MARIREA SANILOR!!!

Subiect nou
Alege alt forum  
Voteaza:
Rating curent MARIREA SANILOR!!!: (5 din 1 vot)
 
Pagini: << 1 2 Sari la pagina:
Fosta membra Kudika.ro
Buna! Pentru operatia de marire a sanilor e foarte important ce medic te opereaza. Daca alegi un medic bun nu sunt complicatii, dureri prea mari si rezultatul este frumos! Daca vrei o recomandare, eu am fost la doamna doctor Adina Alberts si o recomand cu incredere. E un medic foarte bun, a fost foarte draguta cu mine si a lucrat foarte frumos! Daca esti interesata suna la clinica ei bit.ly/WuYmI6 sau intreaba pe forumul clinicii si cere-i opinia. Pupici!
Raporteaza abuz de limbaj
kudika_959007 Avatarul lui kudika_959007

1 mesaj
Membru din: 26/03/2014

M-am operat la Dr. Fodor Lucian in Cluj si sunt la 2 saptamani de la operatie . In primele 2-4 zile am avut senzatia de apasare pe piept dar dupa ce am facut exercitiile ce mi le-a recomandat, au remis repede. Mi-am pus Mentor de 350 si imi plac foarte mult. Am inteles ca este o firma serioasa. Am primit si un certificat de garantie pe implanturi. Cine si-a mai pus Mentor?
Raporteaza abuz de limbaj
StefBella Avatarul lui StefBella

43 mesaje
Membru din: 19/07/2013
Oras: bucuresti

una din prietenele mele si a pus implant la dr morad iancu si arata f frumos chiar dak au trecut doar 2 luni!
intr-adevar si ea a simtit o presiune, durerile au fost acceptabile, i s-au dat totusi niste pastile, a avut rezerva ei, a fost mereu supravegheata de personal medical, sincer astea mi se par servicii de calitate!
Raporteaza abuz de limbaj
kudika_12257 Avatarul lui kudika_12257

29 mesaje
Membru din: 17/07/2012

Buna. Eu am deja 8 luni de cand mi-am pus implanturi, tot la domnul dr. calin dobos am mers si sunt foarte multumita. Sanii arata superb si se simt naturali la atingere. Pot sa dorm pe burta, am fost si la mare,nu am avut nicio problema. Nu regret nicio secunda ca mi-am pus implanturi cu silicon.
Raporteaza abuz de limbaj
Pagini: << 1 2 Sari la pagina: