Setari Cookie-uri

virgina, singura

Draga mea, nu dramatiza!
Eu am 20 de ani si am avut pana acum 2 relatii, niciuna serioasa....despre sex nu mai zic nimic..(lipsa)..
Doar ca la mine nu exista week-end in care sa nu ies undeva...ca ies cu prietenii la o bere, cu prietena cea mai buna la un film sau la shopping, cu catelul in parc sau cu nepotica mea la locul de joaca, tot ies undeva!Nu te izola, nu te panica! Incearca sa fii mai sociabila, iesi in lume, fa-ti prieteni, distreaza-te!! Vorba aia" nu stii de unde sare iepurele!
Fa ceva sa iesi din depresia asta: practica un sport, un curs, implica-te intr-o campanie, nu stiu....mergi la psiholog daca nu reusesti singura, iti va fi cu siguranta de folos!
Si daca simti nevoia sa vb cu cineva, id-ul meu este evil_ramo....pupici
ramo_88
Postat pe 9 Decembrie 2008 14:58
De la: dummygirl, la data 2008-11-29 14:32:12Buna tuturor! in primul rand, nu stiu daca am ales cea mai buna rubrica in care sa postez (desi subiectul meu se leaga si de sex, mai precis de lipsa lui:)). daca am gresit rubrica, imi cer scuze de pe-acum.

Problema mea e ca ma apropiu cu pasi rapizi de frumoasa varsta de ....24 de ani, si de cand ma stiu sunt tot singura. Cu adevarat grav e faptul ca, in afara de flirturile nevinovate de la inceputul adolescentei, in ultimii 7-8 ani a fost un fel des(h)ert sentimental, n-am avut parte nici macar de un sarut. cred ca pot numara pe degetele de la o mana toate intalnirile la care am fost vreodata.

acum sunt intr-o situatie tare neplacuta:facultatea terminata , serviciu, toate (fostele) amice au pe cineva, locuiesc cu prietenii/logodnicii lor. eu m-am izolat, am devenit asociala -tot timpul am fost mai timida-, stau singura week-end de week-end si seara dupa ce vin de la job, si parca nici vointa sa schimb ceva n-o am.

m-am convins in ultimul an ca n-am niciun rost, ca va fi foarte greu sa ma iubeasca cineva. si aproape imposibil ca un barbat normal sa fie interesat de o relatie cu mine, mai ales ca nu arat extraordinar, din pdv fizic, iar abilitatile mele sociale sunt departe de ce se astepata de la o femeie de 24 de ani.

nu stiu daca ma puteti ajuta cu vreun sfat -poate ati trecut voi sau cineva apropiat printr-o perioada asemanatoare si ati reusit sa scapati 'teferi'; in orice caz, merci daca ati avut rabdarea sa cititi pana la sfarsit mesajul meu luuung :)
Dar tu vrei sa iesi dinstarea asta?Ti-ai indepartat toate prietenele,stai in vasa virgina.O sa innebunesti.....ce psiholog,iti spun eu ca aceleasi lucruri ti le-ar zice si el:uita-te in oglinda,aranjeaza-te frumos,schimba-ti stilul de imbracaminte,agata-te de o prietena mai sociabila si mergi cu ea sa cunosti oameni.Eu ma plangeam de problema asta la 17 ani cand toate prietenele mele erau cu iubitii la distractii,numai eu in casa...(pe vremea aceea,adica acum vreo 10 ani,fetele din grupul meu nu mai erau virgine de la varsta de 14-15 ani si ma marginalizau ca nu eram ca ele,pana cand am luat atitudine).Si nu mai zic,ai atatea sanse sa cunosti priºetene din bucuresti pe forum....nu da cu piciorul.İeºi si cunoaste lumea(chiar daca nu-ti place de unul altul,o sa vina si vremea cand va aparea cineva pe placul tau).Ca doar nu o sa ramai virgina pana la adanci batranet....
Mai cunosc eu o fata care are 32 de ani si de 8 ani e singura singurica.....mi se pare tragic.Chiar asa fara sex nu stiu cum se poate pana la varsta asta...eu as innebuni.
kassandry
Postat pe 9 Decembrie 2008 15:37
Iesi in oras, fa sex mult si liber, mai incolo o sa fie prea tarziu sa mai faci ceva!
CICI72
Postat pe 9 Decembrie 2008 15:41
nici eu nu reusesc sa ma inteleg- stau singura ca o idioata si nu-mi pasa. nu vreau sa vad pe nimeni, am pierdut legatura cu toate amicele din liceu si facultate, rand pe rand.amici baieti n-am avut niciodata, deci nu e de mirare ca nu ma ok in foarte rarele momente in care exista barbati in jurul meu.

programul meu de week-end inseamna somn, filme, cumparaturi. Atat. Desi am momente in care intru in panica si realizez ca fac o mare prostie, tot nu gasesc motivatia sa ma misc.

la un psiholog as merge, dar inca n-am gasit pe nimeni care sa lucrezein week-end :) chiar nu stiu pt ce traiesc, in momentul asta.
dummygirl
Postat pe 9 Decembrie 2008 22:37
E un cerc vicios, stii...
Am o prietena draga, care e la fel ca tine. Doar ca ea pretinde ca e ok cu asta...
Pe de alta parte, ea a fost cea care a facut sa se "intample" prietenia asta a noastra. Adica ea a.. inceput-o... Nu mai stiu cum. E irlandeza, ne-am intalnit la Lima, la cursul de spaniola... Ma rog, poveste incurcata si irelevanta pentru topic. Ideea e ca ea a fost cea care m-a sunat la inceput sa iesim... odata ce am cunoscut-o mi-am dat seama ca e o tipa deosebita, un fin simt al umorului, simt artistic... Acum ea e in Barcelona, deja plimbarile naostre lungi, "bithcing everybody" (ea) "abusind waiters" (eu), cu opriri la cafenele si la malluri sunt doar amintire, si ea nu are alta prietena... Pacat. Mi-e dor de ea...

Si concluzia e... Despre iubit nu am cum sa te sfatuiesc, asta se intampla pur si simplu... dar pentru socializare... poate n-ar fi rau sa incerci tu sa suni lumea... cei cu care simti ca ai afinitati... In fond, ce ai de pierdut?
Dor_a
Postat pe 10 Decembrie 2008 15:25
De la: Cruella_de_vil, la data 2008-11-30 08:49:591- Nici nu-i indicat sa arati extraordinar, femeile de felul asta ii sperie pe barbati.
2- Nu cred ca ai nevoie de un psiholog, trebuie doar sa iesi, sa le dai oamenilor posibilitatea sa te vada, sa te auda ... sa stie ca existi.
3- Stiu, barbatii buni sunt greu de gasit (dar oare, chiar ne plac "baietii buni" ?! )
4- Iti doresc multa bafta ... si TONE de iubire!


asta este si parerea mea
cu exceptia ca femeile care arata extraordinar, nu ii sperie pe barbati

in plus, este bine ca tu constientizezi ca nu este Ok cum faci tu

nu ai nevoie de psiholog
ai nevoie doar de putina incredere in tine
ai zis ca esti timida
de obicei oamenii timizi isi ascund timiditatea in spatele unor gesturi sau acte de bravura
ca si cum ar avea tot timpul ceva de demonstrat
la un moment dat cu siguranta vei fi remarcata

schimbati look-ul un pic ( tu singura ai zis ca nu arati bine )
in loc sa dai banii la psiholog, mai bine ii dai la un estetician
si rezolvi 2 lucruri o data ( astia au program si in weekend )
iesi mai mult in oras
este iarna, mergi la patinaj, este multa lume, poti relationa acolo

nu stiu , sunt multe chestii pe care le poti face

bafta si spunene ca te-ai schimbat
_fantoma_
Postat pe 10 Decembrie 2008 16:13
Nu cred ca e usoara situatia prin care treci tu, insa modul cel mai sigur de a iesi din ea este socializarea. Stiu ca asta este extrem de greu pentru cineva timid, dar trebuie sa-ti faci curaj. Sunt sigura ca intr-un fel sau altul poti lua legatuta cu fostii colegi din liceu si facultate. Ei te pot ajuta sa-ti faci alti proeteni, si asa mai departe. Tot cunoscand oameni, vei gasi la un moment dat si un baiat. Asta e teoria. Iti urez mult succes cu punerea ei in practica.CURAAAJ!!!!
beyonce_indragostita
Postat pe 14 Decembrie 2008 21:19
stiu ca aveti dreptate, ca nu exista 100 de solutii...dar daca pana la varsta asta am fost o fiinta ridicola, cu care nu vrea sa aiba aproape nimeni de-aface, nu pot nici macar sa visez ca ma voi schimba vreodata. nu mai sunt un copil, nici macar adolescenta nu mai sunt.
stiu ca totul depinde de mine, ca ma vait degeaba si ca nimeni nu ma poate ajuta, dar chiar nu-mi dau seama de ce exist, n-am niciun rost. serios vorbind, daca maine as disparea, nu mi-ar simti nimeni lipsa (in afara de parinti, evident). nu-mi vine sa cred in ce stare am ajuns :(
dummygirl
Postat pe 14 Decembrie 2008 22:19
De ce nu folosesti internetul ca un mijloc de comunicare? Intra pe un chat, intalneste oameni noi .. ehehei, acum ceva timp aveam in fiecare seara o intalnire cu cate un tip nou - dar n-am tinut-o asa decat o luna, era epuizant.

Inteleg prin ce treci, ii zice depresie si am observat ca apare mai ales dupa ce tineri termina scoala - e mai mult decat sexul, e chestie de dezorientare. O sa dureze ceva pana te recalibrezi, la mine a tinut cam 9 luni, dar eu nu am apelat la nimeni, am stat doar eu cu mine pana cand m-am redresat. Si iti mai pot garanta ceva - dupa ce treci prin asta o sa fii foarte puternica si nu o sa mai cazi in asa ceva niciodata!
Kathara
Postat pe 14 Decembrie 2008 22:37
eu pot spune ca te inteleg pt ca si eu trec prin aceasi criza momentan si mi-e al draqului de greu fara prieteni. imi pare rau ca pt tine.incearca sa iti faci prieteni. nu o sa vina mosu la tine cu sacu plin de oameni pe post de prieteni. de asta trebuie sa te ocupi singura. mult succes
bangla_soul
Postat pe 14 Decembrie 2008 23:40
ca cateva luni inainte sa-l intalnesc pe viitorul meu sot,stateam in casa,cand toate prietenele mele aveau dejka logodnic.İntamplarea a facut sa mi se propuna de catre o prietena din Bucuresti sa vin sa lucrez langa ea,am hotarat in 2 zile sa-mi fac bagajul si sa ma pornesc spre capitala impotriva dorintei parintilor,a fost o decizie spontana,pan acum nu regret nimic.Am un sot iubitor si un copil, dar adevaruºl ca la capitolul prieteni stau prost....si eu sunt cam singurica.Dar m-am obisnuit...
kassandry
Postat pe 15 Decembrie 2008 00:19
De la: dummygirl, la data 2008-12-14 22:19:05stiu ca aveti dreptate, ca nu exista 100 de solutii...dar daca pana la varsta asta am fost o fiinta ridicola, cu care nu vrea sa aiba aproape nimeni de-aface, nu pot nici macar sa visez ca ma voi schimba vreodata. nu mai sunt un copil, nici macar adolescenta nu mai sunt.
stiu ca totul depinde de mine, ca ma vait degeaba si ca nimeni nu ma poate ajuta, dar chiar nu-mi dau seama de ce exist, n-am niciun rost. serios vorbind, daca maine as disparea, nu mi-ar simti nimeni lipsa (in afara de parinti, evident). nu-mi vine sa cred in ce stare am ajuns :(


ETE FLEOSHC!
Cum adica "fiinta ridicola"?? Ia uite la ea!
Si - desi nu-ti dai seama - cativa prieteni tot ai: pe noi
Ai vazut? Nici nu a fost asa greu!
Kathara are si ea dreptate. Ai putea sa iti faci un cont pe unul din miile de site-uri de dating, de exemplu.
Bine-nteles, ca si in viata de toate zilele, si acolo inteligenta e dispusa in piramida si o sa primesti cam trei mii de mesaje de la... provocati mintal ( mentally challenged, de! ) pana o sa gasesti ceva sa merite deranjul. Si chiar din cei care merita deranjul tre' sa ai in vedere o chestie. O chestie pe care un amic de-al meu mi-a spus-o (un barbat, deci!): Pe site-urile astea, femeile cauta o relatie. Barbatii - sex. Si ce daca? Pana la urma nimeni nu asteapta sex la prima intalnire... Intre timp, tu poti avea cam 500 de "prime intalniri". Poate o sa gasesti pe cineva care sa merite, poate nu... dar cel putin n-o sa mai stai in casa incontinuu.
Si nu uita! Femeile cauta relatii, barbatii -sex. Daca retii aspectul asta, totul o sa fie bine.
Dor_a
Postat pe 15 Decembrie 2008 09:32
De la: Dor_a, la data 2008-12-15 09:32:17Si nu uita! Femeile cauta relatii, barbatii -sex. Daca retii aspectul asta, totul o sa fie bine.


Eu cred ca femeile vor sex al dracului de mult! Cel putin eu vreau!
beyonce_indragostita
Postat pe 15 Decembrie 2008 12:45
De la: wolfy, la data 2008-12-15 12:45:12
De la: Dor_a, la data 2008-12-15 09:32:17Si nu uita! Femeile cauta relatii, barbatii -sex. Daca retii aspectul asta, totul o sa fie bine.


Eu cred ca femeile vor sex al dracului de mult! Cel putin eu vreau!


Eu nu zic ca-i ceva rau, Doamne fereste, Wolfy! Ceea ce voiam sa zic e sa nu se piarda din vedere aspectul respectiv, sa se faca "pasiuni mortale"
Sa se tina totul la acelasi nivel, sa nu se dea in drama. Atat
Altfel exista riscul de a deveni femeia-crampon.
Dor_a
Postat pe 15 Decembrie 2008 12:51
De la: wolfy, la data 2008-12-15 12:45:12
De la: Dor_a, la data 2008-12-15 09:32:17Si nu uita! Femeile cauta relatii, barbatii -sex. Daca retii aspectul asta, totul o sa fie bine.


Eu cred ca femeile vor sex al dracului de mult! Cel putin eu vreau!
Si femeile si barbatii vor sex,ce mai.Ca eu cred ca o femeie,la prima intalnire cu un barbat,tot la sex se gandeste.Se gandeste:oare asta cum e,e bun oare?Cel putin eu asa ma gandesc(ma rog,nu ma mai gandesc pentru ca sunt maritata si fidela sotului)....
Doar ca femeia nu vrea doar o aventura,vrea romantisme,relatie cu un singur barbat.Barbatul- fericit sa vrajeasca cat mai multe femei.Dar sa nu uitam ca nu toata lumea e la fel.Exista si barbati care dorescc stabilitate,eu nu-i bag pe toti in aceeasi oala.asa cum exista si atatea femei aventuriere.
Nu mai speriati atat fata zicandu-i ca barbatii nu vor decat sex.o descurajati.Trebuie sa fie doar putin atenta daca se va gandi sa iasa cu un baiat.
kassandry
Postat pe 15 Decembrie 2008 13:02
Cred ca pentru femeie e foarte importanta starea ei de spirit in momentul respectiv - cateodata vreau doar sex, altadata ma intereseaza o relatie.

Si clar, la prima intalnire, hotarasc daca m-as culca cu el sau nu.
Kathara
Postat pe 15 Decembrie 2008 13:14
Mai copii, nu ma mai pocniti din toate partile acum.
Eu vorbeam despre relatiile care se pot "construi" pe net. Ca - in cea mai mare parte - barbatii vor sex (chestie declarata de catre un barbat).
Si daca fetele o dau in diverse (genul "te iubesc, sa moara mama" - glumesc, glumesc! Dar cred ca ati inteles ce vreau sa spun) risca - in loc sa rezolve problema depresiei din cauza singuratatii - sa se confrunte cu probleme si mai mari.
Deci: draga mea Dummy, si nu uita, noi aici suntem.
Dor_a
Postat pe 15 Decembrie 2008 13:15
De la: Dor_a, la data 2008-12-15 12:51:51Eu nu zic ca-i ceva rau, Doamne fereste, Wolfy! Ceea ce voiam sa zic e sa nu se piarda din vedere aspectul respectiv, sa se faca "pasiuni mortale"
Sa se tina totul la acelasi nivel, sa nu se dea in drama. Atat
Altfel exista riscul de a deveni femeia-crampon.


Da, foarte corect ce spui.

[quote name='sandra26' date='2008-12-15 13:02:09'Ca eu cred ca o femeie,la prima intalnire cu un barbat,tot la sex se gandeste.Se
gandeste:oare asta cum e,e bun oare?Cel putin eu asa ma gandesc[/quote]


Sandra, si eu tot la fel ma gandesc: o fi sau n-o fi asta bun de ceva? Bineintelesc ac daca ajung la concluzia nu nu e bun de nimic, ii dau papucii imediat.
beyonce_indragostita
Postat pe 15 Decembrie 2008 13:20
De la: sandra26, la data 2008-12-15 13:02:09 Nu mai speriati atat fata zicandu-i ca barbatii nu vor decat sex.o descurajati.Trebuie sa fie doar putin atenta daca se va gandi sa iasa cu un baiat.


Si asta mi se pare o observatie foarte corecta. De exemplu mie mama mi-a spus tot timpul ca barbatii sunt niste nenorociti, ca nu vor altceva decat sex, ca in cazul unui divort isi parasesc nu numai nevasta ci si copilul, si asa mai departe. Si acum se mira ca nici nu vreau sa aud de casatorie.

Eu cred ca toti suntem oameni si vrem acelasi lucru: si femeile si barbatii vor sex, iar la un moment dat in viata lor vor stabilitate. Insa educatia defectuoasa pe care o primim acasa si mentalitatea romaneasca ne invata sa credem altceva: barbatii vor sex, femeile stabilitate. Barbatii inseala, femeile nu. In rest completati voi....
beyonce_indragostita
Postat pe 15 Decembrie 2008 13:30
Io va bat! Ia uite la ele!

Cum sa o sperii, mai oameni buni? Eu ii zic sa fie doar pregatita. Daca se inscrie pe un site de dating sa isi ia timp, sa isi pregateasca 352 de "prime intalniri", daca nu i se pare ceva in ordine, sa nu se cramponeze, sa-si ofere si alte ocazii. Si sa nu fie dezamagita daca nu iese "din prima". Pentru ca lucrurile in general nu ies din prima.
Sa nu-si uite prioritatile, adica.
(de ce n-au astia si fetzisoare cu d-aia de scot limba ca un cot de limba v-as scoate acum )
Dor_a
Postat pe 15 Decembrie 2008 13:40
Eu inainte,cand ma intalneam cu unul ma gandeam:oare m-as vedea eu cu asta in pat?

Aveam la facultate unul in grupa care era foarte citit.Dar inchis in el,se vedea ca nu are experienta cu fetele(cred ca nici nu avusese vreodata vreo prietena).Ei,faptul ca era slabut,avea o voce mult prea subtire,nu avea lipici la fete.si nici eu nu m-as fi combibat cu el,cu toata desteptaciunea lui.Primul test e patul.Apoi ne gandim la ce defecte sau calitati are un barbat.

Eu nu regret nici o relatie pe care am avut-o pana acum,buna sau rea.Cert e ca m-am indragostit mereu de barbati frumosi,sexul mi se parea pe primul plan.Ca nu-mi imaginam eu la vremea aceea sa raman toata viata cu respectivul...daca aveam sex(dragoste) era bine.
Si cu cat ai mai multa incredere in tine ca fata,consider ca nu te poate afecta atata de tare un esec in dragoste pentru ca ai curajul sa cunosti alt barbat.Dar daca femeia e complexata,de aici si sentimentul de teama,de neincredere in propia persoana,teama ca nu mai gasesti alt barbat care sa se uite la tine.
kassandry
Postat pe 15 Decembrie 2008 17:11
Offf...nu reusesc sa trimit mesaje!!!!Sa mai imcerc cu asta...

Bineinteles ca exista si barbati care doresc o relatie serioasa.Si sunt ferm convinsa ca exista si barbati fideli.Nu m-as fi casatorit niciodata cu un barbat care umbla dupa aventuri,din puncul asta de vedere,pana acum am avut liniste in casa si doresc asta tuturor. E adevarat,conceptia romanilor este ca barbatul inseala cel putin(c asa e barbatul,iata o explicatie ) si ca femeia trebuie sa-l astepte,ca tot la ea se intoarce(ei boc....n-am acceptat niciodata gandirea asta). Sotul meu nu bea.Am venit cu el in Romania.Am auzit din jur remarcdi precum:cum nu bea?Dar nu-i barbat daca nu bea un paharel.....Si eu stiu ce inseamna paharelul ala la barbatii din zona de unde vin eu(İasi).E ditamai litrul de votka. Dummy:incearaca sa-ti faci relatii pe internet.Multi si-au gasit fericirea in felul acesta.Si mai mult curaj,cu cat ai mai mult incredere in tine cu atat vei avea mai mult succes....Nu te subaaprecia,rautatile oamenilor te doboara.Fii nesimtita,ce daca zice cineva ceva urat de tine....da-l incolo ca nu e mai presus de tine.
kassandry
Postat pe 15 Decembrie 2008 17:30
De la: sandra26, la data 2008-12-15 17:11:08Eu inainte,cand ma intalneam cu unul ma gandeam:oare m-as vedea eu cu asta in pat?

Ca nu-mi imaginam eu la vremea aceea sa raman toata viata cu respectivul...daca aveam sex(dragoste) era bine.


De la: sandra26, la data 2008-12-15 17:30:42Bineinteles ca exista si barbati care doresc o relatie serioasa.Si sunt ferm convinsa ca exista si barbati fideli.Nu m-as fi casatorit niciodata cu un barbat care umbla dupa aventuri,din puncul asta de vedere,pana acum am avut liniste in casa si doresc asta tuturor. E adevarat,conceptia romanilor este ca barbatul inseala cel putin(c asa e barbatul,iata o explicatie ) si ca femeia trebuie sa-l astepte,ca tot la ea se intoarce(ei boc....N-AM ACCEPTATA NICIODATA GANDIREA ASTA)


Iata o femeie care gandeste pe placul meu. Bravo Sandra!
beyonce_indragostita
Postat pe 15 Decembrie 2008 19:13
Ce e al tau, e pus deoparte si frumos impachetat. Nu ti pierde optimismul!
Dara
Postat pe 17 Decembrie 2008 20:09
De la: Dara, la data 2008-12-17 20:09:03Ce e al tau, e pus deoparte si frumos impachetat. Nu ti pierde optimismul!


Da, de-aia cunosc eu atatea fete batrane! Daca vrei sa ai, trebuie sa fii activa in privinta asta, para malaiata nu mai pica de mult!
Kathara
Postat pe 17 Decembrie 2008 20:11
Idee e ca doar gandul ca esti virgina te sperie......i-ati inima in dinti si cand dai de un tip ....fa-o cu el, faza ca prima oara conteaza cred ca a disparut......dupa ce iti vei pierde virginitatea o sa fie mult mai bine ..nu mai pune atata pret
Adam2008
Postat pe 17 Decembrie 2008 20:47
De la: Adam2008, la data 2008-12-17 20:47:34Idee e ca doar gandul ca esti virgina te sperie......i-ati inima in dinti si cand dai de un tip ....fa-o cu el, faza ca prima oara conteaza cred ca a disparut......dupa ce iti vei pierde virginitatea o sa fie mult mai bine ..nu mai pune atata pret


eu una n as fi atata de sigura / si convinsa k asta ar rezolva 50% din prob ei..
alina_luminita
Postat pe 18 Decembrie 2008 00:25
De la: Adam2008, la data 2008-12-17 20:47:34Idee e ca doar gandul ca esti virgina te sperie......i-ati inima in dinti si cand dai de un tip ....fa-o cu el, faza ca prima oara conteaza cred ca a disparut......dupa ce iti vei pierde virginitatea o sa fie mult mai bine ..nu mai pune atata pret


????
Adica sa "scape de himen" asa, pe unde o fi... Poate la un colt de strada. Si dupa, gata! S-a rezolvat problema! Ma rog, daca zici tu! (nu are rost sa comentez, sunt momente cand nu merita deranjul. Asta e unul din ele).
Eu zic sa te duci sa "consiliezi" pe un forum de barbati, acolo poate ar avea vreun sens ce spui tu...
Dor_a
Postat pe 18 Decembrie 2008 10:56
Buna Dummigirl, te inteleg perfect si stiu situatia prin care treci. Si eu am avut momente in care nu am stiut pentru ce sa mai lupt in viata, am simtit ca nu am un rost, dar din fericire NU ESTE ASA! Cu totii avem un rost bine definit in lumea asta.
Chiar am o prietena foarte buna care a fost in aceeasi situatie ca si tine: nu si-a gasit un iubit stabil pana la varsta de 22 de ani, era bineinteles virgina, acum insa situatia s-a schimbat, a gasit persoana potrivita, sunt de 2 ani impreuna. De curand chiar s-a mutat la el acasa si sunt sigura ca o sa se casatoareasca chiar anul viitor (deci inaintea mea)
Fii sigura ca o sa gasesti persoana potrivita mai devreme sau mai tarziu. Chiar ar trebui sa fii pregatita pentru ca, cine stie, poate o sa-l intalnesti chiar maine. Sfatul meu este sa fii mereu deschisa si zambitoare cu cei din jur. Un zambet poate face minuni. Un necunoscut caruia (poti experimenta asta) ii zambesti din senin o sa se uite buimacit la tine daca i-ai zambit lui sau altcuiva. Poate o sa se uite chiar daca mai este cineva in jur. In felul acesta simplu poti incepe o discutie cu un necunoscut. Functioneaza.
Am vazut ca esti din Bucuresti? sau ma insel? Si eu sunt in Bucuresti. Daca vrei sa vorbim pe mess, adresa mea este: eirene_danila@yahoo.com.
Poate o sa ne cunoastem odata... Pana atunci si incearca sa adopti o gandire mai pozitiva.
v_venus
Postat pe 18 Decembrie 2008 18:31
De ce asociem noi tot timpul dragostea cu sexul?...nu vi s-a intamplat oare fetelor, sa aveti o parte de o dragoste tulburatoare chiar si fara sex?...eu personal, mi-am inceput viata sexuala cu un baiat pe care l-am iubit...dar l-am iubit eu si atat...dupa 5 ani...gata...am obosit sa mai iubesc pentru doi...si chiar atunci cand credeam ca nu mai pot iubi...m-am indragostit...si a fost o iubire naiva...frumoasa...cu plimbari, fluturasi in stomac si...toate cele...dar fara sex...si apoi m-am indragostit iar...si am invatat ca nu e pacat sa iti deschizi inima...si ca e normal sa iubim ...sa suferim...sa iubim iar...apropos ..acum sunt iar indragostita...de ceva timp...si sunt happy...viata sexuala vine sa completeze ceea ce este intre doua persoane...si acum uitandu-ma inapoi nu-mi pare rau ca am iubit , ba mi-ar fi parut rau daca nu as fi avut parte si de dragoste si de suferinta din dragoste! dar cateodata e bine sa nu astepti sa vina dragostea la tine...e bine sa mai deschizi ochii in jur...si inca o chestie pe care am invatat-o eu pe pielea mea...DACA TU NU TE IUBESTI PE TINE....NIMENI NU OSA TE POATA IUBI SI NICI TU NU AI SA-I POTI IUBI PE ALTII! Asadar iubita, pune mana si incepe lectiile de iubire cu tine..iubeste-te pe tine!

Si noi toti te iubim si te vom iubi!
ioana_2212
Postat pe 20 Ianuarie 2009 21:25

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
intrebare intrebatoare!!!!!! 77 De la: _dulcik_ 4 Iulie 2009 10:14
sex anal 96 De la: Teodutza84 13 Ianuarie 2009 00:26
Masturbare de fata cu partenerul??? 6 De la: tania20 30 Aprilie 2010 00:52
Curiozitate personală. 6 De la: kudika_1040248 4 Februarie 2021 15:23
o intrebare???? 9 De la: yumalai 29 Octombrie 2009 17:18