Setari Cookie-uri

ce faci cand afli ca de sotul tau s-a indragostit colega lui de serviciu?

Si daca el a "pus botu'", lasa-l...Inseamna ca acasa ii lipsea, lipseste ce-i da colega....Deci nu mai e interesat de Tine, draga...Sa-si asume propriile actiuni...cu succese si esecuri, deopotriva...DOAR E BARBAT ADEVARAT...(f--e si acasa nevasta din cand in cand si... f--e si colega, la sport sau in pauza de masa, sau in orele alea dupa program cand au o perioada incarcata la serviciu...)
Asa ca...parerea mea este...SA PLATEASCA NENE, acum ca tot s-a aflat despre....A fost si fraier si "s-a lasat descoperit"....

Postat pe 17 Februarie 2009 17:06
De la: lvt, la data 2008-11-24 10:40:55Aceasta este dilema in care ma aflu. Banuiam ceva dar acum am primit si niste confirmari. Ea - femeie divortata cu copil de 20 ani. El, sot de peste 18 ani si tata a doi baieti minori. La serviciu fac echipa. Ea ii face avansuri. El incearca sa le ignore. Are principii si isi iubeste familia. Ea stie acest lucru dar nu-i pasa. A facut deja o obsesie pentru el, pe care de altfel i-a si declarat-o. Ce-ar trebui sa faca sotia in acest caz? Sa o lase pe intrusa sa continue?

Vorbeste serios cu el si afla ce vrea de fapt....si daca iti spune ca nu este nimic serios intre el si ea....sa nu crezi ... ea nu ar fii indraznit sa-i faca avansuri si sa-i declare ce simte daca nu ar fi avut si din partea lui ceva ...ceva sperante,intelegi...? Totusi incearca sa afli mai multe si abia apoi sa iei o decizie... succes..
liza24_84
Postat pe 17 Februarie 2009 17:07
ii dau dreptate si lui Geo...Faceti-o in 3, daca nu cedeaza nici unul din voi...Iar faza cu "daca il iubesti, lupti pentru el" e....puerila, mama. Gandeste-te asa, si la tin un pic, DACA TE IUBEA , nu mai vorbeam acum de acest subiect...

Postat pe 17 Februarie 2009 17:09
De la: InnerSilence, la data 2009-02-17 17:00:22Fratilor...chiar nu puteti fi seriosi? Ce dracu...Daca el nu i-ar fi raspuns la avansurile ei "nevinovate" de colega la inceput "dezinteresata" si pe parcurs "indragostita, pana la moarte", daca el nu ar fi flirtat cu ea si ar fi fituit-o de la bun inceput la modul cel mai serios, nu cu manusi, vezi doamne s-o jigneasca...NU SE AJUNGEA AICI...Ce puii mei o tot dam de gard atat...!? E VORBA DE LEGEA ATRACTIEI, vrem nu vrem...

Tu nu trebuie sa faci nimic , suprinzator e ca ai aflat din timp, pentru asta ai o bila alba !
El trebuie sa faca totul si tu nu poti decat sa privesti ca un spectator...stiu, suna aiurea dar nu te poti baga in mintea lui, chiar daca esti mai frumoasa , mai desteapta,sa fii cea mai cea si nu ma indoiesc ca esti , nu rezolvi nimic daca o iei pe aia la paruiala, daca il trimiti in Kongo cu copii, daca el simte un drac o sa faca ce-l taie capu'! Ai nevoie de nervi de fier si speranta ca o sa-i vina mintea la cap.
Numai bine iti doresc , sa ne tii la curent cu noutatile!!!!
Pup
__LL__
Postat pe 19 Februarie 2009 17:11
divortez
alina_luminita
Postat pe 19 Februarie 2009 17:26
De la: alina_luminita, la data 2009-02-19 17:26:32divortez

adica de ce sa divorteze ea ca o fufa se tine de el..?
hai sa fim seriosi ce vina are el ca aia e disperata de ........ si mai ales ca el nici nu`i raspunde la avansuri..
cel mai bine ar fi ca el sa discute cu tanti aia sa`l lase in pace ca oricum nu o fie cu ea...
Diavolyta_
Postat pe 26 Martie 2009 11:11
De la: luckyyyLuke, la data 2009-02-19 17:11:19
De la: InnerSilence, la data 2009-02-17 17:00:22Fratilor...chiar nu puteti fi seriosi? Ce dracu...Daca el nu i-ar fi raspuns la avansurile ei "nevinovate" de colega la inceput "dezinteresata" si pe parcurs "indragostita, pana la moarte", daca el nu ar fi flirtat cu ea si ar fi fituit-o de la bun inceput la modul cel mai serios, nu cu manusi, vezi doamne s-o jigneasca...NU SE AJUNGEA AICI...Ce puii mei o tot dam de gard atat...!? E VORBA DE LEGEA ATRACTIEI, vrem nu vrem...

Tu nu trebuie sa faci nimic , suprinzator e ca ai aflat din timp, pentru asta ai o bila alba !
El trebuie sa faca totul si tu nu poti decat sa privesti ca un spectator...stiu, suna aiurea dar nu te poti baga in mintea lui, chiar daca esti mai frumoasa , mai desteapta,sa fii cea mai cea si nu ma indoiesc ca esti , nu rezolvi nimic daca o iei pe aia la paruiala, daca il trimiti in Kongo cu copii, daca el simte un drac o sa faca ce-l taie capu'! Ai nevoie de nervi de fier si speranta ca o sa-i vina mintea la cap.
Numai bine iti doresc , sa ne tii la curent cu noutatile!!!!
Pup

Subscriu
Orice ai face... Nu vei face decat sa pui paie pe foc.... Cred ca e mai bine sa il lasi sa faca ce vrea... ce simte... Probabil si ca aceasta atitudine il va dezorienta si isi va pune de doua ori intrebari, inainte de a face ceva...Iar raspunsul la intrebarile dictate de acest comportament poate vor avea raspunsul cel bun
kristinaCT
Postat pe 26 Martie 2009 11:34
De la: Asynia, la data 2009-02-09 08:33:34
De la: rami_ramo, la data 2009-01-07 19:03:09tot i-as rupe capu, individei, c...ve nu sunt cele care bat trotuaru ( alea-s vai de capu lor )ci alea care se dau la barbati casatoriti si se cred niste doamne.

si eu i`as rupe capul!

si eu
skumpy_1
Postat pe 19 Iunie 2009 16:30
De la: skumpy_1, la data 2009-06-19 16:30:16
De la: Asynia, la data 2009-02-09 08:33:34
De la: rami_ramo, la data 2009-01-07 19:03:09tot i-as rupe capu, individei, c...ve nu sunt cele care bat trotuaru ( alea-s vai de capu lor )ci alea care se dau la barbati casatoriti si se cred niste doamne.

si eu i`as rupe capul!

si eu

as taia-o in bucati si as trimite pachetele acasa la rude
Candy8
Postat pe 19 Iunie 2009 16:34
De la: lvt, la data 2008-11-24 10:40:55Aceasta este dilema in care ma aflu. Banuiam ceva dar acum am primit si niste confirmari. Ea - femeie divortata cu copil de 20 ani. El, sot de peste 18 ani si tata a doi baieti minori. La serviciu fac echipa. Ea ii face avansuri. El incearca sa le ignore. Are principii si isi iubeste familia. Ea stie acest lucru dar nu-i pasa. A facut deja o obsesie pentru el, pe care de altfel i-a si declarat-o. Ce-ar trebui sa faca sotia in acest caz? Sa o lase pe intrusa sa continue?

Primul pas: vorbeste cu seful lor!
Pasul 2:o batuta buna tipei....suturi in fund,cat mai multe in fata sediului unde lucreaza ea...s-o vada toti
Pasul 3: el isi ia alt servici ca de nu....
e_v_a
Postat pe 19 Iunie 2009 16:52
nu i spune lui ca ai aflat, intalneste te undeva numai tu cu ea, rupe o in bataie, si tai ei parul din cap sa ramana cheala
Aphrodite
Postat pe 19 Iunie 2009 17:00

Nu dai detalii mai multe.
Eu in locul tau as vorbi cu sotul, iar daca el e cooperant, s-o inregistreze si/sau filmeze.
Si apoi sa-i faca/eti o plangere oficiala, una la seful ei si una la judecatorie pt agresiune sexuala.
Iar cu putina inspiratie as gasi o modalitate s-o fac de rusine in asa hal ...cat sa se vindece singura!!!
Hai ca poti!
Copila fiind am trait o chestie asemanatoare, una s-a dat la tata taman cand am ajuns eu la el, dar eu la aia i-am zis atat: Hm, nu te compari tu cu mami nici la pastile cailor!!!
Ce mandru a fost tata de fata lui! Mi-a devenit prieten mult mai bun.
Caci aia s-a mutat cu serviciul.
Iar mami meu a devenit supermama dupa faza asta.

Cauta si tu o solutie.Bafta!
90701
Postat pe 19 Iunie 2009 17:23
daca sa indragostit nu mai ai cei face sa dus doar daca ai copii cu el mai sta cu tine pentru copii si asta daca are simtul raspunderii capul sus si dal in ......... barbati sunt pe toate drumurile si in speciali paduchiosi de astea care o freaca de colo colo
Mary_Dulcika87
Postat pe 19 Iunie 2009 18:09
Aoleu! Nasoala treaba! Eu zic sa iei masuri. Du te la el la servici, asa in "vizita", cu pachetel, sau pur si simplu sa l vezi, sau sa l inviti in pauza de masa la o saorma :). Fa in asa fel incat sa se afle ca intentionezi sa tot vii pe acolo la sotior. Si mai fa o gluma cu cat mai mult public, eventual sa fie si ea de fata, ceva despre femei batrane, penibile si disperate. Nu mi vine nici una in minte, dar poate ai tu mai multa inspiratie. Nu lasa lucrurile sa se dezvolte. Barbatii se simt flatati de genu asta de atentie, si nu se stie niciodata
Bafta!
inamina
Postat pe 19 Iunie 2009 22:11
De la: dakar_dakina, la data 2009-06-19 17:23:18

Nu dai detalii mai multe.
Eu in locul tau as vorbi cu sotul, iar daca el e cooperant, s-o inregistreze si/sau filmeze.
Si apoi sa-i faca/eti o plangere oficiala, una la seful ei si una la judecatorie pt agresiune sexuala.
Iar cu putina inspiratie as gasi o modalitate s-o fac de rusine in asa hal ...cat sa se vindece singura!!!
Hai ca poti!
Copila fiind am trait o chestie asemanatoare, una s-a dat la tata taman cand am ajuns eu la el, dar eu la aia i-am zis atat: Hm, nu te compari tu cu mami nici la pastile cailor!!!
Ce mandru a fost tata de fata lui! Mi-a devenit prieten mult mai bun.
Caci aia s-a mutat cu serviciul.
Iar mami meu a devenit supermama dupa faza asta.

Cauta si tu o solutie.Bafta!

Suuuper!!! Asa sa faci cand te mai supara vreuna!!!
Si daca dragul tau sot nu este cooperant, te descurci si fara el! Banuiesc ca nu-ti trebuiesc dureri de cap, sa se duca invartindu-se amandoi daca are cumva ceva de comentat.
liliana2005
Postat pe 20 Iunie 2009 16:23
De la: geo_sh, la data 2009-02-09 22:51:18telefon sau teflon!?

telfon !!! (asa vrea ea!)
anaraoul
Postat pe 25 Iunie 2009 17:10
De la: silvioara1, la data 2009-02-09 22:50:15cred ca mine ai dau un telfon sa rezov totul ca nu mai tine

(asa a scris ea)
anaraoul
Postat pe 25 Iunie 2009 17:12
...draga mea tu esti casatorita cu el de 18 ani?esti casatorita legal?
...a mai facut sotii pana acum?...poate nu i chiar asa situatia...de la cine stii tu ca ea ii face avansuri?...poate ca i invers si tu afli ultima CE STIE TOT SATUL?...
...daca el nu o place nu i nici un pericol poate fi doar sex intre ei ceia ce i mai putin decat ai tu ...pentru ca t ai dragostea lui nu???
...sau poate sa fie reciproca atractia intre ei sa se oiubeasca si atunci tu trebuie sa renunti..nici un caine nu pleca de acasa daca ii este bine...
...evita discutia cu ea pana nu esti sigura ca el spune adevarul...eu nu stiu nici un barbat care sa se planga cai fac femeile avansuri
kudika102120
Postat pe 19 Ianuarie 2010 08:33

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
sa iubesti nu e deajuns 59 De la: kudika_16228 24 Septembrie 2012 19:57
ajutor! 7 De la: yrtdssdd 19 Iunie 2009 15:34
poate ar trebui sa fac si ceea ce vreau eu 9 De la: bestiutza_relouded 29 Iunie 2009 00:54
:(help!!urgent.. 7 De la: sofia_maria 22 Iunie 2010 18:38
iubire imposibila 2 De la: polly_ 10 Noiembrie 2009 17:27