Setari Cookie-uri

Ce faci in acest moment!?

De la: kudika_956659, la data 2014-06-03 08:08:09sterge "s " ul o sa ti se raspunda ca nu poate fi vazut ... merci !

nu-l scriu eu...acel S...sincer...se scrie automat...nush` de ce...dar daca stii asta...poti asculta...cine nu stie/vrea...nu aude!!!
eu_ovidiu
Postat pe 3 Iunie 2014 08:15
de aceea am multumit ca am ascltat si mi-a placut , in general ascult cu placere ce propui tu !
kudika_956659
Postat pe 3 Iunie 2014 09:01
De la: eu_ovidiu, la data 2014-06-03 07:59:41https://www.youtube.com/watch?v=1ABJiShDLdI

cam asa .. nu-i greu cu pregatirea ta ...http://www.youtube.com/watch?v=1ABJiShDLdI[/quote] pa o zi buna , am fugit la treburi ...

kudika_956659
Postat pe 3 Iunie 2014 09:03
De la: kudika_956659, la data 2014-06-03 09:01:57de aceea am multumit ca am ascltat si mi-a placut , in general ascult cu placere ce propui tu ! [/quote
erata- ascultat , mi-a alunecat sorry ...
kudika_956659
Postat pe 3 Iunie 2014 09:04
https://www.youtube.com/watch?v=BO_bUZRq_SU&list=PLE342A37ADBCABCE7
eu_ovidiu
Postat pe 3 Iunie 2014 09:11
DA-MI!!!!

Da-mi,doar o clipa din viata ta
Sa pot trai din nou!!!
Ecouri stinse in sinistre taceri
Ma prind in giulgiul amintirilor traite-n doi,
Strivindu-mi buzele ranite de neostoite chemari!!!

Da-mi lacrimile tale
Sa-mi impletesc dorul in cosite de fioruri!!!
Da-mi soaptele tale,da-mi chipul si zambetul tau,
Ca sa te pot iubi cu gura,cu ochii,cu inima si viata mea,
Ori de cate ori te regasesc printre fantasmele nespuselor dureri!!!

Da-mi si suspinele inimii tale
Si voi face din ele parfumata smirna,
Chiar daca te-am urat iubindu-te de-atatea ori!!

Doar da-mi.....

Autor___EU

Un gand din partea mea!!!
kudika_15804
Postat pe 3 Iunie 2014 10:50

Hm,sper ,Ovidiu,ca nu esti aluziv, in vreun fel ,in legatura cu vreo postare de-a mea,caci,sincer,m-ar ingrijora atentia ta focusata asupra postarilor mele,nu de alta ,dar aceasta este in contradictie cu aria ta reala de interes virtual!!Oricum,iti recomand sa astepti noaptea,caci, atunci,cu siguranta,vei primi rezonantele dorite si asteptate!!O zi fantastica!!
kudika_15804
Postat pe 3 Iunie 2014 12:57
De la: eu_ovidiu, la data 2014-06-03 07:59:41https://www.youtube.com/watch?v=1ABJiShDLdI

wawwwwwww. ..nu pot spune decat....Fainnnnnnnnnnnn...ador pianul baby!
http://www.trilulilu.ro/video-muzica/romantic-piano-music-1?ref=cauta

http://www.trilulilu.ro/video-muzica/anna-lesko-ia-ma-official-video?ref=more

Fulg-de-nea
Postat pe 3 Iunie 2014 17:20
ntr-o zi, câþiva copii au vrut sã se amuze pe seama unui bãiat din cartier care era naiv, credul ºi inocent. Adolescentul nu era agreat de copii deoarece suferea de retard mintal. I-au cerut sã intre într-o farmacie și sã întrebe dacã au niște medicamente ciudate…
Bãiatul, încântat cã le poate fi de folos copiilor, a intrat cu multã îndrãznealã în farmacie ºi s-a aºezat la rând. Ceilalți copii au intrat ºi ei, dar au rãmas lângã uºã, așteptând curioși reacþia farmacistei ºi a bãiatului care urma sã se expunã ridicolului.
- Aveþi pastile de iubire? - a întrebat bãiatul cu voce tare ºi foarte sigur pe el.
Copiii au izbucnit în râs ºi, mulþumiþi cã ºi-au fãcut jocul, au ieºit afarã din farmacie. Farmacista a înțeles imediat jocul copiilor ºi a privit bãiatul câteva clipe.
- Avem ceva, dar nu pastile. Doreºti?
- Da, a spus bãiatul convins.
Atunci, farmacista a ieºit de dupã tejghea ºi s-a apropiat de bãiat. A observat cã afarã, ceilalți copii urmãreau scena prin fereastrã ºi, fãrã sã mai stea pe gânduri, l-a îmbrãþiºat pe bãiat. Bãiatul nu a pãrut mirat ºi a primit îmbrãþiºarea bucuros.
- Îmbrãþiºãrile sunt din iubire și fac foarte bine. Acum, du-te ºi dã-le ºi copiilor de afarã cã au nevoie, da? - a spus farmacista.
Bãiatul i-a mulþumit ºi a ieºit afarã, cu braþele larg deschise, ca sã ofere îmbrãþiºãri. Zâmbetele satisfãcute ale copiilor s-au tansformat în priviri vinovate ºi pline de compasiune. Aceºtia n-au putut refuza îmbrãțișarea sincerã a bãiatului, iar întâmplarea le-a oferit o lecție pe mãsura intenþiei ºi a faptei lor… "

Irina Binder-fragment din "Iubire la superlativ"

Imbratiseaza cu sinceritate si din toata inima! Imbratiseaza fara un motiv anume. Imbratiseaza pe cineva cel putin o data pe zi.Imbratiseaza de doua ori, intr-o zi ploioasa. Imbratiseaza cu un zambet. Nu imbratisa niciodata maine o persoana pe care ai putea sa o imbratisezi astazi. Nu poti da o imbratisare, fara sa primesti una inapoi.
Pentru ca, da, imbratisarea este un medicament universal! Uneori o raza de soare,o consolare,o mangaiere,o speranta,un gest usor, prin care ii amintesti celuilalt ca ii esti alaturi,la bine si la rau...!!!

Buna seara,doamnelor si domnilor,sa aveti o seara neasemuit de frumoasa!!!!

on--Ce mai pot face dupa o zi de munca???Doresc ,doar multa liniste si muzica!!

www.youtube.com/watch?v=VluS8tvBBIk&feature=youtu.be
kudika_15804
Postat pe 3 Iunie 2014 18:09
Poem ºoptit - Elena Glodean

Aº locui în ochii tãi, o vreme,
sã vãd cum munþii încã nasc izvoare;
Când îl sãrutã-n tainã cãprioare,
sã simt cum firul ierbii încã geme.

În pumnul tãu aº locui, o vreme,
de tine sã mã simt la sân purtatã
Precum o mierlã care-a fost vânatã
ºi stã rãnitã printre crizanteme.

Aº locui în pãrul tãu, o vreme,
s-ascult cum vântul ºuierã prin crânguri;
Tu, scuturându-þi tâmplele de gânduri,
sã îmi reciþi în ºoaptã mici poeme.

Aº locui sub paºii tãi, o vreme,
sã-mi poþi reda odihna unui drum
Iar norii grei, bolnavi de-atâta fum,
sã îi aduni cu sârg în ninse gheme.

ªi-atunci cand glasul meu o sa te cheme
sã-mbraci toþi pomii-n haine de crãiasã.
Eu, fulg de nea întors din nou acasã,
voi zãbovi în palma ta…o vreme.

www.youtube.com/watch?v=_X3qu3Cxug4
kudika_15804
Postat pe 3 Iunie 2014 20:11
mai lasa draga poeziile
kudika_950728
Postat pe 3 Iunie 2014 20:21
zi mai bn daca ai pregatit masa de seara
kudika_950728
Postat pe 3 Iunie 2014 20:22
De la: kudika_15804, la data 2014-06-03 18:09:15ntr-o zi, câþiva copii au vrut sã se amuze pe seama unui bãiat din cartier care era naiv, credul ºi inocent. Adolescentul nu era agreat de copii deoarece suferea de retard mintal. I-au cerut sã intre într-o farmacie și sã întrebe dacã au niște medicamente ciudate…
Bãiatul, încântat cã le poate fi de folos copiilor, a intrat cu multã îndrãznealã în farmacie ºi s-a aºezat la rând. Ceilalți copii au intrat ºi ei, dar au rãmas lângã uºã, așteptând curioși reacþia farmacistei ºi a bãiatului care urma sã se expunã ridicolului.
- Aveþi pastile de iubire? - a întrebat bãiatul cu voce tare ºi foarte sigur pe el.
Copiii au izbucnit în râs ºi, mulþumiþi cã ºi-au fãcut jocul, au ieºit afarã din farmacie. Farmacista a înțeles imediat jocul copiilor ºi a privit bãiatul câteva clipe.
- Avem ceva, dar nu pastile. Doreºti?
- Da, a spus bãiatul convins.
Atunci, farmacista a ieºit de dupã tejghea ºi s-a apropiat de bãiat. A observat cã afarã, ceilalți copii urmãreau scena prin fereastrã ºi, fãrã sã mai stea pe gânduri, l-a îmbrãþiºat pe bãiat. Bãiatul nu a pãrut mirat ºi a primit îmbrãþiºarea bucuros.
- Îmbrãþiºãrile sunt din iubire și fac foarte bine. Acum, du-te ºi dã-le ºi copiilor de afarã cã au nevoie, da? - a spus farmacista.
Bãiatul i-a mulþumit ºi a ieºit afarã, cu braþele larg deschise, ca sã ofere îmbrãþiºãri. Zâmbetele satisfãcute ale copiilor s-au tansformat în priviri vinovate ºi pline de compasiune. Aceºtia n-au putut refuza îmbrãțișarea sincerã a bãiatului, iar întâmplarea le-a oferit o lecție pe mãsura intenþiei ºi a faptei lor… "

Irina Binder-fragment din "Iubire la superlativ"

Imbratiseaza cu sinceritate si din toata inima! Imbratiseaza fara un motiv anume. Imbratiseaza pe cineva cel putin o data pe zi.Imbratiseaza de doua ori, intr-o zi ploioasa. Imbratiseaza cu un zambet. Nu imbratisa niciodata maine o persoana pe care ai putea sa o imbratisezi astazi. Nu poti da o imbratisare, fara sa primesti una inapoi.
Pentru ca, da, imbratisarea este un medicament universal! Uneori o raza de soare,o consolare,o mangaiere,o speranta,un gest usor, prin care ii amintesti celuilalt ca ii esti alaturi,la bine si la rau...!!!

Buna seara,doamnelor si domnilor,sa aveti o seara neasemuit de frumoasa!!!!

on--Ce mai pot face dupa o zi de munca???Doresc ,doar multa liniste si muzica!!

www.youtube.com/watch?v=VluS8tvBBIk&feature=youtu.be

wow!!!!!!!!!!!! magic !
kudika_956659
Postat pe 3 Iunie 2014 21:17
o seara placuta sa aveti !http://www.youtube.com/watch?v=CTTjLxXFg0k, cu drag
kudika_956659
Postat pe 3 Iunie 2014 21:26
De la: kudika_15804, la data 2014-06-03 20:11:38Poem ºoptit - Elena Glodean

Aº locui în ochii tãi, o vreme,
sã vãd cum munþii încã nasc izvoare;
Când îl sãrutã-n tainã cãprioare,
sã simt cum firul ierbii încã geme.

În pumnul tãu aº locui, o vreme,
de tine sã mã simt la sân purtatã
Precum o mierlã care-a fost vânatã
ºi stã rãnitã printre crizanteme.

Aº locui în pãrul tãu, o vreme,
s-ascult cum vântul ºuierã prin crânguri;
Tu, scuturându-þi tâmplele de gânduri,
sã îmi reciþi în ºoaptã mici poeme.

Aº locui sub paºii tãi, o vreme,
sã-mi poþi reda odihna unui drum
Iar norii grei, bolnavi de-atâta fum,
sã îi aduni cu sârg în ninse gheme.

ªi-atunci cand glasul meu o sa te cheme
sã-mbraci toþi pomii-n haine de crãiasã.
Eu, fulg de nea întors din nou acasã,
voi zãbovi în palma ta…o vreme.

www.youtube.com/watch?v=_X3qu3Cxug4

mi se pare raspunsul perfect ....http://www.youtube.com/watch?v=Vf43LCtGrj4 cu drag si apreciere pentru momentele lirice , avem nevoie ... te pup
kudika_956659
Postat pe 3 Iunie 2014 21:46
De la: kudika_15804, la data 2014-06-03 12:57:07

Hm,sper ,Ovidiu,ca nu esti aluziv, in vreun fel ,in legatura cu vreo postare de-a mea,caci,sincer,m-ar ingrijora atentia ta focusata asupra postarilor mele,nu de alta ,dar aceasta este in contradictie cu aria ta reala de interes virtual!!Oricum,iti recomand sa astepti noaptea,caci, atunci,cu siguranta,vei primi rezonantele dorite si asteptate!!O zi fantastica!!

chiar nu sunt...aluziv...sincer!!!...imi cer scuze daca ...cumva...asa s-o inteles...
fac acum...remarca cum ca...n-am facut aluzie...la nimic din postarile tale...
cat priveste rezonantele de care faci tu vorbire...ele oricum...daca-mi sant adresate...le primesc cu draga inima...iar de nu...nici o pierdere...nu traiesc in virtual...
eu_ovidiu
Postat pe 3 Iunie 2014 21:52
Sigur vremea este de vina....
kudika_19225
Postat pe 3 Iunie 2014 22:18
buna dimineata , am facut cafea si am adus flori proaspete si ganduri bune ...http://www.downloadprograme.ro/wp-content/gallery/imgini-desktop-flori/decor_trandafiri.jpg
kudika_956659
Postat pe 4 Iunie 2014 06:24
http://fs68.trilulilu.ro/imgs/BLACKCEZAR/cafeaua-de-dimineata-276_805e985f8c4c31.jpg
kudika_956659
Postat pe 4 Iunie 2014 06:35
http://www.youtube.com/watch?v=RsTLKRt7PaI
kudika_956659
Postat pe 4 Iunie 2014 06:37
Buna dimineata,doamnelor si domnilor,se anunta o zi obisnuita in ploaie amestecata cu senin,sa aveti parte de stralucirea soarelui si de frumusetea vietii in fiecare clipa!!!

on-ma pregatesc de treaba!!Dragilor,nicio secunda de viata pierduta,aceasta va doresc!!Sa fiti iubiti!!!
kudika_15804
Postat pe 4 Iunie 2014 07:11
De la: kudika_956659, la data 2014-06-04 06:24:47buna dimineata , am facut cafea si am adus flori proaspete si ganduri bune ...http://www.downloadprograme.ro/wp-content/gallery/imgini-desktop-flori/decor_trandafiri.jpg

Multumesc pentru tot,draga mea,te las cu salutul meu matinal,am foarte multa treaba!!!Pace tie!!
kudika_15804
Postat pe 4 Iunie 2014 07:13
De la: eu_ovidiu, la data 2014-06-03 21:52:23
De la: kudika_15804, la data 2014-06-03 12:57:07

chiar nu sunt...aluziv...sincer!!!...imi cer scuze daca ...cumva...asa s-o inteles...
fac acum...remarca cum ca...n-am facut aluzie...la nimic din postarile tale...
cat priveste rezonantele de care faci tu vorbire...ele oricum...daca-mi sant adresate...le primesc cu draga inima...iar de nu...nici o pierdere...nu traiesc in virtual...

Nu ma caracterizeaza intoleranta in relatia cu oamenii,dar in ceea ce te priveste nu sunt dispusa sa iti primesc scuzele,atat.Buna dimineata,totusi,raman un om civilizat!!
kudika_15804
Postat pe 4 Iunie 2014 07:15
De la: kudika_15804, la data 2014-06-04 07:13:44
De la: kudika_956659, la data 2014-06-04 06:24:47buna dimineata , am facut cafea si am adus flori proaspete si ganduri bune ...http://www.downloadprograme.ro/wp-content/gallery/imgini-desktop-flori/decor_trandafiri.jpg

Multumesc pentru tot,draga mea,te las cu salutul meu matinal,am foarte multa treaba!!!Pace tie!!

DOAMNE AJUTA !SA fii iubita !
kudika_956659
Postat pe 4 Iunie 2014 08:19
https/www.youtube.com/watch?v=BtxraH9VDRA
kudika_956659
Postat pe 4 Iunie 2014 10:58

buna ziua!
care mai e treaba pe aici?
Eu chiar nu am mai avut timp sa intru!
picard-jean-luc
Postat pe 4 Iunie 2014 12:26
De la: picard-jean-luc, la data 2014-06-04 12:26:23
buna ziua!
care mai e treaba pe aici?
Eu chiar nu am mai avut timp sa intru!

treaba e ca nu e treaba ta care e treaba,,,,sanatate numai bn
kudika_950728
Postat pe 4 Iunie 2014 13:06
" Întotdeauna va exista iubire pentru cei care vor sã o primeascã și sã o dãruiascã la rândul lor.
Întotdeauna va exista speranțã pentru cei care nu se tem de provocãri și necunoscut.
Întotdeauna va exista magie pentru cei cu sufletele pline de sensibilitate și frumos, pentru cei care reușesc sã vãd dincolo de înveliș, pentru cei care nu se îndoiesc de forța și curajul lor.
Întotdeauna va exista ziua de astãzi și momentul prezent pentru cei care reușesc sã se bucure de fiecare lucru mãrunt și sã întâmpine totul cu optimism și credințã.
Întotdeauna vor exista sentimente sincere și lucruri minunate pentru cei care nu se vor teme sã trãiascã momentul prezent și sã priveascã înspre ziua de mâine cu speranțã, iubire și blândețe.
Întotdeauna va exista o cale pentru cei rãtãciți dar încrezãtori, întotdeauna un loc ferit și cald de intemperii pentru cei nãpãstuiți, pentru cei în cãutare de adevãr și cunoaștere, pentru cei bogați spirituali.
Întotdeauna va exista plenitudine și fericire pentru cei care vor reuși sã dãrâme propriile limitãri, bariere și sã se ridice curajoși împotriva resentimentelor și a regretelor.
Și întotdeauna, dar ÎNTOTDEAUNA, va exista o a doua șansã.
Ai rãbdare! Ai curaj! Rezistã! Și nu va fi în van..."

Buna seara,doamnelor si domnilor,o seara frumoasa si luminoasa ca sufletele voastre!!!Bucurati-va ca inca puteti iubi si trai frumos,acest fapt depinzand de fiecare dintre voi!!!

on----Doar pace!!!!

I will walk with you,love1!!!I will talk with you,my love!!!I will live with you,love,because you are my everything!!!

For all of you, for a beautiful evening!!!

www.youtube.com/watch?v=-LL9Fg6vakA
kudika_15804
Postat pe 4 Iunie 2014 18:41
Summer life!!!!

www.youtube.com/watch?v=Rl9YGlBLyPE
kudika_15804
Postat pe 4 Iunie 2014 18:42
De la: kudika_15804, la data 2014-06-04 18:42:26Summer life!!!!

www.youtube.com/watch?v=Rl9YGlBLyPE

nice ! yes !sa vina vara !
kudika_956659
Postat pe 4 Iunie 2014 19:06

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
buna 1 De la: kudika193021 12 Iunie 2010 10:42
noi 2... 1 De la: SIM74 10 Februarie 2008 22:55
Kudika va ureaza La multi ani! 78 De la: amigoss 8 Ianuarie 2010 23:18
Need some help here :D 10 De la: Oanuka 13 Februarie 2010 11:48
abonamente (telefonice)cu probleme 3 De la: baiat_anonim 8 Aprilie 2010 12:45