Setari Cookie-uri

AM SLABIT 10 KG CU AJUTORUL PRODUSULUI NEW SUPERSLIM!!!

da' ne lasi o data?
kitty_krieger
Postat pe 15 Ianuarie 2009 18:29
NU TE OBLIGA NIMENI SA CONSUMI ACEST PRODUS !
INSA SUNT PERSOANE CARE IL CAUTA DISPERATE DEOARECE NU SE GASESTE PESTE TOT, EL FIIND AVIZAT DE MINISTERUL SANATATII INSA IN FARMACII OAMENII GASESC O COPIE A ACESTUI PRODUS SI ANUME CAPSULA DE SLABIT DE LA ARPFARM !
super_slimm100
Postat pe 15 Ianuarie 2009 18:34
Buna
Eu am slabit cu SuperSlim acum 2 ani ,8 KG
L-am procurat de la cumnata mea care slabise smechera de nu o mai recunosteam si nu voia sa zica cum a facut . Pana la urma mi-a facut rost si mie atunci se gaseau ff greu, mai ales din cauza secretomaniei -nimeni nu voia sa recunoasca nimic- chiar as vrea sa comand o cutie ti-am trimis datele mele si ma bucur ca ai aparut :)
dyane_
Postat pe 15 Ianuarie 2009 18:48
Dyane deci sunt bune chestiutele astea? M-as bucura sa slabesc si eu !
As incerca dar ma tem sa nu patesc ce am patit cu Regenon :transpiratii si senzatie de sufocare ! Eu am un bebe si am ramas cu niste kilograme zdravene dupa nastere ....
danaf82
Postat pe 15 Ianuarie 2009 19:08
Sa stii ca in cazul meu au mers foarte bine :singura senzatie pe care am avut-o a fost ca imi provoca o sete... si beam cam 3 l de apa pe zi! In rest am mancat normal, bine nu prea mai puteam pentru ca imi inhiba senzatia de foame, care inainte ma chinuia groaznic, si aveam energie foarte multa ! Eu zic sa iei cu toata increderea astea au fost singurele care m-au ajutat si eu am incercat inainte tot felul de tampenii si nu erau decat apa de ploaie .
dyane_
Postat pe 15 Ianuarie 2009 19:16
incearca si ai sa imi spui
dyane_
Postat pe 15 Ianuarie 2009 19:25
Atunci o sa incerc si eu Superslim sa vedem poate cine stie se produce si la mine minunea
Dar cum comand ? Se mai plateste ceva in plus in afara de 100 RON per cutie ?
danaf82
Postat pe 15 Ianuarie 2009 19:33
Draga Danaf82
Poti comanda trimitind datele respectiv :adresa si numele la super_slimm100@yahoo.com .
Nu trebuie sa achiti nimic in afara de cei 100 ron in momentul ridicarii coletului de la posta romana Transportul cu posta romana este gratuit indifirent de cantitatea comandata.
super_slimm100
Postat pe 15 Ianuarie 2009 20:16
Eu cu aceste produse am slabit 28 de kg in doua saptamani si 1/4.
Ma simt minunat, mi s-au micsorat si boasele, care erau imense - intre noi fie vorba aratau ca niste lubenite si ma deranjau cand jucam baschet, le confundau ceilalti- acum arata ca niste nuci, de cocos, dar din alea de export. Ma intelegi adica! Adica...hmmm.

Va recomand aceste produse de exceptie, sunt bune pentru sanatate, nu necesita prescriptie dermato-venero-neuro si sunt muuult mai bune decat renumitul sacaz verde!
Vedeti!

Va pup pe raza si astept sa povesttii si voi rezultatele in uram tratamentului magic!

zbarrrrr!

Postat pe 15 Ianuarie 2009 20:30
Stimate domn putin respect pentru domnisoarele si doamnele prezente aici !
super_slimm100
Postat pe 15 Ianuarie 2009 21:33
De la: karinna27, la data 2008-12-29 12:23:58buna tuturor...lucrez in farmacie si nu recomand pastile de slabit,chiar dak sunt otc...adik fara prescriptie medicala...poate ati auzit de miraculoasa pastila de slabit chinezeasca 100 la 100 naturala....bullshit...actioneaza la nivelul SNC...si odata ce nu o mai iei s-a terminat...ajungi de unde ai pornit,poate chiar mai rau.
daca kg acumulate sunt multe propun vizitarea unui nutritionist care poate sa prescrie o groaza de medicamente pe langa un regim de viata adecvat...din astea amintesc REGENON,REDUCTIL,LINDAXA,XENICAL...etc...dar doar sub supraveghere medicala fiindca efectele adverse sunt o multime(n-are rost sa enumar)
asa ca : ceai verde...sport...regim disociat...multa apa..poate niste sedinte de masaj si e ok,asa e ok!!!!!!
VA PUP SI PRETUITI SANATATEA MAI INTAI DE TOATE!!!!!
kitty_krieger
Postat pe 18 Ianuarie 2009 23:32
De la: super_slimm100, la data 2009-01-15 21:33:42Stimate domn putin respect pentru domnisoarele si doamnele prezente aici !

Stimata doamna, Eu le respect pe toate doamnele/do'soarele dar si domnii ca mine care consuma medicamentele recomandate de dvs. Mi-e mi-au facut mult bine la psihic datorita rezultatelor evidente, dar si obtinute, pe burta cum se spune. Vezi te rog mesajul meu de mai sus, care e clar si sustinator. Sa mai pomenesc odata de boase si lubenite?
Cling-cling!

Postat pe 20 Ianuarie 2009 16:57
De la: Roco, la data 2009-01-15 20:30:30Eu cu aceste produse am slabit 28 de kg in doua saptamani si 1/4.
Ma simt minunat, mi s-au micsorat si boasele, care erau imense - intre noi fie vorba aratau ca niste lubenite si ma deranjau cand jucam baschet, le confundau ceilalti- acum arata ca niste nuci, de cocos, dar din alea de export. Ma intelegi adica! Adica...hmmm.

Va recomand aceste produse de exceptie, sunt bune pentru sanatate, nu necesita prescriptie dermato-venero-neuro si sunt muuult mai bune decat renumitul sacaz verde!
Vedeti!

Va pup pe raza si astept sa povesttii si voi rezultatele in uram tratamentului magic!

zbarrrrr!



portitza_Maria
Postat pe 20 Ianuarie 2009 16:59
Deci am comandat si eu si sunt chiar bune sunt naturale.
Nu am efecte adverse.
Eu vi le recomand ! Am fost si eu la farmacie si am intrebat despre ele si mi s-a spus ca sunt bune dar ei nu au Superslim ci altceva nu stiu cum doamne iarta-ma :capsula de slabit de la de la un producator romanesc dar :No thanks ! Am comandat produsul original ca de la facaturile noastre cine stie ce patesti iar despre Regenon si alte minuni le-am luat si eu la indruamrea unui nutritionist si era sa mor ce stari am avut ! In fine eu sunt multumita dar fiecare face ce vrea .
danaf82
Postat pe 21 Ianuarie 2009 16:33
Ai mare dreptate! Mai bune facaturile chinezesti decat facaturile peruane.
Esti in coronara cu mine: ura ! si eu le folosesc de ma bolanzesc de placere! Mai iau una, mai bol; mai doua, bol -bol.
Booool si tie fata mea!
Sa ne vedem la farmacie, eu in coada ta! iui si tie, ca m-am emotionat extrem!

Postat pe 21 Ianuarie 2009 20:06
not again...pls...
ce aveti fratilor cu forumul asta????
app cate conturi isi pot face unii ca sa isi sustina cauzele???
evident nu ma refer la rocco sau la iry.....

dandanaua_reloaded
Postat pe 21 Ianuarie 2009 20:30
Bai fratilor ce cautati pe forumul asta daca nu aveti nici o treaba :
"Stimabilul" Roco poate sa caute alte forumuri mai "vesele" ca si el - if u know what i mean . Oricum am observat ca sunt anumiti "destepti" pe aici care cred ca au ceva de spus in orice privinta saracii de ei .Vedeti-va de treaba si nu mai dati voi cu presupusu peste tot.
Si eu am luat si mi s-au parut foarte bune si uite asa de a dracu o sa le fac reclama ca sa moara "forum-guru" astia de necaz Si apropo cu profilele pai sunt profile vechi de cand hau nu facute azi sau ieri asa ca mai scutiti-ne si stati pe unde va priveste nu pe unde nu aveti habar doar asa ca sa va aflati in treaba.
dyane_
Postat pe 22 Ianuarie 2009 20:27
Dyane, ce esti tu aici, iepure ca la atletism, inaintas la beregata ?
Daca vrei sa-ti faci reclama, fa reclama cum se face, nu turna povesti nemuritoare la naive care isi strica sanatatea datorita reclamei voastre.
Ia spune tu 10 tari care au dat aprobare la produsele alea, cu teste medicale de cel putin 15 ani, dieteticieni, etc. Hai! Veza sa n-ajungi naibii in puscarie, ca vanzatoru' raspunde nu producatoru' care uneori mai scapa si plastic in lapte praf.

Postat pe 22 Ianuarie 2009 20:35
DA FETELE...........;felicitari! decit sa ingurgitati la pastile si alte prostii mai bine miscati-va funduletele si mergeti zilnic pe jos 30 de minutele........apoi mincati echilibrat si sanatos ........sa vedeti rezultate uimitoare! nu mai cautati asa zise pastile fara efecte adverse deoarece toate au iar cele mai multe in timp provoaca cancer!
FRANNNCE
Postat pe 22 Ianuarie 2009 20:51
Awlew ce nebunie aici de unde stiti fratilor ca sunt cancerigene sau ca muriti sau ca nu sunt bune daca nu ati consumat produsul ? Daca sunt unii pe aici care chiar au consumat eu vreau sa spun ca am luat chiar anu trecut si au fost singurul lucru care m-a ajutat sa slabesc si pe deasupra mai erau si 350 ron acu un an .
Produsul e avizat de Institutul de Bioresurse Alimentare ,m-am interesat personal cand am comandat si se gaseste o copie a lui, asa e, si in farmacii la noi asa e altfel nu pot fi introduse in tara si nici comercializate deci avand in vedere ca sunt 100% naurale si ca produsul a fost testat de o autoritate si avizat chiar nu vad de ce induceti lumea in eroare ?
Ati consumat si v-ati simtit rau sau nu ati slabit ? Lasati oamenii sa isi spuna parerea cei ce au consumat nu voi care habar nu aveti despre ce e vorba !!
doodolina
Postat pe 22 Ianuarie 2009 21:02
Da se pare ca trebuie sa ma repet nu vand si nici nu am nici o legatura cu cei ce vand insa sunt multi care vor sa stie cu ce putem slabi asa cum sunt sute de topicuri pe aici asa avem si noi dreptul sa spunem ce credem .Deci e treaba mea pe cine sustin si stai linistit ca nu am de ce sa ajung la puscarie ca nu vand droguri si asa e cristina are dreptate produsul are avizul instit de bio-resure alimentare deci nu vorbiti fara sa stiti!
dyane_
Postat pe 22 Ianuarie 2009 21:07
faptul ca aceste pastile pot provoca un cancer este destul de mediatizat in EUROPA si tot sint persoane care aleg aceasta metoda de slabit .posibil din lene si comodiate! procesul dezvoltarii cancerului se manifesta in timp nu imediat si incepe prin faptul ca celulele albe le maninca pe cele rosii provocind leucemie! aceste produse ard grasimile foarte repede impunind organismului un ritm alert care in timp provoaca afectiuni cardiace! din partea mea nu aveti decit sa va indopati cu toate timpeniile dar tineti pentru voi si nu mai duceti pe calea distrugerii si alte suflete! peste zece ani o sa fiti niste moarte slabe si frumoase!(cu privire la faptul ca se gasesc in farmacii nu este relevant deoarece in Rom se gaseste de ex algocalmin...........care este interzis in toate tarile lumii.)...........deci nu tot ce zboara se maninca!
FRANNNCE
Postat pe 22 Ianuarie 2009 21:13
Frances ce ai mamica de cand Algocalminul sau produsele naturiste de slabit provoaca cancer? Asa e stimuleaza arderea rapida a grasimilor si ce? Dupa ce nu le mai iei ajungi la greutatea ideala le scoti treptat din administrare si te mentii la greutatea dorita. Normal ca daca mananc ca vaca dupa 8 seara si dau iama in toate prajiturile pamantului dupa aia o sa ma ingras ca e firesc .
Eu dupa ce am ajuns la greutatea dorita nu le-am luat si gata am fost atenta la ce mananc caci ma neglijasem multa vreme si ajunsem la 72 de kg la 1,65 m si nu as dorii nimanui sa treaca prin ce am trecut eu pana sa descopar capsulele astea chiar era sa divortez ca al meu sot se uita mereu dupa slabanoage si imi reprosa ca el nu asa m-a cunoscut .
Oricum mi-am facut toate analizele si acum dupa un an dupa ce le-am luat si nu am nimic m-am mentinut la greutatea de 59- 60 kg si sunt foarte fericita asa ca felicitari celor de SuperSlim !
doodolina
Postat pe 22 Ianuarie 2009 21:38
puneti mana si alergati fetelor si mai dati jos din grasimea aia de pe voi ..nu cu produse sau alte tampenii,,ca daca va lasati de ele dupa aceea veti vedea voi ce se intampla
sarutama
Postat pe 22 Ianuarie 2009 21:41
Da sigur am fost eu la sala 2 luni si faceam si cardio si aparate si m-am mai ingrasat 4 kile de am inebunit cu totul ca dupa ce trageam de fiare si exercittii cardio muream de foame si mancam mai mult decat inainte ca de unde forta sa tragi de fiare cu un iaurt si o salata .Asa ca nu e universal valabil chestia asta cu sportul eu in loc sa slabesc faceam muschi pe sub grasime !
In schimb cand am luat superslim fara sala sau dieta pur si simlu nu mai imi era foame asa ca inainte si mancam mai putin ele avand si efectul ala de topire al grasimii am dat jos slanina. Oricum fiecare e liber sa aleaga ce vrea pe mine nu m-a obligat nimeni si chiar imi pare bine ca am avut incredere.
doodolina
Postat pe 22 Ianuarie 2009 21:48
De la: doodolina, la data 2009-01-22 21:38:10Frances ce ai mamica de cand Algocalminul sau produsele naturiste de slabit provoaca cancer? Asa e stimuleaza arderea rapida a grasimilor si ce? Dupa ce nu le mai iei ajungi la greutatea ideala le scoti treptat din administrare si te mentii la greutatea dorita. Normal ca daca mananc ca vaca dupa 8 seara si dau iama in toate prajiturile pamantului dupa aia o sa ma ingras ca e firesc .
Eu dupa ce am ajuns la greutatea dorita nu le-am luat si gata am fost atenta la ce mananc caci ma neglijasem multa vreme si ajunsem la 72 de kg la 1,65 m si nu as dorii nimanui sa treaca prin ce am trecut eu pana sa descopar capsulele astea chiar era sa divortez ca al meu sot se uita mereu dupa slabanoage si imi reprosa ca el nu asa m-a cunoscut .
Oricum mi-am facut toate analizele si acum dupa un an dupa ce le-am luat si nu am nimic m-am mentinut la greutatea de 59- 60 kg si sunt foarte fericita asa ca felicitari celor de SuperSlim !
draguta citeste si tu pe sfintul gogle despre maria sa algacalminul care provoaca infarct miocardic .nu cancer si vezi ca singura tara care mai comercializeaza acest medicament este romanica.........cu acordul ministerului sanatii! ................iar ceea ce inghititi voi nu sint produse naturiste chiar daca asa vor sa para.................ascultati ce zice sarutama si faceti sport .........naturista este alimentatia sanatoasa!
FRANNNCE
Postat pe 22 Ianuarie 2009 21:49
De la: doodolina, la data 2009-01-22 21:48:54Da sigur am fost eu la sala 2 luni si faceam si cardio si aparate si m-am mai ingrasat 4 kile de am inebunit cu totul ca dupa ce trageam de fiare si exercittii cardio muream de foame si mancam mai mult decat inainte ca de unde forta sa tragi de fiare cu un iaurt si o salata .Asa ca nu e universal valabil chestia asta cu sportul eu in loc sa slabesc faceam muschi pe sub grasime !
In schimb cand am luat superslim fara sala sau dieta pur si simlu nu mai imi era foame asa ca inainte si mancam mai putin ele avand si efectul ala de topire al grasimii am dat jos slanina. Oricum fiecare e liber sa aleaga ce vrea pe mine nu m-a obligat nimeni si chiar imi pare bine ca am avut incredere.


Moaa! DOUA luni INTREGI?
Draguta, mersul la sala e un mod de viata, nus e face 2 luni si dupa aceea, drept recompensa ca ai pus o leaca adiposu' la munca, te premiezi cu juma' de cofetarie si doi porci...
Si daca e pe'asa, ai grija sa-ti comanzi cam doua vedre de Slim d'ala peruan...
Ca sa vezi coincidenta, si eu am slabit in Peru... dar cu un doctor endocrinolog/nutritionist si cu dieta sanatoasa... ca cei de'acolo n-au auzit de Slim... cum s-o numi...
Dor_a
Postat pe 22 Ianuarie 2009 22:12
De la: dyane_, la data 2009-01-22 20:27:58Bai fratilor ce cautati pe forumul asta daca nu aveti nici o treaba :
"Stimabilul" Roco poate sa caute alte forumuri mai "vesele" ca si el - if u know what i mean . Oricum am observat ca sunt anumiti "destepti" pe aici care cred ca au ceva de spus in orice privinta saracii de ei .Vedeti-va de treaba si nu mai dati voi cu presupusu peste tot.
Si eu am luat si mi s-au parut foarte bune si uite asa de a dracu o sa le fac reclama ca sa moara "forum-guru" astia de necaz Si apropo cu profilele pai sunt profile vechi de cand hau nu facute azi sau ieri asa ca mai scutiti-ne si stati pe unde va priveste nu pe unde nu aveti habar doar asa ca sa va aflati in treaba.


draguta mamii hai sa te invete baba ceva.... faptul ca ai postat "o reclama" la un produs... bla bla bla mi e personal mi se pare putin deplasat.... in plus de asta publicitatea se plateste... ai rubrica dedicata s. a. m. d. ...
in cazul in care n-ai citit inca termenii si conditiile de utilizare ale site-ului ,iti sugerez sa le citesti.
in plus de asta... sportul draga mea face minuni cu corpul uman... si mai sunt si doctori specialisti in endocrinologie sau clinici specializate in diete pentru slabire ,asistate de medici...etc etc etc....

pai asa se face vrei tu sa le iei painea de la gura omaneilor competenti???
rusinica ...asa ceva nu se face
dandanaua_reloaded
Postat pe 23 Ianuarie 2009 00:59
De la: doodolina, la data 2009-01-22 21:48:54Da sigur am fost eu la sala 2 luni si faceam si cardio si aparate si m-am mai ingrasat 4 kile de am inebunit cu totul ca dupa ce trageam de fiare si exercittii cardio muream de foame si mancam mai mult decat inainte ca de unde forta sa tragi de fiare cu un iaurt si o salata .Asa ca nu e universal valabil chestia asta cu sportul eu in loc sa slabesc faceam muschi pe sub grasime !
In schimb cand am luat superslim fara sala sau dieta pur si simlu nu mai imi era foame asa ca inainte si mancam mai putin ele avand si efectul ala de topire al grasimii am dat jos slanina. Oricum fiecare e liber sa aleaga ce vrea pe mine nu m-a obligat nimeni si chiar imi pare bine ca am avut incredere.

of, doamne da' se vede ca n-avem nici un fel de educatie a sportului
fata mea, hai sa-ti explic cum e cu sportul cu slabitul si cu muschii.
muschii aia pe care-i hulesti tu, te ajuta sa arzi grasimile mai bine, dar cel mai important ITI SUSTIN OASELE, si-ti scad simtitor riscul de osteoporoza, riscul de accidente ale spatelui si alte asemenea....dar nu te intereseaza de astea, asa ca trec la altceva.
daca tu te duci si numai tragi de fiare la sala, vei topi grasimea foarte incet, caci trebuie sa combini cu cardio (adik exercitii d-alea de transipiri si gafai...aerobic, alergat etc), ca sa se topeasca grasimea.
apoi, sportul e, cum spunea dora, un mod de viata, te ajuta sa ai un organism SANATOS (dar probabil nici asta nu stii ce e), iti accelereaza metabolismul, elibereaza hormonul fericirii, previne bolile de inima, anevrismele, boli de ficat, rinichi si diverse alte boli interne.
nu-ti pasa, stiu esti tanara, dar o sa-ti aduci aminte de asta, cand dupa o viata de sedentarism si ingurgitat numai prostii, vei ajunge in cabinetul medicului si nu vei mai pleca de acolo.
ce pot sa zic, imbolnavire....pardon, slabire placuta
kitty_krieger
Postat pe 23 Ianuarie 2009 11:27
MDA...... deci sustin si eu ca aceste capsule nu au efecte adverse si asta dupa ce le-am testat pe pielea mea cu rezultate super bune altfel nu as indrazni sa imi dau cu parera cum fac altii pe aici ! Doodolina a zis ca a facut si cardio si sala si asa e si eu chiar tineam dieta pe langa si tot m-am ingrasat mi se umflau muschii si nu dadeam jos niente pana sa iau Superslim,care pur si simplu imi taiau pofta de mancare si m-au ajutat ,nu sunt adepta sedentarismului ,fac ski , patinaj,inot ,tenis si alte sporturi dar pot sa zic ca pentru cei ce nu au reusit sa slabeasca altfel chiar sunt bune !
danaf82
Postat pe 23 Ianuarie 2009 13:46

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
haine pe comanda cine face? 1 De la: kudika_8553 14 Iunie 2012 21:11
xPapion - Papioane realizate handmade 1 De la: Alex_Ftz_1 15 Martie 2015 22:33
Ciorapi cu banda adeziva 2 De la: ioanayourmiss 27 Noiembrie 2012 11:18
Ochelari de vedere 1 De la: kudika471710 15 Noiembrie 2011 00:56
victoria`s secret 5 De la: marianamol 22 Noiembrie 2010 20:30