Mai multe
|
908 parerea mea este ca femeia greseste atunci cand: 1.dupa ce a ramas insarcinata refuza contactul sexual din diverse motive 2.dupa ce se naste copilul, ii acapareaza toata atentia si uita un lucru esential,daca pentru ea sexul nu mai e acelasi lucru, pentru el da 3.tot timpul este obosita,o doare capul si atunci cand accepta nu se mai implica la fel de mult Stau si ma intreb eu acum,daca el a fost privat de sex atatea luni, nu se duce in alta parte?Nu e normal ca dupa ce un an nu te-ai aratat disponibila,sa nu te mai doreasca? |
||
|
Barbie30 Postat pe 5 Iulie 2010 11:30 |
||
|---|---|---|
De la: kudika223908, la data 2010-07-01 15:14:12Chiar nu vreau sa te descurajez dar si in cazul nostru a aparut o fetita tot de 3 luni credeam ca va fi minunat dar totusi ceva se intampla cu barbatii mai ales care au avut o viata de cuplu superba ca si in cazul meu timp de 14 ani. parerea mea este ca e intr-o depresie si chiar ar trebui sa mearga la un psihiatru sa ia un tratament.Adevarul ca mie cel putin mi se pare foarte foarte foarte grea trecerea de la viata care am avut-o inainte la viata de acum. daca ar fi sa dau tipul inapoi clar ca nu m-as mai gandi la copii sincer nu vreau sa te bulversez iti scriu prin ce trec eu si ceea ce simt Asa-i, iti dau dreptate bravo!In loc sa multumesti la Dumnezeu ca ti-a dat un copil sanatos, uite ce scrii! Auzi madam, tratementul ar trebui sa-i iei dumneata. Cine si-a dorit copil, el sau tu? De fapt ce mai conteaza.........dar sa-ti intre un lucru in cap, ceea ce ai scris aici, si ceea ce gandesti ( aia cu timpul inapoi) Dumnezeu o sa te taxeze, si ar fi pacat sa o faca prin acel copil sanatos. ......uite de ce regreti ca ai nascut un copil, pt. ca nu mai poti sa " chiui" noptile in pat. Doamne fereste, am ramas uimita! |
||
|
stem_29 Postat pe 6 Iulie 2010 02:05 |
||
"daca ar fi sa dau tipul inapoi clar ca nu m-as mai gandi la copii sincer nu vreau sa te bulversez iti scriu prin ce trec eu si ceea ce simt " Te-a fortat cineva sa faci copii?In viata avem intotdeauna de ales,tu nu stiu din ce motive ai ales sa faci copii,dar ar fi trebuit sa te gandesti de 1000 de ori ce implica un copil.Ai ales asa ca nu are rost sa te mai plangi si viata sexuala nu are nici o legatura chiar de ai 10 copii!
|
||
|
|
||
|
Barbie30 Postat pe 7 Iulie 2010 10:50 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| E VREO LIMITA .......PANA ITI PIERZI CONTROLUL?? | 49 | De la: m_manoka 10 Februarie 2009 14:10 |
| copatibilitate | 13 | De la: pamela_1 19 Mai 2009 15:20 |
| buna | 5 | De la: sufletsel 18 Aprilie 2010 11:19 |
|
|
||
| Relatie esuata!!! Ce mai pot face? | 9 | De la: iulia069834 12 Decembrie 2009 20:00 |
| Un weekend la Barcelona- poveste interactiva: daca participati :-) | 9 | De la: Tristan 16 Ianuarie 2010 09:55 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.