Setari Cookie-uri

Daca`i satisfacem prea mult si`o iau in cap???

De la: deea_20, la data 2009-05-04 01:13:42e bine sa-l cocolosesti dar sa fii si fata desteapta in acelasi timp,ca sa-ti manance din palma!

si fetele zic de barbati ca au intenti ascunse
SweetDadyD
Postat pe 4 Mai 2009 08:42
atat femeile cat si barbatii au "intentii ascunse",de ce sa nu recunoastem?
deea_20
Postat pe 4 Mai 2009 12:02
De la: deea_20, la data 2009-05-04 12:02:11atat femeile cat si barbatii au "intentii ascunse",de ce sa nu recunoastem?

lol barbatii au o singura intentia ascunsa si sa fim seriosi orcine stie care e
uite sa iti zic o chestie cand un barbat place o fata = vrea sa se culce cu ea , nu cu sensul ala de a face dragoste ,etc... , ci pur si simplu S.E.X. , acuma daca el face ceva si incearca sa o cuceresaca /vrajeasca, etc , daca ea vrea o relatie cu el ar trebui sa faca si ea aceasi chestie (caci o barca fara carmas e dusa de vant unde vrea el ), caci altfel poate sa ramana la doar o prietenie cu beneficii din punctul lui de vedere , chiar daca pentru ea sa se insemne mult mai mult , binenteles se poate indragosti el de la sine fara prea multa munca , ca la noi e mai usor , dar ideia este ca noi barbatii cautam o fata de care sa ne indragostim si care sa ne iubeasca si ea , ca atunci cand iubesti vezi perosana aia ca si cum ar fi ideala , cu toate defectele si calitatile ei , altfel , ca orice om cauti perfectiunea si cum nimeni nu e perfect , o mai cauti si la o a doua si o a treia fata, etc (cateodata in acelasi timp ) ,
parerea mea ,
asa ca lasati fetelor maniupularea ca nu va duce nicaieri, daca ati facut ce trebuie si el s-a indragostit de voi , si voi il iubiti, atunci totul e perfect
SweetDadyD
Postat pe 4 Mai 2009 13:08
De la: deea_20, la data 2009-05-04 01:13:42e bine sa-l cocolosesti dar sa fii si fata desteapta in acelasi timp,ca sa-ti manance din palma!

asta cu mancatul din palma imi place
_dulcik_
Postat pe 4 Mai 2009 22:52
SI MIE!!!!!!!!!!!!!mai ales cand el crede ca ceea ce vrei tu este defapt dorinta lui
deea_20
Postat pe 5 Mai 2009 12:44
De la: deea_20, la data 2009-05-05 12:44:41SI MIE!!!!!!!!!!!!!mai ales cand el crede ca ceea ce vrei tu este defapt dorinta lui

ei al meu oricum imi cam mananca din palma dar de ma iubeste mult prea mult bine si eu la fel
asa ca ne satisfacem reciproc
_dulcik_
Postat pe 5 Mai 2009 23:10
sincer eu asa sunt cum altii probabil siar dori la orice ora ii fac toate pofetele fac tot ce isi doreste il iubesc il alint il rasfat ii cumpar cadouri si fac totul pentru el in aproape 2 ani de relatie nu iam spus niciodata nu,nu am zis niciodata ca nu ma pot vedea cu el chiar daca eu eram fff obosita dar oricum voiam sa`l vad pe cand el de multe ori nici nu vrea sa ma vada dar cu prietenii lui se intalneste ,ma jigneste nu`mi spune te iubesc si uneori nici macar nu imi arata,tzipa la mn ma face sa ma simt un nimik si nu stiu de ce el sustine ca nu ae pe alta pana acuma nimeni nu mi`a spus nik rau d el dar de la un timp au inceput diverse persoane sa`mi spuna ca`l vede cu una cu alta dar eu nu cred sau refuz sa cred de frica k o sal pierd el imi greseste eu imi cer iertare reuseste sa faca in asa fel incat sa para vina mea daca il intreb frumos unde este ceea ce este firec intr`o relatie de multe ori imi raspunde ca unde vrea...si fze de genu asta ...inghit si tac si tot nu ma schimb tot sunt cum vrea el si fac tot ce vfrea el si el nici makr nu ma respecta pentru asta .... uneori ajung la capatul puterilor ma inchid in mine si incep sa plang ma intreb unde am gresit si nu gasesc raspunsul probabil ca am facut prea multe pentru el ...si el deja crede ca totul ii se cuvine indiferent de cum se comporta cu mn si toate lucrurile astea ma dor incerc sa vorbesc cu el sa inteleaga k ma face sa sufar prin comportamenul lui dar degeaba parca as vorbii cu peretii si imi spune k dak nu`mi convine dc nu`mi caut pe altul ..dar la cat il iubesc pt mn altul nu poate sa existe ...chiar nu stiu ce sa mai fac sau sa nu fac sa fie totul frumos si sa inteleaga si el kt de mult il iubesc si cat ma face sa sufar nu am mai scris de mult pe site pt k am tot umblat prin spitale din vina lui am facut spasmofilie am fost la un pas de stop cardiac ....datorita sufocarii am ajuns sa fiu anemica pe baza de stres si toate astea si eu in timp ce era in spital el era in club cu prietenii pe mn nu ma duce in club dar fara mine merge cand are ocazia ....m`a durut enorm faptul k el era in club se distra si eu plangeam k proasta in baia spitalului....s`a imbatat d numa si nush dc s`a certat cu unu pt doua tipe nush ce le`o zis la alea..mie mi`a zis versiunea lui dar nu am d unde sa stiu cu adevarat ce a fost acolo si am tacut k de obicei si am iertat nu stiu ce sa mai fac cu el sincer multi imi zic ca nu merit sa se poarte asa cu mine ....dar imi este frica de despartire nu stiu ce as face fara el si cum ar fi viata mea ....probabil ca o parte din mine ar muri cea mai mare parte nu am puterea sal las si de aia ii accept toate astea dar nu mai pot am nevoie de sfaturi si mai mult am nevoie de ajutor din partea celorlalti sa trec peste toate astea va multumesc pentru sfATURI SI PT TOT CE ATI ZIS MAJORITATEA AVETI DREPTATE DAR EU NU SUNT DESTUL DE PUTERNICA sa pun punct
andra_lov3
Postat pe 23 Mai 2009 17:29

stai linistita caci odata ºi odata vei pune punct oricat de mult il iubesti.ºi eu eram la fel cu fostul.pana intr-o zi cand am spus punct.normal ca am suferit dar asta a durat 2 luni pana am cunoscut alt baiat.nu am avut o ''relatie'' lunga cu acel baiat(doar 1 luna jumate) caci eu eram in buzau iar el in bucuresti.relatia noastra era prin telefon,mess.a fost mai mult un pansament pentru ranile mele.dupa 3 luni jumate de la despartirea mea de fostul(mentionez ca a fost primul baiat din viata mea ºi am stat cu el 4 ani) am gasit un baiat care ma iubeste asa cum sunt.dar nu mai fac greselile care le-am facut cu primul.eu zic sa fii mai indiferenta ºi sa te pui pe tine pe primul loc(asta daca vrei sa il pastrezi).vei vedea ca se va schimba.dar trebuie sa ai rabdare ºi tarie caci nu va fi usor.crede-ma.iti doresc mult succes.ºi eu ajunsesem sa plang din orice cand eram cu fostul.am facut o semipareza pe partea dreapta caci am probleme cu inima.asa ca nu merita sa-ti irosesti cei mai frumosi ani langa unul care nu te apreciaza.bafta.

P.S:invata din greseala altora caci eu nu am ascultat cand imi spunea prietenele mele ca nu e de mine.si apoi tot la vorba lor am ajuns.
roscatika23
Postat pe 23 Mai 2009 18:06

stai linistita caci odata ºi odata vei pune punct oricat de mult il iubesti.ºi eu eram la fel cu fostul.pana intr-o zi cand am spus punct.normal ca am suferit dar asta a durat 2 luni pana am cunoscut alt baiat.nu am avut o ''relatie'' lunga cu acel baiat(doar 1 luna jumate) caci eu eram in buzau iar el in bucuresti.relatia noastra era prin telefon,mess.a fost mai mult un pansament pentru ranile mele.dupa 3 luni jumate de la despartirea mea de fostul(mentionez ca a fost primul baiat din viata mea ºi am stat cu el 4 ani) am gasit un baiat care ma iubeste asa cum sunt.dar nu mai fac greselile care le-am facut cu primul.eu zic sa fii mai indiferenta ºi sa te pui pe tine pe primul loc(asta daca vrei sa il pastrezi).vei vedea ca se va schimba.dar trebuie sa ai rabdare ºi tarie caci nu va fi usor.crede-ma.iti doresc mult succes.ºi eu ajunsesem sa plang din orice cand eram cu fostul.am facut o semipareza pe partea dreapta caci am probleme cu inima.asa ca nu merita sa-ti irosesti cei mai frumosi ani langa unul care nu te apreciaza.bafta.

P.S:invata din greseala altora caci eu nu am ascultat cand imi spunea prietenele mele ca nu e de mine.si apoi tot la vorba lor am ajuns.
roscatika23
Postat pe 23 Mai 2009 18:08
msik pt sfaturi sper sa reusesc chestia cu indiferenta dar mi se rupe inima knd isi doreste ceva si nu`i fac pe plac dar oricum o sa incerc...sper sa mearga si sa nu inrautatesc lucrurile ....oricum sa renuntz la el mi`ar fi cel mai greu si la cum ma cunosc sigur o sa fac totul sa fiu cu el mult timp de acum incolo dar mi frica sa nu ma satur odata de atatea sacrificii
andra_lov3
Postat pe 26 Mai 2009 23:25
De la: UnOmObisnuit, la data 2009-05-03 17:00:25Daca o femeie mi-ar face toate placerile, tot ceea ce-mi doresc... si nu numai din puct de vedere sexual, ar primi in mod cert acelasi tratament de la mine. Dar, din pacate, nu cred sa existe o astfel de femeie!
Si, in general, un barbat bine tratat de femeia de langa el va reactiona in sensul reciprocitatii.
In schimb, o femeie careia i se satisfac toate dorintele, tinde sa ceara din ce in ce ai mult, chiar si imposibilul. Iar in momentul in care nu mai reusesti sa-i satisfaci vreuna dintre aceste "dorinte" te va parasi sau te va insela.
Deci raspunsul este: Nu, barbatii nu si-o iau in cap!
In schimb femeile aflate intr-o astfel desituatie si-o iau in cap.... sau unde vor ele...
kudika008223
Postat pe 29 Mai 2009 11:38
Ce i-as bate pe unii care spun ca mai des si-o iau femeile in cap decat barbatii....trec prin aceeasi situatie ca si tine de 3 ani si ceva...in veci nu se schimba...eu i-am iertat si escapadele si cu cat ierti mai mult cu atat o sa-si bata mai tare joc de tine...in veci nu o sa ai din partea lui ceea ce-ti doresti!Gaseste puterea si....FUGI MANCAND PAMANTUL...EU ASTA INCERC SA FAC!
kudika008223
Postat pe 29 Mai 2009 11:51
indiferenta ta poate o sal faca sa fie si el atent cu tn incearca si tu ,nu merita sa-ti irosesti ani si viata pt o persoana de genul asta,toate au un inceput iar tu trebuie sa incepi cu ceva ,poate nu o sa-l faci tu sa se schimbe dar o sasi dea seama mai tarziu ca nu cluburile,femeile ,bautura, etc ..........conteaza. Cand o sa realizeze o sa fie prea tarziu.bafta
kudika030058
Postat pe 29 Mai 2009 12:06
situatia ta seamana atat de bine cu ultima mea relatie...care s-a incheiat cam acu 2 luni...fara nici o explicatie ...eram exact ca tine....totul pt el pt sufletzelul lui....si in final tot el mi-a dat papucii...si mi-a zis ca motivul sunt EU....EU ZIC SA TE RETRAGI UN TIMP DE CATEVA ZILE SA NU-I MAI RASP LA TEL SAU LA MESAJE...SA VDM DACA O SA TE CAUTE....stiu prin ce treci si cam ce e in sufletul tau...imi pare rau....
monaq
Postat pe 29 Mai 2009 12:24
imi este greu si`mi este frica pentru ca`l cunosc prea bine si stiu ca daca as face asta si ne`am depsarti nu s`ar mai intoarce ;la mn orikt de greu i`ar fi pt k este mult prea orgolios ...si eu nu am puterea sa fac asta ...stau si sufar k proasta si sper intr`o schimbare dar degeaba ....cine stie poate cu timpul o sa se schimbe continui sa sper ca o sa fie bine si o sa fie ca la inceput
andra_lov3
Postat pe 29 Mai 2009 13:02
De la: andra_lov3, la data 2009-05-29 13:02:18imi este greu si`mi este frica pentru ca`l cunosc prea bine si stiu ca daca as face asta si ne`am depsarti nu s`ar mai intoarce ;la mn orikt de greu i`ar fi pt k este mult prea orgolios ...si eu nu am puterea sa fac asta ...stau si sufar k proasta si sper intr`o schimbare dar degeaba ....cine stie poate cu timpul o sa se schimbe continui sa sper ca o sa fie bine si o sa fie ca la inceput

si eu am sperat intr-o schimbare ...am sperat intr-o impacare....deja mi-am luat gandul de la asta ...am suferit enorm si inca....are iubita acum...in fine
monaq
Postat pe 29 Mai 2009 13:10
De la: kudika008223, la data 2009-05-29 11:51:21Ce i-as bate pe unii care spun ca mai des si-o iau femeile in cap decat barbatii....trec prin aceeasi situatie ca si tine de 3 ani si ceva...in veci nu se schimba...eu i-am iertat si escapadele si cu cat ierti mai mult cu atat o sa-si bata mai tare joc de tine...in veci nu o sa ai din partea lui ceea ce-ti doresti!Gaseste puterea si....FUGI MANCAND PAMANTUL...EU ASTA INCERC SA FAC!

subscriu . daca gasesti metoda prin care o sa reusesti sa scapi , anunta-ma , tare as vrea sa stiu...nu de alta, dar am incercat tot felul de solutii in timpul asta. se pare ca am ajuns sa astept sa-mi dea naiba papucii, poate asa o sa ma simt mai libera .
anissya
Postat pe 29 Mai 2009 16:55
De la: andra_lov3, la data 2009-01-13 22:01:02Cel putin eu sunt foarte atenta la nevoile partenerului meu inkt am ajuns sa`l cunosc pe deplin sa zik asa cam stiu ce vrea si cand vrea si k o partenera buna ii satisfac poftele.Dar oare dak vede k sunt prea atenta cu el si la nevoile lui v`a crede k`s moarta dupa el si o sa si`o ia in cap???Voi ce credetzi is curioasa mai ales ce cred barbatii despre asta..:D

Fi un pic mai egoista si mai gandestete si la tine! O spun din proprie experienta. Asa am facut si eu cu fostul meu prieten timp de 2 ani i-am cantat in struna pana sa plictisit si a zis pass vreau altceva...
irina_monik
Postat pe 29 Mai 2009 17:51
De la: UnOmObisnuit, la data 2009-05-03 17:00:25Daca o femeie mi-ar face toate placerile, tot ceea ce-mi doresc... si nu numai din puct de vedere sexual, ar primi in mod cert acelasi tratament de la mine. Dar, din pacate, nu cred sa existe o astfel de femeie!
Si, in general, un barbat bine tratat de femeia de langa el va reactiona in sensul reciprocitatii.
In schimb, o femeie careia i se satisfac toate dorintele, tinde sa ceara din ce in ce ai mult, chiar si imposibilul. Iar in momentul in care nu mai reusesti sa-i satisfaci vreuna dintre aceste "dorinte" te va parasi sau te va insela.
In schimb femeile aflate intr-o astfel desituatie si-o iau in cap.... sau unde vor ele...

ce faci Coman?
kitty_krieger
Postat pe 29 Mai 2009 18:24
De la: pisicuta_razboinica, la data 2009-05-29 18:24:46

ce faci Coman?

Nu ma cheama Coman dar daca ma chemi tu s-ar putea sa vin...
UnOmObisnuit
Postat pe 30 Mai 2009 13:31
imi pare rau pt tine la fel cum imi pare pt mine....dar sper sa gasesc solutia pt k el este ratiunea mea si tot ce am mai bun mi`a schimbat viata si chiar nu vreau sa`l pierd si o sa fac tot posibilul sa fie k inainte....sper sa reusesti si tu ..nu stiu cum dar sper....eu o sa incerc toate posibilitatiile o sa fac tot dar daca nu merge imi va fi greu sa renunt la kt il iubesc...si sper sa nu`si dea el seama de tot ce fac pt el knd o sa fie prea tarziu trebuie sa incerc sa`l fac sa aprecieze ce are langa el ...pt k doar el ma intereseaza si uneori sunt geloasa pe diferite fete care sa spun asa nu au nimik frumos dar au o relatie frumoasa si nu stiu cum reusesc...
andra_lov3
Postat pe 30 Mai 2009 16:16
trebuie sa te iubesti in primul rand pe tine...
asta e secretul acelor fete, ca cer ceea ce cred ca li se cuvine, ca nu dau mai mult decat primesc si ca se respecta. Din cand in cand e bine sa fii putin egoista (doar din cand in cand)
kitty_krieger
Postat pe 30 Mai 2009 18:13
De la: UnOmObisnuit, la data 2009-05-30 13:31:17

ce faci Coman?

stiam eu ca inca ma mai vrei
kitty_krieger
Postat pe 30 Mai 2009 18:14
fii mai egoista un pic cu el iubeste-te pe tine un pic mai mult ,,,,,,,,,,,
yryna30
Postat pe 31 Mai 2009 11:36
De la: pisicuta_razboinica, la data 2009-05-30 18:14:01
De la: UnOmObisnuit, la data 2009-05-30 13:31:17

ce faci Coman?

stiam eu ca inca ma mai vrei

Deja m-ai facut curios...
UnOmObisnuit
Postat pe 31 Mai 2009 20:36
incerc dar nu cred ca pot pt k intodeauna a fost altcineva pe primu loc familia acuma d knd sunt cu el este el eu niciodata nu m`am pus p primu loc nu situ cum este sa fiu egoista...
andra_lov3
Postat pe 31 Mai 2009 22:39
De la: andra_lov3, la data 2009-05-31 22:39:32incerc dar nu cred ca pot pt k intodeauna a fost altcineva pe primu loc familia acuma d knd sunt cu el este el eu niciodata nu m`am pus p primu loc nu situ cum este sa fiu egoista...

ai putea sa incepi prin a invata sa spui NU din cand in cand
kitty_krieger
Postat pe 1 Iunie 2009 00:35
tocmai prostia mea este k d knd is cu el nu i`am spus niciodata nu ...si nu am zis niciodata k sunt prea obosita sa ne vedem orikt d obosita eram sa bolnava vreoiam sa`l vad si eram dispusa sa`l vad am dat prea mult d la mn si in schimb nu am primit nimik....asta este prostia mea
andra_lov3
Postat pe 1 Iunie 2009 19:32

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Ajutor :-s 24 De la: dedeeea 19 Aprilie 2010 15:05
Ati merge la un workshop pt relatii 7 De la: Leya7 26 Octombrie 2013 18:07
salutetr 38 De la: G_Bogdan 3 Februarie 2009 12:50
o problema 29 De la: faith742011 17 Noiembrie 2011 15:47
Salutareee 8 De la: miss_darine 5 Aprilie 2011 22:14