Setari Cookie-uri

fetelor am nevoie de sfaturi cum sa ii atrag atentia

acum 2 spt am "intalnit" un baiat super dragutz in club..l'am observat numai prin faptul k ma privea tare insistent am incercat sa'l observ mai bn dar nimic si totusi arata asa bn .Ieri am fost iar in club si l'am vazut se pare ca in fiecare sambata vine si l'am calcat pe picior ,mi'am cerut scuze si reactia lui a fost ceva de genu nu a spus nimic dar totusi nu mai gasesc nici o alta modalitate dar in continuare ma priveste insistent ... data viitoare o sa ma imbrac in ceva si mai hot si voi ce solutii imi dati ? prietenele m'au sfatuit sa ma dau mai mult langa el dar nu pot face asta as parea o disperata alte solutii va rog
bubbbb
Postat pe 30 Noiembrie 2008 12:08
Avand in vedere ca ti-as putea fi mama, probabil ideea mea ti s-ar parea deplasata, dar eu i-as da si fiicei mele acelasi sfat. Daca data viitoare se uita la fel de insistent la tine, abordeaza-l si intreabal care este motivul pentru care o face. Eventual poti sa o dai si pe gluma, dar pana nu-l abordezi direct, n-ai sa stii de ce o face.
Lucia1971
Postat pe 30 Noiembrie 2008 21:17
cu tot respectul,doamna lucia ca sa'l intreb dc ce face ceea ce face ar trebuie ca apropierea noastra sa fie mult prea directa avand in vedere ca trebuie sa mai tip si in urechile lui ca sa auda in club a devenit o obsesie baiatul asta pt mn nu stiu ce sa mai fac sa nu ma mai gandesc la el
bubbbb
Postat pe 30 Noiembrie 2008 21:54
Auzi draga mea, doamna e maica-mea! Eu sunt Lucia si crede-ma ca am trecut si eu prin asemenea situatii. Nu inseamna ca daca sunt maritata, nu mi se intampla uneori. Si daca devine deranjant, iau taurul de coarne si clarific situatia. Bine, daca simti atractie fata de el, poate ar fi mai bine sa mai astepti putin sa vezi ce se mai intampla. Pentru ca la un moment dat va renunta doar la fixatul cu privirea si va trece la urmatorul nivel. Poate e mai timid...
Lucia1971
Postat pe 30 Noiembrie 2008 21:59
imi cer scuze daca am jignit ceva nu am vrut decat sa arat respectul meu pentru ca sunteti mult mai priceputa ca mine, la varsta pe care o aveti si multumesc pt sfaturi credeti ca ar fi o solutie buna sa nu ma mai duc acolo in club, sa il evit ? poat nu o sa se lege nimic niciodata cred ca trebuie sa ma resemnez
bubbbb
Postat pe 30 Noiembrie 2008 22:08
Tu esti o draguta, dar honestly, nu-mi place sa mi se spuna "tanti" ca ma simt prea batrana. Zi-mi Lucia si e ok.
Din contra, daca-ti place sa mergi in clubul acela, du-te. Fixeaza-l si tu cu privirea. Vezi ce se intampla... Numai nu te resemna! Lupta pentru ceea ce-ti doresti.
Lucia1971
Postat pe 30 Noiembrie 2008 22:13
Parerea mea este ca ar fi mai bine sa o faci pe inabordabila. Nu ii sari in brate, barbatilor nu le plac femeile ce le pica usor in brate..........ele sunt judecate gresit. Incearca sa nu il bagi prea mult in seama, asta il v-a determina sa te abordeze intr-un final.
unyk_v
Postat pe 7 Aprilie 2009 00:53
Ceau!..pai ...sfatul meu este sa incerci sa intrii in vorba cu el.Cea mai simpla cale de abordare ar fi ca tu (daca vrei shi cu prietenele tale) sa incercatzi sa dansatzi pe unde danseaza shi el danseaza cum o faci de obicei mai aproape de el dar ai grija sa nu creada ca esti prea insistenta...shi asha eventual dupa aceea facetzi cunostintza si intreabal daca vine cu tine pana la bar sa va luatzi ceva de baut ...e simplu potzi sa il intrebi de exemplu:"mie mi-e cam sete ..tzie nu? vrei sa mergem sa ne luam ceva de baut?" ..deci sper ca vei tzine cont de sfatul meu asha e cel mai simplu sa te apropii de el si sa formezi o legatura cu el .Daca cummva doresti ai putea dupa cateva seri sa stai cu prietenele tale in locul in care sta shi el shi sa purtatzi diferite conversatzii....nu uita : INCEARCA SA NU PARI PREA INSISTENTA!!! BAFTA!!!
ade96lovesMJ
Postat pe 5 Iunie 2009 15:32
ceao,daca vrei un sfat si iti doresti cu adevarat ca sa ai langa tine pe baiatul care te priveste insistent doar vinerea in discoteca ....iti dau sfatul acesta ca pt sora mea,fa ceea ce iti zice inima in momentu in care il prinzi ca se uita la tine asta este lucrul cel mai natural si spontan care iti vine in momentul acela,fara rusine fa ceea ce simti pe moment.daca te duci pregatita ca si in armata s/ar putea sa pierzi prada !!!!!!lasate condusa de inima in momentul oportun.bafta

Postat pe 5 Iunie 2009 20:24
Hello! eu zic sa'l privesti la fel de insistent si sa incerci oarecum sa'l abordezi, un ex sa'i cer un foc ( o bricheta)
kudika024835
Postat pe 6 Iunie 2009 12:17
aham....buna asta cu cerutul unui foc,asta daca fumezi :D dar mai poti face ceva....lasa'i nr. tau de tel (sa specifici ca esti fata la care se tot holbeaza) pe un sevetel sub bautura lui pune'ti o prietena sa faca asta ma rog...e o varianta
inna_1688
Postat pe 6 Iunie 2009 13:00
sau poti sa scrii nr. pe ceva si sa i'l dai personal...
inna_1688
Postat pe 6 Iunie 2009 13:01
De la: unyk_v, la data 2009-04-07 00:53:00Parerea mea este ca ar fi mai bine sa o faci pe inabordabila. Nu ii sari in brate, barbatilor nu le plac femeile ce le pica usor in brate..........ele sunt judecate gresit. Incearca sa nu il bagi prea mult in seama, asta il v-a determina sa te abordeze intr-un final.

OK. cel mai bun sfat. Eu am baieti(2), stiu parerea lor vizavi de abordarea fetelor. Nu le plac cele prea indraznete, si nici cele care cad la pat.
Fetele greu abordabile sunt respectate de baieti. Baiatul tr. sa lupte sa cucereasca o fata. Si o va respecta.Vad asta de cum o prezinta fie familiei ,fie prietenilor.
Ca de ex. o data mi-a prezentat o fata, de altfel draguta(mie mi-a placut de ea), Inainte de a o aduce acasa mi a spus; ''azi iti voi prezenta o matracuca'''. Evident la-m intrebat , de ce-i spune asa?, asa o cheama?. Raspunsul lui a fost. ""am cunoscut-o la un chef si a cazut din prima la pat, ne invitind-o eu, s-a auto invitat'''.S-a intilnit de citeva ori cu ea, s-a comportat frumos, dar.....a abandonat-o fara regrete, cind si-a dat seama ca, nu mai scapa de ea. Probabil fata s-a indragostit de le, dar....., el a avut alta parere despre EA.
Asa ca, pentru distractie si sex. baetilor le plac acest gen de fete. Dar, relatia nu are nici un viitor.Asa ca, fetelor nu fiti, produs de consum pentru baetii singuri
Puteti gasi tot felul de modalitati de a iesii in evidenta, de a fi remarcate de baiatul dorit, dar, nu sariti pe EL, Chiar daca sunteti o fata cuminte, el i-si va face alta parere. Mai ales un baiat intre 25, 30 ani, Acesta se gindeste la o relatie pt. viitor.
De aceia baietii au uneori mai multe relatii adk. una de buna si una de distractie.
dorina27
Postat pe 9 Iunie 2009 09:36
De la: dorina27, la data 2009-06-09 09:36:03
De la: unyk_v, la data 2009-04-07 00:53:00Parerea mea este ca ar fi mai bine sa o faci pe inabordabila. Nu ii sari in brate, barbatilor nu le plac femeile ce le pica usor in brate..........ele sunt judecate gresit. Incearca sa nu il bagi prea mult in seama, asta il v-a determina sa te abordeze intr-un final.

OK. cel mai bun sfat. Eu am baieti(2), stiu parerea lor vizavi de abordarea fetelor. Nu le plac cele prea indraznete, si nici cele care cad la pat.
Fetele greu abordabile sunt respectate de baieti. Baiatul tr. sa lupte sa cucereasca o fata. Si o va respecta.Vad asta de cum o prezinta fie familiei ,fie prietenilor.
Ca de ex. o data mi-a prezentat o fata, de altfel draguta(mie mi-a placut de ea), Inainte de a o aduce acasa mi a spus; ''azi iti voi prezenta o matracuca'''. Evident la-m intrebat , de ce-i spune asa?, asa o cheama?. Raspunsul lui a fost. ""am cunoscut-o la un chef si a cazut din prima la pat, ne invitind-o eu, s-a auto invitat'''.S-a intilnit de citeva ori cu ea, s-a comportat frumos, dar.....a abandonat-o fara regrete, cind si-a dat seama ca, nu mai scapa de ea. Probabil fata s-a indragostit de le, dar....., el a avut alta parere despre EA.
Asa ca, pentru distractie si sex. baetilor le plac acest gen de fete. Dar, relatia nu are nici un viitor.Asa ca, fetelor nu fiti, produs de consum pentru baetii singuri
Puteti gasi tot felul de modalitati de a iesii in evidenta, de a fi remarcate de baiatul dorit, dar, nu sariti pe EL, Chiar daca sunteti o fata cuminte, el i-si va face alta parere. Mai ales un baiat intre 25, 30 ani, Acesta se gindeste la o relatie pt. viitor.
De aceia baietii au uneori mai multe relatii adk. una de buna si una de distractie.
Apropo; la club erai imbracata ca in poza de pe avatar?.......poate de aceia se uita asa insistent.
dorina27
Postat pe 9 Iunie 2009 09:45
De la: bubbbb, la data 2008-11-30 12:08:53acum 2 spt am "intalnit" un baiat super dragutz in club..l'am observat numai prin faptul k ma privea tare insistent am incercat sa'l observ mai bn dar nimic si totusi arata asa bn .Ieri am fost iar in club si l'am vazut se pare ca in fiecare sambata vine si l'am calcat pe picior ,mi'am cerut scuze si reactia lui a fost ceva de genu nu a spus nimic dar totusi nu mai gasesc nici o alta modalitate dar in continuare ma priveste insistent ... data viitoare o sa ma imbrac in ceva si mai hot si voi ce solutii imi dati ? prietenele m'au sfatuit sa ma dau mai mult langa el dar nu pot face asta as parea o disperata alte solutii va rog

Nu te mai lua dupa toate cu sfaturile tuturor!
Eu imi agat eu singura barbatii ...si te te asigur ca nu indrazneste macar unul sa gandeasca despre mine ca-s usuratica. Daca esti o lady si ai stofa de asa ceva...nu vei parea ,,zdreanta'' niciodata pentru ca te duci si il intrebi direct: Scuza-ma dar ma privesti prea intens...si de prea mult timp. Am inteles ca esti mai timid, dar poate ar trebui sa faci naibii ceva...ca incep sa-mi pierd rabdarea.

Pana la urma fata...ia-ti tu inima in dinti. E clar ca e Peste...numai astia sunt asa timizi!
Sho pe el !!!
cristinarudi
Postat pe 3 August 2009 20:09
De la: bubbbb, la data 2008-11-30 12:08:53acum 2 spt am "intalnit" un baiat super dragutz in club..l'am observat numai prin faptul k ma privea tare insistent am incercat sa'l observ mai bn dar nimic si totusi arata asa bn .Ieri am fost iar in club si l'am vazut se pare ca in fiecare sambata vine si l'am calcat pe picior ,mi'am cerut scuze si reactia lui a fost ceva de genu nu a spus nimic dar totusi nu mai gasesc nici o alta modalitate dar in continuare ma priveste insistent ... data viitoare o sa ma imbrac in ceva si mai hot si voi ce solutii imi dati ? prietenele m'au sfatuit sa ma dau mai mult langa el dar nu pot face asta as parea o disperata alte solutii va rog

Am o metoda care functioneaza si pentru cei care nu se uita insistent la mine: ma uit la ei cu sufletul, nu cu ochii....asta daca imi place cu adevarat. Lucrurile astea nu se pot disimula, vin de la sine. Important e sa simti ca-l doresti foarte mult cand te uiti la el...restul curge de la sine. Sa stii ca si barbatii au un "al 6-lea simt" cand vine vorba de asta. Daca n-are...e prost:))))nu te obosi.
iocriss
Postat pe 19 August 2009 00:49
il abordezi pur si simplu....dar in nici un caz nu il mai calci pe picior :))) ...poate dak ai noroc ...te abordeaza el primul:D daca tot se uita asa de insistent .bafta si spor la agatat
eu_daniela
Postat pe 19 August 2009 19:28
mai nou fetele din sec asta sunt mai tupeiste.deci ar cam trebui sa te duci la el si sa-l inviti la dans o data si sa vezi cum reactioneaza.....
dolcik1
Postat pe 20 August 2009 10:23
eu zic sa`l faci gelos! pur shi simplu!
danseaza shi flirteaza cu altzi baietzi...shi vei vedea reactzia lui...dar ai grija sa nu pari totushi vulgara....
dk va fi gelos vei observa shi at insemana k ii ceva mai mult acolo....simtzind k te poate "pierde" va reactziona ceva dk chiar este interesat de tine dk nici at nu face mai nimik nu pre cred k merita sa`tzi mai batzi capul..

succes! shi sper k te`am ajutat shi eu kat de kat
yassSmin
Postat pe 20 August 2009 22:04

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
c sa fac sa fie k inainte? 13 De la: kris07 29 Septembrie 2009 18:07
Incercari in zadar! 12 De la: cristinxxx 7 August 2010 13:35
Am nevoie de sfaturi 43 De la: alexandra-floriintimisoara-eu 26 Ianuarie 2016 15:44
Mai poate fi ceva? 17 De la: BrOsCuTzSa 16 Iunie 2009 18:50
Noua Lege a pensiilor :celor care mai apuca! 2 De la: clau19 10 Februarie 2010 23:20