Mai multe
De la: AlyB, la data 2009-01-22 15:05:20mes . meu era pt. emilia 84 Ne-am dat seama AlyB
|
||
|
10nails Postat pe 22 Ianuarie 2009 23:49 |
||
|---|---|---|
De la: emilia84, la data 2009-01-19 23:27:29De la: , la data 2008-11-24 12:13:44 Credeti ca este posibil ca sa nu putem aspira la imparatia cerurilor, cand Dumnezeu este dragoste, ºi prima poruncã datã de Dumnezeu este sã “iubeºti pe Dumnezeu cu toatã inima ta, cu tot sufletul tãu ºi cu toatã mintea”, ºi a doua: “Iubeºte pe aproapele tãu ca pe tine însuþi”. Cine va îndeplini aceste douã porunci, pe care se bazeazã Legea Nouã, acela va intra în locaºul raiului. Dacã noi, oamenii, nu avem dragoste - nu avem viaþã. Dacã nu avem dragoste, nu vom putea intra în Împãrãþia Cerurilor E o blasfemie ce afirmi tu !! Oamenii care afirma asa ceva sunt niste suflete pierdute ...departe de Dumnezeu...care ratacesc pe Pamant si nu stiu pe ce cale sa apuce...e ca si cum ai urca pe munte si te pierzi ,pt ca ghidul nu e cu tine.... Emilia84,gandeste mai bine inainte sa afirmi lucruri de genul asta... |
||
|
liza24_84 Postat pe 13 Februarie 2009 14:02 |
||
De la: Roco, la data 2009-01-05 18:29:04Tu ai fi in stare sa suporti o incercare cam asa: Dumnezeu te pune sa-ti ucizi cei sapte - hai unspe - copii. Si tu sa faci asta, pentru ca te incearca Dumnezeu? Da,Roco...dar D-zeu nu a lasat sa se intample pana la sfarsit totul...ci l-a oprit pe Avraam inainte sa-si ucida copilul.... |
||
|
|
||
|
liza24_84 Postat pe 13 Februarie 2009 14:04 |
||
s-a pierdut demult "Iubirea Divina"
|
||
|
MagnifiQue_GiRL Postat pe 13 Februarie 2009 14:09 |
||
De la: AlyB, la data 2009-01-22 15:04:42dar pe tine cine te-a creeat??? hai ca asta e tare!! deja simt ca te iubesc :)) |
||
|
morticia_adams Postat pe 13 Februarie 2009 20:47 |
||
| prea va ardeti in sentimentalimse "divine"... mai bine v-ati trai viata, ca e a naibii de scurta. traieste-ti viata frumos.. dar scurt.. ca pe-o floare de cires | ||
|
Postat pe 13 Februarie 2009 20:53 |
||
De la: liza24_84, la data 2009-02-13 14:04:57De la: Roco, la data 2009-01-05 18:29:04Tu ai fi in stare sa suporti o incercare cam asa: Dumnezeu te pune sa-ti ucizi cei sapte - hai unspe - copii. Si tu sa faci asta, pentru ca te incearca Dumnezeu? Nu vorbi prostii... ce am zis e exact... mai citeste si dupa aia sa-mi spui comentariul tau cum ca l-a incercat dumnezeu, mai bine asa... |
||
|
Postat pe 15 Februarie 2009 10:31 |
||
| Pe munte, in desert, in vreme de razboi, de boala, de necaz n-avem decat un UNIC si INESTIMABIL ajutor; sunt momente in viata cand nimic si nimeni de pe pamant nu te mai poate scapa de ceea ce simti ca vine aproape iminent peste tine.... Dar, lumea nu e de izbeliste, lumea are un pastor, unul unic si fara egal....., Cel ce este Calea, Adevarul si Viata, Alfa si Omega, Inceputul si Sfarsitul......... | ||
|
Postat pe 16 Februarie 2009 14:41 |
||
De la: florderosa, la data 2009-02-13 14:09:09s-a pierdut demult "Iubirea Divina" ...draga........................ Florderosa.....nu IUBIREA DIVINA..........sa pierdut ......ci noi am pierdut notiunea de a mai iubi.......cum ne iubeste DUMNEZEU..........de fapt nu numai ca am pierdut......dar nici nu vrem sa o regasim..........de aceea egoismul si a facut loc in inimile noastre.....
|
||
|
gratuit89 Postat pe 23 Februarie 2009 01:41 |
||
De la: , la data 2008-11-24 12:13:44 Credeti ca este posibil ca sa nu putem aspira la imparatia cerurilor, cand Dumnezeu este dragoste, ºi prima poruncã datã de Dumnezeu este sã “iubeºti pe Dumnezeu cu toatã inima ta, cu tot sufletul tãu ºi cu toatã mintea”, ºi a doua: “Iubeºte pe aproapele tãu ca pe tine însuþi”. Cine va îndeplini aceste douã porunci, pe care se bazeazã Legea Nouã, acela va intra în locaºul raiului. Dacã noi, oamenii, nu avem dragoste - nu avem viaþã. Dacã nu avem dragoste, nu vom putea intra în Împãrãþia Cerurilor uite eu consider ca atunci cand ai dragoste adevarata fata de Dumnezeu si de semeni asa cum te iubesti pe tine insuti atunci cu siguranta vei intra in imparatia cerurilor,si stii de ce? pt k atunci cand iubesti pe cineva adik ai dragoste doresti sa cunostii si vrei comunicare si atunci ca sa comunici cu Dumnezeu te rogi si citesti biblia k sa-l intelegi!!!!! aici primele 4porunci cuprind ralatia intre om si Dumnezeu: 1SA IUBESTI PE DOMNUL DUMNEZEUL TAU CU TOATA INIMA TA SI CU TOT SUFLETUL TAU. 2SA NU-TI FACI CHIP CIOPLIT. 3SA NU IEI IN DESERT NUMELE DOMNULUI. 4ADUTI AMINTE DE ZIUA DE ODIHNA CA S-O SFINTESTI. apoi dak iti iubesti aproapele ca pe tine insuti atunci indeplinesti cele 6 porunci care cuprinde legea cu privire la trairea pe pamantul asta intre semenii nostri adik : 5CINSTESTE PE TATAL TAU SI PE MAMA TA. 6SA NU UCIZI. 7SA NU PREACURVESTI. 8SA NU FURI. 9SA NU MARTURISESTI STRAMB. 10SA NU POFTESTI. DECI EU CRED K DAK IMPLINESTI CE AI ZIS VEI VEDEA IMPARATIA CERURILOR. |
||
|
ioanageorgiuADY Postat pe 23 Martie 2009 11:43 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| fosta iubita | 34 | De la: luyyzz 1 Iunie 2009 18:04 |
| hy | 1 | De la: iulia_feelings 14 Noiembrie 2009 22:52 |
| Nunta | 4 | De la: Nicoleta_Nico_2 25 August 2012 00:46 |
|
|
||
| Suplimente nutritive pentru sportivi | 1 | De la: kudika085240 21 Noiembrie 2009 16:55 |
| a | 5 | De la: Larisa25101996 26 Aprilie 2010 18:57 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.