Setari Cookie-uri

Ce faci in acest moment!?

De la: -Iulya, la data 2014-08-11 20:42:50Buna seara , 13 , 14

Si eu le am incluse,sunt deja istorie in familia mea si la servici!!! Buna seara,Iulya!!!
kudika_15804
Postat pe 11 August 2014 20:45
De la: kudika_15804, la data 2014-08-11 20:45:23

Si eu le am incluse,sunt deja istorie in familia mea si la servici!!! Buna seara,Iulya!!!

Pt tine am mereu mii de si avem si putin din celelalte puncte
-Iulya
Postat pe 11 August 2014 20:48
cu siguranta , fiecare om se regaseste fie si partial si nu este semn de lipsa de modestie sa recunosti , la fel cred si despre dezvoltarea personala ...este niminat sa progresezi in fiecare zi in primul rand fata de tine insati ... cu apreciere sincera ....http://www.youtube.com/watch?v=UfzmVUrZplw
kudika_956659
Postat pe 11 August 2014 20:53
De la: -Iulya, la data 2014-08-11 20:48:14

Multumesc!!! Sunt atat de multe suprapuneri cu mine in acel articol,incat mai bine tac,ca sa nu las impresii gresite pe acest site!!! Adevarul este ca, fiecare dintre noi este unic prin tot ceea ce reprezinta,dar,in acelasi timp,se incadreaza perfect intre limitele unei anumite tipologie,careia ii pot apartine si alti nativi!!!
kudika_15804
Postat pe 11 August 2014 20:54
De la: kudika_956659, la data 2014-08-11 20:53:22cu siguranta , fiecare om se regaseste fie si partial si nu este semn de lipsa de modestie sa recunosti , la fel cred si despre dezvoltarea personala ...este niminat sa progresezi in fiecare zi in primul rand fata de tine insati ... cu apreciere sincera ....http://www.youtube.com/watch?v=UfzmVUrZplw

Dezvoltarea personala a fiecarui individ tine de etica insusita de fiecare persoana,de modul cum reuseste sa acumuleze o multitudine de informatii,pe care sa le prelucreze si sa le valorifice in favoarea sa,corespunzand unei cuantificari ale valorilor personale!!!

Multumesc pentru Sade!!!!
kudika_15804
Postat pe 11 August 2014 20:58
De la: kudika_15804, la data 2014-08-11 20:54:31
De la: -Iulya, la data 2014-08-11 20:48:14

Multumesc!!! Sunt atat de multe suprapuneri cu mine in acel articol,incat mai bine tac,ca sa nu las impresii gresite pe acest site!!! Adevarul este ca, fiecare dintre noi este unic prin tot ceea ce reprezinta,dar,in acelasi timp,se incadreaza perfect intre limitele unei anumite tipologie,careia ii pot apartine si alti nativi!!!

Este adevarat ca fiecare se regaseste cate putin in postarea expusa de Gabriela. Si fa-mi o dedicatie sa ascult in timp ce mai kudicesc
-Iulya
Postat pe 11 August 2014 21:00
De la: kudika_956659, la data 2014-08-11 20:53:22cu siguranta , fiecare om se regaseste fie si partial si nu este semn de lipsa de modestie sa recunosti , la fel cred si despre dezvoltarea personala ...este niminat sa progresezi in fiecare zi in primul rand fata de tine insati ... cu apreciere sincera ....http://www.youtube.com/watch?v=UfzmVUrZplw

Buna seara my G
-Iulya
Postat pe 11 August 2014 21:01
De la: kudika_956659, la data 2014-08-11 20:33:31un articol interesant care m-a pus pe ganduri ... ce credeti despre cele scrise aici ....
15 trasaturi definitorii ale oamenilor EIES!
Publicat pe 6 August 2014 in Lifestyle

Sunt oamenii care simt mult. Extrovertiti, Intuitivi, Emotionali, Senzoriali � ei sunt oamenii care dinamizeaza zilele, care vin cu idei neobisnuite, care ne uimesc cu daruirea lor pentru cauze nobile si cu dragostea lor de frumos.

Cate dintre aceste afirmatii ti se potrivesc? Te numeri printre cei care fac parte din aceasta tipologie aparte?

1. EIES sunt oameni care vad lumea dintr-o perspectiva cosmica, incercand sa inteleaga minunea vietii. Incearca sa inteleaga orice situatie multi-perspectival. Nu sunt partinitori. Rar sunt de-o parte sau de alta a unei probleme, privind intamplarile in complexitatea lor.

2. Sunt foarte emotivi si empatici. Ii impresioneaza nedreptatile pe care le vad in jur si de aceea se implica in cauze sociale.

3. Le place sa fie in centrul atentiei in aceeasi masura in care le place sa fei de ajutor celor din jur.

4. Au valori foarte bine definite si puncte de vedere clare, chiar daca uneori pot fi surprinzatoare pentru ceilalti.

5. Oamenii EIES sunt foarte calzi si luminosi si de aceea, adesea, foarte placuti, in orice mediu.

6. Sunt foarte buni comunicatori si uneori, isi folosesc aceasta aptitudine pentru a-i persuada subtil pe ceilalti. Prin entuziasmul care ii caracterizeaza atunci cand isi prezinta ideile, ei conving ca au dreptate.

7. Pot fi cei mai calzi, intelegatori si empatici prieteni. Sunt foarte afectuosi si au nevoie sa isi demonstreze aceasta afectiune fata de cei la care tin.

8. Sunt foarte spontani si adesea iau decizii in functie de impulsurile momentului.

9. In relatii sunt foarte energici, creativi, stimuland legatura si ducand-o la niveluri greu de imaginat pentru ceilalti. Cei care se afla in legaturi de iubire cu oameni EIES spun: "Mi-a inseninat viata!"

10. Totusi, oamenii emotionali trebuie sa fie lasati sa se simta liberi si neingraditi. Relatiile in care partenerii le frang aripile ii fac sa se ofileasca incet, incet.

11. Chiar daca ofera enorm si viata alaturi de ei este dinamica si creativa, din punct de vedere emotional, nevoia lor de afectiune este de nestavilit. Au nevoie de multa iubire si tandrete. Uneori, atitudinea aceasta vulnerabila creeaza probleme in relatii.

12. In masura in care sunt sensibili � sa nu te mire daca izbucnesc in hohote de plans la cinema sau daca se emotioneaza profund in fata unei privelisti sau tinand in mana un pui de rata- in aceeasi masura sunt si foarte curajosi si isi asuma fara sa clipeasca riscuri. Pentru ca stiu sa traiasaca clipa�

13. La serviciu sunt foarte sociabili, pritenosi. Stiu sa interactioneze intr-o maniera pozitiva si interactiva. Vin cu idei bune si adora sa lucreze in echipa. Sunt oameni pe care te poti baza, fiindca pun foarte mult suflet in tot ceea ce fac.

14. EIES pot sa schimbe foarte usor starea. Cand e nevoie sunt seriosi, isi asuma problemele isi activeaza capacitatile intelectuale, iar cand se gasesc intr-o circumstanta lejera, devin foarte dezinvolti, chiar jucausi si cu dragoste de viata.

15. Au talente artistice care se manifesta in nenumaret feluri - modul cum se imbraca, cum isi aranjeaza farfuria de mancare sau camera de dormit. Unii fac cariera in arta. Sunt buni actori, performeri, muzicieni.

astept pareri..., mie unu mi se potrivesc multe puncte din cele enumerate ...

nici unul
kudika_950728
Postat pe 11 August 2014 21:01
De la: eu_ovidiu, la data 2014-08-11 20:45:16

buna sa fie...15,16...

atunci sa fie fara nr , ce zici sa numar mai departe 17..20
-Iulya
Postat pe 11 August 2014 21:03
De la: -Iulya, la data 2014-08-11 21:00:10
Este adevarat ca fiecare se regaseste cate putin in postarea expusa de Gabriela. Si fa-mi o dedicatie sa ascult in timp ce mai kudicesc

Sure,my dear,I will always be by your side!!!

http://www.youtube.com/watch?v=C8QJmI_V3j4
kudika_15804
Postat pe 11 August 2014 21:04
De la: -Iulya, la data 2014-08-11 21:03:05

buna sa fie...15,16...

fara numarrrrrrrrr...... doar cu dedicatieeeeeeeee........

http://www.trilulilu.ro/video-diverse/andre-rieu-valsuri-concert-1997-vizionare-si-audit?ref=cauta
eu_ovidiu
Postat pe 11 August 2014 21:08
http://www.trilulilu.ro/video-diverse/andre-rieu-romantic-paradise-1-3?ref=cauta
eu_ovidiu
Postat pe 11 August 2014 21:10
De la: kudika_15804, la data 2014-08-11 21:04:35

-Iulya
Postat pe 11 August 2014 21:11
De la: kudika_956659, la data 2014-08-11 20:33:31un articol interesant care m-a pus pe ganduri ... ce credeti despre cele scrise aici ....

Sunt oamenii care simt mult. Extrovertiti, Intuitivi, Emotionali, Senzoriali � ei sunt oamenii care dinamizeaza zilele, care vin cu idei neobisnuite, care ne uimesc cu daruirea lor pentru cauze nobile si cu dragostea lor de frumos.

Cate dintre aceste afirmatii ti se potrivesc? Te numeri printre cei care fac parte din aceasta tipologie aparte?

1. EIES sunt oameni care vad lumea dintr-o perspectiva cosmica, incercand sa inteleaga minunea vietii. Incearca sa inteleaga orice situatie multi-perspectival. Nu sunt partinitori. Rar sunt de-o parte sau de alta a unei probleme, privind intamplarile in complexitatea lor.

2. Sunt foarte emotivi si empatici. Ii impresioneaza nedreptatile pe care le vad in jur si de aceea se implica in cauze sociale.

3. Le place sa fie in centrul atentiei in aceeasi masura in care le place sa fei de ajutor celor din jur.

4. Au valori foarte bine definite si puncte de vedere clare, chiar daca uneori pot fi surprinzatoare pentru ceilalti.

5. Oamenii EIES sunt foarte calzi si luminosi si de aceea, adesea, foarte placuti, in orice mediu.

6. Sunt foarte buni comunicatori si uneori, isi folosesc aceasta aptitudine pentru a-i persuada subtil pe ceilalti. Prin entuziasmul care ii caracterizeaza atunci cand isi prezinta ideile, ei conving ca au dreptate.

7. Pot fi cei mai calzi, intelegatori si empatici prieteni. Sunt foarte afectuosi si au nevoie sa isi demonstreze aceasta afectiune fata de cei la care tin.

8. Sunt foarte spontani si adesea iau decizii in functie de impulsurile momentului.

9. In relatii sunt foarte energici, creativi, stimuland legatura si ducand-o la niveluri greu de imaginat pentru ceilalti. Cei care se afla in legaturi de iubire cu oameni EIES spun: "Mi-a inseninat viata!"

10. Totusi, oamenii emotionali trebuie sa fie lasati sa se simta liberi si neingraditi. Relatiile in care partenerii le frang aripile ii fac sa se ofileasca incet, incet.

11. Chiar daca ofera enorm si viata alaturi de ei este dinamica si creativa, din punct de vedere emotional, nevoia lor de afectiune este de nestavilit. Au nevoie de multa iubire si tandrete. Uneori, atitudinea aceasta vulnerabila creeaza probleme in relatii.

12. In masura in care sunt sensibili � sa nu te mire daca izbucnesc in hohote de plans la cinema sau daca se emotioneaza profund in fata unei privelisti sau tinand in mana un pui de rata- in aceeasi masura sunt si foarte curajosi si isi asuma fara sa clipeasca riscuri. Pentru ca stiu sa traiasaca clipa�

13. La serviciu sunt foarte sociabili, pritenosi. Stiu sa interactioneze intr-o maniera pozitiva si interactiva. Vin cu idei bune si adora sa lucreze in echipa. Sunt oameni pe care te poti baza, fiindca pun foarte mult suflet in tot ceea ce fac.

14. EIES pot sa schimbe foarte usor starea. Cand e nevoie sunt seriosi, isi asuma problemele isi activeaza capacitatile intelectuale, iar cand se gasesc intr-o circumstanta lejera, devin foarte dezinvolti, chiar jucausi si cu dragoste de viata.

15. Au talente artistice care se manifesta in nenumaret feluri - modul cum se imbraca, cum isi aranjeaza farfuria de mancare sau camera de dormit. Unii fac cariera in arta. Sunt buni actori, performeri, muzicieni.

Foarte interesant.

Cu o parte din puncte rezonez si eu.

Ma gandesc daca e cineva care se regaseste in toate cele 15 puncte.
Radu_Cristian_1
Postat pe 11 August 2014 21:13
http://www.youtube.com/watch?v=obVMS4Q7N2k
kudika_15804
Postat pe 11 August 2014 21:14
De la: -Iulya, la data 2014-08-11 21:11:08
De la: kudika_15804, la data 2014-08-11 21:04:35

http://www.youtube.com/watch?v=hVPPe-xjVds
kudika_15804
Postat pe 11 August 2014 21:15
De la: Radu_Cristian_1, la data 2014-08-11 21:13:45

Foarte interesant.

Cu o parte din puncte rezonez si eu.

Ma gandesc daca e cineva care se regaseste in toate cele 15 puncte.

Nu imi place sa ma laud,imi pare rau!!!! Numai realitatea poate vorbi!!!
kudika_15804
Postat pe 11 August 2014 21:17
Enjoy this beautiful song!!!

Almost there!!!For you,..for me...!!

http://www.youtube.com/watch?v=PdjZhnhWM0w&feature=youtu.be
kudika_15804
Postat pe 11 August 2014 21:21
Rainbow , esti simpatica.
Radu_Cristian_1
Postat pe 11 August 2014 21:23
De la: Radu_Cristian_1, la data 2014-08-11 21:23:40Rainbow , esti simpatica.

Eiii,vezi,aceasta caracteristica a fost omisa din clasament!!Au facut-o,oare,intentionat????

Cristian,am spus adevarul,nu mint si nu exagerez,doar cine ma cunoaste foarte bine poate veni cu confirmari!!!Multumesc oricum,esti gentil!!!
kudika_15804
Postat pe 11 August 2014 21:27
De la: eu_ovidiu, la data 2014-08-11 21:08:01
De la: -Iulya, la data 2014-08-11 21:03:05

buna sa fie...15,16...

fara numarrrrrrrrr...... doar cu dedicatieeeeeeeee........

http://www.trilulilu.ro/video-diverse/andre-rieu-valsuri-concert-1997-vizionare-si-audit?ref=cauta

de acord ...si fara s
-Iulya
Postat pe 11 August 2014 21:28
Dragilor,este timpul sa ma retrag,o noapte linistita tuturor!!Va imbratisez pe toti cu MINE,am mai spus-o si o voi face tot timpul!!!Noapte buna!!!

And I love you so...good night!!!

http://www.youtube.com/watch?v=9QnX3etSZHw
kudika_15804
Postat pe 11 August 2014 21:31
"When A Woman Loves"

When a woman loves
She, she loves for real
When a woman loves
She, she, she loves for real

She took me back
After I broke my heart
About a thousand times
She gave her life to me
With no regrets, she followed me
And she, and she, the girl she raised me
And I'm forever indebted, and I'm forever indebted, I'm forever indebted to her cause

When a woman loves
When a woman loves

She filled my soul
With the very touch of her hand
She really did
And she�s got more, more faith in me than a beach got sand
And I like to tell ha, I like to tell ha, that I�m forever indebted, that I�m forever indebted, forever indebted to her cause

When a woman loves
Yea, yea

See a woman love
It would never die young
Even when I�m dead and gone, I�m gonna love her from the sky, yea
Cause she�s given me
Something that no other woman has given me (Whooooo)
When I think about you girl it makes me think

When, when, when, when a woman
When a
Woman
Loves
She loves for real (oh)
When a woman loves, loves, loves
I�m tellin you when she loves
She, she loves for real
Yea, yea, yea
When she loves (When she loves) [6x]
She (When she loves) [3x]
She loves for real.

www.youtube.com/watch?v=_W0K_EkDoHk

Radu_Cristian_1
Postat pe 11 August 2014 21:32
De la: kudika_15804, la data 2014-08-11 21:31:34Dragilor,este timpul sa ma retrag,o noapte linistita tuturor!!Va imbratisez pe toti cu MINE,am mai spus-o si o voi face tot timpul!!!Noapte buna!!!

Vise pufoase , tineti-va ingerii aproape ...!
kudika_956659
Postat pe 11 August 2014 21:34
De la: Radu_Cristian_1, la data 2014-08-11 21:32:44"When A Woman Loves"

When a woman loves
She, she loves for real
When a woman loves

She took me back
After I broke my heart
About a thousand times
She gave her life to me
And I'm forever indebted, and I'm forever indebted, I'm forever indebted to her cause

When a woman loves
When a woman loves

She filled my soul
She really did
And I like to tell ha, I like to tell ha, that I�m forever indebted, that I�m forever indebted, forever indebted to her cause

When a woman loves
Yea, yea

See a woman love
It would never die young
Cause she�s given me

When a
Woman
Loves
She loves for real (oh)
She, she loves for real
Yea, yea, yea
She loves for real.

THIS IS THE TRUTH,MY DEAR FRIEN CHRISTIAN!!!THANK YOU VERY MUCH,GOD BLESS YOU!!!GOD BLESS US ALL!!GOOD NIGHT TOO!!
kudika_15804
Postat pe 11 August 2014 21:35
De la: Radu_Cristian_1, la data 2014-08-11 21:32:44"When A Woman Loves"

When a woman loves
She, she loves for real
When a woman loves

She took me back
After I broke my heart
About a thousand times
She gave her life to me

When a woman loves
When a woman loves

She filled my soul
She really did

When a woman loves
Yea, yea

See a woman love
It would never die young
Cause she�s given me

When a
Woman
Loves
She loves for real (oh)
She, she loves for real
Yea, yea, yea
She loves for real.

superbe versuri , iar melodia ...wow !!!!!!!!!!!!
kudika_956659
Postat pe 11 August 2014 21:36
De la: kudika_15804, la data 2014-08-11 21:31:34Dragilor,este timpul sa ma retrag,o noapte linistita tuturor!!Va imbratisez pe toti cu MINE,am mai spus-o si o voi face tot timpul!!!Noapte buna!!!

Noapte buna
-Iulya
Postat pe 11 August 2014 21:39
www.youtube.com/watch?v=uNSBq6hvU1s
Radu_Cristian_1
Postat pe 11 August 2014 21:47
Fa-ti timp pentru cei pe care ii iubesti pentru a le spune cat de mult ii iubesti� Stai aproape de ei cu sufletul daca ii iubesti cu adevarat� acesta este mesajul subtil, dar puternic al acestei povestiri emotionante care a facut inconjurul internetului.

Intalnire cu mama
Dupa 21 de ani de casnicie, sotia mea a vrut ca eu sa ies in oras cu o alta femeie pentru a vedea un film si a lua cina. Mi-a spus: �te iubesc, insa stiu ca aceasta cealalta femeie te iubeste si ca i-ar placea sa petreaca putin timp cu tine�. Cealalta femeie cu care sotia mea voia ca eu sa stau de vorba era MAMA mea. Mama mea era vaduva de 19 ani, insa din cauza programului incarcat la munca si a faptului ca aveam trei copii nu am reusit sa o vizitez decat ocazional. In noaptea aceea, am sunat-o pentru a o invita in oras. �Ce s-a intamplat, esti bine?�, m-a intrebat.Mama mea este tipul de femeie care suspecteaza ca un telefon la o ora tarzie in noapte sau o invitatie surpriza sunt semne de vesti rele. �M-am gandit ca o sa fie placut sa petrecem putin timp impreuna�, am raspuns. �Doar noi doi�. S-a gandit la acest lucru pentru un moment si apoi a spus �mi-ar placea foarte mult�.In acea vineri, dupa job, am condus ca sa o iau de acasa si eram putin agitat. Cand am ajuns la casa ei, am observat ca si ea era agitata in legatura cu intalnirea noastra. A asteptat in usa, cu haina pe ea. Isi ondulase parul si purta aceeasi rochie pe care a purtat-o la ultima aniversare a nuntii ei. A zambit, iar chipul sau era radiant ca al unui inger. �Le-am spus prietenilor mei ca urmeaza sa ies cu fiul meu in oras si au fost impresionati�, a spus ea cand a intrat in masina. �Abia asteapta sa auda cum a fost intalnirea noastra.�

Am fost la un restaurant care, desi nu elegant, era foarte dragut si confortabil. Mama mi-a luat bratul ca si cum ar fi fost Prima Doamna. Dupa ce ne-am asezat la masa, a trebuit sa citesc meniul. Ochii ei puteau citi doar scrisul mai mare. Cam pe la jumatatea paginii din meniu, mi-am ridicat ochii si am vazut-o pe mama stand acolo, uitandu-se fix la mine. Pe buzele ei plutea un zambet nostalgic. �Eu eram cea care obisnuia sa iti citeasca meniul cand erai mic�, a spus. �Atunci, acum este timpul sa te relaxezi si sa ma lasi pe mine sa iti intorc favoarea�, am raspuns.In timpul cinei, am avut o conversatie agreabila � nimic extraordinar, ci doar am vorbit despre evenimentele din viata fiecaruia dintre noi. Am vorbit atat de mult incat am ratat filmul. Cand am ajuns mai tarziu acasa la ea, a spus �o sa ies cu tine iar, insa doar daca ma lasi pe mine sa te invit�. Am fost de acord.

�Cum a fost intalnirea ta la cina?", m-a intrebat sotia mea cand am ajuns acasa. "Foarte placuta. Mult mai mult decat mi-as fi imaginat�, am raspuns.

Cateva zile mai tarziu, mama a murit din cauza unui infarct. S-a intamplat atat de brusc incat nu am avut sansa de a face ceva pentru ea. Peste putin timp, am primit un plic cu o copie a unei note de plata de la acelasi restaurant in care eu si mama am cinat. Pe un biletel atasat scria: �Am efectuat aceasta nota de plata in avans. Nu eram sigura ca o sa pot fi acolo; cu toate acestea, am platit meniul pentru doua persoane � pentru tine si pentru sotia ta. Nu o sa stii niciodata ce a insemnat acea noapte pentru mine. Te iubesc, fiule.�

In acel moment, am inteles cat de important este sa spui �Te iubesc� la timp si sa le dam celor dragi timpul pe care il merita. Nimic in viata nu este mai important decat familia. Ofera-le celor dragi timpul pe care il merita deoarece aceste lucruri nu poti fi amanate �pana data viitoare�.

vartejul nebun al vietii ne face sa uitam uneori ceea ce este cel mai important in viata omului..familia ...nu ezitati spuneti-le in fiecare zi ..."te iubesc !"nu este un efort prea mare doar 5 secunde ....ele pot schimba o viata !

kudika_956659
Postat pe 11 August 2014 21:50
Multumesc Rainbow.
Multumesc Gabriela.

Noapte buna, somn usor,
Vise dulci pe un norisor,
pentru o noua zi cu spor.
Radu_Cristian_1
Postat pe 11 August 2014 21:57

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
hell0`:> 14 De la: greierash_is_back 4 Noiembrie 2009 17:37
Pentru cei care au credite 1 De la: si1606 12 Septembrie 2010 18:13
Va rog din suflet, dati un click pe link , pentru un vot! 1 De la: gabrielaradu 9 Mai 2008 15:11
Cum ma pot izola fonic de vecinul de sub mine? 18 De la: kudika378256 22 Martie 2011 08:19
Asigurare locuinta 1 De la: andreea_state 23 Martie 2010 09:23