Mai multe
De la: my_chocolat, la data 2009-01-31 18:40:20De la: iris_4_ever, la data 2009-01-31 17:15:39laura , eu doar avertizez fata ca are o problema atata tot...orice om cu scaun la cap imi intelege reactia ca doar nu o fi sa las fatuca in pace sa continue asa nu ? Asa suna mai bine Iti redau mai jos fraza care trebuia sa te puna pe ganduri ....daca le aveai erai deja cu fundul pe ele dar stai calma ca nu mi=ai inselat asteptarile oricum. De la: iris_4_ever, la data 2009-01-31 15:49:37 |
||
|
iris_4_ever Postat pe 31 Ianuarie 2009 19:26 |
||
|---|---|---|
sml-happy0044: grav.... credeam ca unii au citit totusi ,motivul pt care a fost deschis acest topic topic :"O vrem pe oanna81 inapoi !!!" si au inteles...,cine trebuie sa intre si cine sa stea in afara...subiectului oana81
|
||
|
stef_Sultanu Postat pe 1 Februarie 2009 00:02 |
||
laura , wolfy ....vedeti fetelor ca v-ati ratacit pe topicul asta si nu e bine , altadata daca nu stiti unde sa postati cereti voie inainte sa mai ziceti ceva s-a inteles ? No , ca uitasem tocmai de prietena mea katy ,cum am putut sa o omit tocmai pe ea |
||
|
|
||
|
iris_4_ever Postat pe 1 Februarie 2009 00:17 |
||
| Parol, taman pe mine, capul rautatilor! | ||
|
Kathara Postat pe 1 Februarie 2009 00:21 |
||
De la: Kathara, la data 2009-02-01 00:21:36Parol, taman pe mine, capul rautatilor! Pai da , tu esti vinovata ca am aparut eu azi ca daca nu vedeam ca ai postat tu aici eu uitasem de mult de topicul asta si tocmai pe tine sa uit sa te mentionez ?
|
||
|
iris_4_ever Postat pe 1 Februarie 2009 00:23 |
||
De la: Kathara, la data 2009-02-01 00:21:36Parol, taman pe mine, capul rautatilor! asa ca..,voi folosi vocabularul tau... 'SICTIR .."deaici si radiaza inca in jurul subiectelor oana81 si altiii...
|
||
|
stef_Sultanu Postat pe 1 Februarie 2009 00:34 |
||
De la: stef_Sultanu, la data 2009-02-01 00:34:37De la: Kathara, la data 2009-02-01 00:21:36Parol, taman pe mine, capul rautatilor! Ooo. .. imitatia e cea mai inalta forma de flatare. Vad ca ma percepi ca pe o figura solara ... o sa incerc sa radiez cat mai frumos pentru tine.
|
||
|
Kathara Postat pe 1 Februarie 2009 00:39 |
||
De la: Kathara, la data 2009-01-31 15:45:40Mai tanti, eu vad ca nu vrei sa lasi topicul asta sa moara. E deja a doua oara cand il scoti de la naftalina. pfffff,,abia asteptai sa vina sa scoata de la naftalina sa mai ai si tu ceva de zis...stai la panda ai???? te doare rau cand se vorbeste de ea...mai..mai..mai..invidioasa esti sau... frustrata mai bine zis.....ca la fata care o ai nu-i de mirare... Adios....frustratos...
|
||
|
mafia_nrr1 Postat pe 1 Februarie 2009 00:46 |
||
| M-ai ginit la fix. | ||
|
Kathara Postat pe 1 Februarie 2009 00:51 |
||
pot sa-ti las pupici ,Oana...??? eu ti-i las.. ,doar sa-i primesti,tu si PRINTUL tau ,sinceri si adevarati..!!!
|
||
|
stef_Sultanu Postat pe 1 Februarie 2009 00:53 |
||
De la: stef_Sultanu, la data 2009-02-01 00:53:07
|
||
|
mafia_nrr1 Postat pe 1 Februarie 2009 00:53 |
||
De la: Kathara, la data 2009-02-01 00:51:47M-ai ginit la fix. "ginit..??" sigur am auzit termenul asta.. cred ca in Rahova sau Ferentari...
|
||
|
stef_Sultanu Postat pe 1 Februarie 2009 00:55 |
||
|
Deschide un dictionar de argou daca in cosmelia ta nu se foloseste. Cat traieste omu' invata. Hai ca iar v-a apucat circul, veni si aia mica sa te aplaude - bine ai dresat-o, sireaca (pentru asta iti recomand un dictionar de regionalisme!) Te-as pupa pe portofel, dar sunt ipohondra! |
||
|
Kathara Postat pe 1 Februarie 2009 00:58 |
||
De la: Kathara, la data 2009-02-01 00:58:34Deschide un dictionar de argou daca in cosmelia ta nu se foloseste. Cat traieste omu' invata. pfff..pai tu ce pazesti....???? cum n-ai somn tre sa-ti dam ceva..ca vad ca musti prea repede precum si alte persoane ... ..... " aia mica " |
||
|
mafia_nrr1 Postat pe 1 Februarie 2009 01:43 |
||
e dispusa si vesela...!!! dar..., da cu SICTIR,vb katharei....
|
||
|
stef_Sultanu Postat pe 1 Februarie 2009 02:33 |
||
De la: mafia_nrr1, la data 2009-02-01 01:43:20De la: Kathara, la data 2009-02-01 00:58:34Deschide un dictionar de argou daca in cosmelia ta nu se foloseste. Cat traieste omu' invata. Offff ...stiti ce nu inteleg eu ? De ce se oboseste cineva sa scrie ,,alte persoane'' cand poate scurta cele doua cuvinte la unul singur Okay ,uneori e bine sa fii evaziv dar cand ceva este deja evident evazivitatea isi pierde din farmec! Problema de matematica Iris e prietena cu x ,y,z ......iris are o discutie in contradictoriu cu x nu conteaza pe ce tema pentru ca nu este important acest lucru si nu conteaza nici daca iris sau x are dreptate. Y se simte datoare fata de x sa-si demonstreze loialitatea asa ca ia atitudine dandu-i ignore lui iris din lista de prieteni. Z e constienta de faptul ca iris nu a gresit cu nimic pentru ca si-a spus punctul de vedere si pentru ca trebuie totusi sa-i demontreze lui X ca e de partea sa are un acces de subtilitate ( NUUUU ) si in loc sa i se adreseze direct prefera sa ii spuna ,,alte persoane'' Acum vin intrebarile ,vedem cine se baga sa raspunda la ele 1.Daca-s prietena cu stef automat devin prietena cu toti prietenii lui ? 2.Daca stef este suparat pe mine ca am ,,indraznit'' sa-mi spun parerea automat sunteti si voi suparate pe mine ? 3.Daca mie nu-mi place cum se comporta o anumita prietena ( aka oana ) si stie acest lucru pentru ca spre deosebire de altii eu spun in fata ceea ce am de spus se presupune ca ar trebui sa inchid ochii la toate ofrandele aduse fetei ? Ultima si cea mai importanta defapt : care-i problema daca eu am chef sa ma iau de my chocolate ? S-a schimbat roata acum ? ma iau de ea automat trebuie sa veniti sa-i tineti partea ? Veniti si tinetii partea copii dar veniti cu argumente nu cu balarii ok ? Nimic din ceea ce i-am spus d-rei nu va vizeaza pe voi asa ca nu era cazul sa va faceti simtita prezenta. Culmea , chiar nu ma asteptam la reactii in grup avand in vedere ca nu ma bag intr-o discutie doar de dragul de a vorbi , cand o fac imi sustin punctul de vedere .....daca are cineva sa-si sustina ceva ...sa o faca dar nu la modul asta ca incepe sa puta ! |
||
|
iris_4_ever Postat pe 1 Februarie 2009 03:03 |
||
intrebare..., pt cei ce nu stiu pe ce topic se afla.... ce cautati aici,daca vedeti ca este un topic deschis din simpatie pt oana...??????? asteptati sa va fie deschis si voua un topic,de cei ce va apreciaza....nu este greu.. noapte buna iris 4 ever...
|
||
|
stef_Sultanu Postat pe 1 Februarie 2009 03:15 |
||
De la: stef_Sultanu, la data 2009-02-01 03:15:11intrebare..., pt cei ce nu stiu pe ce topic se afla.... Hai sa fim seriosi 5 minute si dupa aia putem sa ne facem ca ploua ok ? Intrebarea pusa de tine .....a aparut de abia dupa 15 pagini , in toate cele 15 pagini care s-au scris pana acum nu a mai fost pusa intrebarea asta niciodata asa ca te rog frumos , nu ma face sa cred ca chiar ai avea cea mai mica senzatia ca as inghiti asa ceva ok ? Plus ca nu ai cum sa ma intrebi asa ceva de vreme ce cel care m-a invitat pe acest topic ai fost tu intelegi ? Daca eram la primul mesaj postat si nu as fi fost implicata in discutiile de aici ti-as intelege nelamurirea vis a vis de ce caut eu aici ....asa ....nu tine Faptul ca-mi lasi intrebarile fara raspuns denota ceva ....in nici un caz ca preferi sa ma ignori pentru ca debitez prostii .....pentru ca asta-i baiul :nu debitez prostii trag niste concluzii care cred ca au fost trase si de alte persoane. Noapte buna Stef ! |
||
|
iris_4_ever Postat pe 1 Februarie 2009 03:26 |
||
De la: stef_Sultanu, la data 2009-02-01 03:15:11intrebare..., pt cei ce nu stiu pe ce topic se afla.... topic deschis din simpatie pentru oana? stef, fara suparare acum, dar eu cred ca cineva a vrut neaparat sa puna paie pe foc...avand in vedere ca oana avusese ceva divirgente pe acest forum...nu-i simpatie asta, e intentionat! |
||
|
Lulli Postat pe 1 Februarie 2009 12:57 |
||
De la: Luli2, la data 2009-02-01 12:57:30...nu-i simpatie asta, e intentionat!
|
||
|
iris_4_ever Postat pe 1 Februarie 2009 13:26 |
||
[quote name=\'Kathara\' date=\'2009-01-17 09:35:24\'][quote name=\'stef_Sultanu\' date=\'2009-01-17 09:28:12\']Deep_Bite...... [/quote]Ce, sa nu-mi spui ca n-ai recunoscut-o ... si totusi are atatea identitati pe forumul asta, cred ca ea singura face juma\' din trafic ..... Iti dai seama ca e bolnava, nu se poate abtine....[/quote]Apropo...de aceea urasc eu aceste forumuri (pe undeva, nu total)...nimeni nu mai are curajul de-a-si asuma identitatea proprie, de-a-si arata chipul. Ma intreb ce naibii mai caut pe aici? Oare sunt bolnava?
|
||
|
cristinarudi Postat pe 1 Februarie 2009 13:36 |
||
De la: cristinarudi, la data 2009-02-01 13:36:54[quote name=\'Kathara\' date=\'2009-01-17 09:35:24\'][quote name=\'stef_Sultanu\' date=\'2009-01-17 09:28:12\']Deep_Bite...... Ce, sa nu-mi spui ca n-ai recunoscut-o ... si totusi are atatea identitati pe forumul asta, cred ca ea singura face juma\' din trafic ..... Iti dai seama ca e bolnava, nu se poate abtine....[/quote]Apropo...de aceea urasc eu aceste forumuri (pe undeva, nu total)...nimeni nu mai are curajul de-a-si asuma identitatea proprie, de-a-si arata chipul. Ma intreb ce naibii mai caut pe aici? Oare sunt bolnava? [/quote]daca ai nevoie de un consult, iti stau la dispozitie! fac analize complete la horgan si recomand tratament intensiv. boala de care suferi se numeste: situatie gravida de autocompatimire lasciva si ganduri mieroase despre barbati! se trateaza! |
||
|
Postat pe 1 Februarie 2009 13:47 |
||
|
Revin pentru un moment pe Kudika -dupa o absenta de aproape 6 luni sa va spun ca raman in mod neplacut surprinsa de "evolutia" fiecaruia dintre voi... Se pare ca v-ati transformat intr-o gasca de liceeni invidiosi, rautaciosi, barfitori si razbunatori, expresii neinteligente si total neinteresante. Am nimerit pe subiectul asta din greseala si vad ca sunteti incredibil de rai si ...tot ce scrieti e total inutil, nu e nimic constructiv -parca acum 6 luni mai era o dezbatere, lupte de opinii etc, vad acum ca va jigniti si fiecare aici are impresia ca e cel mai cel -inteligent- si toti restul sunteti degeaba. Interesant, spor la treaba, eu zic sa va dati cap in cap in continuare -evident ca duceti lipsa acuta de ocupatie!!! apropos sunt milioane de carti care ar trebui sa fie citite, poate ar fi mai bine sa incepeti cu ele decat sa aberati aici si sa va criticati/jigniti intre voi; cand terminat cu datul cap in cap, incercati un zid...that might make you smarter! Baftaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa |
||
|
andreea_new Postat pe 1 Februarie 2009 14:45 |
||
|
buna tuturor, citisem mai sus ca ar trebui sa imi vad de treaba mea,ca deh,daca nu pot sa zic de bine de oana mai bine sa nu intru....este undeva un adevar si acilea,insa adevarul meu este ca intrasi doar sa incerc sa calmez spirite,sa potolesc o leaca nervii,dar se pare ca incomodez....ma rog,nici nu trebuie sa imi bat prea tare capul;pt ca cei care ma cunosc imi cunosc si intentziile. nu imi cer scuze nimanui pt ca nu am de ce si pt ca este un forum public,voi intra de cate ori vor vrea muschii mei,asta sa fie clar
|
||
|
matracucu Postat pe 1 Februarie 2009 14:49 |
||
De la: laurathegirl, la data 2009-02-01 14:49:45buna tuturor, Tututut, reao! Cum de nu respecti tu ordinele lui Stef? |
||
|
Kathara Postat pe 1 Februarie 2009 14:53 |
||
pt ca nu sunt proprietatea nimanui Kathara,pt ca imi place sa spun lucrurilor pe nume,chiar daca nu o fac intr-o maniera atat de "aleasa",intelegi? e pacat doar ca se improasca cu atata noroi cand ar fi atat de simplu sa ne batem cu frisca......insa nu ar mai fi atat de palpitant,nu?
|
||
|
matracucu Postat pe 1 Februarie 2009 15:04 |
||
De la: Kathara, la data 2009-02-01 14:53:58De la: laurathegirl, la data 2009-02-01 14:49:45buna tuturor, Te-ai gandit tu ca e mai bine sa te iei tocmai de laura in conditiile in care o tipa te acuza ca esti oana
|
||
|
iris_4_ever Postat pe 1 Februarie 2009 15:08 |
||
| ^ Eh, din cate imi dau seama tipa aia pur si simplu nu poate sa foloseasca "qoute" - ca primele propozitii din postul ei imi apartin mie. | ||
|
Kathara Postat pe 1 Februarie 2009 15:10 |
||
da iris.,mai ales ca sub numele meu scrie Baia Mare cat casa.
|
||
|
matracucu Postat pe 1 Februarie 2009 15:11 |
||
De la: laurathegirl, la data 2009-02-01 15:11:09da iris.,mai ales ca sub numele meu scrie Baia Mare cat casa. Ahaaa .. de-asta mi-erai! Nici nu observasem.
|
||
|
Kathara Postat pe 1 Februarie 2009 15:16 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| buna | 1 | De la: nicky_luiza23 14 Noiembrie 2009 22:07 |
| O SEARA PLINA DE IUBIRE SI UN WEKE-ND PLACUT | 8 | De la: ingeras_yella21 11 Octombrie 2009 14:47 |
| Bijuterii haute cuture | 1 | De la: alexandra777 26 Ianuarie 2010 15:07 |
|
|
||
| LUXURY BOUTIQUE | 1 | De la: kudika006719 5 Aprilie 2009 13:10 |
| CASTIGI BANI USOR GARANTAT 100% | 1 | De la: kudika442578 27 Septembrie 2011 22:57 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.