Setari Cookie-uri

O vrem pe oanna81 inapoi !!!

asa cum iti spuneam si imi spuneai oana ,nimic nu merita sa ne tulbure viata..
traim si ne prezentam asa cum suntem..
ca unora le placem ,sau ba ..,e doar problema lor
tzuc si te asteptam in cortul nostru ,cat mai repede !!
stef_Sultanu
Postat pe 25 Ianuarie 2009 00:17
am inteles......deci ai ales vrabia de pe gard in defavoarea celei din mana !!!!.......'om trai si 'om vedea !!!!.........cat vei avea de asteptat pana va mai sosi Oana in cortul tau !!!!........sa nu-mi zici mie Casandra !!!!.........

etta
Postat pe 25 Ianuarie 2009 00:42
stef_Sultanu
409 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 25 Ianuarie 2009, ora 00:17 Raporteaza abuz
Citeaza Raspunde

asa cum iti spuneam si imi spuneai oana ,nimic nu merita sa ne tulbure viata..
tzuc si te asteptam in cortul nostru ,cat mai repede !! Haide sultanica lasa ne tataie ca tu singur iti tulbui linistea
RebecaRebela
Postat pe 25 Ianuarie 2009 01:41
Tulburi vroiam sa zic adica asa ca tine .
RebecaRebela
Postat pe 25 Ianuarie 2009 01:42
De la: stef_Sultanu, la data 2009-01-25 00:17:08asa cum iti spuneam si imi spuneai oana ,nimic nu merita sa ne tulbure viata..
tzuc si te asteptam in cortul nostru ,cat mai repede !!

iris_4_ever
Postat pe 25 Ianuarie 2009 02:21
se pare ca unii oameni de pe aici sunt cam disperati.... voi va certati ca fraierii pentru o persoana care nici macar nu mai are cont aici,pff!! vai de voi!

Postat pe 25 Ianuarie 2009 02:42
unii dintre voi ,nu au avut interesul de a citi topicul asta ,sau l-au citit doar printre randuri si au decis sa se bucure de neantelegerile aparute..
altii chiar le regreta..

am sa caut sa rezum intr-un singur mesaj ..
deja ,multe au fost spuse de iris si eta..

nu dau "vrabia" din mana pe cea de pe gard si nici invers..
nu am motive de razbunare si nu o fac ..
greseala a fost a etai ,pt ca a vorbit cu prietena ei ,fara sa-si dea seama ca informatia va circula pe mai multe topicuri ,iar eu si oana vom fi batjocoriti
la momentul respectiv,nu mi-a picat bine si am folosit termenul de tradare..
ulterior mi-am dat seama ca poate si mie mi s-ar fi putut intampla si chiar mi s-a intamplat asta si am sunat-o crezand ca am clarificat aceasta problema..!!

ma cunosc f bine cu eta si am trait multe clipe frumoase impreuna..
nu am luat in ras ,faptul ca eta trece prin momente mai dificile,lucru spus si de ea pe cafenea si nu credeam ca prin raspunsul meu ,voi provoca durere pentru ca intr-o alta situatie asemanatoare ,am primit multumirile ei..

nu renunt la prieteni vechi pt altii noi,iar pe oana o apreciez pt ceea ce este si nu pt felul cum arata sau se imbraca..
oana, nu va mai reveni pe forum ..
nu cred ca este frumos ca unii dintre noi,sa posteze urat la adresa cuiva care nu este prezent..
ascult si parerile celor ce nu ma agreaza si culeg ,daca consider ca ceva este bun..

daca am provocat durere,imi cer suze,desi intentia a fost alta si eta stie mai bine asta..
nu am sa mai raspund postarilor rautacioase si am sa caut sa postez cat mai putin..
va doresc liniste ..Sa va fie bine !!

stef_Sultanu
Postat pe 25 Ianuarie 2009 11:38
Am citit ....am vrut sa ma apuc sa postez ceva dar m-am abtinut dupa care am revenit aici ...ceea ce denota faptul ca subiectul nu e incheiat.

Chiar aveti de gand sa-l incheiati iar in coada de peste ?

Ariciule ,ms de aprecieri desi sincer speram sa apara (alt)cineva care sa-mi zica ca-s nebuna si ca am citit din avion totul

Cine-i my chocolat si ce a dorit sa scoata in evidenta prin topicul asta ?

Personal cred ca e oana , oana care simtea lipsa reflectoarelor s-a hotarat sa se cheme singura inapoi pe forum ....e mult prea evident mesajul incat sa nu te apuce rasul cand il citesti sa sa crezi ca un fan adormit s-a trezit dintr-odata si a inceput sa o invoce pe oana

Oana initial dorea doar sa mai aiba si ea activitate pe forum ,e adevarat ca se astepta la comentarii dar nu la comentarii atat de picante motiv pentru care a schimbat tactica si si-a facut un aliat.

A fost de ajuns un mesaj catre stef in care sa-i aminteasca de mia bela si probabil asta a fost si scuza ei fata de stef pentru modul in care s-a laudat in mesajul initial.

Ceva de genul : exista un informator in harem , hai sa te scap de prieteni pentru ca ti-ar fi mai bine cu un necunoscut decat sa ai langa tine un prieten tradator.

Tradator din punctul Ei de vedere pentru ca in toata discutia cu mia bella despre stef nu s-a spus nimic nou .....toate comentariile despre stef ale miei bela au fost spuse deja de micutul asa ca nu el a fost tinta miei ci oana asa cum stim cu totii.

De aici tragem concluzia ca stef defapt nu avea niciun motiv sa caute tradatorul respectiv ....pentru ca daca ar fi sa existe un tradator atunci haremul ar insemna sa fie un harem comunist iar stef dictatorul.

Presupunand ca eu as fi tradatorul ....sa zicem ca eu ii dadeam date miei bela ( niste date inexistente pentru ca .ma repet , mia a adus informatii noi despre OANA ,nu despre stef/harem ).....care-i problema ?

Daca sunt prietena cu tine ( stef ) inseamna ca tre sa fiu prietena si cu oana ? stii deja ce parere am despre ea din momentul in care nu a dat niciun semn de viata a doua zi .....cred ca am fost destul de clara in privinta asta , nu-mi plac oamenii care nu stiu sa spuna NU in fata asa ca prefera sa nu raspunda la telefon.

Prietenii ii alegem in functie de dorintele noastre nu aleg sa fiu prietena cu x pentru ca y este deja prieten cu el.

Concluzia se incheie cu o intrebare : cine ce a castigat de pe urma acestui topic ? intrebare la care as dori sa-mi raspunda stef pentru ca se pare ca el este informat mai bine decat noi , decat mine in mod sigur .......imi poti spune macar DE CE a fost nevoie sa se ajunga aici ?

Si daca tot zici ca nu renunti la prietenii vechi .....astept telefonul tau in care sa-mi spui ca apreciezi modul in care stiu sa pun punctul pe i ,chiar as vrea sa vorbesc cu tanti ca mi-e dor de ea
iris_4_ever
Postat pe 25 Ianuarie 2009 12:43
Nu ma pot abtine sa tac, desi cei care ma cunosc stiu ca sunt o persoana rezervata. Dar am si eu o nelamurire si ii rog pe cei autorizati sa ma corecteze daca am inteles gresit.
Stef, Iris si Etta s-au intalnit o singura data cu Oana si au stat impreuna 2 ore. Aceiasi Stef si Etta s-au intalnit cu mine tot o singura data si am stat impreuna tot 2 ore, fara ca nici macar o clipa sa ne facem promisiuni pe care stim ca nu le putem onora. Bun, pana aici totul e clar. Ma intreb insa de ce Oana este atat de ridicata in slavi de Stef care a fost in stare, in opinia mea, sa o faca de mandra minune pe Etta in vazul tuturor? Malamureste si pe mine cineva? Oricum, m-a suparat foarte tare ceea ce s-a postat aici.
Ah, mai am inca o precizare, adresata lui Stef: pe mine France nu a incercat sa ma "agate" stiind ca sunt in lista ta de prieteni...
Lucia1971
Postat pe 25 Ianuarie 2009 12:56
dragii mei......desi sufar pana in cea mai adanca fibra a mea,vreau sa stiti ca nu sunt suparata pe Stef,ci doar ma doare faptul ca Stef ,in orgoliul lui de scorpion ce e,nu vrea sau nu poate sa vada cand greseste.......sau cand i se spun in fata anumite adevaruri !!!........eu STIU ca sufletul lui este bun si plin de sinceritate si de dorinta de a ajuta( da,i-am multumit intr-o situatie in care m-a ajutat financiar,dar situatia nu a fost SIMILARA,fiind realizata mai "cu usile inchise" ......la acel moment....pentru ca apoi usile au cam fost deschise de catre altii)........dar uneori acest ORGOLIU il face sa nu mai poat vedea drumul drept !!!..........nu ii port pica din singurul motiv ca imi cunosc valoarea si stiu cat de sincera si curata sunt intr-o relatie ..........

Stef,scuzele tale le voi accepta ......dar se vor fructifica atunci cand VEI FII CONVINS ca ai gresit si atunci cand iti vei da seama ca intr-o prietenie, mai ales ca a noastra, intai trebiue sa gandesti de 10 ori si sa spui( scrii ) 1 data !!!.......chiar si atunci cand starea de nervozitate e la maximum !!!..........sau cand vrei sa iesi deasupra unor persoane,intr-o divergenta..........

o zi buna sa aveti.........
etta
Postat pe 25 Ianuarie 2009 13:21
Habar n-aveti voi cate lucruri personale a spus Stef. Atat de multe si de grave incat pana si eu stiu din ele. Dupa ce va confesati lui, fugea repede si va barfea la altcineva. Ma rog, parerea mea e ca o meritati.
Kathara
Postat pe 25 Ianuarie 2009 13:25
De la: Deep_Bite, la data 2009-01-25 13:25:56Habar n-aveti voi cate lucruri personale a spus Stef. Atat de multe si de grave incat pana si eu stiu din ele. Dupa ce va confesati lui, fugea repede si va barfea la altcineva. Ma rog, parerea mea e ca o meritati.

Si tu de unde stii draga mea cate lucruri personale a spus stef ?
Parerea ta nu conteaza in cazul de fata !
iris_4_ever
Postat pe 25 Ianuarie 2009 13:52
Stiu pentru ca au ajuns la urechile multora - si chestii grave de tot.

Stiu ca nu conteaza parerea mea, dar ma amuz si eu. Desi sunt sigura ca va fraiereste la loc intr-un final.
Kathara
Postat pe 25 Ianuarie 2009 13:55
Ce seriosi sunteti.
Avea dreptate Arsena... Daca tot va cunosteti, de ce nu va intalniti cu totii, va asezati de o parte si de alta a mesei, si discutati acolo ce si cum?
Oana, a? imi aminteste de legenda cu Paris si marul discordiei... Daca nu ma insel (NU ma insel ) aia a culminat cu razboiul si apoi caderea Troiei... aveti grija!
Dor_a
De la: Lucia1971, la data 2009-01-25 12:56:40Nu ma pot abtine sa tac, desi cei care ma cunosc stiu ca sunt o persoana rezervata. Dar am si eu o nelamurire si ii rog pe cei autorizati sa ma corecteze daca am inteles gresit.
Stef, Iris si Etta s-au intalnit o singura data cu Oana si au stat impreuna 2 ore. Aceiasi Stef si Etta s-au intalnit cu mine tot o singura data si am stat impreuna tot 2 ore, fara ca nici macar o clipa sa ne facem promisiuni pe care stim ca nu le putem onora. Bun, pana aici totul e clar. Ma intreb insa de ce Oana este atat de ridicata in slavi de Stef care a fost in stare, in opinia mea, sa o faca de mandra minune pe Etta in vazul tuturor? Malamureste si pe mine cineva? Oricum, m-a suparat foarte tare ceea ce s-a postat aici.
Ah, mai am inca o precizare, adresata lui Stef: pe mine France nu a incercat sa ma "agate" stiind ca sunt in lista ta de prieteni...

Oana e ridicata in slavi pentru ca Stef are senzatia ca este prieten cu ea si se simte dator sa o apere ( la fel procedez si eu dar in general cand ma apuc sa apar pe cineva am motive mai bune decat altii sa o fac ).....greseala lui consta in faptul ca nu si-a dat seama ca ,,aparand'' pe oana provoaca suferinta altor prieteni .
iris_4_ever
Intrebarea e: DE CE?
Lucia1971
Postat pe 25 Ianuarie 2009 13:57
De la: etta, la data 2009-01-25 13:21:55 ....eu STIU ca sufletul lui este bun si plin de sinceritate si de dorinta de a ajuta.

Ai dreptate , si eu stiu asta !
iris_4_ever
Postat pe 25 Ianuarie 2009 13:57
De la: Deep_Bite, la data 2009-01-25 13:55:13Stiu pentru ca au ajuns la urechile multora - si chestii grave de tot.

Stiu ca nu conteaza parerea mea, dar ma amuz si eu. Desi sunt sigura ca va fraiereste la loc intr-un final.

Chestii grave de tot - buna gluma , hai sa trimtem politia la criminal/a ca la alta chestie grava nu ma pot gandi decat ca cineva a recunoscut in fata lui stef ca a facut o crima

Nu fraiereste nimeni pe nimeni aici , daca tu crezi ca intr-o prietenie nu exista divergente de opinii te cam inseli .....un prieten il accepti asa cum este ,ca uneori o ia pe aratura nu inseamna ca nu iti mai e prieten intelegi matalutza ?

Eu inca-l consider prieten pe stef chiar daca nu-s de acord cu modul in care s-a exprimat acum !
iris_4_ever
Postat pe 25 Ianuarie 2009 14:01
De la: Dor_a, la data 2009-01-25 13:55:15Ce seriosi sunteti.
Avea dreptate Arsena... Daca tot va cunosteti, de ce nu va intalniti cu totii, va asezati de o parte si de alta a mesei, si discutati acolo ce si cum?
Oana, a? imi aminteste de legenda cu Paris si marul discordiei... Daca nu ma insel (NU ma insel ) aia a culminat cu razboiul si apoi caderea Troiei... aveti grija!

Nu ne putem intalni pentru ca lipseste din peisaj mia bella
iris_4_ever
Postat pe 25 Ianuarie 2009 14:02
Grave de tot in sensul ca o persoana i s-a confesat despre un moment foarte greu din viata ei, si Stef al vostru in loc sa-si tina gura inchisa a trambitat pretutindeni povestea ei - era vorba de un viol si mai multe nu spun, deja mi se pare ca nu aveam dreptul sa ofer nici informatiile astea.

Eu consider ca o persoana in care nu poti avea incredere nu iti poate fi prieten - nu e vorba de divergenta de opinii, e vorba de tradare si proasta crestere.

In fine, problema voastra, ma bucur sa vad ca din cand in cand oamenii sunt rasplatiti dupa merit.
Kathara
Postat pe 25 Ianuarie 2009 14:04
De la: Lucia1971, la data 2009-01-25 13:57:04Intrebarea e: DE CE?

la intrebarea asta nu pot raspunde nici io
iris_4_ever
Postat pe 25 Ianuarie 2009 14:04
De la: iris_4_ever, la data 2009-01-25 14:01:20
De la: Deep_Bite, la data 2009-01-25 13:55:13Stiu pentru ca au ajuns la urechile multora - si chestii grave de tot.

Chestii grave de tot - buna gluma , hai sa trimtem politia la criminal/a ca la alta chestie grava nu ma pot gandi decat ca cineva a recunoscut in fata lui stef ca a facut o crima

Nu fraiereste nimeni pe nimeni aici , daca tu crezi ca intr-o prietenie nu exista divergente de opinii te cam inseli .....un prieten il accepti asa cum este ,ca uneori o ia pe aratura nu inseamna ca nu iti mai e prieten intelegi matalutza ?

Eu inca-l consider prieten pe stef chiar daca nu-s de acord cu modul in care s-a exprimat acum !

Ce se scrie pe acest topic, nu are nicio legatura cu prietenia. Vrei, nu vreti sa credeti, treaba voastra, Dar voi va faceti nervi, degeaba.

Postat pe 25 Ianuarie 2009 14:10
De la: Deep_Bite, la data 2009-01-25 14:04:04Grave de tot in sensul ca o persoana i s-a confesat despre un moment foarte greu din viata ei, si Stef al vostru in loc sa-si tina gura inchisa a trambitat pretutindeni povestea ei - era vorba de un viol si mai multe nu spun, deja mi se pare ca nu aveam dreptul sa ofer nici informatiile astea.

Eu consider ca o persoana in care nu poti avea incredere nu iti poate fi prieten - nu e vorba de divergenta de opinii, e vorba de tradare si proasta crestere.

In fine, problema voastra, ma bucur sa vad ca din cand in cand oamenii sunt rasplatiti dupa merit.

A trambitat pretutindeni povestea violului incat nu a ajuns la urechile mele , nu spun ca as fi la curent cu toate problemele fiecaruia dar de asta chiar nu am habar ......daca chiar esti convinsa ca acest lucru este adevarat ( ma refer la viol ) atunci chiar NU aveai dreptul sa oferi asemenea informatie.

In privinta rasplatei ....te hazardezi , nu ai de unde stii daca o persoana merita o asemenea rasplata sau nu atata timp cat nu cunosti persoana respectiva.
iris_4_ever
Postat pe 25 Ianuarie 2009 14:10
EU nu aveam dreptul? O prietena (de-a lui ) s-a confesat lui Stef, care, la randul lui a dus povestea mai departe. Nu inteleg unde e vina mea, la o adica eu nu am tradat niciodata increderea nimanui, nici nu am spus mai departe chestii personale si confidentiale.

IIn fine, va las in discutia voastra, eu m-am dumirit de ceva timp cum stau lucrurile.
Kathara
Postat pe 25 Ianuarie 2009 14:12
De la: Deep_Bite, la data 2009-01-25 14:04:04Grave de tot in sensul ca o persoana i s-a confesat despre un moment foarte greu din viata ei, si Stef al vostru in loc sa-si tina gura inchisa a trambitat pretutindeni povestea ei - era vorba de un viol si mai multe nu spun, deja mi se pare ca nu aveam dreptul sa ofer nici informatiile astea.

de un viol,stiam si eu.....si nu de la Stef !!!!.....si nici de la persoana in cauza........ce zici de asta ?????........si a ramas la mine acest secret......

deci te rog frumos bucura-te in continuare,caci intr-adevar ai motive( PERVERSA IN DILEMA CU SULTANUL !!!!)........dar nu mai incerca sa mai semeni samanta de scandal !!!!........te rog eu mult de tot........
etta
Postat pe 25 Ianuarie 2009 14:20
De la: Deep_Bite, la data 2009-01-25 14:12:56EU nu aveam dreptul? O prietena (de-a lui ) s-a confesat lui Stef, care, la randul lui a dus povestea mai departe. Nu inteleg unde e vina mea, la o adica eu nu am tradat niciodata increderea nimanui, nici nu am spus mai departe chestii personale si confidentiale.

IIn fine, va las in discutia voastra, eu m-am dumirit de ceva timp cum stau lucrurile.

Mah Katy mah , sper ca violul de care vorbesti nu e acelasi cu cel pus de el pe cafenea ca incepem sa ne suparam iar
Nu de alta dar fatuca a deschis si topic pe tema asta

De la: stef_Sultanu, la data 2009-01-23 20:56:30ma prapadesc de ras..
auzi mesaj ,primit pe privat ..

"Mesaj:
am si eu o intrebare kand eram mik un baiat a tras de mine si ma ********* credd adik da ...aveam 5 ani din kate stiu se regenereaza eu nu am ami fac nimik de 9 ani.... si mai imi introduk degetu uneori ...deci mai sunt virgina sau nu? "
Doamneeee....,mare-i puterea ta !!

si pt ca la profil are la varsta 2010 ani,i-am raspuns asa..:

urmele s-au sters definitiv..:))))

Daca asta-i violul ....atunci m-am convins cat de informata esti
iris_4_ever
Postat pe 25 Ianuarie 2009 14:22
Ma rog, imi pare rau ca am adus subiectul in discutie, biata fata nu e vinovata de nimic decat de naivitate. Va rog sa treceti peste asta, bine?
Kathara
Da, iris, ala este, m-ai ghicit.
Kathara
Esti constienta de faptul ca daca recunosti ca te-am ghicit il absolvi de vina pe stef nu ? chiar vrei sa-l scoti basma curata pe stef si sa credem cu totii ca defapt nu stii nimic de niciun viol ?
iris_4_ever
Postat pe 25 Ianuarie 2009 14:34
De la: iris_4_ever, la data 2009-01-25 14:34:52Esti constienta de faptul ca daca recunosti ca te-am ghicit il absolvi de vina pe stef nu ? chiar vrei sa-l scoti basma curata pe stef si sa credem cu totii ca defapt nu stii nimic de niciun viol ?

Draga, prefer sa crezi tu ca sunt mincinoasa decat sa ii fac rau unei fete. Si cu asta am incheiat discutia.
Kathara
Postat pe 25 Ianuarie 2009 14:40

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
croitoreasa particulara 50 De la: lief 29 Mai 2016 00:30
Weight Loss ! 1 De la: SfatUtil 3 August 2009 14:39
Ne ducem de rapa? 1 De la: danielatontsch 15 Septembrie 2009 17:50
pisica persana 9 De la: blondye24 22 Noiembrie 2012 13:43
Concurs 1 De la: Briella_12 23 Iunie 2011 11:37