Mai multe
"silviu" ,m-ai lasat singur..?? salut iris.. mai esti inca suparata pe mine...???
|
||
|
stef_Sultanu Postat pe 5 Februarie 2009 18:06 |
||
|---|---|---|
| stef, nu ai inteles ce am vrut sa spun! n-am intentionat sa-ti sugerez ca nu ai avea onoare....ideea era ca sa nu cobori la un limbaj urat pentru a discuta....adica sa vb tu si silviu civilizat... | ||
|
Lulli Postat pe 5 Februarie 2009 19:10 |
||
De la: stef_Sultanu, la data 2009-02-05 18:06:30 Eu nu sunt suparata pe nimeni niciodata ,secretul consta in faptul ca daca spui in fata ce nu-ti convine nu ai cum sa ramai suparat pe cineva Am spus ce am avut de spus ...gata , trecem mai departe nu ? Si cred ca asa ar trebui sa procedeze toata lumea
|
||
|
|
||
|
iris_4_ever Postat pe 5 Februarie 2009 20:18 |
||
De la: Luli2, la data 2009-02-05 19:10:24stef, nu ai inteles ce am vrut sa spun! n-am intentionat sa-ti sugerez ca nu ai avea onoare....ideea era ca sa nu cobori la un limbaj urat pentru a discuta....adica sa vb tu si silviu civilizat... am inteles credeam ca ai inteles ca vobeam cu silvia ..,iar replicile mele erau mult mai dulci decat jignirile ei
|
||
|
stef_Sultanu Postat pe 5 Februarie 2009 20:31 |
||
da iris..,trecem dar nu inainte de a-i multumi oanei pt ca a facut lumina,cel putin in cazul meu,spunand lucrurilor pe nume..!! asa cum va spuneam ..,oanei nu-i trebuie alt nick ,pt a spune verde-n fata ce are de zis la adresa fiecaruia.. cu restul ,ca-i "schiloada",sau "nu se poarta in pas cu moda",ar cam trebui sa ne arate ceva poze.. poate cei ce au criticat-o pt aceste aspecte au dreptate.. vreau sa multumesc prietenilor mei si ai oanei,care s-au abtinut si nu au pus paie pe focul ,ce acum a devenit trist pt multi de aici..(dandanica si altii) sa ramanem totusi la bere ,discutii libere ,cafelute cu barfe de bun simt si sa devenim putin mai buni..
|
||
|
stef_Sultanu Postat pe 5 Februarie 2009 20:46 |
||
De la: stef_Sultanu, la data 2009-02-05 20:46:02da iris..,trecem Stef ....ma abtin , nu ai nici cea mai mica idee cat de greu imi este sa o fac dar MA ABTIN !
|
||
|
iris_4_ever Postat pe 6 Februarie 2009 02:06 |
||
am asteptat si eu O NENOROCITA DE DATA a acelui misterios mesaj !!!!...........dar uneori SI TACEREA ESTE UN RASPUNS !!!!.............
|
||
|
etta Postat pe 6 Februarie 2009 12:52 |
||
De la: etta, la data 2009-02-06 12:52:14 am asteptat si eu O NENOROCITA DE DATA a acelui misterios mesaj !!!!...........dar uneori SI TACEREA ESTE UN RASPUNS !!!!............. Ce pana mea data astepti femeie daca NU exista mesajul respectiv ? tu nu ai inteles ca desi mergea reteaua de telefonie bine merci nu a fost primit niciun mesaj cu scuzele de rigoare ca nu mai vine ? E scump tare sa dai un telefon si este si mai scump sa raspunzi la telefonul celui care te asteapta acasa asa ca mai bine dai vina pe sms-ul care nu a priceput exact nr de tel si nu a ajuns la destinatie
|
||
|
iris_4_ever Postat pe 6 Februarie 2009 13:37 |
||
De la: iris_4_ever, la data 2009-02-05 17:59:07Ce nu am priceput si sunt convinsa ca nu voi pricepe niciodata este motivul pentru care unele persoane aleg sa-ti tina adevarata identitate ascunsa .....de ce trebuiesc facute alte id-uri ca sa poti spune ce ai de facut ? tocmai drgutza ca ma dus bibilika...ca dc nu ma ducea nu scriai tu in a 24 pagina ....
|
||
|
my_chocolat Postat pe 6 Februarie 2009 15:28 |
||
De la: my_chocolat, la data 2009-02-06 15:28:30De la: iris_4_ever, la data 2009-02-05 17:59:07Ce nu am priceput si sunt convinsa ca nu voi pricepe niciodata este motivul pentru care unele persoane aleg sa-ti tina adevarata identitate ascunsa .....de ce trebuiesc facute alte id-uri ca sa poti spune ce ai de facut ? Mai fata , tu ori esti proasta ori tocmai ti-ai dat arama pe fata Daca nu esti in stare sa citesti ce spun stai cuminte in banca ta si taci din gura decat sa spui vreo prostie mai mare decat tine . Prin mesajul asta nu ai facut decat sa-mi intaresti banuiala ca am avut dreptate in privinta ta , ca defapt ai dorit sa sa o denigrezi pe oana si ca eu ti-am acordat satisfactie. F***le mama masii de cuvinte si prostii care se cred destepti |
||
|
iris_4_ever Postat pe 6 Februarie 2009 16:16 |
||
De la: my_chocolat, la data 2009-02-06 15:28:30 Stef, oana ...ia veniti repede sa o pupati in fund pe cea care v-a creat problemele merita ce naiba , doar ea a deschis topicul din dragoste fata de oana
|
||
|
iris_4_ever Postat pe 6 Februarie 2009 16:18 |
||
De la: iris_4_ever, la data 2009-02-06 16:18:58De la: my_chocolat, la data 2009-02-06 15:28:30 OMG nu o cunosc pe Oana si chiar mi-ar placea sa vad poze cu ea, la cat se vorbeste aici dar tu fata Iris esti de clasa a doua sau a treia, numai dupa cum vorbesti imi dau seama. Ce faci tu pe toata lumea proasta? cum de-ti permiti sa vorbesti asa? nu ai putin bun simt in tine fata, te crezi desteapta dar nu esti numai cum vorbesti nu cred ca ai mai mult de 15 ani. Vai de voi, bine dracu ca am baiat si nu fata sa vad ca se injura mai rau ca la mahala pe internet. |
||
|
dragosh_h Postat pe 6 Februarie 2009 18:44 |
||
| tu ma rog de unde ai aparut? si mai vorbesti in necunostinta de cauza, iti recomand sa te abtii...ca-i mai cuminte...si inca ceva, spre marea ta dezamagire - sunt si barbati care injura si barfesc ca la mahala asa ca relax! | ||
|
Lulli Postat pe 6 Februarie 2009 19:34 |
||
Eu sunt din Baia Mare si o stiu pe Oana. Am un alt cont pe aici de luni bune , imi place acest site si mi am facut prieteni aici si daca am vrut sa scriu acum de pe alt cont am tot dreptul atat timp cat si Oana si a creat contul My chocolat ca sa se aduca in discutie.Nu am legatura cu nimeni care a avut certuri cu Oana pana acum credeti sau nu dar fatuca asta intrece orice limite ale bunului simt. Baia Mare nu e prea mare cat sa nu ne cunoastem cam toti si sa stim multe unii despre altii iar tu Oana nu esti nimic special ca sa acuzi atatea fete ca te invidiaza mai ales Iris care mie mi s-a parut o femeie dintr o bucata nu una cu mai multe fete ca tine. Ceea ce ma deranjeaza e ca apari dupa multe alte scandaluri sa subliniezi cat de fericita si implinita esti tu cand stii bine ca oamenii din orasul nostru stiu ca ti a placut viata cam mult , ca ai probleme in casnicie iar sotul tau a vrut sa divorteze de multe ori , fapt pentru care el nu petrece timp mai deloc cu tine in casa de asta tu stai numai pe net.Eu nu am nimic cu tine suntem femei si nu esti nici prima nici ultima care nu are o viata perfecta dar nu te da cine nu esti .te am vazut de multe ori in oras cu parul incalcit si in slapi neimbracata dupa moda si la fel de bine stii ca exista femei superbe la noi in oras , mai tinere si aratoase ca tine una din ele e prietena Danei , Elodie careia tu i-ai facut cont fals aici. Tu nu esti miss 2008 iar sotul tau nu e cne stie ce bogatan. Tu esti vedeta numai daca prin vedeta intelegi Nikita sau Magda Ciumac ca la fel s a uitat lumea pe aici la tine ca la o paiata. O doamna cu o viata de familie avea respect pentru sine si nu ajungea sa fie subiect de doi lei. Tu esti my chocolat dar si daca nu ai fi descrierea ei de deschidiere a topcului nu are nimic in legatura cu tine.Si Oana nu te mai da arhitect ca nu esti din pacate pentru tine , de la oameni apropiati tie stiu ca ai numai liceul facut,,, Chiar nu vroiam sa intervin dar prea penibila si frustrata esti iar pentru mine care te cunosc si mai si.Poate e din cauza problemelor de cuplu pe care le maschezi si pe o parta am incercat sa te inteleg dar nu e cazul sa intreci limita. Ai jignit multe fete de pe aici si nu prea esti in masura. pa pa si ai grija ca daca ai crezut ca esti numai tu reprezentata orasului nosru pe aici te-ai inselat si te faci rau de rusine,,,cred si eu ca esti dependenta de siteul asta si stai numai pe aici pe false nume dar macar nu mai lovi oamenii.
|
||
|
Postat pe 6 Februarie 2009 20:56 |
||
De la: mimmaty, la data 2009-02-06 18:44:50 Good damn it ,am intrat pe profilul tau doar pentru ca esti happy ca ai un baiat si nu o fata care sa vorbeasca atat de urat ......te las in pace pentru ca mama m-a invatat sa respect oamenii mai in varsta decat mine fie ei si grei de cap asa ca ... P.S. vezi in pana mea ca tocmai ai intrat singura in mahala ....daca nu pricepi ce inseamna pana mea intreaba un prieten P.S.1 .....fataaaaa,mai pune mana si ajutati baiatu' la gramatica aia , asa poate ai sanse sa mai inveti si tu cate ceva
|
||
|
iris_4_ever Postat pe 6 Februarie 2009 21:43 |
||
|
iris, pana mea, lasa-l ca-i prea greu pentru IQ-ul lui de creier de pinguin bolnav de parkinson............ o doamne! iar apar tot felul de martori si bla, bla, bla.......... |
||
|
Lulli Postat pe 6 Februarie 2009 22:21 |
||
De la: Luli2, la data 2009-02-06 22:21:13iris, pana mea, lasa-l ca-i prea greu pentru IQ-ul lui de creier de pinguin bolnav de parkinson............ acu ce pana mea sa fac si eu luli ? doar nu era sa nu salut noua fantoma ...ce d-zeu ,vrei sa se plictiseasca pe aici ? Ma intreb daca my chocolate este toata lumea pentru ea/el ca in afara de ea nu am mai facut pe nimeni prost
|
||
|
iris_4_ever Postat pe 6 Februarie 2009 22:27 |
||
|
mai oameni buni si mai putin buni...!! mi se impune de multe ori sa fiu altfel decat sunt.. mi se aduc tot felul de calificative,tocmai de la cei ce ii consideram prieteni reali.. pe oana81,am cunoscut-o aici pe forum,in urma cu 8-9 luni.. cei mai vechi aici..,stiu cum ne pierdeam noptile si zilele,certandu-ne tot timpul..(as putea spune,ca relatia mea cu oana,era mult mai rece decat cea care o am cu kathara) incet,incet..,lucrurile au intrat pe un fagas normal s-a ajuns pana acolo, cand impreuna am dorit sa ne cunoastem real.. un id de mes,un nr de telefon..!! m-a anuntat ca va veni la Bucuresti si daca vreau sa ne intalnim o putem face, dar pt f putin timp.. am rugat-o sa-mi viziteze cortul(casuta mea) a acceptat !! i-am propus sa-mi acorde acceptul ei ,pt ca vizita ei la mine,sa fie anuntata pe forum.. nu a avut nimic impotriva.. tot eu i-am cerut sa-mi spuna daca ar deranja-o, daca la intalnirea noastra ar fi prezenti si alti prieteni virtual care ar fi putut veni,tinand cont de faptul ca vizita era in cursul saptamanii,intr-o zi de marti.. oana si-a exprimat bucuria si chiar mi-a multumit mult...!! am anuntat pe forum cu multa bucurie ,vizita oanei in cortul Sultanului.. unii dintre voi chiar si-au dorit sa vina,dar nu au reusit(vasi25,sheeva..) au putut veni doar eta,lionu' si iris (repet era marti) oana ,asa cum ma anuntase inainte de sosirea la Bucuresti,nu a putut sta mai mult de 1-2 ore.. ceva discutii,o plimbare cu baca,poze si cam atat .. o sa aflati acum ,ca tot se vrea atat..ADEVARUL..SINGURUL si SIGUR !! vi l-a spus chiar oana.... eu doar il confirm restul este pura TIGANIADA... conturi noi ,cu oameni vechi.. oana..: 14 mesaje Membru din: 5/02/2009 Postat pe: 5 Februarie 2009, ora 08:32 Raporteaza abuz Citeaza Raspunde Iris.. hai sa te lamuresc in legatura cu MAREA ta problema.. de ce nu m-am intors eu la stef. Contrar a ceea ce afirmi (fara sa ai habar si tu, ca cea mai sus numita), eu il apreciez FFF MULT pe stef si pe familia lui. Sunt adorabili! Si am sa ma intorc cu siguranta la ,,cortul,, lor cu prima ocazie. E normal sa nu se intample f des avand in vedere distanta dintre noi.. A doua zi de la intalnirea noastra poate am gresit. Trebuia sa anunt de dimineata ca s-ar putea sa nu mai ajung, dar am sperat ca imi termin actele in timp util si ca ma voi intoarce la voi. Pe la 1-2 am trimis mesajul catre stef.. CELEBRUL mesaj care spuneti voi ca nu a ajuns. Poate nu.. dar eu sigur l-am trimis. Si nu e cel de mai sus, postat de stef.. acesta a fost mesajul urmator. Deci.. nu am terminat decat pe la 3, fiind convinsa ca stef a primit mesajul meu. Am fost putin mirata ca nu mi-a raspuns dar ma gandeam ca poate s-a suparat nitel.. Nu am sa intru in multe detalii. Vreau doar sa-ti spun ca oricum nu m-as fi intors cu placere atata timp cat tu erai acolo si din pacate chiar si etta pe care, pana cand am intalnit-o, am apreciat-o enorm. Nu mi-am schimbat parerea in privinta ei, doar ca a ramas aceeasi. Respect si atat. V-ati purtat f incomod (pt mine) .. m-ati masurat CONSTANT din cap pana in picioare, ati fost extrem de suspicioase, reci, neprietenoase si carcotase. Ati analizat tot ca 2 gaste (scuze comparatia, nu vreau sa va jignesc) si pana si atunci cand am plecat ati venit repede in spatele meu sa vedeti in ce masina ma urc. In schimb, stef, albinel, tantica si lionul.. mi-au castigat admiratia si m-au primit cu multa caldura. Ca sa nu mai pomenesc de ema, pe care am vazut-o in cluj si care m-a strans in brate de parca eram prietene de o viata. Concluzia.. am o intuitie f bine dezvoltata si am simtit ca ati fost false de la bun inceput. stef nu a vrut niciodata sa recunoasca asta, chiar daca i-am spus ce credeam. V-a luat apararea saptamani la rand.. pana cand, fara sa vrea v-a dat putintel de gol. Si am stiut ca aveam dreptate. In fine.. chiar nu am dat multa importanta desi recunosc ca falsitatea voastra m-a deranjat. Plus faptul ca te-ai gasit tocmai tu (scuze din nou, dar chiar nu cred ca esti in masura) sa-mi critici vestimentatia si aspectul fizic!! :))) Pffff.. Nu vreau sa fiu iar acuzata de grandomanie :)) Si nu vreau sa ma cobor la acel nivel si sa-ti fac si eu o ,,descriere,,. Chiar nu ma intereseaza acest aspect la oameni. |
||
|
stef_Sultanu Postat pe 6 Februarie 2009 22:40 |
||
De la: Enyaa, la data 2009-02-06 20:56:43 Ennya tu ce crezi ca postarea ta va face inca 25 pagini??? hai mai sa fim seriosi...si auzi ..mai si spui ca ai cont vechi dar ti-ai facut unul nou doar pentru a posta acest mesaj si gata...pffff... tot ceea ce ai scris tu mai sus nu este nou pentru noi...s-au spus toate acestea pe alt topic..sau nu ai memorie???? nimic nou.....asa ca .....daca ai ceva de zis scrie de pe contul tau real , dar mai bine nu mai scrie....ca nu te-a intrebat nimeni de vorba ..... si poate rameti la pagina 25 cred ca-i cel mai bine... AMIN |
||
|
mafia_nrr1 Postat pe 6 Februarie 2009 22:56 |
||
|
pai,mai Stef,hai sa vedem ce ADEVAR SIGUR spune Oana........o luam,asa,pe indelete,ca poate vei intelege,in sfarsit,ca ai luat cenusa din capul lui Iris si ai pus-o in capul tau......inca o data !!!!...........deci........ 1.- "Pe la 1-2 am trimis mesajul catre stef.. CELEBRUL mesaj care spuneti voi ca nu a ajuns. Poate nu.. dar eu sigur l-am trimis." - de aici se pot desprinde 2 idei: a) - ori OANA MINTE,desi afirma ca a trimis sigur mesajul.......pentru ca ,inca o data,tu ai sustinut in acea zi ca nu ai nici un mesaj de la ea,deoarece te-ai si uitat in telefon sa verifici si nu era nici un mesaj............ b) - ori ,daca aveai ACEST mesaj si nu cel pe care l-ai postat........TU NU STII SA TE UITI IN TELEFON SAU NE-AI MINTIT( desi nu stiu de ce ai fi facut-o !!!).......... de aceea eu tot am insistat sa postezi DATA MESAJULUI,pentru ca daca il aveai,era clara data si s-ar fi lamurit problema,adica faptul ca Oana nu a trimis nici un mesaj ............pentru ca un mesaj ,daca il trimiti,ajunge SIGUR !!!......caci eu tind sa cred si acum varianta a) !!!............deci ai mesajul din data respectiva,adica a doua zi de la vizita Oanei ,sau nu ??????............si nu cel postat de tine,pentru ca se vede mai jos ca...... 2.- "Si nu e cel de mai sus, postat de stef.. acesta a fost mesajul urmator." - din acesta fraza se deduce ca ai jignit-o degeaba de Iris cand i-ai spus sa-si puna deja cenusa in cap,ca tu ai ACEL MESAJ !!!!............pentru ca cel postat de tine era un mesaj primit LA CATEVA ZILE dupa vizita Oanei !!!........si nu cel de care vorbeam noi ..........deci se vede ca tu mereu ,in excesul tau de zel de a o apara pe Oana,nu cantarestri bine ceea ce spui sau scrii si ajungi sa jignesti gratuit anumite persoane !!!.......... 3. - "Ati analizat tot ca 2 gaste (scuze comparatia, nu vreau sa va jignesc)" - eeeeeee,da.......nu vreau ,da' o fac !!!!........... .........aici ideea este ca ,desi eu nu am spus un cuvant urat la adresa Oanei ,decat am dat niste explicatii pentru a reliefa niste probleme,ea si-a permis sa ma jignesca direct !!!............deci.......EZISTA( si stiu ca se scrie cu "X" ) O DIFERENTA !!!!........ 4. - "atunci cand am plecat ati venit repede in spatele meu sa vedeti in ce masina ma urc. "..........eu stiam masina in care avea sa se urce ,pentru ca am intampinat-o amandoi cand a venit,nu ????!.........si oare daca nu o conduceam cand a plecat ,nu ar fi zis atunci "vai,ce prost crescute,nu m-au condus !!!" ????..........deci ,pe lumea asta,cum o dai tot, nu e bine !!!........... 5. - "pana cand, fara sa vrea v-a dat putintel de gol." - deci si la capitolul "datul de gol " stai bine ,Stef !!!............ Q.E.D..........si am mai scris asta azi,pentru ca vad ca insisti la infinit !!!!........... |
||
|
etta Postat pe 7 Februarie 2009 15:34 |
||
uuuffffff..........credeam ca trec pe pagina 26 !!!!!..............dar cum stiu sa fiu cumpatata,m-am mentinut pe pag 25 !!!...........
|
||
|
etta Postat pe 7 Februarie 2009 15:35 |
||
De la: iris_4_ever, la data 2009-02-05 00:44:44De la: stef_Sultanu, la data 2009-02-04 23:58:42 |
||
|
stef_Sultanu Postat pe 7 Februarie 2009 21:17 |
||
De la: iris_4_ever, la data 2009-02-05 00:44:44De la: stef_Sultanu, la data 2009-02-04 23:58:42 iti atrag atentia eta.. ,ca inca nu mi-am permis sa o jignesc pe iris..,desi ea a facut-o dupa cum se vede chiar in postul asta.. dealtfel ..,ca si tine ,'buna mea prietena" !! adevaraul s-a spus ..,fiecare il percepe cum vrea de la iris..: "oana a venit pentru tine si familia ta dar a tinut sa precizeze pe cafenea ca de abia asteapta sa o vada pe etta si celelalte persoane care vor dori sa mai vina la tine in onoarea ei ....etta nu a venit la tine atunci pentru ca tu ai chemat-o ci pentru ca a venit oana , nu incurca borcanele" nu le incurc iris... dar vad.., ca trebuie sa-ti reamintesc faptul ,ca ca eta si lionu' au plecat a treia zi de la mine.. desi asa cum spui tu : "etta si-a lasat pustiul racit/bolnav sa doarma singur acasa din acelasi motiv."
|
||
|
stef_Sultanu Postat pe 7 Februarie 2009 22:09 |
||
|
A fost nevoie sa treaca 6 zile ca sa aflu si eu in sfarsit ca am devenit vedeta , mda ....cam nasol tinand cont de faptul ca sunt vedeta pe blogul dandanalei ... Si de ce ? pentru ca am avut nesimtirea sa o intreb pe cafenea daca m-a sters din lista de prieteni intentionat sau din greseala.....chiar a fost o dovada de lipsa de bun simt din partea mea sa pun asemenea intrebare in conditiile in care stiam ca a mai sters o alta persoana din GRESEALA si in care chiar nu credeam ca va reactiona atat de pueril. Banuiam ca nu am fost stearsa din greseala dar mi se parea un comportament de bebelus , daca eu ma cert cu stef automat sa ma stearga din lista de prieteni .....asa ca am vrut sa ma conving inainte sa trag o concluzie. D-ra nu a fost in stare sa vina sa-mi spuna in fata ca gresesc , nu a fost in stare sa vina sa-si sustina prietenul in schimb a ales o cale de mijloc care din punctul unui om normal de vedere lasa de dorit. So ...ema draga ,am ales sa-ti raspund aici pentru ca pe blog ai optiunea de a accepta sau nu comentariile cuiva ....aici nu dispui de aceasta optiune. As putea sa-ti spun ,,_me_'' dar ar fi inutil si lipsa de respect sa te apelez cu nick-ul fantoma cand stiu deja cine esti ![]() Daca chiar ai sa-mi spui ceva mi-o poti spune in fata direct , nu cred ca e normal si corect sa folosesti tertipuri de doi lei si nu-mi spune ca blogul este ceva personal pentru ca atata timp cat mentionezi numele cuiva pe blog ( fie el si al tau )este normal sa-i acorzi acelei persoane dreptul la replica. Nu banuiam ca este posibil ca daca nu-s de accord cu SULTANUL sa inceapa cadanele sa-si arate coltii pentru ca am considerat intotdeauna ca fiecare are coloana vertebrala ,suntem ( eram ) un harem dar gandim separat …..no way , m-am inselat ! |
||
|
iris_4_ever Postat pe 8 Februarie 2009 12:11 |
||
|
Stef , nu stiu ce incerci sa demonstrezi citandu-ma ….daca insinuezi cumva ca am gresit cand ti-am spus ca esti prost ( explicatia o ai de deja ) si mincinos ….imi pare rau , chiar nu imi pot pune cenusa in cap de care vorbeam zilele trecute pentru ca s-a dovedit ca am dreptate. Te-am facut mincinos pentru ca nu aveai SMS-ul oanei ( ca sa te lamuresti in sfarsit la ce sms ma refeream este vb de cel pe care nu l-ai primit niciodata ) . Nu e vina mea ca nu ai inteles la ce ma refeream , nu e vina mea ca tu doresti cu toata fiinta ta sa ne bagi pe gat o persoana pe care nu o agreem si iarasi nu e vina mea ca citesti din 2 in 7 si intelegi fix nimic din ce iti spun. Asa cum ti-am spus pe privat , aveam de gand sa ma abtin dar se pare ca nu intelegi ca nu ai cu ce ,,lupta’’ in fatza mea pe acest topic , sunt sufficient de desteapta incat sa imi dau seama cand e cazul sa ma opresc si cand am dreptate . Am crezut ca ne putem opri la pagina 25 dar vad ca nu doresti acest lucru , imi pare rau , chiar nu-ti pot acorda satisfactia ca mi-ai ,,inchis gura ‘’ in conditiile in care nu ai cu ce face acest lucru. Ti-am spus pe privat …..daca fatuca chiar trimitea sms-ul ala ti-ar fi raspuns la telefoanele pe care le-ai tot dat in ziua aceea . Ok , oana a crezut ca ti-a trimis sms-ul in care te anunta ca nu mai vine ….atunci cum se explica faptul ca tie nu ti-a raspuns la niciun telefon in schimb raspunde unui nr necunoscut ? Nu tre sa fii politist ca sa tragic o concluzie logica si asta ar fi trebuit sa te puna pe ganduri mai ales in conditia in care ti-am atras atentia asupra acestui lucru. O sa ma opresc aici pentru ca ,consider ca deja s-a discutat acest subiect mai mult decat trebuia , daca aveai prieteni buni prin zona te-ar fi atentionat asupra faptului ca lupti pentru o cauza pierduta dar de ….prieteni sinceri e mai greu de gasit si mai ales cei care nu permit prietenilor sa se faca de ras. Te-ai facut de ras si tu si oana …..my chocolate a deschis acest subiect doar ca sa aibe de cine rade…..pacat ca nu ai inteles acest lucru atunci cand ti-am spus in primele pagini sa nu iei de bun tot ce citesti …. |
||
|
iris_4_ever Postat pe 8 Februarie 2009 12:12 |
||
De la: stef_Sultanu, la data 2009-02-07 22:09:42 Deja o dai de garduri prea mult , acum incerci sa schimbi subiectul , inca un pic si incepi sa dai iar din casa ..... |
||
|
iris_4_ever Postat pe 8 Februarie 2009 12:17 |
||
|
auzi,mai Stef,mai lasati-ma naibii(ca sa nu zic altfel) cu explicatiile si remarcile voastre de 2 bani,care de 2 saptamani mi-au inecat sufletul in lacrimi !!!!.......ce vrei sa zici prin afirmatia asta :..... "nu le incurc iris... dar vad.., ca trebuie sa-ti reamintesc faptul ,ca ca eta si lionu' au plecat a treia zi de la mine.. desi asa cum spui tu : "etta si-a lasat pustiul racit/bolnav sa doarma singur acasa din acelasi motiv." .........?????????........ ca eu am venit la tine pentru tine si nu ca venea Oana ?????.........si ca nu mi-am lasat copilul singur peste noapte,si putin bolnav,tot pentru Oana ?????????..............nu vezi cat de penibil esti si cu cata nerusinare minti ?????...............AM PLECAT DE LA TINE A TREIA ZI,PENTRU CA TU AI INSISTAT SA RAMAN LA TINE PESTE NOAPTE,CA DE MULTE ALTE DATI.........si dupa ce ,in prealabil vorbisem cu fiul meu la tf. si mi-a spus ca se simtea mai bine !!!.........si tin sa precizez ca pentru Oana,MI-AM LASAT PENTRU PRIMA DATA COPILUL SINGUR PESTE NOAPTE IN CASA !!!....SI TU STII BINE ASTA .......SI MAI STII SI CATE GRIJI MI-AM FACUT !!!!!.................pentru ca eu nu aveam de gand sa raman la tine nici macar a doua zi !!!....... daca pana acum am fost doamna cu tine,sa stii ca nu-ti mai suport mojiciile si prostia de care dai dovada !!!............pentru ca rasucesti prea mult cutitul in rana si mai ai pretentia sa fii respectat si adulat !!!.............. Ema vorbeste in "tamaticul" ei post pe blog despre prietenie !!!...........pai hai sa-ti spun ce inseamna pentru mine prietenie !!!...........inseamna lucrurile marunte care iti lumineaza viata cum ar fi sa stau treaza pana la miezul noptii pentru a fi prima care ureaza "la multi ani !".............cum ar fi sa-ti mangai ,IN REALITATE,obrazul cand altii te musca de dos...........cum ar fi sa vin "pe furis" la tine de ziua ta ,doar pentru a fi alaturi de tine in acel moment...........cum ar fi sa-mi iau in barba cuvinte grele gen: femeie de serviciu,inculta,grasa etc,doar pentru a te sustine pe tine si a te face sa revii printre noi........si multe altele !!!!.......multe alte chestii,care se mai cheama si SENTIMENTE !!!........prietenia pentru mine nu inseamna bani,confort,lux,cadouri si alte "aspecte" materiale...........dar nici sa ma las calcata in picioare,in numele prieteniei,cand prietenul nu vede ca greseste !!!..........desi ,in mai multe randuri,l-ai facut atent de asta......... si ,pentru mine ,prietenia mai presupune INCREDERE !!!.........si ce incredere fata de mine ai avut tu atunci cand,in urma atator dovezi anterioare de afectiune din partea mea pentru tine ,pleci din casa si din pijamalele mele,SI ,IN URMA UNUI ACCES DE FURIE,POSTEZI PE FORUM CUM CA EU AS FI FOST MIA- BELLA ???????............. pentru ca asa e,ai recunoascut asta si la telefon !!!.........ca sa nu mai zic faptul ca am avut impresia ca si acum m-ai suspectat ca as fi fost "silviu".............ATATA incredere aveai tu in mine ??????????............ATAT de bine ma cunosteai ?????..............nu ti-ai dat seama pana acum ca eu ori tac de tot,ori imi spun parerea de pe contul meu si nu dupa conturi-fantoma ,pentru ca nu mi-e frica de urmarile rezultate in urma cuvintelor mele ??????............si asta pentru ca eu cand spun ceva VIN CU ARGUMENTE,NU CU PRESUPUNERI SI CONFUZII !!!!........... si ,dragul meu Stef,asta a fost PRIMUL PAS in destramarea prieteniei nostre..........NEINCREDEREA TA.........pas facut DE TINE !!!......si nu de mine !!!!.........si daca peste acest prim pas am incercat sa trec (desi sufletul ma durea ),AI FACUT SI AL DOILEA PAS !!!.......cand in lupta ta cu France,m-ai bagat pe mine la mijloc,expunandu-mi public problemele !!!.........halal gandire in modul de a ma ajuta !!!!.........cand ,de fapt,scopul era de a o face pe France zgarcita si nepasatoare la problemele altora !!!.........ghinionul meu ca eu am fost acea persoana neajutorata !!!..........SI APOI AU URMAT CEILALTI PASI………… eu nu am facut decat sa-mi apar imaginea ,pe care tu ai schimbat-o in ochii unora !!!..........m-am folosit de dreptul la replica,mai ales cand spui aproape numai prostii !!!........... cat priveste dreptul la replica fata de postul de la blogul Emei,nici nu ma obosesc sa comentez !!!..........pentru ca ,la fel ca si Oana cu gastele ei ,in ciuda faptului ca eu nu am avut divergente cu Ema ,si-a permis "sa ma comenteze" cum numai ea stie !!!!..........si mai avem si pretentii !!!.......... daca pana acum credeam ca prietenia noastra mai avea o cat de mica speranta ,nu acum ,ci poate in viitor,cand ranile se vor fi inchis ,nu pot sa spun decat ca mi s-a facut lehamite !!!!............si am ajuns sa-mi para rau ca mi-am pus sufletul pe tava UNUI OM (atentie,nu am zis unei familii......pentru ca Tantica si Albinel vor ramane mereu in inima mea.......pentru ca merita !!!),care intr-un ORGOLIU NEMASURAT( si ma rezum doar la cauza principala !!!),merge pana la a calca peste cadavre !!!!............. inchei prin a-ti multumi pentru ceea ce eu am crezut ca a existat..........pentru clipele de relaxare din curtea si alaturi de familia ta..........pentru tot ajutorul pe care mi l-ai oferit.........pentru toate sentimentele care poate au existat pentru mine.........si-ti doresc sa ai cati mai multi prieteni asa cum ii vrei tu !!!!.....desi,in opinia mea,prieten este cel care te bate pe umar si-ti spune cand gresesti,nu cel care te sustine in a persista in greseli !!!...........dar,conform si citatului........."Ca sa intelegi ca esti "tantalica" trebuie totusi sa-ti mearga mintea. (Georges Brassens)...........asta ca sa nu folosesc cuvantul "original" din citat............ SA FII SANATOS ..........SI LA PUNGA GROS !!!!............SI LA CATI MAI MULTI PRIETENI !!!..........desiiiiiiiii......... CEASUL TACAIE............. tic-tac........tic-tac.........tic-tac.........si nu va mai dura mult pana caaaannndddd........... |
||
|
etta Postat pe 8 Februarie 2009 14:42 |
||
pfffff.....pai mai are rost sa mai zic ceva?? pai nu cred..am crezut ca ramaneti la pagina 25 dar dupa cum se vede a-ti dat pagina..... hai mai chiar nu se poate sa va abtineti??? chiar asa ....ce mama lui peste.... zau de nu zic..zig zag duba laga ...zig zag duba laga..zig zag duba laga..duba laga da.... STOP PLEASE
|
||
|
mafia_nrr1 Postat pe 8 Februarie 2009 16:52 |
||
pt ca "put a gratare si a efes pilsener",ma rezum la a spune deocamdata : NOROC dragilor mei prieteni !!!! :sml-love0bunul simt iti LIPSESTE ,PERVERSO.. asa ca vorba oanei..,ADIOS.. si te rog sa nu-mi ceri explicatii,pt ca ma obligi lipsa totala de
|
||
|
stef_Sultanu Postat pe 8 Februarie 2009 20:01 |
||
De la: iris_4_ever, la data 2009-02-08 12:17:56De la: stef_Sultanu, la data 2009-02-07 22:09:42 iris ..,e totusi o diferenta ,intre a da din casa si a scuipa venin ca altii..!! stii bine ca nu fac, decat sa raspund lipsei de bun simt..
|
||
|
stef_Sultanu Postat pe 8 Februarie 2009 20:26 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| CE CADOURI SA DARUIM CELOR DRAGI? VA TI GANDIT CA PUTETI DARUI SANATATE? | 1 | De la: luxxy_2007 19 Decembrie 2009 23:49 |
| joc nou | 16 | De la: dulcyka 13 Octombrie 2009 15:36 |
| Pentru toate femeile pentru zilele de 1 si 8 martoe | 80 | De la: FAsion 27 Martie 2010 22:28 |
|
|
||
| buna fetelor | 3 | De la: printesa17 10 Aprilie 2010 20:23 |
| 'D&G LIGHT BLUE -100 ml Sephora TEST original - 170 lei' | 2 | De la: kudika226898 11 Iulie 2010 16:42 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.