Mai multe
De la: kudika_975045, la data 2015-01-22 15:00:37De la: george1, la data 2015-01-22 14:54:00 cand iti spun romanii sa nu te pui rau cu ei ce presupui ca sunt,,tot tigani?vezi ca aia care ti fura tot nu s tigani si lasa insinuarile si vezi de treaba ta nu mai vorbi urat de altii cu atat mai mult daca nu i cunosti si daca nu cunosti situatia |
||
|
george1 Postat pe 22 Ianuarie 2015 15:05 |
||
|---|---|---|
De la: kudika_975045, la data 2015-01-22 14:45:53....asa ca de acum incolo, voi ignora orice nu este amuzant aici. Draga mea,asa sa faci,nu da importanta raului citit,vazut si simtit pe acest site si nu iti deteriora starea de spirit de dinaintea logarii pe acest site,care nu mai este ce era odata,cu mult timp in urma!!!Fiecare user intra pe acest site ,din motive numai de ei stiute sau cunoscute de foarte putine persoane,totul este ca fiecare sa isi cunoasca limitele si sa respecte intentiile, in baza carora intra in spatiul virtual!!Respecta-te suficient de mult incat sa nu te afecteze atmosfera generala a site-ului "Kudika"!!Administratia acestui site are un singur interes,cel pur comercial,necontand dreptul la demnitate si respect,care nu sunt puse in aplicare,pentru ca aici, nu intereseaza userii si calitatea lor,ci dejectiile verbale,vulgarul si cat mai mult spatiu pentru reclame deranjante!!!
|
||
|
kudika_15804 Postat pe 22 Ianuarie 2015 15:11 |
||
De la: kudika_15804, la data 2015-01-22 15:11:08De la: kudika_975045, la data 2015-01-22 14:45:53....asa ca de acum incolo, voi ignora orice nu este amuzant aici. din pacate draga mea,tu dai dovada de vulgaritati lipsa de respect dejectii verbale,,,dar totusi periazo poate vei castiga o adepta,lucru dp care din pacate il doresti |
||
|
|
||
|
george1 Postat pe 22 Ianuarie 2015 15:18 |
||
| sa vorbesti tu despre ce a devenit sau nu acest site curcubeu care radeai cu cel ce ti lua zilnic,,,prietenelw,,la misto si le vorbea urat e total deplasat | ||
|
george1 Postat pe 22 Ianuarie 2015 15:23 |
||
N-aveai ce accept sa-mi dai,pentru ca nu ti l-am cerut Faci parte din Clubul Pinnocchio"
|
||
|
INTELIGENTUL- Postat pe 22 Ianuarie 2015 16:47 |
||
|
"Aminteste-ti sa-ti petreci timpul cu persoanele iubite, pentru ca nu vor fi langa tine o eternitate. Aminteste-ti sa spui o vorba buna copilului care te venereaza, pentru ca acel copil va creste curand si va pleca de langa tine. Aminteste-ti sa-l imbratisezi cu dragoste pe cel de langa tine pentru ca aceasta e singura comoara pe care o poti oferi cu inima si nu te costa nimic. Aminteste-ti sa spui �te iubesc� partenerului si persoanelor pe care le indragesti, dar mai ales sa o spui din inima. O sarutare si o imbratisare vor alina durerea atunci cand sunt sincere. Aminteste-ti sa-i tii pe cei dragi de mana si sa pretuiesti acele momente, pentru ca intr-o zi acea persoana nu va mai fi langa tine. Fa-ti timp sa iubesti, fa-ti timp sa vorbesti, fa-ti timp sa impartasesti gandurile pretioase pe care le ai celor de langa tine�."(O.Paler) Da... sa-ti faci timp ca nimic nu dureaza o eternitate� ci doar atat cat ne ingaduie Bunul Dumnezeu!" "S� nu l�sa�i trei bumbi suavi, de floare, La inima iubirii descheia�i, S� nu uita�i, strivit, ori la picioare, Un vis, un pl�ns, un dor sau un oftat! S� nu uita�i, �n prag de fericire, O via��, o dorin��, o idee, S� nu uita�i cuv�ntul �amintire�, �i nici sublimul, z�vor�t sub cheie! S� nu uita�i nimic din tot ce este, �n via�� suntem numai o poveste!"__Camelia Stan Buna seara,doamnelor si domnilor,amintitiva ca in aceasta seara sa fiti si sa va comportati ca niste oameni minunati,calzi la suflet,caci bucuria se naste in inima,nicidecum in bogatii materiale!!O seara linistita si frumoasa sa aveti, luminata de ganduri bune si incalzita de iubire,cu pace si bucurie in suflet,alaturi de cei dragi!Amintiti-va...de tot ce a fost frumos in viata voastra,..amintiti-va sa va asezati la masa iubirii,gustand din ea cu nesat!!!__EU On____Nicio clipa nu este mai dulce ca cea,pe care o traiesti in caldura casei tale,ascultand cum seara isi canta dorurile!!!Muzica curge lin adunand in causul timpului toata frumusetea cantului curat,nevinovat!!! Pentru aceasta seara...stropi de liniste!!! http://www.youtube.com/watch?v=a8xi7Vkdy3I |
||
|
kudika_15804 Postat pe 22 Ianuarie 2015 17:56 |
||
|
Iubita mea � lumina mea albastr� Cu ce lumin�-albastr� cerul t�u � Cer pres�rat, intens, cu praf de stea � Lin �nvele�te-n doruri lutul meu Ce-i rece �i sleit, iubirea mea! Sclipesc �n noaptea rece ochii t�i Cu dulce �i aprins aleanul lor � St�rnind �n mine fl�c�ri-v�lv�t�i, Ce fac s� simt c� sunt nemuritor. Tu nici nu �tii, m�car, azurul meu, Cum te privesc � �i obraznic �i curat.. Ce dulce paradox e-n mersul t�u � Lasciv �i inocent e, totodat�! C�nd m� s�ru�i, ginga�, adeseori, Cu buze moi, arz�nd catifelat, Tu m� re�nvii, f�r� s� m� omori � E-un sim��m�nt ne�n�eles, ciudat. Cum se revars�-n noapte ploi de stele � Din cerul de catran, cum se desprind! Dar cea mai arz�toare dintre ele � E�ti tu, iubito-n bra�e c�nd te prind. C�nd trupurile noastre se despart, E un dezastru �n fiin�a mea � De, parc�, ceru-ntregii lumi s-a spart �i mi-a c�zut �n cap un ciob de stea! Atunci, buimac, privesc plecarea ta, Printre copacii-abia �mboboci�i �i sunt cuprins de-o disperare grea � C�ci ani �i oameni ne �in desp�r�i�i. Deci, ce e�ti tu? Lumina mea albastr�! Ce-mi curgi fierbinte-n s�ngele-ngro�at �i-mi lumineaz�-a ochilor fereastr� Cu cer albastru � c�nd nu e �nstelat. Iar g�ndurile tale trec prin mine � Adesea pleac�, dar mai des r�m�n� �i �ntinerit, simt c�nd ��i este bine � C�nd nu �i-e bine � m� simt trist, b�tr�n. Iubirea mea, lumina mea albastr� � Noi, �mpreun�, n-o s� ad�st�m� Dar, undeva, unit�-i soarta noastr� �i nu ni-i interzis ca s� vis�m�!__Boris Ioachim Fall in love,again!!! A lovely evening!!! http://www.youtube.com/watch?v=5ZivX7A3CMA |
||
|
kudika_15804 Postat pe 22 Ianuarie 2015 18:01 |
||
http://www.youtube.com/watch?v=wNTI4BnovRc&feature=youtu.be
|
||
|
kudika_15804 Postat pe 22 Ianuarie 2015 18:02 |
||
|
"Te iubesc pentru c� m� iube�ti: acesta e un schimb, dar nu e iubire. Te iubesc pentru c� te iubesc, �i nimic mai mult; te iubesc numai pentru c� te iubesc: aici �ncepe iubirea. ��i mul�umesc din suflet c� te iubesc: acesta e c�ntecul iubirii."___ Liviu Rebreanu �Iubirea nu este �nt�lnirea a dou� corpuri, ci fuziunea a dou� chintesen�e. Dou� fiin�e pot s� nu se ating� niciodat� nici m�car cu v�rful degetelor, dar s� simt� �ntre ele o leg�tur� puternic�, indestructibil�; �n timp ce altele care dorm �n acela�i pat de ani de zile se simt singure, str�ine una fa�� de cealalt�. Atunci c�nd dou� fiin�e se iubesc cu adev�rat, nimic �i nimeni nu le poate desp�r�i. Chiar dac� le separ� mii de kilometri, �n realitate ele sunt mereu �mpreun�. �n ciuda pereților, a munților �i a oceanelor, ele sunt �mpreun�, pentru c� ceea ce tr�iesc se situeaz� at�t de sus �nc�t aceasta scap� limit�rilor planului fizic."___Omraam Mikha�l Aivanhov Dragilor,niciodata nu veti obosi iubind,caci iubirea aduce vitalitate,energie,patos,ea este catalizatorul vietii!!!Sufletele,care iubesc renasc zi de zi,sunt izvoare de viata,improspateaza trupurile dandu-le vigoare si exuberanta!!!Declarati-va iubirea din inima,lasati-o sa fie libera,nu o incatusati,impartasiti-o si nu fiti jenati ca puteti iubi,indiferent de varsta,pe care o aveti!!Iubirea nu imbatraneste,nu se ofileste,ci ea se naste, zilnic,cu fiecare inima dornica de iubire!!!Sa aveti o seara plina de iubire!!__EU ![]() http://www.youtube.com/watch?v=cXYa1oRfU64 |
||
|
kudika_15804 Postat pe 22 Ianuarie 2015 19:02 |
||
http://www.youtube.com/watch?v=cXYa1oRfU64
|
||
|
kudika_15804 Postat pe 22 Ianuarie 2015 19:05 |
||
| www.youtube.com/watch?v=rO0P6vPuD9k&x-yt-ts=1421782837&x-yt-cl=84359240#t=137 | ||
|
george1 Postat pe 22 Ianuarie 2015 21:01 |
||
|
Iubire Ce-ar mai r�m�ne din ploaia cuvintelor noastre, �n afar� de furtuna din ele? Unde am mai fi noi dac� nu ne-am fi �nt�lnit, �n afar� de propriile noastre vie�i? �n care ochi ne-am mai fi pierdut vreodat�, �n afar� de pustiul care ne �nconjoar� azi? Unde ar mai fi fost eternitatea cuvintelor noastre, Dac� palmele destinului nostru roase de eternitate nu s-ar fi �mpreunat? Unde mai e�ti tu �nger pierdut din mine, R�t�cit azi prin orizonturile de neatins ale uit�rii de noi? S� te strig ne�tiind c�-�i rupi aripile amintirii din noi, �n zborul dorului de a fi �mpreun�, la fel de eterni iubire? �mpreun� cu tine m� simt liber �i ne�ntinat de de�ert�ciunea acestei lumi, �ncotro te pot sim�i orizont al ve�niciei din mine? Nu m� l�sa acestei dezn�dejdi a clipei din noi, Ce ar fi trebuit s� devin� eternitate �nfrunt�ndu-ne Lumina Divin� din noi, Spre a �nv��a s� ne murim clipa propriei noastre eternit��i, Iubire!___Sorin Cerin Buna dimineata,doamnelor si domnilor,iata ca am inceput si aceasta zi de Vineri,pe care v-o doresc linistita si frumoasa!!! Munciti cu spor si iubiti fara teama,ziua si-a deschis ochii asteptandu-va cu bratele larg deschise!! On___Ma indemn cu o cafea fierbinte!!! Pentru aceasta zi,care ne conduce spre un weekend dorit cu inima!!!Pace tuturor!! http://www.youtube.com/watch?v=0muFtXpLcRw |
||
|
kudika_15804 Postat pe 23 Ianuarie 2015 07:00 |
||
http://www.youtube.com/watch?v=-Xl43j9fDk0
|
||
|
kudika_15804 Postat pe 23 Ianuarie 2015 07:02 |
||
Neata buna Bela http://i.imgur.com/aKfzov2.jpg |
||
|
Rotty_ Postat pe 23 Ianuarie 2015 07:57 |
||
De la: Rotty_, la data 2015-01-23 07:57:13Neata buna Bela Buna dimineataaaaaaaaaaaaaaaaaa,Rotty,ce faciiiiii??? Cum au fost bucatele pregatite ieri????
|
||
|
kudika_15804 Postat pe 23 Ianuarie 2015 08:06 |
||
Au fost asa cum ma asteptam...gustoase si deloc dietetice. Vai de colesterolul meu. Azi trecem la ceva mai usurel ... http://hgtv.sndimg.com/HGTV/2014/03/06/RX-HGMAG019_Fun-Breakfast-137-a-4x3_lg.jpg Nu de alta , dar deseara merg la o petrecere cu colegii , deci iarasi o sa "bag" la greu....deja imi si imaginez ce meniu au pregatit sefii, ca azi ei fac cinste.
|
||
|
Rotty_ Postat pe 23 Ianuarie 2015 08:18 |
||
De la: Rotty_, la data 2015-01-23 08:18:34Au fost asa cum ma asteptam...gustoase si deloc dietetice. Valeleuuuuuuuuuuuuuuuuu,dar ce avem aici,cum crezi ca ma pot satura,ai????? Eram convinsa,Rotty,caci este ceva special,nu am mancat,dar banuiesc deliciul bucatelor tale!!! Petrecere frumoasa diseara!!!Multumesc pentru cafeluta!!!
|
||
|
kudika_15804 Postat pe 23 Ianuarie 2015 08:26 |
||
Pai ala e micul meu dejun , nu al tau. Al tau e aici...http://s1.1zoom.me/big0/118/372475-svetik.jpg Uite asa , sa papi tot. Ce ? Numa` eu sa ma vait de colesterol ?
|
||
|
Rotty_ Postat pe 23 Ianuarie 2015 08:33 |
||
De la: Rotty_, la data 2015-01-23 08:33:45 Paiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii,veziiiiiiiiiiiiiiiiiiiii,se schimba treaba,nu am probleme cu Colesterolul!!! Imi ajung pana la pauza de masa,dar sa nu treaca mult timp dupa!!!! O sa ma autointitulez"Foamea"!!!
|
||
|
kudika_15804 Postat pe 23 Ianuarie 2015 08:42 |
||
Iti mai amintesti cand iti ziceam "Fomy" ?? Eu bag niste arderi ... http://img.bunadimineata.ro/uploads/2014/09/dans.gif ....asa preventiv , ca sa am pofta de mancare deseara.
|
||
|
Rotty_ Postat pe 23 Ianuarie 2015 08:45 |
||
De la: Rotty_, la data 2015-01-23 08:45:31 Stai,ca vin,si eu!!!!! Si eu....pentru masa de pranz!!! Nu am uitat!!!
|
||
|
kudika_15804 Postat pe 23 Ianuarie 2015 08:56 |
||
|
Asa , asa , fa miscare , ca te mai asteapta o cafea... http://i1268.photobucket.com/albums/jj577/Anelise7p/IMG_5854_zpsc8ac26a2.jpg Asta ca sa ai energie in ultima zi de munca...inainte de weekend.
|
||
|
Rotty_ Postat pe 23 Ianuarie 2015 08:59 |
||
|
Cel mai important factor pentru supravietuire dupa aer, apa, sare si hrana este activitatea sportiva. - miscarea fizica face ca muschii sa retina mai multa apa si previne cresterea concentratiei sangelui care altfel ar leza mucoasa care captuseste vasele de sange - miscarea fizica scade nivelul glicemiei la diabetici si reduce nevoia lor de insulina sau alta medicatie - miscarea fizica determina ficatul sa fabrice glucoza din grasimea pe care o are in depozit sau grasimea care se afla in circulatie in sange http://apastructurata.blogspot.ro/2014/11/beneficiile-exercitiului-fizic-regulat.html |
||
|
apa_structurata Postat pe 23 Ianuarie 2015 09:06 |
||
519 , tu esti chioara ? Nu vezi ca tocmai eram la programul de sport ? Fire-ai al cu reclamele tale ! |
||
|
Rotty_ Postat pe 23 Ianuarie 2015 09:11 |
||
De la: Rotty_, la data 2015-01-23 09:11:50519 , tu esti chioara ? Nu vezi ca tocmai eram la programul de sport ? Fara violenta,te rog!!!
|
||
|
kudika_15804 Postat pe 23 Ianuarie 2015 09:13 |
||
De la: Rotty_, la data 2015-01-23 08:59:05Asa , asa , fa miscare , ca te mai asteapta o cafea... Am luat-o,in fuga picioarelor!!! Asa,asa,sa vezi ce viteza capat in acest weekendddddddddddd!!
|
||
|
kudika_15804 Postat pe 23 Ianuarie 2015 09:14 |
||
Si eu. La munca. " Fara violenta,te rog!!! " Asta a fost programul de "deversare" a energiei negative. De acum sunt curata si o sa am o zi super ! Acuma.....ce sa fac daca tocmai 519 a avut ghinionul sa pice de magareatza ? Bine ca nu a fost pisica mea.
|
||
|
Rotty_ Postat pe 23 Ianuarie 2015 09:18 |
||
De la: Rotty_, la data 2015-01-23 09:18:35Si eu. La munca. Asa te vreau!!!!!
|
||
|
kudika_15804 Postat pe 23 Ianuarie 2015 09:22 |
||
Bela , a cam venit vremea sa ma pregatesc de plimbaceala , asa ca-ti urez o zi frumoasa si ma retrag....la parau printre rate. http://i4.tagstat.com/p1/0/dNzI43QqfbWbAzUHzIoGLjBfbK1hjwfP6j0TC46cDUZT692VepDMJQ==.jpg |
||
|
Rotty_ Postat pe 23 Ianuarie 2015 09:30 |
||
De la: Rotty_, la data 2015-01-23 09:30:10Bela , a cam venit vremea sa ma pregatesc de plimbaceala , asa ca-ti urez o zi frumoasa si ma retrag....la parau printre rate. Multumesc,Rotty,asemenea!!!Plimbare placuta la ratuste...dar,...auzi,nu crezi ca ratustele sunt mai bune daca le pui pe varza?????? Gata,fug la treaba,caci,altfel,va fi genocid pe aici!!! Sa avem spor la treburi!!! !
|
||
|
kudika_15804 Postat pe 23 Ianuarie 2015 09:36 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| Handmade romanian artcraft | 2 | De la: YeahRight 11 Octombrie 2008 06:48 |
| Un subiect poate "off site"? | 4 | De la: cantafabule 13 Septembrie 2009 16:05 |
| Lily,pisicuta gri petrol cu portocaliu, deosebita | 1 | De la: ralsera 2 Iunie 2010 22:48 |
|
|
||
| Dorinte pe 2009! | 110 | De la: Miruna2 4 Iunie 2009 22:43 |
| filme | 18 | De la: kudika_13034 29 Iulie 2012 11:28 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la [email protected]
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email [email protected]
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.