Setari Cookie-uri

Cand au ei nevoie,se poate!cand avem noi nevoie de ei...intervin scuze

Iar pe urma va veni si cel pe care il asteptam de fapt! Iar satisfactia va fi cu mult mai mare. Pentur ca va fi o completare. Nu sunt foarte dese cazurile in care sa dam peste barbati maturi, care sa arate si bine, sa aiba sex appeal, sa fie la un anumit nivel in societate, singuri, galanti, plin de bun gust, etc. Cu siguranta are si defecte insa.... cu atatea calitati se mai estompeaza "liniile negre" ale persoanei sale. Ce parere aveti fetelor? Se merita sa ne jucam in astfel de cazuri? Va pup!
Elisabeth
Postat pe 19 Ianuarie 2009 00:11
Asta cautati orgasm dupa orgasm la nivel intelectual?????
Nu este o mare minciuna acest ...orgasm?
TEODORRD
Postat pe 19 Ianuarie 2009 00:29
De la: TEODORRD, la data 2009-01-19 00:29:02Asta cautati orgasm dupa orgasm la nivel intelectual?????
Nu este o mare minciuna acest ...orgasm?


Bre, citeste si continuarea! Ce varsta ai?
Elisabeth
Postat pe 19 Ianuarie 2009 00:31
Poate noi nu mai cautam jocuri,poate vrem ADEVAR,STABILITATE.....
A cam trecut varsta jocurilor.......
TEODORRD
Postat pe 19 Ianuarie 2009 00:31
Sunt ...la pubertate,sorry!
TEODORRD
Postat pe 19 Ianuarie 2009 00:32
stii de ce pt k sunt barbati adik niste baietei trecuti de pubertate dar carora le trebuie implinite toate nevoile,dorintele,hatarurile!pt k ei chiar au nevoie!!!!!!!!!!!!! Intelegi?
si stii fiind obisnuiti de mamele lor sa li se ofere totul cer totul!!!!!!!!!!!!!
Partea proasta e k mamele lor dragele de ele,nu le pretind nimc in schimb,si fiind obisnuiti sa nu dea nimica nici macar mamicilor lor, sa ne de noua?iubitelor?
de aia!!!
obisnuieste-te scumpa mea!!!!!!!!!!!!
ioanageorgiuADY
Postat pe 21 Ianuarie 2009 12:16
Nu ai dreptate Ioana...Daca iubesti pe cineva,nu exista sa nu ai timp pentru ea......Si,tot asa,nu trebuie sa astepti neaparat ceva in schimb,ar trebui sa te multumesti cu prezenta ei,cu faptul ca esti cu ea,o poti privii,o poti ajuta,puteti face ceva impreuna,......indiferent ce
TEODORRD
Postat pe 22 Ianuarie 2009 16:28
mda poate k esti unul din aia 10% care cred asta dar sa nu uitam k si aia au toane!!!!!!!!!!!!!
ioanageorgiuADY
Postat pe 23 Ianuarie 2009 22:12
LILIANA TE FELICIT !!!!! Ai perfecta dreptate !!! Sint un barbat matur si recunosc suprematzia femeilor.Majoritatea barbarzilor au simtzit asta pe pielea lor si se bucura cind orice femeie le da atentzie.De aceia se mai intimpla si cazuri de genul fetei in discutzie,cind un barbat superior,hai sa-i zicem doar mai frumos,formeaza temporar un cuplu cu o femeie urita.Va ramine linga ea ,pt sex,doar pina isi va gasi alta mai frumoasa.Metafora cu baia si calculatorul e atit de exacta incit as putea crede ca esti chiar barbat.Si ar fi pacat !!! Cu admiratzie,PETRE !!!
bechtel
Postat pe 2 Februarie 2009 14:13
De la: Elisabeth, la data 2009-01-19 00:31:26
De la: TEODORRD, la data 2009-01-19 00:29:02Asta cautati orgasm dupa orgasm la nivel intelectual?????
Nu este o mare minciuna acest ...orgasm?


Bre, citeste si continuarea! Ce varsta ai?

Scuze,chiar nu am citit urmarea..........
dar sa stii ca si jocul are o limita,si poate obosim de atata joaca,si,apoi nu va mirati daca vezi ca la un moment dat...nu te mai cauta ,nu te mai suna,......poate joaca asta este numai pentru voi ,pentru noi este ceva nelalocul lui.....si precis noua nu ne aduce niciun ORGASM.....poate niste lacrimi
TEODORRD
Postat pe 2 Februarie 2009 16:33
De la: ioanageorgiuADY, la data 2009-01-23 22:12:02 mda poate k esti unul din aia 10% care cred asta dar sa nu uitam k si aia au toane!!!!!!!!!!!!!

Fiecare este unic........si barbati si femei,asa ca ..sa nu spui ca tu nu ai toane...
TEODORRD
Postat pe 2 Februarie 2009 18:12
De la: bechtel, la data 2009-02-02 14:13:26LILIANA TE FELICIT !!!!! Ai perfecta dreptate !!! Sint un barbat matur si recunosc suprematzia femeilor.Majoritatea barbarzilor au simtzit asta pe pielea lor si se bucura cind orice femeie le da atentzie.De aceia se mai intimpla si cazuri de genul fetei in discutzie,cind un barbat superior,hai sa-i zicem doar mai frumos,formeaza temporar un cuplu cu o femeie urita.Va ramine linga ea ,pt sex,doar pina isi va gasi alta mai frumoasa.Metafora cu baia si calculatorul e atit de exacta incit as putea crede ca esti chiar barbat.Si ar fi pacat !!! Cu admiratzie,PETRE !!!


Nu sunt barbat, dar am langa mine un barbat, care de-a lungul timpului si datorita femeilor care l-au modelat intr-un anume fel, a dezvoltat o atentie selectiva. Pot eu sa torai vreo ora ca nici nu stie ca sunt in casa, preocupat fiind de recordul de monstrii omorati care poate fi atins intr-un minut. O face pentru ca ii permit sa o faca. Ii permit sa o faca pentru ca eu consider ca e un lucru inofensiv, care il ajuta sa uite de probleme si sa se destinda.

Acuma daca monstrii aia s-ar transforma in prioritatea numarul unu zi de zi, altfel s-ar pune problema iar eu sunt ceva mai afurisita decat majoritatea femeilor pe care le cunosc.
Iar femeile care gandesc asa: "De ce noi,femeile trebuie sa lasam de la noi doar ca ' sa fie bine...'? " stau prost cu respectul pentru propria persoana si banuiesc ca si cu respectul pentru celalalt. Nu cred ca e vorba despre femei urate si barbati frumosi sau despre barbati urati si femei frumoase, cred ca e vorba despre relatii. Eu cand am spus ce am spus, m-am referit la relatii stabile, de cel putin un an, nu la relatiile pe care ni le facem la 18 ani si ne tin 4 luni dupa care altul/alta la rand si tot asa.
"De ce ei cand au nevoie de noi,noi trebuie sa fim acolo,iar cand avem noi nevoie de ei..intervin tot felul de scuze?" De cele mai multe ori pentru ca ei habar n-au ca noi avem nevoie de ei, pentru ca ne imaginam ca sunt vrajitori si ne asteptam sa ne ghiceasca gandurile. Altfel stau lucrurile cu barbatii carora nu le pasa dupa ce li s-a spus de cateva ori exact ce anume deranjeaza. Acolo e o problema, se poate discuta si se poate ajunge la o concluzie.

Nu cred ca e vorba despre suprematia femeilor, tot ce cred eu este ca barbatii se formeaza intr-un anume fel, exact cum femeile se formeaza intr-un anume fel. Uneori o femeie se chinuie ani de zile sa repare varza pe care a lasat-o alta inaintea ei. Si nu e neaparat vina barbatului sau a femeii, depinde de caracter, de personalitate, de dispozitia de a invata. Doar ca unele femei au devenit prea permisive, uneori pentru ca iubesc prea mult, alteori din teama de a nu pierde, alteori pentru ca ele considera ca asa trebuie sa faca sa-si pastreze relatia.
"De ce noi,femeile trebuie sa lasam de la noi doar ca ' sa fie bine...'? " NU trebuie dar TREBUIE sa lase fiecare daca isi doreste relatia. Eu personal nu sunt de acord cu compromisurile si tind sa fac doar ce-mi doresc si ce-mi place atata timp cat nu fac rau celui de langa mine si nu trec peste dorintele lui.
Dar ma bucur ca sunt barbati care cred in suprematia femeilor. chiar daca nu e reala :)
liliana2005
Postat pe 3 Februarie 2009 16:18
De la: dr3amer_girl, la data 2008-12-08 12:59:27De ce barbatii au impresia ca ei mereu au dreptate?De ce intotdeauna sucesc lucrurile in asa fel incat noi sa parem vinovate,chiar dak nu e deloc asa?!?!De ce ei cand au nevoie de noi,noi trebuie sa fim acolo,iar cand avem noi nevoie de ei...intervin tot felul de scuze???De ce un barbat are dreptul sa trim un mesaj in care propune o intalnire si o femeie nu?!?De ce noi,femeile trebuie sa lasam de la noi doar ca ' sa fie bine...'?


Cred ca glumesti !
Spune-mi, te rog, o singura femeie care sa accepte ce spui tu !
Spune-mi o singura femeie care sa nu isi doreasca sa domine barbatul si sa-l tina su papuc !
Deci , consider o gluma buna to ce ai spus !
UN_OM_OBISNUIT
Postat pe 20 Februarie 2009 04:46
De la: dr3amer_girl, la data 2008-12-08 12:59:27De ce barbatii au impresia ca ei mereu au dreptate?De ce intotdeauna sucesc lucrurile in asa fel incat noi sa parem vinovate,chiar dak nu e deloc asa?!?!De ce ei cand au nevoie de noi,noi trebuie sa fim acolo,iar cand avem noi nevoie de ei...intervin tot felul de scuze???De ce un barbat are dreptul sa trim un mesaj in care propune o intalnire si o femeie nu?!?De ce noi,femeile trebuie sa lasam de la noi doar ca ' sa fie bine...'?


Dar nu este asa :)
Probabil cei care sunt asa nu sunt suficienti de maturi... :) Sau probabil nu ii intereseaza relatia in care sunt implicati...sau pur si simplu vor distractie si nmk altceva:) Dar sunt si barbati care stiu sa te respecte si sa nu trimita mesaj unei femei ptr a propune o intalnire,sunt si barbati care recunosc atunci knd gresesc si isi cer iertare ptr asta :) ...sunt si barbati care sunt langa tine atunci knd ai nevoie :) Trebuie doar gasiti :)
rallu_31
Postat pe 22 Martie 2009 21:21
De la: Elisabeth, la data 2009-01-19 00:02:48
De la: micky_sweet_doll, la data 2009-01-18 23:54:23corect !


Plus ca unui barbat, in special categoria celor cu ceva mai multa experienta, ii place sa se joace. Nu ma refer la o joaca cu tenta sexuala, ci la una la nivel de personalitate. Sa devii o provocare. Iar acest joc provocator, si pentru o parte si pentru cealalta, poate dura luni in sir. Cel mai important este sa stii exact cat sa il atati, unde sa te opresti, dar cel mai important cum sa o faci. Nu ne trebuie facultati pentru a afla acest lucra, insa nici nu ne putem arunca inutil mai ales daca dorim ceva mai multe decat o aventura de la el. TOTUL poate porni de la sex, insa s-ar putea ca daca doar pe asta ne axam sa fim cautate numai atunci cand rag hormonii in el. Jucati-va fetelor, jucati-va cat puteti. Subtilitatea si aluzia deseori ne duc pe fagasul cel bun. Important este insa sa ne gasim si partenerul potrivit pentru a face acest lucru. Si iata cum, obtinem orgasm dupa orgasm la nivel intelectual!

Postat pe 24 Martie 2009 22:41
Jucati-va ,jucati-va,numai nu va jucati cu focul!!!(cu sentimientele lui!)
Poate nu toti apreciaza jocul,sau nu au pofta de joaca....
Sa nu ramaneti cu jocul!!
TEODORRD
Postat pe 27 Martie 2009 12:08
.....ti-asraspunde simplu:nu generaliza.Chiar crezi ca nu sunt si barbati,existentiali ca oameni adevarati?Opinia mea este ca te inseli.Sigur o femeie trebuie sa stie sa iubeasca iar un barbat la fel si de ce nu si mai mult?
numai
Postat pe 20 Aprilie 2009 03:49
Ei aici sunt campioana. Eu nu am lasat niciodata nimic de la mine si va sfatuiesc si pe voi sa faceti la fel . Daca suntem multe nu inseamna ca suntem si proaste. De cind lumea femeia isi alege barbatul si nu invers. Daca ei au dreptul sa minta si noi avem dreptul sa refuzam.
taurita61
Postat pe 20 Aprilie 2009 04:22
Cine a spus ca femeile nu dau intalniri...ehehe.Nu ai nici un frate sau amic mai de suflet ? (sa vezi ce mesaje si ce intalniri dau unele femei )Si ei ,ca si noi au intalnit tot felul de femei si.......nu exista barbati perfecti dar nici femei . Nimeni nu spune ca ei au mai multe drepturi doar ca este posibil prin natura firii lor sa nu se vaite la fel ca noi si atunci cand sunt "prostiti" sa taca si sa treaca mai departe fara sa spuna altora (deh...sunt mai duri chiar si cu ei insisi).
Nu-i invinui pe toti si nu-i baga in aceasi oala si incearca cand intalnesti un altul sa nu-l compari cu cel RAU sau ,ma rog , cu cel care ti-a facut rau.
Daca nu despici firul in patru s-ar putea sa iti fie mai bine ...Pe barbati sa-i iei asa cum sunt ...mai putini dar sunt si ei ...BUNI.
Paste fericit !!! tuturor ,chiar si barbatilor rai
ionia
Postat pe 20 Aprilie 2009 08:35
De la: UN_OM_OBISNUIT, la data 2009-02-20 04:46:47
De la: dr3amer_girl, la data 2008-12-08 12:59:27De ce barbatii au impresia ca ei mereu au dreptate?De ce intotdeauna sucesc lucrurile in asa fel incat noi sa parem vinovate,chiar dak nu e deloc asa?!?!De ce ei cand au nevoie de noi,noi trebuie sa fim acolo,iar cand avem noi nevoie de ei...intervin tot felul de scuze???De ce un barbat are dreptul sa trim un mesaj in care propune o intalnire si o femeie nu?!?De ce noi,femeile trebuie sa lasam de la noi doar ca ' sa fie bine...'?


Cred ca glumesti !
Spune-mi, te rog, o singura femeie care sa accepte ce spui tu !
Spune-mi o singura femeie care sa nu isi doreasca sa domine barbatul si sa-l tina su papuc !
Deci , consider o gluma buna to ce ai spus !

Uite ca eu nu-mi doresc sa am un barbat pe care sa-l tin sub papuc ...si stii de ce ?Ptr ca m-as simti mai putin femeie...avand un fraier langa mine .Doar un fraier ar sta sub papucul femeii . De ce ar mai vrea o femeie un barbat alaturi daca el s-ar transforma intr-o marioneta ?
ionia
Postat pe 20 Aprilie 2009 08:39
Buna si felicitari !Ai dreptate, este cea mai plauzibila explicatie si daca am tine cont de ea ar fi bine pentru toti. HRISTOS A INVIAT si felicitari pentru echipa KUDIKA si toti membrii acestui forum. S-auzim numai de bine Pa
nicusor
Postat pe 20 Aprilie 2009 08:50
De la: dr3amer_girl, la data 2008-12-08 12:59:27De ce barbatii au impresia ca ei mereu au dreptate?De ce intotdeauna sucesc lucrurile in asa fel incat noi sa parem vinovate,chiar dak nu e deloc asa?!?!De ce ei cand au nevoie de noi,noi trebuie sa fim acolo,iar cand avem noi nevoie de ei...intervin tot felul de scuze???De ce un barbat are dreptul sa trim un mesaj in care propune o intalnire si o femeie nu?!?De ce noi,femeile trebuie sa lasam de la noi doar ca ' sa fie bine...'?



Nu e deloc asa, dar daca tu doar genul asta de situatii l-ai experimentat, ar trebui sa gasesti cauza.Posibil sa fie de vina din felul in care te percepi, modul in care te relationezi, educatia pe care ai primit-o etc.

Oricum, e un mod de gandire care te lipseste de libertate, de forta, de valoare.
2bells
Postat pe 20 Aprilie 2009 15:57
De la: dr3amer_girl, la data 2008-12-08 12:59:27De ce barbatii au impresia ca ei mereu au dreptate?De ce intotdeauna sucesc lucrurile in asa fel incat noi sa parem vinovate,chiar dak nu e deloc asa?!?!De ce ei cand au nevoie de noi,noi trebuie sa fim acolo,iar cand avem noi nevoie de ei...intervin tot felul de scuze???De ce un barbat are dreptul sa trim un mesaj in care propune o intalnire si o femeie nu?!?De ce noi,femeile trebuie sa lasam de la noi doar ca ' sa fie bine...'?[/quote

uuuf....dilemele astea le aveam si eu acu vreo 10 ani....pana am inteles :pur si simplu pentru ca sunt barbati si noi femei. ei beau bere, noi nastem fiinte vii. deci: nu te mai stresa!
l_diana_c
Postat pe 20 Aprilie 2009 16:00
niciodata barbatii nu au dreptate... intotdeauna se scuza apeland la minciuna...
lore_71
Postat pe 20 Aprilie 2009 16:04
De la: lore_71, la data 2009-04-20 16:04:15niciodata barbatii nu au dreptate... intotdeauna se scuza apeland la minciuna...


Nu e deloc asa, dar daca tu doar genul asta de situatii l-ai experimentat, ar trebui sa gasesti cauza.Posibil sa fie de vina din felul in care te percepi, modul in care te relationezi, educatia pe care ai primit-o etc.

Oricum, e un mod de gandire care te lipseste de libertate, de forta, de valoare.
2bells
Postat pe 20 Aprilie 2009 16:09
Unde sunt barbatii aia care isi doresc sa fie permanent in preajma unei femei? Ma refer la barbati, nu la papusile care merg la ce restaurant vrei tu, cand vrei tu... si tot asa? Unde sunt barbatii care stiu sa fie ei, si totusi sa nu te faca sa nu ta mai simti Tu? Unde sunt barbatii care te iubesc pentru cine esti, pentru felul in care zambesti, pentru cum ii faci cafeaua, pentru cum ii cresti copiii? Exista asa ceva? Pentru ca, daca esti o femeie completa, care ofera totul, li se pare, fara a generaliza, ci din ceea ce cunosc, ca nu mai sunt barbati, ca li se submineaza autoritatea, ca nu mai sunt "cocosi", si atunci incearca prin orice mijloace sa-ti faca ceea ce isi imagineaza ei ca le faci... Nu sunt rautacioasa, am multi barbati in preajma, rude, prieteni, sau simpli amici.. Majoritatea gandesc la fel... Cu cat femeia e mai putin femeie, ci doar, un eventual tablou, schimbata, machiata, superficiala, cu atat mai mult o ridica pe vreu piedestal, unde pipita se simte diva... Iar daca au o relatie cu o femeie independenta, de cariera, care e foarte echilibrata si pe picioarele ei, cu timpul, daca nu reusescsa o transforme in vreuna dintre pipitele mai sus amintite, incearca sa o coboare cumva, violentand-o verbal sau fizic... Daca nici asa nu reusesc sa o "cuminteasca" o parasesc... pentru o pipita cu aere de diva... Am dreptate? Sau nu?
Kathhy
Postat pe 20 Aprilie 2009 16:35
Uite ca nu iti dau dreptate....
Unii barbati ,stiu sa pretuiasca o femeie completa,pe picioarele ei.Stiu sa o iubeasca pentru ce este ea,si daca este dragoste,restul vine de la sine,asta depinde de fiecare barbat si fiecare femeie,cum evolueaza relatia lor,depinde de cei 7 ani de acasa,de ceea ce vrea fiecare,..............
Dragoste reciproca,respect,comunicare,....tandrete,mici surprize placute,..................
Si nu cred ca nu se poate sa traiesti cu o femeie inteligenta,dar trebuie sa fie in primul rand dragoste,si paoi respect reciproc....
TEODORRD
Postat pe 23 Aprilie 2009 16:01
Eu as spune ca e exact invers...
Totul se intampla numai daca si cand vrea femeia!
Ceea ce doreste barbatul este important numai in masura in care coincide cu vederile si preferintele femeii. Altfel ...
Totul este doar o iluzie tesuta de femeie.. pentru a ne face sa credem ca noi, barbatii, suntem cei care decidem "soarta lumii"
Ar fi extraordinar daca, macar uneori, femeile ar reusi sa priveasca in ochii barbatilor si sa indeplineasca adevaratele dorinte ale barbatilor si nu ceea ce vor ele ca sa-si doreasca cei ce le sunt alaturi.
O femeie inteligenta, care sa te trateze ca un egal, sa fie pe picioarele ei si in acelasi timp sa stie sa-ti fie alaturi este ceva ce orice barbat inteligent si-ar dori. Dar, din pacate, asa ceva este extraordinar de greu de gasit! (poate chiar imposibil)
Dar eu inca mai sper sa existe o astfel de femeie si sa o cunosc ...
UnOmObisnuit
Postat pe 3 Mai 2009 16:49
De la: UnOmObisnuit, la data 2009-05-03 16:49:08Eu as spune ca e exact invers...
Totul se intampla numai daca si cand vrea femeia!
Ceea ce doreste barbatul este important numai in masura in care coincide cu vederile si preferintele femeii. Altfel ...
Totul este doar o iluzie tesuta de femeie.. pentru a ne face sa credem ca noi, barbatii, suntem cei care decidem "soarta lumii"
Ar fi extraordinar daca, macar uneori, femeile ar reusi sa priveasca in ochii barbatilor si sa indeplineasca adevaratele dorinte ale barbatilor si nu ceea ce vor ele ca sa-si doreasca cei ce le sunt alaturi.
O femeie inteligenta, care sa te trateze ca un egal, sa fie pe picioarele ei si in acelasi timp sa stie sa-ti fie alaturi este ceva ce orice barbat inteligent si-ar dori. Dar, din pacate, asa ceva este extraordinar de greu de gasit! (poate chiar imposibil)
Dar eu inca mai sper sa existe o astfel de femeie si sa o cunosc ...
miha2911
Postat pe 3 Mai 2009 18:22
mda........... am cunoscut pe cineva cu conceptii asemanatoare cu ale tale.......si m-am trezit spunandu-mi: vai......ce ai tu de oferit e mai mult decat pot duce...........
morala povestii? unora le place prea mult sa se planga
miha2911
Postat pe 3 Mai 2009 18:28

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
nu ma iubeste dar vine la mine pentru sex 335 De la: kudika109268 7 Februarie 2010 22:33
Sexul oral 28 De la: alegro6543 15 Octombrie 2011 18:32
Vom avea un presedinte viril? 97 De la: afroditanca 17 Noiembrie 2009 17:17
citate despre femei si barbati 14 De la: Jenny23 10 Iunie 2012 23:29
What do you hate most about men ? 74 De la: witchy 20 August 2009 16:53