Mai multe
De la: kudika023770, la data 2009-05-10 08:21:16Performantele voastre, nu pot duce decat catre acelasi dezastru. care performante si ce dezastre ?
|
||
|
yumy Postat pe 10 Mai 2009 09:24 |
||
|---|---|---|
| Amantii si amantele au un rost bine determinat intr-o relatie.Ei pot introduce un echilibru, sau pot distruge relatia de cuplu. | ||
|
kudika023770 Postat pe 10 Mai 2009 17:28 |
||
|
foarte adevarat! performanta de a-mi incalca 2 principii dintrodata: primul m-am incurcat, cu voia mea, cu un colaborator; al doilea - fara voia mea, am constatat ca sunt amanta, pentru ca dupa ce ne-am cunoscut reciproc parintii, am aflat ca este casatorit. rezultatul - dezastru. |
||
|
|
||
|
mika_ela Postat pe 10 Mai 2009 17:30 |
||
|
Incearca sa faci afacerile cu mintea, nu cu inima. -Fa-i mama,-ii spune maica-sa lui Suzuka.Barbatul, este dusmanul nostru, cum cainele este dusmanul pisicii.Ai inteles? -Sigur ca da. -Atunci poti sa-mi spui unde te duci dupa masa? -Am intalnire cu cainele...pardon, cu dusmanul. Dupa cateva ore se intoarce Suzuka fluierand si cu ochii stralucind. -Hei, cum au decurs ostilitatile?-o intreaba maica-sa. -Am fost la el acasa. -I-ai cunoscut parintii? -Nu, ca i-a trimis la film. -Mai fata, ce ti-am spus eu tie? -Ca barbatii sunt dusmanii nostri. -Bravo.Si tu te-apuci sa pactizezi cu diavolul? -Mi-a daruit un buchet de flori. -Eu sunt de vina, ca te-am invatat sa fii o fata cinstita.Flori, ha! Ce sa faci cu ele? Ca astea se scutura dupa o saptamana.Nu putea sa-ti daruiasca o blana? Cel putin blana tinea mai mult... |
||
|
kudika023770 Postat pe 11 Mai 2009 08:43 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| hello | 17 | De la: JustAGrl 19 Mai 2010 16:23 |
| ajutatima va rog cu un sfat | 117 | De la: cherry30 11 Iunie 2011 08:25 |
| Sa afli sau nu...? | 33 | De la: arahne 10 August 2014 12:56 |
|
|
||
| oare ma iubeste? | 30 | De la: Kamitzu_15 6 Februarie 2011 21:10 |
| Am nevoie de liniste si de un sfat | 7 | De la: mayya_ale 30 Martie 2015 16:45 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.