Setari Cookie-uri

Cea mai buna dieta este...

De la: Dor_a, la data 2009-02-11 08:27:34Cea mai buna dieta: apa, paie si bataie!

Super-slim, fleosch!
Haideti mai copii, ce e asa de complicat. Nu exista sa mananci ca porcu', sa te misti doar de la usa la masina si din masina in.. oriunde te duci, sa iei nu'sh ce pastile si sa fii slabutz si sanatos.
Cea mai buna dieta e sa faci un mod de viata din a face un tip de exercitiu fizic (oricare, chiar si... ) in mod regulat, sa nu "bagi" grasimi, zahar si paine grupa mare, sa mananci multe fibre (fructe, legume, cereale) si sa nu "sari" nici o masa. Ba mai mult, sa mananci (in cantitati mici, evident) de patru-cinci ori pe zi.
Aditional, sa nu bei apa rece dupa nici o masa.

si eu am facut sport k sa nu devin lenesa pt superslim
mama_mya1986
Postat pe 12 Februarie 2009 19:26
www.da-slabire.ro intra si vezi cum poti slabi sanatos
adriana_elisa2003
Postat pe 19 Februarie 2009 19:56
De la: Dor_a, la data 2009-02-11 08:27:34Cea mai buna dieta: apa, paie si bataie!

Super-slim, fleosch!
Haideti mai copii, ce e asa de complicat. Nu exista sa mananci ca porcu', sa te misti doar de la usa la masina si din masina in.. oriunde te duci, sa iei nu'sh ce pastile si sa fii slabutz si sanatos.
Cea mai buna dieta e sa faci un mod de viata din a face un tip de exercitiu fizic (oricare, chiar si... ) in mod regulat, sa nu "bagi" grasimi, zahar si paine grupa mare, sa mananci multe fibre (fructe, legume, cereale) si sa nu "sari" nici o masa. Ba mai mult, sa mananci (in cantitati mici, evident) de patru-cinci ori pe zi.
Aditional, sa nu bei apa rece dupa nici o masa.


Subscriu si aplaud !!!

si adaug,daca mananci totusi ceva "interzis" nu-i bai,baga o tura de parc la pas vioi!

ella_c
Postat pe 19 Februarie 2009 20:00
Buna fetelor.Sa va spun cum am slabit eu poate va ajuta.De un an locuiesc in Germania si cand a ajuns Romanca aici si a vazut atatea bunatati :))))trebuia sa gust din toate .M-am urcat intr-o zi pe cantar si m-am speriat rau de tot 75kg la 1.61m.Din ziua aceea am spus gata ma apuc de dieta si asa am facut.Am citit mult si m-am inspirat mult din cartea Mihaelei Bilic.Am slabit 9 kg in aproximativ 2 luni si jum fara sa fac foamea si slabesc in continuare.Nu tin o dieta fixa ,mananc 3 mese pe zi,nu rontai nimic intre mese.Daca va intereseaza ce mananc va pot da idei de mancaruri delicioase fara prea multe calorii.Pupici.
madalina_pass
Postat pe 20 Martie 2009 00:54
Nastase Raducu aici cu un anunt foarte important pentru dumneazvoastra

CAT DIN VIATA VOASTRA ATI PIERDUT ASTEPTAND?? CAT DIN VIATA VOASTRA ATI PIERDUT ASTEPTAND PENTRU ACEA DIETA CARE VA VA AJUTA SA SLABITI CAT MAI REPEDE SI MAI SIGUR???? Anunt ca curand, manualul meu revolutionar "Cum sa ne transformam corpul intrun incinerator de grasimi" va fi lansat curand si jur ca FIECARE om care va pune mana pe el isi va schimba nu numai fizicul dar si perspectiva vieti! Aflati mai multe aici www.constructiacorpului.blogspot.com!
TheEminescian
Postat pe 29 Martie 2009 20:57
De la: mama_mya1986, la data 2009-01-04 04:23:10eu cu pastile de slabit am reusit sa slabesc in nici doua luni(cred k mai exact vreo luna jumate) de la 85kg la 70 kg ;) si sincer nu prea mi-a mai fost foame in ultimu timp deloc......la mine au avut efect pastilele de slabit (SUPERSSLIM).....iar reactia celor din jurul meu care ma cunosteau a fost extraordinara de mare ......am simtit k am reusit sa ma simt bine in pielea mea...:)acum ink mai iau pastilele k mai vreau sa slabesc pt k am 1.74inaltime si v-am zis de la 85 cat am avut,acuma am 70kg si mai vreau sa dau jos......:P
iau si io magnifica pastilaSUPER-SLIM dar io o iau de 5 zile si nimik dar u ce supesslim ai luat ca am auzit ca sunt mai multe feluri si cat ai dat pe o cutie?
afrodytza
Postat pe 3 Mai 2009 15:23
De la: afrodytza, la data 2009-05-03 15:23:58iau si io magnifica pastilaSUPER-SLIM dar io o iau de 5 zile si nimik dar u ce supesslim ai luat ca am auzit ca sunt mai multe feluri si cat ai dat pe o cutie?


cum asa afrodytzo vrei sa slabesti?? ce s'o intamplat? nu mai incapi in rochia de mireasa??
fa sex fata mamii... cat mai mult sexxxx si ai sa vezi cat ai sa slabesti......
Diavolyta_
Postat pe 11 Mai 2009 20:35
buna,
eu iau clarinol de 3 saptamani, la mine are efect dar sa va zic mai bine tot cazul meu:
Am 1.70 cm, 29 ani, am avut 80 kg cand am inceput, acum am 76 kg. Mentionez din start ca nu am nici o problema de sanatate - asta cred ca conteaza foarte mult cand incepi sa iei pastile.
Va zic acum programul meu:
dimineata cum ma trezesc beau 2 pahare de apa, dupa 30 minute (nu mai devreme - oricum intre timp ma spal, ma imbrac, aranjez, etc) beau un pahar cu fibre - eu iau Siluet R care insa nu are un gust prea placut dar oricum merg pe principiul ca suferim pt frumusete. Siluet R m-a convins pt continutul mic de calorii 127Kcal/portie si pt continutul mare de fibre care peste tot se zice ca te ajuta la slabire. Este recomandat sa se inlocuiasca 2 mese/zi cu acesta dar eu nu am reusit. Dupa asta iau o pastila Clarinol, o pastila de ceai verde cu vitamina C.
La servici beau cafeua cu zaharina in nici un caz cu zahar - cine poate neagra cu atat mai bine eu nu pot. Precizez ca si fumez dar pe mine asta ma ajuta pt ca tigara si cafeua mie imi taie pofta de mancare.
La pranz - nu am o ora exacta manac salate, legume la cuptor, au mai fost zile in care mi-am luat si o ciorba de la catering sau felul doi dar rar, in principiu nu as vrea sa mananc carne mai mult de o data pe sampatana. Si obligatoriu fara paine. Dupa masa iau o pastila Clarinol, o pastila de ceai verde cu vitamina C
Daca am avut pofta de ceva dulce sau rontaieli, mi-am luat produsul cu cele mai putine calorii, am mancat de exp. Loto Clasic care este preferatul meu dar are 500 si ceva de calorii la 100g insa punga are oricum 35g. Si in cazul in care am consumat sa zicem, alimente interzise asta mi-a fost toata mancare pentru masa aceea.
Seara mananc pe la 6,7,8 nu mai tarziu, tot cam asa, legume sau un iaurt mic cu fructe si cu grasime 0.1 cu niste biscuiti pt diabetici deci fara zahar. Sau un mar, fructe dar nu banane. Dar eu ma si culc tarziu, dupa 12 noaptea. Dupa masa iau Clarinol si pastila de ceai verde cu vitamina C.
La mine cel mai greu este seara, intotdeauna asta a fost problema mea, seara imi veneau toate poftele. Dar acum seara beau 2 cani de ceai verde neindulcit si mai fumez toata seara maxim 3 tigari.
Stiu ca multi nu o sa ma aprobati la partea cu tigarile dar nu va ganditi ca fumez mult, maxim 10 tigari pe zi, dar cel putin in cazul meu imi taie pofta de mancare.
Incerc sa beau cat mai multa apa sau ceai de plante neindulcit - o alta problema a mea ca nu prea beam apa decat sucuri si aici o alta cauza a kg in plus.
Oricum cu toate astea eu am reusit sa dau jos in 3 saptamani 4 kg. Sper sa reusesc si de acum incolo. Nu va cantariti zilnic, eu de exp. am fost foarte dezamagita dupa prima saptamana cand nu am vazut la cantar nici 100g in minus (am cantar electric) dar cred ca fiecare organism reactioneaza in felul lui.
Acum poate o sa ziceti ca la cat mananc as fi slabit si fara pastilele acestea dar poate este decat o incurajare ca am dat banii pe ele, poate este si un ajutor, oricum ar fi clar este ca nu ar fi functionat fara sa fie asociate cu un regim. Eu una asa consider dupa ce am cautat 2 luni pe net si despre pastila de slabit, superslim si orice altceva de genul care au insa si cazuri de efecte negative am zis ca mai bine nu risc, si am cautat produse care sa ma ajute sa ard grasimile deja existente si care sa nu aiba efecte averse. Am vazut ca sunt persoane care spun ca nu au slabit de la clarinol si mai mult ca sigur ca asa si este, oricum scrie si pe el ca are rezultate asociate cu un regim. Eu le consider un ajutor iar pe mine m-a convins faptul ca nu imi afecteaza masa musculara, ca imi ard grasimile din corp si le transforma in energie. Am inceput de 5 zile sa fac si 30 min seara pe bicicleta dar asta tot ca un fel de ajutor pentru ca am mai incercat cu bicicleta cand mancam normal si nu a avut nici un efect.

Cam asta este povestea mea, eu sper sa reusesc sa ajung la greutatea optima sanatoasa si sa-mi fac un stil de viata sanatos. Tot asta va urez si voua pentru ca nici o silueta nu se va pastra fara un regim corect de viata.
allexxia_m
Postat pe 11 Mai 2009 21:11
cum am slabit 16 kg in 4 luni ! detalii pe slabesteurgent ro
wellness_coach
Postat pe 15 Iulie 2009 19:47
De la: kudika002001, la data 2009-07-15 19:47:36cum am slabit 16 kg in 4 luni ! detalii pe slabesteurgent ro


Dor_a
Postat pe 15 Iulie 2009 20:35
Dragele mele, lasatima sa va garantez ca nu exista NICI UN FEL de pastila magica care sa faca treaba in locul vostru scumpelor, grasimea este pur si simplu o forma de calori depozitate, ori va intreb eu: puteti arde acea cantitate mare de calori printr-un supliment precum acest Super slim???? NUUU! Suplimentele alimentare functioneaza numai atunci cand tot restul este 100% ok, adica tinand cont ca antrenamentul e perfect, mancarea e perfecta si stilul de viata este perfect.

- Luati 5 sau 6 mese MICI pe zi
- un program de fitness si cardio
- Beti cel putin 3 litri de apa
- Dormitti 8 ore pe noapte
- Mancati Organic (natural)

Nici o pastila miraculoasa si nici o curea nu poate rezolva o alimentatie proasta si sedentaritate! :-*
TheEminescian
Postat pe 17 Iulie 2009 00:48
si eu am o mica problema.....nu sunt neaparat grasa.....57kg 1,70 da tot vreau sa mai slabesc...am doar putzini colacei........am renuntzat acum 7 8 luni la prajeli....adik orice contine grasime ulei untura si este prajit......totusi nu ma ajutat sa slabesc absolut deloc ....am avut asta vara 52 de kg dar nu am mancat paine deloc....maxim o felie de paine la cateva zile..totusi acum am inceput sa mananc iarasi paine si normal kg au venit inapoi la locul lor de onoare ......puteti sa ma ajutati sa slabesc cumva renuntzand la anumite alimente dar nu si la paine......vreau sa slabesc lent dar sigur . De sala am sa ma apuc din primavara totusi pana atunci tot vreau sa mai dau 5 kg jos
gabriellita93
Postat pe 4 Noiembrie 2009 15:06
De la: gabriellita93, la data 2009-11-04 15:06:41si eu am o mica problema.....nu sunt neaparat grasa.....57kg 1,70 da tot vreau sa mai slabesc...am doar putzini colacei........am renuntzat acum 7 8 luni la prajeli....adik orice contine grasime ulei untura si este prajit......totusi nu ma ajutat sa slabesc absolut deloc ....am avut asta vara 52 de kg dar nu am mancat paine deloc....maxim o felie de paine la cateva zile..totusi acum am inceput sa mananc iarasi paine si normal kg au venit inapoi la locul lor de onoare ......puteti sa ma ajutati sa slabesc cumva renuntzand la anumite alimente dar nu si la paine......vreau sa slabesc lent dar sigur . De sala am sa ma apuc din primavara totusi pana atunci tot vreau sa mai dau 5 kg jos

Gabriela, avand in vedere ca nu esti deloc grasa, iti va fi f greu sa faci deficit caloric fara sport. ca sa iti dau un exemplu concret si sa intelegi mai bn. in cazul in care o pers vrea sa dea cca 0.5-1kg pe saptamana, trebuie ca in decursul celor 7 zile (in fiecare zi) sa aiba un deficit de 300-500 calorii. adica daca tu consumi intr-o zi o cantitate X de calorii, prin activitatea ta zilnica si cu ajutorul la toate procesele ce au loc in organism si fireste care se desfasoara cum consum de energie, tu sa consumi cu 500 calorii in plus fata de X-ul ala. insa la o pers de 50 kg consumu caloric este altul ca la o pers de 80kg. adica metabolismul bazal (nr de calorii de care avem nevoie in repaos/fara sa miscam un deget) este diferit. tu fara sa te misti din pat consumi x calorii, ala mai greu consuma X +.....calorii. si aia care sunt mai grasi, primesc de la unii nutritionisti regimuri de 1500 calorii sa zic (min acceptat este in jur de 800, deja ce e in jurul acestei valori sau sub, devine periculos pt organism). doar ca aia aproape ca fara sa miste un deget, pt a se mentine in viata tre sa consume cel putin 1000 de calorii + ce se mai misca dintr-o parte in alta si mai consuma si asa pot sa rezolve prob fara sport. tu fiind mai usoara, normal ca nu ai nevoie de acelasi nr de calorii si tu incerci sa tii regim cu acelasi nr de calorii, doar ca, corpul tau in repaos nu consuma atat de multe calorii ca la unu gras cu 30kg in plus fata de tine...si asa ca tre sa recurgi la sport, sau la activitati care sa consume f multe calorii pt a obtine acel deficit. sper ca ai inteles....totu porneste de la deficit...se continua cu procentaju din fiecare macronutrient...de la nr de mese, tipul alimentelor, cantitatea lor si modul in care le combini, perioada din timpul zilei cand le mananci. deja pt lucrurile astea se platesc bani grei si doar un nutritionist sau un antrenor in culturism/fitness ti le poate da.
Ronnie_Coleman
Postat pe 4 Noiembrie 2009 19:31
De la: gabriellita93, la data 2009-11-04 15:06:41si eu am o mica problema.....nu sunt neaparat grasa.....57kg 1,70 da tot vreau sa mai slabesc...am doar putzini colacei........am renuntzat acum 7 8 luni la prajeli....adik orice contine grasime ulei untura si este prajit......totusi nu ma ajutat sa slabesc absolut deloc ....am avut asta vara 52 de kg dar nu am mancat paine deloc....maxim o felie de paine la cateva zile..totusi acum am inceput sa mananc iarasi paine si normal kg au venit inapoi la locul lor de onoare ......puteti sa ma ajutati sa slabesc cumva renuntzand la anumite alimente dar nu si la paine......vreau sa slabesc lent dar sigur . De sala am sa ma apuc din primavara totusi pana atunci tot vreau sa mai dau 5 kg jos



Ai innebunit? Eu am 1.71 si 57 de kg si am tinut cura de ingrasare ca sa ajung la greutatea asta de la 52 kg cate aveam. Vreau sa-ti spun ca aratam de-a dreptul anorexica, la 52 kg!
miss_darine
Postat pe 4 Noiembrie 2009 19:40
...sportul!
greierash_is_back
Postat pe 4 Noiembrie 2009 19:45
Si eu am tot 1.70 si 57 de kg...si vreau sa mai slabesc vreo 2..doar 2 kg!!! dar nu stiu de ce imi e asa de greu sa le slabesc...am fost la sala dar nu prea am vazut rezultate. Regim nu pot sa zic ca tin insa ma mai abtin de la unele mancaruri, recunosc ca imi place sa mananc tocmai de aceea e mai greu. Recunosc, ambitia mea nu e destul de puternica...imi trebuie un motiv foarte mare, ca sa ma tina ambitia o perioada de timp.
Eu de exemplu, asa am slabit odata...faceam seara sport ( alergare, sala, aerobic) si pe urma nu mai mancam nimic. si am dat jos...si acum as putea face la fel dar am intrat intr-o stare de ...comoditate prea mare. :P daca tu esti mai ambitioasa, poti incerca...bafta.:)
helenne22
Postat pe 4 Noiembrie 2009 19:51
De la: helenne22, la data 2009-11-04 19:51:41Si eu am tot 1.70 si 57 de kg...si vreau sa mai slabesc vreo 2..doar 2 kg!!! dar nu stiu de ce imi e asa de greu sa le slabesc...am fost la sala dar nu prea am vazut rezultate. Regim nu pot sa zic ca tin insa ma mai abtin de la unele mancaruri, recunosc ca imi place sa mananc tocmai de aceea e mai greu. Recunosc, ambitia mea nu e destul de puternica...imi trebuie un motiv foarte mare, ca sa ma tina ambitia o perioada de timp.
Eu de exemplu, asa am slabit odata...faceam seara sport ( alergare, sala, aerobic) si pe urma nu mai mancam nimic. si am dat jos...si acum as putea face la fel dar am intrat intr-o stare de ...comoditate prea mare. :P daca tu esti mai ambitioasa, poti incerca...bafta.:)

solutia aleasa de tine, nu trebuie sa fie un exemplu si pt alte pers. este un mod nesanatos de a slabi. infometarea , nu face bn organismului. daca mai este combinata si cu sportu e si mai riscant pt org. intr-adevar trebuie cominat efortul aerob cu cel anaerob (fiecare are avantajele si "dezavantajele"sale, dar nu ti le explic ca ai fost rea cu mn :)) ) si cu o alimentatie corespunzatoare, nu neaparat dieta. dieta daca vrei sa accelerezi nitel procesul de ardere a str adipos. iti este greu tocmai ca slabirea se face mai mult in bucatarie, acolo unde tu nu te poti abtine de la unele alimente dar si pt faptul ca de fapt nu ai cine stie ce de dat.
Ronnie_Coleman
Postat pe 6 Noiembrie 2009 23:40
De ce in prezent apropierea Craciunului si implicit masa de Craciun a devenit o sperietoare gastronomica pentru orice doamna si d-ra?Poate ca se gandesc ca se apropie o perioada in care delicatesele le fac sa fie mai pofticioase??Eu cred ca inca nu ati aflat ca va puteti face un mic cadou cumparand produsul pentru slabit DESERT PLANT.Pret 100lei/30caps/flacon (id messenger: PASSXBOOT ) p.s. Se poate comanda si pentru o perioada mai mica,o saptamana,2 saptamani
unni_ka
Postat pe 10 Decembrie 2009 10:24
Eu am 1,58 si greutatea ea variaza intre 48 si 49 de kg:P am reusit sa slabesc e la 51 mancand mai putin dar mestecand mai mult..astfel nu m-am abtinut de la nimic dar mestecand mai mult aveam senzatia de satietate:P succs
cretsss
Postat pe 11 Iulie 2010 23:02
De la: cretsss, la data 2010-07-11 23:02:52Eu am 1,58 si greutatea ea variaza intre 48 si 49 de kg:P am reusit sa slabesc e la 51 mancand mai putin dar mestecand mai mult..astfel nu m-am abtinut de la nimic dar mestecand mai mult aveam senzatia de satietate:P succs


Nu inteleg faza cu mestecatul..ideea e ca eu am reusit sa scap de pofta de mancare cu ajutorul pastilelor LemoSilhouette. Aveam tendinta mereu sa rontai ceva si asta imi aducea kg in plus mereu.
RoxyRoxx
Postat pe 9 Decembrie 2013 20:21
De la: RoxyRoxx, la data 2013-12-09 20:21:05
De la: cretsss, la data 2010-07-11 23:02:52Eu am 1,58 si greutatea ea variaza intre 48 si 49 de kg:P am reusit sa slabesc e la 51 mancand mai putin dar mestecand mai mult..astfel nu m-am abtinut de la nimic dar mestecand mai mult aveam senzatia de satietate:P succs


Nu inteleg faza cu mestecatul..ideea e ca eu am reusit sa scap de pofta de mancare cu ajutorul pastilelor LemoSilhouette. Aveam tendinta mereu sa rontai ceva si asta imi aducea kg in plus mereu.


Ideea e ca te saturi destul de rapid si cu putina mancare, mestecand cat mai mult la fiecare imbucatura de mancare.
Viorica_Ecaterina
Postat pe 10 Decembrie 2013 07:16
Nu este prea buna painea, mai ales cea prajita.
Uite de ce
:http://www.staiinforma.ro/blog/nutritie/painea-ingrasa/

Iar cafeaua te poate ajuta sa slabesti daca sti ce sa faci dupa ce ai baut-o: http://www.staiinforma.ro/blog/slabit-sanatos/cafeaua-ingrasa-cafeaua-slabeste/
kudika_1015091
Postat pe 22 Iunie 2016 16:06

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Ce masura porti? Silk Day Spa te slabeste in functie de dimensiunile hainelor pe care le porti. 1 De la: silkdayspa 6 Septembrie 2011 17:08
nu am tinut nici o cura dar acum as face datimi niste sfaturi plzzzz 6 De la: eu21alex 23 Septembrie 2009 11:42
REMODELARE CORPORALA IN CONSTANTA 1 De la: kudika198556 21 Iunie 2010 22:04
Invitatie 1 De la: power_plate 28 Octombrie 2009 15:23
altele 4 De la: just_laura 3 Iunie 2009 18:36