Mai multe
De la: Ndrusu, la data 2009-02-22 03:26:27Multumesc pentru raspuns Nino, n-am pus intrebarea chiar intamplator, si vazand raspunsul tau nu ma pot abtine sa nu spun: Da asa este, ai mare dreptate, e nebunie curata pur si simplu, atunci chiar ca viata bate filmu' de la mare distanta. Si eu am avut fericirea (???) asta. Pana la urma s-a terminat (a durat peste trei ani) ca sa zic asa din motive independente, fara amanunte, am sa spun ca n-a fost din vina noastra... Acum sunt convins c-a fost destinul. Sincera sa fiu , te cam invidiez ca ai avut parte 3 ani de zile de aceste senzatii Le-am trait si eu numa' ca la mine a durat vreo 3 luni de zile
|
||
|
iris_4_ever Postat pe 22 Februarie 2009 04:21 |
||
|---|---|---|
|
Pt cei care se mai uita la Discovery in timpul liber, a fost vara trecuta un documentar despre iubire si sex, anume cum sunt percepute cele doua de creier. S-a ajuns la concluzia (stiintifica bineinteles) ca toate sentimentele, gesturile etc tin de procreere si de dorinta noastra primitiva de a ne pastra gena in timp. Se pare ca si in momentul actului sexual se elibereaza acelasi tip de hormoni cu cei eliberati in momentul in care ne indragostim (explica in documentar inclusiv cum apare starea de indragosteala), iar unul dintre conducatorii studiului, era profesor la o universitate din SUA si isi sfatuia elevii sa aiba mare grija cu aventurile de o noapte pt ca este posibil sa se indragosteasca. Asa ca aia cu "indragostitul DUPA..." e cam valabila, doar ca nu poate fi si controlata de catre unul dintre cei doi. |
||
|
Marina_Simona Postat pe 22 Februarie 2009 11:03 |
||
|
aoleu...mai bine nu vrei sa stii. :)))))))))))) astia cred intr-un ideal pana se duce dracului tot. iar dupa ce gasesc idealul ori fug de el ca de dracu ori te intreaba de o mie de ori ce vrei pana iti trece cheful de orice sau iti amintesti alea nspe mii de lucruri care te calca pe nervi la ei. ideal vs perfect...had it ideal ar fi sa nu ceri ce nu poti da ; zic si eu...ca mi-am amintit de un hai5 asa...pretend to know your limits when you dont..... no offense: strictly pissed off for people bugging me..... pls excuse my random thoughts ...
|
||
|
|
||
|
ecce_cortex Postat pe 22 Februarie 2009 12:16 |
||
De la: bebelusha89, la data 2009-01-24 13:46:07As vrea sa stiu ce ii atrage cel mai mult pe barbati si ce ii leaga de o femeie...si cum cred ei k este femeia ideala ...:D eu zic ca sexul este un ingredient ptr a mentine relatie Ex : cunosc pe cineva, imi place, vreau mai mult, dar cand ajungem sa facem sex, vedem ca nu ne potrivim ce urmeaza? binenteles, o noua incercare ca te gandesti ca nu avea cum sa mearga din prima si dupa urmatoarea incercare ( tot incerci, ptr ca iti place persoana, si vrei sa fii cu ea ), sunteti in acelasi stadiu si incepi sa te gandesti daca este persoana potrivita probabil deasta se si vb asa mult de chimia dintrre persoane ptr ca daca sexul nu este de "calitate" nu stiu daca relatia va merge |
||
|
Patricianul Postat pe 22 Februarie 2009 12:26 |
||
De la: nino_caniggia, la data 2009-02-20 20:00:06 pe barbati sau pe unii ii atrage dorinta "simpte?" oh man invatzatzi sa scrietzi intai...in rest ai dreptate esti p aproape as zice...poate te referi la diversitatea dorintelor ...nu toti vor acelasi lucru...fiecare are in minte cv care il atrage in mod special in sex, in relatii la alte persoane...fiecare barbat sau femeie cauta cv diferit...si vreti sa va spun c cred eu? un barbat poate face sex cu o tipa si sa aiba doar relatii sexuale cu ea si 3 ani nu 2...si totusi pt el nu insemni nimic....poate cel mult o prietena...pt ca lui nu-i ia asa mult sa-si dea seama ca esti sau nu ceea ce cauta...si atunci prefera simplu doar sex..fara obligatii/....asta cred eu eo parere personala astept argumente sau contrargumente.
|
||
|
evangeline87 Postat pe 22 Februarie 2009 17:35 |
||
De la: iris_4_ever, la data 2009-02-22 04:21:17De la: Ndrusu, la data 2009-02-22 03:26:27Multumesc pentru raspuns Nino, n-am pus intrebarea chiar intamplator, si vazand raspunsul tau nu ma pot abtine sa nu spun: Da asa este, ai mare dreptate, e nebunie curata pur si simplu, atunci chiar ca viata bate filmu' de la mare distanta. Si eu am avut fericirea (???) asta. Pana la urma s-a terminat (a durat peste trei ani) ca sa zic asa din motive independente, fara amanunte, am sa spun ca n-a fost din vina noastra... Acum sunt convins c-a fost destinul. Multumesc Iris, fiecare trece in viata prin tot felul de surprize...pe care i le rezerva viata. Da, acum si mie mi se pare mult, atunci nu. Dar desi viata si-a reluat cursul, mi-aduc uneori aminte prin ce-am trecut, nebunie curata. Poate ca intr-adevar trei luni ar fi fost un termen mult mai rezonabil. Imprejurarile au fost si ele neobisnuite. A fost o situatie cu totul speciala... era atragatoare si... inteligenta, cel putin asa o vedem eu. Oricum, acum nu mai exista, s-a prapadit, cancer...As putea sa scriu un roman... Iarta-ne Doamne pe toti... |
||
|
Ndrusu Postat pe 24 Februarie 2009 01:40 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| heii fetele..click aici si adaugati niste sfaturi | 36 | De la: felixcat 9 Iulie 2009 10:59 |
| AJUTOR | 10 | De la: sebaana 29 Decembrie 2008 11:26 |
| Prietenul meu vrea sa facem dragoste prea des??? | 56 | De la: fatuk_me 28 Iulie 2009 00:55 |
|
|
||
| Metoda Calendarului - eficienta / ineficienta | 16 | De la: iana_gonta 2 Septembrie 2016 11:29 |
| chinuita de partidele lungi!help | 86 | De la: greierash_is_back 22 Octombrie 2009 14:12 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.