Mai multe
| Buna!Au trecut niste ani de la aceasta postare dar te-as ruga daca poti sa-mi raspunzi.Cum te simti ,ti-a trecut cumva aceasta boala,sindromul vertiginos?S-au ai aflat de ceva tratament care are efect.Eu acum trec prima data prin asta,am fost internata la neurologie ptr 3 zile,acum mai am cateva zile de concediu medical dar mi-e frica ,nu stiu cum va fii pe viitor daca boala asta revine periodic. | ||
|
Barbus_Monika_1 Postat pe 23 Iunie 2014 16:35 |
||
|---|---|---|
De la: Barbus_Monika_1, la data 2014-06-23 16:35:20Buna!Au trecut niste ani de la aceasta postare dar te-as ruga daca poti sa-mi raspunzi.Cum te simti ,ti-a trecut cumva aceasta boala,sindromul vertiginos?S-au ai aflat de ceva tratament care are efect.Eu acum trec prima data prin asta,am fost internata la neurologie ptr 3 zile,acum mai am cateva zile de concediu medical dar mi-e frica ,nu stiu cum va fii pe viitor daca boala asta revine periodic. Trebuie descoperita cauza ,care declanseaza vertijul!!!Cauta sa comunici mai mult cu medicul sub a carui supraveghere te afli!!!! |
||
|
kudika_15804 Postat pe 23 Iunie 2014 19:52 |
||
|
CRED CA AM G�SIT O SOLUTIE PENTRU TRATAREA VERTIJULUI ! �n urm� cu 2 luni mama, �n v�rst� de 77 de ani, a �nceput s� sufere cumplit de simptomul de vertij, adic� senza�ia de �nv�rtire a casei cu totul, stare de vom�, pierderea echilibrului, a stabilit��ii. Eu am avut o singur� dat� aceste senza�ii c�nd eram mami t�n�r �i c�nd am m�ncat 2 mici �n autogara de la Pite�ti �i am zis c� mor. Groaznic!!! Am citit pe Internet fel �i fel de p�reri, am cerut sfatul so�iei care este medic, dar... nu prea am g�sit un tratament �ncurajator. Am fost disperat. So�ia �i f�cea �i c�te 2 injec�ii cu calmante ca s� se poat� liniștii c�t de c�t dar dup� 2-3 zile senza�iile ap�reau din nou. Trebuia s-o ajut s� se duc� la toalet�, s�-i pun masa, chiar a trebuit s� plec de la cheful de sf�r�it de an �n toiul petrecerii pentru ca so�ia s�-i fac� injec�ii. Ajunsesem la disperare! Venea Cr�ciunul, aveam invita�i finii, eram terminat psihic! Atunci mi-a venit o idee... i-am dat un preparat f�cut de mine, pe care n-am voie s�-l nominalizez conform politicii site-ului, cred. SURPRIZ� ! A func�ionat imediat! I-am pus c�te o pic�tur� �n urechi �i i-am dat s� bea c�te 20 ppm pe zi. Rezultatul a fost neverosimil! Din data de 20 dec, cand am �nceput tratamentul �i p�n� ast�zi 13.01.2016, am continuat tratamentul iar mama se simte excelent, n-a mai avut niciun episod. Pentru mine a fost o surpriz� a�a zisul tratament g�sit de mine �i mul�umesc lui Dumnezeu pentru inspira�ia avut�. Dac� dori�i informa�ii despre cele men�ionate mai sus, pute�i s� m� suna�i pe nr. 0722583909. Poate c� v� pot fi de folos! |
||
|
|
||
|
kudika_1022254 Postat pe 13 Ianuarie 2017 13:39 |
||
| De ce sunt comentariile spre dreapta nu pot fi citite! | ||
|
kudika_1038480 Postat pe 28 August 2019 17:06 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| CLISMA CU CAFEA - TERAPIA GERSON | 1 | De la: asistenta_medicala 1 August 2011 13:08 |
| ???? | 4 | De la: kudika062019 17 Septembrie 2009 23:57 |
| intarzierea menstruatiei... | 10 | De la: ionutza95 6 Ianuarie 2010 19:05 |
|
|
||
| Accesorii,decoratiuni,marturii nunta & botez | 1 | De la: bufica 11 Aprilie 2010 11:19 |
| La ce e bun Steriletul? | 7 | De la: ela367 10 Iulie 2009 19:42 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la [email protected]
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email [email protected]
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.