Mai multe
|
redau asa cum e..: "Mi-a facut MARE placere sa va vad stef,sa nu aveti nici o indoiala asupra acestui lucru,din pacate timpul nu a permis mai multe,dar tot a fost mai bine decat nimic...compensam data viitoare.Am sa ma intorc negresit.Va pup mult de tot ! Pe tantzica(exceptionala)si pe dragutzul de albinel si pe scumpa de ema. Multumesc mult pt plimbarea pe lac.!" asa ca...eu NU am MINTIT si nu-mi permit sa postez aici ,ceea ce nu am pe telefon..!! de ce nu v-a pomenit si pe voi in mesaj...??? nu ma amestec desi stiu ..
|
||
|
stef_Sultanu Postat pe 5 Februarie 2009 02:15 |
||
|---|---|---|
De la: stef_Sultanu, la data 2009-02-05 02:15:14redau asa cum e..: Nu stiu daca sa rad sau sa plang , chiar nu stiu ce sa fac si vorbesc foarte serios.Sms-ul ala important la care ma refeream eu trebuia sa sune ceva de genul : ,,bah fraierilor , luati dracu de mancati ca eu nu mai vin acolo'' sau mai finutz cum ii sta bine unei fete ,,imi pare extrem de rau dar a intervenit ceva si nu mai pot ajunge azi la tine'' Pe asta l-ai primit a doua sau a treia zi in niciun caz in ziua respectiva Okay , imi cer scuze ca te-am facut mincinos ,tu chiar ai primit un sms de la ea asa ca sunt convinsa ca la el te refereai cand ai precizat aici de mesajul buclucas. Pacat ca ai inteles gresit la ce tip de sms ma refeream eu ! Noapte buna ! |
||
|
iris_4_ever Postat pe 5 Februarie 2009 03:17 |
||
Mda..
|
||
|
|
||
|
Postat pe 5 Februarie 2009 08:01 |
||
|
Mda.. chiar daca mi-am promis mie ca nu voi face acest lucru, cred ca e cazul sa intervin si eu cateva momente in ,,discutia,, voastra.. nu de alta, dar trebuie sa va luminez pe unele si sa va pup pe altele. Va spun de la bun inceput ca astea sunt singurele mesaje pe care le voi posta, iar contul il voi sterge imediat ce termin. Sa incep cu inceputul.. am aflat de acest topic abia dupa vreo 8 zile de cand a fost deschis. My_chocolat este o draguta (in toate sensurile) de fata cu care m-am inteles extraordinar pe acest site si cu care am vb uneori pe mess. M-a intrebat cu vreo 2 sapt inainte sa deschida topicul daca imi voi mai face cont pe kudika.. i-am raspuns ca nu, motivele le stie ea si altii. Ca sa fiti si voi lamurite, va spun f sincer ca, de la un moment dat tot ce se petrecea aici a ramas foarte in spate pt mine. Intelegeti ce vreti.. Asa. Mai intru o data la cateva zile sa citesc articolele si daca am dat de acest topic a fost pt ca, intr-o dimineata, un mesaj postat aici aparea la ,,cele mai noi mesaje,,. Am ramas fara cuvinte cand am citit, deja se scria de vreo 8 zile, dupa cum v-am spus. Ii spuneam si lui stef.. la inceput am ras, iar la final am ramas cu un gust amar.. sau mai corect spus, dezgustata. Ati dat dovada de o ipocrizie iesita din comun. Normal ca m-am enervat la un moment dat dar nici un moment nu m-am gandit sa postez ceva. La urma urmei cum spunea cineva aici: daca ati scris atatea pagini despre mine sunt cea mai tare!!! :)) Dpmdv subiectul nu merita acest efort.. Iar daca acum o fac este in special pt ca discutia a deviat in directii incomode. Stef nu merita in nici un caz sa vb de el cum o faceti! Acest om a vb intotdeauna frumos de toti ,,prietenii,, lui.. chiar si de cei care il jigneau vb frumos.. Si a pus suflet la fiecare dintre voi. Va iau pe rand.. In primul rand, my_chocolat nu a scris acest topic pt a ma denigra, oricat v-ar placea voua sa credeti asta. Intentia ei a fost cat se poate de buna, si chiar daca la inceput m-am suparat, acum ii multumesc. Chiar daca nu asta era scopul, s-a facut lumina pt multa lume. Stef.. pt tine doar pupici, restul pe mess :)) |
||
|
Postat pe 5 Februarie 2009 08:14 |
||
| din pacate internetul merge f greu.. sper sa reusesc sa postez tot ce vreau.. | ||
|
Postat pe 5 Februarie 2009 08:24 |
||
|
Iris.. hai sa te lamuresc in legatura cu MAREA ta problema.. de ce nu m-am intors eu la stef. Contrar a ceea ce afirmi (fara sa ai habar si tu, ca cea mai sus numita), eu il apreciez FFF MULT pe stef si pe familia lui. Sunt adorabili! Si am sa ma intorc cu siguranta la ,,cortul,, lor cu prima ocazie. E normal sa nu se intample f des avand in vedere distanta dintre noi.. A doua zi de la intalnirea noastra poate am gresit. Trebuia sa anunt de dimineata ca s-ar putea sa nu mai ajung, dar am sperat ca imi termin actele in timp util si ca ma voi intoarce la voi. Pe la 1-2 am trimis mesajul catre stef.. CELEBRUL mesaj care spuneti voi ca nu a ajuns. Poate nu.. dar eu sigur l-am trimis. Si nu e cel de mai sus, postat de stef.. acesta a fost mesajul urmator. Deci.. nu am terminat decat pe la 3, fiind convinsa ca stef a primit mesajul meu. Am fost putin mirata ca nu mi-a raspuns dar ma gandeam ca poate s-a suparat nitel.. Nu am sa intru in multe detalii. Vreau doar sa-ti spun ca oricum nu m-as fi intors cu placere atata timp cat tu erai acolo si din pacate chiar si etta pe care, pana cand am intalnit-o, am apreciat-o enorm. Nu mi-am schimbat parerea in privinta ei, doar ca a ramas aceeasi. Respect si atat. V-ati purtat f incomod (pt mine) .. m-ati masurat CONSTANT din cap pana in picioare, ati fost extrem de suspicioase, reci, neprietenoase si carcotase. Ati analizat tot ca 2 gaste (scuze comparatia, nu vreau sa va jignesc) si pana si atunci cand am plecat ati venit repede in spatele meu sa vedeti in ce masina ma urc. In schimb, stef, albinel, tantica si lionul.. mi-au castigat admiratia si m-au primit cu multa caldura. Ca sa nu mai pomenesc de ema, pe care am vazut-o in cluj si care m-a strans in brate de parca eram prietene de o viata. Concluzia.. am o intuitie f bine dezvoltata si am simtit ca ati fost false de la bun inceput. stef nu a vrut niciodata sa recunoasca asta, chiar daca i-am spus ce credeam. V-a luat apararea saptamani la rand.. pana cand, fara sa vrea v-a dat putintel de gol. Si am stiut ca aveam dreptate. In fine.. chiar nu am dat multa importanta desi recunosc ca falsitatea voastra m-a deranjat. Plus faptul ca te-ai gasit tocmai tu (scuze din nou, dar chiar nu cred ca esti in masura) sa-mi critici vestimentatia si aspectul fizic!! :))) Pffff.. Nu vreau sa fiu iar acuzata de grandomanie :)) Si nu vreau sa ma cobor la acel nivel si sa-ti fac si eu o ,,descriere,,. Chiar nu ma intereseaza acest aspect la oameni. Ceea |
||
|
Postat pe 5 Februarie 2009 08:32 |
||
|
Ceea ce ai starnit aici nu a facut decat sa-mi intareasca credinta ca nu m-am inselat in privinta ta. Imi spui tu mie ca nu am caracter???? Hahaha, ma faci sa rad.. de fapt nu asta mi se reprosa aici? Ca dau dovada de prea mult caracter ? :))) Tu chiar ai impresia ca daca eu eram prezenta pe acest topic, nu va dadeati seama?? Iti permiteam eu sa spui tot ce ai spus fara sa te ung pe paine si sa te mananc de vie? Pe tine si pe altele? Hmmm.. te credeam mai isteata. Si ai demonstrat ca nu-mi cunosti nici varful unghiei. Din pacate esti f confuza.. si tind sa cred ca ti-ai ales meseria gresita deoarece astfel de atitudine nu e permisa unui avocat. O sa devii pericol social.. :p. Nici de tine nu cred ca esti rea.. cred doar ca vrei sa pari ceea ce nu esti. Vrei sa demonstrezi ca esti o persoana inteligenta, puternica, ,,corecta,, ironica si sincera.. dar atata timp cat nu ai adevarul in mana ta, o sa cazi de fiecare data, pana la urma. Si de data asta adevarul e f departe de tine. Prin atitudinea ta gresita ai pierdut prieteni si i-ai ranit pe multi. Si chiar nu ai impresionat pe nimeni cu asa-zisele tale calitati. Cat despre faptul ca ,, nu ai vrut sa te alaturi turmei care o musca pe oana,, pt ca ea nu ti-a gresit cu nimic personal.. care turma?? TU esti turma! Tot topicul e plin de tine.. toata lumea stia ca wolfy , kathara si france vor posta aici, era de asteptat. Dar primele 2 au spus scurt si la subiect ce au avut de spus si gata.. 18 pagini le-ai scris tu cu ,,turma,, ta. |
||
|
Postat pe 5 Februarie 2009 08:35 |
||
| Sa nu iei ,,personal,, nimic din ce scriu eu.. doar raspund cuvintelor tale. Si dupa ce am sa o fac, am sa uit totul si am sa te simpatizez din nou, cum te simpatizam inainte de toata povestea asta patetica. Ca-ti convine sau nu.. tu stii. | ||
|
Postat pe 5 Februarie 2009 08:38 |
||
| In mai multe detalii despre ceea ce ati discutat voi, nu o sa intru. La un moment dat ati devenit patetice, ma mir ca nu v-a luat rusinea. Chiar daca pare infantil, cine va scria ca pareti ,,ciudoase,, are mare dreptate. Eu sunt la fel de happy cum eram cand aveam cont aici, ba mai mult chiar.. la fel de implinita si la fel de slaba cum erai tu acum cativa ani :))) ( daca tot ai pomenit asta). Am ramas in relatii fff bune cu cativa utilizatori, pe care ii salut si ii pup.. stiu ca si ei citesc chiar daca nu intervin. Si nu sunt numai din harem, spre surprinderea voastra. | ||
|
Postat pe 5 Februarie 2009 08:43 |
||
|
France.. tu esti fara leac!!!! Ai o obsesie grava si daca tu esti psiholog eu sunt miss world 2008!!! :))) Iubito eu nu calatoresc la 5 dimineata.. am calatorit acum 12 zile si voi calatori din nou peste 5.. daca tot imi tii evidenta.. dar nu la 5 dimineata. Nu ma trezesc mai devreme de 7 nici daca ma platesti :))). Cum spuneam si inainte.. amuzanta in ignoranta ta. Si totusi am impresia ca de fapt vrei sa fi o persoana buna.. numai ca din pacate nu-ti prea iese. A, by the way.. vezi ca memoria iti joaca feste. Statusul de care pomeneai tu la un moment dat era ,, tine-ti prietenii aproape.. si dusmanii si mai aproape,,. Nu seamana deloc cu ceea ce ai scris tu.. dar la tine nu ma mai mira nimic. :)) |
||
|
Postat pe 5 Februarie 2009 08:48 |
||
|
Etta.. imi pare rau pt problemele pe care am citit aici ca le-ai avea, dar asta e.. toti am trecut macar o data prin situatii asemanatoare si cunoastem. Sper sa va reveniti repede. In legatura cu cealalta chestie, eu nu am spus niciodata nimanui , asa cum prietena ta din franta a afirmat aici.. si nu exista nici un mesaj care sa ii confirme spusele. Singurii care stiam eram eu, tu, sorin si stef. Atat. Daca ma crezi bine, daca nu, nu. E decizia ta. Daca te deranjeaza ce am spus mai sus, imi cer scuze.. dar nu sunt genul care sa mint sau sa ascund, cred ca a fost f clar de la bun inceput ca sunt o persoana directa si care vb PT EA , fara sa am nevoie de alte identitati. In fine.. subiect expirat. Mafia.. o femeie ,,para quitarse el sombrero!!,,. Multi pupici, esti deosebita si ai un caracter de invidiat. O pup dulce si pe ema . si abia astept sa ne vedem luna asta! La mine acasuca :). |
||
|
Postat pe 5 Februarie 2009 08:49 |
||
|
Luli.. te-am considerat o ,,prietena de umplutura,,. De ce? Pt ca ma umpleai cu vb dulci pe tot forumul si la toate pozele, iar cand mia a facut acel topic nu ai spus nimic sa ma sustii si ai sarit cu prima ocazie in favoarea ei, dovedindu-ti falsitatea. Ai vb si atunci, exact ca acum, in nestiinta. Habar nu ai dar te bagi ca musca in lapte.. cum ai afirmat singurica de fapt. Imi lasi impresia ca esti ipocrita numai prin faptul ca iti permiti sa emiti judecati de valoare la adresa mea cand noi doua nu am schimbat nici macar 2 vb in mod serios! Te-am sters din lista si nu ti-am acceptat noua cerere pt ca, in mod evident, o persoana care te ,,pupa,, , apoi te blameaza si mai apoi iti cere din nou prietenia, nu este pt anturajul meu. Nu-mi plac snobii. |
||
|
Postat pe 5 Februarie 2009 08:52 |
||
|
Si aici ai ,,amenintat,, de N ori ca nu mai postezi ,si revii mereu.. asta faci de cand ai cont pe kudika. Si sa-ti mai spun ceva, ca sa nu ramai cu semne de intrebare. Te tot vaieti pe acest topic.. oare cu ce sunt eu mai speciala incat se vb atat de mine? Pai uite probabil mai speciala ca tine, din moment ce tu vb zilnic de mine si eu niciodata de tine. Ete na! Ca sa nu mai spun ca dupa ce mi-am sters contul ti-ai umplut profilul cu poze ,, a la oana,, :)) (chiar iti reprosa cineva asta). Chiar si dupa asta i-ai spus lui stef ca iti pare rau pt atitudinea ta de dinainte, si atunci, pe moment, am cedat. De aceea i-am spus ca iti poate da id-ul meu. Acum ma bucur ca nu a facut-o. Parerea mea despre tine ramane deocamdata aceeasi. Si nu te obosi sa argumentezi.. crede-ma.. nu dau 2 bani si nu ma intereseaza ce ai de spus in privinta asta. Nu cred ca esti rea.. cred doar ca ai momente in care esti f invidioasa. Cazi dintr-o extrema in alta |
||
|
Postat pe 5 Februarie 2009 08:56 |
||
|
Cam atat a fost.. puteti nega mesajul meu cat aveti chef, ma lasa rece. Nu stiu ce credeti voi ca ati demonstrat cu toate astea, dar eu STIU. :)) . Ma bucur ca ati avut prilejul sa va scoateti sufletul la lumina, sa va dati seama si sa-si dea si altii seama de ce sunteti in stare. E curios cum persoanele care au avut ocazia sa ma cunoasca, cu care m-am intalnit si cu care am vb mult la tlf (inca vorbim), sunt persoanele care ma apreciaza si cu care ma inteleg cat se poate de bine ( ema, stef, cartheo, artzest, despinarose, mafia, my_chocolat, irina). Toate celelalte m-au vazut in poze ( sau ghinion, iris pt cateva minute in care nu am schimbat decat 2 vb) si se gasesc sa ,,ma caracterizeze,, ca fiind nu stiu cum. Nu vi se pare stupid?? Nu vi se pare ca sunteti voi stupide?? Prin logica simpla.. nu aristotelica :)). In plus, multe AU RECUNOSCUT aici ca habar nu au cine sunt dar totusi sustin ca eu sunt asa si pe dincolo ( nu ma supar pt ca stiu ca efectul de turma e de vina). Cine sunt dora, arsena, roberta, hefe, laura????? Ne cunoastem noi cumva? Stiti altceva despre mine in afara faptului ca sunt blonda cu parul lung? Si ca am un sot frumos? :)) Ati schimbat voi 2 vb cu mine in plan personal?? Da.. laura. Cand ne scriam pe privat ca ar fi frumos sa ne cunoastem dar niciuna nu aveam atunci la dispozitie timpul necesar. Si roberta.. careia i-am spus o data doar, pe un topic, ca mi se pare absurd sa sustina ca lucreaza ZILNIC 13-15 ore si ca totusi are timp sa fie o mama si o sotie remarcabila. ( inca imi sustin parerea). Maaaamaaaa... Nu astept raspuns, intrebarile sunt retorice. |
||
|
Postat pe 5 Februarie 2009 09:09 |
||
|
Din partea mea, nu aveti decat sa scrieti inca 70 de pagini!! Eu in mod sigur nu am sa va mai onorez cu prezenta. Repet.. site-ul asta a ramas foarte in spate pt mine.Si ar fi mai bine sa urmati sfaturile din mesajele de mai sus.. incetati. Ati putea da dovada de un minim bun simt. Oricum habar nu aveti despre ce vb cand vb de mine. nu am intrat acum sa ma cert cu voi sau sa alimentez polemica. Am vrut sa punctez adevarul din prisma mea si asta am facut. V-am spus ce gandesc si mi-ati spus ce ganditi. Poate avem dreptate toate sau poate ne inselam toate.. Ce stiu sigur e ca aparentele inseala. Pt mine subiectul a inceput si s-a incheiat aici. Daca voi credeti de cuviinta sa-l duceti mai departe.. good luck! Cine stie.. poate candva, undeva, vom avea ocazia sa ne schimbam parerile in bine. Ar fi frumos. V-am pupat! |
||
|
Postat pe 5 Februarie 2009 09:12 |
||
Inca ceva.. ca sa nu va stresati prea tare.. daca vreodata decid sa imi fac un cont nou plin de poze, va fi pt ca asa doresc eu, nu ca sa ajung ,,vedeta,, pe kudika. Pe acest site am fost si sunt vedeta de la inceput.. si ghici de ce.. pt ca m-ati facut voi acum ca aveti lectura pt toata ziua, va doresc sa iubiti si sa fiti iubite cel putin jumatate din cat iubesc si sunt iubita eu!
|
||
|
Postat pe 5 Februarie 2009 09:45 |
||
|
oana........o intrebare.............de pers pe care le jignesti nu iti aduci aminte dar de cele care te umfla in slavi da... oare dc? multa lume ai jignit...........pe acest forum........doar pt ca te crezi femeia fatala....pai draga .......nu esti...... si daca stai asa bine cu memoria......si ai u caracter ireprosabil asa cum sustii ar trebui sa iti ceri scz pers pe care le-ai jignit..................o zi buna sa ai.......... |
||
|
portitza_Maria Postat pe 5 Februarie 2009 09:58 |
||
si vedeta te faci tu singura prin ceea ce ai postat..........si prin penibilitatea ta.........
|
||
|
portitza_Maria Postat pe 5 Februarie 2009 10:00 |
||
|
oana, hai sa-ti mai spun inca o data ce am de spus...si crede-ma ca voi fi sincera....nu sunt invidioasa pe tine, nici pe altcineva. da, am admirat tinutele tale, mi-a placut rochia de mireasa, ti-am lasat comentarii sincere la poze, dar nu te-am "pupat" in fund cum spui tu....schimb dulcegarii cu multe persoane de pe acest forum, dar asta nu inseamna ca sunt invidioasa pe toti. as vrea sa-mi arati te rog (cu exemple reale!!!)nunde mi s-a spus ca am poze "a la oana!" fata draga, tu chiar esti bolnava psihic! asa ma imbracam si ma comportam si inainte de a aparea tu in scena. te crezi mai importanta decat esti, iar pe restul ii crezi mai prosti decat sunt! nu uita un lucru - m-am certat cu mia_bela pentru ca te-am aparat! ai uitat acest lucru, recomand improspatarea memoriei....daca te legi de iris ca ti-a cercetat tinuta si te-a criticat...consider ca are dreptate. nu, poate ca nu-i persoana potrivita, dar din moment ce te-ai laudat pe toate topicurile ca faci shoping si cheltui sume fabuloase...ca ai nu stiu cate restaurante si alte laudarosenii care iti dezvaluie minunatul caracter....mi se pare firesc sa nu vii cu pantaloni demodati....si cu hainele in neregula....tine pur si simplu de respectul pentru propria persoana....eu amenint si ma iau de lume de cand am cont? vad ca devin importanta din moment ce-mi urmaresti evolutia....spui ca ai ajuns vedeta pe kudika...poate ai impresionat prin caracterul tau ordinar, rautate si grandomanie dusa la extreme inchei aici, urandu-ti numai bine si lasa-ne sa traim in ignoranta daca asa ne place |
||
|
Lulli Postat pe 5 Februarie 2009 10:07 |
||
De la: iris_4_ever, la data 2009-02-05 00:55:59Inainte sa ma mai acuze cineva de gelozie invidioasa REGRETE .... ma faci sa rad...SICTIR>>>>
|
||
|
my_chocolat Postat pe 5 Februarie 2009 10:34 |
||
De la: stef_Sultanu, la data 2009-02-05 01:32:42'Mincinos esti pentru ca discutia despre mesajul pierdut pe drum a durat cel putin o ora." corect stef!!! kiss ya |
||
|
my_chocolat Postat pe 5 Februarie 2009 10:35 |
||
De la: _oanna_, la data 2009-02-05 08:14:55Mda.. chiar daca mi-am promis mie ca nu voi face acest lucru, cred ca e cazul sa intervin si eu cateva momente in ,,discutia,, voastra.. nu de alta, dar trebuie sa va luminez pe unele si sa va pup pe altele. Va spun de la bun inceput ca astea sunt singurele mesaje pe care le voi posta, iar contul il voi sterge imediat ce termin. oanna te pupacesc dulce si you are the best!!!! |
||
|
my_chocolat Postat pe 5 Februarie 2009 10:42 |
||
oana, vezi ca te pupa in fund ciocolata si apoi ai s-o certi ca-i prefacuta si invidioasa
|
||
|
Lulli Postat pe 5 Februarie 2009 10:51 |
||
Daca din primele mele mesaje a tras vreun intelingent concluzia ca as cauta sa o denigrez pe oana e grav tare ,ma citez singura pentru ca vad ca unii citesc ce scriu eu dar nu inteleg nimic , poate asa va e mai usor sa pricepeti De la: iris_4_ever, la data 2009-01-20 23:59:19Adica .....cam la ce fel de lamuriri te astepti stef si care-i faza cu trandafirii ? wtf ....ce atata discutie pe un subiect fumat de jde ori aici ? De la: iris_4_ever, la data 2009-01-21 00:20:32Eu vreau sa stiu cine e my chocolate si de ce a deschis topicul asta ! De la: iris_4_ever, la data 2009-01-22 12:39:00De la: my_chocolat, la data 2009-01-21 16:06:23nu am chef sa citesc toate mesajele mi se par prea neimortante pt mine...de ce??? viatza este atat de simpla si voi o complukati foarte tare, in primul rand, my_chocolat nu este oana, eu si oana suntem firi total diferite, ea e ea eu sunt eu...nici o legatura, cui nu-i place postul meu ciao ciao...fratilor nu va obliga nimeni sa o placeti pe oana, ca imi place mie asta e... problema mea personala si nu are legatura cu voi, de aceea e democratie pt ca fiecare om decide ce e cel mai bine pt propria persoana si sa placa, sa iubeasca neconditionat pe cine vrea. hellllllllooooo reveniti va din comunismul de demult sfarsit De la: iris_4_ever, la data 2009-01-22 23:18:31De la: my_chocolat, la data 2009-01-22 21:36:05ce va mai place barfa.....offffffffffffffffffffffffffffffffff De la: iris_4_ever, la data 2009-01-23 18:11:10Mi-am dat seama ce nu e in regula cu ciocolatia care a deschis subiectul De la: iris_4_ever, la data 2009-01-23 18:16:53Stef ....nu vreau sa te sun si nici sa vorbim in particular , am facut-o aseara si cred ca pozitia mea deja o cunosti. De la: iris_4_ever, la data 2009-01-23 19:18:08De la: stef_Sultanu, la data 2009-01-23 18:57:05iris,poate este oana sau nu...,eu unul sunt convins ca nu este .. De la: iris_4_ever, la data 2009-01-23 19:43:44De la: stef_Sultanu, la data 2009-01-23 19:32:42iris,nu inteleg,de ce-l consideri mort ,atata timp cat el exista .. |
||
|
iris_4_ever Postat pe 5 Februarie 2009 11:44 |
||
De la: _oanna_, la data 2009-02-05 08:32:14Iris.. hai sa te lamuresc in legatura cu MAREA ta problema.. de ce nu m-am intors eu la stef. Contrar a ceea ce afirmi (fara sa ai habar si tu, ca cea mai sus numita), eu il apreciez FFF MULT pe stef si pe familia lui. Sunt adorabili! Si am sa ma intorc cu siguranta la ,,cortul,, lor cu prima ocazie. E normal sa nu se intample f des avand in vedere distanta dintre noi.. Ma bucur ca recunosti ca ai gresit oana , mai bine mai tarziu decat niciodata. In privinta masurarii tale constante ai inteles gresit modul meu direct de a ma exprima , daca ma rezumam doar la a te analiza vizual si a nu spune nimic in mod sigur ai fi avut dreptate sa te consideri victimizata doar ca ....nu am facut asta . Te-am intrebat direct ( sau am intrebat asistenta ) daca tu esti oana aia care se cearta cu lumea pe forum .....am si explicat de ce : pentru ca nu pari a fi atat de rautacioasa precum ti s-a dus faima ! Si ti-am mai spus ca ma enervez cand ma uit la tine pentru ca esti slabuta asa cum eram si eu acum 2 ani ..... In asta a constat analiza gastelor , pacat ca gastele nu au fost capabile sa faca analiza in gandul lor si au tinut sa traga concluziile cu voce tare de fata cu tine! Daca de aici ai tras concluzia ca sunt falsa ....toata stima ,ai o intuitie de milioane |
||
|
iris_4_ever Postat pe 5 Februarie 2009 11:52 |
||
De la: iris_4_ever, la data 2009-01-23 20:27:53De la: stef_Sultanu, la data 2009-01-23 20:12:17De la: iris_4_ever, la data 2009-01-23 20:05:31Nu citesc pe sarite deloc , pur si simplu nu cred ca katy e bella asta-i tot . Asta-i motivul pentru care am ,,intretinut'' acest topic , faptul ca stef nu a inteles un mesaj de-al khatarei si a tras concluzia ca eu sau etta am dat mai departe discutia despre toale plus faptul ca tot stef nu mi-a dat de ales ....lasand sa planeze vina aspura mea si a ettei era logic sa iau vina asupra de vreme ce-mi apartinea. Concluzia stimabila oana este ca am fost obligata sa vorbesc,tu ai fost doar o victima colaterala intre dorinta lui de a descoperi tradatorul si sinceritatea care ma defineste. |
||
|
iris_4_ever Postat pe 5 Februarie 2009 12:09 |
||
|
buna ziua.........o sa intervin si eu putin....foarte putin....... Oana,am inteles ce ai scris tu referitor la FAIMOSUL MESAJ...........daca tu sustii ca ai trimis acel mesaj,si ca este cel pus de Stef pe topic........inseamna ca STEF E CEL MINCINOS !!!!....... am martor si pe Lionu',care acum e langa mine,Stef,.ca atunci cand el a vb. cu Oana si a intrebat-o de ce nu a trimis macar un mesaj sa ne anunte ca nu mai vine si cand ea a spus ca ,da,a trimis un mesaj ,TU AI SPUS CA NU AI PRIMIT NICI UN MESAJ.......BA CHIAR AI CAUTAT SI IN TELEFON,DE FATA CU NOI SI AI AFIRMAT,INCA O DATA CA NU EXISAT NICI UN MESAJ !!!!.........DECI ORI AI VRUT SA MINTI INTENTIONAT ,ORI NU STII SA FOLOSESTI TELEFONUL !!!.........daca sustii ca acum ai acel mesaj !!!....... si concluzia mea este ca datorita tie,Stef, a confuziilor si proastelor interpretari pe care le faci,s-a ajuns aici !!!!!..........si s-a pornit de la confuzia cu "cestiile" si "intolitul" Katharei,care nu aveau nimic cu cescutele si hainele Oanei......PRACTIC,SINSUR TE-AI DAT DE GOL,pentru ca apoi sa ne bagi la inantare pe mine si pe Iris ..........ca,de,nu era posibil ca decat noi doua sa fim INFORMATOARELE..........caci Maria-Sa Sultanul nu poate gresi, iar Oana nu se putea defaima,intradevar, singura !!!.....pentru ca restul celor prezenti (Lionu',Tantica,Albinel) oricum se exclud,neavand ei treaba cu CHESTIILE astea !!!!.......chestii ,nu cesti !!!!.......... deci din greselile tale au avut de suferit multe persoane,Stef,inclusiv Oana !!!!.......si asta pentru ca ,asa cum te-am si sfatuit, nu stii sa gandesti de 10 ori si sa scrii sau sa spui 1 data !!!!.......... si va fi ultimul meu mesaj DE EXPLICATII.......pentru ca oricum s-a vazut ca mie nu-mi place sa duc razboaie !!!.......am mai postat acest mesaj pentru ca datorita lui Stef cateva persoane ma considera nerecunoscatoare fata de cei care m-au ajutat si probabil o persoana cu 2 fete..........ceea ce nu este adevarat......si o susutin pentru ca ma cunosc prea bine si stiu ca dispun de mult bun- simt si respect,si stiu sa-mi tin gura,macar din respect,atunci cand ar trebui sa o deschid !!!......... Mafia, Stef ,Oana.........intotdeauna voi aprecia ajutorul vostru.....dar asta nu insemna ca trebuie sa plec capul pana la a cadea in genunchi !!!........ cu tine Mafia chiar nu am avut de impartit nimic,deci chiar nu-ti inteleg atitudinea atat de revoltata la adresa mea !!!!!......da,decat ca esti fidela lui Stef,dar ,ma rog......... Oana,pe tine chiar te-am respectat si tocmai de aceea nu cred ca am spus ceva rau de tine ,vreodata pe forum.......de fapt AM FOST NEUTRA MEREU CAND SE VORBEA NEGATIV DE TINE ............decat am sustinut faza cu "nevenitul" a doua zi la Stef,pentru ca asa s-a vazut asta,vad acum,tot din cauza lui Stef !!!.......in rest,faptul ca nu m-am putut apropia de tine,asta e.........dragoste cu sila nu se poate !!!.......dar nici nu cred ca te-am blamat,asa cum se sustine.............si tind sa cred ca nici tu nu te puteai apropia de mine ,asa cum sustii........asa imi spune mie feeling-ul meu !!!..........aaaaaaaaaa..........si nu am reusit sa inteleg la ce te refereai spunand ca de "cealalta chestie nu stiam decat eu,tu,sorin si stef"....... poate vei putea sa-mi explici,daca vei dori......... cat te priveste Stef.........nu pot sa spun decat ca-mi plange sufletul.........am pierdut,pentru a doua oara ,un frate !!!!......... pentru ca eu,cel putin ,asa te vedeam !!!........si sa stii ca," Sunt momente in viata, in care oricum ti-ar sta corpul, sufletul e in genunchi "............asta ca sa fac referire la DESTINDEREA SI VESELIA mea !!!!........ dragilor,acestea sunt ultimele mele explicatii..........celor care au vrut si au reusit sa ma cunoasca cu adevarat,le multumesc !!!!.........cine nu a vrut sau nu a reusit,e problema lor,si las timpul sa aseze totul cum trebuie !!!!............nu va doresc decat o viata frumoasa si plina de impliniri.........si o spun din suflet,deoarece nu imi sta in fire sa port ranchiuna !!!.......si asta pentru ca ,in viata,vin si momente cand trebuie sa tragi linie si sa mergi mai departe........... |
||
|
etta Postat pe 5 Februarie 2009 12:44 |
||
|
Un lucru mai vreau sa spun....Admir sinceritatea tuturor in legatura cu Oana, eu personal nu o cunosc ( si nici oana nu sunt) dar prin prizma voastra a celor ''multi-putini'' care o cunoasteti m ati facut sa am o parere proprie, In legatura cu ceea ce s-a intamplat aici pe acest forum..intentia precum a zis si oana a fost de bun augur, dar interpretarea limbii romane are fff multe intelesuri si cum fiecare persoana este capabila sa inteleaga anumite lucruri fiecare a inteles ce l-a dus capusorul. Pe de o parte regret nespus pt ca am postat pe aceasta pagina ceva ce nici nu imi imaginam vre o data ca asha ceva se poate intampla, pe de alta parte imi pare fff bine deoarece lucrurile intre voi ''prietenii'' oanei sau lamurit intr o oarecare masura. Sper sa nu fiu dusmanca voastra si daca nu vreti nici prietena...dar un lucru nu am sa il fac in ciuda tuturor evenimentelor petrecute aici...NU O SA IMI STERG ID-UL DUPA KUDIKA pentru ca asha doresc unii sau altii . Poopici celor care ma sustin si celor care le sunt antipatika |
||
|
my_chocolat Postat pe 5 Februarie 2009 13:47 |
||
|
atunci dc draku ai facut topic ,ca o vrei inapoi? dc tot circul asta? cu scz de rigoare............oana e o pers nula.............pana aici sper ca se va inchide acest topic......... |
||
|
portitza_Maria Postat pe 5 Februarie 2009 13:50 |
||
De la: portitza_, la data 2009-02-05 13:50:03atunci dc draku ai facut topic ,ca o vrei inapoi? zero barat esti tu dragutza pitipoanka....esti o marmota care nu esti in stare nici sa invelesti ciocolata...sincer nu mai posta haide da drumu la joaka ...si cine mai vrea sa se duka cu ea |
||
|
my_chocolat Postat pe 5 Februarie 2009 13:59 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| Cum sa faci bani pe langa salar? | 1 | De la: Gabriella_Bizzy 21 Martie 2012 10:13 |
| rochie de seara pentru bal | 5 | De la: kudika032667 12 Iunie 2009 10:36 |
| buna | 1 | De la: nicky_luiza23 14 Noiembrie 2009 22:07 |
|
|
||
| Viata sociala si sexuala in Romania | 35 | De la: jenesaispas 25 Aprilie 2009 12:32 |
| Moda virusilor pe calculator! | 6 | De la: dandanaua_reloaded 21 Noiembrie 2008 00:01 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.