Mai multe
Fomyyy !!! Spor , am fugit. Nu prind nici o ratusca. Promit. Paaa...
|
||
|
Rotty_ Postat pe 23 Ianuarie 2015 09:37 |
||
|---|---|---|
De la: Rotty_, la data 2015-01-23 09:37:43Fomyyy !!! Hai,macar una pentru burtica mea!!!! Prezent!!! Paaaaaaa,Rotty,ne vom mai rasfoi,in functie de timp!!!
|
||
|
kudika_15804 Postat pe 23 Ianuarie 2015 09:43 |
||
De la: kudika_975045, la data 2015-01-22 14:45:53De la: -Dyna-, la data 2015-01-22 13:26:50De la: kudika_975045, la data 2015-01-22 12:47:15De la: -Dyna-, la data 2015-01-22 11:40:12Povesti cu talc. Mda , unde s-a ajuns , vb ceea : unde dai si unde crapa. Dar hai sa trecem la povestea din tramvai. Intamplarea e ca am prieteni si alte rudenii ,de originine rroma.Intr-o zi ca oricare alta ,eram in tranvai :) fiind aglomerat , o romanca eleganta , o doamna in aparenta , se tot inghesuia bajbaind delicat buzunarul de la spate , stii tu a-l cui...omul a incercar sa-i faca loc domnitei ce-l inghesuia , ea zambind binevoitoare si nevinovata , el intelegand totusi intentia insistentei sale , i-a dat sansa de a o prinde cu fapta-n mana , siii ce crezi ..tot ea a fost cea care urla teatral ca este agresata de un tigan , ea fiind nevinovata , in plus si doamna. Desigur ca povestea , nu va fi pe placul tau , dar crede-ma ca e reala. Exemple si povesti stim cu totii , exista si de-o parte si de alta a tranvaiului. Imi este cunoscut faptul ca noi oamenii, ne formam propriile reguli , una din ele ar fi :toti pt unul , unul pt toti - nu sunt adepta acestei reguli !-ar insemna sa gandesc standard pt a ma integra in turma , prefer sa raman oaia neagra , in urma turmei . Indiferent de pe ce cont postezi , tot in tranvai ajungi :) Despre franele tale ..ce as putea sa-ti spun ...apasa accelaratia si
|
||
|
|
||
|
-Dyna- Postat pe 23 Ianuarie 2015 09:54 |
||
De la: INTELIGENTUL-, la data 2015-01-22 16:47:16N-aveai ce accept sa-mi dai,pentru ca nu ti l-am cerut Eh , daca tu ti-ai dorit sa fim prieteni , astept sa vad ce dorinte ai ..sau poate ca ti-ai propus sa ma agasezi prieteneste
|
||
|
-Dyna- Postat pe 23 Ianuarie 2015 10:01 |
||
De la: kudika_15804, la data 2015-01-22 13:34:32De la: -Dyna-, la data 2015-01-22 13:29:26De la: kudika_15804, la data 2015-01-22 13:26:33[quote name='-Dyna-' date='2015-01-22 13:19:52' Poftim?????Cine ma cearta???"?NIMENI"???Sa fim serioase,draga mea,te rog,nu te intinde mai mult decat ti se permite!! Dyna,este prima si ultima oara cand te rog sa nu ma asociezi cu acest individ,apelez la ratiunea ta cu intentia de a-mi respecta rugamintea!!Multumesc!! [/quote]Buna ziua Candva posta pe aici un anumit user numit gongoi , pe care l-ai descris ca ar fi defapt , un domn , in ciuda postarilor sale..... Nu te contrazic -dar poate ca si celalalt tot un domn e ! De azi inainte promit ca iti voi respecta rugamintea ! |
||
|
-Dyna- Postat pe 23 Ianuarie 2015 10:13 |
||
De la: -Dyna-, la data 2015-01-23 09:54:48Mda , unde s-a ajuns , vb ceea : unde dai si unde crapa. Povestea din tramvai trebuia sa puna in evidenta naivitatea mea, sa nu zic prostie. Nu a avut alt scop. Cunostintele mele de origine rroma (pe care le respect pt ceea ce sunt si fac, nu din obligatie) sunt mandre ca au sange de tigan. Dar nu am intentionat nici o clipa sa lansez mesaje de genul: doar tiganii fura sau orice alta varianta, interpretarile de genul acesta va apartin. Si sa stii ca eu cunosc si respect si multi maghiari. Si romani, de asemenea. ;) O zi buna! |
||
|
kudika_975045 Postat pe 23 Ianuarie 2015 10:37 |
||
|
[quote name='-Dyna-' date='2015-01-23 10:13:10' Buna ziua Candva posta pe aici un anumit user numit gongoi , pe care l-ai descris ca ar fi defapt , un domn , in ciuda postarilor sale..... Nu te contrazic -dar poate ca si celalalt tot un domn e ! De azi inainte promit ca iti voi respecta rugamintea ![/quote] Buna dimineata,Dyna!!! Nu vreau sa deschid o polemica pe baza subiectului insinuat de tine,tot ce vreau sa iti spun este urmatorul lucru"Ca idee principala si de retinut pentru toata lumea,atat timp cat afisez echidistanta in respect si intelegere fata de fiecare user in parte,nu permit NIMANUI sa ma jigneasca in mod gratuit,si,cu atat mai putin,in acest spatiu si in conditiile in care cei ,care imi aduc ofense ,nu au niciun drept sa practice atacul la persoana,din punct de vedere verbal si necunoscandu-ma fizic!!!!!! Sa trecem la subiect: 1.Tot ce am afirmat despre userul "Gongoi" este adevarat,si,nefiind prezent,ma rezum doar la ceea ce am spus pan ain acest moment. 2.In legatura cu individul "George",pe care personal,nu il pot numi om,imi pare rau,tot ce am avut de spus i-am transmis direct,pe unul dintre topicurile deschise pe acest site!!Nu ma intereseaza vreo discutie sau dialog cu o astfel de persoana,pentru mine,este si va ramane ,ce a demonstrat si demonstreaza,zilnic,ca este!!Si nefiind,si el,prezent,nu imi permit sa il cataloghez in lipsa.Isi poate juca rolul de paiata ori de cate ori doreste,daca aceasta face deliciul acestui site!!!Voi posta CEEA CE VREAU SI CUM VREAU,aceasta sa fie clar pentru individul in cauza.Pentru mine,toti cei care jignesc nu reprezinta nimic,doar ca voi raspunde in modu-mi personal,nicidecum in functie de cum doresc ceilalti. 3.Nu am dreptul sa iti cer ceva anume,dar ,te rog sa intelegi ca postura de "avocat din oficiu" nu te aranjeaza deloc,tu esti o doamna voluntara si independenta,nu te lasa angrenata intr-un mecanism,care,intr-o buna zi,se va intoarce impotriva ta,ia-o ca pe o simpla sugestie,nefiind obligata sa o respecti in directia in care a fost facuta. 4.Iti multumesc pentru ca imi respecti rugamintea,si aceasta este unul dintre aspectele pozitive ale prieteniei noastre,cel putin virtuala!!!!! |
||
|
kudika_15804 Postat pe 23 Ianuarie 2015 10:38 |
||
cica nu mi permit sa l cataloghez ca nu i de fata ,la urma ma face paiata gongoi e om precum esti si tu si inteligentul,,diferenta e ca atata timp cat tie ei 2 nu ti zice nimic totul e in regula,nu conteaza ca pe celelalte le facea cum le facea,totul e sa te perieze pe tn incerci sa i zici ca e angrenata in mecanisme si altele pentru ca nu suporti ca cineva sa ti zica ca n ai dreptate asa cum postezi tu asa si eu voi posta ori de cate ori mi se pare ca esti neobiectiva si te contrazici singura n afirmatii |
||
|
george1 Postat pe 23 Ianuarie 2015 11:04 |
||
De la: kudika_15804, la data 2015-01-23 10:38:07[quote name='-Dyna-' date='2015-01-23 10:13:10' Buna dimineata,Dyna!!! Nu vreau sa deschid o polemica pe baza subiectului insinuat de tine,tot ce vreau sa iti spun este urmatorul lucru"Intentia mea nu a fost ceea de a crea o polemica! In fine....iti respect punctul de vedere . O saptamana frumoasa si linistita va doresc
|
||
|
-Dyna- Postat pe 23 Ianuarie 2015 11:06 |
||
De la: kudika_975045, la data 2015-01-23 10:37:02De la: -Dyna-, la data 2015-01-23 09:54:48Mda , unde s-a ajuns , vb ceea : unde dai si unde crapa. sa sti ca eu cunosc multi romani de treaba,,,,,,nu era nevoie sa specifici ca i tigan simplu,,incearca sa scapi de aceste metehne |
||
|
george1 Postat pe 23 Ianuarie 2015 11:07 |
||
De la: -Dyna-, la data 2015-01-23 11:06:19De la: kudika_15804, la data 2015-01-23 10:38:07[quote name='-Dyna-' date='2015-01-23 10:13:10' Asemenea!!
|
||
|
kudika_15804 Postat pe 23 Ianuarie 2015 11:09 |
||
De la: kudika_975045, la data 2015-01-23 10:37:02De la: -Dyna-, la data 2015-01-23 09:54:48 |
||
|
-Dyna- Postat pe 23 Ianuarie 2015 11:11 |
||
De la: -Dyna-, la data 2015-01-23 11:11:59 Nu stiu de ce crezi ca exemplul tau n-ar fi pe placul meu. :) Ti-l pot completa cu inca 10 asematoare, cel putin. Apartenenta la o etnie / cetatenie etc nu ne asigura respectul din oficiu al societatii. Trebuie sa mai punem si noi umarul. Da' am invatat astazi ca "tiganii" sunt o specie pe cale de disparitie... Au fost inlocuiti de rromi, iar rromii nu mai stiu nimic despre bunicii lor... Pacat, erau si multe lucruri bune la bunicii rromilor. |
||
|
kudika_975045 Postat pe 23 Ianuarie 2015 11:36 |
||
|
www.youtube.com/watch?v=znQKReYjWgI 45 nu te mai baga in lucruri ce te depasesc romanii sunt pe cale de disparitie ,pacat,aveau multe de invatat de la bunicii lor era simplu nu era nevoia sa zici ca i tigan,nu lungi discutia fara rost |
||
|
george1 Postat pe 23 Ianuarie 2015 11:42 |
||
| http://www.youtube.com/watch?v=wpSPSZWtUrY | ||
|
-Dyna- Postat pe 23 Ianuarie 2015 12:05 |
||
De la: kudika_975045, la data 2015-01-23 11:36:25De la: -Dyna-, la data 2015-01-23 11:11:59 http://www.youtube.com/watch?v=fhjsM7ONudA
|
||
|
-Dyna- Postat pe 23 Ianuarie 2015 12:07 |
||
|
http://i1.wp.com/momenteinviata.ro/wp-content/uploads/2012/06/407321_344437428920725_1604635837_n_large.jpg?resize=369%2C500 Povestea Curcubeului... "Cu mult timp in urma, la inceputul timpurilor, culorile lumii s-au certat. Fiecare dintre ele pretindea ca era cea mai buna, cea mai frumoasa, cea mai importanta, cea mai folositoare, cea mai iubita. Verdele spuse: �Uitati-va la iarba, frunze si copaci. In mod evident vedeti si voi ca sunt cea mai importanta culoare. Sunt culoarea vietii si a sperantei. Uitati-va in jur si o sa vedeti ca sunt peste tot�. Albastrul l-a intrerupt si exclama: �Ganditi-va la cer si la mare. Apa sta la baza vietii si fara mine nu ar exista cerul albastru. Fara mine nu ar exista nimic!� Galbenul rase: �Eu sunt luminos si cald, iar tu esti atat de serios. De fiecare data cand te uiti la o narcisa galbena sau la o floarea-soarelui zambesti. Soarele, luna si stelele sunt galbene, frumusetea mea este atat de evidenta incat oricine ma vede ramane uimit.� Portocaliul incepu sa se laude: � Eu sunt culoarea mancarurilor sanatoase ce dau putere. Morcovul, portocala si dovleacul au multe vitamine. Si atunci cand portocaliul umple cerul, la rasarit sau la apus, frumusetea mea este atat de evidenta incat toti cei ce ma vad se opresc sa ma priveasca cu admiratie si uimire.� Ei bine, rosul incepu sa strige: �Eu sunt conducatorul intregii vieti. Sangele este rosu si sangele inseamna viata. Eu sunt culoarea pasiunii si a iubirii.� Violetul se ridica in picioare si era foarte inalt. El vorbi dand foarte multa importanta spuselor sale: �Eu sunt culoarea imperiala si a regilor. Oamenii puternici intotdeauna m-au ales pe mine deoarece eu sunt culoarea puterii si a intelepciunii.� La sfarsit, cu o voce joasa si timida, Indigoul spuse: �Cu greu ma observati, insa desi sunt tacut, fara mine nu ati fi nimic. Aveti nevoie de mine pentru echilibru si contrast si pentru liniste interioara.� Argumentarile au continuat, fiecare culoare in parte laudandu-se, ridicandu-se in slavi si certandu-se. Fiecare in parte considera ca este perfectiunea intruchipata. In timp ce se certau din ce in ce mai tare, un fulger puternic lumina cerul. Incepu sa tune si sa ploua cu galeata. Culorile tremurara de frica si se stransera in brate pentru a se linisti si proteja una pe alta. Apoi ploaia incepu sa vorbeasca: �Voi, culorilor, sunteti atat de nesabuite. Va certati care este cea mai buna, fiecare incercand sa fie deasupra celorlate. Nu intelegeti ca fiecare in parte ati fost facute cu un scop special, fiecare este unica si diferita? Luati-va de maini si urmati-ma!� Facand ce le spuse ploaia, culorile se apropiara si se luara de maini. �De acum incolo�, zise ploaia, �cand ploua, fiecare dintre voi se va intinde de-a lungul cerului intr-un superb semicerc colorat. Curcubeul va fi un semn al pacii si al sperantei.� Astfel, oameni buni, de fiecare data cand ploaia curata pamantul, cautati un curcubeu pe intinsul cerului. Cand apare, tineti minte ca fiecare dintre voi este special. Lasati culorile curcubeului sa va reaminteasca sa va apreciati pe voi insiva si pe cei din jur!" Dragilor,fiecare zi din viata noastra este ceva nou,inedit,surprinzator ,care ne poate mobiliza la o traire substantiala,prin tot ceea ce gandim si facem!!Indiferent daca este zi sau noapte,fiecare clipa aduce stropi de culoare,in functie de paletarul de culori in care ne este colorat sufletul!!!Fie ca bucuria sa va coloreze ziua in nuante de vis,zambetul sa va picteze chipul in culoarea placuta voua,iar inima sa se scalde in culorile sperantei si iubirii!!!Dand culoare vietii din voi,veti primi inapoi acelasi Curcubeu de culori ale Binelui!!!Buna amiaza si amiaza linistita!!!__EU On_____Nu stiu ce sa pap intai,fructele sau salata orientala!! Pentru aceasta dupa amiaza,fie ca ea sa va indrepte pasii spre un weekend excelent!!! The colours of the Rainbow!! http://www.youtube.com/watch?v=udTF5mwfiAQ
|
||
|
kudika_15804 Postat pe 23 Ianuarie 2015 12:10 |
||
http://www.youtube.com/watch?v=EqSJRzu9Lxo
|
||
|
kudika_15804 Postat pe 23 Ianuarie 2015 12:11 |
||
|
�ncarc arma cu litere c�nd v�d vipere Ce-�i dau �ie senza�ia unei Rom�nii libere C�nd ei vor colonii �i-or s� ne desconsidere At�ta timp c�nd noi vom ocroti aceste vipere. |
||
|
george1 Postat pe 23 Ianuarie 2015 12:14 |
||
| www.youtube.com/watch?v=O-fweNp8D0U | ||
|
george1 Postat pe 23 Ianuarie 2015 12:15 |
||
De la: kudika_15804, la data 2015-01-23 12:11:32http://www.youtube.com/watch?v=EqSJRzu9Lxo http://www.youtube.com/watch?v=bZkNvTwAKzg
|
||
|
-Dyna- Postat pe 23 Ianuarie 2015 12:18 |
||
| www.youtube.com/watch?v=_27trGpe-bM | ||
|
george1 Postat pe 23 Ianuarie 2015 12:19 |
||
| www.youtube.com/watch?v=AKC2LnFjbjA | ||
|
george1 Postat pe 23 Ianuarie 2015 12:22 |
||
|
"Dragostei nu-i ajunge nimic. Dac� are fericirea, vrea raiul. Dac� are Raiul, vrea Cerul."__Victor Hugo Iubiti Dragostea si aratati-i respectul cuvenit!!!__EU http://www.youtube.com/watch?v=TBPTDO-GMV0
|
||
|
kudika_15804 Postat pe 23 Ianuarie 2015 12:26 |
||
http://www.youtube.com/watch?v=yUGwChcuE1s
|
||
|
kudika_15804 Postat pe 23 Ianuarie 2015 12:28 |
||
|
@george1, e pacat sa scoti din context niste versuri pe care mai ai mult pana le intelegi. Arma cu litere nu e ca pistolul de baloane de sapun. Da' ia-o incet, cu google, cu dex, ca nu e graba: C�nd col�ii te spintec� profit� �i simte c� Dragostea vindec�. Mi-aduc aminte c� Mii de cre�tini �n declin intrau cu suspin La sf�ntul p�rinte Iustin �i ie�eau senini. �i-n afar� de sfin�i cine-a intuit c� democra�ia Presupune s� se v�nd� Rom�nia? Prostit de fi�e tu te ui�i ca vi�elul C� nu mai pic de via��-n tine ca �ni�elul De-aia tre' s� le zic la bercenari De vremea-n care un ��ran rom�n lupta cu zece mercenari. Cinste martirilor ap�r�tori de Patrie C� nu i-au speriat nici armele nici gratiile! Nu-s a�a special dar simt c� m� identific Cu ei in special acum c�nd ni se fur� specificul. M� g�ndesc cu dragoste la to�i domnitorii Ca s-au pus zid c�nd au n�v�lit cotropitorii Pe c�nd de la curen�ii nu po�i emite preten�ii C� pentru ni�te cen�i se dau cam to�i cu nem�ii. Uite cum o �utesc docen�ii, studen�ii Sau scl�vesc la Monsanto pentru subven�ii. Incredibil cu c�t� r�bdare contempli Cum fiare vechi ne v�nd �ara la fiare vechi �i ��i dau ecumenism, vin cu yoga, cu reiki �ndes�ndu-�i Babilonul �n pavilionul urechii. De ce pl�tim to�i boga�ii, corpora�ii ce Vor cuceri popula�iile prin legisla�ie. �i ne vor lua tot ce iubim dac� nu ne unim �i accept�m c� mai trebuie s� ne �i jertfim. V�d lumea ca pe-un lag�r, r�ul ca pe-o plag� Dar tu preferi s� crezi presa asta scatofag� Ce tace la comand�, face propagand� �i contraband� cu suflete ce se-aduc ofrand�. �ncarc arma cu litere c�nd v�d vipere Ce-�i dau �ie senza�ia unei Rom�nii libere C�nd ei vor colonii �i-or s� ne desconsidere At�ta timp c�nd noi vom ocroti aceste vipere. Doamne iart�-m�, fie voia Ta �ncearc�-m� Numai f�-mi inima �i nervii tari c� m� Uit cum �ara arde �i nu doar babele se piapt�n� Cine face-o fapt� n-o prea face-n �oapt� m�. �i-n timp ce to�i chefuiesc �i BECHETUIESC Vr�jma�ii de neam �i de �ar� ne jefuiesc �antaj�ndu-ne cu a�a zisul �inut secuiesc S� primim Chevron, de-aia v� dispre�uiesc. Marionetelor! Ce ave�i �n loc de creier? Ne vinde�i �i nici asta n-o face�i cum tre'e De fapt am tot observat c� �nainte mai p�stra�i aparen�ele Dar acum nu prea v� mai ies pasen�ele. �antajabili p�n�-n m�duva oaselor C� nu v� pas� niciodat� de p�tura joas�. M�cina�i de oftic� dar nu sufla�i nimic c� Tremura�i de fric� �i-o sc�lda�i ca Nic�. Ai mei sunt cei mai tari solda�i adic� Nu pun botul c�nd voi propaga�i panic� De fapt nu pun botul la vreun fel de propagand� Destul c�-s Vestul deprava�i �i fac �i gesturi de bravad� Pare debandad� c�nd �i vezi d�ndu-se-n stamb� Da-i re�et� preparat� �i asta-i mai degradant b�. Oare ce ar zice �epe� c� mini�trii-s cump�ra�i Pe nimic ca Reme�, ascund ce-a fost la Zeme�. Tortur�ndu-�i poporul c�nd le spune du�manul Bestiile �mi amintesc de Eugen �urcanu. C� acest secol ce-l prive�ti e un fenomen Pite�ti Bine pitit ca tu s� nu-l gine�ti p�n� nu rugine�ti. Te-ntreb de ce ne trebuie nou� RMGC S-o ducem decent � uite ce-a fost la Punge�ti recent. Afar� din �ar� cu terori�tii �tia cu tot Cu corectitudinea lor politic� paleolitic�! Nu-s antisemit doar c� nu-mi permit S-a�tept lovitura de gra�ie ca un taur r�nit. Nu vreau bomboane dar nici bombe Nu vreau catedrale dar nici s-ajung sa fug prin catacombe C�nd ei aproape �i-au f�cut sediu-n guvern �in mediul sub asediu p�n� vom fi-n infern. Vor putere mai mare �i-or s-o aib� cu r�bdare Doar c� Dumnezeu are putere �i r�bdare maï mare. |
||
|
kudika_975045 Postat pe 23 Ianuarie 2015 12:57 |
||
| http://www.youtube.com/watch?v=vVQQbOZsR_0 | ||
|
-Dyna- Postat pe 23 Ianuarie 2015 13:25 |
||
De la: -Dyna-, la data 2015-01-23 12:18:08De la: kudika_15804, la data 2015-01-23 12:11:32http://www.youtube.com/watch?v=EqSJRzu9Lxo Cu intarziere!!! http://www.youtube.com/watch?v=IQGP7iCBgHU |
||
|
kudika_15804 Postat pe 23 Ianuarie 2015 13:31 |
||
De la: -Dyna-, la data 2015-01-23 12:07:22 foarte tare! mersi!
|
||
|
kudika_975045 Postat pe 23 Ianuarie 2015 13:33 |
||
http://www.youtube.com/watch?v=Sii1E96El94
|
||
|
kudika_15804 Postat pe 23 Ianuarie 2015 13:35 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| Un sfat va rog! | 3 | De la: kudika_11648 12 Iulie 2012 11:18 |
| anulare amenda ratb | 6 | De la: Summer_ 19 Martie 2011 21:50 |
| Ce sa fac ca sa nu fiu geloasa? | 83 | De la: kudika368982 6 Martie 2014 15:19 |
|
|
||
| salut | 12 | De la: cosmilumi 18 Aprilie 2012 17:15 |
| Licenta | 1 | De la: ruptdinrai 24 Ianuarie 2011 01:05 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la [email protected]
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email [email protected]
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.