Setari Cookie-uri

Topicul meu :D

Eu sunt bucuresteanca ... si nu te las sa-mi infingi nimic niciunde, reao
Ca mie imi sunt dragi toti...
Dor_a
Postat pe 27 Ianuarie 2009 15:39
De la: dandanaua_reloaded, la data 2009-01-27 15:10:31
De la: Dor_a, la data 2009-01-27 15:08:08
De la: dandanaua_reloaded, la data 2009-01-27 15:01:45sugestie de citit...
mi-a placut blogul asta de cand l-am citi prima oara....

http://www.reactii.ro/mage/accentul-moldovenesc-si-prostia-bucuresteana/#comment-3735

sper sa va distreze....


acum il dashchiz, da' inainte de asta, vreau sa fac o declaratie oficioasa: Mie imi sunt dragi toate accentele romanesti si imi plac si moldovenii, si oltenii, si banatenii, si ardelenii. Asa!


si mie mi-s dragi toti dar parca la bucuresteni tot le-as infige ceva in posterior cateodata....


ce-ai tu cu mine?
kitty_krieger
Postat pe 27 Ianuarie 2009 15:52
ca sa inveselesc ziua si sa nu mai spui ca sunt rea....

de pe acelasi blog:
http://www.reactii.ro/mage/cum-sa-iti-dresezi-femeie-ghid-profesionist/

Femeia ta nu te asculta ? La inceput era un ghem mic si dulce si acum e un gremlin furios ? Invata cateva trucuri pentru a o stapani, numai aici pe blogul lui Mage, expert international in dresajul de caini, furnici si angelice fiinte de sex feminin!

In primul si in primul rand atitudinea masculului este cheia succesului. In ultimul timp auziti din toate partile si din toata media cum femeile apreciaza barbatii sensibili, atenti si deschisi la nevoile lor. Aiureaaaaaaaaa, ba care ati crezut brasoavele alea si v-ati transformat in papa lapte cu branzica facuta spuma, acu nu mai puteti vedea soarele de acolo de sub papuc !

Atitudinea unui mascul feroce ale carui comenzi au sanse maxime de reusita este un cumul de proprietati native ( in cazul meu ) sau dobandite prin multa munca ( in cazul celor mai multi ). Ochii, indiferent de culoare, trebuie sa fie duri ca titanul de racheta, adanci ca lacurile vulcanice ( de sa se piarda mititca in ei ) si niciodata sa nu exprime mai mult decat trebuie. De la benoacle porneste toata atitudinea. Masculul trebuie sa emane siguranta mai ceva ca un sef de trib si sa nu dea niciodata semne de frica, femeile sunt ca lupii, daca te simt te devoreaza.

Al doilea lucru pe care trebuie sa il stii este ca femeia si logica nu se intrepatrund de nici un fel si in nici o culoare, asa ca nu incerca sa discuti rational cu ea pentru ca nu ai sanse de reusita.

Sa trecem la lucruri practice:

1. Cum faci o femeie sa te lase sa te uiti la meci, fara sa te puna sa te uiti la telenovele:

Daca esti t a m p it si ti-ai ales muiere care se uita la telenovele, nu imi bat capul cu tine, oricum nu ai intelege nimic.

1b. Cum faci o femeie sa te lase sa te uiti la meci, fara sa te puna sa te uiti la siropuri:

In dresaj exista doua feluri de stimuli, pozitivi si negativi, iar animalul, in acest caz esenta frumusetii, femeia, trebuie sa faca legatura intre comportamentul sau si cele doua feluri de stimuli, astfel incat sa si-l modifice dupa cat de placut sau neplacut este stimulul primit.

In timpul meciului, chiar daca numai de asta nu ai chef, bag-o in seama uitandu-te din cand in cand la ea cu privirea aia de " in fiecare zi ma uit la tine si descopar inca o petala a frumusetii tale fara seaman ", mangaie un picior sau un spate ceva , odata la 10 minute ( cu destul exercitiu inveti sa faci chestia asta fara sa te gandesti, asa ca iti poti savura meciul in voie ) si la cate o faza atat de spectaculoasa incat si cineva care se uita la fotbal si vede niste puncte alergand pe ecran, intreab-o " ai vazut mami ce executie ? " . Ea se va uita ca drojdia la delikat si va face o moaca de genu "mda ce sa iti zic " dar in sinea ei faptul ca ii ceri parerea intr-un domeniu atat de important, va face sa i se gadile sufletelul ei adorabil.

In timpul siropului, nu ii aruncati nici o privire, nici macar cand la final cei doi se regasesc dupa douazeci de ani de rataciri prin lume si se saruta pasional, ea suspina si se uita la tine ca un catel scufundat in butoiul cu muraturi. Nimic, nici o atentie, nici o atingere nimic, nu care cumva sa cascati sau sa oftati in semn ca filmul va plictiseste, daca stie ca va face rau pentru ea e mult mai bine decat o mangaiere, deci prefaceti-va ca filmul nu va deranjeaza, dar nu ii acordati nici cea mai mica atentie.

Cu timpul veti vedea cum o vor prinde partidele de fotbal, filmele cu ramboi si swartzeri si alte capodopere culturale de acest fel.

2. Cum faci o femeie sa nu mai cumpere prostii?

De cumparat tot o sa cumpere, inca nu s-a inventat dispozitivul care sa ii modifice femeii gena de cumparaturi asa ca ajut-o sa isi gaseasca un hobby, unul care sa iti foloseasca si tie, fotografiat, pescuit, gatit. Astfel chestiile cumparate vor fi mai putin deranjante, poti sa faci si tu fotografii, sa folosesti momelile ei artificiale, sa crapi ca p o r cu in tine cand ii iese vreo reteta de prin reviste, etc.

Problema e cu chestiile feminine, adica tona de rujuri, farduri, parfumuri, creme, limbrici sclipici si alte din astea.

Daca esti atat de b o u incat sa iti iei o pitzipoanca, nu mai ai scapare, acolo se duc banii tai. Daca in schimb ai pus mana pe ceva mai stilat, incearca sa iti exprimi de fiecare data opinii pozitive despre stralucirea care inconjoara chipul ei cand e machiata discret… stocurile vor tine mai mult iar cutia va deveni neaincapatoare micsorand volumul de cumparaturi.

3. Cum faci o femeie sa iti calce hainele?

Calcatul este pe buna dreptate una dintre cele mai urate lucruri de catre femei, iar pentru tine barbatul este atat un chin cat si o chestie destul de umilitoare.

S-ar putea sa nu ii pese ca iesi sifonat la bere cu prietenii, sau la servici sau mai stiu eu unde, dar ii va pasa clar cand iesi cu ea si cu prietenele ei. Asa ca daca iti calca numai pentru acele ocazii speciale, cate o camasa sau un tricou odata fa bine si foloseste exact tzoala respectiva cu putin timp inainte de iesire. Arunca-te in cap, tavaleste-te pe jos, freaca-te de pereti, fii sigur ca o sifonezi destul de tare.

Pune haina la loc. Cand va veni vremea sa te imbraci, intreab-o pe ea " draga, cu ce ma imbrac ca sa ne asortam ?", ea iti va spune cu bluza maro, ti-am calcat-o ieri special. " Vai mami, am purtat-o azi ca am avut sedinta cu sefu' ".

Daca e diabolica si calca exact inainte de plecare, impiedica-te de sticla de ketchup si da pe tine. In ambele cazuri va invata sa calce mai mult odata numai pentru a nu se face de rusine in fata prietenelor ei, asta fiind cea mai crunta umilinta din lumea lor.

eeee????

dandanaua_reloaded
Postat pe 27 Ianuarie 2009 15:56
De la: iry24, la data 2009-01-27 15:52:14

ce-ai tu cu mine?

m-a clanxonat unu azi si imi venea sa-i arunc cu ghetutele in parbriz ..unde mai pui ca era si numar de bucuresti!!!!

dandanaua_reloaded
Postat pe 27 Ianuarie 2009 15:57
De la: dandanaua_reloaded, la data 2009-01-27 15:57:19
De la: iry24, la data 2009-01-27 15:52:14

ce-ai tu cu mine?

m-a clanxonat unu azi si imi venea sa-i arunc cu ghetutele in parbriz ..unde mai pui ca era si numar de bucuresti!!!!


da, cand vine vorba de condus si de trafic..sunt niste ....nesimtiti,ca sa fiu draguta
kitty_krieger
Postat pe 27 Ianuarie 2009 16:00
postul de mi sus nu se vrea misogin doar educativ...
oricum e distractiv....

dandanaua_reloaded
Postat pe 27 Ianuarie 2009 16:12
De la: dandanaua_reloaded, la data 2009-01-27 16:12:46postul de mi sus nu se vrea misogin doar educativ...
oricum e distractiv....


iar noi pe de alta parte incercam sa-i educam sa-si calce singuri si alte asemenea
kitty_krieger
Postat pe 27 Ianuarie 2009 16:15
Femeile sunt pasionate de matematica. Isi impart varsta la 2, dubleaza pretul hainelor si adauga intotdeauna 5 ani la varsta prietenei cele mai bune
Asynia
Postat pe 27 Ianuarie 2009 16:20
De la: Asynia, la data 2009-01-27 16:20:10Femeile sunt pasionate de matematica. Isi impart varsta la 2, dubleaza pretul hainelor si adauga intotdeauna 5 ani la varsta prietenei cele mai bune

asa este... si mai spun unii ca nu stim sa ne distram....
dandanaua_reloaded
Postat pe 27 Ianuarie 2009 20:28
De la: iry24, la data 2009-01-27 16:15:41
De la: dandanaua_reloaded, la data 2009-01-27 16:12:46postul de mi sus nu se vrea misogin doar educativ...
oricum e distractiv....


iar noi pe de alta parte incercam sa-i educam sa-si calce singuri si alte asemenea


gasisem si unul feminist dar i-am pierdut urma... ma pun acu sa-l caut....

dandanaua_reloaded
Postat pe 27 Ianuarie 2009 20:29
l-am gasit... pe aici pe link-ul asta :

http://www3.ziare.com/Cum_sa_dresezi_un_barbat-240736.html

Femeile nemultumite de comportamentul sotilor sau prietenilor lor au acum un nou mijloc pentru a-i schimba, dresajul. Dupa ce a petrecut un an la o scoala de dresat animale, jurnalista Amy Sutherland a decis sa aplice trucurile aflate acolo pentru a-l scapa pe sotul ei de obiceiurile proaste, informeaza Newsweek.

Astfel, femeia s-a inarmat cu rabdare si a inceput sa aplice tehnica, potrivit careia comportamentul este influentat de consecintele sale. Cand partenerul facea un lucru, care nu era pe placul jurnalistei, aceasta il trata cu indiferenta, dar atunci cand intamplator se comporta bine, subiectul experimentului primea laude din belsug si chiar mici stimulente.

Mai concret, pentru a-si impiedica partenerul sa intoarca casa cu susul in jos, cand nu-si gasea cheile, femeia il ignora complet si nu se ofera sa-l ajute. Ca sa il tina departe de ea cand gateste, i-a pus in celalalt colt al camerei un bol cu chipsuri si niste sos. Cand barbatul ridica o soseta murdara de pe jos fara sa i-o ceara nimeni, il trata cu laude, precum un stapan care-si rasplateste catelul, pentru cumintenie.

Dupa ce a testat cu succes metoda, care i-a facut mai fericita casnicia, americanca a scris si o carte pe tema asta, filmul urmand sa apara in curand. Sutherland recunoste ca tehnica ei nu este originala, fiind folosita de peste un secol, dar doar in cazul animalelor.

Aplicarea unui dresaj asemanator celui pentru necuvantatoare ar putea fi totusi putin cam mult, chiar si pentru barbatii obisnuiti sa traiasca sub papucul partenerei.
dandanaua_reloaded
Postat pe 27 Ianuarie 2009 20:31
dizertatia de mai jos este un fragment dintr-o carte.... am copiat pasajul de aici:

http://www.nemira.ro/bonton/triumful-prostiei-mic-tratat-despre-prostia-inteligentei--1173/fragment-carte#down

sper sa fie destul de interesante ideile cat sa merite citite....

„Numai idiotii n-au nici o indoiala.
– Sunteti sigur?
– Absolut sigur.“
GEORGES COURTELINE

„Daca intr-adevar prostia, vazuta dinauntru, n-ar semana pana la a se putea confunda cu talentul, daca, vazuta din afara, n-ar avea toate aparentele progresului, ale geniului, ale sperantei si-ale imbunatatirii, nimeni n-ar vrea sa fie prost si n-ar exista prostie.“
ROBERT MUSIL


Ce este asadar prostia?
(Dar inteligenta?)


Deosebirea dintre colegul meu Gulliver si mine, care sunt un om mai incet la minte, este mai intai ca mie imi trebuie mai mult timp pentru a repera prostia. El e cel care zice primul prostie , de altfel. Zice „prostie a inteligentei“, ca sa fiu mai exact. M-am repezit sa-i raspund: „Si eu sunt prost. – Ba nuuuu.“ E rautacios cateodata.

Prostia nu ma amuza. Deloc. Ma oboseste. Mi se pare chiar destul de surprinzator in ce masura te poate epuiza dialogul cu un imbecil. Un val de lehamite ma covarseste brusc si am impresia ca n-am sa-l mai pot indura nici macar o secunda, ca o sa fug cat or sa ma tina picioarele – desi nu vreau sa supar oamenii, in general –, cum sa ies din bucluc? Alteori, ce-i drept, sentimentul care ma domina e mania: alaltaieri, de pilda, natanga aia care imi explica pe un ton caritabil si definitiv cum sa lupt contra insomniei („sa-ti accepti cu mai multa intelegere corpul“, „sa citesti poezie noaptea“…). In primul rand, nu-i ceream sfaturi, dar mai ales nu-i trece nici o clipa prin minte ca m-as fi putut gandi inaintea ei la solutiile astea, ca silit de necesitate, ideile ei bune sa fi fost deja puse in practica fara nici un rezultat.

Forma de prostie insuportabila: cand ai descoperit ceva, sa presupui ca trebuie informati si ceilalti, altfel zis sa nu-ti inchipui nici un moment ca celalalt stie poate deja ceea ce-ai vrea sa-i aduci la cunostinta. Sa nu te poti pune in locul celuilalt, sa-i vorbesti fara a incerca sa stii ce are in cap, ce cunoaste si ce nu cunoaste, sa nu tii cont de asta, sa-l subestimezi in definitiv, in orice caz, sa-l neglijezi: prostie – si deci reactie de manie.

Gulliver m-a oprit imediat: nu despre asta voia el sa vorbeasca. Exista, fara-ndoiala, neghiobi, obtuzi, insi care nu stiu nimic si care vorbesc prea mult, marginiti, indivizi care nu-si dau seama ca repeta pretutindeni ceea ce se poate auzi pretutindeni etc. Pe el insa il intereseaza mai degraba prostia – a insistat asupra acestui punct – celor care au toate mijloacele de a nu fi prosti, prostia oamenilor inteligenti. Si spune ca nici pe el nu-l amuza asta, dar nici nu-i starneste cu adevarat mania. Pe el il face sa sufere. „Da, sa sufar. Cuvantul e tare, dar asta-i adevarul. In primul rand fiindca iubesc profund acordul, iar dezacordul ma intristeaza.“

I-am atras imediat atentia ca mania consensului era un mare factor de prostie. Vesnica atractie pentru conformism, acest instinct gregar pe care-l explica obtinerea confortului fizic (toata lumea incalzindu-se corp la corp in aceeasi caverna) si care se regaseste acum in cea a confortului intelectual. Or, inteligenta, i-am spus, consta intotdeauna, cred eu, in a face un pas inapoi si a te privi, inclus in grup, pentru a constata atunci, eventual, ca behai la unison. Dorinta patimasa de-a apartine grupului nu poate desigur sa conduca decat la conformism. M-a oprit din nou. „Nu vorbesc de consens, care implica un numar mare. Ceea ce ma umple de bucurie, de profunda bucurie, este sa gasesc acord in legatura cu o idee importanta, o carte sau cu un film care mi-a placut, cu un punct de vedere la care tin din toata inima, cu o conceptie despre lume pana la urma. Imi place acordul la fel de mult ca saruturile. Asemeni multor oameni, de altfel. Nu e o slabiciune: cand izbutim sa ne punem de acord, gasim in asta o confirmare a unui simt comun, a existentei unui adevar – de vreme ce gandim asta si tu, si eu, inseamna ca exista un motiv s-o gandim, ca trebuie sa fie adevarat.

Placere in care se amesteca acel surplus pe care-l simtim in vals sau in tangou: faptul de a gasi un acord e delicios in sine, la fel cum este intelegerea secreta a corpurilor in dansurile de cuplu. Dar ai dreptate, se intrevede un pericol potential: el ar consta in a privilegia acordul in detrimentul adevarului, a gandi impreuna cu celalalt mai degraba decat a gandi corect, numai de dragul acordului. Sarraute s-a amuzat copios pe chestia asta, in Fructele de aur . Adu-ti aminte cum descrie ea framantarile secrete ale interlocutorilor care comenteaza, cu aprecieri diferite, calitatea unui roman recent, Fructele de aur, si zbuciumul lor tacut cand nu cad de acord.“

Gulliver spune ca uneori i-ar placea sa scrie o carte pe aceasta tema a prostiei inteligente. Si adauga: „Doar pentru a alina suferinta pe care o provoaca in mine: cand intelegi in profunzime un fenomen, te afecteaza mai putin.“ Dar, cum e amabil (de aceea il frecventez) si modest (cu siguranta), prostia oamenilor prosti, ca atare, nu-l intereseaza catusi de putin, declara el, si nu-i trezeste nici o pofta de a scrie. Nimic comparabil cu ranjetul lacom (si-l imagineaza) al lui Flaubert sau al lui Léon Bloy pregatindu-se sa-i rastigneasca pe imbecilii din epoca lor. Lui, o repeta el, i-ar stoarce mai degraba lacrimi (si de furie, un pic, cand interlocutorul e prea infumurat, dar mai ales de suferinta). E de altfel motivul pentru care vede mai multe dificultati in privinta acestei teme: prostia este a priori un subiect antipatic. Sau cel putin, rectifica el, autorii care scriu despre prostie au, in aceasta activitate, ceva antipatic. Cinici, rai, caustici, bucurosi sa deteste. Nu se recunoaste in aceste trasaturi.

„De altfel, nu stiu ce este prostia, dupa cum nici ce-i inteligenta. A doua mare dificultate. Sunt cam prost in materie de prostie. E un cuvant-debara, prin care desemnez comportamente sau vorbe care mi se par nedemne de o inteligenta normala. Dar cum inca si mai putin stiu ce-s inteligenta si normalitatea…“ Idealul, zice el, ar fi sa se scrie o carte in care nici un cititor nu s-ar recunoaste personal, dar in care i-ar regasi pe unii dintre amicii sai
dandanaua_reloaded
Postat pe 28 Ianuarie 2009 13:41
prea tari replicile de mai jos...:

http://www.haios.ro/listeaza.php?lang=ro&s=rezumate&id=34&offset=1


Sa nu mai prind un picior de soldat neras in unitate.

Din formatie lipsesc 3 absenti.

Bai, rahatilor, daca vin la voi va mananc!

Sunteti un pluton de prosti, iar in mijlocul vostru e un bou care zbiara ca un taur si rage ca un magar!

Sa nu se auda nici musca ciripind!

Impartiti suprafata in 3 jumatati egale!

Am sa va tin cu ochii in soare pana la 12 noaptea.

Va doare mana sa bateti 3 pasi de defilare?

Prima impresie pe care mi-am facut-o cand am intrat la voi in dormitor, am ramas cu clanta in usa.

Dati-mi o bara metalica din lemn.

Cand plecati acasa sa nu uitati vreo bricheta aprinsa in dulapuri!

Lipeste calcaiele pe langa corp!

Daca ti se intampla sa cazi de pe transportor ori mori ori ramai prost. Eu am cazut de 3 ori.

Ori nu a executat corespunzator ordinul, ori l-a executat necorespunzator!

Sa fie tabla stearsa si absentii pe tabla.

O mana criminala a dat cu piciorul in chiuveta.

Inchideti geamul ca intra ceata in clasa!

Sa nu va dati jos din mersul trenurilor.

- Soldat, de ce nu ai udat florile?
- Nu curge apa, domnule capitan!
- Atunci, fara apa!

Te uiti la mine ca la un bou? Ce, ori nu-i asa?

Mi-am schimbat parerea despre voi cu 360 de grade!

Punct de aprovizionare cu raniti.

N-am spus, dar repet!

Fratilor, mancati ca porcii!

99,9% dintre voi sunteti nesimtiti, restul de 1% sunt la infirmerie.

- Soldat, tu nu ma auzi?
- Nu, domnule capitan.
- Cum ma nu ma auzi ca doar eu ma uit la tine.

Aratati parca sunteti scosi din almanahe.

Invatam pana exersam!

Canal de ejaculare a gazelor.

Iti fac ochii in cap ca giroscopul!

Spalati-va pe picioare pana la brau!

Habar nu stiu ce se intapla in compania asta!

In Golf au murit 7000 de morti.

Va inselati gresit daca va faceti aluzii ca plecati acasa mai devreme.

Sa nu mai prind picior de soldat cu mainile in buzunare!

Noi vorbim, voi auziti!

- De ce nu ati curatat zapada de pe platou?
- A nins!
- De ce a nins?

Ce-s cu urmele astea de talpi pe tavan?
dandanaua_reloaded
Postat pe 28 Ianuarie 2009 14:01
deci ... pe cine amuza...: http://www.haios.ro/listeaza.php?lang=ro&s=rezumate&id=34&offset=2

FEMEIA LA VOLAN

Nu sunt misogin, dar - dupa 10 ani de permis - ghicesc intotdeauna daca masina din fata mea este condusa de o femeie. Daca observ un sofer nesigur, care conduce incet dar neatent, care semnalizeaza dupa ce face manevra sau care merge pe 2 benzi, pariez ca e... o soferita (eu ii zic "p..zda proasta", dar, repet, nu vreau sa par misogin).

Nu stiu cum se face, dar mereu in parcarea de la hypermarket se nimereste cate-o soferita in fata mea. Desi conduce un Matiz sau un Peugeot 206, niciodata nu reuseste sa parcheze. Face 'nspe mii de manevre ca sa se miste 2 cm, in ciuda claxoanelor din spate. Nu stiu de ce, dar in astfel de momente, barbatii se gandesc la sex oral. Atat cu soferita in cauza, cat si cu politistul care i-a dat carnetul. Daca pe luneta mai vezi si semnul de incepator, atunci tragedia capata proportii shakespiriene. Apreciez totusi bunul simt al soferitelor care-si accepta conditia mizera si isi lipesc pe luneta intre 8-10 semne de incepatori. Ca sa fie clar pentru nefericitii din spate. Sau, pentru nefericitii cu miopie severa, lipesc o "lamaie" custom made, de dimensiunea unui pepene. Copt.

O femeie la volan arata la fel de natural ca un barbat in rochita roz. In ambele cazuri iti dai cu palma peste frunte si injuri printre dinti: "Ia uite-l si p-asta cum merge!... Aaaah, e femeie.....". In momentul, dramatic de altfel, in care realizezi ca e vorba de o femeie, te resemnezi. Parca nimic nu mai conteaza. Dumnezeu exista, dar acum e timpul sa-I platesti pentru pacate. De altfel, veti observa pe buzele barbatiilor expresii de genul: "Dumnezeii ma'sii...."

Ati observat ce cauta femeile la o masina, atunci cand vor sa-si cumpere una? Nu conteaza consumul, fiabilitatea sau performantele tehnice. Ele oricum nu fac diferente dintre carburator si cric. Masina trebuie sa fie mare si incapatoare (shopingu', batu-l-ar vina...), dar sa fie mica si usor de parcat. Culoarea e alta dilema. Trebuie sa fie shic si trendy, dar trebuie sa-i scoata in evidenta si ochii.

Imi place cum sunt tratate (si taxate) femeile intr-un service auto. Desi singura problema a masinii e intre volan si scaun (!!!), mecanicii pot inventa orice defect, fara sa fie contrazisi. In afara de chei si de oglinda retrovizoare (folosita pentru machiaj, nu pentru a se asigura in trafic), femeile nu cunosc bine nici macar comenzile masinii. De cate ori n-ati vazut o femeie care porneste farurile dand drumu' la stergatoare?

O alta kestie interesanta la femeile-soferite este pozitia de condus. Intotdeauna scaunul trebuie sa fie dat in fata. Cat mai in fata. Daca se poate, lipit de volan. Obisnuite sa "calareasca", femeile adopta aceeasi pozitie si la volan. Stau "calare" pe volan. Tensionate si speriate, se uita in toate partile, mai putin in fata.. Probabil e sezon de reduceri la haine si se uita prin vitrine.

Femeile nu apasa niciodata ambreiajul cat trebuie. Ele dau vina pe pantofii cu tocuri. Nu va lasati inselati. Si neuronii lor tot pe tocuri sunt.
dandanaua_reloaded
Postat pe 28 Ianuarie 2009 20:05
eeee domnilor nu va umflati in pene... am si pentru voi ...

http://www.haios.ro/listeaza.php?lang=ro&s=rezumate&id=34&offset=2

BARBATUL LA VOLAN


Dumnezeu a creat barbatul cu volanul in mana. Cand loveste cu picioarele in burta mamei, baietelul cauta de fapt ambreiajul si frana. La 3-4 ani conduce prima masina (teleghidata), iar la 14-15 ani e deja expert in masini si femei. Chiar daca experienta lui se reduce la Dacia lu' tata si la mana lui dreapta...

La 18 ani isi cumpara o Dacie, iar dupa 1 an o vinde. N-a impresionat nicio fata. Masina trebuie sa fie de vina!

In viata unui baiat, Dacia e precum armata. Il face barbat. Invata sa sufle in jiglere, sa desfunde carburatorul si sa curete rugina de la praguri. O are, dar nu-l ajuta cu nimic.

La 25 ani, barbatul iese cu masina la agatat. Barbatii capata curaj doar in spatele volanului. Daca ii dai jos din masina, se rusineaza ca niste fete mari. Daca vede o femeie cu decolteu generos si fusta mini, ce credeti ca face? Ii cumpara flori? Ii recita o poezie? O invita in oras? Nu. O claxoneaza ca tembelu'. Ca doar atat il duce capul. Sa claxoneze.

Barbatul este atat de obsedat de masini, incat trateaza femeile de parca ar fi masini. In ambele cazuri, el vrea sa fie PRIMUL. Primul care "da in ea", primul care-i rupe "tzipla"... de ce sa ia una "alergata" de altii? Ce, el e mai prost?!?

Daca nu are bani, barbatul se afla intr-o dilema existentiala. Daca ar avea bani, si-ar lua o masina frumoasa, scumpa si noua. Prin analogie, si-ar lua si o femeie frumoasa, inalta si virgina. Dar nu are bani. Ce sa aleaga? O masina frumoasa dar second-hand, sau o masina urata dar noua (a se citi "Dacia Logan")? La femei e la fel: o femeie frumoasa, dar "alergata" de altii, sau una urata, dar virgina?

Viata e cruda. Dumnezeu e sus. Iar barbatu e jos. Jos de tot. El sfarseste intr-un Logan, visand la Mercedes E-Klasse, alaturi de o femeie grasa si (c)urva, visand la Nicoleta Luciu.
dandanaua_reloaded
Postat pe 28 Ianuarie 2009 20:08
oauuuuuuuuuuuuuuuu,ce imi place Emaaaaaaaaaaaa,te tuc,nu te opri,continua
mari58
Postat pe 28 Ianuarie 2009 22:51
De la: dandanaua_reloaded, la data 2009-01-27 20:31:39
Cand partenerul facea un lucru, care nu era pe placul jurnalistei, aceasta il trata cu indiferenta, dar atunci cand intamplator se comporta bine, subiectul experimentului primea laude din belsug si chiar mici stimulente.


ha ha asa se educa copii sa fie cuminti pe bune!
kitty_krieger
Postat pe 28 Ianuarie 2009 23:35
daca va place sau nu ...decideti voi....:

Cum iti dai seama ca esti roman
Propus: 7 Iun 2007 Autor: Necunoscut

http://www.haios.ro/listeaza.php?lang=ro&s=rezumate&id=34&offset=3

Cum iti dai seama ca esti roman

- tot ce maninci are gust de ceapa si usturoi
- incerci sa reciclezi ambalajele de la flori, hirtia de la cadouri si, bineinteles, folia de aluminiu
- stai linga cele mai mari doua valize din aeroport
- ajungi la petreceri cu una - doua ore intirziere si ti se pare foarte normal
- dupa ce mergi la cineva in vizita, la plecare mai stai o ora in fata usii la povesti
- parintii tai nu arunca niciodata nimic si daca reusesti sa arunci ceva la gunoi apare in mod misterios inapoi
- ai perdele de dantela
- ai fata de masa din macrame
- ai covoare care acopera fiecare centimetru din casa ta
- ai sau ai avut covoare pe pereti
- mama ta iti spune ca esti slab chiar daca ai 110 kg
- ai draperii macar la o usa din casa
- mama ta recicleaza paharele de plastic, farfuriile din carton si pungile de la sandwichuri spalindu-le
- ai fata de masa din vinyl pe masa din bucatarie
- folosesti sacosele primite la cumparaturi pe post de pungi de gunoi
- raftul tau din bucatarie este plin de borcane de gem, varietati de recipiente de plastic si sticla
- parintii te striga cu diminutive animale cind ii enervezi
- nu poti pleca in calatorii decit daca te conduc macar 5 persoane la autobuz, tren sau aeroport
- suni interurban numai dupa ora 11 PM
- parintii te suna si intreaba daca ai mincat, chiar daca e miezul noptii
- parintii tai nu realizeaza ca tehnologia s-a imbunatati si atunci cind suna in strainatate inca urla la telefon
- ai cuverturi uzate pe canapea doar ca sa nu se murdareasca tapiteria
- nu cunosti mai mult de jumatate din invitatii de la nunta ta
- ai vazut pamintul din interiorul unui WC din tren, in mers.
- copilul tau poarta caciulita si 3 pulovere in septembrie desi sint 25 de grade afara
- porti palton din septembrie pina in mai
- porti sandale cu ciorapi
- daca vezi pe cineva in pantaloni scurti in decembrie zici ca e nebun, desi sint 20 grade afara
- crezi ca "urda", "mamaliga", "parizer", " telemea", "zacusca" sint feluri internationale de mincare
- cand vin straini la tine in vizita te distrezi dindu-le cea mai tare tuica din casa. .. si cind reusesc sa bea un pahar le mai torni...
- cand ai musafiri si ii intrebi daca servesc ceva si ei spun ca "NU" la tine inseamna ca "DA"...

dandanaua_reloaded
Postat pe 29 Ianuarie 2009 00:15
De la: dandanaua_reloaded, la data 2009-01-29 00:15:45daca va place sau nu ...decideti voi....:

Cum iti dai seama ca esti roman
Propus: 7 Iun 2007 Autor: Necunoscut

http://www.haios.ro/listeaza.php?lang=ro&s=rezumate&id=34&offset=3

Cum iti dai seama ca esti roman

- tot ce maninci are gust de ceapa si usturoi
- incerci sa reciclezi ambalajele de la flori, hirtia de la cadouri si, bineinteles, folia de aluminiu
- stai linga cele mai mari doua valize din aeroport
- ajungi la petreceri cu una - doua ore intirziere si ti se pare foarte normal
- dupa ce mergi la cineva in vizita, la plecare mai stai o ora in fata usii la povesti
- parintii tai nu arunca niciodata nimic si daca reusesti sa arunci ceva la gunoi apare in mod misterios inapoi
- ai perdele de dantela
- ai fata de masa din macrame
- ai covoare care acopera fiecare centimetru din casa ta
- ai sau ai avut covoare pe pereti
- mama ta iti spune ca esti slab chiar daca ai 110 kg
- ai draperii macar la o usa din casa
- mama ta recicleaza paharele de plastic, farfuriile din carton si pungile de la sandwichuri spalindu-le
- ai fata de masa din vinyl pe masa din bucatarie
- folosesti sacosele primite la cumparaturi pe post de pungi de gunoi
- raftul tau din bucatarie este plin de borcane de gem, varietati de recipiente de plastic si sticla
- parintii te striga cu diminutive animale cind ii enervezi
- nu poti pleca in calatorii decit daca te conduc macar 5 persoane la autobuz, tren sau aeroport
- suni interurban numai dupa ora 11 PM
- parintii te suna si intreaba daca ai mincat, chiar daca e miezul noptii
- parintii tai nu realizeaza ca tehnologia s-a imbunatati si atunci cind suna in strainatate inca urla la telefon
- ai cuverturi uzate pe canapea doar ca sa nu se murdareasca tapiteria
- nu cunosti mai mult de jumatate din invitatii de la nunta ta
- ai vazut pamintul din interiorul unui WC din tren, in mers.
- copilul tau poarta caciulita si 3 pulovere in septembrie desi sint 25 de grade afara
- porti palton din septembrie pina in mai
- porti sandale cu ciorapi
- daca vezi pe cineva in pantaloni scurti in decembrie zici ca e nebun, desi sint 20 grade afara
- crezi ca "urda", "mamaliga", "parizer", " telemea", "zacusca" sint feluri internationale de mincare
- cand vin straini la tine in vizita te distrezi dindu-le cea mai tare tuica din casa. .. si cind reusesc sa bea un pahar le mai torni...
- cand ai musafiri si ii intrebi daca servesc ceva si ei spun ca "NU" la tine inseamna ca "DA"...



esti o dulce,,, asa da,,de asta nu mai sunt eu roman
sarutama
Postat pe 29 Ianuarie 2009 00:18

ce tare
Asynia
Postat pe 29 Ianuarie 2009 00:18
ma bucur ca va place....
dandanaua_reloaded
Postat pe 29 Ianuarie 2009 00:49
nu...
stef_Sultanu
Postat pe 29 Ianuarie 2009 02:01
eeee nu pot sa multumesc pe toata lumea... cam ce ar dori sultanul sa citeasca sa-i rada inima????
ia sa vedem????

dandanaua_reloaded
Postat pe 29 Ianuarie 2009 02:07
inima-mi rade, atunci cand stiu ca totul este bine..
stef_Sultanu
Postat pe 29 Ianuarie 2009 02:19
De la: Asynia, la data 2009-01-29 00:18:55
ce tare



CAT DE ADEVARAT ...DAR DACA NU AR FI TOATE ASTEA....n-am mai fi romani :))
__LL__
Postat pe 29 Ianuarie 2009 02:21
e foarte dragut dandanaua:)
__LL__
Postat pe 29 Ianuarie 2009 02:22
De la: luckyyyLuke, la data 2009-01-29 02:22:41e foarte dragut dandanaua:)


multumesc.. m-am gandit eu ca pana la urma cuiva o sa ii faca placere sa citeasca diverse texte haioase...nu numai "dileme existentiale"...
sper sa gasesc mereu cate ceva haios de postat pe aici...

dandanaua_reloaded
Postat pe 29 Ianuarie 2009 02:24
Fleoshc!
Mamaliga se mananca si in Italia. Se numeste polenta. Si in America de Sud si Centrala: tamalul.
Vedeti ca sunt sensibiloasa la subiectul "roman"... mie imi sunt dragi romanii, si daca credeti ca altii sunt mai cu motz, va inselati...

Aia cu femeia la volan, Dandanico (ce am mai raas!)... ... desi tre' sa recunosc ca timp de 3 luni dupa ce am luat masina, habar nu am avut cum se deschide capota ... Ce sa zi-ic! Si daca stiam, ce? Ca tot nu intelegeam ce e sub ea Da' io nu merg pe toate benzile si folosesc semnalizatoru' corect... cu parcatu' ... ehh.. asta e chestie mai complicata... (Sarutama, daca comentezi, te bat! ) ... Sa va povestesc cum am vrut sa trec intai pe la farmacia din colt inainte de a ajunge acasa si era un singur loc de parcare? Laterala (le urasc!)? Dupa ce am incercat si tot ce am reusit a fost sa pun masina perpendicular pe bordura (in timp ce un amarat de alt sofer din spate ma privea capiat ) mi-am zis ca mai bine duc frumos masina acas' si ma intorc pe jos... Pana la urma, face bine un pic de miscare...
Dor_a
Postat pe 29 Ianuarie 2009 08:26
mie mi s-au potrivit doar 4 din toate alea.....mdea sunt o alienata

dor_a mama, ce esti asa sensibila la bascalie? nu s-a luat nimeni de tine.... era doar misto... pai nu stii ca e trasatura specifica poporului roman sa faca haz de necaz? si daca nu facem noi, cin' sa faca?
kitty_krieger
Postat pe 29 Ianuarie 2009 11:28
De la: iry24, la data 2009-01-29 11:28:28 mie mi s-au potrivit doar 4 din toate alea.....mdea sunt o alienata

dor_a mama, ce esti asa sensibila la bascalie? nu s-a luat nimeni de tine.... era doar misto... pai nu stii ca e trasatura specifica poporului roman sa faca haz de necaz? si daca nu facem noi, cin' sa faca?


Nu'sh Iry, da' ma basic grav cand se vorbeste de rau despre romani
Dor_a
Postat pe 29 Ianuarie 2009 13:51

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Articole de pe blogul meu 54 De la: bestdevilinside 28 Noiembrie 2008 17:49
dimineata devreme 8 De la: kudika023770 22 Octombrie 2009 19:55
Chirie in Dragasani 1 De la: simonevacska 26 August 2009 10:18
handmade 3 De la: freakbabe 16 Decembrie 2009 23:17
DE CE??? 26 De la: yumalai 7 Aprilie 2009 05:48