Setari Cookie-uri

Cafenea Gay Friendly

De la: etta, la data 2009-01-28 13:35:33 'na ziuaaaaaaaaaaaa !!!!........

Patroanooooo.....venii fuguta cu ASPIRINA si cu CAFELUTA SPECIALA .......si sa vezi ca maine esti ca noua !!!!..........

in rest,pupici pentru toata lumea,sa va tina de cald pe vremea asta deeeeee........maro !!!...... .........

si tie pupici perversa noastra
ROBERTA_BRUNI
Postat pe 28 Ianuarie 2009 19:52
De la: uitarea_aducerii_aminte, la data 2009-01-28 09:57:34
De la: ROBERTA_BRUNI, la data 2009-01-28 09:51:04'neata!am adus cafeluta

cafelutza.... yammi... multumesc, roberta

offfff.uitasem
ROBERTA_BRUNI
Postat pe 28 Ianuarie 2009 19:53
De la: ROBERTA_BRUNI, la data 2009-01-28 19:51:05
De la: aricica_pogonica, la data 2009-01-28 12:34:26da azi ariciul sta pe ceaiuri k daca nu,,,oo incurca rau....
france un msaj as vrea,,,,,si sa stii k ala erotic sar putea sa fie mai eficient,,,ca daca se lasa cu incalzeli si alte cele .,...se transpireste si iese raceala din arici

dor a ce mai faci??? vrei tigarii?? dau de la mine ca acu sigur nu fumez dacas virusata

bruni vezi ca confundasi borcanele,,,,monyk e soacramea nu nasamea......

probabil ca frannce avea dreptate....cu gustul de bere
mama omida li se spune...........stiu tot..........si mereu am dreptate..........fug ca se arde budinca in cuptorrrrrrrr!!!!!! pupici !
FRANNNCE
Postat pe 28 Ianuarie 2009 20:17
buna ziua pe aici nu am intrat ,,ce se serveste ???aci racoritoatoare sau tarie???????
sarutama
Postat pe 28 Ianuarie 2009 20:24
De la: sarutama, la data 2009-01-28 20:24:52buna ziua pe aici nu am intrat ,,ce se serveste ???aci racoritoatoare sau tarie???????
sevesti ce vrei...........e liber...........saminta de scandal nu avem aci.........ne delectam pe alte topice! oricum eu te servesc cu o budinca de macaroane cu sunca afumata si o bericioaica!.............ptr alte preferinte tipa la patroana!
FRANNNCE
Postat pe 28 Ianuarie 2009 20:32
De la: FRANNNCE, la data 2009-01-28 20:32:57
De la: sarutama, la data 2009-01-28 20:24:52buna ziua pe aici nu am intrat ,,ce se serveste ???aci racoritoatoare sau tarie???????
sevesti ce vrei...........e liber...........saminta de scandal nu avem aci.........ne delectam pe alte topice! oricum eu te servesc cu o budinca de macaroane cu sunca afumata si o bericioaica!.............ptr alte preferinte tipa la patroana!

bericioaica ,e buna sunca afumata si aia dar budinca nu stiu cu ce se mananca,nu stiu ce e aia asa ca trecem la bere
sarutama
Postat pe 28 Ianuarie 2009 20:36
De la: sarutama, la data 2009-01-28 20:36:45
De la: FRANNNCE, la data 2009-01-28 20:32:57

bericioaica ,e buna sunca afumata si aia dar budinca nu stiu cu ce se mananca,nu stiu ce e aia asa ca trecem la bere
explicatie:macaroane cu brinza,smintina,unt,sunca afumata,oua si cascaval.......la cuptor.......rezulta budinca! apoi daca nu maninci te ia flama de la bere!
FRANNNCE
Postat pe 28 Ianuarie 2009 20:40
De la: FRANNNCE, la data 2009-01-28 20:17:46
De la: aricica_pogonica, la data 2009-01-28 12:34:26da azi ariciul sta pe ceaiuri k daca nu,,,oo incurca rau....
france un msaj as vrea,,,,,si sa stii k ala erotic sar putea sa fie mai eficient,,,ca daca se lasa cu incalzeli si alte cele .,...se transpireste si iese raceala din arici

dor a ce mai faci??? vrei tigarii?? dau de la mine ca acu sigur nu fumez dacas virusata

mama omida li se spune...........stiu tot..........si mereu am dreptate..........fug ca se arde budinca in cuptorrrrrrrr!!!!!! pupici !

vreau si eu
ROBERTA_BRUNI
Postat pe 28 Ianuarie 2009 22:20
De la: ROBERTA_BRUNI, la data 2009-01-28 22:20:53
De la: FRANNNCE, la data 2009-01-28 20:17:46

vreau si eu
mai am o bucatica si pentru tine! pupici!
FRANNNCE
Postat pe 28 Ianuarie 2009 22:47

sarutama,,,,nu te sarut dar te pupik bine ai venit pe la noi,.,,,,,
aici fiecare servestye ce doreste si cat poate duce,,,,,totul e p[ermis de la cafelutze,,,,,,bericioaice,,,,,,jack ,,,,,,papica,,,,,,be sub bar oferim si blonde brune si roscate......ospatarioi sunt barbati bine muschulosi sa aiba si fetele hetero cu ce sa-si sclateasca ochii,.,,,,

toate sunt gratis si date din inima,,,,,,

robi,,,,,cafea cu gust de bere zici,,,,????
lasa ca roxi tocmai veni din germania si a zis ca acolo este bere cu gust de carnati....pffff nu stiu daca as avea curaj sa incerc....

pupici tuturor eu in ca sunt pe ceai,,,,de acum ma bag la nany kk maine work again
aricica_pogonica
Postat pe 29 Ianuarie 2009 02:19
buna dimineata!!!!!!!!!!!!!!!! lumeeeeeeeeeee hai la cagfeluta!!!!!!!!!!!!!! avem lapte si frisca.............;
FRANNNCE
Postat pe 29 Ianuarie 2009 10:33
'neata luuumeeeee
pupici ariciule
frannce multumim pentru cafea
o zi buna sa aveti!
ROBERTA_BRUNI
Postat pe 29 Ianuarie 2009 11:26
mai roberta se pare ca numai noi ne facem veacul pe aci.......in ritmul asta da cafeneaua faliment! pupici!
FRANNNCE
Postat pe 29 Ianuarie 2009 11:28
mai arici...are dreptate frannce nu te ingrijesti de cafenea....iar ai disparut?
eu iti las niste si o sa las si pentru cafenea red bull,jack si frappe ....sper ca o sa apari azi
ROBERTA_BRUNI
Postat pe 29 Ianuarie 2009 14:30
pai mai robio o cafenea care merge pe sistem totul gratis trebuie finantata de undeva,,,,,si daca nu merg la scarbiciuri de unde sa fac rost de bani sa umplu barul cu toate cele necesare??

k nu te-am vazut sa imi oferi vriun pret maio special la bauturi,,,ca tepisorul meu,,,ne stim de ceva vreme si lucrezi in domeniu,,,,,da la baut stii sa vii

noroc ca eu va ioubesc asa cum sunteti

acu am venit de la munca si astept ca p[este o ora imi vin musafirii,,,a facut maama salata de vionete,,,si oua umplute si ciupercute umplute si fasole batuta,,,,si...si...si cozonacei,,,,,,,si nu mai stiu ca am iesit dein bucatarie ca altfel dau iama in toate

pe voi cu ce va servesc??
aricica_pogonica
Postat pe 29 Ianuarie 2009 21:01
De la: aricica_pogonica, la data 2009-01-29 21:01:28pai mai robio o cafenea care merge pe sistem totul gratis trebuie finantata de undeva,,,,,si daca nu merg la scarbiciuri de unde sa fac rost de bani sa umplu barul cu toate cele necesare??

k nu te-am vazut sa imi oferi vriun pret maio special la bauturi,,,ca tepisorul meu,,,ne stim de ceva vreme si lucrezi in domeniu,,,,,da la baut stii sa vii

acu am venit de la munca si astept ca p[este o ora imi vin musafirii,,,a facut maama salata de vionete,,,si oua umplute si ciupercute umplute si fasole batuta,,,,si...si...si cozonacei,,,,,,,si nu mai stiu ca am iesit dein bucatarie ca altfel dau iama in toate

o mancare sp p`t un canar?
bestiutza_relouded
Postat pe 29 Ianuarie 2009 21:22
De la: aricica_pogonica, la data 2009-01-29 21:01:28pai mai robio o cafenea care merge pe sistem totul gratis trebuie finantata de undeva,,,,,si daca nu merg la scarbiciuri de unde sa fac rost de bani sa umplu barul cu toate cele necesare??

vezi mai ariciule........oriunde am fii tot romanneste intimpinam musafirii! pupici lui cuscra si bineinteles si tie!.................................o feli de cozonac parca nu ar strica!!!!!!!!
FRANNNCE
Postat pe 29 Ianuarie 2009 21:44

pentru tine totul este free....cit despre cafenea...promit ca,impreuna cu frannce,vom avea grija in lipsa ta
pupici for all....prieteni virtuali si reali
ROBERTA_BRUNI
Postat pe 29 Ianuarie 2009 23:43
neataaaaaaaaa!!!!!!!!!!! cine mai doreste? cine mai pofteste? cafelute de tot felul????????
FRANNNCE
Postat pe 30 Ianuarie 2009 09:58
io! io! io! io! k aseara fusei shi io sa-mi sarbatoresc 5 anishori de facut... prostioare shi acu deshi sunt extraeuforik... tor ash bea o cafelutza... dar cu laptic, pls
uitarea_aducerii_aminte
Postat pe 30 Ianuarie 2009 12:46
De la: uitarea_aducerii_aminte, la data 2009-01-30 12:46:21 io! io! io! io! k aseara fusei shi io sa-mi sarbatoresc 5 anishori de facut... prostioare shi acu deshi sunt extraeuforik... tor ash bea o cafelutza... dar cu laptic, pls
tie cu laptic....iar mie cu frisca.................cit despre prostioare........multi ani inainte de aspirinizare completa!
FRANNNCE
Postat pe 30 Ianuarie 2009 13:08
tot singura sint pe aici? cind descoperisem si eu cum se fac pupicii!!!!!!! daca nici asa pupate nu veniti fac greva
FRANNNCE
Postat pe 30 Ianuarie 2009 19:51
De la: uitarea_aducerii_aminte, la data 2009-01-30 12:46:21 io! io! io! io! k aseara fusei shi io sa-mi sarbatoresc 5 anishori de facut... prostioare shi acu deshi sunt extraeuforik... tor ash bea o cafelutza... dar cu laptic, pls

hy hy hy se sarbatoreste si aia??? in cazul asta la multi ani voiosi si bucurosi

france te pupic de 1000000000 de ori
aricica_pogonica
Postat pe 30 Ianuarie 2009 20:19
O seara placuta si un weekend minunat va doresc
andreea1976
Postat pe 30 Ianuarie 2009 20:25
De la: aricica_pogonica, la data 2009-01-30 20:19:36

hy hy hy se sarbatoreste si aia??? in cazul asta la multi ani voiosi si bucurosi

france te pupic de 1000000000 de ori
unde umblii ?????????????? nu mai muncii atit.........nu vezi ce moda? gaseste una care sa te intretina..........eu te iubesc si asa muncitoare dar mi-e mila de tine
FRANNNCE
Postat pe 30 Ianuarie 2009 20:26
Frannce,,,,pai eu nu reusesc sa gasesc una sa-mi placa,,,si fara sa pun conditia sa aiba lovele multe

sau femeia de acasa e pt bani si amanta pt dragoste???

vezi bbeleaua ca eu nu pot asa....
la mine una si numai una tre sa fie,.,.,,si de bani miii fac si singura ca de ai apot munci

aricica_pogonica
Postat pe 30 Ianuarie 2009 21:18
De la: aricica_pogonica, la data 2009-01-30 21:18:32Frannce,,,,pai eu nu reusesc sa gasesc una sa-mi placa,,,si fara sa pun conditia sa aiba lovele multe

sau femeia de acasa e pt bani si amanta pt dragoste???

vezi bbeleaua ca eu nu pot asa....
la mine una si numai una tre sa fie,.,.,,si de bani miii fac si singura ca de ai apot munci

zici ca esti facuta de mine...........atunci la munca cu tine!!!!!!!!!!! pupici
FRANNNCE
Postat pe 30 Ianuarie 2009 21:22
ora 00.00 a venit ....si PERVERSA A SOSIIIIITTT !!!!!............ .......... sa va doreasca un week-end de viiiiiiiiiisssssss !!!!...............si somnic usuric...........si vise ros-albastre !!!!......... .............. ............ .......
etta
Postat pe 31 Ianuarie 2009 00:01
De la: etta, la data 2009-01-31 00:01:02 ora 00.00 a venit ....si PERVERSA A SOSIIIIITTT !!!!!............ .......... sa va doreasca un week-end de viiiiiiiiiisssssss !!!!...............si somnic usuric...........si vise ros-albastre !!!!......... .............. ............ .......
multumim de urari.......fusei fugita de la datorie ca ma reechipai pentru ski......(burtica nu mai intra in costumas)...........si eu va urez un week-end de vis.............toate dorintele sa vi se implineasca.........sa fiti iubite de cine vreti voi.............si va las o tona de cafeluta sa va ajunga pina miine seara! pupici pentru toate
FRANNNCE
Postat pe 31 Ianuarie 2009 16:40
salutare fetelor
ROBERTA_BRUNI
Postat pe 31 Ianuarie 2009 20:45

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Fri Kultur 1 De la: kudika049038 6 Iulie 2009 19:35
ajutorrrrrrrrrrrr 11 De la: anielle32 31 August 2013 12:15
Zebra Caffe se ingrijeste de silueta ta 3 De la: Veenman 31 August 2013 12:10
Preferati baruri , cafenele si cluburi de fitze? 121 De la: dafffne 23 Iunie 2015 12:13
Noua Ceainarie Tea House, str.Ion Calin, nr.25, Bucuresti 1 De la: alina_spiridon87 26 Ianuarie 2010 20:57