Setari Cookie-uri

Topicul meu :D

De la: Dor_a, la data 2009-01-29 13:51:05
De la: iry24, la data 2009-01-29 11:28:28 mie mi s-au potrivit doar 4 din toate alea.....mdea sunt o alienata

dor_a mama, ce esti asa sensibila la bascalie? nu s-a luat nimeni de tine.... era doar misto... pai nu stii ca e trasatura specifica poporului roman sa faca haz de necaz? si daca nu facem noi, cin' sa faca?


Nu'sh Iry, da' ma basic grav cand se vorbeste de rau despre romani


ma .. dora si eu sunt nationalista dar pana la urma trebuie sa recunosti ca e doar un text haios...si in care daca nu ptoi sa ii gasesti hazul parca n-are rost sa il citesti...
eu stiam bine ca romanu-i mai zbanghiu asa si sincera sa fiu mie personal cam majoritatea "trasaturilor" mi se potrivesc

n-am avut carpeta cu rapirea din serai pe perete dar am avut "stergare" cusute de bunica... si blide atarnate pe pereti...eee ce sti t ce-i aia arta...

glumesc ...
dandanaua_reloaded
Postat pe 29 Ianuarie 2009 13:58
si ca sa va mai treaca din basicareala....:

http://www.reactii.ro/mage/declaratie-de-dragoste-sfasietoare/

o declaratie de dragoste data

Mi-a stat inima-n loc cand te-am vazut. As fi vrut sa iti zambesc si sa iti cer numarul de telefon dar e greu sa legi o conversatie in timpul unui atac de cord. Acum, cand m-am mai linistit, ma uit in punga de perfuzie, atarnata deasupra patului si ma gandesc la chipul tau.

Ochii verzi, mai verzi ca tricoul mulat pe sanii de 5 kile unu, ai unei maneliste care si-a facut norma de 11 purandei toti cu mare putere de supt, mi-au sfasiat sufletul mai ceva ca un crocodil hamesit si nemancat de 2 luni.

Parul tau, negru ca un mandru consumator de banane africane, imi invaluie simturile, ca mirosul fabricii de drojdie de la iesirea din Pascani.

Gatul tau de gazela ma face sa musc in gol ca un leu din boschetii savanei, care e atat de chior ca nu mai vede pe unde merge. Ma doare imaginea asta, mai ales cand imi prind si limba.

Cobor mai jos si ma ia cu transpiratie. Intuiesc forma sanilor tai obraznici pe sub tricoul roz bombon pe care il porti cu atata gratie. Imi imaginez sfarcurile tale ascutite atingandu-mi fata, zgariindu-ma. Mi-e atat de clad, cred ca fac febra.

Nu ma pot opri. Ajung la buricul purtat elegant la vedere, ca un vartej himeric al promisiunii celor ce va sa vina. Ma ia cu ameteli gandindu-ma cum l-as saruta infocat, proptindu-mi barba in catarama aurie a curelei rosu-aprins ce iti sustine nadragii.

Si mai jos…rup in bucati luciosii nadragi si cu furie trag de panza de corabie mov liliac care iti apara feminitatea. Tremur tot si parca ceva nu e in regula. Imi pulseaza tampla ceva de speriat.

In jur se face ceata, vad ca prin vis niste siluete alergand spre mine, aud un " nu stiu ce are dom'le atac de cord, febra, vase de sange pocnite in cap, erectie , nu stiu, o fi vreo arma bilogica , bagati carantina " si totul se stinge…

Oare poti sa mori din dragoste?
Pentru tine…

dandanaua_reloaded
Postat pe 29 Ianuarie 2009 14:10
Hehe, Dandanico nu eram basicata grav, definitiv si irevocabil ...
Haioasa asta cu declaratia
Dor_a
Postat pe 29 Ianuarie 2009 15:27
so... o alta declarati e de dragoste...

http://www.haios.ro/listeaza.php?lang=ro&s=rezumate&id=34&offset=6

Un barbat care iubeste cu adevarat

[...varianta cenzurata...]

Iubita mea Maria,

Te caut in ochii si sanii fiecarei femei pe care o intalnesc, dar ele nu sunt tu. Nici pe-aproape macar.

Acum doua saptamani am intalnit o fata in club si am adus-o acasa. Nu vreau sa iti spun asta ca sa te ranesc, ci ca sa iti arat disperarea mea. Era tanara, probabil pe la 19-20 de ani, cu un corp perfect pe care numai tineretea si probabil vreo 10 ani de dansuri artistice pot sa il ofere.
Vreau sa spun, doar un corp perfect. Sani cum nu vezi nici in prezentarile de moda si un fund rotund pentru care merita sa si omori. Visul oricarui barbat, nu? Dar in timp ce stateam pe canapea si ea imi oferea partida perfecta [...], m-am gandit la acest lucru, care este atat de important in viata. Sa fi ajuns atat de superficial? Ce daca are un corp perfect? O face mai buna la pat?
Ma rog, in cazul ei da, dar nu asta e important. O face asta o persoana mai buna? Are un suflet mai bun decat tine, care nu mai ai fermitatea corporala de odinioara? Ma indoiesc. Si nu ma gandisem la asta niciodata pana atunci. Asta inseamna ca m-am mai maturizat un pic, nu? Dupa ce a terminat, m-am surprins gandindu-ma, "de ce ma simt atat de gol pe dinauntru?". Nu era doar tehnica [...] ei perfecta, era altceva. Si atunci am avut o revelatie. Nu era la fel, pentru ca tu nu erai acolo.

Stii ce inseamna asta? Nimic nu mai e la fel fara tine. Doamne, Maria, innebunesc fara tine. Si tot ce fac imi aduce aminte de tine.

Iti mai aduci aminte de Angela, vecina noastra de la 3 care isi creste singura copilul? A trecut saptamana trecuta pe la mine cu o cratita de friptura. A zis ca se vede ca nu mananc cum trebuie, acum cand nu mai e o femeie in casa.
Mi-am dat seama ce a vrut sa spuna dupa masa, dar nu asta am vrut sa iti spun. Oricum, am baut cateva pahare de vin si ne-am trezit [...] in vechiul nostru dormitor, care inca te mai asteapta. Si vreau sa iti zic ca femeia asta stie ce vrea, ca orice femeie maritata care nu are rezerve vizavi de cum arata, de cariera ei sau daca ne aud copiii. Si dintr-o data a observat oglinda aia mare cu picior pe care ai mostenit-o de la bunica-ta. A asezat-o pe covor ca sa ne putem vedea in timp ce [...]. Asta m-a excitat teribil, dar nu am putut sa nu ma intristez la gandul ca tie in 14 ani de trait impreuna nu ti-a trecut niciodata prin minte sa utilizam oglinda aia ca accesoriu sexual.

Sambata a trecut sora-ta Carmen sa imi lase o copie dupa sentinta de divort. Stiu ca nu are prea multa experienta de viata, dar sa stii ca pentru varsta ei e foarte matura si a fost un prieten de nadejde pentru mine in tot timpul asta. Mi-a dat o groaza de sfaturi bune despre tine si despre femei in general. A incercat si incearca din rasputeri sa ne impace. Asa ca eram in jacuzzi, cu o cupa de sampanie, amintindu-ne cu nostalgie de vremuri fericite. Are acelasi sange cu tine, si nu puteam sa nu observ cum seamana cu tine cand te-am cunoscut, la 18 ani.
Lucrul asta m-a facut sa plang (uite un lucru pe care inainte nu l-as fi recunoscut in ruptul capului). Carmen a incercat sa ma consoleze si am descoperit cu ocazia asta ca e pasionala cand e vorba de [...], ceea ce m-a facut sa ma gandesc de cate ori ne-am certat cand iti ceream acelasi lucru, certuri care probabil au grabit despartirea noastra.

Trebuie ca in adancul inimii tale sa simti acelasi lucru. Nu crezi ca am putea incepe totul de la inceput? Sa stergem cu buretele toate necazurile si sa o pornim cu dreptul intr-o noua si fericita relatie. Eu cred ca putem. Daca simti si tu la fel, te rog da-mi de stire.

Daca nu, macar da-mi un telefon si spune-mi unde este telecomanda.

[...varianta cenzurata...]
dandanaua_reloaded
Postat pe 29 Ianuarie 2009 20:27
Eeee! Variantele cenzurate chiar ca ma basica grav, definitiv si irevocabil Pén'ce ai pus-o p'aia cenzurata, vreau sa stiu?? Ca io's mare, am voie... Toti suntem, ia uite la ea...
Dor_a
Postat pe 29 Ianuarie 2009 21:25
De la: Dor_a, la data 2009-01-29 21:25:20Eeee! Variantele cenzurate chiar ca ma basica grav, definitiv si irevocabil Pén'ce ai pus-o p'aia cenzurata, vreau sa stiu?? Ca io's mare, am voie... Toti suntem, ia uite la ea...


pai daca varianta cenzurata suna asa ...vroiai sa insire omul toate pitzipoancele la rand cu care o inselase pe fosta nevasta????
eee baiatul a fost finut si a scris numai despre cele care contau cu adevarat ....

dandanaua_reloaded
Postat pe 29 Ianuarie 2009 21:41
Aaa, doar atat? Ca io aveam ochii ca farfuriile de dulceatza, voiam sa citesc CE a facut, nu cu CINE Perversa care sunt...
Dor_a
Postat pe 29 Ianuarie 2009 21:44
eeeh uite mai bine asta ...sa iti treaca putin din curiozitate....

http://www.haios.ro/listeaza.php?lang=ro&s=rezumate&id=34&offset=9
si cand te gandesti ca eu sunt sef.....

Cele 16 cereri ale subalternului


1. Niciodata sa nu-mi dai de lucru de dimineata.
Asteapta pana la ora 16.00. Atunci poti sa-mi dai sarcinile cele mai urgente, fara a-mi da si informatiile necesare pentru rezolvarea problemei ; lasa ca ma pot informa si singur de la cei de la care te-ai informat si tu.

2. Daca este o problema cu adevarat de neamanat, din 10 in 10 minute vino si intreaba-ma cum stau. Asta ma ajuta! Sau, si mai bine, stai permanent in spatele meu si da-mi cate o indicatie inainte de fiecare apasare de tasta.

3. Daca trebuie sa pleci, sa nu spui niciodata nimanui unde esti. Asta ajuta sa-mi dezvolt fantezia fata de cei care te cauta la telefon. Nici despre momentul intoarcerii tale sa nu spui nimic, ador sa spun intotdeauna ca poti veni dintr-o clipa in alta.

4. Daca am mainile pline de hartii, cutii, carti sau alte lucruri, niciodata sa nu deschizi usa in fata mea. Asta ma ajuta sa inteleg cum este sa fii handicapat, iar apoi ma voi descurca mai usor cu usile in cazul in care as suferi vreun accident.

5. Daca imi dai mai multe sarcini, sa nu spui niciodata care este prioritatea lor, eu sunt un cititior de ganduri deci voi ghici cu usurinta si singur.

6. Este mai simplu daca imi trimiti un E-mail chiar daca stam doar la 3 metri. Pentru ce atata vorbarie?
Si asa primesc foarte putine E-mailuri zilnic. E-mailurile primite de la seful tau poti automat sa mi le transferi, nu trebuie sa scrii si ce sa fac cu ele, imi este foarte usor sa descopar si singur.

7. Cel mai bine este daca ma tii in birou pana seara tarziu. Ador acest loc, cu adevarat nu am unde sa ma duc dupa lucru. In afara de lucru, nici nu am viata particulara.

8. Daca esti multumit de munca mea, nu cumva sa-mi spui, sa stii ca daca aflu atunci in mod sigur voi cere marire de salariu.

9. Daca nu esti multumit cu munca mea, poti spune la toata lumea, ador sa fiu prezent in barfele de la locul de munca.

10. Daca ai indicatii speciale in legatura cu munca mea, sa nu-mi spui niciodata pana aproape de terminare. Daca ai avea indicatii folositoare, astea doar mi-ar incetini munca.

11. Sarcinile cele mai dificile niciodata sa nu le dai in scris si intotdeauna doar pe jumatate sa explici din ce constau. Deoarece daca ar ramane o dovada scrisa, ulterior s-ar afla ca nici macar tu nu stiai ce vrei de fapt, si dimpotriva ai dat indicatii care se contraziceau.

12. Doar atunci sa fii amabil cu mine daca munca mea are influenta pozitiva asupra ta.

13. Spune-mi cu curaj toate problemele tale personale. Eu nu am astfel de probleme si imi pica bine sa aflu ca mai este cineva si mai putin norocos.
In mod special prefer acele povestiri in care descrii in mare amanunt, cat de incredibil de mult impozit se ia din premiile pe care le-ai primit pentru performantele tale.

14. Asteapta pana la evaluarile de la sfarsit de an, atunci spune-mi ce ar fi trebuit sa optimizez in cursul anului. Da-mi o evaluare mediocra si o marire de salariu care urmareste usor inflatia. Stii, nici eu nu muncesc pentru bani.

15. Daca doresti ceva de la mine, este de ajuns sa-mi strigi numele, eu intr-o clipa voi fi acolo lasand balta tot ceea ce tocmai faceam. Expresiile precum "Te rog frumos, vino pana la mine", "Te rog, ajuta-ma", sau "Ai un minut pentru mine" sunt absolut inutile. Daca nu gasesti o litera pe tastatura, doar striga si eu vin sa-ti arat unde este ascunsa.

16. Daca doresti sa fac un tabel, deseneaza-mi pe o hartie exact cum ai vrea sa arate, explica-mi cat de groasa sa fie linia si ce fel de caractere sa folosesc.
In tot acest timp ai fi putut si tu sa-l faci, dar nimeni nu ar putea sa se astepte la asa ceva din partea ta.
Creativitatea mea nu trebuie sa se dezvolte la lucru, este de ajuns sa urmez doar ordinele tale.

Are cineva ceva de zis?
Am gresit undeva?
Exemple aveti?
dandanaua_reloaded
Postat pe 29 Ianuarie 2009 21:48
Cine are curaj?

http://www.prieteni.ro/tentatii/teste/test-Esti_proasta-258.html

Sa postati raspunsul va rog
G_Bogdan
Postat pe 29 Ianuarie 2009 22:28
Iata interpretarea testului "Esti proasta?"

Stai linistita. Nu esti deloc blonda.
super tare bogdan
kitty_krieger
Postat pe 29 Ianuarie 2009 22:39
De la: G_Bogdan, la data 2009-01-29 22:28:29Cine are curaj?

http://www.prieteni.ro/tentatii/teste/test-Esti_proasta-258.html

Sa postati raspunsul va rog


data 29 ianuarie 2009, 22:33
subiect Interpretarea testului "Esti proasta?"
semnat de prieteni.ro


Rãspundeþi


Iata interpretarea testului "Esti proasta?"

Stai linistita. Nu esti deloc blonda.


zice ca nu sunt blonda!probabil ca proasta sunt din moment ce mi-am facut imediat testul..

ella_c
Postat pe 29 Ianuarie 2009 22:43
Asynia
Postat pe 29 Ianuarie 2009 22:43
De la: G_Bogdan, la data 2009-01-29 22:28:29Cine are curaj?

http://www.prieteni.ro/tentatii/teste/test-Esti_proasta-258.html

Sa postati raspunsul va rog



apropo de asta stai sa vezi ce banc cu self asteem stiu cu roscate...(sunt o fericita roscata ...vopsita...)

Stresat de responsabilitati, de campania electorala si de o casnicie care s-a prelungit deja peste masura, Tariceanu cauta o "c u r v a " de meserie, sa se mai relaxeze si el un pic.
Prietenii de SPP ii gasesc trei exemplare: o blonda, o bruneta si o roscata.
Tariceanu ii spune blondei:
- Sunt Prim Ministrul Romaniei si Presedintele Partidului Liberal. Cat m-ar costa sa ti-o trag?
Blonda ii raspunde:
- Sunt o blonda de lux si lucrez cu 100 Euro/ora.
Tariceanu o inteaba acelasi lucru si pe bruneta, care ii raspunde:
- Sunt o bruneta focoasa si lucrez cu 100 Euro/ora In fine, ajunge si la roscata,
care-i raspunde:
- Domnule Prim Ministru, daca reusiti sa-mi ridicati fusta la nivelul preturilor actuale, sa-mi coborati chilotii la nivelul contului meu din banca, sa-mi prezentati o scula la fel de dura ca timpurile pe care le traim si sculata la nivelul costurilor gigacaloriei si, mai ales, daca puteti sa ma faceti din vorbe asa cum ii faceti pe alegatori, atunci pe cuvant ca nu va iau niciun ban!!!
dandanaua_reloaded
Postat pe 29 Ianuarie 2009 22:51
De la: dandanaua_reloaded, la data 2009-01-29 22:51:01
De la: G_Bogdan, la data 2009-01-29 22:28:29Cine are curaj?

http://www.prieteni.ro/tentatii/teste/test-Esti_proasta-258.html

Sa postati raspunsul va rog



apropo de asta stai sa vezi ce banc cu self asteem stiu cu roscate...(sunt o fericita roscata ...vopsita...)

Stresat de responsabilitati, de campania electorala si de o casnicie care s-a prelungit deja peste masura, Tariceanu cauta o "c u r v a " de meserie, sa se mai relaxeze si el un pic.
Prietenii de SPP ii gasesc trei exemplare: o blonda, o bruneta si o roscata.
Tariceanu ii spune blondei:
- Sunt Prim Ministrul Romaniei si Presedintele Partidului Liberal. Cat m-ar costa sa ti-o trag?
Blonda ii raspunde:
- Sunt o blonda de lux si lucrez cu 100 Euro/ora.
Tariceanu o inteaba acelasi lucru si pe bruneta, care ii raspunde:
- Sunt o bruneta focoasa si lucrez cu 100 Euro/ora In fine, ajunge si la roscata,
care-i raspunde:
- Domnule Prim Ministru, daca reusiti sa-mi ridicati fusta la nivelul preturilor actuale, sa-mi coborati chilotii la nivelul contului meu din banca, sa-mi prezentati o scula la fel de dura ca timpurile pe care le traim si sculata la nivelul costurilor gigacaloriei si, mai ales, daca puteti sa ma faceti din vorbe asa cum ii faceti pe alegatori, atunci pe cuvant ca nu va iau niciun ban!!!


G_Bogdan
Postat pe 29 Ianuarie 2009 23:00
happy0158: EMA,tare roscata continua,ma bucuri asa ca MIKI cu povestioarele lui acum ma duc unde ne trimite Bogdan
mari58
Postat pe 29 Ianuarie 2009 23:17
De la: mari58, la data 2009-01-29 23:17:13happy0158: EMA,tare roscata continua,ma bucuri asa ca MIKI cu povestioarele lui acum ma duc unde ne trimite Bogdan


marii cucule .. ma bucur ca te fac sa razi, un pupic de la mine

dandanaua_reloaded
Postat pe 29 Ianuarie 2009 23:27
acest post este special pentru draga mea iry care ia lectii de germana...

http://www.haios.ro/listeaza.php?lang=ro&s=rezumate&id=34&offset=11

Limba germana

Limba germana este simpla.

O persoana cunoscatoare a limbii latine si obisnuita cu declinarile, o invata fara mari dificultati.

Acest lucru, de altfel, este mentionat de profesorii de germana la inceputul fiecarui ciclu de studii. Apoi se incepe cu studiul unor der, die, das, den, des, dem etc.
Si din nou se reaminteste ca restul este de o logica dezarmanta.

Ca sa ilustram ceea ce tocmai am afirmat, sa luam un exemplu practic. Pentru inceput, cumparati Cartea de Limba Germana. Este un volum minunat, cu coperti cartonate, publicat la Dortmund si care povesteste despre obiceiurile Hotentotilor (auf Deutsch: Hottentotten). In carte se povesteste cum cangurii (Beutelratten) sunt prinsi si inchisi in custi (Kotter), acoperite cu o tesatura ( Lattengitter) care sa-i fereasca de ploi. Aceste custi se numesc in germana "custi acoperite cu pinza" ( Lattengitterkotter ) si atunci cind contin un cangur, ele sunt numite Lattengitterkotterbeutelratten. Intr-o zi Hotentotii au arestat un asasin (Attentater ), acuzat ca ar fi omorit o mama (Mutter) Hotentota (Hottentottenmutter), avind un fiu cam prostut si bilbiit ( Stottertrottel).
O astfel de femeie se numeste in germana Hottentottenstottertrottelmutter iar asasinul ei este un Hottentottenstottertrottelmutterattentat er. Potera captureaza asasinul si il inchide provizoriu intr-o cusca pentru canguri (Beutelrattenlattengitterkotter), dar captivul evadeaza. Imediat, toti pleaca in cautarea fugarului si, deodata, un razboinic Hotentot se intoarce
strigind:
- Am prins asasinul ( Attentater)!
- Da? care?, intreaba seful de trib.
- Pe Lattengitterkotterbeutelratterattentater , raspunde razboinicul.
- Cum adica, asasinul din cusca de canguri acoperita cu panza? intreaba seful Hotentotilor.
- Pai, - raspunde bastinasul - pe Hottentottenstottertrottelmutterattentat er. (Asasinul mamei hotentote a copilului prostut si balbiit).
- A, asa, da! raspune seful Hotentotilor. Puteai sa zici de la inceput ca l-ai prins pe:
Hottentottenstottertrottelmutterlattengi tterkotter-beutelrattenattentater.

Dupa cum vedeti, limba germana este o limba simpla.

Trebuie sa aveti doar un pic de bunavointa...
dandanaua_reloaded
Postat pe 29 Ianuarie 2009 23:39
multumesc pentru dedicatie
asa e, limba germana e o limba simpla NOT
kitty_krieger
Postat pe 29 Ianuarie 2009 23:43
De la: iry24, la data 2009-01-29 23:43:03 multumesc pentru dedicatie
asa e, limba germana e o limba simpla NOT




m-am gandit eu ca o sa iti placa....

dandanaua_reloaded
Postat pe 29 Ianuarie 2009 23:45
mercic, mercic
kitty_krieger
Postat pe 29 Ianuarie 2009 23:46
si acu pt diversitate.... http://www.youtube.com/watch?v=BNM-MApW5LU&feature=PlayList&p=99DE14642FE728DC&playnext=1&index=51

ca nu gasesc topicul ala cu melodii...


dandanaua_reloaded
Postat pe 30 Ianuarie 2009 16:17
si, cum se apropie ziua "basicatilor in 2" adica a valentinilor astia americanizati....
ete de la mine pt voi un alt articol referitor la "triunghiul mortii " adica 14 .2 1.03.si 8.03.....

http://www.haios.ro/listeaza.php?lang=ro&s=rezumate&id=34&offset=7

Triunghiul mortii

Exista o categorie de oameni in comparatie cu care acolitii lui Hitler, khmerii rosii si editorii Realitatii par adevarati binefacatori ai umanitatii. Fuhrer-ul, Stalin sau Osama sunt niste mici copii fata de ei, iar Valentin Stan sau Andrei Gheorghe par, in comparatie cu acesti indivizi, niste tipi pe care i-ai lasa sa intre in casa fara sa ascunzi in graba cutitele si orice alte obiecte taioase aflate la vedere. Oameni la care ma refer (daca pot fi numiti oameni) sunt cei care inventeaza sarbatorile.
Bun, Craciunul si ziua de nastere a amica-mii le inteleg, sunt sarbatori consfintite din cele mai vechi timpuri. A trebuit insa ca niste bestii lipsite de suflet sa inventeze Mos Nicolae (un plagiat nerusinat dupa Mos Craciun, in plus si usor cam neigienic - doar un sergent putea avea ideea ca darurile sa fie puse in bocanci) sau uratul obicei de a da cadouri de Anul Nou, cand abia esti in convalescenta dupa cadourile de Craciun. Mai recent, li s-a adaugat iepurasul de Paste, care banuiesc ca se ascunde in jungla amazoniana impreuna cu alti autori de crime impotriva umanitatii, precum Mengele si Bormann. Nici ziua onomastica nu e tocmai o bucurie: ce bine era cand oamenii se numeau Tuthankamon, Nabucodonosor sau Vercingetorix, si nu Ion sau Maria, ca sa aiba 20 de onomastici pe an. Cea mai frumoasa perioada a anului, insa, este cea de la sfarsitul lui februarie si inceputul lui martie. O minte bolnava s-a gandit ca nimic nu ar face o mai mare bucurie salariatului obisnuit, care douasprezece luni pe an se chinuie sa produca texte de calitate pentru un salariu mizer (v-ati dat seama, desigur, ca nu era vorba despre mine cand am spus "texte de calitate") decat sa aiba placuta surpriza ca, tocmai atunci cand incepuse sa isi revina financiar dupa Craciun si Anul Nou, sa vina una dupa alta Valentine's Day,
1 Martie si 8 Martie. "Triunghiul mortii", cum ii spun specialistii (adica barbatii insurati, care nici macar nu au posibilitatea sa scape vreun an de aceasta perioada parasindu-si prietena pe 13 februarie si gasindu-si alta pe 9 martie), inseamna ca trebuie sa te bati prin supermarketuri cu alti nefericiti ca tine pe tot felul de obiecte in forma de inimioara (daca nu te grabesti, s-ar putea sa nu mai gasesti in magazine decat capace de veceu sau dibluri in forma de inima), sa investesti in acele accesorii pline de bun gust numite "martisoare" si, nu in ultimul rand, sa cauti un frumos cadou pentru 8 Martie (care sa nu fie nici martisor, nici inimioara, fiindca imediat dupa 1 martie acestea devin niste kitsch-uri ordinare).
Eu unul stiu ce le-as face inventatorilor acestor sarbatori daca i-as prinde. Nu, nu le-as trimite o inimoara-capcana, asa cum ati putea crede. Pur si simplu i-as obliga sa se insoare.


dandanaua_reloaded
Postat pe 30 Ianuarie 2009 16:21
asta este pt doamne...dragute si "mintite" pt o mai buna intelegere a animalului de langa noi...

http://www.haios.ro/listeaza.php?lang=ro&s=rezumate&id=34&offset=10

De ce mint barbatii femeile?

O prejudecata comun intalnita in randul femeilor este aceea ca barbatii mint pentru ca sunt porci.
Nimic mai neadevarat. In primul rand, porcul nu minte, este un animal cat se poate de sincer si de corect. Iar in al doilea rand, barbatii mint nu pentru ca sunt nesimtiti, ci, dimpotriva, pentru ca le pasa de femeia de langa ei. O mint pentru ca o iubesc.
Se stie ca omul este o fiinta care suporta greu adevarul. Sa spunem, de pilda, ca ai iesit de la serviciu si te-ai dus cu baietii sa bei o berica. Vrei sa bei o singura bere: pe a cincea. Deci, se face 10 fara un sfert. Incepe Milan - Real. Desi ti-ai dori foarte mult sa fii acasa cu nevasta-ta/amica-ta si sa va uitati impreuna la o comedie romantica cu Ben Stiller sau Adam Sandler, nu poti sa-i lasi pe oamenii aia singuri la meci - doar sunt colegii tai. Se face 12, mai beti o berica si-ati plecat. Se sparge gasca si tu pleci decis acasa, cu un coleg care are acelasi drum. La crasma din colt, mai beti o bere, sa va puneti pe picioare. In fine, ajungi acasa. E unu' jumate.
Spuneti si voi: ai tu, ca barbat, inima sa-i spui nevesti-tii / amica-tii: "Bai, stiu ca m-astepti de la 7, ca ai fost la piata si ca ai gatit, da' io am fost la bere cu baietii, m-am uitat la meci si m-am simtit excelent si fara tine"? Ce suflet de caine trebuie sa ai ca sa-i spui asta? Cat de mizerabil sa fii?
Si-atunci vii acasa cu niste ochi lacrimosi, o iei in brate, o pupi, iti smulgi parul din cap de ciuda ca n-ai putut fi cu ea in seara asta si-i spui ca, exact cand te pregateai sa vii acasa, a venit patronul si-a dat de baut, era ziua lui sau i-a nascut nevasta, gasesti tu ceva, n-ai mai sunat pentru ca mereu te gandeai ca mai stai cinci minute si pleci, da' ala nu mai pleca si tu crapai de nervi.
Si-atunci, vin eu si va-ntreb: asta inseamna sa fii porc? Sa te gandesti la femeia de langa tine? Sa n-o faci sa sufere? Nu cred.

dandanaua_reloaded
Postat pe 30 Ianuarie 2009 16:53
no postarile care urmeaza sunt luate de aici:
http://www.reactii.ro/mage/dictionar-explicativ-de-terminologie-feminina/

va doresc sa va regasiti ...in ele sau macar sa le gasiti amuzante...
"pisicile" stiu deja o mare parte din definitii asa ca..... sunt la indemana acum sa nu ma mai injure ca umplu spatiul de emisie(conferintade pe mess)


"5 minute “ interval de timp intre una si trei ore folosit la aranjarea parului, pensarea sprancenelor, datul cu rimel, creionarea buzelor rujate, aranjatul in oglinda; expresie folosita cu predilectie de ea, cand tu te grabesti la o intalnire cu ora fixa, pe care ai fost destul de tantalau sa o divulgi.

"buze rujate “ una pereche de buze normale cu gust de picioare de capra, care se ia si este foarte persistent; te simti ca si cum jumatate de ora ai fi molfait numai si numai copite de la animalul mai sus amintit.

"rimel “ un fel de smoala pentru gene, care se aplica cu o ustensila tirbusonoidala, prin scarmanarea fiecarui fir de geana in parte; in caz de ploaie, smoala se prelinge pana intre dinti, facand mimica faciala a ei, mult mai interesanta decat in mod normal; daca este waterproof ( anti ud ) nici atata bucurie nu ai.

"oglinda“ dispozitiv de belit ochii in el, care reflecta gingasia si frumusetea ei, si daca nu o reflecta e vai si amar de curu tau, ca ii scoti par alb in cap cu stilul tau de magar, si o imbatranesti intr-un an cat altii-n zece; porcule!

"lacrima “ unealta diabolica ce implica eliberarea de cantitati apreciabile de apa si sare prin orificiile oculare; debitul constant este asigurat de o punga apoasa, cu un volum intre 1 si 2 litri, amplasata in lobul frontal al craniului; unealta este folosita fara nici o discriminare, ca argument in orice discutie contradictorie sau rugaminte.

"discutie “ bazait cu o cadenta de 10.000 de cuvinte pe ora, numai pe note acute, ce intervine dupa ce ti-ai cumparat o undita, placa video, faruri noi la masina sau orice altceva de care ea nu se foloseste;

"posetuta “ ditamai tolba de 5 kilograme pe care ea o poarta cu o lejeritate herculeana, de care nu ai crede-o in stare cand iti spune pisicoasa " tati, nu ma ajuti cu painea asta, ca imi rupe mainile…"; in respectivul sac fara fund se gasesc o sumedenie de dispozitive de neinteles pentru noi dar deosebit de utile pentru ele ( medicamente pentru toate bolile pamantului, oglinda de belit ochii in ea cand deschizi din intamplare sacul, gloss de buze, agenda goala, zece perechi de chei, inclusiv de la casa lu bunica care s-a daramat in 79', fiecare cu doua brelocuri, multe pixe in caz ca odata si odata are chef de scris in agenda goala, portofeluri, telefonuri, crema de maini de zi si noapte, crema de picioare de zi si noapte, crema de corp de zi si noapte, o pereche de chiloti de schimb, doua sutiene pentru urgente, mini-trusa completa de machiaj, parfum, apa de toaleta si deodorant, servetele umede si uscate, colectia de pispirici primiti de la colegele de servici, o pisica mica si un clopotel argintiu ca sa aiba pisica mica cu ce se juca.

...va urma....
dandanaua_reloaded
Postat pe 31 Ianuarie 2009 19:19
pe aceeasi tema....

http://www.reactii.ro/mage/dictionar-explicativ-de-terminologie-feminina-ii/

"Lenjerie intima “ in cazul cel mai fericit - doi sau trei saci cu ate de diferite marimi, unele prevazute cu volanase, dantelute, floricele, canafi, bumbi, poze cu tweety sau bambi, imprimeuri cu pantera roz, negre, albe, roz, culoarea pielii, zebra, tigru , iguana de apa dulce… una din principalele caracterisitici este compresia si elasticitatea. Compresia pentru ca cei trei saci de cartofi intra in numai patru sertarase ale dulapiorului (adica toate) de unde ies, daca te pune naiba sa-l deschizi mai tare de doua degete, ca scaunele ejectate din avioanele americane, agatandu-se de lustra, de geam, de clanta usii, de nasul tau. Elasticitatea, pentru ca, in acelasi bikini de 2 centimetri care abia ti-l poti imagina pe un top model somalaez, incape si o zdrahoanca cat dulapu' cand vrea sa isi impresioneze sotul cum am vazut ea la acasa tv… se mai numesc bikini, tanga, snuri, moartea barbatilor, etc.
- intr-un caz mai putin fericit, 5 saci plin varf cu material rezistent de parasuta comunista, de culoarea alba spre gri in functie de trecera timpului, cu elastic tot de parasutism, bun pentru prastie de tras in ciori deasupra depozitului de borcane al Falticeniului… poarta denumirea de bodigai, barci, tafulci, etc.
- in cel mai rau caz si se pare pe cale de disparitie (slava domnului), una bucata metal stralucitor, grea de 5 kile, prevazuta cu lacat in sapte rotite, cu o singura cheie, tinuta in buzunarul de la spate al tatalui… nume de legenda- centura de castitate.

" Epilat “ procedeu tehnic de defrisare a zonelor cu crestere rapida. Ca si recoltarea mararului el poate fi efectuat prin metode variate, care se diferentiaza prin randament, luciu si cantitate de durere emanata. Epilatul cu ceara este de departe cel mai brutal mod de a scapa de lichenii nedoriti. Se ia un litru ce ceara, topit in haurile iadului, fierbinte de indoaie aluminiul si se toarna peste biata vegetatie inocenta. Cand urletele inceteaza, inseamna ca ceara s-a intarit, cuprinzand tulpinitele florei in cauza intr-un cleste fara scapare. Dupa un moment de respiro se apuca stratul de ceara cu ambele maini si… mi se face rau numai sa povestesc despre asa ceva… si se trage cu putere. Acutele realizate in acest moment de posesoara reliefului fost-vegetal nu sunt periculoase pentru urechea umana, in schimb pot ucide sau mutila grav peckinezii de pe o raza de trei kilometri.

"Machiaj “ proces complex prin care buzele ei devin de un rosu sclipitor si capata gust de copite de capra (a se vedea prima parte a dictionarului), sprancenele sunt pensate pana nu mai ramane nimic din ele si cum trebuie pus ceva in loc se trage o dara cu un creion moale si negru, genele sunt lungite de zici ca vor sa o apere de ploaie, ochii sunt pusi in evidenta prin zugravirea zonelor limitrofe lor in culori de papagal tropical, iar pielii ii mai creste un strat de 1 pana la 3 centimetri grosime de fond de ten, depinzand ce altitudinea celui mai inalt cos de pe barba.

"Coafor “ loc de intalnire si barfa, compus in mod obligatoriu dintr-un salon prevazut cu casti de uscat parul, cu dusuri la scaun pentru spalare, cu un miros intepator de parfum, si cu minim 2 barbati care vorbesc cu “ce faci, fato” “vai ce bine iti sta azi” “mergem diseara la balet? “ si care merg cu pasi mici, mici, mici, si aproape pe varfuri. Acolo isi petrec ele cateva ore in cea mai mare taina, punand urmatoarele modalitati de a-si otravi consortii, la punct, in timp ce barbatii mai sus amintiti le cauta prin cap, dandu-le sugestii de frezura, datatoare de atac de cord, sperietura sora cu moartea sau orbire brusca, barbatilor care le asteapta cuminti acasa.

"Dieta “ motiv pentru care nici tu nu mai poti atinge nici un fel de carne, dulciu, grasime, paine sau produs lactat, si trebuie sa rumegi cat e ziua de lunga frunze de bananier, iarba de canada, urzici de coltul blocului, soia, si alte alimente specifice vacilor
-stare de nervozitate manifestata printr-o privire flamanda si prin clantanitul necontrolat al dintilor, care dispare doar sub privirea invidioasa a prietenelor cand le anunta triumfatoare "sunt la dieta". Noroc ca nu tine prea mult…

"Toc “ cui care pleaca din calcai si se infinge in sol, incercand sa eleveze femeia cu cel putin jumatate de cap pentru a vedea mai bine pe unde merge. Tocul este extrem de util pentru o anumita categorie de barbati, asa numitii pampalai, papa-lapte, oua moi, gelatini, carora le face mai mult spatiu, acolo unde stau ei, sub papuc.

...va urma...


dandanaua_reloaded
Postat pe 31 Ianuarie 2009 20:38
Bogdan frumoase cuvinte,mrss
mari58
Postat pe 3 Februarie 2009 00:20
scz am pus aplauze si au iesit astia, offffffffff si va tuc de nu va vedeti continuati
mari58
Postat pe 3 Februarie 2009 00:22
De la: mari58, la data 2009-02-03 00:22:18scz am pus aplauze si au iesit astia, offffffffff si va tuc de nu va vedeti continuati
G_Bogdan
Postat pe 3 Februarie 2009 00:37
continuam sa ne amuzam pe aceeasi tema... "eternul feminin...

http://www.reactii.ro/mage/dictionar-explicativ-de-terminologie-feminina-iii/

so.....there we go:

"Unghii “ suport pentru niste chimicale colorate si urat mirositoare care iti lipesc parul de nas si fac becurile sa fileze de fiecare data cand ea sta cu degetele de la maini si picioare raschirate in toate partile si iti cere sa o scarpini dupa ureche ( nu ma pot misca tati ca mi se strica unghiile ).

"Gheare “ varietate de unghii, tratate cu chimicale sau nu, folosite pentru scos ochii in situatii variate cum ar fi lupta pentru unica poseta ramasa la reducere sau pentru ultima pereche de pantofi cu fundita de pe stoc.



"Permis de conducere â“ bucatica de plastic trasa in tipla care atesta urmatoarele capacitati feminine:
* de a-si aranja cu succes parul in retrovizoare, in mers;
* de a apasa pe frana si ambreiaj la pornire ( naiba sa o ia de masina ce are de nu porneste ? );
* de a face parcarea laterala paralel cu locul liber dintre doua masini cu 10 metri intre ele
* de a deschide portiera in botul unei masini conduse de un barbat ( ati vazut cum era sa ma omoare cremenalu? )
Si multe altele care atesta sistemul extraordinar de crunt si exigent prin care politia romana elibereaza permise de conducere.

"Mecanica “ stiinta femeii de a strange in jurul masinii stricate ( pentru ca nu a schimbat uleiul, nu a pus benzina, a incercat sa porneasca cu frana de mana trasa pana au sarit bujiile, a lasat farurile aprinse ( auzi de ce tipa masina de fiecare data cand ies din ea? cand ai plecat tu nu facea asa… ), sau din varii alte cauze naturale ) vreo duzina de mesteri mecanici si ingineri nucleari care mai de care mai experimentat in suptul furtunului de alimentare.

"Curatenie “ una din obsesiile cele mai violente ale femeii cu repercursiuni grave asupra psihicului masculin. Dupa atacurile verbale tocatoare de creieri despre cum iti arunci sosetele aburinde pe unde nu e cazul, despre cum nu strangi niciodata dupa tine si alte nimicuri de astea, vine consecinta cea mai dureroasa a acestui procedeu: orice lucru de care ai cat de cat nevoie sa iti fie la indemana dispare cu desavarsire si trebuie sa aduci cainele de vanatoare al vecinului pentru a-l gasi, evident ea nestiind unde l-a pus cand a facut ordine.

ladyes... enjoy the evening....
dandanaua_reloaded
Postat pe 11 Februarie 2009 20:48
ma gandeam eu ca e cazul sa inviorez topicul asta....

de pe alte meleaguri culese ca tot se apropie vertiginos Pastele:

http://www.reactii.ro/mage/felicitari-si-mesaje-originale-de-sfintele-paste/

Pentru ca o puzderie de oameni o sa caute pe internet ce sa spuna oamenilor care conteaza mult de tot pentru ei, m-am gandit sa ii ajut oferindu-le cateva sugestii de mesaje :

pentru soacra:
lumina sfanta a invierii sa-ti conduca pasii spre Dumnezeu, cat mai repede daca se poate, ca nu te mai suporta nimeni pe pamantul asta

pentru sef:
pentru noi toti, Isus a murit si a inviat, doar pentru mine, nu mori si tu si dupa aia invii?

pentru emo-kid-ul tau de 20 de ani
asa cum a inviat Mantuitorul nostru si s-a ridicat la dreapta Tatalui, asa sa zbori tu din casa mea

pentru iubita ta focoasa:
in sfanta noapte a invierii, as aprinde pentru tine zeci de lumanari, te-as picura cu ceara si te-as face sa vezi lumina de multe ori

pentru agenda telefonica:
de Sfintele Pasti, sa pogoare harul sfant asupra ta, sa te calauzeasca spre fericire si dragoste, iar lumina invierii sa iti incalzeasca sufletul

pentru guvern:
fie ca lumina invierii sa fie mai ieftina decat aia de la Renel

Scurt program de inviere:

Stat o ora intre babe care iti dau cu umbrela in ochi pentru ca sunt mici saracutzele si nu se uita. Asteptat in turuiala despre pensie si pretul la ulei, ca preotul sa intre in biserica, sa ii fulgere ceriul lumanarea si apoi sa iasa sa dea drumu la faclie si la muritorii de rand.

Ferit din calea naprasnicelor babe care s-au inchis umbrele sa prinda aerodinamicitate si acum se arunca spre lumina. Asteptat cuminte sa se milosteasca careva si sa imi dea si mie. Plictisit de atata asteptat, aprins lumanarea de la bricheta si dus acasa. Ajuns acasa surd de atatea pocnete de de la crapatul mormantului, prezentat la mama cu lumanarea, sa ii bucur sufletelul. Ei… ce vreti.. liceu

dandanaua_reloaded
Postat pe 10 Martie 2009 15:51

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
in dimineata asta am primit un mail...a fost ca o usa peste fata.... 41 De la: ayyryynn 31 August 2009 14:23
Cum va pregatiti de sarbatori? 36 De la: kudika344657 28 Decembrie 2010 08:08
buna!!! 37 De la: yumalai 7 Aprilie 2009 20:40
buna!!! 10 De la: l_diana_c 28 Mai 2009 17:41
Cadouri inedite pentru copii 7 De la: pisicuta_razboinica 19 Iulie 2009 22:59