Mai multe
De la: kudika_975045, la data 2015-01-23 13:33:05De la: -Dyna-, la data 2015-01-23 12:07:22 L-am postat cu rautate , m-ai enervat fa bine s sterge-te din lista mea de prieteni virtuali !
|
||
|
-Dyna- Postat pe 23 Ianuarie 2015 13:41 |
||
|---|---|---|
@george1, e pacat sa scoti din context niste versuri pe care mai ai mult pana le intelegi. Arma cu litere nu e ca pistolul de baloane de sapun. Da' ia-o incet, cu google, cu dex, ca nu e graba: scot din context draguta dp am postat melodia deci fa diferenta dintre a scoate ceva din context si a posta un refren elocvent pentru multe tari din pacatesi nu mai cauta pe net sa mi dai mie peste nas pentru ca ti vine greu sa accepti ca ar trebui sa nu specifici ca fura un ,,tigan,e simplu incearca sa scapi de aceste metehne eu nu specific ca ma fura romani si sti bn ca din pacate cei ce fura cu adevarat sunt romanii |
||
|
george1 Postat pe 23 Ianuarie 2015 13:50 |
||
iar cuvintele acelea si nu numai gandeste te ca poate le inteleg mult mai bn ca tn
|
||
|
|
||
|
george1 Postat pe 23 Ianuarie 2015 14:01 |
||
De la: -Dyna-, la data 2015-01-23 13:41:50De la: kudika_975045, la data 2015-01-23 13:33:05De la: -Dyna-, la data 2015-01-23 12:07:22 @-Dyna-, imi pare rau ca am inteles gresit, nu tineam sa te mai supar in plus, cu toate ca habar n-am cu ce te-am suparat inainte de fetzele astea vomitacioase. Dar orice as fi facut, nu pot fi acuzata de discriminare, pt ca nu este ceva care sa ma caracterizeze. Dar in numele discriminarii imi reclam si eu drepturi egale cu rromii. Si sper ca pot avea drepturi egale si cu prostii, chiar daca pe ici pe colo trebuie sa mai platesc drepturi de autor, pot avea si eu operele mele... Poate asa iti mai trece supararea. Cat despre cum sa ma sterg din lista ta de prieteni virtuali, habar n-am ce trebuie sa fac. Eu doar am primit un mesaj cu trei optiuni: ignori, accepti, refuzi si am zis ca accept... Pe atunci imi trimiteai floricele... Acum te las tot pe tine cu deciziile, ca eu nu stiu ce/cum se face.Si doar daca stii ca nu te lasa umorul cand esti suparata poti sa citesti bancul urmator (e doar un banc): -Marie, m-am gandit mult si sper ca esti de acord sa divortam... -Ioane draga, da' ce inseamna sa divortam? -Pai, stii tu Marie, gasim un avocat si stie el ce si cum sa faca sa fim cum eram inainte de a ne lua. -A, inteleg, Ioane, da' sa nu uiti: vaduva m-ai luat, vaduva sa ma lasi! Weekend fain tuturor! |
||
|
kudika_975045 Postat pe 23 Ianuarie 2015 17:47 |
||
|
"M� doare s� v�d oameni pl�ng�nd M� doare s� v�d pe cineva suferind, M� doare c�nd nu e�ti l�ng� mine M� doare s� �tiu c� nu-�i este bine. M� doare atunci c�nd nu m� iube�ti, M� doare atunci c�nd m� umile�ti M� doare c�nd �tiu c�t te iubesc M� doare s� v�d c� nu te recunosc� M� doare t�cerea rece �i grea, M� doare durerea din inima mea M� doare �-o lacrim� ce curge pe obraz M� doare c�nd �tiu de-al t�u necaz. M� doare de-o frunz� ce se leag�n�-n v�nt M� doare de oricine �i orice cuv�nt, M� doare c� TU nu po�i s�-n�elegi M� doare� dar tu ai vrut s� alegi." (Mariana Simionescu-M� doare�!" Buna seara,doamnelor si domnilor,weekendul ne bate la usa,sa il primim cu bratele deschise,precum gazdele cele primitoare si omenoase!!Dragilor,sa aveti o seara armonioasa alaturi de cei dragi sufletului vostru,iar sfarsitul de saptamana sa va cuprinda cu blandetea lui,cu buna dispozitie si iubire fara seaman!!!Nu uiatati esenta oricarei zile din viata voastra:nu puteti fi fericiti, decat atunci cand Dragostea,Adevarul si Dreptatea coincid cu realitatea!!!Numai bine,fratilor!!! On__Voi pregati cina,dar nu inainte de a va dedica cateva momente muzicale deosebite,spun eu!!! Pentru aceasta seara de inceput de weekend,pace si armonie,fratilor,viata este mult prea scurta si nedreapta pentru a ne-o face mult mai neplacuta decat este!!!Traiti frumos si in intelegere!! http://www.youtube.com/watch?v=cjg7M1IvnXs&feature=youtu.be
|
||
|
kudika_15804 Postat pe 23 Ianuarie 2015 18:07 |
||
De la: kudika_975045, la data 2015-01-23 17:47:38 Multumesc,asemenea!!!Buna seara!!
|
||
|
kudika_15804 Postat pe 23 Ianuarie 2015 18:11 |
||
http://www.youtube.com/watch?v=QPGRQdh88Qg&feature=share
|
||
|
kudika_15804 Postat pe 23 Ianuarie 2015 18:13 |
||
De la: kudika_15804, la data 2015-01-23 18:11:26De la: kudika_975045, la data 2015-01-23 17:47:38 Seara buna, draga Doamna!
|
||
|
kudika_975045 Postat pe 23 Ianuarie 2015 18:24 |
||
De la: kudika_975045, la data 2015-01-23 18:24:08De la: kudika_15804, la data 2015-01-23 18:11:26De la: kudika_975045, la data 2015-01-23 17:47:38 Multumesc!! http://www.youtube.com/watch?v=vG16V1OAwMI&feature=share
|
||
|
kudika_15804 Postat pe 23 Ianuarie 2015 18:33 |
||
|
Dar orice as fi facut, nu pot fi acuzata de discriminare, pt ca nu este ceva care sa ma caracterizeze. nu te a acuzat nimeni de nimic ai doar metehne ca multi altii de care ar trebui sa va da ti seama singuri ca trebui sa scapati,subconstientul tau a ramas cu aceste lucruri care vrei tu sau nu arata discriminare fara sa te acuze cineva cat despre avocati uiti ca ai devenit unul |
||
|
george1 Postat pe 23 Ianuarie 2015 18:55 |
||
| curcubeu ti am zis din pacate tu nu poti vorbi de dragoste si altele,,oricate cuvinte ai insira din pacate le contrazici prin unele idei si postari la subiecte | ||
|
george1 Postat pe 23 Ianuarie 2015 18:58 |
||
|
"Pacea interioara este rezultatul unei impacari cu tine. Cel care stie sa isi linisteasca mintea, va fi fericit si liber de-a pururi!"___Swami Sivananda Dragilor,daca veti regasi in voi acea impacare cu propriile neputinte,cu grijile si nemultumirile voastre,cu desertaciunea acestei vieti,care,nu de putine ori,va cresteaza sufletul,cu propriul egoism atat de rapace,atunci va veti recunoaste in acea stare de bucurie launtrica adusa de pacea interioara!!!Nu va exista pace in lume,cat timp oamenii nu o vor constientiza in ei insisi!!!Fiti umili cu inima si lasati ca negura vietii sa se indeparteze de voi!!!Fiti rationali,dar nu uitati sufletul in buzunarul timpului,caci numai cei ,care vor simti pacea propriului sine vor fi,cu adevarat ,fericiti si liberi in tot ce inseamna,ca oameni vorbind!!!Sa va bucurati de pacea voastra oferind-o si celorlalti,din toata inima!!!Seara fantastica,inmugurind in pace,iubire si intelegere!!__EU Pentru suflet drag!!! http://www.youtube.com/watch?v=6KbE0w2DSCI&list=RDfPWerTQ7l_8&index=9
|
||
|
kudika_15804 Postat pe 23 Ianuarie 2015 19:02 |
||
nu esti in masura curcubeu sa le spui altora ce sa uite sau nu
|
||
|
george1 Postat pe 23 Ianuarie 2015 19:04 |
||
|
"Doua perechi de ochi se tot cauta. Cand unul. Cand celalalt. Se analizeaza reciproc. Se schimba rapid obiectul de focus pentru a nu atrage atentia. Se verifica reactia celeilalte perechi de ochi cand se intampla ceva in grup. Se cauta din nou. Se evita repede. Si jocul continua. Dar cand privirile se intalnesc, e un moment de... "Wow. There you are. I've been looking for you." Fascinant este ca privirile se simt. Simti cand esti privit. La fel si privirea ta este simtita. Si asta duce la intalnirea perechilor de ochi. Zambesti casual. "Hi there. How'r you doing? Rataceam cu privirea prin zona si m-am lovit de tine. Fara motiv. Erai in raza mea vizuala". Zambesti. Rosesti. Pleci privirea. Ai fost prins in flagrant. De fapt, amandoi ati fost prinsi. Pentru ca oricat de casual vreti sa para, ceilalti vad. Atractia e prea puternica pentru a nu fi observata. Sunteti doua antene care emit semnale pe aceeasi frecventa. * "E chimie intre voi" " Asa se intampla cand doua suflete se cauta pana in momentul in care,gasindu-se,se contopesc ,se intrepatrund in misterul vietii,care este "IUBIREA"!!!Totul dispare transformandu-se in bulgari de foc,ce cuprind cele doua inimi indragostite!!Dragilor,asta este viata si numai iubind ii puteti recunoaste valoarea,de fapt,numai astfel va veti recunoaste propria valoare,cea reala,caci viata este importanta atat timp cat stiti sa daruiti!!!!!Seara atractiva, suflete dragi,plina de frumos,de iubire, implinire!!__EU If I could tell you!!! http://www.youtube.com/watch?v=xjh3GS58Sno
|
||
|
kudika_15804 Postat pe 23 Ianuarie 2015 19:19 |
||
De la: kudika_15804, la data 2015-01-23 18:11:26De la: kudika_975045, la data 2015-01-23 17:47:38 o seara frumoasa va doresc si eu ..... http://www.youtube.com/watch?v=OpQFFLBMEPI&index=8&list=RDMU8B4XDI3Uw ganduri senine , numai bine va urez! |
||
|
kudika_956659 Postat pe 23 Ianuarie 2015 19:28 |
||
| miss rain , nu m-a deranjat deloc tipatul actritei din rolul principal , era vorba de nebunia din iubire si se poate manifesta chiiar si asa , a fost cam singurul inconvenient pot spune . Si cum iubim teatrul am mai luat doua bilete pentru 4 februarie la Omul care a vazut moartea ....http://www.youtube.com/watch?v=OpQFFLBMEPI&index=8&list=RDMU8B4XDI3Uw... pare interesant ...ca si act de cultura ! | ||
|
kudika_956659 Postat pe 23 Ianuarie 2015 19:35 |
||
| scuzati ...http://www.ziarulmetropolis.ro/omul-care-a-vazut-moartea-prima-premiera-a-noii-stagiuni-de-la-tnb/ | ||
|
kudika_956659 Postat pe 23 Ianuarie 2015 19:36 |
||
| mie mi ai luat tichet? | ||
|
george1 Postat pe 23 Ianuarie 2015 19:44 |
||
nu de ce nu stii sa iti iei singur ... e numai 40 biletul ....
|
||
|
kudika_956659 Postat pe 23 Ianuarie 2015 19:46 |
||
| bn,,si ma ei cu tn? | ||
|
george1 Postat pe 23 Ianuarie 2015 19:48 |
||
De la: george1, la data 2015-01-23 19:48:34bn,,si ma ei cu tn? merg cu sotul ! |
||
|
kudika_956659 Postat pe 23 Ianuarie 2015 19:54 |
||
|
Versuri James Arthur � Recovery (romana) lyrics Nu vreau sa se joace acest joc nu mai Nu vreau sa -l joace Nu vreau sa stau pe aici nu mai Nu vreau sa stau aici Ca o ploaie pe o dimineata luni Cum ar fi dureri care pastreaza doar pe merge pe Uita-te la toate hayday continua aratand Nu vreau sa vad ca Uita-te la toate pietrele care le tine la aruncarea Nu vreau sa simt ca Ca Soare, care va tine pe arderea Am folosit pentru a fi atat de discernamant, oh In recuperarea mea Sunt un soldat in razboi Mi-am rupt in jos pereti Am definit Am proiectat Recuperarea mea In sunetul marii In oceanele de pe mine Am definit Am proiectat Recuperarea mea Sa pastreze in crestere, Pastrati � cantec scris Recuperarea mea Si eu pot auzi coruri continua cantand Spune-mi ce se spune Si eu pot auzi telefonul Se pastreaza la apel Nu vreau sa raspunda Stiu ca am folosit pentru a asculta Si stiu ca am devenit desconsiderare |
||
|
kudika_956659 Postat pe 23 Ianuarie 2015 19:55 |
||
| bravo, sa va bucurati de el, sanatate | ||
|
george1 Postat pe 23 Ianuarie 2015 19:59 |
||
De la: george1, la data 2015-01-23 19:59:01bravo, sa va bucurati de el, sanatate merci ! |
||
|
kudika_956659 Postat pe 23 Ianuarie 2015 20:28 |
||
|
"Dimineata-n care m-am trezit iubind, avea nori de spuma de lapte pe fata; petale de flori obraji-mi mangaiau; ...si nu era devreme si nu era tarziu, perdeaua pendula a vant de primavara, de straja ferestrei de cu seara; stiam ca doar mana sa-mi intind, si-am sa te ating, sa te cuprind, in lacrima-mi imbujorata, de obrajii noptii zamislita, de roua diminetii sarutata. In dimineata-n care m-am trezit iubind, voci de cer sopteau tacerii, ... sopteam si eu, sopteai si tu, pacatul melodiei si-al placerii."__"Prin dimineti de roua"__Brandusa Buna si senina dimineata,doamnelor si domnilor,chiar daca ma incearca o migrena deranjanta si am treaba,nu vreau sa trec la programul de astazi fara a va da binete!!! Sa aveti zi frumoasa, luminoasa, plina de iubire,fericire,chiar daca vremea schimbatoare ne creeaza probleme!!!Fiti relaxati,rezolvati-va problemele ,dar faceti totul cu sufletul linistit si impacat!!Un sfarsit de saptamana bogat!!!! On___Imi beau cafeaua diminetii de astazi!! Pentru aceasta dimineata,zambete,liniste si buna dispozitie!! http://www.youtube.com/watch?v=deTm4lxmNLY
|
||
|
kudika_15804 Postat pe 24 Ianuarie 2015 07:15 |
||
|
NU VREAU NIMIC Nu vreau s� știi nimic! Nu-ți spun c� mi-este dor C�nd lumi multicolore cu tine pl�smuiesc, Sau c�nd pictez cu raze de soare un cocor, Nici chiar, c�nd, f�r� noim� doar norii chicotesc. Nu vreau s� știu nimic! Ești strig�t mut și surd. Un searb�d anotimp a mai r�mas s� cearn�, Cuvintele-nser�rii din jocul t�u absurd Și-un ultim mac se fr�nge ademenit de iarn�. Ți-e dragostea bolnav�, fardat� cu orgolii, Doar g�nduri compromise �ți m�sluiesc atingeri, N�luci desperecheate �nl�crimeaz� zorii, Ți-e sufletul capcan� de doruri și constr�ngeri. Nu vreau s�-mi fii nimic! Nu-ți descifrez chemarea, Necunoscut mi-e totul și pl�nsu-ți mi-e str�in, Te-ngroap� iar nisipul, �ți șterg chiar și c�rarea, Zadarnic �ntre gene porți stele de suspin. Niciunde, undeva sau poate nic�ieri, Ne vor purta iluzii printre ninsori de pl�ngeri Și poate c�te-un z�mbet, prin lanuri de t�ceri, Ne vor aduce-aminte de maci, de dor și �ngeri.__Popa Ines Vanda Pentru o zi speciala,cu drag!!! http://www.youtube.com/watch?v=0A9SKL8RHkY
|
||
|
kudika_15804 Postat pe 24 Ianuarie 2015 07:40 |
||
http://www.youtube.com/watch?v=pktvKauo5ds
|
||
|
kudika_15804 Postat pe 24 Ianuarie 2015 07:59 |
||
Neata Bela Faci tu azi cafeaua ? Eu...http://31.media.tumblr.com/237692ffcd652e168c93f221a4974a3f/tumblr_mtjo47l7v91qa70eyo1_r1_500.gif
|
||
|
Rotty_ Postat pe 24 Ianuarie 2015 09:11 |
||
De la: Rotty_, la data 2015-01-24 09:11:54Neata Bela Fac,ce pot sa mai spun daca ai intrat in priza foenului!!!! Buan dimineata,Rotty,acum te-am vazut,eram la bucatarie,am intrat in carnuri!!!! http://imaginipoze.com/wp-content/uploads/IMG_1866.jpg
|
||
|
kudika_15804 Postat pe 24 Ianuarie 2015 09:26 |
||
Woww ! Merci Si eu intru imediat la bucatareala , ca am musafiri pana Luni. Si mai tre sa merg si la munca dupa_amiaza.
|
||
|
Rotty_ Postat pe 24 Ianuarie 2015 09:35 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| te rog ajuta-ma...!!!! | 3 | De la: freakbabe 3 Februarie 2010 19:13 |
| buna | 1 | De la: kudika313764 12 August 2010 20:32 |
| intrebare | 3 | De la: ema_rice 17 Mai 2016 12:46 |
|
|
||
| AI VOTAT AZI? | 2 | De la: yumalai 14 Iunie 2009 07:41 |
| reader's digest | 2 | De la: Broscaru 20 Ianuarie 2012 17:49 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la [email protected]
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email [email protected]
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.