Mai multe
De la: ROBERTA_BRUNI, la data 2009-01-31 20:45:58 |
||
|
FRANNNCE Postat pe 31 Ianuarie 2009 20:49 |
||
|---|---|---|
'na searaaaaaaaaa !!!........io mancai mai devreme OSTROPEL,asa ca nu va pup ,ca-mi miroase gura a usturoi !!!.......... .........eeeeeeeeee........da' vi-i las p-astia pe ecren,ca astia miros a dragoste !!!!............ ..........noapte buna.........siiiiiiiiiiiiiiiii..............lot of.......... ..................sau............. ..............alege fiecare ce-i place !!!!!!!............se accepta si combinatiile !!!!!!!!!...........
|
||
|
etta Postat pe 31 Ianuarie 2009 23:35 |
||
pupicei etta frannce ...fara vita....te roooogggg
|
||
|
|
||
|
ROBERTA_BRUNI Postat pe 31 Ianuarie 2009 23:39 |
||
De la: etta, la data 2009-01-31 23:35:54 'na searaaaaaaaaa !!!........io mancai mai devreme OSTROPEL,asa ca nu va pup ,ca-mi miroase gura a usturoi !!!.......... frappe...irish
|
||
|
ROBERTA_BRUNI Postat pe 31 Ianuarie 2009 23:40 |
||
ora 00.00 a veniiiittttt..............si io iara sunt p-aciiiiiiiiiiiiiiiiiiii !!!!!.......... ................sa-mi dati bonus fiin'ca va pazesc cafeneaua !!!!!!!!!..........
|
||
|
etta Postat pe 1 Februarie 2009 00:00 |
||
Eu azi am muncit de la 9 dimi la 2 noaptea,,,cred ca ar trebui sa ascult de sfaturile soacramii si sa incep sa-mi caut una cu bani sa ma intretina perverso dau bonus cum sa nu dau,,,,il vrei cash? in beiutura? sau in natura? zi sa stiu...k nu vreau reprosuri dupa pupic fetele mele dragi in acelasi stil ca si al soacramii k de cand descoperi si ea cum se fac pupicei vad ca arunca cu ei in stanga si-n dreapta,,,,asa ca ,,,,,
|
||
|
aricica_pogonica Postat pe 1 Februarie 2009 01:55 |
||
helloooo aricica sa o pupacim si pe soacra ta cea perversa frannce....ceva bun azi? black...mi-a placut ce activitate ai avut noaptea trecuta
|
||
|
ROBERTA_BRUNI Postat pe 1 Februarie 2009 13:58 |
||
robi tu iar ai baut cafea cu gust de bere?? soacramea e france si ea nu e perversa,,,,,,,,,,cred......... perversa e etta,,,,,,ea e nasa lui angelo greu .....stiu,....gandestete cum eram eu pe cafeneaua de noapte cu atatea neveste si amante si febleti si nasii si martoti si alte cele pupic la tine eu tocmai iau micul dejun acusi ies la o cafelutza reala......pe tine cu ce te servesc? |
||
|
aricica_pogonica Postat pe 1 Februarie 2009 14:07 |
||
cu o cafea arici se pare ca,desi am dormit pina la 1PM,tot somn imi este
|
||
|
ROBERTA_BRUNI Postat pe 1 Februarie 2009 14:16 |
||
DECI...SA REPETAM frannce soacra ta si perversa nasa lui black momentan am retinut.....
|
||
|
ROBERTA_BRUNI Postat pe 1 Februarie 2009 14:17 |
||
pt aricica mea si pt soacara ei
|
||
|
bestiutza_relouded Postat pe 1 Februarie 2009 15:04 |
||
De la: aricica_pogonica, la data 2009-02-01 01:55:53 Patroano,logic ca vreau in "de toate".......la cat de perversa sunt,nu ????....... .........si vaaaaaiiiii......"in natura".....ador natura naturala !!!....... .........pupici pentru restul lumilor.........
|
||
|
etta Postat pe 1 Februarie 2009 19:51 |
||
De la: ROBERTA_BRUNI, la data 2009-02-01 14:17:58DECI...SA REPETAM 'teligenta lu' mama !!!!....... ..........
|
||
|
etta Postat pe 1 Februarie 2009 19:52 |
||
am aparuttttttttt!!!!!!!!!!! va faceti de cap fara mine? am facut o plimbarica la munte si venii sa va aduc o gura de aer rece ............sa va racoresc o tira.......;;sa va potolesc setea de perversiuni(ca sint geloasa)..........si daca tot descoperii america..pardon pupicii.........va pup pe toate ca si asa zise nora ca arunc cu ei........
|
||
|
FRANNNCE Postat pe 1 Februarie 2009 21:59 |
||
asta e pt bruni,,,,,,bravo iubita ai vazut ca ai inteles??? auzi,,.,,,dar ia zimi sincer.......tu mai retii ce rol joci in povestea asta?? sau si acolo esti cam in the dark?? lasa ca noi te iubim asa sub influntza bauturilor alcoolice cu care lucrezi tu zi de ziulica canarutzule si de la mine etta mama natura aia cat de naturala o vrei???si fa descrierere,,,,,marimime,,,,lungime,,,,grosime,,,,(a panoramei evident) temperatura,,,,,culori,,,,tonuri,,,,,zi ca sa fac treaba buna ca nu vreau sa dezamagesc........ aaaaaaaaaaa si sa nu uit,,,,,,,,,,,sooper tare semnatura ta mama soacraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa eu sunt cu panturica electrica si asa ce mii di frig,,,,,,,,,,,mai dai si tu aer rece de la munte???? da mai bine niste zapada ca nu am mai vazuto de 2 ierni si tare dor imi e de ea si ca sa fiu in ton cu soacra arunc si eu cu
|
||
|
aricica_pogonica Postat pe 2 Februarie 2009 01:49 |
||
De la: aricica_pogonica, la data 2009-02-02 01:49:41 ce rol am????hi...hi...hi asta nu am uitat la capitolul asta se pare ca iti este tie cam greu...cred si eu!cu atitea neveste si amante ....hai pupici si sa ai un inceput de saptamina excelent
|
||
|
ROBERTA_BRUNI Postat pe 2 Februarie 2009 11:06 |
||
'neata for all si cafea din belsug....free normal! va pupacesc pe toate si va doresc o saptamina excelenta
|
||
|
ROBERTA_BRUNI Postat pe 2 Februarie 2009 11:07 |
||
'na ziuaaaaaaaaaa !!!!!!......... Patroano,maica,pe "mama natura" o vreau ........cat te lasa pe tine buzunaru' si inimioara sa mi-o oferi !!!!..........ca daca vine din suflet.......e buna si mai mica,da' sa fie jucausa !!!........ .........si la urma urmei merge si fara.........ca suntem femei destepte........ne descurcam in vremuri de criza !!!!........ ...........Soroooooooo........arunca si la mine cu un bulgare,ca mor de ciuda cand aud de zapada !!!!!!!.......... ............ Robyyyyy........ce bine faci tu ca dai gratis totul !!!........ ...........eeee......poate nu chiar TOTUL...... ........da' e bine-asa !!!!...........
|
||
|
etta Postat pe 2 Februarie 2009 15:23 |
||
De la: etta, la data 2009-02-02 15:23:30 'na ziuaaaaaaaaaa !!!!!!.........ferea..........;ca vine bulgarele!!!!!!!!! cu dedicatie pentru perversa..........;ca nora nu vrea ..........si la toate multa dragoste. si multi pupicei.........
|
||
|
FRANNNCE Postat pe 2 Februarie 2009 15:43 |
||
doamne........;a dreaq tehnologie........;vrusei sa fac pupici si nimerii pe ala de se da cu,capu in perete!....................inca o data
|
||
|
FRANNNCE Postat pe 2 Februarie 2009 15:44 |
||
sar'na sorooooooooo..........da' vezi ca era sa-mi spargi termopoanu',ca uitai sa-l deschid !!!!........... ........... .........Termopaneeee......termopaneeeee........ce-mi place melodia !!!!.........
|
||
|
etta Postat pe 2 Februarie 2009 15:52 |
||
|
ce-i acilea destrabalarea asta??? de ce nu am stiut si io de cafeneaua asta???? cu cine sa vb sa am un loc rezervat??????
|
||
|
matracucu Postat pe 2 Februarie 2009 15:55 |
||
|
aaah,imi cer scuze,dadui buzna cu gura pana la urechi.......... buna ziua la toata lumea !!!! am intrat cu intentzii bune....
|
||
|
matracucu Postat pe 2 Februarie 2009 15:56 |
||
De la: etta, la data 2009-02-02 15:52:05 sar'na sorooooooooo..........da' vezi ca era sa-mi spargi termopoanu',ca uitai sa-l deschid !!!!...........nuuuuuuuuuuuuuu ca e criza........;;si ma bagi la cheltuiala............ auzi dar ce semnatura hoata ai...........sa nu intrii la plagiat........scuze vad ca ai specificat marca inregistrata! uite cite floricele ca sa ai o zi frumoasa ............si pupici sa ai o zi si mai frumoasa...............asa ca sufletul tau!
|
||
|
FRANNNCE Postat pe 2 Februarie 2009 15:56 |
||
De la: laurathegirl, la data 2009-02-02 15:56:36aaah,imi cer scuze,dadui buzna cu gura pana la urechi..........ziua buna si tie..........;zii repede cu ce te servesc sa nu ramai cu gitlejul uscat ca ma omoara patroana..........adica nora!
|
||
|
FRANNNCE Postat pe 2 Februarie 2009 15:58 |
||
cu orice frannce,nu mai ridic pretentzii azi,sunt cuminte si imi vad de treaba mea......
|
||
|
matracucu Postat pe 2 Februarie 2009 16:01 |
||
De la: laurathegirl, la data 2009-02-02 16:01:19cu orice frannce,nu mai ridic pretentzii azi,sunt cuminte si imi vad de treaba mea......ce patisi mai laurici? cine a suparat fata? ca jar maninca..........spune tu la baba si ia o cafeluta cu frisca si uite o berica sa iti vina cheful de viata .........asortez si un pupic uite si floricele .............acu mai esti trista?
|
||
|
FRANNNCE Postat pe 2 Februarie 2009 16:05 |
||
nu frannce sunt ok acuma sunt coplesita de atatea bunatatzi......multzumesc tare mult,de muuulta vreme nu am mai fost asa bine tratata.....
|
||
|
matracucu Postat pe 2 Februarie 2009 16:07 |
||
De la: laurathegirl, la data 2009-02-02 16:07:30nu franncesi inca ceva........;si eu mai am sarmale..........vita,varza ......mamaliguta.......palinca de maramu(primita pachet de la un preten)...........;si alte bunatati daca vrei! asta ca sa nu mai atentati toti la sarmalele ettei.......(sint geloasa)
|
||
|
FRANNNCE Postat pe 2 Februarie 2009 16:12 |
||
De la: laurathegirl, la data 2009-02-02 16:07:30nu frannce ia si-o CAFELUTA de la mine !!!!.......sa te tie treaza !!!!........... .......siiii....... ..ma duc fuguta sa nu-mi pierd "limbuta" !!!......
|
||
|
etta Postat pe 2 Februarie 2009 16:14 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| Ziua Indragostitilor la Ceainaria Tea House Bucuresti | 1 | De la: alina_spiridon87 10 Februarie 2010 11:13 |
| Cum ne imbracam cand iesim in cafenele/ baruri / cluburi? | 23 | De la: nikky21 16 Martie 2009 23:52 |
| Noua Ceainarie Tea House, str.Ion Calin, nr.25, Bucuresti | 1 | De la: alina_spiridon87 26 Ianuarie 2010 20:57 |
|
|
||
| No Name cafe | 1 | De la: No_Name_cafe 20 Noiembrie 2011 11:50 |
| Preferati baruri , cafenele si cluburi de fitze? | 121 | De la: dafffne 23 Iunie 2015 12:13 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.