Setari Cookie-uri

eu sagetator el fecioara

crede-ti ca va merge relatia asta
larisamaria82
Postat pe 28 Decembrie 2008 20:41
niciodata nu vreau sa descurajez dar doar dk esti dispusa sa joci rolul de femeie slaba si sa stii de frika si sa ai rabdare va tine apoi te va lasa si iar se va intoarce la tine si te va inmuia adika va incerca sa se foloseasca de tine cat are nevoie cat se simte singur
clau_24
Postat pe 29 Decembrie 2008 23:08
De la: clau_24, la data 2008-12-29 23:08:39 niciodata nu vreau sa descurajez dar doar dk esti dispusa sa joci rolul de femeie slaba si sa stii de frika si sa ai rabdare va tine apoi te va lasa si iar se va intoarce la tine si te va inmuia adika va incerca sa se foloseasca de tine cat are nevoie cat se simte singur


Sunt impresionata.
Kathara
Postat pe 29 Decembrie 2008 23:27
Salut...eu cred ca va merge daca amandoi va doriti acest lucru. Si eu sunt sagetator si ma inteleg perfect cu persoanele din zodia fecioara ( printre care...desigur si persoana de gen masculin ). Am un prieten foarte bun in zodia respectiva. Stiu ca una e prietenia si alta e viata de cuplu...dar ca sa te incurajez...cunosc 2 cupluri in aceeasi situatie ca a ta...si au o relatie stabila de cel putin 2 ani. :D
Carlime
Postat pe 20 Ianuarie 2009 08:55
nu am observat cine a scris dar are dreptate asa e barbatul fecioara
cand se simte singur esti buna cand are amici esti de rezerva
trebuie sa-i arati umilinta supunere teama ETC
dk tu consideri k fk fata ok dar dk nu reteagete sa nu suferi
astfel de oameni nu merita
clau_24
Postat pe 20 Ianuarie 2009 22:24
Este o atractie mare intre barbatul fecioara si sagetatoare ... Depinde de tine cum faci relatia sa mearga, ei sunt mai comozi, inclinati spre critica - si vai asta nu e deloc placut pentru o sagetatoare autentica, care se vrea admirata si apreciata zi de zi.

Nu-l sufoca cand e cu prietenii, continua sa-ti vezi de programul tau, dar fi dragastoasa maxim cand sunteti singuri

Nu uita: Zodiile predispun .... depinde de noi ce dispunem
Aditxa38
Postat pe 20 Ianuarie 2009 22:30
De la: larisamaria82, la data 2008-12-28 20:41:40crede-ti ca va merge relatia asta
atatea forumuri de nimic aici de unde sa stim noi daca va merge relatia uite iti dau ceva scris intra si cauta pe internet compatibilitati in dragoste si gasesti ce vrei nu mai postati aiureaSagetator femeia barbatul Fecioara

Femeia Sagetator are despre dragoste o viziunea vesela si lipsita de griji, care îl enerveaza la culme pe barbatul Fecioara.

Barbatul Fecioara are nevoie de siguranta, pe care nu o poate obtine în relatia cu femeia Sagetator, pentru ca aceasta nu se straduieste deloc sa înteleaga nevoile partenerului.

Mai mult, femeia Sagetator nu suporta atitudinea calculata si puritana a barbatului Fecioara în viata sexuala. Mai devreme sau mai târziu, femeia Sagetator îsi va cauta în alta parte stimulentii sexuali pe care nu îi gaseste la barbatul Fecioara.

Barbatul Fecioara si femeia Sagetator pot petrece un week-end împreuna, însa o relatie de durata sau casnicie nu ar avea sanse de reusita.

bruni_eu
Postat pe 20 Ianuarie 2009 23:01
ai vazut cauti si gasesti posteaza toata lume de unde sa stim noi dak sunteti compatibili dak va potriciti la pat etc
bruni_eu
Postat pe 20 Ianuarie 2009 23:02
va merge,daca vreti amandoi. Daca intr-o relatie exista comunicare si se tine cont de parerea fiecaruia,nu are de ce sa nu mearga. Daca voi va intelegeti ca si cuplu nu cred ca ar avea relevanta zodia sau compatibilitatea dintre voi.E adevarat,el-fecioara,barbatii din zodia fecioarei sunt un pic mai mult posesivi si merg pe principiul ca ce e al lor e doar al lor,dar ii poti corecta si poti avea o relatie reusita.Succes !!!
kudika001263
Postat pe 6 Martie 2009 08:49
IMI PARE RAU DE TINE DAR IN FINAL VEI VEDEA CA NU MERITA, IA CAT POTI SI FUGI
NESTOR_AURORA
Postat pe 7 Martie 2009 09:52
Sagetator - Fecioara

Sagetator cu Fecioara! Semne care se pot vindeca reciproc!

Foarte interesanta, palpitanta dar si riscanta combinatie. Focul poate sa arda impuritatile Pamântului, iar Pamântul poate sa tempereze vâlvataile unui eventual incendiu. Si Sagetatorul si Fecioara sunt semne mentale în cel mai autentic sens al cuvantului si, de asemenea, ambele au în comun tendinta catre aspectele religioase ale vietii.

Fecioara poate resimti însa adeseori lipsa de responsabilitate a Sagetatorului în materie de sentimente de durata, în vreme ce Sagetatorul abia daca mai poate suporta spiritul de sacrificiu si daruirea neconditionata a Fecioarei fata de cauze adeseori pierdute.

Sagetatorul vede lucrurile de la înaltimea sa olimpiana, în vreme ce Fecioara sufera pentru mizeriile vietii "de la firul ierbii". Sagetatorul este un extravagant notoriu, iar Fecioara este ordonata si econoama.

Credeti ca are sanse de reusita un asemenea cuplu?
_dulcik_
Postat pe 9 Martie 2009 20:47
Sagetator - Fecioara

Cu siguranta ca da, fiindca amândoi viseaza în secret la o cauza umana mult mai buna - Fecioara vrea ca toti sa fie egali profesional si material, iar Sagetatorul doreste tuturor un Dumnezeu unic si iertator, al carui misionar sa fie totdeauna.

Pornind de la cauza conditiei umane, Sagetatorul se simte în mod spontan dator sa protejeze Fecioara foarte tematoare, care îi adora sincer optimismul. Conversatia este remediul lor terapeutic prin excelenta: dotati sa devina "medici de suflet" care vindeca prin cuvant, conversatia se dovedeste de folos mai întâi pentru ei si abia apoi pentru ceilalti.
_dulcik_
Postat pe 9 Martie 2009 20:47
Cand Fecioara si Sagetatorul se alatura, au o relatie bine conturata. Sagetatorului ii place sa exploreze si sa fie o persoana sociabila, in timp ce Fecioarei ii plece sa analizeze descoperirile Sagetatorului. Fecioarei i-ar placea o relatie perfecta, prea rapida pentru gustul Sagetatorului, dar, in timp, Sagetatorul va invata sa aprecieze un partener stabil si de incredere, care are picioarele pe pamant.
Fecioara si Sagetatorul pot avea viziuni diferite despre viata; Fecioara este o persoana mai practica si mai atenta, in timp ce Sagetatorul este o persoana careia ii place sa descopere noi lucruri. Poate fi greu pentru Sagetator sa accepte realismul pragmatic al Fecioarei. Poate fi dificil si pentru Fecioara sa accepte nelinistea Sagetatorului. Fecioara poate oferi Sagetatorului o baza sigura. Acesta din urma poate ajuta Fecioara sa aiba parte de voie buna in fiecare zi.
Fecioara este condusa de Mercur, iar Sagetatorul de Jupiter. Mercur inseamna comunicare si, din perspectiva Fecioarei, analiza. Jupiter inseamna filozofie, putere de invatare mai mare si calatorii. Aceasta combinatie promite comunicare interpersonala si se pot sustine una pe cealalta. Fecioara si Sagetatorul se pot amuza discutand despre filme, carti, Fecioara concentrandu-se pe detalii avand o privire de ansamblu.
Fecioara este un semn de pamant, iar Sagetatorul unul de foc. Acesta din urma vrea libertate, iar Fecioara doreste stabilitate casnica si financiara. Sagetatorul initiaza proiecte din pura dorinta, in timp ce Fecioara este mai pragmatica. Desi acesti parteneri isi pot intelege greu punctele de vedere, cand lucreaza impreuna fac o echipa excelenta tocmai fiindca sunt diferiti. Cat timp se asigura reciproc ca au acelasi tel, diferentele dispar.
Ei se pot concentra pe priecte multiple dupa cum simt. Este usor pentru Sagetator sa se intereseze de lucrurile importante pentru Fecioara si invers. Nici unul nu are o problema in a garanta libertatea celuilalt de a se bucura si de lucruri conexe relatiei.
Cel mai bun aspect al acestei relatii este siguranta pe care si-o pot oferi cand doresc sa convietuiasca. Ei pot fi o echipa minunata in momentul in care se invata reciproc sa priveasca viata cu noi ochi. Atata timp cat comunica si apreciaza ce invata vor avea o relatie stabila si fericita.
_dulcik_
Postat pe 9 Martie 2009 20:48
Sagetator - Fecioara

Fecioara nu prea suporta stilul dumneavoastra de viata. Dar nici dumneavoastra nu faceti fata stilului ei meticulos si metodic în tot ce face.

Chiar daca sunteti tentat de o astfel de relatie, mai bine renuntati!
_dulcik_
Postat pe 9 Martie 2009 20:48
din 2003 sant cu un barbat din zodia fecioarei eu fiind sagetator...si am trecut prin multe ,mult prea multe...... toate bune si frumoase pe perioada a 2 ani dupa care intr-o zi de vara merg la mare si una din persoanele cu care am fost la mare ,persoana pe care nu o mai vazusem in viata mea, ma intreaba daca eu mai sant cu P ....mirata ii spun ,d c??? la care imi spune fata ,pai se vede cu o colega de-a mea....mmmm bun asa, in fine mi-a explicat , am inghitit galusca dupa ceva vreme aud ca de fapt el in loc sa-si faca analizele la sange pt ca asa imi spusese el a fost prin eforie la plimbare cu o alta tipa ......ciudat e ca, cu acea fata mergeam serile la terasa chiar stateam impreuna la barfe....imi inchipui ce era in sufletul lui( sa stea la masa prietena si "amanta") .... toate bune si frumoase imi impinge din nou galusca pe care si de data asta am inghit-o... plec pt aproape 3 ani in afara ,muncesc de ma rup cate 13-14 ore pe zi incercam sa vb cu el dar el era tot timpul ocupat ,ba ca trebuie sa repare masina ,ba motorul.... ba la scufundari si nu auzea telefonul pana intr-o zi cand hotarasc sa nu-l mai caut...... daca a vazut ca nu mai este cautat si-a gasit pe altcineva eu logic ca am aflat ...am incercat sa vb cu el si l-am intrebat daca e ceea ce el vrea cu adevarat ...la care mi-a spus ca da...ok asta a fost din acel moment nu am mai incercat sa vb , sa-l sun.....absolut nimic. acum dupa 3 ani in luna septembrie m-am intors acasa definitiv ,stiind ca este ziua lui i-am trimis un mesaj cu ..la multi ani! repede am primit si raspuns ,m-a sunat dar nu avea rost sa-i raspund pt ca ceea ce aveam sa-i spun i-am spus ,daca a vazut ca nu-i raspun si-a pus o prietena comuna sa ma sune si sa ma invite la restaurat ....dar fara izbanda....a venit si ziua mea.....m-am trezit cu el ,cu un buchet de flori... a tinut mortis sa discutam despre ceea ce se intamplase intre noi si sa vedem daca se mai poate face ceva, dupa zile de refuz am cedat si iata ca au trecut atatea luni si se pare ca totul merge bine( eu am o vorba: sarbatoare tine trei zile) , s-au scurs si cele trei zile si tot nimic.... se pare ca e mai indragostit ca niciodata si vrea chiar sa ne casatorim anul acesta...atat de atent si de grijului nu a mai fost niciodata......imi spune ca omul din greseli invata si ca el a invatat si a realizat ca vrea sa stea cu mine si sa-mi ofere totul....
luigia
Postat pe 26 Martie 2009 15:16
Am un iubit fecioara de 9 ani si este singurul partener din viata mea de sagetatoare care este atipic pentru compatibilitatea fecioara sagetator,ne iubim ca atunci cand ne am cunoscut.....deci nimik nu e imposibil.....cautati e valabil 1 la un milion sau doar o data in viata.....sau niciodata....e cel mai senzual si romantic barbat din ultimii 100 de ani,e inteligent ,arata bestial,e cult,e rafinat,si i a trecut critica decand m a cunoscut pe mine pentru ca.....sunt perfecta si unica!
Diana_Vasilissa
Postat pe 11 Aprilie 2009 10:05
.....ar tb ,din start ,sa stim un lucru...k nimeni,kiar dk este din aceeasi zodie, n-are cu sa se asemene cu un altul,din aceeasi zodie,atat de bine... uneori sunt kiar complet diferiti...de incepi sa te miri zicand k n-ar avea nimic in comun cu zodia respectiva....k sa ne dam seama cata influienta poae avea ascendentul si descendentul,si multe altele....de aceea clasificarile de genul "trebuie sa fie asa pt k e din zodia asta"....sunt facute fara nici un suport stiintific astrologic...sunt doar supozitii,pareri nefondate pe studiu .....asa k ,babeste, n-avem nicio sansa sa ne dam seama ce e sau ce nu e adevarat,mai mult ne incurcam,uneori kiar ne facem noua insine rau....pt k primim "sfaturi " care mai de care....mai destepte,care ne dau peste cap....si-i pacat,chiar pacat,crede-ti-ma....pana la urma ,oameni suntem,si de aceea,suntem pefectibili,deci,daca vrem uneori chiar reusim sa si realizam ceva...si asta tine mai mult de noi decat de......zodii...
naty09
Postat pe 11 Aprilie 2009 14:00
Nu vreau sa va descurajez ,pe cele ce credeti prea mult in horoscop si in zodii,dar,pot sa va spun ca nu sunt valabile intotdeauna,mai depind foarte multe aspecte de liberul arbitru.
Nu poti sa renunti la o relatie doar pentru ca scrie in zodiac ca nu va potriviti,atunci cand sufletul iti spune altceva...Totul,dar absolut totul depinde de iubire:atunci cand iubesti poti sa inveti sa taci,si,sa-ti inghiti critica,poti sa inveti sa-i spui femeii iubite ce isi doreste sa auda ,in fiecare zi ,poti sa-ti depasesti defectele...zodiacale,poti sa faci absolut orice ! Renunti la orgolii,renunti la orice stii ca o deranjeaza,doar ca EA sa se simta bine.Fireste si reciproca este valabila..mai ales ca Sagetatoarea este...definitia orgoliului...
Cand iubesti,vrei sa daruiesti,daruri,flori,complimente,stari de bine,orice,doar ca persoana iubita sa fie fericita,iar daca starea e reciproca,e ideal ! Ce mai conteaza ce zic zodiile atunci cand tu esti fericit impreuna cu jumatatea ta ?
Daca dureaza un an sau zece,daca dureaza toata viata sau doar o saptamana...nici nu mai conteaza...o relatie dintre un barbat fecioara si o femeie sagetator,va fi cu siguranta evenimentul care iti va marca viata,momentul pentru care ai trait,si credeti-ma...merita !
ras_putin
Postat pe 16 Aprilie 2009 09:47
la mn nu a mers.. a fost asa:
anya016
Postat pe 20 Aprilie 2009 15:51
nu va merge deloc... cel mai bine ar fi sa va despartiti
Diavolyta_
Postat pe 20 Aprilie 2009 16:04



Eu fecioara...el sagetator (suntem casatoriti de 20 ani).viata cu un sagetator nu este tocmai usoara ...si avand in vedere faptul ca fecioara din totdeauna va dori sa dicteze iar segetatorul nu suport sa primesca ordine de la cineva...dara daca stii sa faci si compromisuri va merge...asta nu inseamna ca tu se cedezi de fiecare data(invata-l si pe el )....multa bafta....trebuie sa ai o vointa de fier.........rare cuplurile care rezista...sincer!
kudika001317
Postat pe 22 Mai 2009 09:47
Fecioarele sunt niste copile nevinovate.Numai Sagetatorii n-au de lucru si le inteapa intotdeauna.O feciara a venit la un doctor.
-Domnule doctor, sunt intepataSi femeia s-a intors si i-a aratat spatele.
-Asta este crima cu premeditate.De regula sagetile se trag in inima, nu in fund.
kudika023770
Postat pe 7 Noiembrie 2009 11:00
Well...din ce am citit de la voi m-am mai calmat. Intr-adevar o fecioara cu o sagetatoare.....e vai de ei :)). Eu vorbesc din experienta mea .... daca 2 zile suntem "cuminti"...10 zile ne certam.... Ba suntem impreuna ba nu suntem impreuna. M-a ranit cum a dorit el de fiecare data, unele certuri le-am provocat si eu DAR el este cel care a ranit si a spus vorbe fara sa gandeasca.
E o relatie care ''cere'' nervi tari...multa rabdare .
Eu ca si sagetatoare nu imi doresc monotonie.... si na! stiti vorba aia ''ai grija ce-ti doresti ca se poate intampla'', cu un barbat fecioara nu te plictisesti niciodata...certandu-ne tot timpul...nu avem timp de ''plictis''.

Azi este bun, a doua zi se schimba si nu mai vrea.....dupa 2 zile iar....si iar ...si iar....si tot asa ...si daca il intreb ''nu ai spus tu asa?" se mira "am zis eu????".
Nici nu mai stiu ce sa fac....acum suntem pe modulul "sa-ti vezi de viata ta, nu-mi doresc o relatie acum" (din partea lui) dar tare mi-e teama sa nu ma caute...si atunci sa fie prea tarziu....pt. el.

iar in timpul asta stau si plang ! ...nici nu mai stiu sa zambesc.....
Alla30
Postat pe 5 Decembrie 2011 15:25
cat adevar ai spus!!!experienta isi spune cuvantul cel putin la mine
clau_24
Postat pe 5 Decembrie 2011 18:05
corect insa uite asa se si cauta mai departe
clau_24
Postat pe 5 Decembrie 2011 18:10
DA! N-am trecut niciodata prin ce trec acum.... zic eu ca mi-am facut curaj sa nu il mai caut cu toate ca ma "mananca" degetele pe tastatura telefonului si gasesc eu un motiv sa sun....sa vad ce face....

E greu...nu stiu CATA rabdare sa mai am si traiesc cu teama ca atunci cand imi va trece...o sa-l apuce pe el si nu as vrea sa ma mai rascoleasca....

Clau despre ce zici ca se cauta mai departe?
Alla30
Postat pe 5 Decembrie 2011 20:03

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
OaRe Ma PlAce? 24 De la: marmuzel__x 26 Iunie 2011 00:50
... 9 De la: greierash_is_back 27 Decembrie 2009 15:49
Dilema 6 De la: oana84onutza 27 Ianuarie 2010 19:20
eu gemeni el pesti???? 15 De la: izuu91 29 Aprilie 2011 11:13
Femeia scorpion intr-o relatie la distanta? 36 De la: kudika342550 20 Decembrie 2010 14:02