Setari Cookie-uri

O vrem pe oanna81 inapoi !!!

De la: marina_toader, la data 2009-02-03 09:18:10se pare ca nu aveti vointa ,,,si va mai plangeti ca sunteti grase

si marmota invelea la ciocolata

vointa avem dar nu inteleg care-i faza
donttouch
Postat pe 3 Februarie 2009 09:27
Ba baiete, hai ca m-am spart de ras cu grasutza noastra... Pa ea ce-o durea-o, frate? (si deja e in pozitie de lupta; Asynia, fii atenta! )
Unde e Dandanica, care zicea ca-s vrajitoare... Vino, soro, sa te minunezi ce le "vad" mai ceva ca Cassey ( ) ... Cand am zis io ca asta-i topic de "Apropo de branza, io cobor la prima" nu m-ati fi crezut! Na, acum! Lume, esti servita!
Tu nu ne baga in seama, grasutza-Marinutza, draga... Zi-i de cura de slabire... sau de ce-ti trece prin minte, de fapt... Nu-i bai
Dor_a
Postat pe 3 Februarie 2009 10:00
De la: marina_toader, la data 2009-02-03 09:18:10se pare ca nu aveti vointa ,,,si va mai plangeti ca sunteti grase
pai vad ca tu te plingi.........si noi nu facem pe forum liposuctie mamica......;s-au vrei sa trimitem cu puterea gindului vreo cura de slabit! misca-ti fundul de la calculator si vine de la sine........
FRANNNCE
Postat pe 3 Februarie 2009 10:12
De la: marina_toader, la data 2009-02-03 09:06:10chiar nu vrea nimreni sa slabeasca ,,,oare am ramas eu ultima grasuta din tara?

:)))))
te trezisi si tu
auzi fata, dar singura nu poti sa slabesti, ai nevoie e partenere ?

Postat pe 3 Februarie 2009 10:14
De la: Hefe, la data 2009-02-03 10:14:15
De la: marina_toader, la data 2009-02-03 09:06:10chiar nu vrea nimreni sa slabeasca ,,,oare am ramas eu ultima grasuta din tara?

:)))))
te trezisi si tu
auzi fata, dar singura nu poti sa slabesti, ai nevoie e partenere ?
ea nu poate decit in grup!
FRANNNCE
Postat pe 3 Februarie 2009 10:17

slabim...........de atata ras............
ia fa o poza sa vedem cat de grasuta esti........si apoi poate iti oferim licoarea miracol
portitza_Maria
Postat pe 3 Februarie 2009 10:17
iar cure de slabire?! una de ingrasare nu vrei? fa muuult sexxx si-ti trece!
missalexandra
Postat pe 3 Februarie 2009 10:19
buna fetele! ma scuzati ca nu v-am salutat, dar ma bufnise rasul...
missalexandra
Postat pe 3 Februarie 2009 10:20
eu vreau sa ma ingras! se pune?
Lulli
Postat pe 3 Februarie 2009 12:15
De la: FRANNNCE, la data 2009-02-03 09:02:26
De la: Luli2, la data 2009-02-03 08:55:35france, ia intra si tu in atentia tuturor, dar nu cu victimizare pana mai sus de dumnezeu...alta metoda, intrece tot!!!!
apoi cu voi astea mai vechi....mie cand imi mai vine randul?
hai mai luli..........ca cedez din rindul meu........ nu vezi ca nu am popularitate? si nici topic!

ehe! pai dac cedezi tu, mai cedeaza si altu, ajung prima! si deschid topic...hai bre, platesc bine, cine-mi deschide topic?
Lulli
Postat pe 3 Februarie 2009 12:18
ce imi place...doamne ce imi mai place.....
love4you
Postat pe 3 Februarie 2009 12:37
ce-ti place?
Lulli
Postat pe 3 Februarie 2009 12:43
De la: Luli2, la data 2009-02-03 12:43:31ce-ti place?

totul....acum va certati...acum va iubiti...acum schimbati subiectu...acum sunteti revolatati..imi place situ asta de mor ca toata lumea pune cate ceva la sufletel si toata lumea isi da cu pareri fara sa aiba habar.... very funny
love4you
Postat pe 3 Februarie 2009 12:49
pot sa rad?
portitza_Maria
Postat pe 3 Februarie 2009 12:50
De la: portitza_, la data 2009-02-03 12:50:48pot sa rad?

normal....haide sa radem in grup..ce drak chiar e de ras... :)))))))))))))0
love4you
Postat pe 3 Februarie 2009 12:51
love4you, dulcegariile pe care ni le spunem, ni le spunem ca suntem prieteni...iar in ceea ce priveste subiectul topicului.....preferam sa nu ne certam pt o persoana care e absenta si mai ales nu merita......acu poti sa razi
Lulli
Postat pe 3 Februarie 2009 12:58
De la: Luli2, la data 2009-02-03 12:58:23love4you, dulcegariile pe care ni le spunem, ni le spunem ca suntem prieteni...iar in ceea ce priveste subiectul topicului.....preferam sa nu ne certam pt o persoana care e absenta si mai ales nu merita......acu poti sa razi

dragutza orikum rad indiferent ....de ce spui....si chiar crezi ca iti sunt prieteni????
love4you
Postat pe 3 Februarie 2009 13:01
De la: Luli2, la data 2009-02-03 12:58:23love4you, dulcegariile pe care ni le spunem, ni le spunem ca suntem prieteni...iar in ceea ce priveste subiectul topicului.....preferam sa nu ne certam pt o persoana care e absenta si mai ales nu merita......acu poti sa razi

prieteni ?
;a intamplarile din ultimul timp, da-mi voie sa ma indoiesc...
trebuie sa ai mare grija pe cine numesti prieten, nu te joci cu , cuvintele

Postat pe 3 Februarie 2009 13:16
cand afirm ceva, banuiesc ca eu stiu mai bine adevarul decat tine, dragutza....nu-i numesc prieteni doar pt ca dezbatem aici pe forum tot felul de subiecte....m-am intalnit nu doar o singura data cu acesti oameni...asa ca nu mai fa afirmatii eronate fara sa ai un suport real....vrei cumva sa te certi cu mine?
Lulli
Postat pe 3 Februarie 2009 13:22
eu nu ma cert, mi-am spus doar parerea. nu m-am certat cu utilizatorii seriosi. I-am ignorat insa pe cei care o iau pe aratura si nu au bun simt :)
consider ca discutiile de pe acest forum au fost suficient de relevante referitor la prietenii

eu nu am nimic cu cei care isi fac prieteni pe net, insa mi se pare putin imatur sa zici ca esti prieten cu cineva, sa iti speli rufele in public, sa dai tot felul de detalii despre o persoana si sa vada toata lumea etc asta nu e prietenie

Postat pe 3 Februarie 2009 13:32
si inca ceva...nu toti de pe acest forum mi-s prieteni...ar fi aberant sa afirm asa ceva...nici macar nu toti din lista mea
Lulli
Postat pe 3 Februarie 2009 13:33
Ba mie mi se pare o afirmatie destul de corecta pentru ca nu vad cum altfel i-ai putea spune unei persoane cu care discuti zilnic pe diverse teme si cu care nu ai conflicte evidente.

Ca suntem in stare sa ne dam seama ca un prieten inseamna mult mai mult decat pupici virtuali asta se intelege de la sine .
iris_4_ever
Postat pe 3 Februarie 2009 13:34
Neata
iris_4_ever
Postat pe 3 Februarie 2009 13:35
hefe, poti lua in considerarea ca nu EU am facut asemenea gest, nu am discutat viata nimanui in public si respect pe cei ce mi s-au deschis...evident ca prieteniile legate pe net sunt de cele mai multe ori instabile, dar asta nu inseamna ca pe forum stau doar persoane jalnice...am descoperit aici multe persoane care dau dovada de o capacitate intelectuala deosebita. dar si multa prostie, sub variate forme
Lulli
Postat pe 3 Februarie 2009 13:40
ai revenit in top, iris? desi la servici
Lulli
Postat pe 3 Februarie 2009 13:41
De la: Luli2, la data 2009-02-03 13:40:43hefe, poti lua in considerarea ca nu EU am facut asemenea gest, nu am discutat viata nimanui in public si respect pe cei ce mi s-au deschis...evident ca prieteniile legate pe net sunt de cele mai multe ori instabile, dar asta nu inseamna ca pe forum stau doar persoane jalnice...am descoperit aici multe persoane care dau dovada de o capacitate intelectuala deosebita. dar si multa prostie, sub variate forme

eu nu am generalizat, nu i-am bagat pe toti in aceeasi oala. mi-am facut si eu pareri destul de bune din august si pana acum

inca de la inceput, mi-am spus parerea, nu am vrut sa ma cert

Postat pe 3 Februarie 2009 13:43
De la: Luli2, la data 2009-02-03 13:41:41ai revenit in top, iris?

Iris a fost tot timpul in top asa ca nu se pune problema unei reveniri
iris_4_ever
Postat pe 3 Februarie 2009 13:48
Fetelor, ce faceti?
Stiti voi vorba aia cu "un prost arunca piatra in iaz si zece intelepti n-o pot scoate" Voi chiar ati luat-o in serios pe domnisoara Love? Nu fiti copii!

S-a bagat si ea in seama in cel mai jalnic mod in care o poate face cineva: si anume "de la inaltimile turnului de fildes" Adica, vezi doamne, o lume de prosti si ea, singura intelepta... Oare nu i se rupe inima de ea insasi? ...
Oare de ce o opari-o atat ca am schimbat subiectul topicului si ca ne amuzam? Sa fie din cauza ca cea care a deschis topicul a disparut subit si a aparut Miss Love? Care, asa, brusc si sarita din dus, ne cearta... Cum zicea Kathy, oare cate conturi o avea? (intrebarea e pur retorica )
Dor_a
Postat pe 3 Februarie 2009 13:54
Fetelor, ce faceti?
Stiti voi vorba aia cu "un prost arunca piatra in iaz si zece intelepti n-o pot scoate" Voi chiar ati luat-o in serios pe domnisoara Love? Nu fiti copii!

S-a bagat si ea in seama in cel mai jalnic mod in care o poate face cineva: si anume "de la inaltimile turnului de fildes" Adica, vezi doamne, o lume de prosti si ea, singura intelepta... Oare nu i se rupe inima de ea insasi? ...
Oare de ce o opari-o atat ca am schimbat subiectul topicului si ca ne amuzam? Sa fie din cauza ca cea care a deschis topicul a disparut subit si a aparut Miss Love? Care, asa, brusc si sarita din dus, ne cearta... Cum zicea Kathy, oare cate conturi o avea? (intrebarea e pur retorica )
Dor_a
Postat pe 3 Februarie 2009 13:55
hefe, nu am spus ca vrei sa te certi, eu ma refeream la Love...evident ca exista cazuri si cazuri....
dor_a, aceeasi intrebare mi-am adresat-o si eu...oare cate conturi are? jumate din trafic e al ciocolatei sau cum o mai cheama (nici nu ma intereseaza) evident domnisoara e la inaltul turn apolinic, iar noi astia la nivelul antropoidelor primare....
iris, doamne fereste n-am vrut sa jignesc ilustra ta persoana...ma gandeam la pana de vulpe
Lulli
Postat pe 3 Februarie 2009 14:01

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
intrebare 14 De la: yumalai 1 Octombrie 2009 08:22
inchirieri rochii de mireasa 1 De la: bestbride 17 Februarie 2010 18:38
un vot te rog returnez la orice concurs 1 De la: printzessita 31 Mai 2010 12:18
obsesia de negru transformata in rosu...AJUTOR 6 De la: Ali_Alina 27 Ianuarie 2009 23:47
Hai sa dam si noi mesaje! 9 De la: Cassey 3 Ianuarie 2009 18:14