Setari Cookie-uri

Ce faci in acest moment!?

ar trebui sa te antrenezi nu cu mn ci cu ce ti spun papistasii curcubeu ca nu eu ti le spun ci ei
kudika_950728
Postat pe 6 Iunie 2014 22:07
Poate formula obiecþii împotriva apostolilor ºi a poruncilor pe care ei le-au dat. El are dreptul ºi puterea sã îndrepte în Noul Testament orice considerã necesar; poate schimba chiar ºi Tainele care au fost rânduite ºi instituite de Iisus Hristos. El are o astfel de putere în cer, încât poate proclama sfinþi pe oricine vrea dintre cei morþi, chiar ºi împotriva tuturor convingerilor din exterior ºi în ciuda pãrerilor cardinalilor º
i episcopilor care ar cugeta sã se împotriveascã
la aceasta.

nu sunt inneptiile mele curcubeu,,,este istoria cultului tau,,documenteaza te
kudika_950728
Postat pe 6 Iunie 2014 22:18
Dacã papa pronunþã o hotãrâre împotriva judecãþii lui Dumnezeu, atunci judecatalui Dumnezeu va trebui îndreptatã ºi schimbatã. Papa este lumina adevãrului ºi reflexia lui. Papa este totul peste toate ºi pe toate le poate
kudika_950728
Postat pe 6 Iunie 2014 22:43
Dogule!!!...sincer...daca te-ai dat la cei cu...istoria religiilor...sau...mai stiu eu...la ce secta...sincer...inceteaza sa induci...ideile ce ti se induc tie...fara ca tu sa fii pregatit sa le intelegi!!!
deci...din ce vad eu...tu...te ghidezi de pe net...in ce priveste gandirea ta reala...si...ulterior...daca ti se potriveste...gandirii tale...sau...sectei la care ai aderat!!!
iarta-mi zicerea...dar...asa se vede...sincer!!!
eu_ovidiu
Postat pe 7 Iunie 2014 08:08
buna dimineata dragul meu ovidiu,,,,,sincer se vede ca tu esti pe langa subiect si n ai nici o treaba cu treaba,,,,eu nu sunt la nici o secta iar ce am scris nu este din capul ci este istoria catolicismului este vorba de consiliul 1 vatican din 1870 deci nu sunt decat vreo 144 de ani de atunci,,deci mie nu mi se induce nici o idee ia si citeste l singur din surse catolice nu ortodoxe ca sa nu ziceti ca influenteaza cineva cu ceva,,cititi l singuri,nu mai zice ti ca sunt altii influentati cand influentati au fost catolicii de alesii lor,,,ciudat este ca voua va casuna pe mn in loc sa fi ti revoltati de deciziile si doctrina catolica
kudika_950728
Postat pe 7 Iunie 2014 10:05
O ZI SPLENDIDA ASTAZI, Mi-a ajutat bunul DUMNEZEU sa impart ce mi-am propus ...am luat doar 4 randuri de castronele ceramice ,cesti si lingura de lemn aferenta ...a fost o placere sa le aleg era o adevarata expozitie in piata delfinul de produse traditionale ceramice si din lemn . Cu aceasta ocazie am gasit si un aparat cu niste rotite din lemn pentru masaj cervical ... mi-a arata nene ala cu se foloseste ... e super si am datdoar 10 lei pe el va doresc tuturor o zi frumoasa si nu va mai contraziceti ca nu conteaza cine are dreptate sau nu , conteaza sa crezi in DUMNEZEU , dumnezeu este iubire !

Ziua cea mai frumoasã? Astãzi.
Obstacolul cel mai mare? Frica.
Lucrul cel mai uºor? Greºala.
Greºala cea mai mare? Renunþarea.
Rãdãcina cea mai rea? Egoismul.
Distracþia cea mai bunã? Munca.
Înfrângerea cea mai urâtã? Descurajarea.
Profesioniºtii cei mai buni? Copiii.
Nevoia dintâi? Comunicarea.
Fericirea cea mai mare? Sã fii util.
Misterul cel mai profund? Moartea.
Defectul cel mai mare? Întristarea.
Sentimentul cel mai urât? Ura.
Cadoul cel mai frumos? Iertarea.
Traseul cel mai bun? Calea dreaptã.
Senzaþia cea mai plãcutã? Pacea interioarã.
Gestul cel mai frumos? Zâmbetul.
Medicamentul cel mai bun? Optimismul.
Satisfacþia cea mai mare? Datoria împlinitã.
Puterea cea mai mare? Credinþa.
Lucrul cel mai frumos din lume? Iubirea."
- Maica Tereza

O dimineata cat mai senina va doresc tuturor.

kudika_956659
Postat pe 7 Iunie 2014 10:36
buna dimineata gabriela,,conteaza cine are dreptate ca nu cumva sa crezi si ca papa este iubire si sa crezi in el ,precum ii credeau egiptenii pe faraoni semizei
kudika_950728
Postat pe 7 Iunie 2014 10:42
DE ACORD cu tine , dar fiecare este liber sa creada in ce si cine vrea !
kudika_956659
Postat pe 7 Iunie 2014 10:45
http://www.youtube.com/watch?v=eFUhYftJ1ag CU DRAG DE LA MINE
kudika_956659
Postat pe 7 Iunie 2014 10:52
logic ca este liber,,suntem liberi sa ne credem si supermani daca vrem
kudika_950728
Postat pe 7 Iunie 2014 10:54
exact e chestie de imaginatie ... vii la gradina botanica , azi duc fetitele acolo ...??/
kudika_956659
Postat pe 7 Iunie 2014 11:23
Salut omenire si bine vam gasit bucurosi si voios!!! O zi splendida azi sa va si incerc sa o tai ca pistruiatu sa-mi mai schimb culoarea pielii,ca prea sunt sechestrata si o sa ma fac neagra de "ciuda",mno!!!
Titanika
Postat pe 7 Iunie 2014 13:15
De la: Titanika, la data 2014-06-07 13:15:32Salut omenire si bine vam gasit bucurosi si voios!!! O zi splendida azi sa va si incerc sa o tai ca pistruiatu sa-mi mai schimb culoarea pielii,ca prea sunt sechestrata si o sa ma fac neagra de "ciuda",mno!!!
l

buna draga ina , fugi si tu la soare ca meriti putina relaxare
kudika_956659
Postat pe 7 Iunie 2014 13:28
De la: kudika_956659, la data 2014-06-07 13:28:23
De la: Titanika, la data 2014-06-07 13:15:32Salut omenire si bine vam gasit bucurosi si voios!!! O zi splendida azi sa va si incerc sa o tai ca pistruiatu sa-mi mai schimb culoarea pielii,ca prea sunt sechestrata si o sa ma fac neagra de "ciuda",mno!!!
l

sper sa si dorm un pic ca "mumia"ma trezit de la 5,30 si fara sa stie ce vrea mi-a facut "discoteca" din 20min-la 30 min si iar si pt asta sper sa dau jos ceva kg acumulate acasa
O zi superlativa draga mea
Titanika
Postat pe 7 Iunie 2014 13:33
De la: Titanika, la data 2014-06-07 13:33:34
De la: kudika_956659, la data 2014-06-07 13:28:23
l

sper sa si dorm un pic ca "mumia"ma trezit de la 5,30 si fara sa stie ce vrea mi-a facut "discoteca" din 20min-la 30 min si iar si pt asta sper sa dau jos ceva kg acumulate acasa
O zi superlativa draga mea

ingerii sa te sarute ..
kudika_956659
Postat pe 7 Iunie 2014 13:36
De la: kudika_956659, la data 2014-06-07 11:23:24exact e chestie de imaginatie ... vii la gradina botanica , azi duc fetitele acolo ...??/

nu ca se sperie de mn,,zic ca a venit omul negru,,bau ba u
kudika_950728
Postat pe 7 Iunie 2014 14:07
"De multe ori suntem tentaþi sã ne facem un ideal al vieþii, iar când acesta este dat peste cap, suferim. Refuzãm sã acceptãm realitatea, trãind într-un vis al nostru, în care lucrurile sunt aºa cum vrem noi. Dar, pentru a fi fericiþi, trebuie sã acceptãm în viaþã cã:
1. Oamenii se schimbã. Inclusiv noi. Cunoaºtem oameni de care ne legãm sufletul. Îi acceptãm în viaþa noastrã ºi nu vrem sã le mai dãm drumul niciodatã. Apoi, din senin, descoperim cã ceva s-a schimbat. Cã nu mai e la fel, cã nu ne mai simþim înþeleºi, conectaþi. Ori ei s-au schimbam, ori noi. Ca sã fim fericiþi, trebuie sã nu mai þinem cu dinþii de omul pe care-l ºtiam, ºi sã acceptãm cã acum e altul. ªi sã-i dãm drumul…
2. Pe lângã victorii, mai avem parte ºi de înfrângeri. E frumos sã câºtigi. Da, acel sentiment de mulþumire de sine, sângele care ne aleargã prin organism, pompat de adrenalinã. Senzaþia cã aerul e mai uºor, cã suntem mai mari, mai înalþi, mai frumoºi. E gustul victoriei. Simþim cã suntem, în sfârºit, buni la ceva. Dar uneori, trebuie sã acceptãm cã mai ºi pierdem. Viaþa nu e un ºir lung de câºtiguri. Adeseori, victoria este întreruptã de eºec. ªi e în regulã. E omeneºte. Singurul lucru pe care trbeuie sã-l þinem minte, în acest caz, e cã trebuie sã ne ridicãm dupã ce am cãzut. DE FIECARE DATÃ.
3. Viaþa merge înainte. Poate cã þi-ai dori sã vezi cã unii oameni nu pot trãi fãrã tine. Cã la locul de muncã eºti indispensabil. Dar adevãrul este cã viaþa, la fel ca oamenii, merge înainte. Vei vedea în jurul tãu oameni care vor înainta fãrã tine. Te va durea, îþi vei dori sã fii aºteptat… Dar adevãrul este cã, uneori, trebuie sã acceptãm faptul cã dacã rãmânem în urmã, nu înseamnã cã nu însemnãm nimic. Înseamnã pur ºi simplu cã poate trebuie sã schimbãm traseul vieþii.
4. Unele lucruri nu le putem schimba. Oricât ne-am strãdui ºi ne-am dori de mult, unele lucruri pur ºi simplu nu se pot schimba. Nu conteazã cât de mult timp alocãm, cât de multe sentimente investim… Pur ºi simplu nu se poate.
5. Câteodatã, oamenii pleacã. Din diferite motive, din când în când, oamenii decid cã vor sã plece. Brusc, te trezeºti cu un loc gol în inima ta, în casa ta, în viaþa ta. Câteodatã pleacã fãrã nici o explicaþie, din senin, alteori oferã motive mai mult sau mai puþin logice. Ori eºti prea bun, ori au gãsit pe cineva mai bun. Ori s-au plictisit, ori e prea multã adrenalinã. Ori nu mai simt nimic, ori simt ceva mult prea puternic… pentru altcineva. Trebuie sã accepþi aceastã realitate ºi sã nu mai priveºti la spatele care þi s-a întors.
6. Lacrimile. Nu sunt un simbol al slãbiciunii, ci a faptului cã te-ai implicat. Lacrimile sunt perlele oamenilor bogaþi sufleteºte. Dacã plângi nu înseamnã cã nu eºti îndeajuns de puternic, ci cã eºti suficient de puternic încât sã stai faþã în faþã cu ceea ce simþi. Cu durerea, cu suferinþa, cu amãrãciunea… Pentru cã de fiecare datã, vindecarea interioarã începe cu o lacrimã!
7. PE TINE! Acesta este primul lucru pe care trebuie sã-l accepþi în viaþã. TU trebuie sã fii prima persoanã pe care o îmbrãþiºezi, o ierþi, o accepþi ºi o iubeºti. Învaþã sã îþi însuºeºti fiecare lucru care face parte din tine, sã te cunoºti ºi sã ai rãbdare cu tine, fiind conºtient cã în interiorul tãu sã aflã o persoanã care creºte câte un pic în fiecare zi.
Astãzi mã accept pe mine, exact aºa cum sunt. Nu mã voi mai acuza pentru lucrurile din trecut, mã voi ierta pentru greºelile pe care le-am fãcut ºi mã voi iubi, respectându-mã. Astãzi accept cã oamenii se schimbã, chiar dacã, câteodatã, nu în bine. Accept cã fiecare eºec e o lecþie pentru mine ºi cã viaþa merge înainte, cu sau fãrã mine. Realizez cã unele lucruri nu le pot schimba, aºa cã nu mã voi mai obosi sã bat într-un perete, aºteptând sã se transforme în uºã. Da, accept, deºi mã doare, cã uneori oamenii pleacã. Nu am sã mai privesc la golul lãsat de ei în urma lor, ci am sã caut sã mã concentrez pe oamenii care au rãmas în viaþa mea. Îmi accept lacrimile ºi le respect, pentru cã sunt un simbol al puterii mele interioare.
Astãzi accept tot ce mi s-a întâmplat!"

Buna ziua,doamnelor si domnilor,o Samabata bogata in relaxare,voie buna si pace a inimii!!!

on---Un salut al bunavointei sa ajunga la voi toti!!!

The fascination!!!!
www.youtube.com/watch?v=fQknNaxLAaA

kudika_15804
Postat pe 7 Iunie 2014 15:25
"Viata este doar sansa de a creste un suflet." ~ Arthur Powell Davies

"E-aºa de trist sã cugeti cã-ntr-o zi,
poate chiar mâine, pomii de pe-alee
acolo unde-i vezi or sã mai stee
voioºi, în vreme ce vom putrezi.

Atâta soare, Doamne, atâta soare
o sã mai fie-n lume dupa noi;
cortegii de-anotimpuri ºi de ploi,
cu pãr din care ºiruie rãcoare…

ªi iarba asta o sã mai rãsarã,
iar luna tot aºa o sã se plece,
miratã, peste apa care trece
noi singuri n-o sã fim a doua oarã.

ªi-mi pare-aºa ciudat cã se mai poate
gãsi atâta vreme pentru urã,
când viaþa e de-abia o picãturã
între minutu-acesta care bate

ºi celãlalt ºi-mi pare ne-nþeles
ºi trist cã nu privim la cer mai des,
cã nu culegem flori ºi nu zâmbim,
noi, care-aºa de repede murim."____Murim… ca mâine - Magda Isanos

All of you have a wonderful life!!!

www.youtube.com/watch?v=_YCE_LAiSdU&feature=youtu.be
kudika_15804
Postat pe 7 Iunie 2014 15:28
www.youtube.com/watch?v=fJr7pEgOsJk&feature=youtu.be
kudika_15804
Postat pe 7 Iunie 2014 15:30

Mai þii minte?

Mai þii minte?
Mai þii minte, tu, iubire,
Cum mâna þi-o încleºtam
Sugrumat de fericire
Lângã mine sã te am?

Cum opream, pe datã, clipa
Când de mine te lipeam?
Parc-un înger cu aripa
Ne atingea când ne iubeam.

Stelele din Carul Mare
Ne zâmbeau ºiret, cumva...
Dar cuprins de desfãtare --
Tu-mi erai singura stea.

Unde-s, oare, acele vremuri
Unde eºti, iubita mea?
Poate fericitã tremuri
În braþele altcuiva.

Eu ?! Zâmbesc în amintire...
O, cum anii s-au tot dus!
Dar te mai gândesc, iubire --
Chiar de lângã tine nu-s...___BORIS IOACHIM

Do you remember,my love???

www.youtube.com/watch?v=LI_NG4mSWVY&feature=youtu.be

kudika_15804
Postat pe 7 Iunie 2014 15:41
De la: kudika_15804, la data 2014-06-07 15:41:38

Mai þii minte?

Mai þii minte?
Mai þii minte, tu, iubire,
Cum mâna þi-o încleºtam
Sugrumat de fericire
Lângã mine sã te am?

Cum opream, pe datã, clipa
Când de mine te lipeam?
Parc-un înger cu aripa
Ne atingea când ne iubeam.

Stelele din Carul Mare
Ne zâmbeau ºiret, cumva...
Dar cuprins de desfãtare --
Tu-mi erai singura stea.

Unde-s, oare, acele vremuri
Unde eºti, iubita mea?
Poate fericitã tremuri
În braþele altcuiva.

Eu ?! Zâmbesc în amintire...
O, cum anii s-au tot dus!
Dar te mai gândesc, iubire --
Chiar de lângã tine nu-s...___BORIS IOACHIM

Do you remember,my love???

www.youtube.com/watch?v=LI_NG4mSWVY&feature=youtu.be

multumesc pentru o oaza de senin si sentimente curate !https//www.youtube.com/watch?v=XnWyF7wAtko, cu prietenie G
kudika_956659
Postat pe 7 Iunie 2014 19:03
http://www.youtube.com/watch?v=QRwVZhBM-5Y
-Iulya
Postat pe 7 Iunie 2014 19:23
ITI MULTUMESC DRAGA MEA este superb !tot binele ti-l doresc chiar aveam nevoie ....seara de vis sa ai !http://www.youtube.com/watch?v=9OWlLKcytOg de la mine pentru tine
kudika_956659
Postat pe 7 Iunie 2014 19:36
Vino,

Cuprinde-mi inima cu braþele iubirii;
Nu-mi spune: este toamnã în suflete.
ªtiu...
E vremea asfinþitului când iubirile se sting
ca niºte stele cãzãtoare.
Dar te rog, lasã-mi clipa aceasta.
Pentru mine va fi o eternitate.
Vino,
Nu privi spre iarnã...
Hai sã topim florile de gheaþã
de la fereastra iubirii noastre.
ªi sã ne bucurãm de noi.
Eu mai am un strop de primãvarã
ºi cu toamna ta vom face sã fie
vara sufletelor noastre...
Vino,
Eu încã te aºtept...

Vara sufletelor noastre___ Angelina Nadejde

Buna seara,dragilor,iata-ne si in pragul unei seri minunate,fie ca voi toti sa va bucurati de clipe de vis!!!

on__Ascult tacerea cerului!!!

Pentru voi toti:

Twilight of missing!!!

www.youtube.com/watch?v=Pik__r81TLE&feature=youtu.be
kudika_15804
Postat pe 7 Iunie 2014 19:50
De la: kudika_956659, la data 2014-06-07 19:36:32 ITI MULTUMESC DRAGA MEA este superb !tot binele ti-l doresc chiar aveam nevoie ....seara de vis sa ai !http://www.youtube.com/watch?v=9OWlLKcytOg de la mine pentru tine

Multumesc,draga Gabriela,buna seara!!!
Priveste cerul,draga mea,si soarbe-i soaptele!!

www.youtube.com/watch?v=5S7h1nTLv2E&feature=youtu.be
kudika_15804
Postat pe 7 Iunie 2014 19:52
De la: kudika_956659, la data 2014-06-07 19:36:32 ITI MULTUMESC DRAGA MEA este superb !tot binele ti-l doresc chiar aveam nevoie ....seara de vis sa ai !http://www.youtube.com/watch?v=9OWlLKcytOg de la mine pentru tine

Ms la fel
-Iulya
Postat pe 7 Iunie 2014 19:53
foarte frumoase poezii si muzicii,,insa mie nu mi prea plac
kudika_950728
Postat pe 7 Iunie 2014 19:57
De la: kudika_950728, la data 2014-06-07 19:57:47foarte frumoase poezii si muzicii,,insa mie nu mi prea plac

-Iulya
Postat pe 7 Iunie 2014 19:59

incerc sa scap de raceala asta... si ascult:

http://www.trilulilu.ro/ljiljana-nikolovska-6-melodii-pentru-suflet?playlist=colectie-muzica-mea-1334&ref=colectie
Salutare tuturor..
Fulg-de-nea
Postat pe 7 Iunie 2014 20:07
De la: kudika_950728, la data 2014-06-07 19:57:47foarte frumoase poezii si muzicii,,insa mie nu mi prea plac

Chiar crezi ca intereseaza pe cineva daca iti place ceva sau nu??? Este simplu,nu iti plac,nu citi si nu asculta,atata paguba!!!
kudika_15804
Postat pe 7 Iunie 2014 20:09

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Important 13 De la: messalinda 30 Mai 2009 17:12
Filme si documentare religioase traduse in romana 3 De la: _dulcik_ 2 Iulie 2009 10:56
Schimbare username forum 66 De la: kudika_11826 15 Iulie 2012 17:51
Fazan in franceza 234 De la: yumy 15 Iunie 2011 14:04
Recuperare bani din strainatate 2 De la: deeatya 20 Mai 2014 11:32