Setari Cookie-uri

O vrem pe oanna81 inapoi !!!

bai fato.......esti atat de penibila incat nu poti argumenta dc ai deschis acest topic......
o dai in baliverne ofilite ...exact cum esti si tu......
cum oana e zero barat pt mine asa esti si tu..........
ia si canta la alta masa.....nu ma impresionezi ............
portitza_Maria
Postat pe 5 Februarie 2009 14:05
oana,am incercat sa iti scriu pe privat insa se pare ca nu mai ai cont,mi-ar fi placut totusi sa vb doar cu tine.....
cine sunt eu???nu conteaza cine sunt asa cum nu conteaza nici cine esti tu.
intentziile mele au fost dintre cele mai bune ,nu am vrut decat sa pun capat unei situatzii penibile de aici de pe acest forum.
ai postat si ai fugit,trebuia sa dai dreptul la replica fetelor,daca tot te-ai ostenit si ai scris atata....

din partea mea...toate cele bune,viatza mea e aceeasi.ma bucuram doar sa nu iti pui intrebarea cine sunt....e atat de jenant.......aaaa,scz,vb pt cei care simt ceva......
matracucu
Postat pe 5 Februarie 2009 14:08
aaaaaaaaaa.....Stef sau Oana.....asa avea rugamintea sa postati DATA SI ORA la care ai primit(Stef) sau l-ai trimis(Oana) acest mesaj !!!.........care ,la fel sustin si eu,ca in ziua respectiva ,la cate telefone a dat Stef dupa Oana,ar fi trebuit sa sune ceva de genul : bai,nu mai vin ,ca nu mai am timp !!!!..........si nu sa sune a multumire !!!........
etta
Postat pe 5 Februarie 2009 14:23
ciudat topic...deci oana se supara si sterge contul...vine my chocolat si deschide topicul ca o vrea inapoi..desi ele se cunosc..apoi urmeaza o spalare de rufe in public..apare oana scrie ce scrie adica scrie nu se incurca dupa care sterge contul...eu nu vad rostul acestui topic ..dar spalare placuta a rufelor in continuare...
coffeeta
Postat pe 5 Februarie 2009 14:27
Si totusi ...cine e Oana?...intreb si eu nu dau cu paru`!
Iradiatu_
Postat pe 5 Februarie 2009 14:30
Stiu ca o sa sara lumea pe mine...ca lumea scrie ce vrea,unde vrea ..etc ...ca doar este un forum...dar nu inteleg de ce s-a ajuns aici...avand in vedere ca toata povestea asta priveste doar cativa useri,nu inteleg de ce toata chestia a devenit publica!
Nu e frumos si nici normal ce se intampla...plus ca nu inteleg de ce my_chocolat a deschis un topic ca asta...toate astea se puteau clarifica in alta parte...in privat,sau face 2 face...
asa nu s-a ajuns decat ca lumea sa se jigneasca si sa se spuna lucruri intime...pacat!
Scuza-ti de off topic!
mary_ct
Postat pe 5 Februarie 2009 14:33
Moaama, s-au ascutit palosele

Nu stiu Iradiatule, mama, da' ce conteaza? Nu e haios?
Dor_a
Postat pe 5 Februarie 2009 14:34
coffeta.....oana e u specimen .......ea de fapt se da femeia fatala.....dar poate in visele ei......
asta de a deschis topicul vrea sa se afirme...unde?nu stiu.....aici nu e o agentie de modelling..........

oana e o prefacuta...si asa va ramane pt cei care ia jignit............

atat nu mi se pare normal ca 3 prieteni sa se certe pt o nulitate.........
cine va castiga din tot taraboiul asta?
marmota care a deschis topicul........
portitza_Maria
Postat pe 5 Februarie 2009 14:34
De la: Iradiatu_, la data 2009-02-05 14:30:08Si totusi ...cine e Oana?...intreb si eu nu dau cu paru`!

Moaama, s-au ascutit palosele

Dor_a
Postat pe 5 Februarie 2009 14:35
inca o chestie stef..............pt tine
nu mi se pare ok sa faci dezvaluiri despre pers care le consideri prietene......
asa cv nu se face ,chiar daca sustii ca ai facut cu intentii bune......
ce e privat ,particular ..acolo trebuie sa ramana...............
portitza_Maria
Postat pe 5 Februarie 2009 14:37
De la: Dor_a, la data 2009-02-05 14:34:42Moaama, s-au ascutit palosele

Dora,e haios pana la un moment dat,parerea mea!Dar cand sunt persoane care au de suferit si carora,fara voia lor,le stie lumea problemele...nu prea mai e haios!
Si ce e mai trist e faptul ca,in aparente,cica sunt prieteni!
mary_ct
Postat pe 5 Februarie 2009 14:38
"la telefon nu putea sa raspunda decat mie,pt ca la acea data numai eu aveam numarul ei..

acum il are si eta ..!!"..........

Stef,tocmai ca TIE,CAND APELAI DUPA NUMARUL TAU ,nu ti-a raspuns !!!!........la acea data..........de aceea am apelat-o pe Oana DE PE NUMARUL LU' LIONU'.........si ATUNCI a raspuns !!!!........ca ,de, nu cunostea numarul si nu avea de unde sa stie ca sunam tot noi !!!................deci I-A RASPUNS LU' LIONU',NU TIE !!!.........

si normal ,ca DE ATUNCI eu aveam nr. Oanei..........nu DE ACUM,cand te-am sunat sa mi-l confirmi,pentru a-i trimite mesaj de "La multi ani" Oanei,de sf. Ion !!!!........

deci.........
etta
Postat pe 5 Februarie 2009 14:43
De la: portitza_, la data 2009-02-05 14:34:58coffeta.....oana e u specimen .......ea de fapt se da femeia fatala.....dar poate in visele ei......
asta de a deschis topicul vrea sa se afirme...unde?nu stiu.....aici nu e o agentie de modelling..........

din commenturile ei asta am inteles si eu ca sufera de ea...si crede-ma nu le-am citit in intregime...si probabil ca ea va castiga...desi cred ca sunt destul de maturi sa nu riposteze la ceea ce a scris oana..
coffeeta
Postat pe 5 Februarie 2009 14:43
SI ASTEPT DATA SI ORA TRIMITERII SI PRIMIRII MESAJULUI CU PRICINA !!!!..........CHIAR INSIST !!!!!!!!...........

si insist,pentru ca ,desi am spus ca nu voi mai posta...........iete ca mi se aprinsera si mie beculetele !!!!...........cand vad atatea neconcordante !!!..........
etta
Postat pe 5 Februarie 2009 14:47
oana!!!!!a doua magra ciumac?????
silviu_silviu78
Postat pe 5 Februarie 2009 14:52
naomi este minciuna mai fato,in comparatie cu tine.
si la capitolul bani:monica columbeanu=stift
ai imbarligat un forum intreg,ai stricat prietenii
silviu_silviu78
Postat pe 5 Februarie 2009 14:55
drept aliat ai un rapciugos batran
crezi ca esti deasupra fetelor? cu ce?
silviu_silviu78
Postat pe 5 Februarie 2009 14:57
De la: _oanna_, la data 2009-02-05 09:12:03Din partea mea, nu aveti decat sa scrieti inca 70 de pagini!! Eu in mod sigur nu am sa va mai onorez cu prezenta. Repet.. site-ul asta a ramas foarte in spate pt mine.Si ar fi mai bine sa urmati sfaturile din mesajele de mai sus.. incetati. Ati putea da dovada de un minim bun simt. Oricum habar nu aveti despre ce vb cand vb de mine.

nu am intrat acum sa ma cert cu voi sau sa alimentez polemica. Am vrut sa punctez adevarul din prisma mea si asta am facut. V-am spus ce gandesc si mi-ati spus ce ganditi. Poate avem dreptate toate sau poate ne inselam toate.. Ce stiu sigur e ca aparentele inseala.
Pt mine subiectul a inceput si s-a incheiat aici. Daca voi credeti de cuviinta sa-l duceti mai departe.. good luck! Cine stie.. poate candva, undeva, vom avea ocazia sa ne schimbam parerile in bine. Ar fi frumos.
V-am pupat!

ne-ai onorat mereu cu prezenta dar din umbra ca o naluca!ha-ha-ha,naluca,am spus bine!spelba,osoasa si cam atat!
silviu_silviu78
Postat pe 5 Februarie 2009 14:59
De la: coffeeta, la data 2009-02-05 14:43:44
De la: portitza_, la data 2009-02-05 14:34:58coffeta.....oana e u specimen .......ea de fapt se da femeia fatala.....dar poate in visele ei......

din commenturile ei asta am inteles si eu ca sufera de ea...si crede-ma nu le-am citit in intregime...si probabil ca ea va castiga...desi cred ca sunt destul de maturi sa nu riposteze la ceea ce a scris oana..

soro,fata este o ipocrita!moldoveanca asta considera ca nu a vazut romania fata ca ea!nici platit nu as f--e slabanoaga!
silviu_silviu78
Postat pe 5 Februarie 2009 15:14
De la: silviu_silviu78, la data 2009-02-05 15:14:17
De la: coffeeta, la data 2009-02-05 14:43:44

soro,fata este o ipocrita!moldoveanca asta considera ca nu a vazut romania fata ca ea!nici platit nu as f--e slabanoaga!

alooo domnu...deveniti rasist...lasa fata sa se creada super femeie...da nu ii da oglinda ca iese rau pt oglinda bineinteles
coffeeta
Postat pe 5 Februarie 2009 15:25
fata asta nu are limita!vrei sa iti spun de ce scriu?pentru ca sigur citeste!a ramas forumul mult in urma ei?nu cred!daca era asa nu scria nici macar un cuvint a urmarit discutia pina cand nu a mai rabdat
silviu_silviu78
Postat pe 5 Februarie 2009 15:45
De la: silviu_silviu78, la data 2009-02-05 15:45:29fata asta nu are limita!vrei sa iti spun de ce scriu?pentru ca sigur citeste!a ramas forumul mult in urma ei?nu cred!daca era asa nu scria nici macar un cuvint a urmarit discutia pina cand nu a mai rabdat

silviu, tu cine esti de fapt ? :)

Postat pe 5 Februarie 2009 15:51
De la: _oanna_, la data 2009-02-05 08:14:55Mda.. chiar daca mi-am promis mie ca nu voi face acest lucru, cred ca e cazul sa intervin si eu cateva momente in ,,discutia,, voastra.. nu de alta, dar trebuie sa va luminez pe unele si sa va pup pe altele. Va spun de la bun inceput ca astea sunt singurele mesaje pe care le voi posta, iar contul il voi sterge imediat ce termin.

Sa incep cu inceputul.. am aflat de acest topic abia dupa vreo 8 zile de cand a fost deschis. My_chocolat este o draguta (in toate sensurile) de fata cu care m-am inteles extraordinar pe acest site si cu care am vb uneori pe mess. M-a intrebat cu vreo 2 sapt inainte sa deschida topicul daca imi voi mai face cont pe kudika.. i-am raspuns ca nu, motivele le stie ea si altii. Ca sa fiti si voi lamurite, va spun f sincer ca, de la un moment dat tot ce se petrecea aici a ramas foarte in spate pt mine. Intelegeti ce vreti.. Asa.

Mai intru o data la cateva zile sa citesc articolele si daca am dat de acest topic a fost pt ca, intr-o dimineata, un mesaj postat aici aparea la ,,cele mai noi mesaje,,. Am ramas fara cuvinte cand am citit, deja se scria de vreo 8 zile, dupa cum v-am spus. Ii spuneam si lui stef.. la inceput am ras, iar la final am ramas cu un gust amar.. sau mai corect spus, dezgustata. Ati dat dovada de o ipocrizie iesita din comun. Normal ca m-am enervat la un moment dat dar nici un moment nu m-am gandit sa postez ceva. La urma urmei cum spunea cineva aici: daca ati scris atatea pagini despre mine sunt cea mai tare!!! :))
Dpmdv subiectul nu merita acest efort.. Iar daca acum o fac este in special pt ca discutia a deviat in directii incomode. Stef nu merita in nici un caz sa vb de el cum o faceti! Acest om a vb intotdeauna frumos de toti ,,prietenii,, lui.. chiar si de cei care il jigneau vb frumos.. Si a pus suflet la fiecare dintre voi.

Va iau pe rand.. In primul rand, my_chocolat nu a scris acest topic pt a ma denigra, oricat v-ar placea voua sa credeti asta. Intentia ei a fost cat se poate de buna, si chiar daca la inceput m-am suparat, acum ii multumesc. Chiar daca nu asta era scopul, s-a facut lumina pt multa lume.

Stef.. pt tine doar pupici, restul pe mess :))

lesin de ras crezi ca daca s-au scris atitea pagini esti neaparat si super ciumeaga?pai pagini s-au scris despre leana ceausescu destule,despre magda ciumac,despre,despre si daca tot pupi rapciugosul da-i si bani sa-si puna placa!
silviu_silviu78
Postat pe 5 Februarie 2009 15:52
De la: Hefe, la data 2009-02-05 15:51:45
De la: silviu_silviu78, la data 2009-02-05 15:45:29fata asta nu are limita!vrei sa iti spun de ce scriu?pentru ca sigur citeste!a ramas forumul mult in urma ei?nu cred!daca era asa nu scria nici macar un cuvint a urmarit discutia pina cand nu a mai rabdat

silviu the best
conteaza cine sunt sau ce spun?
silviu_silviu78
Postat pe 5 Februarie 2009 15:53
De la: silviu_silviu78, la data 2009-02-05 15:53:33
De la: Hefe, la data 2009-02-05 15:51:45

silviu the best
conteaza cine sunt sau ce spun?

stii, eu sunt f curioasa :P
macar pe privat imi poti spune, pot sa pastrez un secret :P
oricum, esti binevenit printre noi

Postat pe 5 Februarie 2009 15:56
nu conteaza hefe cine sunt!sa zicem un prieten al celor care sunt adevarati! am privit ce s-a intamplat aici,am privit cum acest sultan si-a suparat prietenii adevarti pentru o fata care are impresia ca este cineva.am citit despre iris,etta,luli si m-am scarbit de ceea ce s-a intimplat.o gramada de oameni minunati in schimbul acestei oana.
silviu_silviu78
Postat pe 5 Februarie 2009 16:04
De la: silviu_silviu78, la data 2009-02-05 16:04:31nu conteaza hefe cine sunt!sa zicem un prieten al celor care sunt adevarati! am privit ce s-a intamplat aici,am privit cum acest sultan si-a suparat prietenii adevarti pentru o fata care are impresia ca este cineva.am citit despre iris,etta,luli si m-am scarbit de ceea ce s-a intimplat.o gramada de oameni minunati in schimbul acestei oana.

si tot imi pari cunoscut dupa vorba (dupa port )
portitza_Maria
Postat pe 5 Februarie 2009 16:08
De la: portitza_, la data 2009-02-05 16:08:09
De la: silviu_silviu78, la data 2009-02-05 16:04:31nu conteaza hefe cine sunt!sa zicem un prieten al celor care sunt adevarati! am privit ce s-a intamplat aici,am privit cum acest sultan si-a suparat prietenii adevarti pentru o fata care are impresia ca este cineva.am citit despre iris,etta,luli si m-am scarbit de ceea ce s-a intimplat.o gramada de oameni minunati in schimbul acestei oana.

ma cunosti frumoasa mea
silviu_silviu78
Postat pe 5 Februarie 2009 16:13
ce cont aveai inainte?
portitza_Maria
Postat pe 5 Februarie 2009 16:24
De la: silviu_silviu78, la data 2009-02-05 16:13:08
De la: portitza_, la data 2009-02-05 16:08:09

ma cunosti frumoasa mea

Roco? (zic si io... )
Dor_a
Postat pe 5 Februarie 2009 16:26

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
IMI VREAU CONTUL VECHI..... 19 De la: XOXO_GG_ 19 Mai 2009 16:47
Va rog ajutati-mi fetita sa mearga! 2 De la: Larisa25101996 22 Aprilie 2010 14:07
Ce sa fac? 8 De la: __LL__ 2 Aprilie 2009 14:54
Brose handmade 7 De la: allycee 13 Iunie 2012 21:37
As avea vreo sansa in design vestimentar? 1 De la: el3nna16 16 Iunie 2013 12:16