Setari Cookie-uri

viata dupa casatorie

Dupa 8 ani de maritis si un copilas de 3, nu mai pot nici cu ordinu' procuraturii sa ma mai apropii de sotul meu ca sa ne iubim. Si culmea e ca ne iubim!
Parca ne e teama sa ne re-apropiem, ramanem la cate una mica (foarte intensa de altfel), dar cand e vorba de nopti de dragoste, le evitam inconstient. Ati trecut si voi prin asa ceva? Cum ati depasit momentul?
Cam asa ajungem dupa fiecare incercare de apropiere mai profunda, ca si cum tot timpul celalalt e de vina! Ce sa facem?
La mine problema cred ca e ca nu mai sunt indragostita de el. Poate ca si el simte la fel...
Cum as putea aborda problema incat sa refacem intimitatea?
andreeapnt
Postat pe 24 Noiembrie 2008 14:36
Doar crezi ca nu mai esti indragostita de el sau chiar nu mai esti?De cand a inceput raceala asta dintre voi?Ar trebui totusi sa te gandesti sau sa va ganditi daca va mai iubiti cu adevarat sau stati impreuna de dragul copilului si de dragul celor opt ani petrecuti.Ai spus la inceput ca va iubiti foarte mult dar,la sfarsit ai mentionat ca tu crezi ca nu mai esti indragostita de el.Sunt doua lucruri total diferite,dar trebuie analizate amndoua.
ramo77
Postat pe 24 Noiembrie 2008 14:52
dupa 8 ani de casnicie chiar te astepti sa mai fie ca la inceput?esti optimista
razz
Postat pe 25 Noiembrie 2008 14:30
n-am ajuns in stadiul ala ....nici nu sunt casatorit.

cred ca ar trebuie sa mai evadati si voi din rutina zilnica...lasa bebe-ul cu soacra sau cu mama ta si da-ti o fuga la munte undeva unde sa fiti doar voi 2 si sa va bucurati unul de altul sa nu va ganditi ca aveti de facut nu stiu ce treaba cand va intoarceti acasa sau alte chestii de genul asta, bucurati-va de clipa aceea si atat.
anderson
Postat pe 26 Noiembrie 2008 11:57
Pai sunt atatea emisiuni pe Euforia Tv care te invata cum sa reinvii flacara pasiunii..si incercati sa comunicati mai mult. ai vb cu el despre aceasta problema? Identificand sursa, puteti gasi si o solutie. Mult succes!
Fluturas100
Postat pe 2 Decembrie 2008 18:15
Esti casatorit?
Ca tare esti tu frumusel,of...
lorredana
Postat pe 9 Ianuarie 2009 16:19
Draga mea,
imi pare rau pt tine, dar problema se afla la amnadoi. Sunt casatorita de 16 ani si pot spune ca nu a aparut aceasta problema care te framanta pe tine. Ca si alti participanti la forum cred ca primul pas ar fi sa incercati sa iesiti din rutina zilnica (un weekend la munte sau la mare nu ar strica), cumparati ceva sexi si incearca sa-ti recuceresti sotul. Un alt pas pe care trebuie sa-l faceti impreuna este sa incepeti sa va comunicati dorintele (stii tu, acelea care crezi ca nu se spun niciodata) dar care va apropie si va ajuta sa treceti peste acest hop. Nu uita sa-ti saruti sotul cand pleaca si cand vine de la servici, spune-i cat mai des ca-l iubesti, ca-l l doresti, eventual trimete-i SMS-uri fierbinti, care sa-l faca sa arda de nerabdare sa va intalniti. Dati-va intalnire in oras ca atunci cand v-ati cunoscut. Toate aceste lucruri pe care ti le spun eu le-am pus dintotdeauna in practica cu sotul meu si pot sa-ti spun ca ne iubim la fel ca la inceput cu aceasi pasiune si ardoare, desi si noi am avut necazuri in viata , desi avem o fetita de 11 ani pe care ne-am crescut-o singuri. Iti doresc bafta si astept sa-mi scri daca au dat rezultate sfaturile mele. Si nu uita fara dragoste si rabdare nu rezolvi nimic, iar eu sunt sigura ca nu ati uitata sa va iubiti ati intrat doar intr-o stare de relaxare.
barbu_valeria
Postat pe 9 Ianuarie 2009 20:32
pey da..a intervenit rutina.....obijnuinta....ideea ca esti acolo si disponibila mereu pt el.....la mn sa ajuns la divort.
butterfly_sound_of_love
Postat pe 5 Martie 2009 11:14
am citit si eu pe aici...si poate da, nu am dreptul sa spun parerea, dar femeia ideala pt barbat trebuie sa contina toate celelalte femei astfel incat sa nu aiba ce gasi la alta. trebuie sa fii uneori si putin piperata, si mai dulce si in toate felurile. si desigur felul tau de a fi sa fie de cele mai multe ori prezent. trebuie sa cunoasca mereu ceva nou si provocator, sa nu stea totul intr o monotonie. si sa ii demonstrezi ceea ce putine au: faptul k ai incredere si k nu minti. asta apreciaza multi increderea si adevarul!
anit_
Postat pe 5 Martie 2009 11:19
hmmm...poate ar ajuta un pic mai multa comunicare...sa incercati sa va redescoperiti, sa va amintiti de inceputul relatiei, sa iesiti din monotonie...faceti chestii mai variate...mai lasati copilul cu cineva, mai mergeti cate un weekend la o cabana sau ceva....acordati-va si voua timp...probabil k nu va mai fi chiar k la inceput, dar dak este iubire, atunci veti reusi sa va apropiati si sa fiti fericiti din nou......dak nu reusiti si iti dai seama k nu il mai iubesti, atunci doar d dragul copilului nu cred k e bine sa ramaneti impreuna, pt k relatia dintre voi va fi tot mai dificila, si ii va face mai mult rau decat bine...parerea mea...
sweety13
Postat pe 5 Martie 2009 11:29
De la: anit_, la data 2009-03-05 11:19:42am citit si eu pe aici...si poate da, nu am dreptul sa spun parerea, dar femeia ideala pt barbat trebuie sa contina toate celelalte femei astfel incat sa nu aiba ce gasi la alta. trebuie sa fii uneori si putin piperata, si mai dulce si in toate felurile. si desigur felul tau de a fi sa fie de cele mai multe ori prezent. trebuie sa cunoasca mereu ceva nou si provocator, sa nu stea totul intr o monotonie. si sa ii demonstrezi ceea ce putine au: faptul k ai incredere si k nu minti. asta apreciaza multi increderea si adevarul!


dc crezi k nu ai dreptul sa iti spui parerea?....
sweety13
Postat pe 5 Martie 2009 11:30
De la: anit_, la data 2009-03-05 11:19:42am citit si eu pe aici...si poate da, nu am dreptul sa spun parerea, dar femeia ideala pt barbat trebuie sa contina toate celelalte femei astfel incat sa nu aiba ce gasi la alta. trebuie sa fii uneori si putin piperata, si mai dulce si in toate felurile. si desigur felul tau de a fi sa fie de cele mai multe ori prezent. trebuie sa cunoasca mereu ceva nou si provocator, sa nu stea totul intr o monotonie. si sa ii demonstrezi ceea ce putine au: faptul k ai incredere si k nu minti. asta apreciaza multi increderea si adevarul!

Da...desi o femeie nu prea are cum ...la fel cu nici un singur barbat nu poate fi exponentul intregii lui specii...
Eu as baga vreo 5 intr-un blender...asa...fizicul de la unul, intelectul de ala altul, banii de la altul, emotionalul de la altul, simtul umorului de la altul...nici nu-mi ajung cinci.... cred ca vreo zece...si atunci mi-ar indeplini toate "cerintele"...poate...
Sunt de acord ca plictiseala "omoara" relatiile doar ca nu cred ca trebuie sa depui un efort special ca totul sa mearga bine ci ar trebui sa "mearga" cam de la sine....
ocs
Postat pe 5 Martie 2009 11:40
problema dupa casatorie este ca nu mai ai timp sa te dedici numai atentiilor, declaratiilor si alte dulcegarii. Desi luam casatoria ca pe ceva de nedistrus, relatia se schimba radical mai ales dupa ce apar copii. Eu muncesc acum la pastrarea comunicarii , ce sa mai zic de intimitate ca aproape nu exista!!
azalis
Postat pe 5 Martie 2009 11:41
dupa atatia ani de casnicie e normal sa se mai schimbe lucrurile...
_dulcik_
Postat pe 5 Martie 2009 18:12
Vad tot felul de raspunsuri aici care mai de care mai convingatoare. sa pleci la munte, sa evadezi din rutina, sa fii o combinatie de cinci tipuri de femei.... grea e viata de femeie! zau asa! tot timpul trebuie sa fii in garda, sa arati bine, sa mirosi frumos, sa fii o buna mama si sotie, sa nu te blazezi, sa nu te simti rau, sa nu fii intr-o pasa proasta ca te lasa barbatul. problema e ce fac ei sa mentina vie dorinta aceea de la inceput?! aproape nimic dar pretentii au cu carul si gasesc scuze si atunci cand te inseala. parerea mea e ca o relatie merge atunci cand asa a fost sa fie. am cunoscut femei extraordinare care indeplineau aproape tot ce isi doreau consoartele lor si tot au fost parasite si inselate si dezamagite si au marturisit ca nici macar nu aveau o viata sexuala extraordinara cu sotul dar acceptau pt ca nu doreau sa fie parasite.
Sunt cu sotul meu de 12 ani, si intradevar a intervenit rutina si la noi, avem o fetita minunat si fiecare are timp pt el sa respire. de multe ori imi doresc sa mai simt fiorii aceea de la inceput dar ma indoiesc ca o sa ii mai simt vreodata. asta e viata si e posibil sa ma insele sotul sau sa ma paraseasca in viitor dar daca o va face eu nu raman atarnata undeva in univers, debusolata, deprimata si singura....merg mai departe si daca barbatul de langa tine nu intelege ca traiul in doi e un compromis si ca trebuie sa faca si el eforturi e tare trist.
va doresc sa fiti fericite, sa cautati sa va implinit voi intai si atunci celalalt va face eforturi sa iti tina atentia treaza pt el tot timpul cat veti fi impreuna. dar nici aici nu exista siguranta absoluta..... asta e viata!
vioavram
Postat pe 7 Mai 2009 11:57
De la: vioavram, la data 2009-05-07 11:57:33Vad tot felul de raspunsuri aici care mai de care mai convingatoare. sa pleci la munte, sa evadezi din rutina, sa fii o combinatie de cinci tipuri de femei.... grea e viata de femeie! zau asa! tot timpul trebuie sa fii in garda, sa arati bine, sa mirosi frumos, sa fii o buna mama si sotie, sa nu te blazezi, sa nu te simti rau, sa nu fii intr-o pasa proasta ca te lasa barbatul. problema e ce fac ei sa mentina vie dorinta aceea de la inceput?! aproape nimic dar pretentii au cu carul si gasesc scuze si atunci cand te inseala. parerea mea e ca o relatie merge atunci cand asa a fost sa fie. am cunoscut femei extraordinare care indeplineau aproape tot ce isi doreau consoartele lor si tot au fost parasite si inselate si dezamagite si au marturisit ca nici macar nu aveau o viata sexuala extraordinara cu sotul dar acceptau pt ca nu doreau sa fie parasite.
Sunt cu sotul meu de 12 ani, si intradevar a intervenit rutina si la noi, avem o fetita minunat si fiecare are timp pt el sa respire. de multe ori imi doresc sa mai simt fiorii aceea de la inceput dar ma indoiesc ca o sa ii mai simt vreodata. asta e viata si e posibil sa ma insele sotul sau sa ma paraseasca in viitor dar daca o va face eu nu raman atarnata undeva in univers, debusolata, deprimata si singura....merg mai departe si daca barbatul de langa tine nu intelege ca traiul in doi e un compromis si ca trebuie sa faca si el eforturi e tare trist.
va doresc sa fiti fericite, sa cautati sa va implinit voi intai si atunci celalalt va face eforturi sa iti tina atentia treaza pt el tot timpul cat veti fi impreuna. dar nici aici nu exista siguranta absoluta..... asta e viata!


Bine zis!
Drept de luat in considerare.Bravo
eka
Postat pe 8 Mai 2009 13:39
De la: vioavram, la data 2009-05-07 11:57:33Vad tot felul de raspunsuri aici care mai de care mai convingatoare. sa pleci la munte, sa evadezi din rutina, sa fii o combinatie de cinci tipuri de femei.... grea e viata de femeie! zau asa! tot timpul trebuie sa fii in garda, sa arati bine, sa mirosi frumos, sa fii o buna mama si sotie, sa nu te blazezi, sa nu te simti rau, sa nu fii intr-o pasa proasta ca te lasa barbatul. problema e ce fac ei sa mentina vie dorinta aceea de la inceput?! aproape nimic dar pretentii au cu carul si gasesc scuze si atunci cand te inseala. parerea mea e ca o relatie merge atunci cand asa a fost sa fie. am cunoscut femei extraordinare care indeplineau aproape tot ce isi doreau consoartele lor si tot au fost parasite si inselate si dezamagite si au marturisit ca nici macar nu aveau o viata sexuala extraordinara cu sotul dar acceptau pt ca nu doreau sa fie parasite.
Sunt cu sotul meu de 12 ani, si intradevar a intervenit rutina si la noi, avem o fetita minunat si fiecare are timp pt el sa respire. de multe ori imi doresc sa mai simt fiorii aceea de la inceput dar ma indoiesc ca o sa ii mai simt vreodata. asta e viata si e posibil sa ma insele sotul sau sa ma paraseasca in viitor dar daca o va face eu nu raman atarnata undeva in univers, debusolata, deprimata si singura....merg mai departe si daca barbatul de langa tine nu intelege ca traiul in doi e un compromis si ca trebuie sa faca si el eforturi e tare trist.
va doresc sa fiti fericite, sa cautati sa va implinit voi intai si atunci celalalt va face eforturi sa iti tina atentia treaza pt el tot timpul cat veti fi impreuna. dar nici aici nu exista siguranta absoluta..... asta e viata!


Probabil o parere foarte realista,dar cam trista! Sper sa nu fiu nevoita sa trec prin asa ceva.Te apreciez oricum pentru ca pari o femeie puternica!
Amora
Postat pe 9 Mai 2009 20:17
draga da esti aproape ferm convisa ca sotul tau te inseala si te v-a parasi. nu cumva asta iti doresti tu?
ai incercat macar sa misti un deget pt ca sa reaprinzi acei fiori? sunt 12 ani dupa cum zici poate te-ai plictisit de el si vrei ceva nou sau poate ai gasit ceva dar ti-e frica sa nu afle sotul sau poate totul se intampla in mintea ta. problema e ca in multe cupluri nu se comunica de loc si multe femei in ziua de azi au niste standarde foarte ridicate referitor la comportamentul sotilor fata de ele copiate din nu stiu ce filme sau reviste. poate totusi sotul tau nu are nici un gand sa te insele sau sa te paraseasaca dar cred ca nu mai indeplineste conditiile de standard pe care le ai tu fata de un barbat care consideri ca ar trebui sa stea langa tine. esti egoista imi pare rau sa ti spun asta.
gabi318
Postat pe 22 Iulie 2009 09:56
Probabil ca sunt egoista....nu neg, dar daca nu as tine eu la mine cine ar face-o? Stiu ca toata lumea considera ca e normal ca o femeie sa faca sacrificii, sa renunte la sine pentru altii. Nu se merita, pentru ca nimeni nu va veni sa iti multumeasca pentru ce ai facut , din contra o considera o datorie din partea ta. E bine sa fii egoista si sa te protejezi. Am realizat ca toate sacrificiile pe care le-a facut mama mea, sau uite, eu, de exemplu, am incercat sa tin la casnicia mea, sa o fac sa mearga, dar niciodata nu a fost de ajuns, intotdeauna sotul meu vroia mai mult. am muncit de cand ma stiu, am invatat sa fac ceva cu viata mea si credeam ca munca multa si cinstita imi va aduce noroc.
dar am descoperit ca sotul meu ma minte de fiecare data cand are ocazia, ca intotdeauna da vina e mine pt tot ce i se intampla lui rau si daca am reusit sa termin o facultate si sa fac un masterat nu am avut decat reprosuri ca ma dau desteapta, ca imi doresc barbat cu studii, chiar daca am avut amandoi aceleasi sanse el a ales sa se blazeze pe cand eu am facut facultate la 26 de ani, am nascut in anul 3 de facultate, munceam intr-un restaurant noptile si ziua mergeam la cursuri, apoi dupa ce am terminat fac. mi-am luat 2 joburi pt ca era din ce in ce mai greu, iar el?! munceste sofer ii place viata asta, sta tot mai putin acasa, si nu il indupleca nici plansul meu nici cel al fiicei sale. a inceput sa imi vorbeasca urat, sa ma agreseze, chiar am pe brate urmele corectiei sale si asta pt ca m-a enervat foarte tare cand mi-a vorbit urat. Pentru ce? ?????????? Am vrut sa fiu perfecta pentru el, sa fiu desteapta, sa muncesc cot la cot cu el sa aduc bani in casa, sa fiu mama, dar sunt om si eu pana la urma, nu?
Nu cred ca merit sa ma jigneasca, sa imi vb urat! Pana acum am incercat sa fac compromisuri dar mi-e teama ca indiferent de ce fac lucrurile or sa se sfarseasca oricum prost.
Crede-ma nici una dintre cunostintele mele casatorite nu sunt fericite. Poate tu esti....inseamna ca esti norocoasa!
Azi depun actele de divort....e foarte trist dar nu sunt dispusa sa accept rice pt o casnicie de fatada. Va fi un razboi urat din care vom iesi amandoi raniti dar cel mai mult fiica noastra. Stii ce mi-a spus cand l-am rugat sa fie rezonabil si sa analizeze ceea ce face? Ca o sa ma dispere! ca sunt proasta si nu sunt buna decat sa fiu amanta. Asta in conditiile in care muncesc, inchid o afacere din cauza crizei, termin un masterat si cresc un copil. Si da, imi doresc din tot sufletul sa fiu mai egoista decat sunt!
vioavram
Postat pe 22 Iulie 2009 19:16
Si apropo, barbatii au la fel standarde, si au in cap o tipologie feminina copiata din prezentarile de moda cu manechine lesinate de foame dar care sa fie bune la pat si sa se comporte ca niste vedete porno. Cred ca tie iti plac femeile dolofane si care stau la cratita, le miroase parul a mancare si au pe bluza urmele pranzului copilului. esti special!
vioavram
Postat pe 22 Iulie 2009 19:21
imi pare rau ca divortezi dar vezi tu ...... egoismul pe care il detii si declari raspicat ca vrei sa fie si mai puternic, gandul ca si barbatii au standarde la femei si inca ce standarde ai enumerat,te-au facut sa ajungi unde esti acum.si mai ales faptul ca iei drep exemplu nefericirea celor din jurul tau. de ce vrei sa fii si tu la fel? ar mai fi multe de spus dar nu iti cunosc problema indeajuns si cred ca nu este nici treaba mea sa imi dau cu parerea in viata altora. dar totusi cand tratezi o persoana cu egoism nu prea iese bine. chestia amuzanta este ca si sotul meu este sofer si recunosc ca imi este cam greu ca trebuie sa plece mai tot timpul dar are un motiv destul de bun ,am incredere in el,si sunt constienta ca ar putea sa faca ceva cat este plecat dar totusi incerc sa imi pastrez increderea, si nu il condamn dac admira o femeie frumoasa oricare ar fi ea pentru ca hai sa fim sincere ...... si noi fetele admiram mai in secret sau nu barbati frumosi multe nu vrem sa recunoastem asta. si poate gandurile trec mai departe de stadiul de admiratie... eu ii accept lururi de genu si defecte pentru ca nimeni nu e perfect el la fel si mie ne respectam reciproc si cand avem vreo nelamurire discutam foarte calm si suntem sinceri unul cu celalalt. nu mie rusine sa-i spun ca aseara cand el era plecat am vazut un tip misto pe strada sau la tv si am avut cine stie ce nevoi pe care mi le-am satisfacut singura ,pentru ca stiu canu se supara si poate chiar il infierbanta si uite asa relatia noastra merge. si merge destul de bine
gabi318
Postat pe 24 Iulie 2009 08:56
daca iubire nu mai exista..........adio apropiere...de ce nu vb..vedeti ce se intimpla..care este cauza...ce vrei tu..ce vrea el...
cristiana_cris
Postat pe 24 Iulie 2009 12:16
dupa 8 ani de casnicie chiar te astepti sa mai fie ca la inceput?esti optimista ..razz..
...........te contrazic..............da poate sa fie ca la inceput..............
....eu sunt de 6 ani si ne iubim ca in prima zi....iti vine sa crezi ca stam bot in bot si ne alintam mereu?...nu exista zi de la dumnezeu sa nu ne iubim....si in orice situatie buna grea suntem unul linga altul... ...............casnicia daca sti sa o pastrezi poate sa fie frumoasa pina la 90 ani
..................fosta mea sefa 68 ani si acum merge cu sotul de mina pe strada si se alinta....acum vezi tu...depinde si de fiecare om...cum isi formeaza o relatie....si cit de comunicativa este
cristiana_cris
Postat pe 24 Iulie 2009 12:21
bine cris... multi inainte......sunt de acord cu tine ....si eu am o poveste la fel ...ne iubimca in prima zi
pamela_1
Postat pe 24 Iulie 2009 15:23

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
nimeni de nicaieri 55 De la: scorpio67 9 Octombrie 2009 18:29
escrocheria sentimentala 68 De la: liliana04 23 Noiembrie 2010 04:24
OARE SE POATE? 11 De la: simonycik 15 Septembrie 2009 11:16
HBV- relatie/casatorie 1 De la: HBV123 27 Aprilie 2015 15:03
Apocalipsa de la 22.57 135 De la: Josephine Rose 25 Martie 2009 11:13