Setari Cookie-uri

O vrem pe oanna81 inapoi !!!

De la: Kathara, la data 2009-01-28 23:13:52
De la: stef_Sultanu, la data 2009-01-28 21:48:15aveau dreptate fetele ,ca ai mai multe conturi...

si mai socant ,cum de te-ai lasat...
"Socant cum se lasa unele femei calcate in picioare. Absolut socant."

tocmai de mine(stirbul ,tuicarul ,taranul ,agramatul,bolnavul psihic..........)...????
te plac,asa cum esti ...
si cum ti-am mai spus ,cu defectele si calitatile tale..

Da, iubire, am o mie de conturi. Tu cauti scandal, sau care-i treaba? A se scuti.

A suge
myeyes
Postat pe 28 Ianuarie 2009 23:17
Bravo .... fii vulgara!
Kathara
Postat pe 28 Ianuarie 2009 23:21
De la: Kathara, la data 2009-01-28 23:21:08 Bravo .... fii vulgara!

nu am de ce........e verbul care te caracterizeaza
nu vrei tu circ si paine??
myeyes
Postat pe 28 Ianuarie 2009 23:25
Ooo, panem et circenses! Draguta. circul pe care l-ai facut in seara asta mie-mi ajunge. Ti-am zis, ma declar satisfacuta citind ce ai declarat cu gurisoara ta cea nepatata!
Kathara
Postat pe 28 Ianuarie 2009 23:31
De la: Kathara, la data 2009-01-28 23:31:31Ooo, panem et circenses! Draguta. circul pe care l-ai facut in seara asta mie-mi ajunge. Ti-am zis, ma declar satisfacuta citind ce ai declarat cu gurisoara ta cea nepatata!

doar v am dat apa la moara atat
myeyes
Postat pe 28 Ianuarie 2009 23:35
Too late, too late ... busuiocul nu se mai drege, oricat oi incerca tu!
Kathara
Postat pe 29 Ianuarie 2009 01:12
De la: Kathara, la data 2009-01-28 23:13:52
De la: stef_Sultanu, la data 2009-01-28 21:48:15aveau dreptate fetele ,ca ai mai multe conturi...

si mai socant ,cum de te-ai lasat...
"Socant cum se lasa unele femei calcate in picioare. Absolut socant."

tocmai de mine(stirbul ,tuicarul ,taranul ,agramatul,bolnavul psihic..........)...????
te plac,asa cum esti ...
si cum ti-am mai spus ,cu defectele si calitatile tale..

Da, iubire, am o mie de conturi. Tu cauti scandal, sau care-i treaba? A se scuti.

iar ai cazut ca musca_n kkkk...t !!
e atat de greu sa citesti ce se posteaza inainte de a intra..???
stef_Sultanu
Postat pe 29 Ianuarie 2009 01:17
Ma plictiseste si ma oboseste.
Kathara
Postat pe 29 Ianuarie 2009 01:22
atunci ..,de ce-ti place gustul..??
stef_Sultanu
Postat pe 29 Ianuarie 2009 01:38
De la: stef_Sultanu, la data 2009-01-28 22:00:21eu sunt my_chocolat....

dupa cate cad stef_sultanu este cel mai revoltat eu zic totusi sa trecem la fazan......

incep. cuvantul este ..........arogant :) he he v-am inchis...haide altul........stresant...offf iar.....bine altu......obosit....haide ca la asta e raspuns
my_chocolat
Postat pe 30 Ianuarie 2009 12:33
haide sultaneeee ...zi ....
my_chocolat
Postat pe 30 Ianuarie 2009 12:34
who the f u c k is oana?

Postat pe 30 Ianuarie 2009 12:37
De la: preafericirea, la data 2009-01-30 12:37:58who the f u c k is oana?
mi-ai facut ziua frumoasa
focsa05
Postat pe 30 Ianuarie 2009 13:25
De la: my_chocolat, la data 2009-01-30 12:34:23haide sultaneeee ...zi ....

am sa zic totusi ceva ...

azi...,ii voi oferi din cortul meu ,cele mai frumoase flori si cei mai dulci pupici oanei ..
sa fie sanatoasa,fericita si viata sa-i ramana plina de belsug...
stef_Sultanu
Postat pe 30 Ianuarie 2009 14:24
De la: stef_Sultanu, la data 2009-01-30 14:24:55
De la: my_chocolat, la data 2009-01-30 12:34:23haide sultaneeee ...zi ....

am sa zic totusi ceva ...

azi...,ii voi oferi din cortul meu ,cele mai frumoase flori si cei mai dulci pupici oanei ..
sa fie sanatoasa,fericita si viata sa-i ramana plina de belsug...

Mai, nu stiu cine e Oana dar pot sa spun ca e super tare daca s-au scris deja 14 pagini pentru ea!!! Go GIRL!!!!
crisu_maria
Postat pe 30 Ianuarie 2009 21:04
Asynia
Postat pe 30 Ianuarie 2009 21:06
De la: FRANNNCE, la data 2009-01-24 19:37:34
De la: my_chocolat, la data 2009-01-24 17:57:35
De la: stef_Sultanu, la data 2009-01-24 16:29:04prefer ,sa ma abtin deocamdata sau poate definitiv..

multumesc voua, iris si eta ,multumesc si ciocolatei ca mi-a oferit posibilitatea sa-mi cunosc prietenii si sa o cunosc si pe ea....
desi nu stie asta..
acum voi merge la un chef pe malul lacului si vreau sa raman bine dispus..
voi reusi..??
sper si sunt convins ca pot ,deoarece merit asta..

stef... concluziile finale sper sa nu te dezamageasca foarte tare...scopul era unul...unii au inteles, altii...se cearata si sunt inca in ceatza...si acum un ultim discurs...Multumesc tuturor ca mi-ati dat prilejul sa va cunosc in amanunt, sa inteleg mai bine unele intrebari fara raspuns, si oana acolo la galati...baia mare sau ori unde ai fi...un lucru vei sti sigur, ca prietenul iti este cel mai mare dusman.Mult succes in tot ceea ce tu intreprinzi...si astept poze cu bebe
draguta mamii............;Oana cind a aparut pe forum avea pus status:PRIETENUL ITI ESTE CEL MAI MARE DUSMAN................deci te dadusi de gol singurica.............pentru memorie poti sa iei lecetina.........asa pentru tura urmatoare .sa nu mai uiti!

beyonce_indragostita
Postat pe 31 Ianuarie 2009 15:15
De la: Arsena, la data 2009-01-23 21:21:21eu sunt impotriva:
-celor care fac misto pe toate topicurile indiferent daca topicul este serios sau nu
-celor obsedati doar de topicurile ce contin cuvintele sex,anal,oral,masturbare etc
-celor care jignesc fara motiv si se iau de utilizatori cumsecade
-celor care cauta motive de cearta, cum este si acest topic
-cerlor care pozeaza in altceva decat sunt...

nu pot sa dau nume pt ca imi sar toti in cap, poate pe privat vb :P
insa, utilizatori precum kathara,wolfy,france,iris,dora,ema,geo,oktober :*,lilix, lucia ( te uitasem, sorry :D), etc nu imi sunt antipatici

mi-am sters destui din lista de prieteni, se stiu ei care

Mersi Arsena. Am aceleasi sentimente fata de tine.
beyonce_indragostita
Postat pe 31 Ianuarie 2009 15:20
^ Me too.
Kathara
Postat pe 31 Ianuarie 2009 15:22
De la: wolfy, la data 2009-01-31 15:15:12
De la: stef_Sultanu, la data 2009-01-24 16:29:04prefer ,sa ma abtin deocamdata sau poate definitiv..

multumesc voua, iris si eta ,multumesc si ciocolatei ca mi-a oferit posibilitatea sa-mi cunosc prietenii si sa o cunosc si pe ea....
desi nu stie asta..
voi reusi..??

stef... concluziile finale sper sa nu te dezamageasca foarte tare...scopul era unul...unii au inteles, altii...se cearata si sunt inca in ceatza...si acum un ultim discurs...Multumesc tuturor ca mi-ati dat prilejul sa va cunosc in amanunt, sa inteleg mai bine unele intrebari fara raspuns, si oana acolo la galati...baia mare sau ori unde ai fi...un lucru vei sti sigur, ca prietenul iti este cel mai mare dusman.Mult succes in tot ceea ce tu intreprinzi...si astept poze cu bebe
draguta mamii............;Oana cind a aparut pe forum avea pus status:PRIETENUL ITI ESTE CEL MAI MARE DUSMAN................deci te dadusi de gol singurica.............pentru memorie poti sa iei lecetina.........asa pentru tura urmatoare .sa nu mai uiti!

pt ultima oara spun ca my_chocolat nu este oana, este adevarat ca mi-a placut de ea atunci cand era pe kudika pt ca posta poze din viatza ei care ma inspirau (vestimentar) asha cum, acum o admir ffff mult pe karinna, nu am vrut sa imi fac dusmani, postand ''o vrem pe oana inapoi''....nu am inteles de ce ne-a parasit brusc pt ca dupa cum bine a observat stef..si altii nu am timp sa citesc toate mesajele vostre si tot ce se intampla pe kudika...pt mine oana era o sursa de inspiratie cat si o fata dragutza (p.s nu judecati voi un om, nu mai fi ti asha de rai pt ca la un moment dat,ne va judeca cine e in masura sa faca asta)
my_chocolat
Postat pe 31 Ianuarie 2009 15:28
va doresc sa stiti sa apreciati mai mult viatza ca una aveti si e pakat... aceste momente chiar si cand scriem pe kudika nu se mai intorc....voi va dusmaniti, va invidiati, ...cnd viatza e asha de frumoasa si are atat de multe aspecte frumoase pe care ,voi le vedeti numai pe cele urate, aici pe site-ul asta pot fi nume fictive, personaje care inventeaza povesti numai ca sa capteze atentia, poze luate de pe un anume site, lume deprimata, femei usoare, barbati gay, ...etc conformati va si traiti in lumea reala va doresc viatza cat mai fericita si sanatoasa si sper sa nu ma judecati pt ca mi-a placut de oana, ca imi place de karina.....sper ca intr-o zi sa va placa si voua de cineva care are poate multe defecte pe care voi nu le cunoasteti si cand le descoperiti sa va bucurati cu aceea pers doar de calitatile pe care ea le are...

scuzati mi greselile dc ele exista !
my_chocolat
Postat pe 31 Ianuarie 2009 15:44
Mai tanti, eu vad ca nu vrei sa lasi topicul asta sa moara. E deja a doua oara cand il scoti de la naftalina.
Kathara
Postat pe 31 Ianuarie 2009 15:45
De la: Kathara, la data 2009-01-31 15:45:40Mai tanti, eu vad ca nu vrei sa lasi topicul asta sa moara. E deja a doua oara cand il scoti de la naftalina.

explika te duduie Kathara'
my_chocolat
Postat pe 31 Ianuarie 2009 15:49
De la: my_chocolat, la data 2009-01-31 15:28:28
De la: wolfy, la data 2009-01-31 15:15:12

desi nu stie asta..
voi reusi..??

pt ultima oara spun ca my_chocolat nu este oana, este adevarat ca mi-a placut de ea atunci cand era pe kudika pt ca posta poze din viatza ei care ma inspirau (vestimentar) asha cum, acum o admir ffff mult pe karinna, nu am vrut sa imi fac dusmani, postand ''o vrem pe oana inapoi''....nu am inteles de ce ne-a parasit brusc pt ca dupa cum bine a observat stef..si altii nu am timp sa citesc toate mesajele vostre si tot ce se intampla pe kudika...pt mine oana era o sursa de inspiratie cat si o fata dragutza (p.s nu judecati voi un om, nu mai fi ti asha de rai pt ca la un moment dat,ne va judeca cine e in masura sa faca asta)

Tot pentru ultima data spuns si eu ca tu dai prea mult de banuit si deja devii patetica.
Nu-s eu psiholog incat sa pot trage concluzii atat de grave dar la modul cum ,,intretii'' topicul lasi de inteles ca fetele au dreptate.

Din pacate exista persoane care atunci cand nu mai sunt in centrul atentiei incearca prin orice metoda sa revina pe scena si chiar nu le pasa daca se vorbeste de bine sau de rau despre ele atata timp cat isi vad numele pe undeva.

Ai facut aceasi greseala stupida de care te avertizasem deja de prima data , nu te poti referi la id-ul dupa care scrii tu ca la o alta persoana.

Nu erau necesare precizarile tale doar pentru ca wolfy a fost de acord cu ipoteza lui frannce.

Pentru a nu se interpreta gresit, anunt de pe acum ca iris_4_ever nu are nimic de impartit cu oana,wolfy,france,stef sau orice alta persoana care se va considera atacata in urma mesajului ei !
Eu,adica persoana care tasteaza in locul lui iris sunt prietena din lista voastra si pentru ca nu vreau sa stiti cine sunt cu adevarat m-am gandit sa folosesc id-ul ei pentru ca nu vreau sa ..mi-o iau'' de pe id-ul real .
iris_4_ever
Postat pe 31 Ianuarie 2009 15:49
De la: my_chocolat, la data 2009-01-31 15:49:10
De la: Kathara, la data 2009-01-31 15:45:40Mai tanti, eu vad ca nu vrei sa lasi topicul asta sa moara. E deja a doua oara cand il scoti de la naftalina.

tocmai a explicat duduia iris in locul katharei ...vezi ca explicatia tine de domeniul medical asa ca fa bine si baga la cap ce ti-am zis si poate cine stie .....mai ai scapare
iris_4_ever
Postat pe 31 Ianuarie 2009 15:51
De la: iris_4_ever, la data 2009-01-31 15:51:37

tocmai a explicat duduia iris in locul katharei ...vezi ca explicatia tine de domeniul medical asa ca fa bine si baga la cap ce ti-am zis si poate cine stie .....mai ai scapare

sfaturile tale ma lasa reci....deja mie frig
my_chocolat
Postat pe 31 Ianuarie 2009 15:57
De la: my_chocolat, la data 2009-01-31 15:57:28
De la: iris_4_ever, la data 2009-01-31 15:51:37

sfaturile tale ma lasa reci....deja mie frig

Daca ai fi inteles ceva din explicatia mea ,,medicala'' te-ai fi abtinut de la a posta asa replica stupida,acum fa bine si reciteste ce am postat inainte sa te pun sa bagi la cap si vezi daca pricepi ceva.
Daca nu pricepi cere explicatii si iti dau copy/paste la fraza care trebuia sa te puna pe ganduri
iris_4_ever
Postat pe 31 Ianuarie 2009 16:06
iris mama,te vad femeie serioasa,ce faci pe acilea??????
hai mai lasa duduile in pace,vino in cafenea si tu si nu iti mai bate capul cu lucruri atat de neimportatente,iti pierzi doar timpul....si nu e pacat?????
matracucu
Postat pe 31 Ianuarie 2009 16:36
laura , eu doar avertizez fata ca are o problema atata tot...orice om cu scaun la cap imi intelege reactia ca doar nu o fi sa las fatuca in pace sa continue asa nu ?

Nu-s medic dar e de datoria mea sa-i aduc la cunostiinta ca e timpul sa consulte un medic real
iris_4_ever
Postat pe 31 Ianuarie 2009 17:15
De la: iris_4_ever, la data 2009-01-31 17:15:39laura , eu doar avertizez fata ca are o problema atata tot...orice om cu scaun la cap imi intelege reactia ca doar nu o fi sa las fatuca in pace sa continue asa nu ?

Nu-s medic dar e de datoria mea sa-i aduc la cunostiinta ca e timpul sa consulte un medic real

you are so funny.....
my_chocolat
Postat pe 31 Ianuarie 2009 18:40

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
AJUTOR! AJUTATI_MA SA MERG! 1 De la: dragalaspui 13 Decembrie 2008 20:12
gerovital H3 2 De la: utad 8 Aprilie 2010 22:07
Cum va pregatiti de sarbatori? 36 De la: kudika344657 28 Decembrie 2010 08:08
Am nevoie de o idee 3 De la: Cristinutsa 30 Septembrie 2009 19:49
nu am mai intrat e mult pe acest sait dar acum am o intrebare pentru care nu gasesc raspuns si sper ca voi sa ma ajutati 5 De la: kudika344657 28 Decembrie 2010 07:28