Mai multe
De la: riimaruca, la data 2009-01-22 18:43:42capra style, gen :P Te prefaci sau.... ? |
||
|
Postat pe 22 Ianuarie 2009 19:35 |
||
|---|---|---|
| Este si explicabila situatia contactarii bolii pe nume sida.Exista oameni care dupa ce fac sex anal fac si sex oral.Mi se pare ok ca unei femei sa i se practice lingerea clitorisului cu limba..... dar dupa ce se face un sex anal femeia sa mai puna gura pe barbatia barbatului nu este tocmai bine si igienic.Este ca si cum s-ar gusta materie fecala indirect. | ||
|
Baiat_Rezervat Postat pe 22 Ianuarie 2009 19:55 |
||
De la: Baiat_Rezervat, la data 2009-01-20 16:37:38Binecunoscuta boala sida si infectia cu hiv provin de la negrii homesexualii din Africa care practicau sex oral dupa sex anal.in concluzie practicarea sexului anal produce infectii urate. alte aberatii |
||
|
|
||
|
kitty_krieger Postat pe 22 Ianuarie 2009 19:56 |
||
De la: bestdevilinside, la data 2009-01-20 20:02:43De la: alina02, la data 2008-12-14 11:31:28......" tot scrierile sacre spun ca sexul vaginal dupa sex anal duce la conceperea unui copil homosexual. intrebarea ar fi: Nu este si vina parintilor ca sunt astazi asa multi homosexuali, asa multi bolnavi psihici? Ok, daca va place ce am scris ,mai vorbim; pa pa
|
||
|
kitty_krieger Postat pe 22 Ianuarie 2009 19:56 |
||
De la: Baiat_Rezervat, la data 2009-01-22 19:55:58Este si explicabila situatia contactarii bolii pe nume sida.Exista oameni care dupa ce fac sex anal fac si sex oral.Mi se pare ok ca unei femei sa i se practice lingerea clitorisului cu limba..... dar dupa ce se face un sex anal femeia sa mai puna gura pe barbatia barbatului nu este tocmai bine si igienic.Este ca si cum s-ar gusta materie fecala indirect. mey, tu te lauzi ca ai un parinte ce lucreaza cu bolnavi de sida si asa ne explici tu ca se contacteaza???
|
||
|
kitty_krieger Postat pe 22 Ianuarie 2009 19:59 |
||
De la: iry24, la data 2009-01-22 19:56:22stii ca te respect si te apreciez nu?poate ne este greu sa cceptam acest adevar ca sida se transmite si prin sex neprotejat pe langa acurile nesterile de la seringile folosite.Apropo de sida... la spital merg prostituatele sa isi ia tratamentul de sida dupa care ies in strada sa se prostitueze.De la: Baiat_Rezervat, la data 2009-01-20 16:37:38Binecunoscuta boala sida si infectia cu hiv provin de la negrii homesexualii din Africa care practicau sex oral dupa sex anal.in concluzie practicarea sexului anal produce infectii urate. |
||
|
Baiat_Rezervat Postat pe 22 Ianuarie 2009 20:10 |
||
De la: iry24, la data 2009-01-22 19:59:34mi-a placut intodeauna sa nu ocolesc adevarul ci sa il infrunt oricat de tragic ar fi.Stim cu totiii ca sida se transimte si pe cale sexuala daca exista rani in vagin pe penis sau in anus.De la: Baiat_Rezervat, la data 2009-01-22 19:55:58Este si explicabila situatia contactarii bolii pe nume sida.Exista oameni care dupa ce fac sex anal fac si sex oral.Mi se pare ok ca unei femei sa i se practice lingerea clitorisului cu limba..... dar dupa ce se face un sex anal femeia sa mai puna gura pe barbatia barbatului nu este tocmai bine si igienic.Este ca si cum s-ar gusta materie fecala indirect. |
||
|
Baiat_Rezervat Postat pe 22 Ianuarie 2009 20:13 |
||
De la: Baiat_Rezervat, la data 2009-01-22 20:10:52De la: iry24, la data 2009-01-22 19:56:22stii ca te respect si te apreciez nu?poate ne este greu sa cceptam acest adevar ca sida se transmite si prin sex neprotejat pe langa acurile nesterile de la seringile folosite.Apropo de sida... la spital merg prostituatele sa isi ia tratamentul de sida dupa care ies in strada sa se prostitueze.De la: Baiat_Rezervat, la data 2009-01-20 16:37:38Binecunoscuta boala sida si infectia cu hiv provin de la negrii homesexualii din Africa care practicau sex oral dupa sex anal.in concluzie practicarea sexului anal produce infectii urate. In sfarsit te exprimi cum trebuie. Si eu am auzit cazuri cand o persoana stia ca este infectata si continua sa raspandeasca virusul.Trist dar adevarat. |
||
|
andreea1976 Postat pe 22 Ianuarie 2009 20:15 |
||
| foate important..... eu nu ma luad si nici nu am facut-o vreodata...... nu imi pace sa fac lucruri de genul asta. | ||
|
Baiat_Rezervat Postat pe 22 Ianuarie 2009 20:16 |
||
Doamne dar deunde ai scos-o frate cu aparutul sidei din Africa. din cauza homosexualilor negrii?Hai ca sta-i buna chiar ma faci sa rad........Sida a aparut in laboratoarele din SUA.Ca sa nu fie ca deobicei americanii cu musca pe caciula sau ca sa nu le ceara nimeni antidotul ptr a detine ei puterea si controlul , au inceput sa dea vina pe o populatie saraca, fara prea multa puture economica. Mai citeste si tu ceva inainte de a spune numai tampenii........
|
||
|
jeanpierre Postat pe 22 Ianuarie 2009 20:18 |
||
De la: andreea1976, la data 2009-01-22 20:15:53ma bucur ca ma reusit intr-o oarecare masura sa ajungem la un punct comun.De la: Baiat_Rezervat, la data 2009-01-22 20:10:52De la: iry24, la data 2009-01-22 19:56:22stii ca te respect si te apreciez nu?poate ne este greu sa cceptam acest adevar ca sida se transmite si prin sex neprotejat pe langa acurile nesterile de la seringile folosite.Apropo de sida... la spital merg prostituatele sa isi ia tratamentul de sida dupa care ies in strada sa se prostitueze.De la: Baiat_Rezervat, la data 2009-01-20 16:37:38Binecunoscuta boala sida si infectia cu hiv provin de la negrii homesexualii din Africa care practicau sex oral dupa sex anal.in concluzie practicarea sexului anal produce infectii urate. |
||
|
Baiat_Rezervat Postat pe 22 Ianuarie 2009 20:18 |
||
De la: jeanpierre, la data 2009-01-22 20:18:11Doamne dar deunde ai scos-o frate cu aparutul sidei din Africa. din cauza homosexualilor negrii?Hai ca sta-i bunaCu cititul este in felul urmator... depinde cartea cui o citesti.Si cum si autorii sunt diferiti asa sunt si cartile si ceea ce scriu ei in ele.Eu nu contest fapatul ca nu ai dreptate in ceea ce spui cu americanii....... Unii spun ca eminescu s-a nascut la botosani altii spun ca s-a nascut la ipotesti... pe cine sa credem acum ca eminescu nu se putea naste in doua locuri deodata. |
||
|
Baiat_Rezervat Postat pe 22 Ianuarie 2009 20:25 |
||
De la: Baiat_Rezervat, la data 2009-01-20 16:37:38Binecunoscuta boala sida si infectia cu hiv provin de la negrii homesexualii din Africa care practicau sex oral dupa sex anal.in concluzie practicarea sexului anal produce infectii urate. sa revin poate poate te lamuresti si tu........... este o diferenta intre a 'provenii' si a se 'raspandi' boala provine dintr-un virus, care provine dintr-un laborator........... un organism sanatos, care nu este infestat prin factori externi cu acel virus, nu va dezvolta virusul de la sine.......... de aceea se spune ca AI LUAT hiv de la cineva, iar in cazul cancerului, pe care il dezvolta organismul de la sine, se spune ca IL FACI NU poti SA FACI hiv...............poti doar sa-l iei.......... in al doilea rand, virusul se transmite fie prin sange infestat, fie prin lichide produse de organele sexuale de aceea se transmite pe cale sexuala, nu si prin sarut, decat in cazuri foarte rare, cand partenerii au rani la nivelul bucal cat despre transmitere sexuala, nu prin materiile fecale se transmite, ci prin lichidul seminal si secretiile vaginale.......deci sexul anal nu are nicio treaba mai importanta decat cel vaginal........ mie una mi-a placut biochimia, si am invatat despre bolile cu transmitere sexuala.......mai studiaza si tu |
||
|
dienuta_nou Postat pe 22 Ianuarie 2009 21:41 |
||
De la: dienuta_nou, la data 2009-01-22 21:41:14total de acord pana aici cu toate afirmatiile nimic de contrazis si de completat.Ma gandesc inca in continuare la urmatoarele aspecte ale acestei boli:Exista oameni sa mai bine zis pacienti care sunt doar purtatori de virus hiv fara sa faca boala in sine adica sida.Intrebarea care se ridica este:pacientii care sunt doar purtatori de virus hiv la care categorie se incadreaza "a raspandi" sau "a provenii"?mi se pare totusi lipsit de sens ca niste doctori "sa produca" virusi in laboratoare apoi sa-l scape si virusul sa se raspandeasca.Ce rost ar avea producerea unui virus?In informatica virusii sunt creati cu scopul de a spiona si a distruge si sunt conceputi intentionat de hack-eri putem spune acelasi lucru si de virusii din medicina?De la: Baiat_Rezervat, la data 2009-01-20 16:37:38Binecunoscuta boala sida si infectia cu hiv provin de la negrii homesexualii din Africa care practicau sex oral dupa sex anal.in concluzie practicarea sexului anal produce infectii urate. |
||
|
Baiat_Rezervat Postat pe 23 Ianuarie 2009 12:18 |
||
| Producerea virusului ai dreptate nu are avea nici un rost. ptr niste oameni ca noi care nu vrem sa ne jucam sau sa facem experimente cu vietile altora..........dar tousi exista si o parte a omenirii care a produs acest virus in laboratoare ptr cercetare si ptr experimentare.Iar dupa parerea mea virus fara antivirus nu prea exista.......iar asta inseamna bani si putere economica. | ||
|
jeanpierre Postat pe 23 Ianuarie 2009 17:30 |
||
| Ma rog cum spui tu. | ||
|
Baiat_Rezervat Postat pe 23 Ianuarie 2009 17:48 |
||
| Oare cum arata o relatie sexuala anormala ? | ||
|
tinel Postat pe 25 Ianuarie 2009 17:51 |
||
De la: Baiat_Rezervat, la data 2009-01-23 12:18:31De la: dienuta_nou, la data 2009-01-22 21:41:14total de acord pana aici cu toate afirmatiile nimic de contrazis si de completat.Ma gandesc inca in continuare la urmatoarele aspecte ale acestei boli:Exista oameni sa mai bine zis pacienti care sunt doar purtatori de virus hiv fara sa faca boala in sine adica sida.Intrebarea care se ridica este:pacientii care sunt doar purtatori de virus hiv la care categorie se incadreaza "a raspandi" sau "a provenii"?mi se pare totusi lipsit de sens ca niste doctori "sa produca" virusi in laboratoare apoi sa-l scape si virusul sa se raspandeasca.Ce rost ar avea producerea unui virus?In informatica virusii sunt creati cu scopul de a spiona si a distruge si sunt conceputi intentionat de hack-eri putem spune acelasi lucru si de virusii din medicina?De la: Baiat_Rezervat, la data 2009-01-20 16:37:38Binecunoscuta boala sida si infectia cu hiv provin de la negrii homesexualii din Africa care practicau sex oral dupa sex anal.in concluzie practicarea sexului anal produce infectii urate. Explicatia este simpla : pt a fi folosit ca si arma biologica. Imi pare rau sa va dezamagesc insa boala chiar a fost identificata in cadrul grupurilor de homosexuali in jurul anilor 70. O boala ciudata care deprima imunitatea iar pacientii decedau deoarece organismul lor nu se mai putea apara nici macar de germeni banali. Exista persoane care raman in stadiu de infectie HIV fara a dezvolta SIDA (etapa terminala in cadrul infectiei) si care continua sa "raspandeasca" boala. Si da..contactul anal predispune mai frecvent la infectare deoarce mucoasa anala este mult mai friabila si foarte bine vascularizata (foarte multe vase de sange) comparativ cu cea vaginala. Cred insa ca s-a ajuns la altceva decat scopul initial. Initiatoarea topicului, ignorang ineptiile spuse, zicea ceva de infectii care apar in cazul contactului vaginal dupa cel anal ceea ce este f corect - germenii din rect sunt adusi la nivel vaginal si apare infectia (nu era vorba neaparat de HIV). PS: sunt medic deci vb in cunostiinta de cauza |
||
|
Bu-Maruta Postat pe 25 Ianuarie 2009 22:28 |
||
De la: Bu-Maruta, la data 2009-01-25 22:28:24Multumesc.Aveam nevoie de sprijinul si suportul tau pe aceasta tema.De la: Baiat_Rezervat, la data 2009-01-23 12:18:31De la: dienuta_nou, la data 2009-01-22 21:41:14total de acord pana aici cu toate afirmatiile nimic de contrazis si de completat.Ma gandesc inca in continuare la urmatoarele aspecte ale acestei boli:Exista oameni sa mai bine zis pacienti care sunt doar purtatori de virus hiv fara sa faca boala in sine adica sida.Intrebarea care se ridica este:pacientii care sunt doar purtatori de virus hiv la care categorie se incadreaza "a raspandi" sau "a provenii"?mi se pare totusi lipsit de sens ca niste doctori "sa produca" virusi in laboratoare apoi sa-l scape si virusul sa se raspandeasca.Ce rost ar avea producerea unui virus?In informatica virusii sunt creati cu scopul de a spiona si a distruge si sunt conceputi intentionat de hack-eri putem spune acelasi lucru si de virusii din medicina?De la: Baiat_Rezervat, la data 2009-01-20 16:37:38Binecunoscuta boala sida si infectia cu hiv provin de la negrii homesexualii din Africa care practicau sex oral dupa sex anal.in concluzie practicarea sexului anal produce infectii urate. |
||
|
Baiat_Rezervat Postat pe 25 Ianuarie 2009 23:26 |
||
De la: mitica_mitaru, la data 2009-01-25 17:51:02 Oare cum arata o relatie sexuala anormala ? Mitica, putini stiu ! Daca ai material didactic, iti pot arata eu, sau trimit pe un coleg ce vrea promovare. |
||
|
Postat pe 26 Ianuarie 2009 18:27 |
||
Buna! Citeste domnule ,cartile pe care le-am citit si eu;toata lumea spune ca sunt ineptii? si daca totusi exista o legatura intre dezvoltarea copilului si pacatele sexuale ale parintilor???? am dorit sa abordez problema sexului din punct de vedere spiritual, stiu multe despre bolile cu transmitere genitala, sper sa nu te surprinda si despre asta vorbim in alt loc; De ce au fost pedepsite Sodoma si Gomora???Ce este sodomia? Ce zice biserica???? Va mai recomand o carte:" Genele si cele sapte pacate capitale", Konstantin V. Zorin(psihoterapie ortodoxa)
|
||
|
alina02 Postat pe 30 Ianuarie 2009 17:03 |
||
| Toate tipurile de relatii sexuale sunt normale . Exemplu de relatii anormale sunt: sexul prin corespondenta , virtual....! | ||
|
tinel Postat pe 31 Ianuarie 2009 18:00 |
||
De la: Dor_a, la data 2008-12-14 12:35:53De la: angel_in_disguise, la data 2008-12-14 12:11:09eu una nu am facut anal si nici nu ma atrage ideea...dar nu stiam de faza k dak faci vaginal dupa anal poate iesi copilul homosexual sau lesbiana dak e femeie??nu prea am inteles bn kre e intrebarea topicului..oricum oralul si normalul sunt cele mai sanatoase! Poate a ajuns Teoputza profesoara de sexologie( psiholoaga deja este), ca ea preaslavea anusul ca organ al placerii pentru parteneri, vaginul fiind numai pentru "urinat"
|
||
|
Aladiah Postat pe 31 Ianuarie 2009 19:02 |
||
Pentru Roco, exemplu de rege care a renuntat la regat pentru sexul oral; Citate din Kama Kama: " E adevarat ca , in Belucistan,cu secole in urma,un rege care a fost muscat de una dintre femeile sale in timpul practicarii auparishtaka( sexul oral) a interzis executarea actului repectiv.......s-a intamplat ,de asemenea ,ca ,din pasiune pentru acest act, femeile( nu se specifica dar cred ca placere pentru a li se face sex oral )cu inalta cultura si foarte onorabile sa-si abandoneze sotii si familia si sa prefere sa traiasca alaturi de calauzele de elefanti si de paria. Pe de alta parte,unii barbati au procedat la fel si se citeaza cazul unui rege din Akila care a renuntat la coroana si a devenit paznic de vaci, pentru aputea , fara grija,si fara jena sa practice uniunea prin intermediul gurii cu o fata muta care nu avea decat acest talent..."
|
||
|
alina02 Postat pe 1 Februarie 2009 17:36 |
||
De la: alina02, la data 2009-02-01 17:36:15Pentru Roco, exemplu de rege care a renuntat la regat pentru sexul oral; Citate din Kama Kama: " E adevarat ca , in Belucistan,cu secole in urma,un rege care a fost muscat de una dintre femeile sale in timpul practicarii auparishtaka( sexul oral) a interzis executarea actului repectiv.......s-a intamplat ,de asemenea ,ca ,din pasiune pentru acest act, femeile( nu se specifica dar cred ca placere pentru a li se face sex oral )cu inalta cultura si foarte onorabile sa-si abandoneze sotii si familia si sa prefere sa traiasca alaturi de calauzele de elefanti si de paria. Pe de alta parte,unii barbati au procedat la fel si se citeaza cazul unui rege din Akila care a renuntat la coroana si a devenit paznic de vaci, pentru aputea , fara grija,si fara jena sa practice uniunea prin intermediul gurii cu o fata muta care nu avea decat acest talent..." looooooooool =)))=)))) ..yeah right .... vedeti ma ce face "auparishtaka" din voi =)))) |
||
|
botyk Postat pe 2 Februarie 2009 01:24 |
||
|
Pentru Alina02, M-ai pus pe ganduri cu regele devenit cowboy pentru a putea practica sexul oral fara oprelisti si fara numar... Cred ca asta mi se poate intampla si mie cat de curand...tu ce zici ? Fata respectiva a ramas muta in urma practicarii sexului oral atat de meserias ? i-a atacat dansa corzile vocale ? sau s-a produs altceva? In continuare stau pe ganduri... si ma uit la dansa ce nenorociri poate provoca... Fetelor, vedeti la ce va expuneti !? Si eu pot sa-ti citez din vestitul roman Bata Bata un caz similar cu regele Bucistan din romanul tau. Era un mare bogatas numit Dikos care iubea la nebunie sexul oral. Sotia lui nu-i facea pentru ca era incuiata; la incercarea lui Dikos de a face s-a lovit oricum de o problema fizica: sotia lui avea gura mica si dintii incarligati. Oricat s-a fortat el, n-a reusit; si s-a gandit sa nu-i strice gurita mica sau sa-i provoace o gaura in dinti. Ca urmare el avea o iubita oficiala (atunci era permis, ce vremuri !) pe care o chema Kiki. Aceasta ii facea cu mare placere sex oral in toate variante. ii placea atat de mult, ca regele Dikos a ajuns cocosat din cauza ca Kiki o sugea pe dansa cu extrem de mare pasiune si putere, in acest fel coloana regelui a cedat. Intr-una din reprizele orale, in focul pasiunii, in timp de Kiki o dezmierda pe dansa, regele Dikos a simtit asa un impuls ca i-a infipt lui Kiki in anus un morcov. Kiki s-a speriat si a muscat-o de doua ori pe dansa in mod irational si sacadat: tzac, tzac. Povestea are un final trist,ca regele nu se mai putea usura in mod normal, ci o facea in toate cele 4 zari, la fel la oral totul se petrecea ca la o arteziana. Baieti, vedeti la ce va expuneti? Uf, ce viata si ce tristete... |
||
|
Postat pe 2 Februarie 2009 11:19 |
||
De la: Roco, la data 2009-02-02 11:19:59Pentru Alina02, Ceva nu e in regula cu povestea asta ..intra-adevar trist :(! Roco , esti mare ! |
||
|
__LL__ Postat pe 5 Februarie 2009 04:48 |
||
De la: luckyyyLuke, la data 2009-02-05 04:48:22De la: Roco, la data 2009-02-02 11:19:59Pentru Alina02, Si mai ma fac!
|
||
|
Postat pe 5 Februarie 2009 14:36 |
||
De la: Roco, la data 2009-02-02 11:19:59Pentru Alina02, OMG :)))) |
||
|
Postat pe 5 Februarie 2009 14:44 |
||
| buna seara | ||
|
Cassey_ Postat pe 24 Mai 2009 21:43 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| c�nd nu mai pofte�ti......ce e de f�cut? | 29 | De la: dark_eye 7 Februarie 2011 22:11 |
| sexul iti modeleaza corpul si te face sa slabesti??? | 27 | De la: nebuna94 1 Iunie 2009 16:25 |
| ..........:) | 41 | De la: felixcat 8 Mai 2011 20:38 |
|
|
||
| ejacure femenina | 30 | De la: kudika_934107 22 Septembrie 2013 13:15 |
| cum sa scapi de inhibitii??? | 16 | De la: morticia_adams 20 Mai 2009 15:02 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la [email protected]
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email [email protected]
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.