Setari Cookie-uri

O vrem pe oanna81 inapoi !!!

De la: my_chocolat, la data 2009-02-04 18:20:53Nici nu ganditi cata satisfactie imi da-ti !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Cu riscul de a o cita pe katy o sa inchei si eu cu celebrul ,,Sictir ''

"Nici nu ganditi cata satisfactie imi da-ti !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!"

savurez pisica moarta ..
dar si voi va trebui sa recunoasteti ,ca nu asa se exprima oana..
asa ca dragelor ,mai incet cu obsesiile..
stef_Sultanu
Postat pe 4 Februarie 2009 22:32
pe finu' il iertam ,ca fu pentru o cauza nobila !!!!.......... ..........

da' ce facusi,bre Katy,tocmai tu inghitisi............pisicutza ??????........o fi criza ,da' chiar asa ????????............... ...........ca io pusei poezia pentru altii........... ........

scuzati,mi se desfacu fermoarul...............bzzzzzzzzttt.......gata,il trasei la loc !!!!..............
etta
Postat pe 4 Februarie 2009 22:34
De la: etta, la data 2009-02-04 22:34:12 pe finu' il iertam ,ca fu pentru o cauza nobila !!!!.......... ..........

da' ce facusi,bre Katy,tocmai tu inghitisi............pisicutza ??????........o fi criza ,da' chiar asa ????????............... ...........ca io pusei poezia pentru altii........... ........

scuzati,mi se desfacu fermoarul...............bzzzzzzzzttt.......gata,il trasei la loc !!!!..............

I like a good pussy every now and then.

Hai gata, facem topicul asta uitat?
Kathara
Postat pe 4 Februarie 2009 22:35
ups............am gresit-o......... ............si io care credeam ca tastez destul de repede !!!!!!!!.............

Sultane......... ..........chiar daca tu nu-i mai vrei ...........macar ii dai lu' Tantica si lu' Albinel..........
etta
Postat pe 4 Februarie 2009 22:37
gataaaaaaaaa.........am fujitttttttttttt !!!...............
etta
Postat pe 4 Februarie 2009 22:38
De la: Kathara, la data 2009-02-04 22:29:53
De la: Luli2, la data 2009-02-04 21:37:29iris, vazut-ai ca cica noi doua am fi cele mai ofticate si mai invidioase pe oana...nah ca iar m-am dat de gol!!! da bre! sunt ofticata rau ca nu pot fi sarpe cu chip de femeie....haide, iris, recunoaste!

De ce atata rautate in lume, de ce?

nu credeam vreodata ,sa ajung sa te felicit..
stef_Sultanu
Postat pe 4 Februarie 2009 22:40
De la: Kathara, la data 2009-02-04 22:35:33
De la: etta, la data 2009-02-04 22:34:12 pe finu' il iertam ,ca fu pentru o cauza nobila !!!!.......... ..........

I like a good pussy every now and then.

Hai gata, facem topicul asta uitat?

ar fi trebuit sa nu-l vedeti de la inceput (vb doar de cei carora, nu le-a placut oana)
puteati la fel de bine sa deschideti un alt topic ,destinat celor ce vroiau sa barfeasca pe oana..,in lipsa ei
stef_Sultanu
Postat pe 4 Februarie 2009 22:47
De la: Luli2, la data 2009-02-04 21:37:29iris, vazut-ai ca cica noi doua am fi cele mai ofticate si mai invidioase pe oana...nah ca iar m-am dat de gol!!! da bre! sunt ofticata rau ca nu pot fi sarpe cu chip de femeie....haide, iris, recunoaste!

sunt plina de rautate!!!!recunosc...sunt o ofticoasa si o invidioasa
Lulli
Postat pe 4 Februarie 2009 22:49
Eu ma uitam la Mondeniii ... enjoy:

http://www.youtube.com/watch?v=OoyHgydIUqo
Kathara
Postat pe 4 Februarie 2009 22:51
De la: etta, la data 2009-02-04 22:37:00 ups............am gresit-o......... ............si io care credeam ca tastez destul de repede !!!!!!!!.............

Sultane......... ..........chiar daca tu nu-i mai vrei ...........macar ii dai lu' Tantica si lu' Albinel..........

nu refuz niciodata pupici de la femei si nu uit sa le multumesc pt ei !!

dar.., parca nu le mai simt dulceata de altadata..
am sa le transmit
stef_Sultanu
Postat pe 4 Februarie 2009 22:52
De la: _me_, la data 2009-02-04 05:33:09
Iaca ma trezii si eu de buna dimineata. Asa ca oamenii seriosi care au de calatorit uneori. Nu ammai citit de vreo 3 zile aici si de data asta rad in hohote!!! Si m-ati facut sa-mi fac inca un cont , ca il mai am pe cel real si sunt sau am fost in lista multora de aici deh, acuma sa va inverziti de ciuda si de curiozitate Sunteti penibileeeeeee!!! Incetati femei geloase si ofticate va faceti de rusine!!! Ati scris deja 19 pagini despre o persoana care nici nu s-a obosit sa va raspunda un cuvant!! Si bravo ei ca bine face.
Eu una cred ca muriti de ciuda!!! Mai ales luli, iris!!! Fata era foarte frumoasa, mai frumoasa ca toate cele care postati aici, cu diferenta!!! Si uite ca sunt femeie ca daca eram barbat era de inteles sa o laud fizic. Cat despre caracter fata era foarte directa si sincera!! Si suficient de inteligenta si realizata incat sa va enerveze pe voi toate tzatzele!!! Acum nah ofticati-va si mai tare si spuneti si de contul asta ca e al ei ca alui chocolat, love, hefe, asynia sau care va mai toaca voua capul . E scuza perfecta pentru gelozia si ciuda voastra. Dar cine stie stie. Pe situl asta sunt persoane care o placeau mult si daca nu intervin in discutiile voastre prostesti au mai mult creier ca voi . Eu daca e sa aleg intre 10 ca voi si una ca oana nici macar nu ezit!! GO OANA!!!
Macar aici am putut sa va cunosc mai bine si sa vad ce persoane sunteti majoritatea. False, rele si invidioase. Multe ati pierdut in fata mea si ati observat singure. Acum o citez pe mafia ,,sariti zdrente cat puteti!!,, V-am dat apa la moara sa mai aveti ce scrie 19 pagini.

Nu va chinuiti prea mult cu raspunsuri sclipitoare ca nici macar nu am de gand sa va mai citesc. Incetati cu topicul asta si mergeti la cafea ca v-ati facut de ras si va faceti in continuare!!! Si incercati sa va dati seama cine e ME

am incercat si stiu cine esti..
cam dur mesajul tau si prea direct..
stef_Sultanu
Postat pe 4 Februarie 2009 23:00
De la: Luli2, la data 2009-02-04 22:49:26

sunt plina de rautate!!!!recunosc...sunt o ofticoasa si o invidioasa

sa nu mai fii..
am o intrebare mai directa pt tine si prefer sa ti- spun aici nu in privat..
(a nu se incerca iar a se spune ca prefer sa-mi spal rufele pe forum)
sper sa nu te deranjeze..!!

acum cateva luni,cand oana si-a sters contul si si-a luat ramas bun de la voi prin mine(am postat pe topic atunci),imi spuneai ca ai uitat de mica disputa ce ai avut-o cu ea ,ca-ti pare rau de ce s-a intamplat si vrei sa te impaci cu ea...!!
asa-i...??
pacat ca tocmai isi stersese contul...

cum se face totusi, ca te-ai schimbat asa de repede,fara ca tu de atunci sa fi avut vreo alta discutie cu ea..??
mai vrei sa-ti devina prietena ,in cazul ca si-ar reface contul..??

stef_Sultanu
Postat pe 4 Februarie 2009 23:13
stii stef, imi place sa fiu sincera si asa voi fi si aici...chiar daca voi avea de tras ponoasele mai apoi...m-a deranjat faptul ca oana mi-a spus ca sunt prieten de umplutura...dupa discutiile telefonice avute cu tine in care ai incercat sa ma convingi ca oana este o persoana buna si etc. etc. am spus ca ok, daca oana vrea sa uitam de cearta e bine....mi-ai spus ca ai vb cu ea pe messenger si ca poti sa-mi dai ID-ul ei...acest ID n-a ajuns niciodata la mine....si inca ceva....eu iert, dar nu uit...nu ma iau de oana pentru ca s-au luat ceilalti, nu. dar m-a jignit si mandria ei prosteasca i-a facut destui "dusmani" pe acest forum....
am si eu totusi o intrebare....la care te rog sa raspunzi tot sincer. cum poti sa iei apararea unei persoane pe care ai vazut-o o singura data, care te-a mintit ca va reveni a doua zi si nici macar nu s-a obosit sa va raspunda la telefon sau sa va anunte ca nu mai vine....s-o aperi cu inversunare si sa dai palme unor oameni care iti sunt prieteni, si aici ma refer la iris si etta? ti-am spus ca prietenia vine din suflet....iar daca eu nu voi putea fi niciodata prietena cu oana, nu inseamna ca tu trebuie sa-mi devii dusman...te poti supara pe mine, ma poti sterge din lista de prieteni, dar prefer sa fiu sincera decat sa aduc laude si sa ridic in slavile cerului pe cineva care pentru mine nu are valoare....
Lulli
Postat pe 4 Februarie 2009 23:29

-
-
-
-
--------------------------------
-
-
-
-

pffffff .. a naiba lampa 5 eu te sting si tu o aprinzi....

AMIN.

mafia_nrr1
Postat pe 4 Februarie 2009 23:43
de ce taci, stef?
Lulli
Postat pe 4 Februarie 2009 23:45
De la: Luli2, la data 2009-02-04 23:29:09stii stef, imi place sa fiu sincera si asa voi fi si aici...chiar daca voi avea de tras ponoasele mai apoi...m-a deranjat faptul ca oana mi-a spus ca sunt prieten de umplutura...dupa discutiile telefonice avute cu tine in care ai incercat sa ma convingi ca oana este o persoana buna si etc. etc. am spus ca ok, daca oana vrea sa uitam de cearta e bine....mi-ai spus ca ai vb cu ea pe messenger si ca poti sa-mi dai ID-ul ei...acest ID n-a ajuns niciodata la mine....si inca ceva....eu iert, dar nu uit...nu ma iau de oana pentru ca s-au luat ceilalti, nu. dar m-a jignit si mandria ei prosteasca i-a facut destui "dusmani" pe acest forum....
am si eu totusi o intrebare....la care te rog sa raspunzi tot sincer. cum poti sa iei apararea unei persoane pe care ai vazut-o o singura data, care te-a mintit ca va reveni a doua zi si nici macar nu s-a obosit sa va raspunda la telefon sau sa va anunte ca nu mai vine....s-o aperi cu inversunare si sa dai palme unor oameni care iti sunt prieteni, si aici ma refer la iris si etta? ti-am spus ca prietenia vine din suflet....iar daca eu nu voi putea fi niciodata prietena cu oana, nu inseamna ca tu trebuie sa-mi devii dusman...te poti supara pe mine, ma poti sterge din lista de prieteni, dar prefer sa fiu sincera decat sa aduc laude si sa ridic in slavile cerului pe cineva care pentru mine nu are valoare....

de ce taci, stef?

poate-ti voi raspunde eu la intrebarea ta intrebatoare..luli... mai asteptam pe sultan putinel.....ahhhhhhh,,,,ce ma papa limba.....
mafia_nrr1
Postat pe 4 Februarie 2009 23:47
nu sunt si nu voi fi suparat vreodata pe cineva care nu-mi agreaza prietenii..,nu am acest drept..
id-ul ei ,am avut ok-ul sa ti-l dau dar eu am uitat si tu nu mi-ai amintit..
prieten de umplutura te numise inaine..

mandria ei poate fi numai mandrie ,nu si prosteasca

si acum sa clarificam un lucru pt totdeauna ..

oana m-a vizitat pe mine ,nu pe eta si nici pe iris..
pe ele le-am invitat eu ,pt ca asa am simtit atunci ca este bine...

oana m-a anuntat cu mult timp inainte ,ca nu va trece decat f putin timp pe la mine ,pt ca era f ocupata in Bucuresti..
la telefon nu putea sa raspunda decat mie,pt ca la acea data numai eu aveam numarul ei..

acum il are si eta ..!!
nu cred ca eta sau iris aveau dreptul sa se supere ,ca invitata mea oana nu mi-a raspuns la telefon si nici ca a doua zi nu a venit..

am sms-ul ei si acum,prin care isi cerea scz ,ca nu a mai putut veni..!!

repet oana a venit pt mine si familia mea ,nu pt altii..
pe ei i-am invitat eu..
eram singurul care as fi avut dreptul sa ma supar ,dar dupa cum se vede s-au suparat altii...

nu am dat "palme' nimanui pt ca nu-s de acord cu oana..!!
am avut ce am avut cu eta ,pt ca a comunicat mai departe "dusmanilor" mei ,ce s-a inamplat la acea vizita ..
cam atat ,dupa care daca ai fi citit postarile mele de pe topicul asta ,ai fi vazut ca am inteles si asta..
tocmai pt faptul ca acelei persoane ma spovedisem si eu si s-a vazut la vremea respectiva ce a iesit..
consider ca nu am gresit nici atunci ,cand am incercat doar sa o ajut pe eta si nu nu credeam ca o sa ia foc ,pt faptul ca se mai intamplase odata si primisem multumiri..

nu am motive sa te scot din lista mea ,pt ca inca esti simpatia mea si a familiei mele,chiar daca eu nu mai sunt a ta..
sper sa-i accepti
stef_Sultanu
Postat pe 4 Februarie 2009 23:58
mafiutoooooooo...!!!
ne era dor de tine..!!
baba mea ,mereu ma intreaba de tine..
stef_Sultanu
Postat pe 5 Februarie 2009 00:02
De la: stef_Sultanu, la data 2009-02-05 00:02:27mafiutoooooooo...!!!
ne era dor de tine..!!
baba mea ,mereu ma intreaba de tine..

sultane pentru familia ta minunata...

sultane si scuze acu' cand dai un raspuns te rog sa-l dai mai detaliat..de ce? unde? cum? cand? nu a mai venit oana a doua zi ...si nu stiu de ce deranjeaza atata pe alta lume ca nu a mai revenit in cortul tau... atata timp cat "nu esti pe unda cu o persoana nu o mai astepti si a doua zi" sau asteptarea a fost doar de a te distra pe seama altei persoane.....?????
vezi???? ca una lume nu prea stie realitatea si se barfeste si jigneste pe seama ei.....reveniti-va oameni buni..sau rai.....ca "nu tot ce zboara se si papa"
mafia_nrr1
Postat pe 5 Februarie 2009 00:13
am crezut ca s-a inteles ..
da ,era vorba de vizita oanei la mine acasa,in cortul meu..
noapte buna !!
stef_Sultanu
Postat pe 5 Februarie 2009 00:18
De la: stef_Sultanu, la data 2009-02-05 00:18:51am crezut ca s-a inteles ..
da ,era vorba de vizita oanei la mine acasa,in cortul meu..
noapte buna !!

pai ai crezut....

Noapte buna...
mafia_nrr1
Postat pe 5 Februarie 2009 00:34
De la: stef_Sultanu, la data 2009-02-04 23:58:42
nu cred ca eta sau iris aveau dreptul sa se supere ,ca invitata mea oana nu mi-a raspuns la telefon si nici ca a doua zi nu a venit..

am sms-ul ei si acum,prin care isi cerea scz ,ca nu a mai putut veni..!!

repet oana a venit pt mine si familia mea ,nu pt altii..

Mah stef , eu cand ti-am zis ca esti prost in fatza ai facut ochii mari ( defapt toata lumea prezenta acolo a facut ochii mari cand m-a auzit ce spun ) dar dupa ce ti-am explicat de ce te-am facut prost ai inceput sa razi si mi-ai spus ca asa esti tu , preferi sa crezi ca fata a gresit.

Imi permit sa iti spun ca acum esti si prost si mincinos si fac pariu cu tine pe ce vrei tu ca daca peste n zile iti cer scuze public pentru cuvintele grele pe care ti le-am spus aici si ACUM si te sun si ma pisicesc un pic la telefon iti trece supararea pe mine .

Explicatia pentru ca te-am facut prost o ai mai sus , partea care incepe cu ,,fac pariu''

Mincinos esti pentru ca discutia despre mesajul pierdut pe drum a durat cel putin o ora.

Sa-ti reimprospatez memoria ....noi o astepam , tu ai sunat-o toata ziua si nu ti-a raspuns la telefon si cand a sunat-o lionul i-a raspuns ....cand i-a spus cine este si ca o asteptam de cateva ore a bagat scuza aia jenanta cu sms-ul trimis si pierdut pe drum.

Ne-am chiorat la telefonul tau sa vedem daca gasim sms-ul ca poate cine stie , o fi trimis fata vreun sms si noi nu vazusem .....NU , nu era sms si este putin probabil ca nenorocitul de sms sa-ti fi venit a doua zi dupa ce am plecat noi in conditiile in care reteaua de telefonie mergea bine merci !

Iris nu si-a platit chiria in ziua respectiva pentru ca a ramas la tine special sa o astepte pe oana iar etta si-a lasat pustiul racit/bolnav sa doarma singur acasa din acelasi motiv.

oana a venit pentru tine si familia ta dar a tinut sa precizeze pe cafenea ca de abia asteapta sa o vada pe etta si celelalte persoane care vor dori sa mai vina la tine in onoarea ei ....etta nu a venit la tine atunci pentru ca tu ai chemat-o ci pentru ca a venit oana , nu incurca borcanele.

ne-am intalnit cu totii la Mc Donalds ca sa o vedem pe truli ....pentru acelasi motiv am fost prezenta la tine si eu si etta ....sa o vedem pe oana !

Culmea , spre deosebire de ceea ce crezi chiar nu m-am suparat , m-a durut fix undeva ca oana nu e in stare sa dea un telefon sa-si reprogrameze intalnirile sau ca nu e capabila sa spuna clar in fata ca nu are chef sa mai vina la tine ........intre timp s-a mai discutat subiectul oana de n ori pe alte topice si niciodata nu am spus nimic de ceea ce s-a intamplat la snagov pentru ca nu a fost necesar ...ba chiar mi-am luat-o de la mia bella doar de dragul de a o apara pe oana pentru ca stiam ca o apreciezi tu.Atat si nimic mai mult.

Nu confundati invidia/gelozia cu bunul simt si scarba fata de minciuna si prostie !
iris_4_ever
Postat pe 5 Februarie 2009 00:44
De la: mafia_nrr1, la data 2009-02-05 00:13:17" sau asteptarea a fost doar de a te distra pe seama altei persoane.....?????
vezi???? ca una lume nu prea stie realitatea si se barfeste si jigneste pe seama ei.....reveniti-va oameni buni..sau rai.....ca "nu tot ce zboara se si papa"

Nu mafia , nu am inceput sa o barfim pe saraca fata decat dupa ce ne-am convins de caracterul ei , dupa ce am asteptat-o cu totii sa mancam , dupa ce a bagat scuza cu sms-ul pierdut pe drum.

Orice om cu scaun la cap incepe sa-si puna intrebarile astea cu atat mai mult unul care stie realitatea !

iris_4_ever
Postat pe 5 Februarie 2009 00:49
stef, am inteles ce vrei sa spui....daca oana era invitata ta, ceilalti erau tot invitatii tai....si toti trebuiau tratati la fel...si daca atunci cand am venit la bucuresti au venit si multi altii sa ne intalnim, nu i-ai ignorat pentru ca toti erau prietenii tai...inteleg ca ai o simpatie deosebita pentru fata asta...dar asta nu inseamna ca trebuie sa-i ignori pe ceilalti si sa te certi cu ei...am apreciat foarte mult ca ema a venit de la brasov sa ma cunoasca, ca albina era operat, atunci iesit din spital si totusi a stat cu noi rezistand eroic, iris, sheeva la fel...
inteleg ca etta s-a simtit destul de aiurea cand s-a pomenit pe forum despre problemele ei....si apelul facut catre france a fost deloc potrivit...e ca si cum s-ar cersi ajutor pentru etta, ceea ce ea nu ar accepta, tu doar o cunosti bine! france o putea ajuta si asa daca vroia. daca ele doua sunt prietene asta nu inseamna ca te discuta doar pe tine sau pe oana....relatiile se mai deterioreaza din pacate...
revenind la oana, si cu asta sper sa inchei discutiile despre ea, m-a jignit....stii si tu foarte bine ca dupa ce m-a facut prieten de umplutura si vorbisem cu tine la telefon....am spus ca ma impac cu ea, i-am trimis co cerere de prietenie pe care a refuzat-o...ceea ce m-a suparat, evident. am si eu demnitatea mea si nu permit nimanui sa ma jigneasca, indiferent cine este...
dupa toate acestea, nu inseamna ca noi doi nu mai suntem prieteni...fiecare dintre noi ne pastram simpatiile si acordam prietenia cui credem de cuviinta, cu conditia ca aceasta sa nu fie impusa si celorlalti intr-un mod ostentativ....
noapte buna
Lulli
Postat pe 5 Februarie 2009 00:49
Inainte sa ma mai acuze cineva de gelozie invidioasa amintiti-va in pana mea care a fost intrebarea mea pe acest topic .......intrebarea era legata de motivul pentru care my choclate a deschis topicul .....de ce pana mea intrebam care-i faza cu my chocolate ?

Pentru ca era logic ca vor aparea persoane care nu o plac pe oana si pentru ca eram sigura ca defapt asta dorea my chocholate , sa o denigreze pe oana nu sa o ridice in slavi .

Atata lucru ar trebui sa va dea de gandit inainte sa ma mai acuze cineva de invidie .....ca fara sa vreau i-am facut jocul ciocolatei asta e alta treaba , chiar nu aveam de gand sa ma alatur turmei care o musca pe oana pentru ca mie personal nu mi-a facut nimic asa ca nu aveam niciun motiv sa o denigrez !
iris_4_ever
Postat pe 5 Februarie 2009 00:55
asa este, iris. subiectul topicului era adresat unora care trebuiau s-o muste pe oana. stef, te-ai inselat crezand ca e un topic deschis din simpatie...nici pe departe...
Lulli
Postat pe 5 Februarie 2009 01:15
'Mincinos esti pentru ca discutia despre mesajul pierdut pe drum a durat cel putin o ora."

iris nush de ce as minti..,dar stiu un lucru sigur ..
acest sms exista si tocmai acum l-am citit la doi prieteni..
ambii or sa-l vada in curand..
sper ca-ti doresti sa-l vezi si tu cat de curand ,dupa care iti voi astepta scuzele aici pe topicul asta..
daca te satisface sa-l citesti aici ,o sa-l postez ..

nu ma intereseaza cine a deschis topicul ..
m-a interesat doar faptul ca era deschis pt cei ce o plac pe oana,iar eu sunt unul dintre ei..!!
stef_Sultanu
Postat pe 5 Februarie 2009 01:32
De la: stef_Sultanu, la data 2009-02-05 01:32:42'Mincinos esti pentru ca discutia despre mesajul pierdut pe drum a durat cel putin o ora."

iris nush de ce as minti..,dar stiu un lucru sigur ..
acest sms exista si tocmai acum l-am citit la doi prieteni..
ambii or sa-l vada in curand..
sper ca-ti doresti sa-l vezi si tu cat de curand ,dupa care iti voi astepta scuzele aici pe topicul asta..
daca te satisface sa-l citesti aici ,o sa-l postez ..

nu ma intereseaza cine a deschis topicul ..
m-a interesat doar faptul ca era deschis pt cei ce o plac pe oana,iar eu sunt unul dintre ei..!!

Okay ,nush cu ce masina ajung eu la tine dar macar ca platesc taxiul pana acolo si tot vin sa citesc mesajul ala asta daca nu cumva iti pui fundul in masina , o iei pe tantica si veniti voi la mine acasa ca io am tot fost pe la voi si cred ca e cazul sa-mi intoarceti vizitele !

Daca citesc mesajul ala iti dau cuvantul meu de onoare ca imi pun cata cenusa vrei tu in cap , imi cer scuze public si nu o spun doar de dragul de a spune ceva ci pentru ca toata nebunia a pornit din cauza faptului ca personal consider ca oana este o femeie fara caracter pentru ca nu a anuntat ca nu mai vine si nu am priceput niciodata de ce tii atata cu ea cand ti-a dovedit ca nu merita.

Sms-ul ala e FOARTE IMPORTANT !
iris_4_ever
Postat pe 5 Februarie 2009 01:44
de la Luli2..:
"stef, am inteles ce vrei sa spui....daca oana era invitata ta, ceilalti erau tot invitatii tai....si toti trebuiau tratati la fel...si daca atunci cand am venit la bucuresti au venit si multi altii sa ne intalnim, nu i-ai ignorat pentru ca toti erau prietenii tai...inteleg ca ai o simpatie deosebita pentru fata asta...dar asta nu inseamna ca trebuie sa-i ignori pe ceilalti si sa te certi cu ei...am apreciat foarte mult ca ema a venit de la brasov sa ma cunoasca, ca albina era operat, atunci iesit din spital si totusi a stat cu noi rezistand eroic, iris, sheeva la fel..."

ce spui tu acolo...???

pe cine am ignorat..??
pe cine am tratatat diferit..??..
asa cum am procedat cu tine,la fel am facut si cu ei..
stiai doar ca ai sa te intalnesti doar cu mine ,am incercat sa aduc cat mai multi ,ca surpriza sa fie cat mai placuta..
daca asa crezi ,ca tie ti-am aplicat un tratamement bun si lor nu ,te inseli..

acelasi lucru am facut s cu luci,cat am insistat sa o duc pe eta la Bv,sa fim mai multi (nu ca nu ar fi vrut)
la fel si in cazul oanei..sheeva ,vas ,iris pot confirma..
asa ca hai sa vb ce-i de vorbit si nu ca sa te afli in treaba.
stef_Sultanu
Postat pe 5 Februarie 2009 01:55
iris crede-ma ,NU MINT..!!
si pune-ti deja cenusa pe cap..(cere-ti scz si opreste-te)

repet il pot posta si aici,dar nu-mi cere sa o fac acum..

stef_Sultanu
Postat pe 5 Februarie 2009 01:59

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Propunere indecenta ! 272 De la: kudika344657 28 Decembrie 2010 09:15
Relax&Tone 2 De la: luchianramona 18 Ianuarie 2011 17:01
Bucatarie .. 17 De la: Barbie30_ 28 Decembrie 2010 09:39
Esti din Ramnicu Valcea? 18 De la: Tharr 3 Noiembrie 2010 19:34
Fooarte fain !!! 11 De la: yumalai 19 Februarie 2010 09:21