Setari Cookie-uri

Topicul meu :D

super
kitty_krieger
Postat pe 10 Martie 2009 15:56
si daca tot veni vorbulita de glumitze.....o povestioara cu un cocalar si-o pitzipoanca

a fost odata ca niciodata,ca de n-ar fii nu s-ar mai povesti.......

asa incepe frumos orice poveste cu zane si printese cu feti frumosi si cu zmei,cu domnite mandre si printi fermecati.asa a inceput si acum doar ca asta este o poveste fermecata despre un baiat si o fata din zilele nostre de pe la 2000 si ceva.

-buna ziua iubito te-astept ca si cand,

numai dragostea nostra ar fii pe pamant....,

spuse el cu voce dulce si suava(AKA: ochii beliti direct in decolteul madagazgatei la sanii generosi mai sa dea pe afara din sutinen)

-a venit ,avenit toamna,acopera-mi inima cu ceva

cu umbra unui copac sau mai bine ,sau mai bine cu vocea ta

.....ii raspunse ea cu voce pierduta in emotia revedrii celui drag (AKA: uitandu-se luuuung la slitul blugilor unde se vedea de departe o umflatura suspecta)

alergara unul catre altul ,strangandu-se in brate ,mai sa isi rupa coastele unul altuia...priviri pierdute una in cealalta ,fluturasi in stomac ,tremurat de genunchi ,deci toate semnele care trebuie. un sarut infocat puse capat melodiilor care le zumzaiau in urechi (deh ! ,fiecare cu ce-l doare ) si dadu drumul la o simfonie de gemete in surdina si fosnete de toale de firma (AKA: bai cocalare astea-s d'alea de la made in china , stiu fa pitzipoanco da da un'e bani d'alea da firma ,adevarate ?).

pe peronul garii (ca doar suntem in 2000 si ceva) ,cu valiza in mana,ea, cu un buchet imens de crini ,el, dupa ce au reusit sa isi ostoiasca dorul revederii,au decis sa se indrepte catre iesirea din valmasagul unei aglomeratii infernale,pornind spre parcare unde ii astepta masina visurilor lui (AKA: o dacie paradita vai soarta ei dar era singura care si-o permitea ). se imbarca in mult laudata caleasca (despre ea numai de bine,sa-i fie tarana usoara ca nici la fiare vechi n-au mai primit-o...) da drumul la muzica (AKA: cea mai tare selectie de dejectii manelistice manglita de pe odc si manele.ro) deschide geamurile pt a avea aer conditionat si se pornesc catre cuibusorul lor de nebunii (AKA: o pensiune unde pana si gandacii de bucatarie o considera de numai 2 margarete)

ajunsi la locul cu pricina ,cuibusorul lor de nebunii ,trantira tot ce era de trantit, pe jos ,(ca scaune nu erau) si se apucara de treaba. care treaba incepe si se termina exact asa cum isi inchipuie fiecare. adica cu bufnituri si urlete si ...

-au, boule te-ai asezat pe parul meu !!!

-ah, tampito mi-ai dat un cot in mecla !!!

continuand cu......

-vai iuuuuubiii ce bine a fost ....!!!

si terminanad cu...

-vezi fa! ca ies sa fumez o tigare ....

cand toate-s bune si frumoase si inserarea se lasa peste oraselul linistit ,cei doi incearca sa nu se mai plictiseasca atat de tare unul in compania celuilalt si cauta motive de iesit din camara pe care gazda vesela o numeste "apartament pt tineri casatoriti" (AKA: o cosmelie minuscula in care troneaza doar un pat si vreo 2 gandaci de bucatarie mumificati de foame). cum motivul se lasa asteptat , ea ( madagazgata posesoarea ugerului mentionat la inceput si comparabil cu al vacii Milka ) decide ca e timpul sa isi mai piarda inca vreo ora puricandu-se cu o penseta ruginita vai steaua ei ,de pilozitati din parti nementionabile nici macar in cosmarurile dusmanilor.....vazand asta el (bietul cocalar ,manelisto emokidian) iese singur singurel pe shtrasse sa isi verse oful si amarul pe ceva mai de Doamne-ajuta decat pitzipoanca lasata in camera...

this is not THE END of the story

dar (la dracu !!!) tre sa plec la munca si nu am timp de terminat , in plus ,nici nu mi-am facut bagajul si ... oooouuuuuuooooouuuuuoooooooo

kiss me goodbye!!!!!

dandanaua_reloaded
Postat pe 10 Martie 2009 16:47
Ema tucute
mari58
Postat pe 10 Martie 2009 21:39
iooooi in sfarsit am regasit topicul meeeeu
dandanaua_reloaded
Postat pe 1 Aprilie 2009 08:49
De la: dandanaua_reloaded, la data 2009-04-01 08:49:37iooooi in sfarsit am regasit topicul meeeeu
mi-a placut, bravo dandi, astept continuarea..
azalis
Postat pe 1 Aprilie 2009 09:00
De la: dandanaua_reloaded, la data 2009-04-01 08:49:37iooooi in sfarsit am regasit topicul meeeeu
mi-a placut, bravo dandi, astept continuarea..
azalis
Postat pe 1 Aprilie 2009 09:00
si eu Ema astept
mari58
Postat pe 2 Aprilie 2009 00:25
daca asteptati voi asa.... cum pot eu sa va dezamagesc...dau fuga sa caut o chestie haioasa ...sa ne veselim nitel..

dandanaua_reloaded
Postat pe 26 Iunie 2009 21:59
urmatorul link este pt distractia d-lor...

http://www.picbox.ro/image.php?key=21f917c5e2b2ab70c687d6cb231f79a5

spor la imaginatie

dandanaua_reloaded
Postat pe 26 Iunie 2009 22:02
gasit... de pe urmatorul link..http://www.reactii.ro/mage/dictionar-explicativ-de-termeni-feminini-6-cuvinte-casnice/ .. . avem definitiile:


Inca o incursiune in lingvistica feminina, de data asta in partea lexicala care se ocupa cu mediul casnic.

Sot - obiect deosebit de util care foloseste la urmatoarele operatiuni: dus gunoiul, varsat nervii, exersat corzile vocale, extras cont ; cand sotul nu isi indeplineste toate aceste indatoriri, numele obiectului se schimba instantaneu in “porc” sau “porcul ala de sot”, care este cu totul si cu totul alta mancare de peste.

Feon/aspirator - obiecte casnice cu o functie secundara foarte bine definita (uscat/curatat par de pe cap/pat ) dar cu scop principal total diferit; se foloseste numai si numai in timpul finalului unui film de actiune, meci de fotbal si orice alta emisiune gustata de obiectul sot si presteaza doua functii: acopera orice urma de sonor din mediul inconjurator inclusiv vocea care spune ” Femeie acu ti-ai gasit, exact cand explica ala misterul incasilor? ” si face ecranul televizorului sa fie plin de purici.

Covor - obiect aparent inofensiv, bland-mangaietor de talpi, care se preschimba intr-o bestie fioroasa in preajma sarbatorilor; atunci se naste un monstru textil, cu catralioane de fire si tone de praf, pe care oboectul sot trebuie sa le curete folosind un fel de paleta, numita batator. Numele ii vine din motive evidente, aceasta unealta fiind la fel de avansata tehnologic ca bata ciobanului, avand acelasi mod de folosire, adica aplicarea unei batai crunte si prelungite nenorocitului de covor. Obiectul sot sta o zi intreaga afara, lovind cu sete, acoperit intr-un nor de praf, pana face bataturi si ii sangereaza urechile. Nimic nu aduce mai multe satisfactie sotiei, bucuria de pe chipul femeii cand se uita la aceasta operatiune fiind mult superioara celei suprinse in privirea ei cand urmareste trei vlajgani la bustul gol band Coca-cola.

Sertar - loc magic in care dispar fara nici o urma toate chestiile folositoare zilnic si mai des sotului. Un fel de triunghiul Bermudelor din fiecare casa, in care sotia plaseaza strategic castile, cablurile de la PC, paleta de ping-pong si orice alte lucruri care ar putea aduce, doamne fereste, relaxare lui.

Bucatarie - loc unde sotia moderna isi consuma in liniste cafeaua.

Portofelul lui - obect din piele sau textila, dotat cu buzunarase, care contine fotografia ei si banii cuplului.

Portofelul ei - obect din piele sau textila, dotat cu buzunarase, care contine fotografia ei si banii ei.

Oglinda - obiect blestemat in care sotia se uita lung inainte sa puna o intrebare care nu are nici un raspuns corect ” M-am ingrasat?”. Daca sotul spune ” Da” imediat trece in categoria de”porc mizerabil”, daca spune “Nu” sigur nu e destul de convingator si trece in aceeasi categorie.

Sotie - obiectul cu o capacitate vocala deosebita, ce intruchipeaza blandetea si frumusetea pe pamant,fara de care dragostea, iubirea de semeni, compasiunea si sinuciderile nu ar exista.


dandanaua_reloaded
Postat pe 26 Iunie 2009 22:19
deh... inca nu am gasit ceva haios dar caut...
dandanaua_reloaded
Postat pe 27 Iunie 2009 11:01
De la: dandanaua_reloaded, la data 2009-06-27 11:01:55deh... inca nu am gasit ceva haios dar caut...

Ce ai scris mai sus e perfect
lonely_soul
Postat pe 27 Iunie 2009 11:10
De la: dandanaua_reloaded, la data 2009-06-26 22:19:16
Sertar - loc magic in care dispar fara nici o urma toate chestiile folositoare zilnic si mai des sotului. Un fel de triunghiul Bermudelor din fiecare casa, in care sotia plaseaza strategic castile, cablurile de la PC, paleta de ping-pong si orice alte lucruri care ar putea aduce, doamne fereste, relaxare lui.


sertarul cu amintiri ... scartaie
kitty_krieger
Postat pe 30 Iunie 2009 22:24
regasit topicul meu vesel.. si gasit inca vreo cateva texte haioase....

http://www.sesser.110mb.com/Bancuri/zodiac.html

Ce rugaciune spun cei aflati in zodia...

Berbec: Doamne Dumnezeule, te rog sa imi dai si mie rabdare... si poti sa faci asta chiar acum?
Taur: Doamne Dumnezeule, ajuta-ma sa accept schimbarea, dar nu prea repede...
Gemeni: Doamne Dumnezeule! Cine este Dumnezeu? Unde este Dumnezeu? De ce este Dumnezeu?
Rac: Doamne Dumnezeuleee !!!
Leu: Ce-i, mai?
Fecioara: Doamne Dumnezeule, te rog sa ne faci perfecti, dar sa nu o dai in bara asa cum ai facut ultima oara...
Balanta: Doamne Dumnezeule, te rog ajuta-ma sa pot lua decizii, dar pe de alta parte, tu ce crezi ca ar fi mai bine?
Scorpion: Doamne Dumnezeule, iarta-ne datoriile asa cum si noi iertam datornicilor nostri, chiar daca nemernicii nu prea o merita!
Sagetator: Doamne Dumnezeule, ti-am spus o data, ti-am spus de un milion de ori, ajuta-ma sa nu mai exagerez atat!
Capricorn: Doamne Dumnezeule, as vrea sa te rog sa ma ajuti, chiar daca am invatat de mult sa nu ma bazez pe nimeni altcineva!
Varsator: Doamne Dumnezeule, stiu ca imi place schimbarea, dar haosul asta e ridicol!
Pesti: Doamne Dumnezeule, daca tot o sa beau toata sticla asta de Scotch diseara, te rog sa folosesti aceasta imbarbatare pentru a prinde curaj sa te cinstesc!

dandanaua_reloaded
Postat pe 4 Iulie 2009 20:43
mai vine una tot de acolo...

http://www.sesser.110mb.com/Bancuri/zodiac.html

Ce spun zodiile dupa ce-au facut dragoste:

Berbec: OK, hai s-o facem din nou!
Taur: Mi-e foame, paseaza pizza!
Rac: Cind ziceai ca ne casatorim?
Leu: Zi ca n-a fost fantastic !!!
Fecioara: Na ca acum trebuie sa spal cearceafurile!
Balanta: Mi-a placut, pentru ca ti-a placut si tie.
Scorpion: Poate c-ar trebui sa te dezleg mai intii ...
Sagetator: Nu ma suna, te sun eu!
Capricorn: Ai cumva vre-o carte de vizita?!?
Varsator: Acum, hai s-o facem fara haine pe noi.
Pesti: Cum ziceai ca te cheama?!?


dandanaua_reloaded
Postat pe 4 Iulie 2009 20:46
si inca una.....

http://www.sesser.110mb.com/Bancuri/zodiac.html

De cati reprezentanti ai aceleiasi zodii este nevoie pentru a schimba un bec?

Berbeci: Nu te mai intreba, deja l-au schimbat!
Tauri: Taurii folosesc becuri care nu trebuie schimbate.
Gemeni: Cel putin doi care sa scoata din functiune vechiul bec, doi care sa cumpere unul nou, doi care sa scrie o carte despre asta si inca doi care sa discute intr-un show despre bec.
Raci: Mama lor il va schimba pentru ei. Iar daca ea nu este prin preajma atunci vor aprinde o lumanare.
Lei: De nici unul. Echipa de profesionisti pe care o au mereu in preajma il va schimba pentru ei.
Fecioare: De obicei una este de ajuns. Oricum, va curata priza in prealabil, va citi informatiile destinate utilizatorului si garantiile becului.
Balante: Pai cel putin doua pentru a cumpara becul si alte cateva pentru a cumpara accesoriile necesare pentru schimbarea becului si poate alte cateva pentru a duce becul inapoi daca este defect.
Scorpioni: Pentru Scorpioni becul nu se schimba. Se transforma. Doar apasa pe un buton si activezi alt bec. Dar de ce intrebi? Esti de la o agentie de asigurari?
Sagetatori: Sagetatorii nu schimba becuri, dar te pot invata pe tine cum sa faci acest lucru.
Capricorni: Secretara va va raspunde mai tarziu.
Varsatori: Varsatorii nu trebuie sa schimbe becuri. Pot inventa unele mai bune.
Pesti: O Doamne, nu stiu. Dar becul se va schimba singur, daca asta este dorinta Domnului.
dandanaua_reloaded
Postat pe 4 Iulie 2009 20:50
De la: dandanaua_reloaded, la data 2009-07-04 20:43:48
Leu: Ce-i, mai?


exact
kitty_krieger
Postat pe 4 Iulie 2009 20:51
tot asa.....http://www.sesser.110mb.com/Bancuri/zodiac.html

Tipuri de femeie:

Femeia INTERNET: o femeie pe care o poti accesa greu.

Femeia SERVER: femeia care este tot timpul ocupata.

Femeia POWERPOINT: numai Bill Gates vrea sa o foloseasca mai mult de 30 de minute.

Femeia WORD: are de fiecare data o supriza pentru tine si nimeni din lume nu o cunoaste in totalitate.

Femeia EXCEL: se spune ca poate sa faca o gramada de lucruri, dar o folosesti doar la chestii simple.

Femeia D.O.S.: oricine a avut-o pe vremuri si nimeni n-o mai vrea.

Femeia BACKUP: crezi ca are mereu ceea ce iti trebuie, dar cand vine ora X vezi ca mereu a avut cate ceva lipsa din ceea ce iti trebuia.

Femeia VIRUS: cunoscuta si ca "sotie". Cand nu te astepti te trezesti cu ea pe cap, se instaleaza singura si mananca toate resursele. Daca vrei sa o dezinstalezi o sa pierzi unele chestii, daca nu incerci o sa pierzi totul.

Femeia SCANDISK: tu stii ca e buna si ca vrea sa te ajute, dar niciodata nu stii cu adevarat ce face ca sa te ajute.

Femeia SCREENSAVER: nu e buna la nimic, dar macar este distractiva.

Femeia RAM: uita mereu tot ce ai spus dupa ce o deconectezi.

Femeia HARDDISK: memoreaza totul pentru totdeauna.

Femeia MULTIMEDIA: face lucrurile urate sa para frumoase.

Femeia MICROSOFT: vrea sa fie stapana peste toti barbatii care ii intalneste si incearca sa ii convinga pe toti ca ea este cel mai bun lucru pentru ei. Va face orice ca sa te certi cu alte femei si spune ca vei avea tot ce iti doresti daca ii dai agenda. Va veni o zi in care o sa ii ceri voie sa deschizi frigiderul.

Femeia PASSWORD: crezi ca numai tu o cunosti, dar in realitate o stie toata lumea.

Femeia MP3: toti vor sa o ia.

Femeia USER: Strica tot ce face si mereu vrea mai mult decat ii trebuie.

Femeia MONITOR: Iti face viata sa fie mai stralucitoare.

Femeia CDROM: e mereu mai rapida si mai rapida.

Femeia DATAWAREHOUSING: te tine la curent cu orice se intampla exceptand ceea ce te intereseaza cel mai tare.

Femeia E-MAIL: din 10 lucruri pe care le zice 8 sunt tampenii.
dandanaua_reloaded
Postat pe 4 Iulie 2009 20:51
fantastic
greierash_is_back
Postat pe 4 Iulie 2009 20:52
eu-s femeia Word
kitty_krieger
Postat pe 4 Iulie 2009 20:57
combinatie intre Internet,server, word, harddisk,multimedia,monitor,cdrom. pffff....dar complicata mai sunt....
greierash_is_back
Postat pe 4 Iulie 2009 21:21
asta e mai feminist asa....http://www.sesser.110mb.com/Bancuri/vorbe-duh.html

LA CATEGORIA

"SUNT SI PENTRU VOI, BARBATII"

De ce a creat Dumnezeu femeia? Pentru ca s-a gandit ca poate si ceva mai bun.

De ce au barbati constiinta foarte curata... pentru ca nu au folosit-o niciodata.

Unui barbat care are de toate nu-i lipseste decit o femeie care sa ii arate cum functioneaza.

Un barbat nu poate fi frumos si inteligent pentru ca atunci ar fi ...femeie.

Drumul cel mai scurt spre inima partenerului/ei este direct prin piept, cu un cutit ascutit.

Barbatii spun ca sint in stare sa se descurce in gospodarie si ca nu e mare scofala sa fii in stare sa pui un tapet; femeile spun ca, intr-adevar, ca sa poti tapeta o camera, trei barbati sint suficienti....e adevarat ca trebuie sa-i jupoi cu atentie...

Bancurile cu blonde sint scurte ca sa le poata tine minte si barbatii.
dandanaua_reloaded
Postat pe 4 Iulie 2009 21:35
vaaai dandi....
greierash_is_back
Postat pe 4 Iulie 2009 21:41
dictionarul asta insa m-a dat gata....http://www.sesser.110mb.com/Bancuri/dictionar-explicativ.html


A admira - Un mijloc comod de a lasa sa se creada ca ai inteles
Ambasador - Spion sigur si onorabil
Sarutare - O cerere adresata capului de sus ca sa stii daca cel din mijloc e liber
Fidelitate - O grozava mancarime cu interzicere de a te scarpina
Bis - Un cuvant care nu mai are nici un sens pentru barbatii care au trecut de 50 de ani
Altruism - Arta de a te servi de altii avand aerul ca le vrei binele
Dragostea - E ca ciupercile : nu stii daca e buna sau rea decat dupa ce e prea tarziu
Entuziasm - Nu poti sa te abtii de la prostii
Expert - Cel care stie din ce in ce mai multe despre din ce in ce mai putine lucruri
Fricos - Om ce gandeste cu picioarele in caz de pericol
Glorie - A fi cunoscut de cei pe care nu vrei sa-i cunosti
Oglinda - E bine s-o consultam fiind capabila sa reflecteze
Absurd - Sot care nu recunoaste ca sotia are dreptul sa-l insele
Aburi - Apa care ploua in sus
Acru - Barbat, cu nevasta dulce pentru altii
Adoratie - Iubire supra-alimentata
Album - Cimitir cu mortii afara

dandanaua_reloaded
Postat pe 4 Iulie 2009 21:46
continuare....http://www.sesser.110mb.com/Bancuri/dictionar-explicativ.html

Amant - Glasul sotului mut
Apa - Articol pentru inot
Atent - Asa cum e sotul cu alte femei
Balet - Arta calcata in picioare
Banita - Palarie moderna pentru taratele din cap
Bicorn - Barbat insurat a doua oara
Cuvant - Indiscretia gandului
EA - NIMIC cand e a ei; CEVA cand e altuia; TOTUL cand e a ta
Favorit - Piesa din lenjeria de pat a imparateselor
Harem - Visul sotului dupa ce s-a certat cu nevasta si doarme singur pe canapeaua din sufragerie
Ibovnic - Schimbul doi in casnicie
Nevasta - Femeie care te incanta o luna si te descanta toata viata
Femeie - Enigma care spune tot
Sotie - Painea noastra cea de toate noptile
Peruca - Proteza la cap
Porc - Mezeluri imbracate civil
Renuntare - Guma de sters pe bot
Ruj - Aperitivul sarutului
Sifon - Apa cu nervi
Sifonier - Spatiu locativ pentru cei prinsi la nevestele altora
Vacanta - Zilele de varf ale scolarilor
Zarva - Niste femei la un loc
Zi - Conjunctie intre ieri si maine
dandanaua_reloaded
Postat pe 4 Iulie 2009 21:47
si ultima parte.... de vazut cum incepe si cum se termina definitiile....

http://www.sesser.110mb.com/Bancuri/dictionar-explicativ.html

Scoala - Castelul groazei
Dirigintele si elevii - Ali Baba si cei 40 de hoti
Profesorii - Haiducii din Rio-Frio
Sedinta cu parintii - Mult zgomot pentru nimic
Anul scolar - Calvarul in serii
Lipsa profesorului - O intamplare extraordinara
Perioada tezelor - Curg ape tulburi
Ora de teza - Contraspionaj
Corijenta - Soarta unui om
Extemporal - Alarma in munti
Elevul la tabla - Cadavrul viu
Elevul ce vine de la tabla - Omul care a vazut moartea
Cei ce nu sufla - Mizerabilii
Suflatul - Vant de libertate
Fituica - Reteta fericirii
Nota 4 - Salariul groazei
Examenul - Procesul maimutelor

dandanaua_reloaded
Postat pe 4 Iulie 2009 21:48
si cum am chef de ras.....

http://juan.ro/manualul-seductie/?gclid=CNf9xtn5-p0CFZEVzAod8ymeIQ doamnelor daca aveti sfanta rabdare sa cititi pe link-ul de mai sus veti vedea cu siguranta ca exista si barbati blonzi....

fraze de genul:

Prin sistemul pe care l-am dezvoltat poti apãsa în câteva minute TOATE "butoanele" care declanseazã atractia emotionalã femininã FÃRÃ SÃ TE PREFACI cã esti altfel decât tu însuti.


E foarte SIMPLU!


Dacã faci si spui anumite lucruri într-un anumit fel, femeile vor fi atrase de tine. E dincolo de puterea lor. Nu pot controla asta. Când vine vorba de atractie, creierul femeilor este construit sã refuze logica si sã ia decizii pe baza emotiilor.


Apropo - stii ce mai are special ratiunea femininã?


Faptul cã aspectul fizic reprezintã doar circa 20% din ceea ce cautã ele la un bãrbat. Dacã esti peste nivelul minim acceptabil (si crede-mã - nivelul ãla e FOARTE jos - gândeste-te de câte ori ai vãzut femei frumoase cu bãrbati super urâti!) atunci poti depãsi "proba fizicã" si te poti concentra pe CINE EsTI si CUM ACtIONEZI, în loc de CUM ARÃtI sau CÂT CÂsTIGI ...
Lasã-mã sã o spun mai simplu:
Foloseste tehnicile mele si NU VA MAI CONTA dacã esti frumos sau nu, bogat sau sãrac, gras sau chel... Toate astea nu vor mai avea importantã. Poti "dezactiva" acea parte a creierului ei si o poti vrãji complet...

sunt la maaare cautare....
sa te c...pe tine de ras cam cum gandeste un barbat de 28 de ani , mai presus de orice cum isi face publicitate...
nu sunt vreo misandra ceva dar barbatii de tipul celor care scriu aberatiile de mai sus si le si cred ma fac sa cred ca de aceea exista "blonde"....

enjoy...
dandanaua_reloaded
Postat pe 8 Noiembrie 2009 10:17
si acum ceva haios.... luat de pe urmatorul link:
http://www.reactii.ro/mage/category/despre-femei/

De mult nu am mai incercat sa descifram tainele vorbirii muieresti si parca ma simt vinovat fata de multimea victimelor masculine ale expresiilor folosite de angelicele noastre stapane; asadar, azi ne ocupam de cateva alaturari de cuvinte care, chiar daca pentru noi, oamenii, au intelesuri foarte clare, in limbajul lor inseamna total altceva.

Nu tin neaparat – cuvinte folosite cand intrebi daca vrea sa mergi si tu la o intalnire cu rudele ei ( soacra si matusi octogenare care nu aud bine, isi pierd protezele prin mancare si tin cu tot dinadinsu sa te pupe cu foc si cu proteza mai sus mentionata), cu fostele colege de facultate ( cu care insira amintiri in timp ce tu stai si te uiti in gol ore in sir ), sau la orice alta intalnire la care in loc sa te duci ai prefera sa stai spanzurat de urechi cu cablul de la lustra, dezizolat.

Cand primesti raspunsul asta, degeaba simti ca te-a apucat Dumnezeu de calcai gandindu-te ce supliciu infiorator ai ferit datorita generozitatii onoratei tale consoarte, pentru ca ce te asteapta daca nu mergi, este o urgie de proportii biblice, mai dihai decat ce patira ejiptenii cu Moise. Asa ca ” nu tin neaparat” inseamna ” daca te pune dracu’ sa nu mergi o sa iti scot ochii zece ani de zile cu andrelele ruginite ale lu’ bunica, o sa iti stric orice iesire cu baietii, o sa iti toc orice farama de buna dispozitie ai avea ascunsa dupa sprancene, o sa te fac sa iti inghiti orice zambet”. Asa ca pune in balanta ” matusele pupacioase, cablu de la lustra si iadul pe pamant. Daca esti baiat capabil raspunsul tau va fi ” ei draga, dar tin eu neaparat sa merg…”.

Nu am nimic -expresie rostita cu o mina mai acra decat fata lui Cerberus si pe un ton atat de stins, incat te miri ca poate fi perceput de urechea umana si care inseamna exact opusul cuvintelor ce o formeaza. Este folosita doar in cazul in care tu esti responsabil direct de starea mizera in care se afla, daca altcineva e responsabil, neavand nici o problema sa iti toarne cu lux de amanunte timp de doua ore o povestioara insipida despre cum colega de serviciu s-a laudat cu munca ei sau cum vanzatoarea de la colt a fost nepoliticoasa, sau cum vara-sa si-a luat masina super tare, scarba!

Sa accepti raspunsul asta e ca si cum ai lasa aragazul deschis, fara flacara, in bucataria cu termopane… mai devreme sau mai tarziu o sa aprinzi lumina. Pentru a evita o explozie catastrofala repeta intrebarea si cateva ore daca trebuie pana iti spune ingereasca fiinta ce ai facut.

Arata bine tipa aia ? - in traducere – daca te-ai uitat la stramba aia planturoasa si cu picioarele pana in gat, dormi pe pres doua saptamani, pe balcon doua luni si dupa aia mai vedem. Daca raspunzi da, te-ai ras, daca raspunzi nu, te-ai ras din nou (” ce cautai ma nenorocitule cu ochii pe ea?”), asa ca raspunsul corect este ” care tipa?”.

Intipariti-va bine in cap trilogia de mai sus, odata si odata tot va veni momentul in care o intelegere deplina a cuvintelor fatidice va vor salva de la chinuri cumplite in ghearele onoratelor voastre stapane.
deci doamnelor suntem teroristele perfecte ,or wath???

dandanaua_reloaded
Postat pe 8 Noiembrie 2009 10:42
kudika067592
Postat pe 29 Noiembrie 2009 21:24
kudika067592
Postat pe 29 Noiembrie 2009 21:24

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Voi ce carti cititi?.....aveti una preferata/e ? 112 De la: iacinta 12 Decembrie 2009 18:10
sal 10 De la: yubyalexa 6 Noiembrie 2008 19:52
vreu si eu sa cunosc o fata 73 De la: yrtdssdd 16 Aprilie 2009 16:30
cum poti agata un baiat fara ca el sa si dea seama? 7 De la: redline 22 Iulie 2009 21:12
litoral romanesc- administrare cabane 1 De la: kudika058096 12 Aprilie 2010 03:31