Setari Cookie-uri

el sau amantul ???? :(

nu stiu cum sa incep dar cred ca cel mai bine e sa spun povestea...deci...
am un iubit de 5 ani (eu 21 el 26) dar timp de un an am fost despartiti pt k el m-a inselat si ne-am despartit...mie nu mi-a fost bine fara el si am vrut sa ne impacam(ii simtem lipsa,simteam nevoia sa vb cu el,sa ma tina in brate,sa il vad) si dupa un an el s-a intors la mine doar ca ceea ce simtem pt el inainte sa ne despatim s-a schimbat,nu mai are acceasi intensitate,nici macar nu stiu daca mai e iubire sau doar obisnuinta....acum problema...dintr- o prostie si intamplare am cunoscut pe altcineva (are 22 de ani) si e exact asa cum imi place mie,ma simt bine cu el...si el stie de iubitul meu
pot spune ca nu am mai facut dragoste cu iubitul meu de ceva vreme(oricum nu mai trezeste sentimntele pe care le trezea inainte,cand ma saruta nu simt nimic,cand ma atinge nu mai tremur,nimic)...sau partide de maxim 10 minute se pot numi sex si dragoste????nu avem acceleasi interese,el e ocupat cu combinatii pe diverse site-uri si vorbeste numai despre asta iar pe mine ma lasa rece....nu am mai iesit in oras de ceva vreme,iesim numai cu prietenii lui,sau sa zicem k e dependent de ei....vine la mine si sta numai la calculator,nu facem nimic impreuna....pe cand "amantul" e nelinistiit,ne plac aceleasi lucruri....
nu stiu daca inca iubesc persoana langa care am stat aprox 5 ani sau nu!
daca fac aceasi greseala ca el si il parasesc pt ca am impresia k iubesc pe altcineva si apoi regret (asa cum a facut el dupa un an)????
daca nu o sa fiu fericita langa amant ( care se presupune k dupa 3 luni ma iubeste) si vine 100 de km numai k sa ma vada o ora???
il iubesc pe iubitul meu dar nu asa cum trebuie,vreau sa il vad fericit dar nu cred ca va fi langa mine sau nu voi fi eu langa el.....si dc ar fi sa il iubesc cu adevarat ar fi normal sa nu simt nevoia sa fiu cu altcineva...:(
ma puteti ajuta cu un sfat???

justadriana
Postat pe 24 Aprilie 2009 12:31
dap.......................amantul........de ce? daca as fi zis prietenul ai fi venit sa ne spui ca-l iubesti mai mult pe amant asa ca..................
donttouch
Postat pe 24 Aprilie 2009 12:33
sincer parerea mea e sa faci ceea ce simti tu ca trebuie sa faci....eu sunt cu un baiat de 3 ani si un pic iar de un an jumatate stam impreuna si iti spun sincer nu as putea sa il insel,nu pot....
annnna19
Postat pe 24 Aprilie 2009 12:37
ufff....si daca nu spun ca il iubesc mai mult pe amant....
doar ca amantul a reusit sa ma tina treaza cu zilele (nu ma refer la sex) pe cand iubitul meu e ocupat cu orice altceva decat cu mine..... si chiar daca suntem singuri acasa eu ma uit la tv si el sta cu prietenii de vb pe cand cu mine are sansa sa stea doar 2 zile pe sapt...k sunt plecata la facultate....ma lasa sa adorm uitandu-ma la tv...
acum sunt in vacanta....cu amantul am vorbit nopti intregi la tel si pe mess...cu iubitul m-am vazut sambata,duminica si luni,am vb maxim 15 minute la telefon....:)) azi fiind vineri ....
justadriana
Postat pe 24 Aprilie 2009 12:40
De la: justadriana, la data 2009-04-24 12:40:44 ufff....si daca nu spun ca il iubesc mai mult pe amant....
doar ca amantul a reusit sa ma tina treaza cu zilele (nu ma refer la sex) pe cand iubitul meu e ocupat cu orice altceva decat cu mine..... si chiar daca suntem singuri acasa eu ma uit la tv si el sta cu prietenii de vb pe cand cu mine are sansa sa stea doar 2 zile pe sapt...k sunt plecata la facultate....ma lasa sa adorm uitandu-ma la tv...
acum sunt in vacanta....cu amantul am vorbit nopti intregi la tel si pe mess...cu iubitul m-am vazut sambata,duminica si luni,am vb maxim 15 minute la telefon....:)) azi fiind vineri ....

incearca sa-ti imaginezi cum va fi si cu amantul peste 5 ani
donttouch
Postat pe 24 Aprilie 2009 12:48
daca pe iubi oricum nu-l mai iubi iar pe amantul il iubi...pana cand...ce importanta mai are?
_oktober_
Postat pe 24 Aprilie 2009 12:52
De la: donttouch, la data 2009-04-24 12:48:57
De la: justadriana, la data 2009-04-24 12:40:44 ufff....si daca nu spun ca il iubesc mai mult pe amant....

incearca sa-ti imaginezi cum va fi si cu amantul peste 5 ani

daca dupa fiecare 3 ani ar insemna sa stau despartita un an si apoi sa fie asa ma lipsesc si imi caut o femeie
aici e si vina mea...pt k nu am cerut niciodata mai multa atentie si cam asa a fost de la inceput...recunosc k sunt vinovata in parte
justadriana
Postat pe 24 Aprilie 2009 12:53
Ramai cu cel cu care simti ca poti iubi si te face fericita...Nu conteaza cat o sa dureze...important e sa traiesti intotdeauna clipa...Daca prietenul tau nu te mai face fericita ce rost mai are sa ramai cu el?!Esti tanara...copiii nu ai...deci nu vad ce te-ar retine...
camelusha83
Postat pe 24 Aprilie 2009 13:36

io mi-as schimba orientarile sexuale,sa vad,poate as rezolva problema......
matracucu
Postat pe 24 Aprilie 2009 14:04
De la: just_laura, la data 2009-04-24 14:04:56

locuiesc cu 5 fete dar nu am nici un fel de atractie fata de femei....
justadriana
Postat pe 24 Aprilie 2009 14:06

deci n-o mai faci pe dreapta acum iti place pe stanga?
donttouch
Postat pe 24 Aprilie 2009 14:26
De la: donttouch, la data 2009-04-24 14:26:57

deci n-o mai faci pe dreapta acum iti place pe stanga?

ihiiiiii
matracucu
Postat pe 24 Aprilie 2009 14:28
io am trecut la pozitzia pe spate
donttouch
Postat pe 24 Aprilie 2009 14:33
De la: justadriana, la data 2009-04-24 12:31:01nu stiu cum sa incep dar cred ca cel mai bine e sa spun povestea...deci...
am un iubit de 5 ani (eu 21 el 26) dar timp de un an am fost despartiti pt k el m-a inselat si ne-am despartit...mie nu mi-a fost bine fara el si am vrut sa ne impacam(ii simtem lipsa,simteam nevoia sa vb cu el,sa ma tina in brate,sa il vad) si dupa un an el s-a intors la mine doar ca ceea ce simtem pt el inainte sa ne despatim s-a schimbat,nu mai are acceasi intensitate,nici macar nu stiu daca mai e iubire sau doar obisnuinta....acum problema...dintr- o prostie si intamplare am cunoscut pe altcineva (are 22 de ani) si e exact asa cum imi place mie,ma simt bine cu el...si el stie de iubitul meu
pot spune ca nu am mai facut dragoste cu iubitul meu de ceva vreme(oricum nu mai trezeste sentimntele pe care le trezea inainte,cand ma saruta nu simt nimic,cand ma atinge nu mai tremur,nimic)...sau partide de maxim 10 minute se pot numi sex si dragoste????nu avem acceleasi interese,el e ocupat cu combinatii pe diverse site-uri si vorbeste numai despre asta iar pe mine ma lasa rece....nu am mai iesit in oras de ceva vreme,iesim numai cu prietenii lui,sau sa zicem k e dependent de ei....vine la mine si sta numai la calculator,nu facem nimic impreuna....pe cand "amantul" e nelinistiit,ne plac aceleasi lucruri....
nu stiu daca inca iubesc persoana langa care am stat aprox 5 ani sau nu!
daca fac aceasi greseala ca el si il parasesc pt ca am impresia k iubesc pe altcineva si apoi regret (asa cum a facut el dupa un an)????
daca nu o sa fiu fericita langa amant ( care se presupune k dupa 3 luni ma iubeste) si vine 100 de km numai k sa ma vada o ora???
il iubesc pe iubitul meu dar nu asa cum trebuie,vreau sa il vad fericit dar nu cred ca va fi langa mine sau nu voi fi eu langa el.....si dc ar fi sa il iubesc cu adevarat ar fi normal sa nu simt nevoia sa fiu cu altcineva...:(
ma puteti ajuta cu un sfat???

Du-te la carnita tanara si lasa carnea atoasa deoparte.
amr2009
Postat pe 24 Aprilie 2009 14:39
eu zic sa il lasi pe prietenul tau.dar nu pentru amant.poate ca mai incolo vei intalni persoana potrivita.si sa nu iti para rau...oare lui ii pare rau ca te-a inselat?ca te-a facut sa suferi? ca te-a mintit?ca te-a injosit?si de ce e rece cu tine? nu are timp de tine? nu ii pasa!!!!!!!....si din momentul cand ai fost inselata NICIODATA NU VA MAI FI CA LA INCEPUT.In suflet va ramane acea rana care uneori simti cum te doare...e atat de greu pt ca barbatii nu vor sa se schimbe .....e f greu....

Postat pe 28 Aprilie 2009 10:49
multumesc :)
justadriana
Postat pe 28 Aprilie 2009 22:02
fa exact ceea ce iti spune inima ca viata e scurta...nu te mai uita inapoi
anabel24
Postat pe 29 Mai 2009 23:03
sincer nu inteleg ce mai ashtepti? sigur ka amantul... shi dak ku amantul nu se primeshte oricum gaseshti altul..... primul iubit- KAZ PIERDUT!
alionka
Postat pe 19 Ianuarie 2010 23:11
http://www.e-joculet.ro/punctaj.php?user=michelline&id_user=5668
michelline_bv
Postat pe 25 Februarie 2010 09:52

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
cine e vinovat?...sau cine a gresit? 20 De la: Lusha_ubitik 7 Octombrie 2009 03:07
Cum sa-mi uit sotul infidel dupa divort 76 De la: jasmine_94 12 Ianuarie 2012 22:35
despre scuze patetice si necesitatea de a cunoaste adevarul (si altele) 44 De la: kudika076975 7 Martie 2010 14:17
da sau nu 28 De la: valivieru96 16 Ianuarie 2010 20:12
Detectiv particular specializat in infidelitati! 4 De la: size_back 2 August 2010 14:01