Mai multe
| De aproape 3 ani sunt cu actualul meu iubit,ne intelegem bine,ma rasfata,imi cumpara cadouri scumpe..e tot ce isi poate dori o fara.E zodia rac,e foarte sesibil,protector si imi ofera stabilitate.Suntem amandoi studenti si locuim impreuna cu chirie de 1 an si ceva(cu exceptia week`endului cand mergem acasa)Vedeam in el baiatul ideal..omul cu care visam o familie!Dar toate stim k nu exista perfectiune ..acum,anul acesta de revelion am mers o saptamana la munte cu mai multi prieteni.Si in prima seara cand am ajuns la cabana,in timp ce el statea jos cu prietenii lui eu am mers in camera si era telu lui acolo..si bineinteles m`am apucat de controlat.Am avut impresia ca imi cade cerul in cap..am descoperit sms de la alta tipa..m`am simtit groaznic..Jur k daca era vreo gara acolo mergeam cu trenul acasa.Mi`a explicat intr`un final k nu e nimik intre ei...k a fost mai de mult un sarut nesemnificativ si doar atat.A plans..va dati seama..si l`am iertat!am acceptat sa continuam cu toate k in ultm timp ma mintea ff des(zicea k e acasa si mergea la club cu baietii)dar acolo..dupa 2 zile de stat parca m`a lovit cupidon din nou..dupa chefuit ,dansat si baut am inceput sa vb cu tipul cel ,,nou``,A..i`am povestit ce s`a intamplat pt k eram practic distrusa,simteam nevoia sa ma descarc.Mi`a spus k ii sunt ok..in urmatoarele seri dansam cu A.ne distram de minune in timp ce iubotul meu statea cu prietenii lui.ne`am intors acasa..si ma tot gandeam la A.l`am sunat..vb pe mess..si pe zi ce trece parca tot mai multe imi place de el..am impresia k ma indragostesc de el involuntar.ce sa fac?nu vreau sa`l insel pe iubitul meu..dar nush..sunt ff confuza..ii vreau pe amandoi!nu pot sa aleg..il iubesc mult pe iubitul meu si mi`e frica sa nu regret apoi..dar parca nici fara A nu pot...ziceti si voi.. | ||
|
Postat pe 30 Ianuarie 2009 22:02 |
||
|---|---|---|
| neinteresant topicul dupa cate se pare....apropo,ce-ai mai facut cu cel nou? | ||
|
silviu_m74 Postat pe 12 Februarie 2009 17:02 |
||
daca iubitul tau te minte chiar nu e bn.ar fi bine sa vb cu el si sa-ti folosesti al 6-lea simt ca sa vezi daca va fi k cu el.Ai grija si cu cel nou...poate ti se pare ca se poarta mai frumos ca iubitul tau ca vb mai frumos si multe alte lucruri care le face mai bn ca iubitul tau,dar gandeste-te cum era la inceput cu actualul tau ibit.Toti sunt la fel la inceput...eu zic sa mai astepti inainte sa faci vreo prostie si sa regreti...sincer...pooop
|
||
|
|
||
|
sweety_cornelia Postat pe 12 Februarie 2009 17:09 |
||
De la: sweety_cornelia, la data 2009-02-12 17:09:25daca iubitul tau te minte chiar nu e bn.ar fi bine sa vb cu el si sa-ti folosesti al 6-lea simt ca sa vezi daca va fi k cu el.Ai grija si cu cel nou...poate ti se pare ca se poarta mai frumos ca iubitul tau ca vb mai frumos si multe alte lucruri care le face mai bn ca iubitul tau,dar gandeste-te cum era la inceput cu actualul tau ibit.Toti sunt la fel la inceput...eu zic sa mai astepti inainte sa faci vreo prostie si sa regreti...sincer...pooop Adica e ok ca ea sa fie cu doi, pana se hotaraste, dar nu care cumva porcu de badaran de porc de prieten sa gaseasca si el pe altcineva...ntz..ntz |
||
|
Iradiatu_ Postat pe 12 Februarie 2009 17:12 |
||
| Menage a trois...iti suna cunoscut?...si stii vb aia...sa nu dai pasãrea din mânã pe cioara de pe gard? | ||
|
BogdanPaul Postat pe 27 Februarie 2009 06:24 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| Il iubesc si el ma iubeste pe mine...dar nu vrea sa fim impreuna! | 1 | De la: kudika_1028482 3 August 2017 04:37 |
| iubirea imposibila poate atinge perfectiunea?:) | 7 | De la: malephique 10 Februarie 2010 18:35 |
| Cand o sa putem sa fim impreuna?? | 22 | De la: _dulcik_ 5 Mai 2009 23:25 |
|
|
||
| barbatii - o mare enigma | 4 | De la: Full_Metal_Jacket 1 Martie 2009 12:25 |
| ma place dar nu face nimic | 7 | De la: pink_lipi 26 Iulie 2009 11:28 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.