Mai multe
|
am patit si eu ceva ce nu am crezut k o sa patesc si e cam lunga povestea dar o sa incerc sa spun pe scurt... e vorba de un prieten de familie pe care il cunosc de vreo 4 ani si care pt mine era mai mult decat un tata...nu k nu as avea dar in ce priveste comportamentul asa il vedeam eu (tatal meu e mai mult plecat decat akasa in fine...) ma lua peste tot cu el povesteam orice radeam glumeam spunea k si-ar fi dori sa aiba o fata k mine si k m-ar infia in fine.. el are 36 de ani eu 20. akuma vine partea grea...eu tot timpul am tinut la el foarte mult dar il vedeam k pe un prieten... el venea aproape zilnic la mine mai ales cand era taica-miu akasa si in rest venea la o cafea sau ma chema cu el peste tot pe unde avea treaba..asta pana cand a venit o data si m-a vazut cu prietenul meu de care m-am despartit akum 3 luni. atunci nu am inteles de ce s-a comportat asa ciudat si nu a mai venit deloc dar am gasit explicatia k auzisem k e cu cineva si chiar radeam si ziceam k in sfarsit si-a gasit si el pe cineva. dupa vreo luna dupa ce m-am despartit de prietenul meu m-am trezit intr-o dimineata la 7 cu EL la usa beat....si plin de sange venea de la politie si imi povesteste k s-a certat rau cu aia si k nu stiu pe cine a batut in fine... Se trezeste maica-mea il vede si ii spune sa faca un dus si sa doarma putin sa-si revina sa nu plece asa. ea pleaca de-akasa si raman cu el..si ii spun hai sa fumam o tigara si te pui sa dormi..dupa vreo 2 minute imi spune k el tine foarte mult la mine eu ii spun k si eu obisnuita k tot timpul imi spunea asta si imi spune hai sa te pup....obisnuita si cu asta nu mi se parea nimik neobisnuit si el...ma saruta okay m-am gandit e beat si nu si-a dat seama dup-aia imi spune k el ma iubeste si nu mai suporta k trebuie sa-mi spuna eu eram socata dar convinsa k e beat si asta e explicatia si ii explic k vb prostii si sa se puna sa doarma. el nimik tot cu asta o tinea k el vb serios si k o sa-mi spuna la fel si cand o sa-si revina k asta nu e de-akuma...k el de mult tine la mine si k vrea sa fim impreuna. ne-am certat ff rau vreo ora pana a venit maica-mea dupa care el ii spune la maica-mea k pleaca si vine mai tarziu sa ma ia sa merg nu stiu unde cu el lucru pe care mi-l spusese inainte de asta si i-am spus k nu merg niciunde si mi-a zis k dak nu merg sau nu-s akasa cand vine el se taie tot... n-a mai venit in ziua aia iar dupa cateva zile a plecat cu tatal meu la bucuresti o saptamana si ceva. n-a mai dat nici un semn si nici eu eram ff nervoasa pe el.. si m-a sunat cand a ajuns inapoi intr-o seara...dar n-a mai venit deloc la noi. m-a sunat si mi-a spus k vrea sa vb neaparat l-am intrebat d c nu a mai venit la noi si a zis k nu a avut timp dar k vrea sa ne vedem la o cafea sa vb. am zis bine ne vedem intr-o zi cand nu sunt la lucru te sun eu. eram f convinsa k si-a dat seama k a vb aiurea. si ma tot suna dar nu vroia sa vb la tel si in final am zis okay ne vdm cand ies de la lucru. ne-am intalnit in final si...el credea k am mers sa-l vad de unde sa-mi explice k vorbise aiurea..dimpotriva k vroia sa-mi demonstreze k si dak nu e beat tot asta spune. i-am explicat k nu se poate si el mi-a spus k vrea makar sa ne vedem din cand in cand si k el nu mai vine la mine k el venea numai pt mine oricum si k ar vrea sa fim impreuna.. si ne-am vazut asa vreo 2 sapt in care el tot incerca sa ma faca sa ma razgandesc si eu spuneam k nu...pana intr-o zi in care pur si simplu ``s-a intamplat`` si dupa vreo sapt a plecat din tara stiam k trebuie sa plece imi spusese inainte si spunea k vrea sa merg la el... akuma e plecat deja de 1 luna si ceva si ma suna tot timpul si ma cheama la el dar sunt foarte derutata...eu intentionam sa plec din tara si eu dar nu la el. iar akum k as putea pleca unde vroiam parca as merge la el dar nu stiu dak e bine sau nu. cu el stiu k nu as putea fi adika parintii mei ar muri sa stie dar problema e k eu cred k m-am indragostit si nu stiu dak tineam in sensul asta de mai demult cum mi-a spus el k e sigur k asa e sau doar de-akuma dar ce stiu sigur e k mi-e foarte dor de el si nu mai simt ce simteam atunci cand mi-a spus...nu mai sunt nervoasa pe el ba dimpotriva...nici nu mai stiu... cred k v-am plictisit dar as avea nevoie si eu de o parere |
||
|
darkk_ang3l Postat pe 24 Octombrie 2008 14:40 |
||
|---|---|---|
| Draga mea, trebuie sa te gandesti bine...sa-ti limpezesti gandurile, sa fii sigura daca esti indragostita de el sau doar te incanta ideea de a pleca din tara. Daca intr-adevar il iubesti, chiar nu conteaza ce ar spune parintii tai. Iubirea nu are limite ! Daca tu crezi ca alaturi de el ai fii fericita, atunci mergi mai departe, fara ezitare si infrunta toate obstacolele. Iti doresc sa iei decizia cea mai inteleapta. Numai bine ! | ||
|
Cory_76 Postat pe 24 Octombrie 2008 15:34 |
||
| nu chiar asha... iubirea are limite. mai ales cand e vb sa menajezi pe cineva drag. mai ales cand e vb de parintii tai. nu cred k esti indragostita. doar derutat de cele intamplate in ultima perioada. el a fost pt tine un prieten de familie, prietenul tatalui tau. gandeste-te la ce va simti tatal tau. mai e shi varsta... plus ca tu esti tanara, la inceput de drum... mai ai atatea de trait. ai tu convingerea ca te vz cu el for ever? gandeste-te k dc o sa ai o relatie cu el, care nu va merge... gandeste-te la ce vor simtii parintii tai... analizeaza totul... gandeste-te atenta la viitorul tau. te vz cu acest barbat pana la adanci batranete? | ||
|
|
||
|
uitarea_aducerii_aminte Postat pe 24 Octombrie 2008 16:21 |
||
|
nu cred k se pune problema de a fi incantata de a pleca din tara. adik sunt sigura ca nu e vorba de asta cum spunea si just_because asta e...sunt derutata si cred k totul s-a intamplat mult prea repede si nu mai stiu ce simt... zilele astea am iesit cu fostul prieten cu care ma certasem si cu care mi-as fi dorit sa ma impac dupa ce ne-am certat. si am iesit doar k amici iar el mi-a spus ca vrea sa ne impacam k ii pare rau pt tot...si era exact ce imi dorisem sa aud de la el si totusi mi-am dat seama k nu mai vreau cu toate k ar face orice as vrea sa pot si sunt sigura k ar fi cel mai bine dar nu pot. de fapt asta am si vrut..am crezut k o sa ma impac cu el si o sa trec peste dar nu pot si mi-am dat seama k nu mai tin la el iar cu EL de asta mi-e frica...sunt convinsa k tin mai mult decat ar trebui si nu stiu dak merita sau dak e chiar ce-mi doresc. tot ce stiu e ca mi-e foarte dor de el si uneori ma enervez pe mine k nu pot sa spun k e gresit asta ma deruteaza k atunci cand mi-a spus am fost nervoasa pe el si mi se parea imposibil si nu stiu cum am ajuns sa tin la el.. |
||
|
darkk_ang3l Postat pe 25 Octombrie 2008 18:16 |
||
De la: darkk_ang3l, la data 2008-10-25 18:16:37nu cred k se pune problema de a fi incantata de a pleca din tara. adik sunt sigura ca nu e vorba de asta Draga mea iti spun sincer ca trebuie sa ai puterea sa distingi realitatea de ceea ce iti inchipui tu ca ar fi. I-a gandeste-te la un lucru: spunem ca diferenta de varsta nu e importanta, ca dragostea nu are varsta, dar cum va fi cand tu vei avea 30 si el 56 Si apoi gandeste-te ca e vorba si de obisnuinta. A fost mereu acolo langa tine, iti lipseste ca prieten, nu ca iubit. Si inca ceva... sincer cred ca profita de tine. Cine iti garanteaza tie ca daca pleci la el iti va fi bine cu el, si ca nu o sa-si gaseasca pe alta, ca la un moment dat nu ii va mai placea gandirea sau comportamentul tau de copil Si daca el chiar profita de tine si de tineretea ta. Nu ti-ai pus problema de ce nu a rezistat langa o femei matura? Ce il va face sa reziste langa un copil ca tine? Fara suparare, dar deschide ochii. Crezi ca la un moment dat ai putea sa stai lanaga un om care iti poate fi tata? |
||
|
serenity575 Postat pe 26 Octombrie 2008 03:24 |
||
| Stii cum se spune ca timpul le rezolva pe toate.Tu ai nevoie doar de timp ca sa realizezi intr-adevar daca ceea ce simti actualmente ptr el e ceva real sau esti doar bulversata acum pe dupa toate cele intamplate.Parerea mea este ca ar trebui sa dai o pauza unde sa nu mai vb la tel deloc si sa incerci sa iti pui ordine in ganduri.Iesi si incearca sa te distrezi cat poti ca sa poti sa iti dai seama daca iti lipseste el dar nu fiind vorba despre obisnuinta in care erai mai zilnic cu el .Sa poti observa daca intr-adevar iti lipsesste EL.Iti doresc mult noroc si tine-ne la curent.Timpul e cel mai bun medicament | ||
|
Postat pe 26 Octombrie 2008 10:05 |
||
|
Draga mea,Iarta-ma ca ma amestec,dar,daca te ajuta cu ceva,parerea mea este sa-ti asculti inima!Nu ma voi intinde mult la discutii,iti spun doar atat:Viata este scurta!Daca il iubesti,asta e tot ce conteaza!Iubirea este de la Dumnezeu!Daca,asa cum s-a spus,in viitor nu te va mai dori,vei putea s-o iei de la capat,vei fi tot tanara.E viata ta,e inima ta!Un singur sfat:sa nu-i aduci niciodata suferinta,si,daca e posibil,nici el tie!E totul o.k.,crede-ma,nu esti prima!Daca doresti amanunte,oricand!Dumnezeu sa fie cu tine!Vaya con Dios!... |
||
|
the_dog Postat pe 26 Octombrie 2008 10:21 |
||
| O chestie ...nu poti iubi dintr-o data ..de ce nu ai simtit nimik in atatia ani de cand va cunoasteti...de ce nu ai simtit nimik cand te pupa fiindca zici ca era ceva obisnuit..chiar si pe obraz simti ceva furnicaturi etc daca il placi pe respectivul...plus ca daca are faze ...sangeroase...eu zic sa mai bine nu sau te trezesti cand va certati o data ca te taie ori pe tine ori il vezi cum isi ia glanda sau venele in fata ta....asta e parerea mea tu faci ce vrei da intr-un caz ca asta tb sa te gandesti FOARTE Serios si la viitorul pe care il ai cu el.... | ||
|
BERBEACA Postat pe 26 Octombrie 2008 10:54 |
||
De la: BERBEACA, la data 2008-10-26 10:54:32O chestie ...nu poti iubi dintr-o data ..de ce nu ai simtit nimik in atatia ani de cand va cunoasteti...de ce nu ai simtit nimik cand te pupa fiindca zici ca era ceva obisnuit..chiar si pe obraz simti ceva furnicaturi etc daca il placi pe respectivul...plus ca daca are faze ...sangeroase...eu zic sa mai bine nu sau te trezesti cand va certati o data ca te taie ori pe tine ori il vezi cum isi ia glanda sau venele in fata ta....asta e parerea mea tu faci ce vrei da intr-un caz ca asta tb sa te gandesti FOARTE Serios si la viitorul pe care il ai cu el.... referitor la asta am avut o perioada in care m-am intrebat dak nu cumva tin mai mult la el decat ar trebui dar...mi s-a parut o prostie pt k nu mi-as fi imaginat vreodata k o sa fie ce-a fost :( iar la el mi se parea ceva normal in nici un caz nu ma gandeam la altceva cu toate k akum realizez mai multe in comportamantul lui dar la momentul respectiv nu mi-am dat seama. o sa ma gandesc oricum mai bine si sper sa iau decizia buna ms de sfat :) |
||
|
darkk_ang3l Postat pe 26 Octombrie 2008 17:52 |
||
De la: dellos, la data 2008-10-26 10:05:46Stii cum se spune ca timpul le rezolva pe toate.Tu ai nevoie doar de timp ca sa realizezi intr-adevar daca ceea ce simti actualmente ptr el e ceva real sau esti doar bulversata acum pe dupa toate cele intamplate.Parerea mea este ca ar trebui sa dai o pauza unde sa nu mai vb la tel deloc si sa incerci sa iti pui ordine in ganduri.Iesi si incearca sa te distrezi cat poti ca sa poti sa iti dai seama daca iti lipseste el dar nu fiind vorba despre obisnuinta in care erai mai zilnic cu el .Sa poti observa daca intr-adevar iti lipsesste EL.Iti doresc mult noroc si tine-ne la curent.Timpul e cel mai bun medicament poate ar fi si asta o solutie dar nu stiu dak pot sa nu ii raspund. poate suna ciudat dar presimt de fiecare data inainte sa sune cu vreo jumatate de ora stiu k trebuie sa sune si chiar suna. si nu stiu dak as putea sa nu raspund. o singura data nu i-am raspuns si a sunat-o pe mama mea si vroia sa vb cu mine si n-am putut sa spun...nu vreau sa vb cu el pt k i s-ar fi parut ciudat... :((((( |
||
|
darkk_ang3l Postat pe 26 Octombrie 2008 17:58 |
||
De la: serenity575, la data 2008-10-26 03:24:38De la: darkk_ang3l, la data 2008-10-25 18:16:37nu cred k se pune problema de a fi incantata de a pleca din tara. adik sunt sigura ca nu e vorba de asta in ce priveste relatiile lui stiu k a avut o relatie de multi ani si stiu k ar fi facut orice pt ea ceea ce a si facut numai k nu a fost aprecia adik l-a lasat pt altcineva cu mai multi bani nu k el nu i-ar fi oferit...i-a oferit dar cat a putut. iar de atunci nu a mai avut decat akuma recent o relatie care s-a terminat pt k ea bea foarte mult si altele...si s-au despartit in ce ma priveste de ce mi-e teama e faptul k prima impresie pe care o are lumea cand vede una de 20 si unu mai in varsta e k sunt impreuna pt bani sau chestii de-astea ceea ce chiar nu este cazul dar stiu k asa ar fi...si asta m-ar deranja nu stiu ce sa fac e un om extraordinar nu e vb k e frumos sau ca are bani e vb k stiu ce fel de om e si cred k ce ma face sa tin la el e faptul k stiu cum gandeste si k stie ce vrea de la viata asta numai k mi-e frica de faptul k asa cum ai spus eu sunt totusi copil pe langa el si poate ar vrea sa gandesc altfel...:( |
||
|
darkk_ang3l Postat pe 26 Octombrie 2008 18:09 |
||
| Nu mi se pare ca ar fi o diferenta de varsta prea mare. Incearca sa-ti dai seama ce simti pentru el si imagineaza-ti viata cu el si fara el. vezi care-ti convine mai mult. | ||
|
rooa Postat pe 26 Octombrie 2008 20:40 |
||
| Exista un mare proverb:"Ai grija ce iti doresti, ca s-ar putea sa se indeplineasca" | ||
|
Postat pe 27 Octombrie 2008 11:53 |
||
|
LOVE CONQUERS ALL ! Poti sa faci ce ai face, dar de dragoste nu ai sa poti fugi! Asteapta un timp si vei vedea ce iese.... Iar daca iese ceva...pe el...cu toate fortele! Nu mai asculta sfaturile ponderate ale ,,fetelor cuminti,, de pe site! Tipele stea dovedesc calcul pana in cele mai adanci unghere ale sufletului lor si pariez ca n-au simtit vreo emotie la viata lor, vizavi de vreo relatie, iar acum sigur le simti placitudinea din trairi si rutina in relatii. Daca ar stii ce e aceea emotie din dragoste si sa te perpelesti, nu ar vb asa. Ti-ai gasit...emotii la ele...poate emotia de-a le iesi planul asa cum isi doreau. Un singur barbat am vazut c-o vb buna! Bravo lui! Dragostea nu are ceva logic sau rational si in asta sta magia ei. Nu irosi asa ceva, macar ca asa ai sa afli ce e dragostea sau nu. Unii nu afla toata viata! Mai tarziu poate o sa-ti fie dor de ea si nu va veni...... |
||
|
cristinarudi Postat pe 27 Octombrie 2008 18:50 |
||
De la: cristinarudi, la data 2008-10-27 18:50:17LOVE CONQUERS ALL ! ms din suflet pt sfat cristina :) stiu k sunt mai multe parerei contra decat pro dar asta e nu astept sa ma inteleaga cineva dak nici eu nu inteleg situatia. fiecare isi da cu parerea nu ma deranjeaza. poate si eu dak ma intreba cineva fara sa fi stiut cum e as fi fost contra pt k n-as fi inteles. ms inca o data :) |
||
|
darkk_ang3l Postat pe 27 Octombrie 2008 21:22 |
||
crezi ca vei tine cont de sfaturile noastre?probabil te-ai indragostit si...."Cine poate pune frau indragostitilor si sa dea legi ?" (Petrarca)
|
||
|
ROBERTA_BRUNI Postat pe 27 Octombrie 2008 21:35 |
||
De la: cristinarudi, la data 2008-10-27 18:50:17LOVE CONQUERS ALL ! Draga mea, scuza-ma ca te contrazic. Iubirea poate invinge orice, dar tocmai asta e ideea, ca fata asta nu stie daca simte sau nu iubire. La fel de bine poate sa fie obisnuinta ( a fost langa ea, ca prieten al tatalui sau simplu amic multi ani), e normal sa-i simta lipsa. Dar asta nu denota iubirea aceea pasionala de care vorbesti. Eu una, din ceea ce a spus nu am zarit niciunde o umbra de pasiune sau iubire, doar indoiala. Si apoi ia in considerare ca este un copil si ca pe lumea asta is destui barbati maturi care n-au fost in stare sa-si gaseasca o femeie care sa le fie pe plac si sa le stea alaturi. Crezi ca un copil ca ea va fi ceea ce ii trebuie lui? Ti-ai pus problema ca el ar putea la fel de bine sa fie un om care acum e dulce ca mierea si mai apoi ar putea sa-i faca viata un infern, doar pentru ca el e mai mare si stie mai bine?Sincer nu e vorba de faptul ca nu stim sa ne bucuram de viata, dar inainte sa te arunci cu capul inaintea pericolului e bine sa te gandesti de 2 ori, mai ales la varsta asta si mai ales la o decizie de care atarna multe: viata ei alaturi de acel barbat si relatia ei cu parintii. Parerea mea este ca inainte de toate trebuie sa cantareasca bine tot ce simte, sa vada daca e iubire sau doar dorul de o rutina placuta si daca merita sa piarda multe pentru un pas pe care mai apoi il poate regreta.
|
||
|
serenity575 Postat pe 27 Octombrie 2008 21:37 |
||
De la: serenity575, la data 2008-10-27 21:37:32De la: cristinarudi, la data 2008-10-27 18:50:17LOVE CONQUERS ALL ! da ai dreptate si toate aveti dreptate intr-o anumita masura. asta e problema k nu stiu exact ce simt adik nu pot sa spun nici k da sunt sigura k pe el il vreau si o sa fie okay si nici k nu...sunt sigura k a fost doar ceva de moment si de fapt nu era nimik :( dak eram sigura nu as fi vrut sa aud nici o parere nici pro nici contra pt k as fi stiut exact ce simt si ce fac dar... normal k pana la urma o sa fac ceea ce imi doresc si o sa iau decizia pe care o s-o vreau pt k pana la urma toti facem asa dar cel putin o sa iau in calcul si ce mi se spune, poate sunt lucruri pe care voi mi le spuneti si la care nu m-am gandit si nu le-am luat in considerare. akum o sa spun ce am decis eu in final si sper k asa o sa vad ce vreau cu adevarat m-am decis sa plec la sfarsitul saptamanii la el din 2 motive: 1 e k oricum aveam de gand sa plec sa lucrez dincolo numai k atunci nu era vorba ca el sa plece si sa merg la el. 2: o sa merg la el si o sa vad cum o sa fie ce o sa fie si pt a-mi da seama ce simt cu adevarat. eu i-am explicat k vreau sa merg doar k sa lucrez pt k stie k aveam de gand oricum iar in ce ne priveste pe noi am spus k eu pun asta pe locul 2 si sa ma inteleaga...si a fost de acord. akum orice ar fi cel putin zik e cel mai bine decat sa stau si sa ma intreb la nesfarsit. dak o sa fie bine oricare din astea 2 sau amandoua o sa raman iar dak nu ma intorc multumita k m-am convinssi merg mai departe... astept pareri :) |
||
|
darkk_ang3l Postat pe 28 Octombrie 2008 18:01 |
||
|
Draga mea ma bucur ca ai luat o hotarare, indiferent care a fost aceea. Eu una merg pe principiul mai bine regreti ceea ce ai facut decat ceea ce n-ai facut. Dar macar daca tot o faci fii sigura de asta. Important este, dupa parerea mea sa nu te implici foarte tare, sa incerci sa iei lucrurile la rece asa cum vin, pentru ati putea da seama daca omul e sincer cu tine, dar cel mai important este tu sa fii sincera cu tine, sa nu te amagesti ca e bine, si de fapt sa nu fie. Tot ce pot sa-ti zic este sa de-a Dumnezeu sa-ti mearga bine si sa nu regreti pasul si daca ai timp si vrei sa ne tii la curent. Mult noroc!
|
||
|
serenity575 Postat pe 29 Octombrie 2008 03:25 |
||
De la: darkk_ang3l, la data 2008-10-28 18:01:16De la: serenity575, la data 2008-10-27 21:37:32De la: cristinarudi, la data 2008-10-27 18:50:17LOVE CONQUERS ALL ! parerea mea esre una si buna o sa te deranjeze dar un lucru iti spun daca vrei sa lucrezi afara de ce sa meri la el si nu in alta tara?raspuns dur pt ca iti placa p u |a mai mult ca ciocolata si nu realizezi ca fericirea ta o distruge tataia de care vb....sa gresesc eu ....Domnu cu tine fata tati....IARTA-MA CA AM VB ASA dar nu mia placut decizia ta . |
||
|
mickyyo_parintele Postat pe 29 Octombrie 2008 04:03 |
||
De la: serenity575, la data 2008-10-29 03:25:37Draga mea ma bucur ca ai luat o hotarare, indiferent care a fost aceea. Eu una merg pe principiul mai bine regreti ceea ce ai facut decat ceea ce n-ai facut. Dar macar daca tot o faci fii sigura de asta. da asta e si ideea sa vad cum o sa fie si sa imi dau seama ce vreau :) poate in final o sa-mi dau seama k nu putem ramane decat prieteni si k nu vreau mai mult si o sa fie okay. o sa fiu multumita indiferent de ce-ar fi pt k m-am convins si am facut ce a trebuit in loc sa ma tot intreb oare e asa sau invers. ms :) o sa va tin la curent NORMAL :))) |
||
|
darkk_ang3l Postat pe 29 Octombrie 2008 19:21 |
||
De la: mickyyo_parintele, la data 2008-10-29 04:03:50De la: darkk_ang3l, la data 2008-10-28 18:01:16De la: serenity575, la data 2008-10-27 21:37:32De la: cristinarudi, la data 2008-10-27 18:50:17LOVE CONQUERS ALL ! nu ma deranjeaza parerea ta dar inainte sa-ti dai cu parerea numai de dragul de a spune ceva citeste mai bine. inainte de toate ``tataie`` mi-a fost prieten mai mult decat oricine din lumea asta nu m-a ajutat nimeni moral mai mult decat m-a ajutat el. si in caz k nu ai citit bine nu am ales sa merg in alta tara ci la el pt a-mi raspunde mie insami la toate intrebarile pe care le am in legatura cu ce vreau eu. iar in al 2-lea rand nu am spus k merg in calitate de nimik in afara de prieteni ceea ce ii e si lui foarte clar. inca un lucru la care imi permit sa te contrazic e faptul k dak imi placea atat de mult p.... si tu consideri k pt asta merg te inseli amarnic daka mi-ar placea atat de mult as gasi si aici destule nu m-as duce pana la capatul lumii nu crezi? oricum pana la urma e parerea ta nu intentionez sa ti-o schimb doar k imi permit sa corectez ceea ce tu nu ai inteles inainte de a-ti da cu parerea ;) |
||
|
darkk_ang3l Postat pe 29 Octombrie 2008 19:42 |
||
| Nu confunda obisnuinta cu dragostea. | ||
|
Dor_a Postat pe 18 Decembrie 2008 12:09 |
||
| De ce scrieti toate cu K in loc de c? De cand e regula asta in limba romana? | ||
|
elena130 Postat pe 11 Februarie 2009 14:46 |
||
| SA INCERCI SA FII CLARA CU TINE STII CE INSEAMNA SA TII LA UN BARBAT? E BINE CA VA CUNOASTETI BINE DE MULTI ANI,E BINE CA SI E SUFICIENT DE MATUR.E BINE CA SI EL TE VREA SA FII SOTIA LUI DAR TU AI AVUT TIMP SA CUNOSTI CUM E SA FII ATRASA DE ALTCINEVA ,SAU CHIAR DE EL IN CONCLUZIE FII CIT MAI CONVINSA CA EL E PERSOANA CARE TE MERITA SI TU SA FII LA FEL SAU CHIAR MAI MULT SA-L AJUTI SA CONSTRUITI O VIATA LUNGA SI FRUMOASA IMPREUNA.SUCCES SI FERICIRE IMPLINITA PE MULTE PLANURI,CU DRAG,ANI.! | ||
|
kudika083688 Postat pe 17 Noiembrie 2009 17:50 |
||
Daca aveai deja in plan sa pleci in alta tara, urmeaza-ti scopul si lasa-l pe el sa mai astepte. Asa vei avea timp sa iti si limpezesti gandurile, vezi si ce se intampla in timp cu ceea ce simti
|
||
|
Madamadalina69 Postat pe 17 Noiembrie 2009 18:40 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| iubire:| | 8 | De la: felixcat 31 Iulie 2009 17:37 |
| O eleva ii face avansuri iubitului meu | 9 | De la: kudika_15060 28 August 2012 19:19 |
| Are iubita! | 28 | De la: kudika_993567 12 Februarie 2016 12:34 |
|
|
||
| pe locul 2 | 29 | De la: Shhh 27 Ianuarie 2010 20:25 |
| o speranta numita iubire | 9 | De la: nico_dana2006 22 Martie 2009 19:38 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.