

Modul 4 :

CURS DE BUCATARIE
Nivel 1 (incepator) : Aparatele de uz casnic- nu musca
Nivel 2 (avansat) : Prima mea supa instant fara a evapora apa. (exercitii practice : fierberea apei inainte de a adauga spaghetele)
Nivel 3 (expert) : Facutul cafelei, fara a uita nici apa, nici cafeaua, si fara a utiliza ness-ul, care este incompatibil cu filtrul de cafea.
Nivel 4 (best off) : A sti sa servesc cafeaua, fara a varsa jumatate …


lonely_soul
Postat pe 6 Noiembrie 2008 01:35
deci cine a scris astea e super funny.

anderson
Postat pe 6 Noiembrie 2008 12:22
cine se sinucide mi se pare un las prea slab sa faca fata unei incercari precum viata!!si daca nu o face azi o face maine dintr-un motiv mai stupid.
aici e vorba de psihologie,de dorinta de a lupta pt a invinge, nu sa ni se dea totul de-a gata .un barbat sau o femeie cu manual de utilizare.
in viata asta fiecare ne meritam soarta!!! e in mainile noastre...tre sa mai si vrei sa reusesti!!
NICOLLE66
Postat pe 6 Noiembrie 2008 14:35
Irina, lista de instructiuni e super! M-am distrat copios. Multumesc mult pentru ca ne-ai impartasit-o.
angelaviorica
Postat pe 6 Noiembrie 2008 17:00
Cu multa placere. Daca mai gasesc, postez.
Recunosc, sunt cam "forumista". Dar dintre toate forumurile, asta imi place cel mai mult.

...deci eu am coniac..nu bere...
lonely_soul
Postat pe 6 Noiembrie 2008 20:40
De la: anderson, la data 2008-11-05 13:15:06deci manualul ar fi completat de fosti. inainte de despartire fiecare srie lucruri sincere in manual despre celalalt.

daca esti virgin in manual o sa completeze mama tata sau amici.

manual completat de amici pt un tip de 20 si ceva de ani.

"este un tip de treaba...pacat ca e virgin are 20 si ceva de ani si n-a facut sex..ce loser. Ii place sa bea dar sa nu-i dai prea mult de baut ca nu-l tine si vomita....si n-ai vrea sa-ti strice rochia sau pantofi aia frumosi pe care i-ai luat pt intalnirea cu el."

sau chestii de astea funny.

PUYUT_85
Postat pe 1 Aprilie 2009 16:08
De la: lonely_soul, la data 2008-11-06 01:35:12 Curs de formare pentru barbati
Tema stagiului: sa devina la fel de inteligent ca o femeie (deci, sa fie perfect).

Obiectiv pedagogic: Curs de formare care permite barbatilor sa-si trezeasca acel organ, numit creier, a carui existenta o ignora.

Program: 4 module sunt propuse, din care 1 obigatoriu. 4 module obligatorii

Modul 1 :

BAZELE CURSULUI

1. A invata sa traiasca fara mama sa (2000 ore)
2. Sotia mea nu e mama mea (350 ore)
3. Salariul i-l dau sotiei mele (550 ore)
4. A intelege ca fotbalul e doar un sport, iar Ronaldo e un cretin (500 ore)
5. Sotia mea nu e infirmiera mea
6. Sotia mea nu e bona mea

Modul 2 :

VIATA IN DOI

1. A avea copii fara a deveni gelos (50 ore)
2. A inceta sa spun prostii cand sotia mea isi primeste prietenele (500 ore)
3. A invinge sindromul telecomenzii (550 ore)
4. Nu fac pipi pe alaturi. (exercitiu practic insotit de caseta video) (100 ore)
5. Nu transform baia in piscina municipala atunci cand fac dus …
6. Cum sa ajung la cosul de rufe murdare fara sa ma ratacesc ? (500 ore)
7. A sti sa ma inbrac singur, sa-mi aleg singur hainele si sa nu ma fac ca nu stiu unde este sifonierul (200 ore)

Modul 3 :

TIMP LIBER SI DISTRACTII
1. Calcatul in 2 etape : a) 1 camasa in mai putin de 2 ore b) idem pentru celelalte articole (exercitii practice).
2. Menajul … o activitate familiala si valorizanta.
3. Tin minte zilele cand trebuie sa duc gunoiul.
4. Invat pe dinafara definitia cuvantului aspirator = aparat de uz casnic, care serveste la aspirarea prafului, a deseurilor (pentru a castiga timp, urmaresc Nivelul 1 al modulului 4)
5. Stiu sa folosesc un servetel…
6. Stiu sa adun deseurile dupa o sedinta de bricolaj…
7. Imi revizuiesc limba romana : femininul de la “asezat in fata televizorului” nu este “in picioare in fata aragazului”

Modul 4 :

CURS DE BUCATARIE
Nivel 1 (incepator) : Aparatele de uz casnic- nu musca
Nivel 2 (avansat) : Prima mea supa instant fara a evapora apa. (exercitii practice : fierberea apei inainte de a adauga spaghetele)
Nivel 3 (expert) : Facutul cafelei, fara a uita nici apa, nici cafeaua, si fara a utiliza ness-ul, care este incompatibil cu filtrul de cafea.
Nivel 4 (best off) : A sti sa servesc cafeaua, fara a varsa jumatate …



Fulg-de-nea
Postat pe 19 Mai 2013 14:25

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Barbat fara servici... 96 De la: kudika_34456 27 August 2013 10:47
de ce inseala barbatii? 180 De la: matic888 12 Iulie 2014 18:06
Ce ne facem cu femeile din viata lui? 27 De la: katy6853_yahoo_com 20 Mai 2009 10:22
voi ce ziceti? 10 De la: felixcat 20 Iulie 2009 16:47
ibitul a plecat acasa in tara si nu ma contacteaza.. ce sa fac??? va rog ajutati ma 63 De la: paradoxion-secund 26 Septembrie 2013 14:18