Setari Cookie-uri

Perversiune???

De la: andreealivia, la data 2009-04-12 08:24:24sunt de parere ca nici tu nu ai cazut de pe o alta planeta,dar ca nici Teodutza nu are nevoie de un psihiatru.Astazi,sex-ul nu mai este pentru majoritatea un act de dragoste,plin de puritate si romantism,ci o exercitare a imaginatiei,o stimulare neaparata a tuturor simtamintelor fizicesti. Se vede ca VENUS,are un control incontestabil asupra-ne. Intr-un cuplu,ar trebuie sa se reflecte cate putin din fiecare ramura in ceia ce priveste sex-ul.astfel,vom avea si romantism,dar si anumite fantezii,mai mult sau mai putin normale. Nu trebuie nimeni condamnat pentru ceia ce face.Placerile difera de la o persoana la alta si nu vad de ce ne-am agita atat pentru o simpla fantezie.Daca Teodutza accepta o astfel de placere,nu inseamna ca trebuie sa o accepti si tu,sau sa o practici.Ceia ce nu am inteles la ea,e faptul ca desi practica o asemenea fantezie,cere ajutor.Mai am o nelamurire: de moment ce ii accepti "udul",se poate pune problema unei refuzari cu privire la sperma? Astea doua nu prea se impaca,sincer.Dar cum spuneam,difera de la persoana la persoana. Cei care inca mai pastreaza acel romantism pur,parerea mea,nu cred ca vor afla vre-odata apogeul placerii desavarsite. Cineva spunea ca se procedeaza conform animalelor.Dar ce?omul nu e un animal?diferenta este ca omul are necesitate si ratiune,pe cand animalul doar necesitate. Multi practica sex-ul oral,anal,mamar,impletit cu sute de fantezii,dar putini recunosc.Daca fiecare si-ar posta pe forumuri de genul toate dorintele si placerile,atunci cu siguranta intreaga planeta ar fi o "Sodoma si Gomora".

Mi-a placut ce ai punctat si sunt de acord cu ce ai spus...chiar dk nu suntem de acord cu unele practici,nimeni nu ne poate obliga sa le facem.In rest....normalitatea e ceea ce eu consider normal,a iubi inseamna a darui ,iar dragostea nu cunoaste limite si nici "decentza "dusa la extrem!
luyyzz
Postat pe 4 Mai 2009 23:12
De la: luyyzz, la data 2009-05-04 23:12:13
De la: andreealivia, la data 2009-04-12 08:24:24sunt de parere ca nici tu nu ai cazut de pe o alta planeta,dar ca nici Teodutza nu are nevoie de un psihiatru.Astazi,sex-ul nu mai este pentru majoritatea un act de dragoste,plin de puritate si romantism,ci o exercitare a imaginatiei,o stimulare neaparata a tuturor simtamintelor fizicesti. Se vede ca VENUS,are un control incontestabil asupra-ne. Intr-un cuplu,ar trebuie sa se reflecte cate putin din fiecare ramura in ceia ce priveste sex-ul.astfel,vom avea si romantism,dar si anumite fantezii,mai mult sau mai putin normale. Nu trebuie nimeni condamnat pentru ceia ce face.Placerile difera de la o persoana la alta si nu vad de ce ne-am agita atat pentru o simpla fantezie.Daca Teodutza accepta o astfel de placere,nu inseamna ca trebuie sa o accepti si tu,sau sa o practici.Ceia ce nu am inteles la ea,e faptul ca desi practica o asemenea fantezie,cere ajutor.Mai am o nelamurire: de moment ce ii accepti "udul",se poate pune problema unei refuzari cu privire la sperma? Astea doua nu prea se impaca,sincer.Dar cum spuneam,difera de la persoana la persoana. Cei care inca mai pastreaza acel romantism pur,parerea mea,nu cred ca vor afla vre-odata apogeul placerii desavarsite. Cineva spunea ca se procedeaza conform animalelor.Dar ce?omul nu e un animal?diferenta este ca omul are necesitate si ratiune,pe cand animalul doar necesitate. Multi practica sex-ul oral,anal,mamar,impletit cu sute de fantezii,dar putini recunosc.Daca fiecare si-ar posta pe forumuri de genul toate dorintele si placerile,atunci cu siguranta intreaga planeta ar fi o "Sodoma si Gomora".

Mi-a placut ce ai punctat si sunt de acord cu ce ai spus...chiar dk nu suntem de acord cu unele practici,nimeni nu ne poate obliga sa le facem.In rest....normalitatea e ceea ce eu consider normal,a iubi inseamna a darui ,iar dragostea nu cunoaste limite si nici "decentza "dusa la extrem!

Voi doua sunteti cumva urmasele lu' Teodorutza???
Diavolyta_
Postat pe 4 Mai 2009 23:35
De la: Diavolyta_, la data 2009-05-04 23:35:33
De la: luyyzz, la data 2009-05-04 23:12:13

Voi doua sunteti cumva urmasele lu' Teodorutza???

Eu nu....chiar nu am ganduri legate de pipi ,dar nici nu inteleg de ce sunt aici cam aceleasi persoane printre care si tu,care se baga repede la raspunsuri si se dau sex experte sau atotstiutoare!Eu am intrat de putin timp pe forum si asteptam raspunsuri si pareri pertinente de la oameni ,pt ca fiecare avem intrebarile nostre si temerile noastre!Cam atat...
luyyzz
Postat pe 4 Mai 2009 23:41
De la: luyyzz, la data 2009-05-04 23:41:49

Eu nu....chiar nu am ganduri legate de pipi ,dar nici nu inteleg de ce sunt aici cam aceleasi persoane printre care si tu,care se baga repede la raspunsuri si se dau sex experte sau atotstiutoare!Eu am intrat de putin timp pe forum si asteptam raspunsuri si pareri pertinente de la oameni ,pt ca fiecare avem intrebarile nostre si temerile noastre!Cam atat...

auzi fetito... aci se posteaza si pareri contra... nu numa' pro.... si daca nu'ti convine ceva n'ai decat sa'ti stergi contu'
capishi??
Diavolyta_
Postat pe 4 Mai 2009 23:44
De la: Diavolyta_, la data 2009-05-04 23:44:33
De la: luyyzz, la data 2009-05-04 23:41:49

auzi fetito... aci se posteaza si pareri contra... nu numa' pro.... si daca nu'ti convine ceva n'ai decat sa'ti stergi contu'
capishi??

Da doamna stiu ca se posteaza tot felul de pareri...numai ca eu vorbeam despre toleranta...nici eu nu inteleg practica asta.....dar hai sa o 'ucidem' pt ca a avut curajul sa puna un astfel de post!Deci nu-mi mai spune ce sa fac...nu vreau sa polemizez cu dvs si alte personaje care au aici "claca"...hai pa
luyyzz
Postat pe 4 Mai 2009 23:50
ciaules...si mie imi pare bine de cunostinta
Diavolyta_
Postat pe 4 Mai 2009 23:52
De la: Diavolyta_, la data 2009-05-04 23:52:22ciaules...si mie imi pare bine de cunostinta
doamneeeeee...ce am putut citi .. exista asa ceva? mai zice si ca daca ni se pare aiurea sa facem sex ca pe vremea bunicii :)) goddd..nu stiam ca a urina face parte din partida de sex .. m-am amuzat intr-un fel =)) da akm imi vine sa bleahhh
Alee_Annie
Postat pe 5 Mai 2009 10:59
ce inseamna "ciuales"?

Postat pe 5 Mai 2009 11:03
yumy
Postat pe 5 Mai 2009 11:04
imi era dor de topikul asta....iupiiiiiiiiiiiii back in top teodutza hai la noi publicul te vrea k doar esti o mare vedeta....
bruneagra25
Postat pe 5 Mai 2009 11:06
voi de altcve nu puteti vb? ca sunteti...............chiar......................

Postat pe 5 Mai 2009 11:12
De la: kudika021316, la data 2009-05-05 11:03:13 ce inseamna "ciuales"?

inseamna k tu nu ai ce cauta aici la 11 ani...si k ar trebuii sa-ti faci temele la oara asta...dar precum cred k varsta ta e trecuta la misto acolo...inseamna k nu prea te duce capu...multumita de rasp?
bruneagra25
Postat pe 5 Mai 2009 15:10

iote ce zice teoduta...

unde ai vazut tu animale sa se iubeasca? deja deveniti ipocrite rau de tot,fetelor,la modul cras....incercati si voi si o sa vedeti ce bine e..sa simti caldura urinei persoanei iubite....a sfantului lichid galben.........rog inchiderea acestui topic datorita inapoiatilor mintal care com aici...voi chiar sunteti redusi? p bn? faceti sex ca pe vremea bunicii

pai si-atunci care e problemu teoduto ? ce vrei tu sa aflii de la noi ?

ca nu pricep...daca iti zicem ca nu e normal, zici ca suntem incuiati si nu stim sa ne sexam...

daca iti zicem ca faci bine, ne lasi ?

ca deja discutia tine de teatrul absurd...
prometeus_wife
Postat pe 5 Mai 2009 16:04
buey minoro...tu ai descoperit acu' netu' si il exersezi pe neuronii nostrii ?

la 11 ani, mergi fetitza la scoala, la corul bisericii, sau stai dreaku cu o carte in mana...

sau mai bine du-te pe haifaiv...unde ti-e locul...

ce dreaku, nene...adminii astia lasa toti ciudatii ici sha ?
prometeus_wife
Postat pe 5 Mai 2009 16:06
De la: kudika021316, la data 2009-05-05 11:03:13 ce inseamna "ciuales"?

m�t�niiiiiii.... f�������� m�ta�nii si sigur am sa'ti spun jurrrrrrr...... da' nu promitttt
Diavolyta_
Postat pe 5 Mai 2009 16:07
De la: kudika021316, la data 2009-05-05 11:12:52 voi de altcve nu puteti vb? ca sunteti...............chiar......................
da tu ce cauti sora mea aici ca vad ca ai 11 aniiiiiiii vezi ca aici se vorbesc prostioareeeeee
thadoog
Postat pe 5 Mai 2009 16:10
annyannyoooooooooo hai sora mea sa ne combinammmmmmmm si noiiiiiiiiiii mancatasssssssssss
thadoog
Postat pe 5 Mai 2009 16:13
aaaauuuu...don'soara luis...departe de noi gandul de a va inoportuna...dar nu vi se pare ca e cam ciudat ce spuneti ? domnia voastra si teoduta ?

ok...am inteles...exista fomei open mind si fomei normale...

stai ca acu' am citit mai bine...

"sfantul lichid galben "

cred ca ziceai de Lacrima lu' Ovidiu...bun vin, nene...

iote ca teoduta ne face si inapoiati mintal...bravo, pisi...

da' ma intreb si eu...daca tot esti ocupata cu pishu si alea, alea...cum de mai ai timp sa te dai pe forum ?
prometeus_wife
Postat pe 5 Mai 2009 16:14
De la: thadoog, la data 2009-05-05 16:13:24annyannyoooooooooo hai sora mea sa ne combinammmmmmmm si noiiiiiiiiiii mancatasssssssssss

dog'ule fit'ar fata aia a ta... nici bine nu ne'am logodit si tu vrei pe alta
Diavolyta_
Postat pe 5 Mai 2009 16:15
i-ot-e fratie ce gasii o la ora asta tarzie sa ma tiu cu mana de burta de ras....

tudoritoooo muica unde drecu esti ca ma plictiseste ioana deja.....

mai vrei mamii o vidanja ca te blagoscovesc imediat cu una cat ai zice..."pisha-te ca vine trenul..."
dandanaua_reloaded
Postat pe 10 Mai 2009 01:51
De la: prometeus_wife, la data 2009-05-05 16:14:42aaaauuuu...don'soara luis...departe de noi gandul de a va inoportuna...dar nu vi se pare ca e cam ciudat ce spuneti ? domnia voastra si teoduta ?

"sfantul lichid galben "

da' ma intreb si eu...daca tot esti ocupata cu pishu si alea, alea...cum de mai ai timp sa te dai pe forum ?

Poate nu ai citit ce am spus si eu....nu era f interesant dar totusi....repet....NU AS FACE ASTA ,NICI NU MI SE PARE IN NICI UN FEL....doar vorbeam despre TOLERANTZA....dar se pare k eu fiind noua p aici nu ma incadrez intre fetele care "sar" cu acuzele.mda....
luyyzz
Postat pe 10 Mai 2009 02:08
Sunt noua pe forum dar am ramas socata de acest topic! Nu ma pit abtine sa nu zic ceva...e democratie! Am mai auzit de perversiuni de alte chestii mai kinky dar asta le depaseste pe toate!!! cum doamne iarta-ma sa faci asa ceva?? si mai si zici ca iti e scarba sa ejaculeze in gura ta dar sa urineze nu! ce e in capul tau? esti WC? Una e dragostea una e ce faceti voi...CLAR sunteti BOLNAVI frate! Nu puteti si voi sa faceti chestii mai normale sa va satisfaceti?? sau alea is anormale pentru voi?

Si spun si eu cum aua mai spus si altii mai sus ...tu nu vrei sfaturi! ori te lauzi ori vrei sa vezi daca e ceva comun ori sa te convingi ca esti nebuna si totusi sa mergi mai departe in asta!
GODDDD|!!!!!
iLLuzive
Postat pe 10 Mai 2009 22:10
Sa stiii ca este greu sa raspunda cineva la o intrebare de genul asta.Se spune ca intr-o relatie totul este permis atata timp cat ambii parteneri sunt de acord. Intrebarea ta nu prea isi are sensul. Atata timp cat pe tine nu te deranjeaza , de ce intrebi daca este normal? . Oamenii vor fi subiectivi pentru fiecare are o propria parere despre sex, despre dragoste etc.
Daca ai pus intrebarea doar sa te amuzi de raspunsuri, pune si tu intrebari mai inteligente.
kudika000272
Postat pe 10 Mai 2009 22:35
Pentru ceea ce spui tu, nu exista toleranta, ci doctori.Toleranta se refera numai la oameni normali, care isi pot ingadui unii altora mici exagerari.Si nebunii fac sex, dar tot nebuni raman.
kudika023770
Postat pe 11 Mai 2009 14:17
De la: luyyzz, la data 2009-05-10 02:08:15
De la: prometeus_wife, la data 2009-05-05 16:14:42aaaauuuu...don'soara luis...departe de noi gandul de a va inoportuna...dar nu vi se pare ca e cam ciudat ce spuneti ? domnia voastra si teoduta ?

"sfantul lichid galben "

Poate nu ai citit ce am spus si eu....nu era f interesant dar totusi....repet....NU AS FACE ASTA ,NICI NU MI SE PARE IN NICI UN FEL....doar vorbeam despre TOLERANTZA....dar se pare k eu fiind noua p aici nu ma incadrez intre fetele care "sar" cu acuzele.mda....

nu-i asa ca n-ai citit tot topicul???? nici macar fazele amuzante?????

ce are a face toleranta cu exprimarea parerilor negaive sau pozitive despre perversiuni de genul asta?????

de pe la pagina 5 a topicului devine amuzant rau de tot.... daca imi aintesc bine la un moment dat .d-ra a dat-o si pe extraterestrii.... e chiar un subiect de discutat... ce face "pishou" din cerierul uman.... in special din cel al tudoritii.....

dandanaua_reloaded
Postat pe 11 Mai 2009 20:33
De la: dandanaua_reloaded, la data 2009-05-11 20:33:16
De la: luyyzz, la data 2009-05-10 02:08:15

"sfantul lichid galben "

nu-i asa ca n-ai citit tot topicul???? nici macar fazele amuzante?????

ce are a face toleranta cu exprimarea parerilor negaive sau pozitive despre perversiuni de genul asta?????

de pe la pagina 5 a topicului devine amuzant rau de tot.... daca imi aintesc bine la un moment dat .d-ra a dat-o si pe extraterestrii.... e chiar un subiect de discutat... ce face "pishou" din cerierul uman.... in special din cel al tudoritii.....

AI dreptate,nu l-am citit pe tot,nici nu as fi avut timp,dar ma refeream strict la ce "mi-am ' permis si eu sa "cred" sau sa "comentez" si fetele rpd au sarit ca arse si iata cum am deviat de la "subiect",ajung intr-o ipostaza nedorita ..aceea de a "riposta".Eu oricum sunt pacifista d fel si chiar ma voi abtine sa mai exprim ceva ..pt ca cine stie ...maine poimaine ma va arata "forumul" cu degetul ca pe aceea ce-i apara" p orpsitzi;))(glumesc)!
luyyzz
Postat pe 11 Mai 2009 23:44
draga mea ,daca te consideri tirfa lui...e ok,dar daca te iubeste si te respecta ,asa cum meriti si ar fii normal,e pervers rau baiatul,si tu prea te respecta,sorry ptr realitate,dar mai ai de studiat!
alcatraz
Postat pe 12 Mai 2009 17:07
Dur cuvantul, pentru a desemna doar un spirit slab.
kudika023770
Postat pe 14 Mai 2009 08:38
in primul rand eu nu stiu ce placere poate sa creeze asa ceva....
Anonima_007
Postat pe 29 Mai 2009 11:24
De la: alcatraz, la data 2009-05-12 17:07:28draga mea ,daca te consideri tirfa lui...e ok,dar daca te iubeste si te respecta ,asa cum meriti si ar fii normal,e pervers rau baiatul,si tu prea te respecta,sorry ptr realitate,dar mai ai de studiat!

ce anume mai am de studiat?
eu cred ca esti distrusa rau fetito
Teodutza84
Postat pe 29 Mai 2009 14:35

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
As putea fii insarcinata? 2 De la: kudika_972970 28 August 2014 19:44
sex oral cu un necunoscut sau doar cu ıubıtul.... 201 De la: kudika029282 18 Decembrie 2010 18:20
ejaculare 35 De la: simons 3 Noiembrie 2014 07:13
Lipsa libidou 38 De la: kudika_8101 21 Aprilie 2013 22:32
caut amanta 1 De la: kudika_5612 21 Aprilie 2012 00:02