Setari Cookie-uri

Perversiune???

mai nou pisica mea e "indragostita", iar aseara, cand am adus-o in casa nu stiam de unde miroase asa a urina.... de la ea, evident. atunci mi-am amintit de teopizduta si ma intrebam oare cum miroase fata asta? ca o matza in calduri? cred k de asta miorlaie asa jalnic pe forum

Postat pe 20 Ianuarie 2009 08:26
Eh, mare lucru ... ma mir ca nu vrea si un gang bang, la femeile sclave se practica le greu.

Kathy, scuza-mi ignoranta, ce e un gang-bang?
Dor_a
Postat pe 20 Ianuarie 2009 09:16
draga Teodutza84 tu chiar ai o problema majora cu capul dar se pare k nu realizezi acest lucru....tin sa te anunt k imi e foarte mila de tine si de fetele care sunt in situatia ta...fata fugi rapid la un control psihiatric pt k nu e de gluma!!! aaaa sa sti k special pt u mi-am facut cont pt k idiotenii mai mari decat ai scris u aici nu mi-a fost dat sa vad in cei 25 de ani de viata si am vrut sa te felicit in direct pt cata prostie exista intr-o singura persoana!!! felicitari scumpo......
bruneagra25
Postat pe 20 Ianuarie 2009 11:56
esti cumva Teodutza84???
bruneagra25
Postat pe 20 Ianuarie 2009 11:59
mai ....intretimp am crezut, prosteste desigur, ca Teodutzei noastre ii mai vine mintea ;la cap..............

insa....se pare ca si pe cea care o avea a pierdut-o pe drum sau i-a cazut in calcaie.........................

mai fetelor voi ce credeti?? e greu sa prost??.
sun_shine
Postat pe 20 Ianuarie 2009 12:41
Monica, se pare ca e foarte simplu. Cel mai simplu lucru din lume
Dor_a
Postat pe 20 Ianuarie 2009 12:43
Teodutza intuieste ea ceva ...cati dintre voi ati experimentat pana acum orgasmul urinar ...sau macar sa fii auzit de el?
all_the_love
Postat pe 20 Ianuarie 2009 13:01
De la: tantric_mistery, la data 2009-01-20 13:01:42Teodutza intuieste ea ceva ...cati dintre voi ati experimentat pana acum orgasmul urinar ...sau macar sa fii auzit de el?

adik ce vrei sa spui?
e la moda sa bei urina?
portitza_Maria
Postat pe 20 Ianuarie 2009 13:02
De la: Dor_a, la data 2009-01-20 07:47:28Canare, exact cand citeam si ma zgaltaiam de ras pe infundate, ma cheama GM-ul pana la el... M-am dus cu lacrimi de ras pe fata... Noroc ca e baiat fin, dupa ranjetul larg de pe fata mea si-a dat seama ca ma prapadesc de ras...

Tudoritzo, puiule, te-ai intors de la metrou? Cum a fost? Ti-ai facut prieteni noi printre betivanii care se usureaza in boscheti? Cati se roaga de sanatatea ta, ca nu i-ai lasat sa si-o tina in frig, ci le-ai gazduit-o in guritza-ti caldutza in timp ce o faceau?
Lasa-i pe astia, labarii (asta, cu masturbarea e chestie urata si rusinoasa , foaarte rusinoasa... Ce nu invata si ei ca si tine sa se lege in lesa si sa devina WC-uri la purtator? ), nu l-ai apelat pe ala... elevatu' tau in ale "sofisticarilor" sa te invete cum sa stai cu nasu' infipt in popou' lu' Fanel pana te faci verde si zice el "Ho"?

mai vrei ma mult sa ne spui ce ai mai facut tu la jobul tau? Tu chiar nu ai prietene de tii cu tot dinadinsul sa ne spui ceviata plictisitoare si anosta ai?cat despre ala de mai sus cu mizeriile lui..e un BOLNAV PSIHIC
Teodutza84
Postat pe 20 Ianuarie 2009 13:24
ooooooo ai revenit,perversa mika si frustrata..ne a fost dor de tine,du te repede si ia ti portia de pipilika si te asteptam cu injuraturi,dar altele,fii si tu mai originala k de alea cu morti ni s a luat si noua
SweetHappyButterfly
Postat pe 20 Ianuarie 2009 13:28
De la: Teodutza84, la data 2009-01-20 13:24:42
De la: Dor_a, la data 2009-01-20 07:47:28Canare, exact cand citeam si ma zgaltaiam de ras pe infundate, ma cheama GM-ul pana la el... M-am dus cu lacrimi de ras pe fata... Noroc ca e baiat fin, dupa ranjetul larg de pe fata mea si-a dat seama ca ma prapadesc de ras...

Tudoritzo, puiule, te-ai intors de la metrou? Cum a fost? Ti-ai facut prieteni noi printre betivanii care se usureaza in boscheti? Cati se roaga de sanatatea ta, ca nu i-ai lasat sa si-o tina in frig, ci le-ai gazduit-o in guritza-ti caldutza in timp ce o faceau?
Lasa-i pe astia, labarii (asta, cu masturbarea e chestie urata si rusinoasa , foaarte rusinoasa... Ce nu invata si ei ca si tine sa se lege in lesa si sa devina WC-uri la purtator? ), nu l-ai apelat pe ala... elevatu' tau in ale "sofisticarilor" sa te invete cum sa stai cu nasu' infipt in popou' lu' Fanel pana te faci verde si zice el "Ho"?

mai vrei ma mult sa ne spui ce ai mai facut tu la jobul tau? Tu chiar nu ai prietene de tii cu tot dinadinsul sa ne spui ceviata plictisitoare si anosta ai?cat despre ala de mai sus cu mizeriile lui..e un BOLNAV PSIHIC

plsss repeat..........nu am inteles nimik...............sa fie oare ca ti-ai uitat ochelarii sau ti-e foame ....
ori sete?
portitza_Maria
Postat pe 20 Ianuarie 2009 13:29
De la: Dor_a, la data 2009-01-20 12:43:54Monica, se pare ca e foarte simplu. Cel mai simplu lucru din lume

pai cum zicea mama..................

daca prostia ar fi o boala pe multi i-ai vedea tavalindu-se pe jos.....................

asta ar fi o imagine cat se poate de placuta a teodutzei.....................
sun_shine
Postat pe 20 Ianuarie 2009 13:30
si cand ziceam ca nu apare..........................

ca o boare imiresmata isi facu aparitia si teodutza.......................

faceti loc va rog....................................
sun_shine
Postat pe 20 Ianuarie 2009 13:37

daca nu plangi, nu faci nimic

Postat pe 20 Ianuarie 2009 13:40
Unde, unde? S-a intors de la metrou asa devreme?
Dor_a
Postat pe 20 Ianuarie 2009 13:41
bai fetelor aici miroase a pipi stiti cumva de unde e???? k a ajuns mirosul pana aici la mine departeeeeeeeee....nici catzelu meu nu pute asa=))))
SweetHappyButterfly
Postat pe 20 Ianuarie 2009 13:43
De la: ciquy, la data 2009-01-20 13:43:33bai fetelor aici miroase a pipi stiti cumva de unde e???? k a ajuns mirosul pana aici la mine departeeeeeeeee....nici catzelu meu nu pute asa=))))

mda........incepand de astazi,dupa cum poate nu stiu toate "femeile realizate" de pe acest forum..se stocheaza la politie tot ce aveti in calc si tot ce faceti...de unde va conectati,parola de la kudika si cum va cheama...eu am sa depun o plingere la adresa fiecarei persoane care ma mai BATJOCORESTE incepand DIN ACEST MOMENT....HAI SA VEDEM DACA O SA VA PLACA LA PUSCARIA DE FEMEI...CASATELOR
Teodutza84
Postat pe 20 Ianuarie 2009 13:48

Tudoritzo, puiule! revino-ti! CE vrei sa spui cand zici NE? "mai vrei mai mult sa NE..." (NU am sa comentez ordinea frazei, nimeni nu se asteapta la mai mult de la tine...) dar "sa NE spui"????
De cand esti tu parte din grupul celor carora le spun eu ceva, draguto?
Voi auziti ce zice mascota?
Dor_a
Postat pe 20 Ianuarie 2009 13:49
De la: Teodutza84, la data 2009-01-20 13:48:48
De la: ciquy, la data 2009-01-20 13:43:33bai fetelor aici miroase a pipi stiti cumva de unde e???? k a ajuns mirosul pana aici la mine departeeeeeeeee....nici catzelu meu nu pute asa=))))

mda........incepand de astazi,dupa cum poate nu stiu toate "femeile realizate" de pe acest forum..se stocheaza la politie tot ce aveti in calc si tot ce faceti...de unde va conectati,parola de la kudika si cum va cheama...eu am sa depun o plingere la adresa fiecarei persoane care ma mai BATJOCORESTE incepand DIN ACEST MOMENT....HAI SA VEDEM DACA O SA VA PLACA LA PUSCARIA DE FEMEI...CASATELOR

Si zi asa, Tudoritzo lele? Pai sa le dau si adresa, sau vin direct prima duna la dreapta?
Dor_a
Postat pe 20 Ianuarie 2009 13:52
http://www.kudika.ro/comunitate/concurs/view_item/147861.html Va rog mult sa ne votati, nu dureaza mult sa faceti un bine. Sper din suflet k nu am deranjat prea mult. Sunt multi kre reactioneaza urat tare la mesaje de genul asta, poate sunt prea frustrati.. Si dak am deranjat pe cineva, asta e...noi nu am facut nici un rau....ASTEPTAM VOTURILE TUTUROR DIN 24 IN 24 DE ORE! GANDITI-VA, DIN CAND IN CAND, SI LA NOI!...
raluk4coco
Postat pe 20 Ianuarie 2009 13:54
Mda.................as fi tare curioasa....dar cred ca te iau de tacanita si nici nu te baga in seama..........

daca vor citi si ce ai postat tu sigur vor chema pe cei de la balamuc sa te lege.......................
sun_shine
Postat pe 20 Ianuarie 2009 13:56
haleleu teoduto tzâsipusasi poza ualeeeeee frumoaso pipilicoasa ce esti....knd o vedea politia ce injuraturi ne ai tras tu noua si ce faci tu te baga pe tine la psihiatrie direct sau fac si ei pipilika pe guritza ta aia spurcata....nu are draga ce sa ne faca noua politia nu ne mai ameninta tu..ce gata te ai vazut incoltita si acum bati in retragere?inbjuraturi noi ceva???hai k m am plictisit pe bune,k am invatat pana acum k deh mai sunt si oameni destepti pen aici....te pup draga mea(desi nu stiu unde k esti toata spurcata sine stie pe unde ai pipi bagat)
SweetHappyButterfly
Postat pe 20 Ianuarie 2009 13:57
ce fatza de WC ai si e mai econom,k nu mai tragi apa,inghiti acum cu criza asta.........
SweetHappyButterfly
Postat pe 20 Ianuarie 2009 14:07
Ciqui, ce complimente dragutze ii faci... O sa rosheasca de placere
Dor_a
Postat pe 20 Ianuarie 2009 14:09
De la: ciquy, la data 2009-01-20 14:07:39ce fatza de WC ai si e mai econom,k nu mai tragi apa,inghiti acum cu criza asta.........

portitza_Maria
Postat pe 20 Ianuarie 2009 14:10
bineinteles,dar ea e o draguta ce aveti cu ea fetelor...noi chiar o iubim:))) uite acum din cauza ei nu mai am chef de invatzat...m a binedispus cu ideile ei stupide deja imi caut model de catuse pentru puscarie as vrea unele asa cu puf din ala....
SweetHappyButterfly
Postat pe 20 Ianuarie 2009 14:12
Intrebare: ce intelege mascota prin Casata? Ca din cunostintele mele (care nu-s de Groapa lui Ouatu, spre rushinea mea ) aia e un tip de inghetata... Daca va spun ca nici ce e un "mij"? (mde! Tudoritzo, n-am eu cunostintele tale elevate, ce sa-i faci). Evident, presupun ce ar putea fi (miju', de!) dar am doua variante: ori e parte a corpului, ori e... substanta
Dor_a
Postat pe 20 Ianuarie 2009 14:19
De la: Teodutza84, la data 2009-01-20 13:48:48

Vai Teodutza gt pai daca vi cu politia s-a zis cu noi ..uite eu acum ma duc la baie ma asez pe WC ( ma luat asa dintr-o data dupa ce am citi amenintarea ta , de unde si expresia : A face pe tine de frica ) si ma gandesc cum sa formulez sa ma poti ierta pt tot ce am spus.

Ai grija cum depui plangerea aia sa nu o stropesti ca, numai intelege nenea politistul nimik, sfatul meu este sa iti iei plosca cu tine pt orice eventualitate si sa ti gura inchisa cand scri

Succes!
G_Bogdan
Postat pe 20 Ianuarie 2009 14:26
De la: ciquy, la data 2009-01-20 14:07:39ce fatza de WC ai si e mai econom,k nu mai tragi apa,inghiti acum cu criza asta.........

ce redusa mintal ciqui......ai grija ca ejty in colimator
Teodutza84
Postat pe 20 Ianuarie 2009 14:26
exista mall......care ofera reducere de minte?
portitza_Maria
Postat pe 20 Ianuarie 2009 14:28

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
vreau mai multa actiune in pat!! ce pot face? 67 De la: Papusikmika 11 Iunie 2009 21:28
buna 36 De la: kudika_12368 30 Noiembrie 2012 16:13
Melodii pe care sa faci dragoste? 103 De la: felixcat 11 Decembrie 2009 23:21
ORGASM...fara barbatiiiiii 69 De la: florin33l 12 Aprilie 2009 19:29
Vorbiti in timp ce faceti sex? 75 De la: GURI_1981 30 Martie 2010 13:43