Setari Cookie-uri

Credeti ca intr-adevar exista o jumatate pentru fiecare?

De la: diana_cionca, la data 2009-05-11 00:15:19
De la: SweetHappyButterfly, la data 2009-01-29 23:33:00eu am o vorba....cand o sa il intalnesc pe cel cu care ma voi casatori si cu care voi ramane forever,am sa i trag o mama de bataie inainte ca m-a lasat sa il astept atat si el si a facut de cap prin lume cu altele

si eu am de gand sa fac ca tine, desi nu sper mai deloc sa-l gasesc
NU cred in suflete pereche
surprizaaaaaaaaaaaaa mai gasittt yo sunttttttt
thadoog
Postat pe 11 Mai 2009 00:18
si eu cred ca ptr fiecare e pus deoparte ceva....eu dupa 2 relatii cat de cat lungute am crezut ca nu mai gasesc pe nimeni,si fara sa ma astept,m-am trezit cu jumatatea mea...acum ne-am caaasatorit si suntem ff fericiti...ne dorim ff mult si un bebe...asa kcine nu sia gasit ink jumatatea sa nuu isi piarda speranta
aliona_larisa
Postat pe 11 Mai 2009 16:44
vrajeala de 2 lei
morticia_adams
Postat pe 11 Mai 2009 22:45
iExista, ideea este sa nu iti bati joc cand o intalnesti :)

Postat pe 11 Mai 2009 22:56
ha! e frumos sa credem ca exista... defapt, cred ca de asta a fost si "inventata" aceasta "jumatate"... si sunt sigura ca a fost inventata de vreo femeie cu romantisme-n cap... nu (prea) mai cred sa existe asa ceva... exista, da, oameni cu care poti avea legaturi speciale de-a lungul intregii vieti.... dar in chestia asta cu jumatatea... sa fim seriosi! uitati-va-n jur!
si apoi, chiar daca e, cum o recunosti? (pe ea, pe "jumatate")
sa nu aud ca "pur si simplu stii"... stii pe naiba! e dovedit ce se intampla-n creierele noastre atunci cand ne place ceva... dar in rest... nimic... suntem prea grabiti, prea orgoliosi, prea individualisti... ca sa avem parte de asa ceva. astea- s doar creatii romantioase, nimic mai mult...
ralukama
Postat pe 11 Mai 2009 23:11
De la: ralukama, la data 2009-05-11 23:11:44ha! e frumos sa credem ca exista... defapt, cred ca de asta a fost si "inventata" aceasta "jumatate"... si sunt sigura ca a fost inventata de vreo femeie cu romantisme-n cap... nu (prea) mai cred sa existe asa ceva... exista, da, oameni cu care poti avea legaturi speciale de-a lungul intregii vieti.... dar in chestia asta cu jumatatea... sa fim seriosi! uitati-va-n jur!
si apoi, chiar daca e, cum o recunosti? (pe ea, pe "jumatate")
sa nu aud ca "pur si simplu stii"... stii pe naiba! e dovedit ce se intampla-n creierele noastre atunci cand ne place ceva... dar in rest... nimic... suntem prea grabiti, prea orgoliosi, prea individualisti... ca sa avem parte de asa ceva. astea- s doar creatii romantioase, nimic mai mult...

trezeste-te, in lumea asta sunt multe lucruri care nu sunt palpabile, dar exista! exista multe dincolo de superficialitate, la fel cum si Dumnezeu exista.
chestia cu sufletul pereche nu are absolut nici o legatura cu creierul, ci da, cu ceea ce crezi acum, cu sufletul!! nu ii zice creier pereche, ci suflet pereche
in afara de asta, sunt de acord cu tine, nu stii cand iti intalnesti jumatatea, ar fi culmea, dar simti!! cand sufletele se recunosc, se produce instantaneu, iar apoi mintea intra in conflict cu tot ce simti, pt ca te gandesti ca nu cunosti persoana respectiva, dar simti ca o cunosti de o viata.
te mai contrazic la o singura chestie: "astea- s doar creatii romantioase, nimic mai mult..." nu are legatura cu romantismul, e ironic intr-un fel, dar n-o sa ti se para deloc romantic, cine isi intalneste jumatatea in viata asta se zice ca trebuie sa fie considerat norocos, dar avand in vedere tot ce aduce aceasta intalnire, nu stii daca e un blestem sau o binecuvantare. nu e o relatie cu flori si inimi, pt ca sunt doi oameni care se simt unul pe celalalt, si iar nu e o relatie cu prea multe cuvinte, pt ca fiecare simte ce gandeste celalalt. mai degraba e vorba de o prietenie sincera, intelegere si pasiune si iubire
DeeaCatalina
Postat pe 12 Mai 2009 16:43
ptr joana_rise:la ce te referi cand ai zis vrajeala de 2 lei??la ce am spus eu sau in general??
aliona_larisa
Postat pe 13 Mai 2009 14:29
exista dar nu toti au noroc sa o gaseasca
Peony
Postat pe 13 Mai 2009 23:28
cred ca da dar eu inca nu am gasit-o................
everything_for_you
Postat pe 7 Iunie 2009 19:56
Nu, exista mai multe jumatati, norocul nostru.
Kathara
Postat pe 7 Iunie 2009 20:31
De la: onuta81, la data 2009-01-29 23:15:48Salutare,ce parere aveti?Chiar credeti ca zicala "fiecare buruiana cu umbra ei" , este adevarata?
Voi v-ati gasit jumatatea? Sau inca o cautati?....sau de ce nu....daca considerati ca ati gasit-o,dar ,din pacate, ati pierdut-o ( cu voia sau fara voia voastra) ar mai fi sanse sa o gasiti?....deci,pana la urma...credeti in acel suflet pereche pt fiecare din noi?

Da. Este adevarat. Poti sa te casatoresti, sa ai copii, dupa aeea sa realizezi ca, in afara de copii, nu te simti implinita. Stiu un caz real. O prietena a mea s-a casatorit de 2 ori a avut 2 copii din fiecare casatorie si (cind era mai disperata) l-a gasit pe al treilea si cel adevarat.
Este adevarat. Jumatatea ta exista undeva acolo si te va gasi chiar si la 60,70 de ani. Pina atunci viata iti va fi doar pe jumatate traita si vei gandi ca ceva, totusi, lipseste.
lonely_soul
Postat pe 7 Iunie 2009 21:07
Si eu cred ca exista mai multe jumatati si ca nu iubesti cu adevarat doar o data.
Cum e destinul la fiecare.
Greu de crezut,greu de asteptat,greu de suportat.Dar asta e!
Viata unora e divizata in parti,a altora nu,dupa noroc sau dupa dorinta.

Postat pe 24 Iunie 2009 11:26
da cu siguranta ...eu am gasit-o acum 6 ani jumate....si este al naibi de frumos...placut....si sunt foarte implinita sufleteste....am asteptat ceva timp crezind ca nu exista....insa cine zice ca iubire nu exista minte...sau nu a gasit-o inca......trebuie sa aveti rabdare...sa sperati...si intr-o zi garantat se va intimpla aceasta minune
pamela_1
Postat pe 24 Iunie 2009 15:09
De la: , la data 2009-06-24 11:26:48Si eu cred ca exista mai multe jumatati si ca nu iubesti cu adevarat doar o data.

iubirea adevarata nu moare niciodata, de asta se zice ca iubesti cu adevarat o singura data. esti in contradictie. poti iubi de mai multe ori intr-adevar, dar sa iubesti cu adevarat o poti face o singura data si e perfect logic.
DeeaCatalina
Postat pe 24 Iunie 2009 17:02
in cele mai multe cazuri DA.Este adevarat ca uneori trebuie sa-ti ajuti(fortezi) un pic norocul.... dar soarat le aranjeaza pe toate.
kudika028960
Postat pe 25 Iunie 2009 23:03
Exista si sustin asta foarte mult. Crezi in iubire, pregateste-te mereu sa poti oferi totul fara rezerve, sa te gandesti la fericirea lui si el la a ta. Sa va simtiti impliniti cand seara, va regasiti acasa si chiar daca au trecut ani de cand sunteti impreuna, cand intrati pe usa simtiti inca picioarele moi la vedrea lui, ii sariti in brate si ii spuneti ca il iubiti, iesiti in parc si dansati pe alei cu muzica auzita doar de voi. Daca crezi cu tarie in iubire o vei gasi!
incertsoul
Postat pe 28 Iunie 2009 13:44
Daca nu cred.....macar sper.....
monaq
Postat pe 28 Iunie 2009 13:49

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Sunt foarte suparata 150 De la: valitecuci 30 Ianuarie 2011 21:23
Cinderella effect 3 De la: moni29 6 Aprilie 2010 20:09
Trecut imoral 33 De la: kudika_34821 2 Iunie 2013 13:41
-Caut Fmeie..! 128 De la: the_same_contesina 4 Octombrie 2011 15:09
despre verighete 21 De la: alexandra_n 27 Mai 2009 17:36