Mai multe
ar trebui sa te antrenezi nu cu mn ci cu ce ti spun papistasii curcubeu ca nu eu ti le spun ci ei
|
||
|
kudika_950728 Postat pe 6 Iunie 2014 22:07 |
||
|---|---|---|
|
Poate formula obiec�ii �mpotriva apostolilor �i a poruncilor pe care ei le-au dat. El are dreptul �i puterea s� �ndrepte �n Noul Testament orice consider� necesar; poate schimba chiar �i Tainele care au fost r�nduite �i instituite de Iisus Hristos. El are o astfel de putere �n cer, �nc�t poate proclama sfin�i pe oricine vrea dintre cei mor�i, chiar �i �mpotriva tuturor convingerilor din exterior �i �n ciuda p�rerilor cardinalilor � i episcopilor care ar cugeta s� se �mpotriveasc� la aceasta. nu sunt inneptiile mele curcubeu,,,este istoria cultului tau,,documenteaza te
|
||
|
kudika_950728 Postat pe 6 Iunie 2014 22:18 |
||
| Dac� papa pronun�� o hot�r�re �mpotriva judec��ii lui Dumnezeu, atunci judecatalui Dumnezeu va trebui �ndreptat� �i schimbat�. Papa este lumina adev�rului �i reflexia lui. Papa este totul peste toate �i pe toate le poate | ||
|
|
||
|
kudika_950728 Postat pe 6 Iunie 2014 22:43 |
||
|
Dogule!!!...sincer...daca te-ai dat la cei cu...istoria religiilor...sau...mai stiu eu...la ce secta...sincer...inceteaza sa induci...ideile ce ti se induc tie...fara ca tu sa fii pregatit sa le intelegi!!! deci...din ce vad eu...tu...te ghidezi de pe net...in ce priveste gandirea ta reala...si...ulterior...daca ti se potriveste...gandirii tale...sau...sectei la care ai aderat!!! iarta-mi zicerea...dar...asa se vede...sincer!!!
|
||
|
eu_ovidiu Postat pe 7 Iunie 2014 08:08 |
||
buna dimineata dragul meu ovidiu,,,,,sincer se vede ca tu esti pe langa subiect si n ai nici o treaba cu treaba,,,,eu nu sunt la nici o secta iar ce am scris nu este din capul ci este istoria catolicismului este vorba de consiliul 1 vatican din 1870 deci nu sunt decat vreo 144 de ani de atunci,,deci mie nu mi se induce nici o idee ia si citeste l singur din surse catolice nu ortodoxe ca sa nu ziceti ca influenteaza cineva cu ceva,,cititi l singuri,nu mai zice ti ca sunt altii influentati cand influentati au fost catolicii de alesii lor,,,ciudat este ca voua va casuna pe mn in loc sa fi ti revoltati de deciziile si doctrina catolica
|
||
|
kudika_950728 Postat pe 7 Iunie 2014 10:05 |
||
O ZI SPLENDIDA ASTAZI, Mi-a ajutat bunul DUMNEZEU sa impart ce mi-am propus ...am luat doar 4 randuri de castronele ceramice ,cesti si lingura de lemn aferenta ...a fost o placere sa le aleg era o adevarata expozitie in piata delfinul de produse traditionale ceramice si din lemn . Cu aceasta ocazie am gasit si un aparat cu niste rotite din lemn pentru masaj cervical ... mi-a arata nene ala cu se foloseste ... e super si am datdoar 10 lei pe el va doresc tuturor o zi frumoasa si nu va mai contraziceti ca nu conteaza cine are dreptate sau nu , conteaza sa crezi in DUMNEZEU , dumnezeu este iubire !Ziua cea mai frumoas�? Ast�zi. Obstacolul cel mai mare? Frica. Lucrul cel mai u�or? Gre�ala. Gre�ala cea mai mare? Renun�area. R�d�cina cea mai rea? Egoismul. Distrac�ia cea mai bun�? Munca. �nfr�ngerea cea mai ur�t�? Descurajarea. Profesioni�tii cei mai buni? Copiii. Nevoia dint�i? Comunicarea. Fericirea cea mai mare? S� fii util. Misterul cel mai profund? Moartea. Defectul cel mai mare? �ntristarea. Sentimentul cel mai ur�t? Ura. Cadoul cel mai frumos? Iertarea. Traseul cel mai bun? Calea dreapt�. Senza�ia cea mai pl�cut�? Pacea interioar�. Gestul cel mai frumos? Z�mbetul. Medicamentul cel mai bun? Optimismul. Satisfac�ia cea mai mare? Datoria �mplinit�. Puterea cea mai mare? Credin�a. Lucrul cel mai frumos din lume? Iubirea." - Maica Tereza O dimineata cat mai senina va doresc tuturor.
|
||
|
kudika_956659 Postat pe 7 Iunie 2014 10:36 |
||
| buna dimineata gabriela,,conteaza cine are dreptate ca nu cumva sa crezi si ca papa este iubire si sa crezi in el ,precum ii credeau egiptenii pe faraoni semizei | ||
|
kudika_950728 Postat pe 7 Iunie 2014 10:42 |
||
| DE ACORD cu tine , dar fiecare este liber sa creada in ce si cine vrea ! | ||
|
kudika_956659 Postat pe 7 Iunie 2014 10:45 |
||
http://www.youtube.com/watch?v=eFUhYftJ1ag CU DRAG DE LA MINE
|
||
|
kudika_956659 Postat pe 7 Iunie 2014 10:52 |
||
| logic ca este liber,,suntem liberi sa ne credem si supermani daca vrem | ||
|
kudika_950728 Postat pe 7 Iunie 2014 10:54 |
||
exact e chestie de imaginatie ... vii la gradina botanica , azi duc fetitele acolo ...??/
|
||
|
kudika_956659 Postat pe 7 Iunie 2014 11:23 |
||
Salut omenire si bine vam gasit bucurosi si voios!!! O zi splendida azi sa va si incerc sa o tai ca pistruiatu sa-mi mai schimb culoarea pielii,ca prea sunt sechestrata si o sa ma fac neagra de "ciuda",mno!!! |
||
|
Titanika Postat pe 7 Iunie 2014 13:15 |
||
De la: Titanika, la data 2014-06-07 13:15:32Salut omenire si bine vam gasit bucurosi si voios!!! buna draga ina , fugi si tu la soare ca meriti putina relaxare
|
||
|
kudika_956659 Postat pe 7 Iunie 2014 13:28 |
||
De la: kudika_956659, la data 2014-06-07 13:28:23De la: Titanika, la data 2014-06-07 13:15:32Salut omenire si bine vam gasit bucurosi si voios!!! sper sa si dorm un pic ca "mumia"ma trezit de la 5,30 si fara sa stie ce vrea mi-a facut "discoteca" din 20min-la 30 min si iar si pt asta sper sa dau jos ceva kg acumulate acasa O zi superlativa draga mea
|
||
|
Titanika Postat pe 7 Iunie 2014 13:33 |
||
De la: Titanika, la data 2014-06-07 13:33:34De la: kudika_956659, la data 2014-06-07 13:28:23De la: Titanika, la data 2014-06-07 13:15:32Salut omenire si bine vam gasit bucurosi si voios!!! ingerii sa te sarute ..
|
||
|
kudika_956659 Postat pe 7 Iunie 2014 13:36 |
||
De la: kudika_956659, la data 2014-06-07 11:23:24exact e chestie de imaginatie ... nu ca se sperie de mn,,zic ca a venit omul negru,,bau ba u
|
||
|
kudika_950728 Postat pe 7 Iunie 2014 14:07 |
||
|
"De multe ori suntem tenta�i s� ne facem un ideal al vie�ii, iar c�nd acesta este dat peste cap, suferim. Refuz�m s� accept�m realitatea, tr�ind �ntr-un vis al nostru, �n care lucrurile sunt a�a cum vrem noi. Dar, pentru a fi ferici�i, trebuie s� accept�m �n via�� c�: 1. Oamenii se schimb�. Inclusiv noi. Cunoa�tem oameni de care ne leg�m sufletul. �i accept�m �n via�a noastr� �i nu vrem s� le mai d�m drumul niciodat�. Apoi, din senin, descoperim c� ceva s-a schimbat. C� nu mai e la fel, c� nu ne mai sim�im �n�ele�i, conecta�i. Ori ei s-au schimbam, ori noi. Ca s� fim ferici�i, trebuie s� nu mai �inem cu din�ii de omul pe care-l �tiam, �i s� accept�m c� acum e altul. �i s�-i d�m drumul� 2. Pe l�ng� victorii, mai avem parte �i de �nfr�ngeri. E frumos s� c�tigi. Da, acel sentiment de mul�umire de sine, s�ngele care ne alearg� prin organism, pompat de adrenalin�. Senza�ia c� aerul e mai u�or, c� suntem mai mari, mai �nal�i, mai frumo�i. E gustul victoriei. Sim�im c� suntem, �n sf�r�it, buni la ceva. Dar uneori, trebuie s� accept�m c� mai �i pierdem. Via�a nu e un �ir lung de c�tiguri. Adeseori, victoria este �ntrerupt� de e�ec. �i e �n regul�. E omene�te. Singurul lucru pe care trbeuie s�-l �inem minte, �n acest caz, e c� trebuie s� ne ridic�m dup� ce am c�zut. DE FIECARE DAT�. 3. Via�a merge �nainte. Poate c� �i-ai dori s� vezi c� unii oameni nu pot tr�i f�r� tine. C� la locul de munc� e�ti indispensabil. Dar adev�rul este c� via�a, la fel ca oamenii, merge �nainte. Vei vedea �n jurul t�u oameni care vor �nainta f�r� tine. Te va durea, ��i vei dori s� fii a�teptat� Dar adev�rul este c�, uneori, trebuie s� accept�m faptul c� dac� r�m�nem �n urm�, nu �nseamn� c� nu �nsemn�m nimic. �nseamn� pur �i simplu c� poate trebuie s� schimb�m traseul vie�ii. 4. Unele lucruri nu le putem schimba. Oric�t ne-am str�dui �i ne-am dori de mult, unele lucruri pur �i simplu nu se pot schimba. Nu conteaz� c�t de mult timp aloc�m, c�t de multe sentimente investim� Pur �i simplu nu se poate. 5. C�teodat�, oamenii pleac�. Din diferite motive, din c�nd �n c�nd, oamenii decid c� vor s� plece. Brusc, te treze�ti cu un loc gol �n inima ta, �n casa ta, �n via�a ta. C�teodat� pleac� f�r� nici o explica�ie, din senin, alteori ofer� motive mai mult sau mai pu�in logice. Ori e�ti prea bun, ori au g�sit pe cineva mai bun. Ori s-au plictisit, ori e prea mult� adrenalin�. Ori nu mai simt nimic, ori simt ceva mult prea puternic� pentru altcineva. Trebuie s� accep�i aceast� realitate �i s� nu mai prive�ti la spatele care �i s-a �ntors. 6. Lacrimile. Nu sunt un simbol al sl�biciunii, ci a faptului c� te-ai implicat. Lacrimile sunt perlele oamenilor boga�i suflete�te. Dac� pl�ngi nu �nseamn� c� nu e�ti �ndeajuns de puternic, ci c� e�ti suficient de puternic �nc�t s� stai fa�� �n fa�� cu ceea ce sim�i. Cu durerea, cu suferin�a, cu am�r�ciunea� Pentru c� de fiecare dat�, vindecarea interioar� �ncepe cu o lacrim�! 7. PE TINE! Acesta este primul lucru pe care trebuie s�-l accep�i �n via��. TU trebuie s� fii prima persoan� pe care o �mbr��i�ezi, o ier�i, o accep�i �i o iube�ti. �nva�� s� ��i �nsu�e�ti fiecare lucru care face parte din tine, s� te cuno�ti �i s� ai r�bdare cu tine, fiind con�tient c� �n interiorul t�u s� afl� o persoan� care cre�te c�te un pic �n fiecare zi. Ast�zi m� accept pe mine, exact a�a cum sunt. Nu m� voi mai acuza pentru lucrurile din trecut, m� voi ierta pentru gre�elile pe care le-am f�cut �i m� voi iubi, respect�ndu-m�. Ast�zi accept c� oamenii se schimb�, chiar dac�, c�teodat�, nu �n bine. Accept c� fiecare e�ec e o lec�ie pentru mine �i c� via�a merge �nainte, cu sau f�r� mine. Realizez c� unele lucruri nu le pot schimba, a�a c� nu m� voi mai obosi s� bat �ntr-un perete, a�tept�nd s� se transforme �n u��. Da, accept, de�i m� doare, c� uneori oamenii pleac�. Nu am s� mai privesc la golul l�sat de ei �n urma lor, ci am s� caut s� m� concentrez pe oamenii care au r�mas �n via�a mea. �mi accept lacrimile �i le respect, pentru c� sunt un simbol al puterii mele interioare. Ast�zi accept tot ce mi s-a �nt�mplat!" Buna ziua,doamnelor si domnilor,o Samabata bogata in relaxare,voie buna si pace a inimii!!! on---Un salut al bunavointei sa ajunga la voi toti!!! The fascination!!!! www.youtube.com/watch?v=fQknNaxLAaA |
||
|
kudika_15804 Postat pe 7 Iunie 2014 15:25 |
||
|
"Viata este doar sansa de a creste un suflet." ~ Arthur Powell Davies "E-a�a de trist s� cugeti c�-ntr-o zi, poate chiar m�ine, pomii de pe-alee acolo unde-i vezi or s� mai stee voio�i, �n vreme ce vom putrezi. At�ta soare, Doamne, at�ta soare o s� mai fie-n lume dupa noi; cortegii de-anotimpuri �i de ploi, cu p�r din care �iruie r�coare� �i iarba asta o s� mai r�sar�, iar luna tot a�a o s� se plece, mirat�, peste apa care trece noi singuri n-o s� fim a doua oar�. �i-mi pare-a�a ciudat c� se mai poate g�si at�ta vreme pentru ur�, c�nd via�a e de-abia o pic�tur� �ntre minutu-acesta care bate �i cel�lalt �i-mi pare ne-n�eles �i trist c� nu privim la cer mai des, c� nu culegem flori �i nu z�mbim, noi, care-a�a de repede murim."____Murim� ca m�ine - Magda Isanos All of you have a wonderful life!!! www.youtube.com/watch?v=_YCE_LAiSdU&feature=youtu.be |
||
|
kudika_15804 Postat pe 7 Iunie 2014 15:28 |
||
www.youtube.com/watch?v=fJr7pEgOsJk&feature=youtu.be
|
||
|
kudika_15804 Postat pe 7 Iunie 2014 15:30 |
||
|
Mai �ii minte? Mai �ii minte? Mai �ii minte, tu, iubire, Cum m�na �i-o �ncle�tam Sugrumat de fericire L�ng� mine s� te am? Cum opream, pe dat�, clipa C�nd de mine te lipeam? Parc-un �nger cu aripa Ne atingea c�nd ne iubeam. Stelele din Carul Mare Ne z�mbeau �iret, cumva... Dar cuprins de desf�tare -- Tu-mi erai singura stea. Unde-s, oare, acele vremuri Unde e�ti, iubita mea? Poate fericit� tremuri �n bra�ele altcuiva. Eu ?! Z�mbesc �n amintire... O, cum anii s-au tot dus! Dar te mai g�ndesc, iubire -- Chiar de l�ng� tine nu-s...___BORIS IOACHIM Do you remember,my love??? www.youtube.com/watch?v=LI_NG4mSWVY&feature=youtu.be |
||
|
kudika_15804 Postat pe 7 Iunie 2014 15:41 |
||
De la: kudika_15804, la data 2014-06-07 15:41:38 multumesc pentru o oaza de senin si sentimente curate !https//www.youtube.com/watch?v=XnWyF7wAtko, cu prietenie G
|
||
|
kudika_956659 Postat pe 7 Iunie 2014 19:03 |
||
| http://www.youtube.com/watch?v=QRwVZhBM-5Y | ||
|
-Iulya Postat pe 7 Iunie 2014 19:23 |
||
ITI MULTUMESC DRAGA MEA este superb !tot binele ti-l doresc chiar aveam nevoie ....seara de vis sa ai !http://www.youtube.com/watch?v=9OWlLKcytOg de la mine pentru tine
|
||
|
kudika_956659 Postat pe 7 Iunie 2014 19:36 |
||
|
Vino, Cuprinde-mi inima cu bra�ele iubirii; Nu-mi spune: este toamn� �n suflete. �tiu... E vremea asfin�itului c�nd iubirile se sting ca ni�te stele c�z�toare. Dar te rog, las�-mi clipa aceasta. Pentru mine va fi o eternitate. Vino, Nu privi spre iarn�... Hai s� topim florile de ghea�� de la fereastra iubirii noastre. �i s� ne bucur�m de noi. Eu mai am un strop de prim�var� �i cu toamna ta vom face s� fie vara sufletelor noastre... Vino, Eu �nc� te a�tept... Vara sufletelor noastre___ Angelina Nadejde Buna seara,dragilor,iata-ne si in pragul unei seri minunate,fie ca voi toti sa va bucurati de clipe de vis!!! on__Ascult tacerea cerului!!! Pentru voi toti: Twilight of missing!!! www.youtube.com/watch?v=Pik__r81TLE&feature=youtu.be
|
||
|
kudika_15804 Postat pe 7 Iunie 2014 19:50 |
||
De la: kudika_956659, la data 2014-06-07 19:36:32 Multumesc,draga Gabriela,buna seara!!! Priveste cerul,draga mea,si soarbe-i soaptele!! www.youtube.com/watch?v=5S7h1nTLv2E&feature=youtu.be
|
||
|
kudika_15804 Postat pe 7 Iunie 2014 19:52 |
||
De la: kudika_956659, la data 2014-06-07 19:36:32 Ms la fel
|
||
|
-Iulya Postat pe 7 Iunie 2014 19:53 |
||
| foarte frumoase poezii si muzicii,,insa mie nu mi prea plac | ||
|
kudika_950728 Postat pe 7 Iunie 2014 19:57 |
||
De la: kudika_950728, la data 2014-06-07 19:57:47foarte frumoase poezii si muzicii,,insa mie nu mi prea plac
|
||
|
-Iulya Postat pe 7 Iunie 2014 19:59 |
||
incerc sa scap de raceala asta... si ascult: http://www.trilulilu.ro/ljiljana-nikolovska-6-melodii-pentru-suflet?playlist=colectie-muzica-mea-1334&ref=colectie Salutare tuturor..
|
||
|
Fulg-de-nea Postat pe 7 Iunie 2014 20:07 |
||
De la: kudika_950728, la data 2014-06-07 19:57:47foarte frumoase poezii si muzicii,,insa mie nu mi prea plac Chiar crezi ca intereseaza pe cineva daca iti place ceva sau nu??? Este simplu,nu iti plac,nu citi si nu asculta,atata paguba!!!
|
||
|
kudika_15804 Postat pe 7 Iunie 2014 20:09 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| SOS!!!Salvati-l pe Demzy,bestiutza cu suflet de aur! | 1 | De la: heaven2007 15 Februarie 2010 11:00 |
| JOCUL DOI | 125 | De la: kudika_10590 6 Iulie 2012 08:06 |
| buna | 3 | De la: miss_darine 10 Mai 2010 08:51 |
|
|
||
| La ce te gandesti acum? | 436 | De la: valy90 9 Februarie 2011 15:05 |
| sex | 6 | De la: scorpio67 9 Februarie 2011 08:12 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la [email protected]
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email [email protected]
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.